Tak jste si nakoledovali

Autor

Když jsem před několika dny dělal reklamu nové analýze o dezinformacích, která ukázala, že prakticky všichni dezinformátoři svojí práci dělají zadarmo a radostně, jen jim lidé občas přispějí na náklady… a vysmíval jsem se všem těm analytikům, že umějí jen googlovat a opisovat jeden od druhého, ale nikdo z nich se o seriózní výzkum na Alternativě ani nepokusil, nezdůraznil jsem dostatečně, že autoři sami hořce přiznávají, že jakékoliv upozornění na dezinformaci, jí jenom zvyšuje dosah…

Jinými slovy, boj proti dezinformacím prohrávají na všech frontách. Ať proti nim dělají cokoliv, selhává to, nefunguje to, nebo je to naopak kontraproduktivní. Zakázané ovoce nejvíc chutná, jednou vyřčené slovo ani párem volů nevrátíš… a situace se našim ibtardům asi zhoršuje, protože analýza stíhá analýzu, každý blbec mluví o kolaborantech a dezinformačním narativu, někteří arciidioti by už chtěli vypínat sociální sítě a s nimi celý internet, ale nic platno, dezinformátorů přibývá a jestli něčeho ubývá, tak předplatitelů Reflexu a Respektu.

Libtardi se sice navzájem ujišťují, že Rajchl je jen takový Horst Fuchs naší politické scény, že nemá žádný dosah, nikdo na jeho spanilé jízdy nechodí a pokud chodí, tak jsou to naprosto marginální počty stále stejných přesvědčených lidí, ale… přesto dělají všechno pro to, aby mu nikde nepronajali sál. Viď, Jeníku Cempere?

Ve stejné době si dělá svoje akce Národní rada obnovy (nebo jak se to dneska vlastně jmenuje), také si zvou hosty, říkají víceméně stejné „dezinformace“ jako Jindra, jen nabízejí jiné cesty k řešení… a všichni je nechávají na pokoji. Není problém udělat besedu s Ládikem Větvičkou, který říká tak ošklivé dezinformace, že mu museli zrušit na Idnesu blog. Není problém udělat šňůru besed s Rádiem Universum, kteří hodnotí naší situaci stejně jako Jindra….

Proč jim také neblokují sály? Proč v jejich případě nevadí, že lidem tlučou do hlavy dezinformační klíny? Proč vadí Rajchl a ostatní si klidně můžou naší spořádanou líbodémo budoucnost rozkládat?

To je jednoduché… Rajchl je ohrožuje. Rádio Universum nikam nekandiduje. Ládik Větvička nikam nekandiduje. Národní rada obnovy by možná kandidovala, ale zřejmě to ani nedotáhnou do konce. Tihle všichni žádné teplé modroptácké místečko neohrožují, i když říkají samé hrozné věci.

Boj proti dezinformacím pomocí rušení sálů je naprosto průhledně a přímočaře boj proti potenciálnímu politickému konkurentovi.

Kdyby Jindra neměl žádný dosah, tak by nikoho nezajímal. Stejně jako žádného starostu nebo hejtmana nikdy nezajímali šmejdi s hrnci, i když vydělávali o dva řády víc, než všichni dezinformátoři dohromady. Šmejdi prostě „jen“ obírali důchodce a starostovská seslička pevně držela pod černoprdelnickou prdelí. Končilo to exekucemi, zničenými existencemi… takové dezinformace všem dlouhá léta nikoho netrápily. Neohrožovaly politickou moc. Trvalo hodně dlouho, než to někomu stálo za (alespoň špatnou) analýzu.

Ale teď najednou je tu někdo, kdo jejich teplá křesílka potenciálně ohrožuje.

Jen si nemyslete, všichni ti modroptáci dobře vědí, kolik lidí by přišlo na ně samotné. Dobře vědí, co by se stalo, kdyby přišel přednášet jejich Blyštivý Péťa. Dobře vědí, jak by to vypadalo, kdyby veřejnosti předhodili Markétu Pekarovou Adamovou. Oni dobře vědí, že jako ubývá konzumentů České televize, stejně tak ubývá jejich voličů. Stokrát se mohou ujišťovat, že jde jen o hloupé bezzubé a pomýlené kolaboranty, ale dobře vědí, že jejich volební hlas je pro ODS navždy ztracen.

Všichni ti radní a starostové dobře vědí, co se pak šíří po městě, když Rajchl odjede. Dobře vědí o čem a o kom se pak mluví v hospodě. Vidí, jak do Rajchlova sálu přišel skeptik, který přece už nikdy nikomu nenaletí, obzvlášť ne nějakému agentovi s teplou vodou… a po třech hodinách odešel bezmála jako člen PRO. Ano, takových příběhů jsem byl svědkem. Téměř každá nová přihláška do PRO začíná slovy „já jsem slyšel Rajchla.“

Rajchl měl v Trutnově na náměstí víc lidí, než Petr Pavel v Nev Yorku… a zřejmě i víc, než měl Okamura na demonstraci v Českých Budějovicích… (kluci z SPD! doufám že to analyzujete a přijímáte nějaká opatření!) Kdyby tam byl v sále, byla by jich polovina.

Tento pátek 20.10. jsme měli být v Hodoníně. Sál nám zrušili. Ne, vůbec to nebyl žádný politický nátlak.

A tak jsme si pronajali sál v Čejkovicích. Také nám ho zrušili. A ne, nebyl v tom vůbec žádný politický nátlak.

Nakonec budeme v Kozojídkách… Tamní starosta je náš… A když se to dozvěděli místní vinaři, tak se nabídli, že otevřou sklípky. Přijede totiž docela dost lidí. A další hned navrhli, aby setkání s občany přešlo plynule v lidovou veselici. Hudba, zpěv, tanec… koneckonců jsme na Moravě, ne? Starosta mi volal, že z toho začíná být velká akce a přijedou i hosté, kteří to původně neměli v plánu. Myslím, že zítra se budou mít co otáčet, aby vše zorganizovali. Při trošce štěstí se počet obyvatel na jeden večer ztrojnásobí. A zřejmě nezůstane jen u toho, co jsme na poslední chvíli psali na plakát.

Nechtěli Jindru v plném sále v Hodoníně, tak budou mít lidovou veselici v Kozojídkách. Bude tam mnohem víc účastníků, víc řečníků, víno, hudba, zpěv… Moraváci určitě jako obvykle vytáhnou tajné zásoby uzeného, pálenky, okurek a dalších propriet, takže to nebude jen potěcha pro ucho, ale i pro žaludek. Navíc se má ještě jednou vrátit babí léto… I příroda se k této akci přidá.

Jihomoravským aktivním blbcům z pětidemolice děkujeme za reklamu i organizační impuls. Tak dlouho jste si koledovali, až jste si nakoledovali. A nezapomeňte nám tam poslat ty vaše tajné agenty, jak jste měli v Trutnově. Koneckonců, oni také mají rodiny a děti… také jste jim zvedli daně. Poslechnou si nás a za chvíli budou na naší straně. Vy totiž dobře víte, co se děje. Dobře víte, že vás drží jen velká média a dobře víte, že jednou tato bublina splaskne. Dobře víte, že neříkáme žádné dezinformace, ale mluvíme lidem z duše.

Ale jinak klidně buďte hloupí. Klidně nám rušte další pronajaté sály. Stejně nás neumlčíte, jen na nás upřete pozornost. Děkujeme a posíláme klíčenku.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle agentovné alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička nebo placky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (316 hlasů)

Komentáře

škoda že musím být v práci. Ať se zadaří !!

Průměrný počet slepic: 4.6 (57 hlasů)

I já musím do večera otročit na panském. Je to další akce na kterou i kdybych měl v prdeli vrtulu nedokážu přijet včas. Mohu jen popřát na dálku ať se vydaří vyjde počasí a je hojná účast.

Průměrný počet slepic: 4.9 (40 hlasů)
Trvalý odkaz

.. už ani netuším, proč jsem ho přestal kupovat. Měl jsem ho několik ročníků, uložených v archivačních krabicích. Když jsem před prodejem baráku po rodičích likvidoval krámy, tak skončily v ohni, a s úsměvem jsem si letmo vzpomenul  na pátera Koniáše..

Právě nyní, když jsem četl Vidlákovu repliku, že ubývá jen předplatitelů Respektu a Reflexu, mne napadlo, jestli ten úpadek tištěných médií není záměrný. Ztrácíme schopnost číst, a co je ještě horší, i schopnost pamatovat si přečtené. Pozoruji to sám na sobě. Nechce se mi číst delší souvislé texty, mnohokrát jsem se přistihnul, že se do dlouhých článků od IZY a MÁJI doslova MUSÍM NUTIT k jejich POZORNÉMU PŘEČTENÍ. Na Fakebooku už automaticky přeskakuji texty lidí, které neznám, delší než deset řádků textu, ale to zřejmě není škoda, je tam málokdy něco cenného. Pozorně čtu jen to, co mi doporučí důvěryhodný člověk. Pokud ale tento člověk nenapíše na dva - tři řádky, co je tam zajímavého nebo proč je to zajímavé, tak to také zpravidla ignoruji.. Když to samotnému doporučovateli nestálo za to, aby o tom sám napsal pár slov, tak proč to číst.. Já to tak dělám, když komukoliv doporučím cokoliv k přečtení, pár řádek k tomu napíši..

Když něco napíši, tak to po sobě několikrát čtu, a zjišťuji, že jsem tam nechal překlepy, neobratné formulace, nejasná vyjádření, a opravuji, znovu a znovu.. Děsí mne, jak mi degraduje praný psaný projev.

Třeba obě páně Vidlákovy knihy jsem přečetl jedním dechem, ALE NEVÍM, CO V TĚCH KNIHÁCH JE. Ano, něco o hospodaření, a nutnosti si pořídit zahrádku, že se selátka kastrují a že se jim vylamují zuby.. Zůstal mi jen pocit, že se mi obě knihy líbily, a že až si opět pořídím zahrádku, že si obě knihy budu muset znovu a několikrát přečíst..

Poslední dobou zjišťuji, že mne nezajímá ani E15 a METRO, které jsou zadarmo. Horší je, že to zasahuje i do mé práce, nepamatuji si kam jsem si to sakra napsal, mám hodně nepřečtených i odborných časopisů.

Jsem rozhodnut s tím něco udělat..

tento text jsem opravoval třikrát čtyřikrát pětkrát

Průměrný počet slepic: 4.7 (98 hlasů)

To, co píšete je sice všechno pravda ale ne celá. Taky jsem léta četl Reflex, a i dnes si jej prolistuji a zjišťuji že tam nic ke čtení, až na občasnou výjimku, není.

 Například, dřív tam v každém čísle měl nějaký článek J.X. Doležal, sice hodně trhlý, a někdy byly jeho názory mnou neakceptovatelné, ale on dokázal zvednout zadek ze židle a jít do trénu a mluvit s lidmi a napsat originální článek.

 Taky tam bylo víc rozhovorů se zajímavými lidmi. Dnes větší část časopisu zabírají reklamy, a zbytek tvoří „geniální“ úvahy stále se opakujících redaktorů. I bez přečtení těchto článků vím, co píší, oni píší jedno a to samé.

Průměrný počet slepic: 4.6 (21 hlas)

Reflex už se prostě číst nedá, stala se z něj propagandistická sračka, což se netýká jen Reflexu 

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Někdy je lepší si počkat a poopravit si názor na lidi 

RichardCZ (15.10.): ...Zahradník Vidlák, pravidelně a vydatně zalévající svou zahrádku, rozvážně a s rozmyslem vytrhávající neužitečný plevel, inspirativní INZA, pilná včelička MÁJA...a všichni ostatní. Jsem tu s vámi rád a děkuji že jste.

RichardCZ (18.10.): Nechce se mi číst delší souvislé texty, mnohokrát jsem se přistihnul, že se do dlouhých článků od INZY a MÁJI doslova MUSÍM NUTIT ...

 

:-)) ...to miluju ❤️

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

Mě oslovil RichardCZ i ty.

Ono na tom není nic mimořádného a nenormálního, je dobré s tím počítat a lidé, kteří spoléhají na "první dojem" při snaze uspět ve volbách, to nejspíš velmi dobře vědí. Je na tom založen vznik pětikolky, těžce si to odpracovává pan Rajchl, relativně lehko parlamentní opozice s využitím hlasitých Okamury a Babiše. "Zbytek" neparlamentní opozice se pokouší přesvědčovat občany, že není na geniálním vůdci, ale na nich, na každém z nich, tedy nás, jak dlouho budeme odolávat systémům, které zcela určitě končí, protože jsou založeny na základech při současných možnostech nejen přežitých, ale dokonce pro lidstvo sebevražedných.

Asi je potřebné připomenout, že všechny současné, nebo zdánlivě přežité systémy byly a jsou založené na poměru vlastnictví (osobního a společenského). Systém státních zřízení byl a je na tomto principu dlouhodobě založen, při čemž soukromé vlastnictví velmi omezeného množství jednotlivců (rodin) ovládá státní zřízení převážné většiny současného světa. V momentě, kdy se část společenství pokusilo poměr "osobní : státní" změnit, došlo k nejhrubšímu rozdělení světa "železnou oponou".

Pokud to diskutující budete chtít správně pochopit, nejspíš připustíte, že  pětikolka a parlamentní opozice neřeší nic jiného, než možnou změnu figur ve vedení státu. Mimo parlament se nachází množství "žadatelů" O STEJNÉ. Ať se na mě Daniel Sterzik - Vidlák nezlobí, Rajchl do té skupiny patří zcela určitě. Přeji mu, aby uspěl, protože SNAD poctivě usiluje o změnu figur, která je dnes opravdu zásadní. ALE ... stále zůstaneme jako společnost - stát ve vleku současného pojetí společnosti, stále to bude doslova boj pro a proti bez změny systému.

Mimoparlamentní opozice, kterou popsal v úvodním článku Vidlák opravdu nemá aktuálně velkou šanci pro úspěch, protože nepředkládá jednoduché řešení v čele se silnou jednou osobností, ale předkládá množství alternativ fungování státu, včetně "přímé demokracie" a pod. ale bez představy, ke které se lidstvo blíží a bude dušeno za předpokladu, že se světovým vládnoucím kruhů podaří stávajícími metodami - především "rozděl a panuj" ovládnout vlastnictví, které je založeno na jakékoliv měně podložené vlastnictvím surovin a výroby jako základu pro ovládání méně majetné občanské společnosti. Umně při tom využívá "představivosti" části "méně majetných, ale velmi schopných" společenských skupin, které doufají, že se k té nejmocnější společenské skupině aspoň přiblíží. Těch čekatelů na vývoz mezi "výjimečné" je v každé zemi neskutečně mnoho. 

Proč to připomínám? Skutečně ne v závisti relativně bohatým jednotlivcům, tedy z mého pohledu čekatelům na ještě větší významnost, mezi nejbohatšími. Ten nepoměr mezi skupinami občanů je zásadní, protože dnes už nejsme rozděleni na vládce a poddané, ale předkové prosadili relativní rovnost označovanou v obecné rovině jako občanskou společnost. Krokem k občanské společnosti jistě není odebrání "majetku", ale faktické srovnání POSTAVENÍ občanů, jedinců v občansky rovnoprávné společnosti na jiném principu, než POUZE na vlastnictví. 

Prosím, než začnete tleskat, nebo nadávat, protože to co jsem napsal může někoho navnadit, jiného popudit. Shlédněte odkaz na video, které není dlouhé, které mnohé objasňuje. Je to hezoučká představa, o čem ten pán hovoří, ale aby to bylo proveditelné, nejspíš uteče hodně vody, určitě to nevyřeší válka v naší blízkosti, ani na břehu Mrtvého moře.

Někdo to však může přiblížit. Třeba zrovna neúnavně pracující Rajchl, za předpokladu, že spolu s ostatní opozicí ukončí řádění pětikolky a pokusí se dát "slovo" lidem, které i zde na těchto stránkách Vidlák tak trošku okopává, byť s nimi sám také občas mluví, případně je zve k sobě na "pohovor". Ještě to bude všechno hodně náročné, mnozí z nás, kteří už obtížně čteme dlouhé texty a stejně obtížně je klademe na papír/monitor to dokonce nemusíme dožít. Já ale věřím, že ta doba přijde. Může to dokázat, pokud mu nejde o změnu figur, ale změnu systému. To je ovšem mnohem náročnější.

Tady prosím odkaz: Ing Petr Blahynka - Změna Systému - YouTube

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

Děkuji, Vladimíre, za odkaz na zajímavé video. Jen škoda, že autor přednášky ani slovíčkem nezmínil, jaký měli ve Slušovicích rozhodovací systém. Na wikipedii jsou zmíněny jen motivační faktory práce (např. existenční / strachu / seberealizace / radosti z práce), zavedené Ing. Čubou. Ten zůstal přinejmenším nejen architektem, ale i "vrchním dozorcem" systému, podobně jako v prosperující Lybii plukovník Kaddáfí se svou Green Book.

Osobně nepovažuji za důležité změnit strukturu vlastnictví, ale rozhodovací systém, který umožní vlastnictví optimalizovat dle lokálních priorit. Takový systém musí obsahovat stimulaci základních motivačních faktorů, aby vedl nejen k lepším pocitům, ale také lepším výsledkům a potažmo lepší perspektivě - využitím skrytého potenciálu, blokovaného hierarchickým systémem. Jako nejlepší možnost jeho nastartování vidím evoluční cestu "příklady táhnou" s kaskádovým a lavinovým efektem.

Průměrný počet slepic: 3.7 (11 hlasů)

je bravurní, podnětné a přehledné.. Doporučují ke stažení, dokud ještě je na YouTube. Hodně o současném světě z něj pochopíte, a mnohé věci vám najednou začnou dávat více smysl. Ten chlap je fakt hodně inteligentní a vzdělaný, a navíc vše jasně a stručně vysvětlí. Ing. Čuba se obklopoval schopnými lidmi.

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)

.. ROZPORU VE VÝPOVĚDÍCH, jak říkají s oblibou kriminalisté :D

Protože vy a INZA sem vkládáte kvalitní, byť dlouhé články, tak se k jejich POZORNÉMU PŘEČTENÍ dokopu.

Ale nic to nemění na faktu, že mne dlouhé články podvědomě odrazují.

Na Fakebooku jsem už dlouho, zpočátku mi byl velmi užitečný, fungoval pro mne jako filtr zbytečností, vše důležité ke mně doputovalo přes mou bublinu známých. Nemusel jsem pracně lozit po blozích a portálech. To už ale dnes dávno není pravda, několikrát jsem z FakeBooku odešel, míval jsem i blog na I-děsu.

Dnes už ve veřejném prostoru mám jediný svůj literární počin:

https://www.radiouniversum.cz/richard-pech-mytus-o-ohleduplnem-vcelareni-nasich-predku/

napsal jsem to jako úvodní antréé pro nedávno předčasně zesnulého skutečného ekologa a včelaře RNDr. Romana Linharta 

https://www.radiouniversum.cz/linhart-roman-1d-v-cine-jsou-oblasti-kde-jiz-nejsou-zadne-vcely-a-opylovat-rostliny-musi-lide-pomoci-stetecku/

https://www.radiouniversum.cz/linhart-roman-2d-v-prostredi-je-rada-chemickych-latek-ktere-se-v-metabolismu-chovaji-jako-samici-hormony-coz-muze-vest-k-tomu-ze-samci-vcetne-muzu-ztraci-agresivitu-i-plodnost/

RNDr. Roman Linhart by měl být zajímavý pro vás, MÁJU, zajímavý, protože za svého života používal e-mail trubec.vilik@seznam.cz

Průměrný počet slepic: 3.4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

mám to blízko, navíc po dálnici. Tak mě naštvalo, že to přesunuli 50 km daleko a vzdal jsem to.  Ale ty modrý podrovnávky na obrázku pod článkem mě zlomily. Jsou to bůdy nebo sklepy?

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

S tím Rádiem Univerzum bych si tak nebyl úplně jistý. Před cca měsícem jsem tam napsal, zda by nepozvali na plk Rajchla. Ani mi neodepsali, natož, aby s ním to povídání uskutečnili. Že tam pouští Hofmanna, aby ždímal furt to stejný jako dříve a ještě dřív je samozřejmě jejich věc. S Jindřichem by měli sólokapra, ba přímo namnoze sledovaný seriál.

Průměrný počet slepic: 3.9 (16 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

Tak vláda má důvěru. Ale důvěřují jí jen vlastní poslanci, kteří jsou motivováni udržením mandátů. Ještě jí možná důvěřují někteří novináři, kteří těžko opouští své mantry antibabišismu. Určitě ale vládě nedůvěřuje veřejnost. Stačí jít do ulic a zeptat se lidí.

Ostatně všechny parametry, statistiky a měření dokazují, že vláda nedělá NIC dobře. Už se proti ní začínají obracet i lidé, kteří ji podporovali a vládní strany volili.

Nic to ale neznamená, protože převaha sto osmi hlasů a servilní prezident, vládu udrží u koryt až do konce jejich mandátů.

V tomto ohledu je naprosto absurdní, že prezident, který s vládou drží basu, si udržuje největší důvěryhodnost. Není většího důkazu, že lidé jsou absolutně zmatení a nechápou politické dění. Není divu, když média nejsou schopná lidem vysvětlit vůbec nic.

Dodnes tak například jako jediní v Evropě věříme, že na Ukrajině se bojuje za naši svobodu. Dokonce i lídr hlavní opoziční strany drží rusofobní iracionální postoj a odmítá chápat, že diplomacie je i o komunikaci s nesympatickými zeměmi. My jsme zásadoví a všichni ostatní vesele obchodují…

A tak dál budou lidé jezdit nakupovat do Polska a zároveň budou volit ty, kteří neblahé situace způsobují. Vítejte v České republice. Jen tady je možné, že lidé, kteří například “bojovali” proti islámu v České republice, teď podporují Palestinu. Pomatenost na všech frontách může vyprodukovat zase jen pomatenost…

hrindova.cz/Pravý prostor 30


 

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

.. ZÁSADNĚ nezpovídá AKTIVNÍ POLITIKY. Když jsem jim (asi panu Henkovi) nabízel generála Blaška, povzdechnul si, škoda že jsem se neozval před týdnem, kdy ještě nekandidoval do EU parlamentu..

Aktivní politiky zve pan Hoffman do svého pořadu Politikos, a to velmi sporadicky.

Z toho, že vám paní Kociánová či pan Henek neodpověděli, si nic nedělejte, když paní Kociánové napíšu SMS, tak dostanu odpověď třeba i za tři týdny, nebo nikdy.. Největší naději na relativně rychlou odpověď (2 dny až týden) mám, když jí zaslouženě pochválím za podařený rozhovor či jí jinak vtipně "podkouřím". Ale přání k Vánocům, svátku a k narozeninám dostanu vždy, a to už několik let.. Jak to jen dělá..

Oba dva mají fakt hodně práce, paní Kociánová ještě moderuje, zpívá (takže si musí udržovat v kondici hlas) má doma puberťáka a manžela Tomáše Turečka. Oba chtějí jíst a mít co na sebe. Nastudovat témata pro rozhovory také není žádná legrace, a ona vždy ví, o čem hovoří.

Dlouho jsem ji podezříval, že je "viditelnou hlavou" nějakého vlasteneckého think-tanku, ale ona to opravdu má nastudované a pochopené. Pan Henek jakbysmet, za vizáží stárnoucího "strejce" se skrývá bystrý mozek vzdělaného filosofa a brilantního stratéga. Oba dva jsou moudří a pracovití renesanční lidé.

Tohle všechno jim zabírá opravdu moc a moc času, takže si zaslouží aby jim byla odpuštěna absence odpovědi na nějaký ten e-mail.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

má totiž důvěru (tak si alespoň přeji, aby za své činy sklidila zaslouženou odměnu). A dnes nevidím kopii žádného článku, tak to napravím alespoň odkazem. Těším se na hejno.

https://skrytapravda.cz/z-domova/1503-muze-nam-vlada-vysvetlit-vesele-navraty-vikendove-nedelni-s-kufry-z-valecne-ukrajiny-ktere-se-opakuji

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Bez komentáře.

https://www.prvnizpravy.cz/repository/rajchl_-_mes.naklady_-_energie.jpg

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

to je mazec 😕

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by Bob

Trvalý odkaz

v příspěvku ve zdejší diskuzi ani na facebooku není bohužel uvedeno.

Navíc, když je půlka textu v angličtině a druhá v češtině, tak to na důvěryhodnosti nepřidá :-)

Taky nesedí to, že náklady na bydlení jsou vyšší v Rakousku než ve Švýcarsku s cca 2x vyššími platy,
pomineme-li ČR (s 5x nižšími), minimálně velmi zkresluje to, že tam není zahrnuto nájemné.

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/nechutne-klicky-ministerstva-zahranici.A231018_185152_p_cirkus_nef

Zatím bez slepic