Vřelé díky

Autor
Štítky

Děkujeme z celého srdce panu ministrovi Stefo Blokovi. Tento nizozemský ministr zahraničí řekl na uzavřeném jednání se zaměstnanci mezinárodních organizací, že kdyby nějaký migrant vystoupil v Praze nebo Waršavě, zbili by ho. Rozhovor unikl do médií.... Všechno se vždycky a všude vykecá. Pokud nechcete, aby se něco vědělo, držte o tom hubu. 

Každopádně je třeba poděkovat panu ministrovi za to nelepší možné Pí Ár, které jsme si mohli přát. Protřepalo se t v tisku snad v celé Evropě, určitě se to dostalo k několika milionům lidí a pevně doufám, že to šeptanda roznesla ještě dále. Pokud ne šeptanda, doufám, že se najde dostatek aktivních novinářských blbců, kteří to rozšíří a pokud možno i co nejvíc rozmažou. 

Doufám, že se teď ozve celé hnutí Žít Brno, Jakub Janda, Schwarzenberg, Poche i ostatní europoslanci a v exkluzívním rozhovoru tyto nizozemské teze potvrdí. Ideální bude, když na republiku nakydají ještě nějakou další špínu, jako že tu žereme děti, jsme všichni zlí a nesnášenliví, k tomu hrozní zaprděnci, kteří nerozumí civilizovanému světu a navíc nás Zeman táhne do Ruska a Číny a chudáci uprchlíci před válkou udělají nejlíp, když půjdou do Německa. Tady panuje jakási směs samoděržaví a bolševického konfucionismu. 

Prosím aby byl nizozemskému ministrovi předán řád bílého lva, protože ten chlap nám ušetřil miliony a miliardy peněz. I díky němu je Česká republika jedna z nejbezpečnějších zemí světa a cizinec je na většině míst (kromě Prahy a Brna) skutečně jak bílá vrána a tudíž je o něm poměrně detailní přehled. 

V naší republice se všechny migrační problémy projevily zatím jednou bitkou s číšníkem po které byl hlavní aktér promtně chycen, zavřen a bude hodně dlouho sedět. Navíc se u nás ještě leckdo pozastavoval nad tím, jak dlouho to policii trvalo a našim pomahačům a chráničům se dostalo posměchu za to, že celé zatýkání proběhlo až na letišti na základě udání. Inu příště už bude policie akčnější a připravenější. 

V Německu naopak došlo k dalšímu útoku nožem - jakýsi prý Íránec začal v autobuse bodat do lidí. Migraci tam samozřejmě perfektně zvládají, jak říkala jejich kancléřka a naši aktivisti. Akorát policie musí nosit neprůstřelné vesty a německá holka nesmí po setmění na ulici. Jinak je všechno v nejlepším pořádku. O Francii či Londýně ani nemluvím. 

Kdysi jsem byl v Německu trampovat. Na náměstí jsem si normálně vytáhl kudlu, uřízl kus chleba, namazal si ho sýrem a ukusoval. Nikdo se nad tím nepozastavil. Na lavičku si přisedla jakási maminka s dítětem, nic se nedělo. Zkuste totéž udělat dneska. Vytáhněte na náměstí kudličku a zkuste si otevřít paštiku. V mžiku vás sebere URNA, než řeknete Zlaté dědictví. Angela přitvrdila, zbraně jsou zakázané pro všechny kromě zločinců. Nevím, jestli tam někomu v Bundestágu došlo, že když nebudou nože, dá se zabíjet i šroubováky a pilníky. A kdyby náhodou někdo zakázal auta, stačí jen házet kameny z oken. Klacek na konci probitý solidnějším hřebíkem jako zbraň postačil na celá tisíciletí....

Bylo by fajn, kdyby teď Hamáček vystoupil na tiskovce a řekl, že o žádnou omluvu z holadské strany nestojíme. Mohl by se potutelně usmívat a pochybuju že by jako ministr čehokoliv mohl udělat víc. 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Ano, pan Blok odvedl kus práce pro ČR měl by za to být oceněn. Doufám, že se najde politik, formát, který bude mít koule to navrhnout a prosadit. Byla by to známka pochopení tradice českého humoru.

Zeman by se toho chopit mohl. Ten zvládá močení do brabeniště bravurně.

A ještě by mohl navrhnout na vyznamenání např. redakci Aktuálně za šíření dobrého jména ČR. byla by to docela bžunda, jak by odmítali převzít ocenění z jeho rukou...

Zatím bez slepic

To by Fendrych dostal infarkt a s ním větší část redakce. Možná rovnou mrtvici a došlo by ke kompletní obměně celé redakce.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Chlapci, chlapci, švejkování by nám šlo, i já jsem se krátce poveselil, však mi celá akce přijde jako vláčet třpytkou pod protrženou přehradou. Rybičku nechytíš, ty, které to spláchlo, už nikdo nezachrání, zbývá nechat to vytéct a díru mohutně zasypat. Konstruktéry a ty, kteří díře pomohli, pohnat k zodpovědnosti, jít hlouběji i v čase, sto let je tak akorát.
Kdo ? Tak to fakt nevím, nikoho velkýho s velkýma koulema nevidím. Leda snad milion malých s malýma koulema rovná se dva miliony malých koulí, což by se dalo přetavit do dvou koulí obrovských. Dostaví se milion malokulčáků a odevzdá svoje dědictví od maminky k přetavení? Od zvonečku ke zvonu a pak ke kanonu. A jakou kvalifikaci má slévač?
Oslovím ještě nejvyšší prozřetelnost a mezitím si nechám poradit od zbrojnoše. Těch tyčí s hřebíkem bych asi nestihl moc spotřebovat.
Apropos Švejk a Hašek, tihle dva asi taky končí spolu s námi, tak jako pro "nový svět" skončil Havlíček Borovský, Vančura, Olbracht, i ten Hrabal vadí, všichni mluvili a psali česky.
Merde!!!

Zatím bez slepic

Fotráku, pokud nemá sílu na to, zbořit nějakou zeď. tak jí musím podechcat.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak Vidlák, tak fotrák.
Slepicich přehršle. A dobrou noc všem lidem rozumné mysli.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak proto Brno vítá utečence v Brně nedostanou na budku,ale mimo Prahu také ne.
Který Pražák to poradil Blokovi,aby tohle řekl,snad aby měla vláda klid na práci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

jak husa do flašky a přemítala jsem, co že se ten pan ministr zmýlil a přehodil strany? Že je to geniální propaganděnka, to mě nenapadlo - díky, Vidláku, hezky se mi bude usínat :-))

Zatím bez slepic