Vysloveně reklamní sdělení

Autor

Přátelé, Hamás mi dnes udělal čáru přes rozpočet. Utajili svojí akci proti Izraeli tak dobře, že jsem o ní nevěděl ani já, ani Mosad. Myslel jsem, že tento reklamní textík pustím normálně v deset večer a nechám ho přes neděli vyvěšený, ovšem při sledování aktuálních událostí na mě vyskočilo tolik reminiscencí a postřehů, že se článek o Palestině a Izraeli napsal sám. Vyjde v deset večer. Této reklamě musejí stačit čtyři hodiny.

Před demonstrací jsem avizoval, že jsem nechal vyrobit vidlácká trička, abych měl jak poděkovat i těm, kteří mě podpořili, ale o moji knihu o zemědělství nestojí, protože třeba bydlí ve třetím patře a návod na obsluhu tří květináčů fakt nepotřebují. Hodně lidí mě čte kvůli politice nebo obecné jízlivosti k politikům a zemědělství je na okraji jejich zájmu.

Trička jsem vzal sebou na demonstraci a tam se po nich zaprášilo. Domů jsem přivezl asi dvě. Zájem byl mnohem větší, než jsem mohl uspokojit. Mimo jiné také proto, že jsme měli jen tři velikosti a provedení v černé barvě. Jejich prodej byl tak rychlý, že vlastně nemám žádnou představu, jak velký zájem byl o to které konkrétní provedení.

Když jsem byl teď v pátek na setkání občanů v Jeseníku, potěšilo mě, že i tam se moje trička už objevily. Mimochodem… Jeseník má asi deset tisíc obyvatel. Sešlo se dvě stě lidí. Plný sál. Ať mi nikdo neříká, že se věci nemění a neposouvají, když i tam, takřka u polských hranic, se jen tak levou zadní zaplní židle takřka do posledního místečka, začne se v pět odpoledne a skončí se v půl desáté večer… Lidi nepřišli na nějakou tancovačku nebo koncert… přišli poslouchat politické řečičky.

Zpět k věci…

Rozhodli jsme se s bratrem, že spustíme „předprodej“ těchto triček v mé obdarovávací aplikaci. Necháme vás čtrnáct dní si vybírat velikosti, provedení i barvu, což nám ukáže, jaký je zájem o jednotlivé druhy, pak celou várku necháme vyrobit, což trvá zhruba týden a rozešleme vám je.

Trička pak už zůstanou v nabídce podobně jako knihy a budeme je dál distribuovat průběžně. Pokud se na vás na demonstraci nedostalo, nebo jste místo černé chtěli bílou barvu, teď máte možnost. Funguje to stejně jako s knihami. Každý, kdo pošle Institutu českého venkova dar ve výši alespoň 350,- Kč, může si místo knihy vyžádat tričko.

První trička budeme rozesílat na začátku listopadu. O zahájení distribuce vás budu včas informovat.

Dále jsme do nabídky přidali i vidlácké placky, které byly na demonstraci mezi lidmi běžně k vidění. Nenabízíme je po jednom kuse, to by se kvůli poštovnému pěkně prodražily. Každý, kdo Institut podpoří částkou alespoň 250,- Kč, ten si může vyžádat pět kusů v jedné zásilce. V brzké době k plackám ještě přibydou ještě samolepky na auto.

Děkuji všem, kteří mě podporují, bez vás bych nebyl nic.

Váš Vidlák

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (77 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Skrytá kamera?

Charlie Babbit udělal vtip?

Jsem výborný řidič, otec mě nechával řídit při cestě do Holbrooku.

Průměrný počet slepic: 1.5 (6 hlasů)