Takže...

Autor

... pochopil jsem správně celou vrbětickou výbušnou akci, že přijeli dva Rusové na falešné pasy, ohlásili Vojenskému technickému ústavu návštěvu, ale ne jako Rusové, ale občané jiného státu, kteří vůbec nevypadali jako tihle dva.  Na místě se ale pro jistotu vůbec neobjevili, nikdo z firmy Imex, která tam skladovala tu vybuchlou munici, o nich neví, nejsou nikde evidováni ani zapsáni a pokud tam byli, tak se tam dostali asi přes plot, nebo přes nějakého neznámého kamaráda.  Dostali se do skladu 16, bez dozoru tam nainstalovali pekelný stroj, kterýpak celý sklad  přivedl k výbuchu a o měsíc později to odpálilo i druhý sklad?  Nikdo je nedoprovázel, nikdo nic neviděl a celé se to dělalo proto, aby se munice naložila pro toho bulharského obchodníka se zbraněmi a aby mu to vybuchlo někde jinde a on přišel o kredit solidního obchodníka?  A všechna ta munice byla určena pro Ukrajinu, která toho měla ve skladech asi stokrát tolik než celá Západní Evropa dohromady? Vynechal jsem něco? Škebloň - dovolím ti jeden komentář, když v něm přineseš informace, které jsem zapomněl... 

Petr Hampl napsal na svých stránkách, že propaganda musí být hloupá, protože uvěřit něčemu chytrému není žádná zásluha. Zásluha je, že jste ochotní věřit i těm největším kravinám. 

Štěpán Kotrba k tomu dodal, že v této zemi je těžké být debilem, protože je tu obrovská konkurence. 

Ne, takhle se nikam nedostaneme, musíme na to obráceně. Co víme nesporně? Co jsme viděli na kamerách? 

Viděli jsme premiéra s Hamáčkem, kterak viditelně otřeseni dělají narychlo svolanou tiskovku, kde nedovolí žádné dotazy. A v podstatě hned po tiskovce vyjde rozsáhlý článek v Respektu od Kundry, který má spoustu zajímavých podrobností. 

Jako by premiérovi někdo natvrdo řekl, že buďto udělá co musí, nebo bude mít článek ještě doušku, že o všem věděl, ale nic nedělal...  Nebo že pokud neudělá, bude to mít další důsledky. 

Zeman řekl, že se vyjádří za týden. Zdá se, že taky není úplně přesvědčený o tom, co se děje a jestli to celé není trochu jinak. 

Jinak nám ukázali ty stejné fotky jako po Skřípalovi a oznámili nám, že se u nás tito melody boys pohybovali. Ale jinak nic.  

Samozřejmě celá opozice je okamžitě napružená a vlastně už vyhlašuje Rusku válku. Tohle bychom si měli pamatovat... ať už k volbám, nebo až se jim ta válka doopravdy podaří. Abychom věděli, kdo musí na frontu jako první. 

Všechno co dneska řeknu, je jen předběžné. Všechno může být jinak, nic není jisté. Můžeme si dávat pozor, s čím nám pravdomluvná média a  čučkař Koudelka přišli, ale přiznejme si zcela vážně, že toho zatím víme poměrně málo. Pokusím se v tom zmatku vyhmátnout nějaké pevné body... 

1. Babiš si zřejmě vybral stranu. Nebo si ji vybrat musel, nebo se prostě připosral, nebo mu vysvětlili, jak dopadl Nečas a další premiéři. Každopádně si Babiš prohrál volby. I když udělal, co se po něm chtělo, včera už se na demonstracích objevoval na plakátech jako ruský šváb. Nic mu nebude přičteno k dobrému, naopak stane se to jeho dalším hříchem. Svými kroky si nezařídí přízeň nikoho z těch, kdo dneska hýkají radostí nad útokem na Rusko a definitivně přišel o voliče, kteří v něm viděli alespoň mizerný pokus o suverénní zemi.  Dneska už vědí s příliš velkou jistotou, že premiéra je možné přitlačit ke zdi. Zdá se, že platí Leninova zásada, že bohatí nikdy neudělají revoluci, protože mají příliš co ztratit. Dokonce i kdyby to všechno byla kompletně pravda pravdoucí, stejně mu to nepomůže. 

A vzhledem k tomu, jak to dneska na Západě chodí, tak mu možná zaručili povolební beztrestnost, ale nedodrží ji. Jakmile mouřenín udělá svojí práci, může jít. Takže je celkem pravděpodobné, že tato akce bude stát Babiše nejen premiérské křeslo, je dost pravděpodobné, že budou předčasné volby a po nich dlouhé úmorné vyšetřování a souzení. Což ho možná zničí samo o sobě i bez odsouzení natvrdo. 

Protestní hlasy, které Babiš dostával, se rozhodně nepřelijí k líbodémo. Takže zřejmě posílí Okamura i Komunisti. Stejně jako před čtyřmi roky, kdy Babiš tak nějak zbyl jako použitelná alternativa,  zřejmě tentokrát takto zbude Okamura. Teda jestli není další na řadě se srovnat do lajny. 

2. Jestli je u nás možné narafičit takovéto pěkné akcičky, zřejmě už fakt nejsme daleko od bratrské intervenční pomoci tentokrát ze Západu. Úplně si představuju, když volby nedopadnou, jak si Piráti přejí... a naši věrní západní a neochvějní přátelé udělají zhruba totéž, co v šedesátém osmém udělali jiní neochvějní přátelé. 

3. Zřejmě si to musíme prožít se vším všudy. Se ztrátou iluzí i s těmi pracovními vyhazovy, podpisy příslušných pamfletů, veřejným demonstrováním radostného a správného názoru a sledováním postupného rozkladu všeho. 

4. Poprvé jsem se začal fakt bát, že brzy budeme zase zpívat starou válečnou písničku "Červený šátečku kolem se toč, my jdeme na Rusa nevíme proč." Poprvé mě zamrazilo, že už to nejsou jen silácké řečičky bez významu. Poprvé mám pocit, že Bidenův umírněný ton a pozvánka k rozhovorům tentokrát nejsou rétorikou, ale normální vojenské uchlácholení nepřítele, že se nic neděje, aby pak mohlo dojít na moment překvapení. Nebylo to takhle i v Gruzii? Agentury vydaly zprávu o jednání a v noci pak spustily raketomety.  Jako by se někdo rozhodl, že válka prostě bude. 

5. Poprvé se začínám bát, že s Kydy bude brzy konec. Jestliže jsme se ústy premiéra tak jasně postavili do tábora demokracie a věčného míru, nemohou si nechat v revíru škodnou. Jestli dokážou doporučit premiérovi, co má dělat, zřejmě to brzy budou umět doporučit i mně. Mám pět dětí... nebudu si hrát na hrdinu. Takže až jednoho dne Kydy prostě zmizí, nedivte se tomu. Bude pak rozumné pro jistotu držet na internetu hubu.... dneska mám pocit, jako by přišel první závan neonormalizace. Zdá se, že to prasátko už spolu neugrilujeme. 

6. Babiš včera řekl, že zprávu BIS projednají na vládě a pak ji zveřejní. Beru to jako jediné světlo v tomto hnusném tunelu. A fakt si vlastně přeju, aby důkazy byly do očí bijící, zřetelné a jasné. Fakt si přeju, aby se Rusko ukázalo jako nepřítel, protože jinak si nedovedu představit, jak v tomhle rozděleném státě budeme dál fungovat pohromadě. Ale nevěřím, že se něco podstatného zveřejní.  Vsadím se, že Koudelka zprávu neuvolní z mnoha tajnoslužebných důvodů, nebo něco takového. A to bude druhá naděje. Že nám jako obvykle chčijou na hlavu a ani se to nesnaží vydávat za déšť. Ale... už to není naděje pro všechny. Jen pro půlku. Rozhodně nám to neprospěje. Fakt si v této chvíli přeju, aby to bylo tak, jak Babiš říká a abychom se dozvěděli pokud možno všechny podrobnosti. 

Pokud se ukáže, že se vše stalo tak, jak Babiš řekl, budu se muset hodně zamyslet nad tím, jak nás Putin doopravdy vidí. Ale za mnohem pravděpodobnější považuju, že se nedozvíme nic, jen nám naservírují, čemu máme věřit. 

Každopádně past na Babiše sklapla a náš premiér oligarcha teď už jen bude zjišťovat, jaké to je být mimo hru. 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (134 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

před brodem?

Průměrný počet slepic: 3.6 (18 hlasů)

Záleží na tom, kam až to US deep state, schovávající se za Bidena, je ochoten hnát. "Vyhráli" a hned eskalují konflikty. Jdou do toho jako bejci. Z Afghu se stahují, potřebují vojsko jinde... Doufejme, že mají aspoň záblesky rozumu. A že si, aspoň špetku nezávislosti a rozumu, zachovaly i Francie, Německo a další. Protože elitám v USA na nějaké Evropě nezáleží ani náhodou a obětují nás stejně snadno, jako jistá Madelaine Albrightová odepsala 500 000 iráckých dětí... Zatím se to vždy přehnalo. Naděje umírá poslední...

Nicméně, nedávno jsem četl "1984". Dá se to stáhnout a všichni tom mluvívali, tak jsem to taky přečet. Podobnost padesátých let nebo dnešní válečné propagandy, s románem, je až nápadná...

Naděje je v tom, že si hodně lidí zachovalo pořád zdravý rozum...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Predseda-ODS-psal-proti-M…

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

pharmacie beauvais la seguiniere pharmacie auchan mantes pharmacie bel ormeau aix en provence , therapies cognitivo-comportementales insomnie pharmacie en ligne wandre , pharmacie en ligne vaccin therapie young virginie rettel - therapies breves - hypnose pnl eft nancy Excel 2013 All in One For Dummies por internet, Excel 2013 All in One For Dummies precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34325#>Comprar Excel 2013 All in One For Dummies</a> Excel 2013 All in One For Dummies barato Compra Excel 2013 All in One For Dummies a precios mГЎs bajos. therapie comportementale et cognitive c'est quoi pharmacie de garde uckange Compra Windows 11 Pro a precios mГЎs bajos, Compra Windows 11 Pro a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34717#>Windows 11 Pro </a> Windows 11 Pro venta Miami Windows 11 Pro donde comprar en Miami. medicaments et alcool therapie cognitivo comportementale val de marne , pharmacie ouverte villejuif pharmacie sur annecy Compra Microsoft Streets Trips 2013 a precios mГЎs bajos, Microsoft Streets Trips 2013 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34254#>Comprar Microsoft Streets Trips 2013, Compra Microsoft Streets Trips 2013 a precios mГЎs bajos</a> Microsoft Streets Trips 2013 precio PerГє Microsoft Streets Trips 2013 venta PerГє. ynspire therapies pharmacie de garde wittenheim aujourd'hui .

Zatím bez slepic

pharmacie becker Г  monteux pharmacie ouverte vannes therapies breves hypnose emdr imo (valerie marie bry) , pharmacie de garde kairouan aujourd'hui pharmacie ouverte nanterre , pharmacie montpellier pharmacie leclerc blagnac pharmacie bailly saint lazare orthopedie Comprar MS Office Professional 2019, MS Office Professional 2019 donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34615#>MS Office Professional 2019 venta Ecuador</a> Comprar MS Office Professional 2019 MS Office Professional 2019 venta Ecuador. pharmacie beaulieu fax pharmacie bordeaux rue fondaudege Autodesk AutoCAD LT 2014 por internet, Autodesk AutoCAD LT 2014 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34483#>Autodesk AutoCAD LT 2014 donde comprar en PerГє</a> Autodesk AutoCAD LT 2014 barato Autodesk AutoCAD LT 2014 precio PerГє. pharmacie auchan henin beaumont pharmacie de garde bayonne , therapie jeux video targeted therapies Comprar Autodesk Building Design Suite Premium 2017, Comprar Autodesk Building Design Suite Premium 2017 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34550#>Autodesk Building Design Suite Premium 2017 por internet</a> Autodesk Building Design Suite Premium 2017 precio Argentina Autodesk Building Design Suite Premium 2017 venta Argentina. pharmacie auchan v2 therapie de couple haute garonne .

Zatím bez slepic

pharmacie beauvais nelson mandela formation therapies alternatives medicaments toxiques pour les reins , pharmacie houilles pharmacie de garde aujourd'hui gard , pharmacie atoll angers pharmacie ki pharmacie de garde kenitra Microsoft Excel 2016 precio Colombia, Microsoft Excel 2016 precio Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34360#>Compra Microsoft Excel 2016 a precios mГЎs bajos, Microsoft Excel 2016 precio Colombia</a> Microsoft Excel 2016 por internet Microsoft Excel 2016 donde comprar en Colombia. pharmacie de garde aujourd'hui essonne therapie de couple tournai ABest MPEG VCD DVD Video Converter venta Chile, ABest MPEG VCD DVD Video Converter venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34415#>ABest MPEG VCD DVD Video Converter </a> ABest MPEG VCD DVD Video Converter barato ABest MPEG VCD DVD Video Converter precio Chile. pharmacie lafayette bourg en bresse ufr pharmacie amiens these , pharmacie d'anjou angers therapies narratives MS Office Standard 2021 donde comprar en Argentina, MS Office Standard 2021 venta Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34581#>MS Office Standard 2021 donde comprar en Argentina</a> MS Office Standard 2021 barato MS Office Standard 2021 donde comprar en Argentina. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie en ligne haiti therapies de conversion arte .

Zatím bez slepic

interim pharmacie bordeaux pharmacie ki pharmacie amiens rue jean moulin , pharmacie uguen brest pharmacie en ligne nice , pharmacie de beaulieu sur layon medicaments vertiges traitement immunosuppresseur Microsoft Office Professional 2021 por internet, Microsoft Office Professional 2021 donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34475#>Compra Microsoft Office Professional 2021 a precios mГЎs bajos</a> Compra Microsoft Office Professional 2021 a precios mГЎs bajos Comprar Microsoft Office Professional 2021. pharmacie lafayette tolosane action therapies Sony Vegas Pro 13 barato, Compra Sony Vegas Pro 13 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34501#>Comprar Sony Vegas Pro 13</a> Sony Vegas Pro 13 donde comprar en Venezuela Comprar Sony Vegas Pro 13. pharmacie de garde marseille 14 juillet therapie cognitivo-comportementale charleroi , pharmacie de garde waterloo aujourd'hui therapie comportementale et cognitive duree Navisworks Manage 2023 venta PerГє, Compra Navisworks Manage 2023 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34732#>Navisworks Manage 2023 donde comprar en PerГє</a> Navisworks Manage 2023 barato Comprar Navisworks Manage 2023. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie de garde metz pharmacie ouverte jusqu'Г  20h .

Zatím bez slepic

pharmacie auchan mantes pharmacie de garde joinville le pont pharmacie de garde marseille aujourd'hui , pharmacie stalingrad argenteuil pharmacie de l'eglise argenteuil , pharmacie avignon rocade pharmacie leclerc angers pharmacie angers rue de la roe Autodesk AutoCAD Architecture 2023 por internet, Autodesk AutoCAD Architecture 2023 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34684#>Autodesk AutoCAD Architecture 2023 precio PerГє</a> Autodesk AutoCAD Architecture 2023 precio PerГє Autodesk AutoCAD Architecture 2023 barato. pharmacie en ligne suisse pharmacie en ligne ussel 3DS Max 2017 precio Miami, 3DS Max 2017 venta Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34278#>Compra 3DS Max 2017 a precios mГЎs bajos</a> Compra 3DS Max 2017 a precios mГЎs bajos 3DS Max 2017 barato. pharmacie auchan saint sebastien pharmacie anton et willem brest , pharmacie auchan taverny pharmacie de garde marseille st barthelemy Compra FileMaker Pro 11 Advanced a precios mГЎs bajos, FileMaker Pro 11 Advanced por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34491#>FileMaker Pro 11 Advanced precio Guatemala</a> Comprar FileMaker Pro 11 Advanced FileMaker Pro 11 Advanced barato. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie beaulieu la rochelle pharmacie bordeaux rocade .

Zatím bez slepic

pharmacie auchan obernai pharmacie ouverte le samedi autour de moi therapie young , pharmacie foch pharmacie cuisset amiens , pharmacie de garde aujourd'hui montpellier les pharmacies autour de moi therapie cognitivo comportementale quimper MathCad Prime 7 donde comprar en PerГє, MathCad Prime 7 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34708#>MathCad Prime 7 donde comprar en PerГє, MathCad Prime 7 por internet</a> MathCad Prime 7 venta PerГє MathCad Prime 7 precio PerГє. pharmacie leclerc quevert pharmacie garde beaulieu sur mer Compra Autodesk Maya 2018 a precios mГЎs bajos, Compra Autodesk Maya 2018 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34468#>Autodesk Maya 2018 </a> Autodesk Maya 2018 venta Ecuador Autodesk Maya 2018 donde comprar en Ecuador. pharmacie a proximite pharmacie de garde aujourd'hui ouverte , traitement otite externe pharmacie geant casino aix en provence horaires Visual Studio Premium 2012 donde comprar en Ecuador, Visual Studio Premium 2012 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34380#>Visual Studio Premium 2012 venta Ecuador</a> Visual Studio Premium 2012 venta Ecuador Compra Visual Studio Premium 2012 a precios mГЎs bajos. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie a proximite comprime un generique .

Zatím bez slepic

medicaments diarrhee pharmacie leclerc nimes pharmacie bailly facebook , cottraux j. les therapies comportementales et cognitives ed. masson 2011 therapie quantique formation , pharmacie aix en provence livraison medicaments ipp pharmacie beauvais voisinlieu Repaglinide sans ordonnance prix, Repaglinide pharmacie France <a href=https://faithlife.com/repaglinidesansordonnanceprix#>Repaglinide bon marchГ©</a> Repaglinide bon marchГ© Repaglinide prix France. pharmacie auchan city pharmacie de garde salon de provence Maxon Cinema 4D Studio R16 donde comprar en Guatemala, Maxon Cinema 4D Studio R16 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34610#>Comprar Maxon Cinema 4D Studio R16</a> Maxon Cinema 4D Studio R16 por internet Comprar Maxon Cinema 4D Studio R16. pharmacie de garde aujourd'hui montpellier walmart pharmacie en ligne , act therapy goals therapies de couple essonne Ou acheter du Autodesk Ecotect Analysis 2011, Achat Autodesk Ecotect Analysis 2011 pas cher <a href=https://faithlife.com/ouacheterduautodeskecotectanalysis2011#>Achetez la Autodesk Ecotect Analysis 2011 moins chГЁre</a> Acheter Autodesk Ecotect Analysis 2011 en Canada Achetez la Autodesk Ecotect Analysis 2011 moins chГЁre. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie bordeaux bastide stalingrad pharmacie carrefour narbonne .

Zatím bez slepic

pharmacie clemenceau amiens traitement bouffee de chaleur pharmacie de beaulieu wattrelos , therapie comportementale et cognitive en gironde produit pharmaceutique medicamenteux , medicaments flore intestinale therapies of schizophrenia pharmacie lafayette saint etienne Alias Concept 2023 donde comprar en Guatemala, Alias Concept 2023 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34744#>Alias Concept 2023 barato</a> Alias Concept 2023 venta Guatemala Compra Alias Concept 2023 a precios mГЎs bajos. pharmacie rigollet aix en provence pharmacie rue lapparent bourges Apple iWork 09 donde comprar en Guatemala, Apple iWork 09 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34585#>Compra Apple iWork 09 a precios mГЎs bajos</a> Compra Apple iWork 09 a precios mГЎs bajos Apple iWork 09 donde comprar en Guatemala. therapie cognitivo-comportementale hainaut zensory therapies , pharmacie ouverte la plus proche pharmacie brest rue albert louppe Compra AutoCAD Civil 3D a precios mГЎs bajos, AutoCAD Civil 3D donde comprar en Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34280#>Comprar AutoCAD Civil 3D</a> AutoCAD Civil 3D por internet Comprar AutoCAD Civil 3D. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie de garde la ciotat hypnose therapies breves eft anne viterbi agroparc avignon .

Zatím bez slepic

pharmacie citadelle amiens therapie cognitivo comportementale nice pharmacie ouverte quaregnon , therapie de couple terrebonne pharmacie annecy le vieux horaires , act therapy metaphors pharmacie bailly avis therapies de groupe Achetez la Sony Movie Studio Platinum 13 moins chГЁre, Prix des licences Sony Movie Studio Platinum 13 [url=https://faithlife.com/da0ffae5f4684c988e0d59f7a1370213#]Sony Movie Studio Platinum 13 [/url] Logiciel Sony Movie Studio Platinum 13 au meilleur prix Logiciel Sony Movie Studio Platinum 13 Г  vendre. pharmacie de garde korhogo aujourd'hui pharmacie bordeaux quinconces Comprar Autodesk Factory Design Suite Ultimate, Autodesk Factory Design Suite Ultimate barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34439#]Autodesk Factory Design Suite Ultimate barato[/url] Autodesk Factory Design Suite Ultimate precio EspaГ±a Autodesk Factory Design Suite Ultimate donde comprar en EspaГ±a. pharmacie de garde issoire aujourd'hui pharmacie nocturne boulogne billancourt , pharmacie bordeaux roosevelt pharmacie en ligne suisse Adobe Premiere Pro CS6 precio Miami, Adobe Premiere Pro CS6 donde comprar en Miami [url=https://publiclab.org/notes/print/34252#]Adobe Premiere Pro CS6 por internet[/url] Compra Adobe Premiere Pro CS6 a precios mГЎs bajos Adobe Premiere Pro CS6 barato. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador sur produits medicamenteux pharmacie leclerc colmar .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde aujourd'hui le mans pharmacie leclerc nimes traitement dossier caf , therapies breves definition pharmacie auchan roncq numero , pharmacie de garde aujourd'hui vichy pharmacie de garde isere pharmacie berlugane beaulieu Comprar Windows Vista Business, Windows Vista Business donde comprar en Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34321#>Windows Vista Business precio Chile</a> Windows Vista Business venta Chile Compra Windows Vista Business a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde marseille dimanche 23 aout pharmacie bordeaux ouverte samedi Adobe Illustrator CC 2018 barato, Adobe Illustrator CC 2018 venta EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34525#>Adobe Illustrator CC 2018 venta EspaГ±a</a> Compra Adobe Illustrator CC 2018 a precios mГЎs bajos Adobe Illustrator CC 2018 por internet. pharmacie pharmavance boulogne billancourt pharmacie toledano argenteuil , medicaments wellbutrin pharmacie lafayette wikipedia Comprar Rob Papen Predator MAC, Rob Papen Predator MAC precio Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34322#>Rob Papen Predator MAC venta Guatemala</a> Rob Papen Predator MAC barato Compra Rob Papen Predator MAC a precios mГЎs bajos. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie prado bourges horaires pharmacie leclerc nord .

Zatím bez slepic

pharmacie beaulieu sur loire pharmacie de garde zone 4 pharmacie leclerc beauvais , therapie de couple nancy pharmacie beauvais centre , pharmacie poissy pharmacie de garde marseille la joliette medicaments jambes sans repos Outlook 2010 All in One For Dummies donde comprar en Guatemala, Compra Outlook 2010 All in One For Dummies a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34534#>Comprar Outlook 2010 All in One For Dummies</a> Comprar Outlook 2010 All in One For Dummies Outlook 2010 All in One For Dummies por internet. pharmacie lafayette nantes pharmacie ouverte istres Olanzapine livraison France, Olanzapine achat en ligne France <a href=https://faithlife.com/olanzapinepharmaciefrance#>Cherche Olanzapine moins cher</a> Olanzapine bon marchГ© Acheter Olanzapine en pharmacie France. pharmacie beauvais agel traitement glaucome , pharmacie leclerc herbignac emploi pharmacie brest FileMaker Pro 11 Advanced donde comprar en EspaГ±a, FileMaker Pro 11 Advanced precio EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34265#>FileMaker Pro 11 Advanced </a> FileMaker Pro 11 Advanced venta EspaГ±a FileMaker Pro 11 Advanced por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie brest jean jaures therapie de couple apres une infidelite .

Zatím bez slepic

pharmacie auchan tours nord pharmacie leclerc tours nord pharmacie beaulieu poitiers , therapies comportementales et cognitives poitiers therapie de couple uccle , pharmacie avignon montfavet pharmacie annecy rue royale generique du spasfon comprime Advance Steel 2023 donde comprar en Colombia, Comprar Advance Steel 2023 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34746#>Comprar Advance Steel 2023</a> Advance Steel 2023 por internet Advance Steel 2023 venta Colombia. pharmacie picardo avignon therapie de couple casablanca Maxon Cinema 4D Studio R16 donde comprar en Chile, Maxon Cinema 4D Studio R16 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34384#>Maxon Cinema 4D Studio R16 donde comprar en Chile</a> Maxon Cinema 4D Studio R16 venta Chile Maxon Cinema 4D Studio R16 barato. pharmacie a bourges pharmacie de garde aujourd'hui juan les pins , therapie comportementale et cognitive beauvais traitement spondylarthrite Autodesk Maya 2022 precio Argentina, Autodesk Maya 2022 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34698#>Autodesk Maya 2022 barato</a> Comprar Autodesk Maya 2022 Compra Autodesk Maya 2022 a precios mГЎs bajos. pharmacie lafayette hyeres horaires medicaments yokebe .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio sin receta</a> pharmacie annecy rue royale therapies systemiques familiales .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas sin receta</a> pharmacie brest keredern pharmacie bourges prado .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Suprax 100 mg</a> traitement mycose therapies douces .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… precio sin receta</a> produits medicamenteux en anglais pharmacie soleil annecy .

Zatím bez slepic

pharmacie xxl pharmacie dauboin annecy pharmacie avignon , pharmacie en ligne suisse sans ordonnance pharmacie de garde marseille 2 juin 2020 , pharmacie beaulieu toulon pharmacie de garde aujourd'hui dans l'oise therapie de couple tours Comprar PitStop Pro, PitStop Pro barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34763#>PitStop Pro </a> PitStop Pro por internet PitStop Pro venta Venezuela. pharmacie eozenou brest pharmacie buisson annecy Autodesk Navisworks Simulate 2021 prix Canada, Logiciel Autodesk Navisworks Simulate 2021 au meilleur prix <a href=https://faithlife.com/autodesknavisworkssimulate2021prixcanada#>Logiciel Autodesk Navisworks Simulate 2021 au meilleur prix</a> Autodesk Navisworks Simulate 2021 vente en ligne Autodesk Navisworks Simulate 2021 achat en ligne Canada. therapies breves strasbourg pharmacie a angers , pharmacie ouverte figeac pharmacie ouverte narbonne Achetez la Autodesk Building Design Suite Ultimate moins chГЁre, Logiciel Autodesk Building Design Suite Ultimate Г  vendre <a href=https://faithlife.com/0ced6a1c94af415b9dd227f27ce3a380#>Logiciel Autodesk Building Design Suite Ultimate Г  vendre</a> Acheter Autodesk Building Design Suite Ultimate en ligne Achat Autodesk Building Design Suite Ultimate pas cher. traitement naturel hemorroide therapies with alzheimers .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos</a> pharmacie quebec amiens progressive therapy alternatives maumee oh .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina nombre generico</a> therapie de couple week-end pharmacie ouverte quiberon .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… barato en la farmacia</a> therapie cognitivo comportementale nevers pharmacie beaulieu poitiers horaires .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia</a> pharmacie lafayette saint quentin pharmacie bailly saint lazare .

Zatím bez slepic

traitement invisalign prix pharmacie avignon reine jeanne therapie jungienne , pharmacie napoleon brest pharmacie ouverte valence , pharmacie leclerc harly pharmacie yffiniac pharmacie de garde aujourd'hui vendee Cytotec barato en la farmacia, Medicamento Cytotec nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/cytotec-barato-en-la-f… Cytotec nombre generico</a> Cytotec barato en la farmacia Cytotec precio Miami. therapie gestalt pharmacie de garde uckange Comprar Amoxicillina 250 mg genГ©rico, Medicamento Amoxil nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-amoxil-a-precio… Amoxil a precios mГЎs bajos</a> Amoxil barato en la farmacia Amoxil precio Chile. pharmacie carrefour nimes ouest pharmacie espace saint quentin beauvais , pharmacie bordeaux aeroport pharmacie leclerc olivet Comprar Accutane 40 mg genГ©rico, Accutane precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-accutane-40-mg… Accutane 40 mg genГ©rico, Isotretinoin precio sin receta</a> Comprar Accutane 40 mg genГ©rico Medicamento Accutane nombre generico. therapie de couple granby pharmacie bellevue aix en provence .

Zatím bez slepic

parapharmacie leclerc jonzac pharmacie leclerc quimper produit pharmaceutique medicamenteux , therapies manuelles pharmacie leclerc blagnac , pharmacie bernusset avignon pharmacie moulon bourges act therapy wiki Estradiol precio sin receta, Estradiol precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/estradiol-precio-sin-r… Estradiol 2 mg genГ©rico[/url] Estradiol precio Ecuador Comprar Estradiol 2 mg sin receta. pharmacie costa bourges pharmacie mirabeau aix en provence Comprar ESRI ArcGIS for Desktop 10.7, ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 donde comprar en Ecuador [url=https://publiclab.org/notes/print/34770#]ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 [/url] ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 precio Ecuador ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 venta Ecuador. act therapy diffusion pharmacie bourges marcel haegelen , pharmacie in avignon permanence pharmacie boulogne billancourt Omeprazol barato en la farmacia, Comprar Omeprazol 20 mg genГ©rico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/omeprazol-barato-en-la… Omeprazol 20 mg genГ©rico[/url] Omeprazol barato en la farmacia Omeprazol precio sin receta. pharmacie kremlin bicetre pharmacie en ligne zymad .

Zatím bez slepic

pharmacie leclerc quimper horaires pharmacie tours pharmacie beaulieu horaires , pharmacie ouverte paris 16 pharmacie boulogne billancourt boulevard jean jaures , therapie young pharmacie avenue d'argenteuil bois colombes pharmacie de garde wattignies Comprar Amoxicillin pastillas genГ©rico, Amoxicillin precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-amoxicillin-pa… barato en la farmacia</a> Comprar Amoxicillin pastillas genГ©rico Amoxicillin barato en la farmacia. pharmacie en ligne yaounde pharmacie gambetta Comprar Naprosyn 500 mg sin receta, Comprar Naproxeno 500 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/naproxeno-precio-colom… Naprosyn 500 mg</a> Compra Naproxeno a precios mГЎs bajos Naproxeno precio Colombia. therapie cognitivo comportementale mons pharmacie lafayette varichon , pharmacie bordeaux emploi du temps pharmacie en ligne usa Isotretinoin precio sin receta, Compra Accutane a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-accutane-40-mg… precio sin receta</a> Comprar Accutane 40 mg genГ©rico Medicamento Accutane nombre generico. traitement rhinite allergique pharmacie boulogne billancourt avenue general leclerc .

Zatím bez slepic

pharmacie napoleon brest pharmacie angers jean vilar medicaments depression , therapie viceland streaming act therapy borderline , therapies cognitivo-comportementales efficacite pharmacie geant casino pharmacie argenteuil centre Comprar Colchicina pastillas sin receta, Colchicina barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-colchicina-pas… Colchicina nombre generico</a> Comprar Colchicina pastillas genГ©rico Compra Colchicina a precios mГЎs bajos. pharmacie nouvelle annecy medicaments depression Comprar Sertralina 50 mg genГ©rico, Medicamento Sertralina nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-sertralina-50-… Sertralina nombre generico</a> Sertralina precio sin receta Sertralina barato en la farmacia. pharmacie en ligne canada act therapy victoria bc , pharmacie ouverte pharmacie angers maison bleue Compra Sertralina a precios mГЎs bajos, Medicamento Zoloft nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/zoloft-precio-miami-co… precio Miami, Compra Sertralina a precios mГЎs bajos</a> Comprar Zoloft 25 mg sin receta Zoloft barato en la farmacia. pharmacie beauvais place jeanne hachette pharmacie bordeaux fac .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

v táboře 'chřipečkářů', pravověrných konspiračních teoretiků. Nechť se nám nevyplní co jsme vydumali.

Průměrný počet slepic: 4.4 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Uživatel Jiří Ovčáček retweetnul
Rudolf Jindrák
@rudolf_jindrak
Stručně ad Rusko: Za rozhodnutí vlády se postavil prezident Zeman a všichni nejvyšší ústavní činitelé. To je velmi dobře a je to velmi důležité.
Reakce ruské strany nepochybně přijde a bude minimálně reciproční.

Průměrný počet slepic: 2.4 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

ostříleným advokátem a předtím prokurátorem, vypadal před kamerou dost vyděšeně. A že by trpěl trémou, to si fakt nemyslím.
Spíš mi to přišlo, že mu v hlavě šrotuje, co všechno mu klient zatajil a na něho to může odněkud vybafnout, aniž by byl připraven.

Mezitím "spojenci" vyjadřují per huba podporu. Ale o tom, že by se někdo chystal vypovědět ruské diplomaty, nikdo z nich ani necek.
Čili je v tom ČR sama.

Babiše bych zatím neodsuzoval.
Jednak se vypořádává se zjištěním, že na tajné služby ČR buď není spolehnutí, nebo ty samy nic nevědí. To je pro předsedu vlády důvod ke znepokojení.
A jednak je evidentně pod šíleným tlakem a asi ví jen on sám, proč a odkud.
Dělá, co za takových okolností lze. Zjistit, že ČR je jen třtinou ve větru se klátící, na jejímž území si hrají svoje mocenské hry mocnosti a ani vláda, ani parlament na to nemají žádný vliv, musí být hodně frustrující.

Myslím, že takovouto situaci naposledy zažívala vláda v r. 1968. To šel Babiš akorát do první třídy. Ani v r. 1989 se tu nedělo to, co teď.

Průměrný počet slepic: 4.5 (41 hlas)