Začněme si zvykat (a nebo s tím něco dělat)

Autor

Mám rád Jana Hnízdila. Psychosomatika. Jasně, dnes je v kurzu, zná ho skoro každý, to co dělá už je vlastně docela slušný byznys, ale byl první, kdo tady v republice nahlas řekl (a bylo ho slyšet), že se dostáváme do bodu, kdy už to tu prostě není k žití a tak člověk somatizuje. Lidské tělo je prostě zařízené docela šikovně a když se dostane do podmínek, které nejsou k vydržení,tak se prostě přepne, člověk se zblázní, případně zlomí a začne reagovat úplně jinaknež normálně. 

Má podle mě pravdu, ten náš vyspělý svět už není k životu. Všichni si jen lžou, demokracie je pozlátko, svoboda je pozlátko, místo soucitu náme sociální úřad, místo bezpečného místa k životu máme evropské hodnoty co si nesmíme nechat vzít a čím horší věc se obyčejným lidem stane, tím víc jsou přesvědčováni, že je všechno v pořádku a je to daň za tu jejich svobodu za kterou si nemohou nic koupit ani si ji jinak užít. 

O víkendu jsme si kromě strašlivých katalánských separatistů, kteří podkopávají věčné španělské hodnoty, mohli užít dalšího magora, který dokázal postřílet přes padesát lidí, zranit dalších pět set a vůbec si do hotelu dovezl deset kvérů a nikdo si toho nevšiml a pokud všiml, nepřišlo mu to divné. Tentokrát je to příslušník přizpůsobivé bílé většiny, důchodce mající pěkné teplé místečko v domově důchodců... takový děda Simpson. 

Navrhuju, abychom jednali stejně s ním, jako s islamisty... pomalu bych začal lustrovat Američany, co k nám jezdí. Jeden Dalghren nám tady pozabíjí celou rodinu, tam v USA furt někdo střílí do lidí... nepouštět je sem. Z nějakého důvodu se dá zmagořit i bez Alláha a protože nejste tmaví a zarostlí, pronesete hromadu zbraní do hotelu a projde vám to. A ne, není to tak ojedinělý jev ti Amíci tam mají podobné věci pořád. Jen tentokrát se to jednomu podařilo fakt pořádně. 

Co takhle si pomalu začít připouštět, že se v tomhle světě nedá žít tak nějak všeobecně a není to jen Alláh, kdo nabádá k zabíjení? Není pomalu na čase si říct, že jsme si prostě udělali planetu, kde se dá jen zmagořit, ale ne normálně žít? Vsadím se, že milý Američan, stejně jako všichni ti Francouzi a Belgičani s arabským jménem byl úplně normální, nikdo by ho nikdy nepodezíral, klidný člověk, nikdo na něm nic nepozoroval a podobné svědectví mohou o každém říct tak dva lidi, protože žádné další přátele neměli. Vsadím se, že se ukáže, že byl osamělý, možná se najde i nějaký dopis obviňující společnost, že je bez přátel, bez pomoci, bez lásky a tak si to s celým světem vyřídil ala Olga Hepnarová, jen s americkými možnostmi. 

Skoro bych si byl jistý, že chlap celý život makal, dřel, nestihl mít dost dětí ani dost přátel, byl na stará kolena osamělý a ani bratr se s ním moc nestýkal, zkrátka prožijete dlouhý pracovitý produktivní život a pak zjistíte, že jste pracovali pro debilní splolečnost, debilní vlast i debilní vládu, která vás vysála a odhodila na smetiště mezi další důchodce. Ti islamisti to alespoň rozpoznali dřív a rozhodli se vyhodit do vzduchu  ve dvaceti. My bílí na to přijdeme až později. My si v mládí myslíme, že je svět skvělej... Jak to zpívá ten písničkář Pokáč? Já chci milovat,já chci poznat svět, já chci lítat na měsíc a pak zpět, já chci drink na pláž, ne tvou kancelář.... 

A kvůli drinku, lítání na měsíc a poznávání světa nemáme čas si najít opravdu věrné a dobré přátele, nemáme žádné velké rodiny od pradečka po pravnuka, vlastně už nemáme vůbec rodiny, jen instagram a plný facebook falešných kamarádů, nemáme žádné místo ve společnosti, jen místo ve firmě, nepatříme ani do rodiny ani do vesnice, jen do velkého multikulti světa... sakra ještě že to já mám jinak, protože to je opravdu na naládování kvéru a jít se mstít. 

Začněme si pomalu zvykat, že to nebudou jen islamisti. Budou to prostě lidi na okraji, vyhození, bez šance, bez zařazení, bez naděje na budoucnost. Není to Alláhem, ale prostě planetou, kde už se nedá normálně žít. 

Tím končím... jdu se přitulit k manželce, pohladím jí to rostoucí bříško, obejdu si svoje čtyři haranty a zítra půjdeme všichni ke tchýni na kafe. Bude tam tchýnin bratr s rodinou, tchánova sestra s rodinou a moje švagrová s rodinou. Na zabijačky mám pozvanou hromadu lidí z celého světa, bo jednoho dne budu také starý a tak bych nerad byl osamělý. Aby mi měl kdo dát pár facek, až budu vymýšlet pitomosti. 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Chtěl jsem ten chlíveček na koment nechat prázdný. Stejně prázdný, jako jsou naše životy. Bez kámošů, bez rodiny, bez porozumění, bez empatie bez vyhlídky na lepší příští.
Nejde to, Vidlákovo kámoš, co mu rozjel tuhle stránku, mi zkazil další neděli. Tu, co teprve přijde. Musím tu klofat jedním prstem jako ta slepice důle. Ta má aspoň zobák.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ale k tomu, aby někdo vzal pušku a vystřílel desítky nevinných lidí, k tomu se mu to v hlavě muselo pohnout, tedy patrně nerozpoznaný a neléčený schizofrenik či s jiným duševním postižení, tyhle lidi nechává Amerika samy sobě nebo na ulici. Bída sociálního a zdravotního systému. Je tady ale rozdíl oproti masovým vrahům, indoktrinovaným nějakou ideologií, nejčastěji dnes islámem, kteří se nechali zblbnout hovadinami, které sepsal před staletími nenávistný pedofil, a kteří vraždí ve jménu Alláha. První šílenci by měli být včas rozpoznání a léčeni, proti těm druhým může být účinné pouze plošně praktikované násilí. Buďto to vezme na sebe stát, jehož je to úkolem, nebo to půjde o něco krvavěji, jistým druhem občanské války. Mimochodem, zpráva o tom, že to byl běloch byla uveřejněna okamžitě, s hnědouši se váhá tři dny.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

podľa prvých tituliek vymýšľať životný osud strelca. Takisto by sa dalo napísať, mal dobrú prácu, manželka ho ne.rala, deti nenervovali, v kľude si užíval svoj život, plnil si sny a venoval sa svojim záľubám...
Na sieti kolujú rôzne správy, o konvertovanom s indonézskou priateľkou, ktorá pred koncertom chodila medzi divákmi a hovorila, že tu dnes všetci zomrú, vraj syn bankového lupiča, brat pri rozhovore tiež nevyzeral kompletný, ale mohlo to byť stresom, vraj antifa priaznivec a pod.
Aj ja si zašpekuľujem, že zaparkovať v podzemnej garáži a odtiaľ to vyvoziť výťahom by mohli nenápadne aj siedmy trpazlíci so šikmými očami.
Občas mám tiež také pesimistické nálady (...ten náš vyspělý svět už není k životu.), ale potom vidím deti a mladých, ktorých naše "pravdy" vôbec nezaujímajú a sú optimistickí, draví, vitálni, otvorení, usmievaví...
a tak to má byť.
Jo a Hnízdila nejako nemusím, ale nie kvôli názorom :)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Občas (ne moc často) mívám "breivikovskou náladu". Přiznejte si, že vy, zdejší návštěvníci, někdy taky. Myslím si, že takové nálady jsou spíše nevyhnutelné, bez ohledu na čas a prostor.
Významná je pak jejich četnost individuální i kolektivní a z ní vyplývající větší/menší pravděpodobnost extrému a případné realizace. Roli jistě hraje nejen vnitřní nastavení jedince, ale i vnější podmínky. Co je významnější/nebezpečnější, to nevím.
S vzpomínkou na Uherský Brod a konstatováním, že občas lidem v palici prostě přeskočí. S tím nic nenaděláte. Za časů praotce Čecha i dnes.

Zatím bez slepic

Breivik asi neměl s tímhle střelcem moc společného. Breivik nestřílel slepě do davu. Střílel na dorost vládnoucí partaje. Lidi, kteří byli zrovna školeni na to, aby ubližovali lidem jako je on.
Výbušniny nechal ve vládní čtvrti.
Zůstal naživu, aby vládcům u soudu mohl říct do obličeje, co si myslí.

Tenhle střílel do bavících se lidí nějakého místního zpěváka. Většina lidí na záběrech byli běloši. Takže to byla střelba do vlastních a po střelbě se zabil.

Byl to prachatý bonviván a po činu se zabil. Může to být i operace pod falešnou vlajkou, s konečným cílem odzbrojení populace.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

"...Když Breivik v červenci 2011 spáchal svůj děsivý teroristiký čin a zabil 77 lidí, tak to svět zhodnotil jako čin osamělého šílence, i když se hodně odborníků také shodovalo, že šílený vůbec nebyl.
Asi 90 minut před útokem v Oslu Breivik rozeslal na 1003 mailových adres dokument o 1518 stranách... nazvaný "2083: A European Declaration of Independence". Vysvětloval tento název takto:
"...Do 11. září 2083 bude třetí vlna džihádu potlačena a nadvláda kulturních marxistů/multikulturalistů rozmetána. Ocitne se v ruinách právě 400 let po našem vítězství v bitvě o Vídeň 11. září 1683. V Evropě znovu zavládnou vlastenci.".... Breivik v manifestu kritizuje hlavně politiky členských zemí EU. Muslimy vidí jako nástroj, s nímž chtějí kulturně marxističtí politici dosáhnout zničení evropských tradic a kultur. ... "Muslimové nemohou za to, že je sem politická elita pozvala." prohlásil Breivik u soudu. ..."
(info viz Wikipedie)

Ať už je nebo není tento člověk magor, po 6 letech se jeví jako vizionář. Až se začnou v pásu zemí Švédsko-Německo-Francie-Španělsko objevovat pokračovatelé Breivika, tak v těch zemích zavládne anarchie a chaos a začne občanská válka podobná těm na Blízkém východě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku, někdy rozvolnit vztahy s příliš prudérními autoritativními rodiči a protivnými příbuznými je velký bonus do života. Třeba tam ty lidi vystřílel právě proto, že tuto osobní emancipaci provést včas nedokázal - a nahromaděný potlačený vztek udělal svoje :)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je někdo schopen potvrdit na 100%,že střílel označený útočník?
Jak je uváděno,měl prý tam úplný arzenál zbraní,že je pronesl bez povšimnutí ochrany hotelu.
Pokud v tom má prsty CIA,tak to nebude vyřešeno nikdy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Případ je docela zajímavý provedením, ale pro nás celkem bezvýznamný, lokální černá labuť. Pozornost tomu věnovaná je neúměrně velká, v jiných zemích větší počet mrtvých z různých důvodů prochází celkem bez povšimnutí. Pro většinu světa to bude jen další velká kaňka na americké pověsti, ale určitě ji brzo něco překoná. Co se obětí týče, jsou mezi Američany jiní šíbři, kteří mají na svědomí o několik řádů víc obětí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je to takové divné,
často vzpomenu na osud největšího nepřítele Usámu jenž byl z vůle vrchnosti zavražděn se svým okolím vcelku brutálním způsobem, dokonce na území cizího státu. Toto běsnění jsme jaksi oslavovali.
No a teď je stalo něco podobného jen to nebylo z vůle vrchnosti.
Ne, zločinné praktiky USA mohou plodit jen jiné zločinné praktiky.
Zatím se na nafukovacích člunech nedaří islamistům doplout do USA. Jakmile se jim to zdaří, a určitě se to jednou zdaří ve větším počtu, pak USA klidí bohatou úrodu.
Při každé příležitosti je třeba vzpomenout i praktiky Evropské Říše Zla. Zde již pravidelně sklízíme.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Možná se chtěl zapsat do historie. Nechtěl umřít jako bezvýznamý kus ze sedmi miliard jiných. Třeba chtěl zanechat zřetelnou stopu. Někomu nestačí splodit syna, zasadit strom a postavit dům.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Přátelé,
moje první reakce na počáteční zprávy o masakru se dost blížila té, kterou popisuje Vidlák.
Až na toho Hnízdila - pár let ho sleduji na Aktuálně, předloni jsem dostal k Vánocům jeho knížku... jsem dokonce tak trochu z mírně příbuzného oboru, v něčem s ním souhlasím, v něčem prudce nesouhlasím. Psycosomatiku bych ale do tohoto zločinu zrovna nemíchal...

Hned po shlédnutí záběrů mi bylo jasné, že novináři od začátku vaří z vody...a že nemají ani nejzákladnější zkušenosti či vědomosti o zbraních. Podle kadence a délky střelby jsem tipoval alespoň na několik střídajících se lehkých kulometů - pokud měl být střelec jen jeden.
Ukázalo se, že zbraní bylo asi dvacet a byly odborně upraveny na střelbu dávkami - s kadencí vyšší, než má třeba samopal. Bylo nutno je střídat kvůli chlazení, nebyly konstruovány na delší provoz v tomto režimu; mimoto, pokud byl střelec jeden, neměl v tom fofru a snaze zastřelit či alespoň postřelit alespoň pár set lidí čas měnit ani pásy či zásobníky.

Z původně avizovaného domovníka se vyklubal milionář, vlastnící minimálně dva domy - podle neověřených zpráv vlastnil i dvě letadla.

Doma měl arzenál asi čtyřiceti zbraní, většinou upravených právě pro tento způsob použití. Nebyl to tedy obvyklý sběratel, chtěl je od počátku použít tak, jak je použil.
Dále se u něj našly chemikálie k výrobě výbušnin.

Podle vcelku ověřených zpráv byl jeho otec zločinec a psychopat, lupič, který utekl z vězení a kterého FBI marně naháněla jako jednoho z deseti nejhledanějších amerických zločinců...
... Pochopitelně nelze (amerika je země neomezených možností) vyloučit, že mohl být - stejně jako jeho vraždící syn či mnoho nacistických zločinců - využíván k práci, která byla příliš špinavá i pro tajnou službu světového vůdce "demokratických sil". Ale nechme TYTO spekulace stranou.

Jako mnohem pravděpodobnější se zdá, že syn celoživotně toužil překonat svého mimořádně "úspěšného" otce a dlouhodobě se na tuto dráhu připravoval.
V žádném případě se tedy nejednalo o náhlý nebo krátkodobý zkrat, tím méně o "schizofrenika", jak tu také padlo.

Psychopat prostě touží způsobovat psychické a fyzické utrpení jiných - jen tak, bez důvodu, stejně, jako většina z nás potřebuje lásku a sympatie.

Zlo je primárním smyslem jeho života, ať už jeho páchání zdůvodňuje "zdravou národní silou" jako Hitler či morálními konstrukcemi či nutností "preventivní obrany" - "zabij každého, koho můžeš, protože nikdy není vyloučeno, že ho někdy v budoucnosti napadne zabít tebe - vždyť mně to napadá pravidelně, tak proč by to nemohlo napadnout jeho? "
Pokud vám tato argumentace přijde povědomá, může a nemusí to být podobnost čistě náhodná.

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dal jste si s tím práci,ukazuje se,že to bylo úplně jinak.
Takže oficiální zpráva bude jiná,než skutečnost.
Vůbec bych se nezajímal o Paddocka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jo nebo tatínek týral syna a syn to pak chtěl vrátit celýmu světu. Důvodů mohou být mraky. Taky mohl mít nádor na mozku jako jeden z těch univerzitních střelců, mohl ho prcat táta jako Brendu Ann Spencer nebo máma. Mohl slyšet hlasy jako naše vraždící magorka ze Smíchova.

"Psychopat prostě touží způsobovat psychické a fyzické utrpení jiných - jen tak, bez důvodu, stejně, jako většina z nás potřebuje lásku a sympatie."

On se hlavně nikdo moc neptá, co k tomu koho vedlo. Když byl masakr v Columbine, tak už na první pohled bylo vidět, jak zasraná je to škola. Kluk musel bodovat tím, jaký je frajer a sportovec, holky tím jak jsou hezký, no a ti na spodních příčkách žebříčků si to vyžerou.

Ti střelci v těch svých maskáčích vypadali, že se schovávají za chlapáckou pózu v uniformách, aby předešli úplnému ponížení. Celá škola byla nezdravá a celá americká společnost je nezdravá s tím svým pošahaným důrazem na úspěch (vnější) a opovrhováním loosery.

Korunu tomu nasadil Bush Junior, který svým "hlubokomyslným" vhledem prohlásil v Columbine, že za to mohli ti dotyční sami a nikdo jinej. Pedagogům se jistě ulevilo, že se nikdo nebude starat o jejich "špinavé prádlo" ale až tak moc ta psychologie jednoduchá není.

Ta myšlenka zla často vyskakuje z amerických dokumentů. Tu je to Hitler, tu Stalin, tu Sadam, tu Assad, tu Kim. Je celá osa zla, kterou je třeba zničit. Teroristé v amerických filmech jsou zlo, čiré zlo jen proto, že se nedokázali vyrovnat s takovými prkotinami jako smrt svých milovaných a pak chtěj z čirého zla zabíjet nevinné američany.

Myslím, že tehle střelec by si mohl podat ruce s balkánsko-iráckou řeznicí a našim humanitním bombarďákem. By vedle nich vypadal jak žabař a břídil, co si na to ani nemůže nikoho poslušného zjednat.

Zatím bez slepic

Hollywood má černobílý pohled na svět a předkládá filmy s klaďákem a záporákem tak hrozným, že si od něj i mouchy odsedají, protože občané USA jsou již natolik mentálně a kulturně nedostatečnými, že by jim jemný náznak nestačil. Potřebují jasně určit strany dobra a zla. Protože mentální kapacita průměrných občanů USA nedosahuje ani úrovně nejhloupějšího policisty v ČR, jsou jejich filmy tak průhledné pro evropské publikum, ale pro americké publikum jde o vrchol rafinovanosti ve filmařské branži. Obyvatelé USA mnohdy ustrnuli na mentální úrovni dítěte i s jeho černobílým pohledem na svět a jeho schopností krutosti.
Vlastně jsou celé USA národem dětských vojáků (mentálně) s fyzickou kapacitou dospělého.
Film Forrest Gump takový proud v USA lehce vyzdvihl, když seržant ohodnotil retardovaného Forresta na ideální materiál na důstojníka US Army.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Většina lidí má v sobě nastavený psychický blok, že nechce ubližovat jiným lidem. Někteří vrazi a psychicky vyšinuté osoby takový blok v sobě nemají. Někdy zábrany zabíjet překonává náboženství. Pak není žádný rozdíl mezi teroristy z Al Kaidy dovolávajícími se Alláha a americkým prezidentem, který se radil s Bohem a ve skutečnosti se radil se svým podvědomím.
Někteří lidé se prostě narodí jako sadističtí zmetci a z většiny z nich takové sklony vyžene výchova. Z některých ne a někteří z nich dostanou možnost velet armádám.
Není moc velký rozdíl mezi Billem Clintonem, G.W. Bushem, Madelaine Allbrightovou, Václavem Havlem, Usámou bin Ládinem, Adolfem Hitlerem, J.V. Stalinem, Mao Ce tungem, Pol Potem, B.H. Obamou a lidmi z Al Kaidy nebo Daeš. Všem nedělalo nejmenší problém obětovat miliony lidí pro své vlastní cíle.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Wonderful work! This is the type of information that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)
Fake Ray Ban Wayfarers https://www.pinterest.com/fakeraybanwayfarers

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

After Higashioka, there are no catchers in the system who rank on any list on MLB Pipeline.
that guards can sag off him at the three-point line and instead trap or double other players.
However, my answer is a maybe because I would not be angry if he did.

Syracuse played with a fire of their own,聽and as much as I believe this Middle Tennessee team has th.
Seconds after Oshie opened the scoring in Game 4, Kuznetsov found himself on a breakaway.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Missing, however, would be that one ace many Hot Stove pundits were betting their press passes the Astros would need to complete their starting rotation.
vans old skool womens http://www.tarotcardreader.co.in/numerology.php?p_id=vans-old-skool-wom…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Moving on to 2019Realizing these players might not be in play has made the Lakers’ front office change course and look to 2019 to see who could be available.
quanto costano le air force basse http://www.vacanzeadavola.it/Nike-Air-Force-Basse-Uomo-Rosso-(Quanto-Co…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

This could very easily turn into an offensive battle, though, with both pitchers looking to show they can still lead a rotation, we might see an impassioned start or two.
mizuno wave prophecy 12 https://www.jayksa.com/Startup.asp?shop=mizuno-wave-prophecy-12

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

The Yankees were able to dump all but $500,000 of his salary onto to the Padres.
stan smith 37 http://www.pmm-lyon.fr/C-stan-smith-37.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Doing this will allow the young player to not only get used to the feel of the game and gain confidence, it also allows the player to make mistakes.
vans size 6 https://www.jayksa.com/Startup.asp?shop=vans-size-6

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

For anybody who does not know, 3-0 is a count where if the batter is swinging, then the ball should be crushed.
all black high top converse outfits https://www.jayksa.com/Startup.asp?shop=all-black-high-top-converse-out…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

to dominate Watford at Vicarage Road in 3-1 winSocial6Per Mertesacker and Shkodran Mustafi will now be reunited in the Arsenal defenceThe Germans dancing celebrations with Per Mertesacker after winning the World Cup were funny and? disturbing in equal measure.
clarks kids online http://clarks.shoeswebs.com/D-clarks-kids-online

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

His two seasons have been error-strewn with Mangala never really settling into life in the Premier League despite his impressive athletic and technical gifts.
asics da corsa http://www.itccarli.it/asics-gel-cumulus-rose-Asics-Da-Corsa-TT3711.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"ears to be Burnley centre-half Michael Keane, did not look interested in taking on the?United starlet?as he was captured on camera with phone in hand."
chaussures de foot en salle nike http://www.moulindeboiron.be/Chaussures-de-foot-nike-CTR360-Libretto-II…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"ne with bags of potential having already played in the Champions League ,which Leicester fans cant wait to see their side play in."
vans womens denim shirt http://www.kadaschool.com/D-vans-womens-denim-shirt.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Hell run all day, hell work his socks off every second hes on the pitch and the fans would absolutely idolise him."
superstar 80s city series women Blue http://www.sneakerfreakeradi.com/D-superstar-80s-city-series-women-Blue

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Glenn Murray got free of Liam Cooper and hit wide and then found himself with space in the box, only for Green to brilliantly repel him."
roshe run pas cher femme http://rosherun.ventes7.fr/Nike-Roshe-Run-Chaussure-pour-Femme-Rouge-Ve…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Wenger went on to woo the Real Madrid and Barcelona target, comparing him to two of Frances greatest ever players; Michel Platini and Zinedine Zidane."
shox tl3 http://www.salenike2.com/W-shox-tl3

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"ing, “are they gold, United fans’ questions about their new signing were answered and an in-depth interview conducted by Henry wrapped it up."
kenzo eye sweatshirt mens silver http://www.fashionspoloshirt.com/D-kenzo-eye-sweatshirt-mens-silver

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Pep Guardiola’s side recorded a bad-tempered 3-1 win over Barcelona at the Etihad, leaving them in the driving seat to claim one of the top two spots."
Burgundy Ruffle Buttons Women's Day Dress http://www.gift-99.com/Burgundy-Ruffle-Buttons-Women-and-apos-s-Day-Dre…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Miroslav Bicanic revealed Brozovic would have earned more money at Chelsea, but the chance to work with new Inter boss Frank De Boer was a decisive factor."
vans sk8 hi canvas http://www.kadaschool.com/D-vans-sk8-hi-canvas

Zatím bez slepic