Štastný a Vidlácký

Autor
Vše dobré v roce 2020

Jak můžete vidět na té jediné fotce, kterou za rok 2020 na Kydech uvidíte, jsem stále více utlačován masou svých dětí a začínám si zvolna uvědomovat, že mě haranti budu stát nemalé peníze i nemalé nervy. Pokud disponujete dostatečným rozlišením monitoru, zjistíte, že začínám šedivět... ale dost srandy.

Dnes chci vám čtenářům popřát vše nejlepší do roku 2020 a navrhnout vám následující postup při slepicování. Pokud mi to v diskusi nerozcupujete, přidám to jako pravidlo na lištu. 

Pokud si přečtu standartní článek či standartní komentář, dám za něj tři slepice. Tři slepice jsou standart kvůli kterému sem chodím, který si dávám ráno k snídani a se kterým jsem spokojený. 

Čtyři slepice dávám, pokud mi článek či komentář dal informace, které jsem neměl, pokud jsem se dozvěděl něco nového, či pokud mě to donutilo se zamyslet. 

Pět slepic dávám za výjimečný počin. Článek či komentář sedl jako cosi na cosi. Otevřel mi nové perspektivy, ukázal mi něco, o čem jsem neměl tušení. V temném koutě se našel poklad místo obvyklého prázdna. 

Pokud je článek či komentář podprůměrný, mlátí prázdnou slámu, opakuje už popáté co všichni vědí, nic z něj neplyne, ale je alespoň čitelný a pochopitelný, dávám dvě slepice. 

Pokud čtení byla ztráta času, dávám jednu slepici. 

Pokud mě článek či komentář znechutil, omílá nesmysly, je úplně mimo realitu, nebo vznikl z důvodu někoho naštvat, ani se o slepice nepokouším... 

Můj bratr pracuje na odstranění problému s kliknutím na slepice a odrolováním na začátek. Snad se to povede co nejdříve. 

Rok 2020 bude zcela určitě mnohem divočejší než ten loňský a tak nám všem přeji, ať ho ve zdraví přečkáme a na konci se ve větší komunitě zase potkáme u novoročního článku. 

Váš Vidlák

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.6 (53 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Targuse.

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zdravím a volám Targuse....
Přání jen proto, že je prvního ledna a dělá to každý nemám ráda, přeji dobrým lidem každý den vše nejlepší.
Ke slepicím jsme se už vyjádřila dříve.
Sasina prosím aby se pokusil psát běžnou češtinou, zamyslí se pak nad jím sdělovaným více lidí, jinak píše marně.

A nám všem už připravuje EU německý dárek, formální legalitu tomu dá schválení vlastizrádců jen tzv. kvalifikovanou většinou, nač tlačit na jednohlasnost.
A já se ptám k čemu nám pak je to formální Babišovo PROTI?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Misto-kvot-chysta-Nemecko…
Odtud pro pochopení, že to ohrožení bezpečnosti a budoucnosti našich zemí je prostě cíl:

"V září 2017 rozhodl Soudní dvůr Evropské unie, že Evropská komise MÁ zákonné právo nařídit členským státům EU, aby přijaly migranty žádající o azyl. Soud rovněž rozhodl, že členské státy EU NEMAJÍ žádné zákonné právo se těmto příkazům nepodřídit."

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

MAJKA.
Ten tlak na ČR,Babiše je z více stran,nejen přijímat utečence.
V únoru přijíždí k nám předsedkyně pro rozpočtovou kontrolu EP Monika Hohlmeier a bude záležet,co všechno na Babiše má a jak dopadnou jednání,podle toho i poznáme,jak se situace kolem Babiše vyvíjí.
Ten tlak je i kvůli zrušení Benešových dekretů,Zeman ani Babiš asi tomu nejsou nakloněny,proto musí pryč.
Nová vláda,nový parlament o co usiluje demoblok,ten by schválil zákon o zrušení Benešových dekretů,senát už v tomto složení,by to schválil také,prezident,ten by už neměl šanci to zvrátit,byl by přehlasován.
Nastává podobná situace,jak ze schválením cirkevních restitucí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

přidávám se k pozdravu Targusovi, snad je se svými blízkými i Pinokiem na výletě na motorce a mají se fajn, větru jedou vstříc..

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Děkuji Vám za všechny Vaše články, jelikož jste mi vlil naději do žil, že ještě existují normální lidi s kritickým myšlením. To samozřejmě patří i hojným návštěvníkům tohoto fóra.
Tak mnoho zdraví pro Vaši rodinku.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Všechno nejlepší a pevné nervy v roce 2020.
Apropó, haranti mají jednu skvělou vlastnost, jednou odrostou a pak je to fajn, já to již zažívám v druhé generaci a je to zase fajn, dnes se nás všech 12 ze tří generací zhoufovalo u nás. Klidná paráda.
Tak mnoho štěstí a síly přeje stejda

Průměrný počet slepic: 3.9 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Je to racionální návrh a jako novoroční předsevzetí kupodivu splnitelné. Jen to musí být na liště výrazně viditelné. Podporuji.

Jinak díky za optimistickou fotku. Hezké děti se slibnou budoucností a pěkná manželka. Přeji Vidlákovi, jeho rodině i všem kydačům úspěšný nový rok a ty další taky.

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Děkuji za tento blog a přeji vše nejlepší a především zdraví jak Vidlákovi s rodinou tak všem čtenářům kydů.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Všem vše nejlepší ve 2020!

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Krásná a početná rodinka.Na dnešní dobu,neuvěřitelné.Děkuji Vidlákovi,že nám ten pohled umožnil.Přeji všem ,vše nejlepší v Novém roce 2020.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Hezká fotka. K těm slepicím - má-li být tři slepice standardem, měly by být, myslím, výchozím nastavením. U komentářů určitě. Ale je fakt, že pak by nebylo jak dát najevo zase znechucení. Podstatou jednoduše je, že si neumím představit dávat třeba devadesátkrát tři slepice jenom proto, že je text normální a k jeho samotnému obsahu se nemíním vyjadřovat. (jasně, jde jen o teoretizování, ale i tak). Slepice člověk dává bere za něco. Ne za to, že to s ním nedělá nic.

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)

Dobry postreh o troch sliepkach. Mozno by Vidlakov brat to vedel napasovat tak, že keď niekto neoznači NIC (teda nedá 0, 1, 2, 4, 5), tak system automaticky prideli sliekpy tri.

Vsetkym vsetko dobre v roku 2020. Samozrejme, na prvom mieste zdravie.

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Do Vidlákova a všem tady na Kydech přeju pro rok 2020 dobré zdraví, štěstí a lásku.

Mám pocit, že tento rok bude těžší než ten minulý, kolem nás narůstá drzost a nestoudnost zlých a dekadentních sil. O to důležitější bude si hlídat a opečovávat zázemí zdravého rozumu, které tu na Kydech máme. Nechť se tu všichni ve zdraví potkáváme jako doposud.

PS: Ta tvoje rodina roste do krásy, Vidláku.

PPS: Proti navrženým pravidlům pro udělování slepic nic nemám, jen mě pořád leká jejich velikost vzhledem k textu, jsou velké jako pštrosi.

Průměrný počet slepic: 3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Seš furt cucák, že jako máš potřebu blboňům přednášet o jejich jha mě přitahuje, co jako z teho vydoluješ. Ale studuj, to je přijatelné. Nevíš co to je. Ale tebe nezajímá jha, páč VY dělá-vá ostatním kokotům a to ti nevadí. Klidně ty blboně veď na provázku, hoď jim nějakou intelektuální slámu a vraž to do nějakýho intelektuálního vidláckýho rámce, kerej nevybočí z ohrady. No a dříve se temu říkalo, že normální myšlení je to selské, né vydlácké. Nelíbíš se mi, gdybys alespoň prosazoval nějaké reálné zájmy našich synů a dcer od naší mámy bez blbejch keců o ziskách a daních, trošičku bys to vylepšil, ale tobě to ani po těch letech nedochází. A tak ti řeknu, že mluvíš proti mým zájmům. řeknu na rovinu, že mě nezajímají tvoje prasata. Mě zajímá podíl, kerej bude každému našemu synovi a dceři navždy přiřknutej. Bez podmínek, chápeš to !! Potvrď !!

No a proč ti to mám tady zbourat zrovna já, nevím. Proč tady krmíš kokoty? K čemu to jako je? Ale už mám tady pár sympatizantů , keří se vyslovili přímo a jasně a jsou to Ládík a Majka. A teho si vážím, páč už pochopili o čem mají přemýšlet. No a proto ž je novej rok, přeju ti abys na to konečně přišel a přestal ochcávat neplodné kamení. Přeju ti do nového roku to, co sis energeticky nadrbal. Su si jistý, že proti mě, vyjede spousta blboňů keří mě neznaj, ale mají rádi tvoji ikonu.

Ostatně jak sem psal, je mi u prdele, esli to někomu vadí, klidně to vymaž a buď v blbosti rád, Heh

No a komu se to nelíbí, bozkajte mi prdel. heh

Průměrný počet slepic: 1.7 (20 hlasů)

Mýlíte se Sasine, sem na Kydy až na vyjímky blboni a kokoti nechodí. Nepodceňujte tady nikoho. V tomto okamžiku díky prázdné agresivitě působíte jako blboň a kokot spíš Vy. Už máte dnes hodně vypito nebo jak?

To, že Vám nahlas vyslovil sympatie Ládik nebo Majka ještě neznamená, že nikdo další nenašel ve Vašich příspěvcích nic zajímavého. Mně se pár Vašich myšlenek také líbilo, ale nepotřebovala jsem Vám to sdělovat.

A stejně tak je to i s myšlenkami a názory Vidláka a ostatních. Někdy jsou tak zajímavé, že vydechnu VAUU!, někdy příliš nesouhlasím. Vidlák nikomu nenutí, aby s ním souhlasil. Každý si jeho nabízenou "intelektuální slámu" přebere sám a udělá s ní co chce.

Napadejte zde názory, když s nimi nesouhlasíte, ne diskutující.

Průměrný počet slepic: 4 (15 hlasů)

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Prosím vás hlavně se nezamilujte do nicku, niku, přezdívky, páč ten význam o sobě říká, su jen šuvixáckej výtečník kolem tvý gebulky a vytočím se tolikrát, kolikrát se mi zachce a ty nebudeš nigdy vědět proč. Nemáš na to jak polknout vidlácký zvratky, natož něco většího. Tak gdyž seš naproti mě, řekni sám.
Chceš to samé jako já? // Nařvi mi to do vočí.

Buď borec, hrdina nebo kanec, ale hlavně se neposer, vydrž to. Začni třeba něco o neprodejný půdě, že aji pod stromy roste žrádlo, a více se do teho opři, že více pater, více žrádla, ať se Vidlák posere.. Dyk to vydržíš! Nebo jen řekni, do prdele co kurva potřebuješ k životu, hlavně aby to nebyl podělanej úvěr. Heh

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

Kolik % ?

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

Sasine, tu ve Vidlákově, bývalé částečce, kterou si Říše odebrala do své náruče, se to jen hemží různými lidmi. Málo Židů se po válce vrátilo zpět, ostatně po bombardování 7.5. 1945 zde mnoho jejich domovů nezůstalo, Převážná německá část obyvatel šla do odsunu, A tak později začali přicházet "zlatokopové," a charisma městečka se změnilo.
Dnes jsou zde rovněž lidé různé. Někteří dávají velký důraz na vzdělání, ale polím, nebo dalším pracím rukama se již nevěnují. Jiní dávají důraz na obdělávání polí a dalším pracím rukama, ale vzdělání se až tak nevěnují, nebo kvůli náboženským a jiným otázkám, které režimu nevyhovovaly, nebyli na studium puštěni. A pak je zde generace další, která dokáže skloubit vzdělání s prací, třeba i kolem zemědělství. A pak jsou zde i další, tzv. písmáci.
Odkud vycházejí nejlepší podněty, které lidi posunou dále? No, každý zřejmě pochopí nejlépe to své.
Jo a včera tu byl u kulturáku pro všechny bez vyjímky k dispozici celkem slušnej svařák. Že by to byl jednotící prvek? Ale tož tak, každej si i zde může to své vybrat. Pestrost musí bejt, každý si to své může najít nejen v článcích, ale i v diskusi. Tož nechť se daří.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

St, 0 . 01. 2020, 03:04, to dost naznačuje, Sasin tady ve stavu mírné opilosti se chová jako neukojený puberťák, s potřebou všechno, co on neumí, nedokázal a na co asi nemá, ponížit prostředky, které má, tedy hlavně vulgaritu. Ale, jestli něco v kebuli má a znovu si to přečte, mělo být pro něho poučení pro futuro. Huvidíme, jak říkal Kozina

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

To su take hlboke myslienky, ze sa tazko najde este nejaky pozemstan, aby ich pochopil☺.

Jedine, ze by si dal aspon pol litra slivovice...

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Vidlákovi s báječnou rodinou a všem spřízněným duším na tomto dvorku!
Ad slepice: souhlas s navrženým hodnocením článků, komentáře bych nehodnotila (už to tu nedávno někdo navrhl). Důvod: pokud to správně chápu, stačí jeden -píp-, který nesmyslnému nebo znechucujícímu komentáři dá pět slepic, a hodnocení příspěvku ztratí smysl.
Podstatné je ale to, ze Vidlák i Master mají chuť blogu věnovat své síly a spoustu času. Za to oběma VELKÝ DÍK!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Při čtení komentářů je pro mne nejdůležitější jméno autora - příspěvek například IK, Gerda, DT a většiny dam si přečtu, i kdyby byl zcela prostý drůbeže. A naopak.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

In reply to by veverka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Většinou asi čteme všechny příspěvky mimo občasných trolů. V tom slepice nebudou příliš dobrým vodítkem. Viděl bych to na spíše velmi úsporné používání slepic, tam kde nám nějaký názor opravdu zarezonuje. Pak bych nebral vůbec tragicky, že u mého příspěvku slepice chybí. Ale určitě bych je neomezoval jen na hodnocení úvodního článku. Tím bychom nutili zpravidla Vidláka, aby se snažil o co nejkvalitnější články a mohlo by mu vadit, že je neoceníme. Výsledkem by mohlo být vyhoření jako u Vlka. Krátce po začátku kydů ale padlo, že důležitý není ani tak Vidlákův úvod, jako možnost o tématu diskutovat. Často se diskuse přeleje jinam, protože někdo vnese chytlavé nebo žhavé téma. A to taky není špatně. Je obdivuhodné, jak Vidlák dokáže většinu témat elegantně a poměrně hutně nadhodit. Ale to nejde denně a ještě při jeho mnohostranných aktivitách. Netlačme ho proto, kam určitě nechce. Lepší je sám autorsky přispět nějakým tématem a čekat, jak mně ostatní rozcupují.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

Myslím, že pokud je příspěvek úplně k ničemu, měla by se nechat zadat 0 slepic. Vidlák píše, že v takovém případě se o slepice nepokouším, ale tím pokud to přečte 100 lidí, jeden dá 5 slepic, protože je úchylnej, a ostatních 99 "se o slepice nepokouší", pak se bude zobrazovat hodnocení 5 slepic, což asi není vypovídající.
Ale jinak hodnocení k ničemu nepotřebuju, už vím, od kterého úchyla mám přeskakovat celá vlákna, a od kterého si příspěvek rozhodně nenechat ujít.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

In reply to by veverka (neověřeno)

Trvalý odkaz

provokuju, že ano. Když tak nečíst :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

husy + stromy. Na tom jsme se kdysi s kamarády shodli už cca před 25 lety. Autorem myšlenky je jeden, co má soukromou zoologickou zahradu a vozil na Západ bílé myši pro hady. Měl poctivou komunistickou hnojárnu a jeho rodičové měli živnosti i za totáče. Husy a stromy jsou opravdu lepší, než ochcané neplodné kamení. Nemůžu si pomoct.

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

že na žádném stupni škol se nevyučuje psychologie, místo balastních předmětů (občanská výchova & spol.). Člověk potom v životě neumí jednat s lidmi a učí se pak celý život to, co měl vědět od samého počátku. O školství se zde toho napsalo hodně. Ale dokud nebude exkluze místo inkluze, bude stát vývoj za prd - bude se točit po spirále dovnitř, ne ven.
Je potřeba rýžovat alespoň zlatěnky, nejenom míchat beton.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

že v každém člověku je Slunce. A toho bych se držel.

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)

I kdybych nechtěla, tak musím a chci dát klik až na tu pátou slépku.

Zatím bez slepic

Teda i kdybyste nic jinýho nedělal a jen to slunce, který v sobě máte,
pouštěl třeba ve svých básničkách ven, je to fajn.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

řekne papá Franta.
Trochu se porvi -
bacha na migranta -
měl by říci Duka,
jeho pravá ruka.
Pravá ruka ďábla
co majetky shrábla.
To jsou paradoxy,
když církev je proxy.

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

vím i známý Balda

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Přeji do do nového roku 2020,nejen zdraví,štěstí,rodinou pohodu,ale i pokračování kydů v nezměněné podobě s vědomím,že každý den nesvítí slunce.
Podobně přejí všem kydačům,také s vědomím,že nehneme zeměkoulí,ale ta snaha se cení.

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, děláš to moc dobře. Všechno. Ať ti to vydrží i v tom roce 2020. Přeju všechno nej,nej,nejlepší. Problémy ať se ti vyhnou obloukem. Díky za tento web. Je to balzám na duši.

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

“Krvavé oslavy příchodu roku 2020, při střelbě v Johannesburgu zemřeli dvě ženy“...
Ženy, které se cítily býti muži.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zdravý a veselý, aby /nejen tady na dvorku/ jiskřila jenom slova a nelétaly přes hlavy střely.

Mimo: Asi před dvěma, třemi dny byl článek, kde Gretin otec vysvětluje, proč dělá to, co dělá, ne pro sebe ani pro lidstvo, ale aby jeho dcera byla spokojená. Už jsem potom článek nenašla, jen něco upraveného a kráceného. Nečetl to někdo z vás?

Zatím bez slepic

Asi to bylo v tomto článku https://ac24.cz/-/otec-grety-thunbergove-promluvil-o-depresich-sve-dcery
Nějak se snaží z té blamáže, kterou prakticky spustila nevychovatelná dcerunka omluvit. Je to vskutku malér co způsobila myslím si, že aktéři hry, kteří tahali za nitky si uvědomili, že to přepískli a troubí se na ústup. Jejich analyzátoři tak nějak nezvládli poptávku po CO2. S Grétou to bude tak, jak přišla odešla. Nyní jí nechají s jejími třemi psych. diagnózami a budou hledat opět nějakou jinou "Janu z Arku". Kdyby ta chudačka Jana věděla, jakou to zapálila věčnou pochodeň, že bude plát napříč staletími. Kdykoliv se to hodí, dají jí do ruky další oběti pro naplnění jejich mrzkých cílů.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Sims. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Paní Sims.
Grétu už není potřeba,ale už víme co bylo záměrem,už to leze z Bruselu,že nám spadne čelist.
Proto už Babiš představil NIP.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ten Babišův NIP je hromádka narychlo slepených nesmyslů. Připadá mi to,že se posbíralo všechno co se kdy plánovalo a hodilo se to na papír a šup s tím ven. Sice hromada investic, ale zdroje? I když asi stále platí lež pana Špidly - zdroje jsou. Ano, jsou v kapsách lidí. Až budou od ledna lidi platit stále více, má to vylézt postupně na 5 tisíc na osobo a měsíc, tak se budou lidé divit. Francouz nechce od důchodové reformy ustoupit, já čekám, že ono dvojí přidání na našich důchodech může znamenat zdanění. Vždyť v Německu se důchody daní, tuším a my přeci za Německem kromě platů zaostávat nemůžeme, resp. nesmíme.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Paní Sims.
Novoroční nevtip.
Asi se Babiš inspiroval Leninem.ten představil NEP

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

NEP - vznikl po obč. válce potřebovala se rozpohybovat ekonomika a občanstvo trpělo zničujícím hladem. Se zemědělstvím se prakticky měly svézt i další odvětví. NEP počítal i s mechanismy tržního hospodářství pro zrychlení efektu (ono přeskočit jedno vývojové období - kapitalismus nebylo úplně možné). Tolerance tržních mechanismů se mělo dotýkat především zemědělství. Myslím si, že na tomto principu fungovalo polské zemědělství i za socíku, takže si asi něco z NEPu převzali, aniž by to věděli??? Ale dost legrace, NEP vznikl na restart hospodářství a dnešní plány s NIPem asi nemají jiný účel. Pěkně se tam zapracuje klimastory, peníze se tím pádem najdou v kapsách poplatníků, "feudálové kapitalismu" opět zbohatnou a účel bude splněn i s ukrojením svobod. NEP skončil díky nástupu Velké hospodářské krize a jak dopadne NIP s onou očekávanou krizí - uvidíme. Mohl by skončit s rozpadem EU, což by byl ten nejlepší průběh. Ale tak nějak mne napadá - kdyby se lidem předestřela možnost proplacení reparací za II WW, kam by se posunulo hospodářství a jejich životní úroveň, mohli by se lidé rozpohybovat. Vždyť víme co dokáže vidina peněz. Ale naše reprezentace se takových témat bojí, aby se Němčouři ještě více nenaštvali.To je proto, že jsme si navolili do vládnoucích složek jen samé neslovany, mnohdy cizáky, navrátilce z exilů a zaprodance cizích zájmů.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Sims. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale no tak!
Příčina a následek.
To spustil a způsobil a řídí někdo ale úplně jiný a ta nemocná holka je jen využitá oběť, které rodiče udělali nejspíše jen medvědí službu.
Proč asi tak Němci spustili ty písně děcek o BABIČCE, co se chová k životnímu prostředí jako prase...

Asi předvoj a mediální pole k nové a plošné "důchodové reformě".

http://www.protiproud.cz/politika/4817-sila-destruktivniho-mladi-greta-…

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

"Stala se nejslyšitelnějším hlasem v hlavním problému, před který byla postavena planeta v tomto roce, přitom se vynořila odnikud, aby se postavila do čela celosvětového hnutí,“ napsal šéfredaktor Time Edward Felsenthal."

Vynořila odnikud zní básnicky a navíc velmi tajemně. Než z pěny mořské asi sotva, v těch krajích je voda slušně studená.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

In reply to by Sims. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ad Sims
Děkuji, je to ono.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ale myslím si, že jde především o snahu, že se někdo zamyslí a dá to dál. To je středobod demokracie - diskuze a názorová pluralita ze které vyjde rozumné východisko. Ten, kdo dá dle diskutujících správný názor je tím přesvědčen, že se jeho myšlenky ubírají správným směrem a ten, kdo nesouhlasí má možnost přemýšlet a hledat argumenty na přesvědčování těch nesouhlasících. A to přemýšlení je to cenné, poněvadž jej může dovést k obecné pravdě. Tento národ přemýšlí (bohužel) stále více nad nákupem v Tescu, než nad volebními lístky. Je zde naděje, že pokud se přestane ekonomkám dařit, EU se bude nadále chovat, jak rozmazlený parchant, který si poslušnost bude vydupávát a vyhrožovat, může dojít k probuzení. A toto probuzení bych přála českému národu pro nastávající rok, je to opravdu potřebná změna.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

přeji! A počítejme s tím, že bude více než turbulentní!

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Umí mě na youtube vždy pobavit reklama na hru World of Tanks. Komentář musel vymýšlet buď bistorik, nebo chlapík se zvlášť vyasfaltovaným smyslem pro humor. Považte: "Kdysi dávno v předaleké zemi byl tank Rudy. Uvězněný a obklíčený v temném lese volal Rudy svou eskadru na pomoc." A na obraze se (mlsně? Vyděšeně? Kdo to pozná u tanku?) projíždí zasněženou krajinou jak z mrazíka - sovětský T-34 vzor 85!
Vždycky si vzpomenu na ty hochy od panzerwaffen - jistě i Rudolfy - jak slavili vánoce pod Stalingradem, Uvězněni, obklíčeni...

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)