Svatá inkvizice

Autor
Štítky

V posledních týdnech se objevila série zpráv o tom, co dělat s bývalými (současnými) teroristy z Islámského státu, kteří tak nějak nezvládli umřít na bojišti a dostali se do rukou amerických (bezprizorních) Kurdů. Jsou mezi nimi i zahraniční bojovníci z celé řady evropských států a jsou mezi nimi i celé obrovské houfy manželek a dětí. 

Donald Trump měl svých pár tweetů o tom, že si je má Evropa rozebrat, Kurdové tvrdili, že jim teroristi dozajista brzy utečou a samozřejmě všichni od toho dávají ruce pryč. Pochopitelně, dodávám já. Takový terorista se dostane do Evropy, bude mít svůj doživotní (nedoživotní) fešácký kriminál, bude se tam dál radikalizovat a my všichni to zaplatíme. 

Podobné je to s těma holkama, které nejdříve zveřejňovaly výzvy k zabíjení bezvěrců, ale teď by k nim chtěly zpátky klidně i do basy. Život v kurdském koncentráku není žádný med. Většina má i nějaký vroubek nafocený na mobil (uříznutá hlava) a pokud se to někdo domákne, nebudou se s ní pytlíkovat, prostě ji odevzdají do Iráku a ti ji promtně popraví. 

Koneckonců už se to děje... takové ty profláklé teroristy už tam odevzdali. V Iráku tak běží soudy s francouzskýkmi a belgickými občany, které půjdou velmi rychle a za pár týdnů už budou tito teroristé v arabském ráji či pekle. 

Na druhou stranu, popravit všechny tak úplně nelze. Jednak všichni nevraždili, jsou tam i malé děti, leckterá teroristka skutečně nikoho nezabila, jen si myslela, že je to dobrý nápad to dělat. Stejně tak ale nelze je jen tak nechat běhat po Evropě a to ani v evropské base. 

Dovolil bych si upozornit, že podobnouo situaci jsme už v Evropě zažili a měli jsme pro ni instituci, která sice byla mimořádně hnusná, ale když vidíte tu situaci s Islámským státem, tak najednou zřetelně vidíte její smysl. Měli jsme inkvizici. Ta vznikla proto, aby hlídala, co si myslí bývalí muslimové (teroristé) obyvatelé Španělska po porážce muslimských chalífátů. Koneckonců všechny nelze pobít, ale není možné nechat každého maurského kacíře, jen tak vyznávat to, kvůli čemu padly tisíce lidí a bylo nutné velmi težce bojovat. A tak se slídilo. 

Navrhoval bych proto vidlácky, že přijeme do Evropy každého bývalého teroristu, který konvertuje ke křesťanství. Pěkně před kamerami, se vší katolickou parádou. Kropenka, křest ve jménu otce i syna i ducha svatého. Zapsaný křestní list, pěkně navěky v matrice, fotky na fejsbůk. Ať každý pravověrný muslim vidí, že jeho kámoš se provinil tím nejhorším hříchem - odpadnutím od víry. Takový bývalý terorista už se nikdy nebude moci vrátit k jiným kovanějším teroristům, protože ti berou Alláha velmi vážně. 

V dnešní době odposlouchávaných telefonů a fejsbůků by bylo také jednoduché sledovat, co si takový bývalý terorista myslí a zda není nejvyšší čas ho sebrat. 

Já vím, je to strašně proti lidským právům. Každý má právo si vyznávat co chce že? Dokonce i kdyby to byl brutální vahábismus a celosvětový džihád. Navíc, kdybychom něxco podobného udělali, ve Francii i v Německu by začala okamžitě občanská válka  ke které dojde tak jako tak, jen v pro nás horších podmínkách. 

Ale stejně si myslím, že ta konverze ke křesťanství by právě na ty muslimy zabrala. Poturčenec je horší Turka  a měli bychom krásný, jednoduchý a praktický etalon toho, kdo se chce vrátit a dělat problémy a kdo doopravdy prohlédl a chce svůj život změnit. 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

No, Vidláku, jako nápad to není špatný. Tedy s tou inkvizicí. Já bych vás docela podpořil. Předpokládám ovšem, že již máte rozmyšlené následující kroky. Protože jen křtěním militantních muslimů to samozřejmě neskončí. Kluci inkvizitorský se přeci po akci s militantními muslimy nerozpustí a nerozejdou, to by museli být blbí. A já doufám, že ani vy ani kardinál Duka nebo kdo je vlastně bude jmenovat tam žádné blbce nenajmenujete. Navíc nebezpečím pro společnost nejsou jenom militantní muslimové. Takže je jasné, že to bude mít vývoj.

Následující kroky jsou myslím jasné. Za prvé, zadrátování hranic, aby zlotřilý nepřítel k nám nemohl tajně pronikat. No a hned pak militantní ateisté. (Čistě důvěrně, ani vy ani Duka mi nemusíte psát, že to vidíte stejně. Lidi na to ještě nejsou připravení. Mohli by se vyplašit. Ale církev je tady dva tisíce let, není třeba spěchat. Náš čas příjde.)

Ovšem potom Vidláku pozor. Dál se samozřejmě nějací militanti v pohodě najdou, o to se nebojím. Například militantní sparťani, militantní LGBT, militantní zahrádkáři. Ovšem začne zároveň rvačka o místa na výsluní, takže je velice pravděpodobné, že bude objeven i vnitřní nepřítel. Militantní Svědci Jehovovi, militantní Židé, militantní Čeští bratři... A jestli se nemýlím, vy jste Vidláku Husita. A ona církev svatá katolická, asi vám nemusím nic říkat, že. Takže bacha na to, prach (tedy střelný) bude třeba držet v suchu.

Zatím bez slepic

"Hey there! I simply wish to give you a big thumbs up for the excellent info you have here on this post. I'll be coming back to your blog for more soon."
<a href="https://www.israelxclub.co.il/נערות-ליווי-ברחובות-2/">נערות ליווי ברחובות</a>
gder4563

Zatím bez slepic

"I'm excited to discover this site. I want to to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely loved every bit of it and i also have you book marked to look at new things in your blog."
<a href="https://www.israelxclub.co.il/girls-cat/דירות-דיסקרטיות-בירושלים/">דירה דיסקרטיות בירושלים</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Úplně drze se zeptám: "A proč ne?"
Když oni řezali hlavy a upalovali a ukamenovávali, měli s někým slitování?
Jsem si nějak nevšiml...

Nicméně vzal bych jako námět hodný k zamyšlení převýchovné tábory pro radikalizované Ujgury. Abych nebyl zas taková svině...

Á propos inkvizice. Technikálie tu už dávno jsou. Dokonce i první zářné příklady, naštěstí pouze v sousední Říši krále Miroslava, totiž královny Makrely.
Špiclování na soc. sítích, kamery, kam se člověk hne (to už je i v ČR), vyhazovy z práce, pokud někdo projeví ofiko neschválený názor..., to na šikanu a následnou ekonomickou likvidaci člověka úplně postačí, řezat, sekat a pálit netřeba, jsme přece kulturní civilizace...

Zatím bez slepic

Opravdu nejde úplně všechny popravit, a proč taky. Ale všichni ti muslimové se cítili být občany Islámského státu, tak bych udělal to, co některé státy už dělají, zbaví členy Islámského státu svého občanství. Pak by platil princip teritoriality, tedy patří k tomu státu, kde se zrovna nachází, tj. Irák nebo Sýrie. Totéž tam narozené děti. Narodily se na území Sýrie nebo Iráku, nechat je tam, a uzavřít jim hranice.
Že je to kruté? To jsou jen důsledky podpory muslimských teroristů. Dokud byl IS v plné síle, to všichni verbovali a vyznávali Alláha, čímž kazili jméno všem muslimům.
Takže ponechat je osudu, který si ti lidé zvolili. Konečně mohou zahodit své pasy, zaplatit libyjským nebo tureckým pašerákům a přijít do Evropy jako uprchlíci před válkou, a pak žít v utečeneckém táboře. Takový život si vybrali, když oslavovali řezání hlav. Soucit si nezaslouží, schvalovali zvěrstva a měli by sloužit jako výstražný příklad pro všechny konvertity budoucích podobných IS, jak nakonec dopadnou. Nelituji je.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já navrhuji to co provedl Stalin s Německými zajatci,co jste rozbili,postavíte znovu.
To samé bych udělal se zajatci IS.pod dozorem opravit celý BV a měli by práce až do smrti.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

i děti Killary. Až do jejich smrti. Okovy nad kotníky, řetěz 40cm, koule 15kg.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na druhou stranu, popravit všechny tak úplně nelze. - Ale jde. Meli jsme tu francouzskou revoluci, VRSR a nacismus, a jestli se nase slavna demokracie dokazala vyrovnat s nejakym pulmilionem mrtvejch iraratek, tak by se s tim taky vyrovnala.

Kdyz se popravovaly deti romanovcu, tak to slo. Dneska proti tomu nikdo neprotetuje. Kdyz popravili francouzskeho krale a kralovnu, tak prince soupli do vezeni kde ho utrapil bachar. Naciste hazeli do peci ziva mimina a jina prisivali k sobe. Fotky irackejch priserek nejsou v novinach a nikomu to nevadi. Urcite by to slo.

Konec koncu. Britove ty svoje Brity z IS uz davno diskretne vrazdej primo v Syrii a ticho po pesine.

Tohle nejde je jen o tom, ze se je nekdo snazi zachranit, aby z nich byly zakldy dalsi bunek a z jejich deti udelat tkovy islamisticky ekvivalenty Havla.

Konvertovat ke krestanstvi ani nahodou. Myslet budou dal jako psychopati, budou tak jednat a hubou budou krestani. Pekne dekuju. - Proto byla ta inkvizice, protoze to nefunguje. Muslim ma pravo lhat nevericim, kdyz se mu to hodi, takze muslimskej slib nic neznamena. Mame tu to samy se zidama, soudruh Halik je zid jak z antisemitsky propagandy a oficialne je krestanskej knez a cela cirkev je na nej kratka. (A to ani neni vysvecenej a je to kadrovak - krestansky cirkve jsou na pokraji rozkladu a sebezniceni, kdyz nam klasaj vitactstvi, leda tak pravoslavi jeste odolava).

Muslimove si ze svy viry vybiraj co se jim libi a serou i na proroka. - Muslimove maj zakazany jakekoliv vyobrazeni cloveka, zvirete i rostliny a uz jste videl muslimskyho fakana, co nekouka na TV, nesjizdi porno, nema fotky na FB, nehraje PC hry? Vsechno zakazany prorokem. To samy chlast a fet. -

Kdyz jsou bojovnici za Islam at si je vezme SA, kdyz je navic i platila a tam at si s nima delaj co chtej.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

nejaku Tomás de Torquemada a budu sa divit ak krestania :D :D :D
Vidlaku Vidlaku, co si za matros dnes mal na ranajky?? :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pandpora se myslím jmenovala ta s tou skříňkou. No, já bych ji neotvíral a inkvizici bych nechal dál dřímat někde ve Vatikánu.
My, ateisté, si o ní nic dobrého (nejspíš) nemyslíme (nemůžu mluvit za všechny).

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ono nejde vyhánět čerta ďáblem.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

že on nám dnes Vidlák poněkud „ujel“, neboť inkvizice vznikla primárně kvůli potlačení takových hnutí, jako byli albigenští, tedy kupodivu křesťané, pouze jen s „nesprávnými“ názory. Nejdříve to byli kataři a nakonec mydlili na jednu hromadu všechno, co se jim nehodilo do krámu.
Inkvizici bych nechal raději spát. Jak potomek Čechů, co kdysi bývali statnými jonáky, bych nechal cep a narovnanou kosu ještě raději nějaký ten pátek spát.

Zatím bez slepic

In reply to by L.C. (z Kosy) (neověřeno)

Trvalý odkaz

zárodky inkvizice, nikdy nezmizely.
Jen si přes rameno hází plášť jiné barvy, podle toho odkud fouká.

Zatím bez slepic

In reply to by L.C. (z Kosy) (neověřeno)

Trvalý odkaz

tak to já bych cep a kosu také nejraději nechal spát, ale bohužel štěstí přeje připraveným.
Bez ohledu, co bych já rád, už jen z hlediska "předběžné opatrnosti" (což EU prosazuje naprosto ve všem, kromě věcí, o kterých nesmíme mluvit) tu kosu vyndám a nabrousím. Také u cepu trochu přibrousím ostny. Ti, kteří mají jinou "kosu", zřejmě přikoupí pár nábojů z každé výplaty.
Pro děvčata a ostatní socialistickou armádou nepolíbené jedince: jedná se o druh palné zbraně, používané v socialistické armádě, přebytky prodány možná i těm, o kterých také nesmíme mluvit.
Opravdu bych raději, aby jsme se všichni na sebe usmívali, ale realita je jiná.

Zatím bez slepic

In reply to by PivoJ (neověřeno)

Trvalý odkaz

že ta "kosa" mě, až když jsem ten příspěvek odeslal, napadla taky? Narovnat kosu tedy v podstatě znamená jen překlopit nikoli čepel, ale vyklopit pažbu z polohy sklopené, do polohy pohotovostní ;-).
S cepem po pradědečkovi je průser, že mi jej sežral červotoč. Budu muset vyrobit, či nechat si vyrobit, nový :-(.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

u hotelu v Hanoji.
Kydala kočka kydala myš
lide zvědavý slyš:
vláček jede Čínou
pozlátkem i špínou
bójink míjí honolulu
na kontě má velkou nulu.

Zatím bez slepic

Slavme slavně slávu Slávům slavným.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

- kolik skalpů vůbec máš?
Spočítám to, Ahmede...
čtyři černé, dva hnědé
a jedenáct blonďáků
mám je tady ve vaku.
To je pěkný výřad
to máš šestnáct zvířat
pěkně jsi se tužil
s Alláhem si užil.
Až se vrátíš do Menšestru
dám ti levně svoji sestru.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dáš si na krk Jezukrista!
Tys rovnala Palmyru?
Spraví to pár klystýrů;
kazajku máš flekatů
tumáš šaty z brokátu.
Jéžiš vy jste parádníci
běžte robit na radnici
potřebujem čisté město
tohle není žádné gesto
lidí je zas jako sraček
dostanete na ně sáček.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

fásnul Frantův balík;
podpořil mu pedofily
černé v mitře krokodýly
že prý je to dobrý styl.
Na petici taky blil
sturbanführer Herman
ten jak Cortés Hernán
(přes volební Noche Triste
mívá vždycky místo jisté)
dobývá náš Tenochtitlan
na tohle byl v Říši piplán.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Skoky jak na parkúru
slivovice v kalichu.
"Dělejte to potichu!"
"Neruš vole biskupa
to by byla potupa,
přerušíš mu kázání,
jsou pod kutnou svázání."

Zatím bez slepic

To si snad před eurovolbami předplatil Okamůra… :-) .

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Taky jsem se pozastavil. Omezim maso.

Kdyz si ted v tescu koupim maso, propichnu pytlik, cichnu si k tomu a kdyz tak jim to tam necham. Zvlast kdyz reznik jeste umelecky zamicha dve hromadky ruzovyho se sedym.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nekupujte maso v hytlermarketech (jak říkává Větva), ale v malých masnách, kam dodávají maso drobné rodinné farmy z blízkého okolí.

Jasně, to maso je dražší, ale bývá čerstvé, nebalené a můžete si vybrat z hromádky to, co se Vám očima líbí nejvíc.

Skvělá kuřata (a skvělý jogurt) například prodává Farma Němcových z Vysočiny. Mají pojízdné prodejny po celé republice.
https://www.farmanemcova.cz/

Zatím bez slepic

Na Vidláka dojde

Ještě chvíli se naše potravinářství bude bude snažit tímto způsobem a budu mít v zimě každý týden zabijačku se vším všudy...  

Zatím bez slepic

Maneco,
to je tím, že u vás nemáte komerčně vyspělé řezníky 21, století!
To u nás máme řezníka, který si udělal jméno výborným masem a masnými výrobky ze spolehlivých místních zdrojů.
Je sice dražší než konkurence, ale co by člověk neudělal pro mlsný jazyk a zdraví.
Načež u něj začali nakupovat ve velkém odběratelé z Rakouska.

Jsou také spolehliví - nepožadují žádné účtenky ani dodáky, platí keš a jako část protihodnoty dovezou stejné množství masného sajrajtu z tamních velkochovů či zbytků z místních prodejen s prošlou dobou spotřeby.

Všichni jsou spokojeni, malá část prominentních známých dostává i nadále kvalitní české maso, stejně jako rakušáci, ostatní baštěj podřadnej rakouskej sajrajt a sugerují si, že za příplatek dostávají kvalitu jako v minulosti.
Prostě podobný systém jako víno z moravských sklípků pro Pražáky či pravý Prazdroj z Polska.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku,
nevím, jestli ještě budete tenhle opožděný příspěvek číst.
Měl jsem odpovědět dřív.

Ale po prvním přečtení jsem si nebyl jistý, jestli si náhodou neděláte cynickou srandu, nebo jestli provokujete diskuzi - nebo jestli je sžíravá ironie. Nechtěl jsem si uříznout kšandu náběhem na vidle.

Teď jsem si to přečetl dvakrát znovu a jsem přesvědčený, že to myslíte vážně.
Protože i já beru vážně a respektuji Vás, musím prostě se vší vážností říct, že ačkoli je Váš návrh mnohem realističtější než kterýkoli návrh z lůna pohlavních orgánů EU, stále ještě není ani dost křesťanský, ani dost humanistický, ani filosoficky okecatelný, tím méně pak reálný.

Prostě - řečeno s koryfejem fyziky: Vaše hypotéza není dost šílená na to, aby mohla být pravdivá/realizovatelná.
Ale za snahu si minimálně čtyři a půl slepice zasloužíte!
Kdo nic nevymýšlí, nic nezkazí.

P.S.
Je tady někdo, kdo se bavil alespoň pár dní či let s muslimy?

Kdo se namáhal alespoň přečíst si Korán?
Kdo měl alespoň jednoho, dva, tři příbuzné, kteří žili pár let v muslimském prostředí či jehož blízcí měli muslimského partnera?

Nehlašte se všichni najednou!
(Můj blbější alter ego Jáchym měl to smůloštěstí)

P.P.S.:
Prosím Vidláka, jestli si tohle přečetl, aby potvrdil příjem :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Teda, s muslimem toho moc nenakecáte.

Buď se bavíte o povrchnostech, co děti, jaká byla dovolená, co v armádě, tak se můžete bavit léta, a jakmile dojdete na korán a náboženství, tak se dotyčný promění a debata je u konce.

Na první sebenevinnější větu, co odporuje koránu se spustí vodopád, kde vám jak robot odříkává blábol za blábolem klidně hodiny.

Mají při tom ten podivně soustředěný pohled lidí žijících ve vlastním světě. Je vidět, že se s nima rodiče nesrali a klidně by je zabili, kdyby se tý magořině nepodřídili.

Působí to na slabé osobnosti. Chytré i hloupé, vzdělané i nevzdělané, ale vždycky slabochy.

Zatím bez slepic

Měl jsem tu čest důkladně poznat muslimy z několika koutů muslimské říše a jejich názory. Dokud jsou sami, je to v pořádku. V momentě, kdy je jich více nebo se vrátí z návštěvy rodné země a souvěrců, už je zde viditelný posun v uvažování.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jo, takový tady je. Tedy ten, co se bavil s muslimy (a taky s jedním opravdu hodně vzdělaným arabistou).
A korán? Zkusil jste to číst? Já jo, ale nevydržel, nedočetl, nedokázal.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale na svou obhajobu uvádím, že jsem měl dlouholetou průpravu a trénink. :-)

Zatím bez slepic