Vážně bychom už měli...

Autor
Štítky

Přátelé

naši budoucnost vidíte v obchodech při běžném nákupu. Sice se pořád mluví o šestnáctiprocentní inflaci, ale do té jsou započítány i ceny lokomotiv. A v poslední době mám pocit, že je tam započítávají proti rohlíkům jedna ku jedné. Ve skutečnosti je pro běžného člověka inflace už minimálně padesátiprocentní. To, co si musíte koupit každý den, to je drahé jako sviňa a to podotýkám, že suroviny většiny mléčných, masných i pekařských výrobků byly zasmluvněny před půl rokem za poloviční ceny oproti dnešku. To, co je teď, není ještě nic proti tomu, co přijde...

Vážně bychom už měli… – litterate.cz

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

nspiši s kliden JAK NA TO,ale zkuste otevřit vaše opanceřované dvee jinak uvidite a to brzy za vedeni neomarxistických áaa pirátů tahajicicch za sebou aaááaaa top fialovou okurku atp všechny svaté a české bratrstvo se aeaaaaaa na váš vykašle!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

by se,kdyby chtěly mohly zeptat po jakou vlajkou vitězstvi a plánem by bratrstvo VP tedy vzájemné pomoci by chtělo jit do boje za Solidaritu a Solidárni stát!
Pokud by to byla Rudá vlajka vitězstvi,kde by se vercajk vymontoval a nahradil žlutým historickym husitskym kalichem a planem narodni zachrany PNZ tak holenkové nic proti tomu!
To by mohla byt i prima diskuse!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

svojho casu som byval v bytovke. Singel dom. 6x13 bytov. Klasika.

Velmi zaujimave boli bytove schodze o tom, ako dalej. Zateplit/nezateplit. Opravit / neopravit.

Tvl - polovica ludi tam nechodila z principu, pac na tie kydy nemali zaludok, dalsi - co sme tam chodili - sme si vypoculi nazori podgurazenych, alebo tych co veci nerozumeli vobec. Spravca musel byt v podstate absolutny hroch, aby to mentalne zvladal. Tych genialnych napadov... co mali niektori obcania.
Aj aj som si musel dat frtana po takej schodzi a to som tam len pocuval, co a ako. Najsamlepsie boli vzdy panie 50+, vacsinou bud single (vdova ci rozvedena) co sa nerozumie ani technike a ani technologii, o fyzike nema ani sajnu, ale MA NAZOR. 3 take harpie a schodza sa meni na mentalny trening....
A to bola len mala vzorka obyvatelstva.
Tomu na prizemi je jedno, v akom stave je strecha. Tomu pod strechou nevadi problem s kanalizaciou, co trapi smradom na prizemi. Vnutorne byty netrapi stitova stena. Prve poschodie nevie pochopit, ze sice za vytah neplati, ale preco ho nemozu pouzivat???

Ako sa chce zjednocovat 10M obyvatelov. Vsak aj na litterate mas vidlaku sice heslo - motto - o cenzure, ale v podstate ti vyhovuje, ze tam je zly muz, co cenzuruje za teba. Robite to iste co vlada v malom. Ste tam taky maly zakladny kamienok bordelu v spolocnosti.
A divite sa, ako si moze vlada dovolit vypnut web taky ci onaky. Nuz moze. Presne tak ako na litterate. Dovod sa najde. Aby sa nezasvinila diskusia. Aby... aby... Len preco sa divite, ze vlada robi to iste co aj vy - tak tomu sa zase divim ja.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Zvědavče, zkuste pokud by se vam chtělo tu dat na sklo,zda se citite být u vas zastopen vašimi zastupiteli a stranami,pokud ano,které jejich programove body jsou pro vás zajimavé a zda už vite,co je to neomarxismus a co si pod nim představujete.

Popis situace typu dům je mnohm z nás znám ovšem spadá to do oblàsti našich sociologůa,různych hampelmanů,kteři jen popisuji co znme,lidé jim za to tleskaji jako pominuti,ale když se jich zeptáte na řešeni tak odpovi,že se jim dobře žije s pilinami v hlavěa,nebo co nebo jak a to je tak celé! aaaaaaapssssssst!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Zaroven tu bylo odhaleni proč tak oblibená strana KSČM se stala stala sranou Lumikú a to holenkové vadou ve svych stanovach a ani doktor Skala na svem www.stripkyzesveta.cz,jejich velikán to nesmi napravit!

V polovině komentu to kdosi nejen zastavil,alle i nepřipustil na sklo!
Kdosi má ze mě smrtelny strach,bude to asi pan Sereš tomu jsem nabidla,že mu udělám tady převrat o jakem se mu nesnilo a způsobim,že do rakve půjde jako ne zlý,ale DOBRY člobrda a co to bude stát.
On se tak rozzuřil,že mi ke komentářům natrvalo přiděli nějakeho jeho čerta,ten mi tu piše na liště,že vi kdo jsem,komoli mi komentáře,dokonce mi je maže a tak se děvčata a chlapci nesmite nic dozvědět!
Fuj,fuj,fuj to je fakt dobry hnůj!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak to mám radost! Díky Vidláku.

Zatím bez slepic