Zkratovaný mozek

Autor

Krátký policejní úvodník:

Z mého včerejšího článku mohlo vyplynout, že se dožaduji informací z probíhajícího a otevřeného vyšetřování případu střelce z Filozofické fakulty. Tak jsem to rozhodně nemyslel. Volám jen, aby se na to pak z ministerské či tajnoslužebné vůle jaksi „nezapomnělo,“ tak jak se na to „zapomnělo“ po Vrběticích. Chápu, že vyšetřovatelé to teď mají hodně těžké a tiskoví mluvčí občas něco zkomolí, že je to pak k vzteku i pláči, ale předpokládám, že jsou na tlak zvyklí a dovedou s ním pracovat.

Ať detektivové nejprve udělají svojí práci, ale jestli se po skončení vyšetřování bude dál tajnůstkařit, protože výsledky nebudou někomu z mocných po chuti, tak to prostě nemůže dopadnout dobře.

Bloger D-FENS publikoval 10.12. úžasně jasnozřivý článek, který se jmenoval Libtardí lobotomie. Proletěl internetem a byl hojně citován. Ale pro případ, že jste ho ještě nečetli, zde je odkaz: https://dfens-cz.com/libtardi-lobotomie/

Vtomto článku podle mě naprosto dokonale rozebral, čím u nás v posledních letech museli projít liberálové a muselo to na nich nechat následky. Uváděl ty nejběžnější příklady… Nejprve tady na Západě probíhal hon na nacistické pohrobky… Hitler = Vandas = Okamura. Dokonce třeba takový Petr Mach se ještě jako předseda svobodných hlavně nechtěl nechat zvolit „pěti procenty českých nácků,“ kteří viděli problém v tom, že do Evropy přicházejí hodní inženýři ze Sýrie.

Ale pak, ze dne na den, bylo zapotřebí koukat jinam, když si pohrobci Stěpana Bandery začali zdobit námi dodané zbraně náckovskými symboly a projevovali své přesvědčení ukrajinskou verzí síghajlíčku. Nejprve bylo zapotřebí mýtit cokoliv, co by se jen vzdáleně podobalo nácistické ideologii a pak najednou bylo zapotřebí nacistickou ideologii nevidět, zavírat před ní oči a odmítat její existenci.

Podobně to vypadalo s liberálním honem na zbraně. Ty byly z podstaty špatné, protože zbraň = násilí. Bylo třeba protestovat proti českým zbraňovým zákonům a prosazovat raději sluníčkový unijní přístup. Zbraně byly naprosto fůůůj. Tedy přesně až do chvíle, kdy Rusové překročili hranice s Ukrajinou. Pak najednou platilo, že čím víc zbraní, tím víc míru, bylo zapotřebí se fotit s kvéry, přehrabovat se v nábojnicích a psát vzkazy o smrti na dělové hlavně.

Muslimové byli vždycky hodní a migrace je přínos. Je skvělé, že Rakušan podepsal migrační pakt. A pak ze dne na den byli muslimové zlí, protože Hamásu se podařil husarský kousek.

Rusko je na kolenou, dochází mu náboje, lidi i technika, Putin má před sebou pár měsíců života… A ze dne na den je ruská armáda silná, Putin přežil svojí smrt už desetkrát a zrovna včera Rusové vystřelili na Ukrajinu nejvíc raket za celou válku… Nedocházejí… ani rakety, ani lidi, ani munice, ani technika. Ba naopak se příliš množí zprávy, že Ukrajinci od začátku lhali, že jim ta válka jde dobře.

Za covidu bylo zapotřebí všechno lockdownovat a nosit roušky, abychom zachránili dědu s babičkou. I já jsem to první rok považoval za rozumný postoj. Je třeba nařídit očkování a kdo se naočkovat nechce, ten má na rukou krev všech staroušků. Věřte vědě, věřte vědcům, kdo se naočkuje, ten neonemocní… dobrá onemocní, ale nenakazí… dobrá, tak nakazí, ale sám bude mít lehký průběh…. dobrá, tak nebude, bude mít těžký průběh a může umřít úplně stejně jako neočkovaní. Dejte si pátou dávku šmakulády, protože ty čtyři předchozí byly na hovno…

A pak najednou pic… důchodci jsou nevětší brzda pokroku, důchody zrušit, i důchodce zrušit, správný liberální senior podstoupí asistovanou sebevraždu v den odchodu do penze… Důchodcům nedávat volební právo, protože ty svině volí různé dezoláty a nemají právo kecat mladým do jejich budoucnosti…

Parafrázoval jsem některé D-FENSovy body, ale našlo by se jich ještě mnohem víc. Je to ukázkový doublething jako z Orwela. Jeden den jsme ve válce s Oceánií a druhý den jsme odjakživa ve válce s Eastasií. K tomu si přidejte organizované dny hněvu proti dezolátům a odpadlíkům, toxické prostředí na twitteru i jiných sociálních sítích… ne, není to nic nového, takhle mocní pracují se svými poddanými už celá tisíciletí. Stejný doublething kritizoval Jan Hus, stejné pokrytectví elit odstartovalo francouzskou revoluci, starořečtí autoři o tom napsali celou řadu divadelních her…

Jenže… tohle se dá uplatňovat jen na hlupáky a ovce.

Ve společnosti těchto hlupáků není nijak málo, v mnoha případech ani nemusejí být hloupí, stačí aby měli dost svých starostí a aby měli televizi v každém pokoji. Stačí, aby vlastně nevěděli, jak se jmenuje jejich ministr vnitra, aby v životě nepřečetli jedinou pořádnou knihu, aby pohrdali věcmi veřejnými a někdy stačí i povýšený pocit, že společnost (a vlastně ani stát) k ničemu nepotřebují, protože přece budou vždycky mladí, krásní a budou mít dobrou práci v korporátu.

Jsou lidé, kteří si vlastně ani nevšimnou, jak jimi manipulují.

Jenže o vysokých školách tohle úplně neplatí. Tam se číst musí a musí se mít nějaký sumář znalostí. Vysokoškolák zpravidla umí číst bez namáhavého slabikování a minimálně v rámci školení o dezinformacích se dozví, že existují i jiné informace a zlí lidé, kteří je šíří. Vysokoškolák skutečně většinou není celý den v lihu a nekouří na gauči při neustálém sledování porna.

Většinu videí o nacismu na Ukrajině jsme nenatočili my, ale normální majnstrýmoví novináři. Jen střih přišel trochu pozdě a režisér si toho nevšimnul. Obzvlášť humanitně vzdělaní vysokoškoláci to ale také viděli. Minimálně proto, že to musejí přece vyvrátit a dokázat, že je to hoax. Jestli někdo čte Vidlákovy kydy obzvlášť pozorně, jsou to především studenti všech těch módních humanitních oborů, které vznikly aby dokázaly, že nás CO2 už brzy zabije a na Ukrajině bojuje ryzí demokracie proti temné diktatuře a Vidlák je dezinformátor.

Smýšlení primitiva je možné lobotomizovat a otočit ho ze dne na den. Ale pokud to samé budete dělat se smýšlením inteligenta, tak mu prostě vyzkratujete mozek. Jednou přijde den, kdy už prostě není možné zavírat oči. Jednou přijde den, kdy se rozum už nenechá urážet. Jednou přijde den, kdy jsou lži odhaleny (Putin neumírá a má lidí i raket dost). Jednoho dne prostě ukrajinská ofenzíva neuspěje i přes vroucná přání, co byla otcem myšlenky.

Určitě to není jediná příčina, ale většinu střílení ve školách obstarají velmi inteligentní jedinci. Žádní dezoláti bez zubů, žádní kolaboranti cizích mocností. Udělají to ti nejvlastnější z vlastních. Tyhle věci se obejdou bez migrace, bez kolaborantů, dokonce i bez dezinformátorů. Dost často se podobné incidenty dějí i mezi vojáky a tam to zpravidla také obstará nejinteligentnější kluk z jednotky. Nemůžete jim vykládat o zlých Srbech a pak je posílat hlídat srbské vesnice, aby je hodní umírnění vlastenci pod vedením bin Ládina v noci nepodřezali…

Nevím, jak to mají muslimští sebevražední atentátníci, ale mezi bílými obstará pořádný ohňostroj zpravidla inteligentní student, studující na prestižní univerzitě, jehož myšlení rozhodně není primitivní.

Zkratovaný mozek… To se stává, když máte víc věřit poučkám svého okolí, než vlastním očím. Člověku z toho prostě jebne. Blbec může být blbej nebo navedenej, ale inteligent věčně navedenej nebude. Jeho mozek není dost primitivní.

Další problém je v tom, že když jebne instalatérovi, tak to zjistíte takřka okamžitě. Trubky tečou. Když jebne automechanikovi, tak auto nejede. Když jebne podnikateli, tak promtně zkrachuje. Že něco není v pořádku, to zjistíte na začátku celého procesu, ne až na jeho konci.

Ale když jebne filozofovi, tak to nemusíte zjistit nikdy. Jejich spisy skoro nikdo nečte, na jejich přednášky moc lidí nechodí… a většinou není žádný rozdíl mezi tím, co publikuje zdravý genderový specialista a co publikuje debilní genderový specialista v poslední fázi před chutí na rozšířenou sebevraždu.

Když jebne studentovi mechaniky konstrukcí, tak přestanou vycházet výpočty a někdo to zjistí. Když jebne sociologovi, bude jeho práce vypadat úplně stejně jako předtím.

Možná není náhoda, že čím více se od studentů očekává politická korektnost a čím přibývá témat o nichž se nesmí mluvit, tím víc přibývá zkratovaných mozků, kteří vidí jediné východisko v tom, že si udělají zbroják, koupí si osm kvérů a vyřídí si to s celým zlým světem. Ne, není to jediná příčina, ale když vidím, co udělal jeden rok ve veřejném prostoru s mojí vlastní letorou, tak se nedivím, že to někdy končí tragicky.

Naše jediné štěstí je, že většina inteligentů, když zjistí, že je všechno jinak, tak prostě odpadnou. Jednoho dne přestanou věřit České televizi a normálně přejdou k Alternativě. Tam zjistí, že je velmi těžké se dopracovat poznání, ale mohou to dělat svobodně a mohou mluvit o všem. I o blbostech. Zjistí, že jediná možnost, jak se dobrat pravdy, je svobodná diskuse o všem. Diskuse s chybami, hloupostmi, ale také s jiskřivými nápady a nečekanými pohledy. Protože, kde se bojuje proti dezinformacím, tam se bojuje i proti informacím. Kde se vinní usvědčují na mučidlech, tam se na mučidlech brzy usvědčují i nevinní…

Libtardí lobotomie…

Ten D-FENSův článek si fakt přečtěte. Je skvělý.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (299 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

nadšeného Vidláka přibližuje pohledu skeptického Starého kocoura nebo naopak.

Ale rozdíly jsou už miniaturní.   Setkají se dřív než v nekonečnu. 

Průměrný počet slepic: 4.5 (49 hlasů)

--------------------------------------------------------------------------------

Napsal uživatel včelka Mája dne Út, 12. 12. 2023, 12:51Trvalý odkaz

D-FENS: Libertardiho lobotomie

Průměrný počet slepic: 4.1 (32 hlasů)

Informační embargo spojené s událostmi posledních let vytváří prostor pro mnoho spekulací. Manipulace s fakty a doslova mizerná práce novinářů je standardem doby, kterou jsme si dovolili od počátku nazývat návratem demokracie. Jestliže socialistická média měla za úkol podporovat vedoucí roli KSČ, potažmo obdivovat Sovětský svaz a své vzory vidět v hrdinech socialistické práce, pak v současnosti je jasnou prioritou směřování k lepším zítřkům eurounijní liberalismus a jeho lokální prosazování našimi politiky. Nikoliv jen pětikoaličními.

Je smutné konstatovat cosi o tom, že ani tzv. investigativní novináři nepatří mezi skutečné hledače pravdy. Není tajemstvím, že jejich praotec Radek John si kdysi za pokračování svých objevných reportáží nechával platit od těch, kterých se týkaly. A nebyly to zanedbatelné částky. Autor tohoto článku s tím má zkušenost a pozdější vstup Johna do politiky ho poté už nijak nepřekvapil. Morální kredit novinářů tak není ničím neposkvrněným a platí to nyní více než kdy jindy. Manipulací s informacemi jsme svědky častěji, než snídáme. V podstatě lze konstatovat, že řada současně mediálně zveřejňovaných událostí vždy nejdříve opět projde schvalovacím procesem, aby nakonec vyšly jako ideologicky čisté. Samozřejmě i to je důvod existence ,,dezolátů“ přinucených systémem k přemýšlení a potřebě vznášet pochybnosti. Navíc politická korektnost vytváří prostředí náchylné k nedůvěře. Přidejme skutečnost, kterou je evidentní lhaní představitelů státu a vzájemná blízkost redakčních patolízalů z těch největších či nejzkorumpovanějších médií, a máme jistotu, že svět není v pořádku.

Je s podivem, jak málo se novináři zajímají o skutečné dopady činností solitérů typu Sorose, Gatese, Schwaba či Leyenové, jak nedostatečně informují o dění na Světovém ekonomickém fóru či na půdě jiných světových organizací typu WHO, OSN a dalších. Přitom právě tam se bez naší spoluúčasti formuje budoucnost zasahující tak důrazně do našich životů. Většinou k nám dojdou až následky jednání, které devalvují vše, čeho lidstvo dosud dosáhlo. Stejně tak se zamlčuje mnoho faktů o pedofilii rozšířené mezi pomyslnou i skutečnou šlechtou, o obchodech s lidmi, s jejich orgány, o ekonomické kriminalitě politiků a nadnárodních koncernů, o pandemii covidu a následcích schizofrenního jednání obchodníků se smrtí z řad Big Pharmy spolčených s médii i elitami národů. Existuje tak mnoho témat, o kterých by bylo možno hovořit. Bohužel strach a ideologie, peníze a vliv bohatých často média i vlastnících toto prostředí pokřivily natolik, že důvěru novinářům už projevují jen naprostí idealisté a fantastové. V době, kdy i veřejnoprávní televize či internetový Seznam připomínají nepovedený komiks, lze těžko při hledání reálných informací spoléhat na to, co k nám z obrazovek a reproduktorů míří. A nedej bože. když v nich hovoří premiér Fiala.

Tragické předvánoční události jsou důkazem toho, jak může dopadnout mizerná práce novinářů, policejních mluvčí a politiků, pokud se spojí v jeden informační kanál. Řada evidentních konstrukcí a vzápětí vysvětlování jejich vzniku při evidentním používání lží a polopravd pak dělá z reality frašku. Lidé, tedy aspoň jejich značná část, jsou poté nuceni přemýšlet a vzniká tak mnoho možných verzí. Například u dvojité vraždy v Klánovicích stačilo na počátku po pravdě informovat o českém původu obětí i pozůstalých a uvést možnost, že vrahem byl cizinec, ovšem zároveň popřít, že to je jediná možná verze. Nechat tím otevřenou možnost reagovat na jakýkoliv vývoj, případně na smutné přiznání, že se kauzu zatím nedaří vyšetřit. Stále je lepší pravdivě vyslovit skutečnost, že je případ složitější a může zůstat nějakou dobu nevyřešený než tvrdit, kdo vrahem být nemůže (myšlen jakýkoliv Ukrajinec). Soudný člověk pochopí, že ne vše lze vyšetřit, a pokud by byl vrahem náhodný střelec bez celkové spojitosti s oběťmi, je to mnohem těžší. Následné ,,vyšetření a uzavření“ případu spojením s vrahem z fakulty pak do všeho vnáší pachuť totální lži.

Samotná tragédie na Karlově univerzitě je také ukázkou toho, jak lze ze smutné skutečnosti vyrobit frašku. Místo jasných informací se Ministerstvo vnitra i média uchýlila k zastírání skutečností, neřekla moc podstatného o vrahovi i reálných obětech a kličkuje v odpovědích na jasné otázky. Konečné uveřejnění nálezu přiznávacího dopisu po několika dnech od policejní návštěvy údajně podminovaného domu už jen koloruje fakt, že je to celé asi jinak. Lidé potřebují dostat své informace včas, protože oddalování jejich předání naznačuje další pokřivování reality. Kličky skryté v přenosu zpráv o skutečném dění poté podporují domněnky o celém průběhu a zavdávají příčinu uvažovat o spojitosti událostí s právě projednávaným českým zákonem o zbraních, který je tolik trnem v oku Evropské unie. A protože už víme, kam až mohou zajít političtí zločinci (covid, Ukrajina, Green Deal), jakákoli nedůvěra a ostražitost jsou na místě. Lidé se již pomalu probouzí, což je třeba, chceme li zvrátit vývoj a směřování společnosti k úpadku a podrobení. Nechtějí slyšet lež či ohnutou pravdu. Potřebují tu skutečnou.

29. prosince 2023👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.8 (113 hlasů)
Trvalý odkaz

Nechápu, co má prezident na

mysli, když vyzdvihuje údajný

přínos česko-německým

vztahům předsedy

Lansmannschaftu. Snad se o

to podělí také s českými

občany. Nebo také ne. Třeba ho

rovnou na 28. 10. vyznamená?“

Průměrný počet slepic: 4.8 (92 hlasů)
Trvalý odkaz

Normálnímu člověku to vyplynout nemohlo. To mohlo vyplynout tak jedině libtardovi, nebo jinému inteligenčně postiženému chudáčkovi.

Koneckonců, ze zbytku článku to tak nějak vyplývá.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

je už dlouho na kolenou a Putin dlouze umírá. Pravda má v Česku už dva roky dovolenou, jen díky vládě, která český národ strašně nasírá.

Průměrný počet slepic: 4.8 (62 hlasů)
Trvalý odkaz

     A byla to tato věta : "Jsou lidé, kteří si vlastně ani nevšimnou, jak jimi manipulují. "

     Okamžitě se mi vybavila naprostá většina diskutujících pod články na Seznamu. (Můj kamarád Seznamu neřekne jinak než Žumpa) 

     A co se týká obsahu článku, nelze než souhlasit. 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (56 hlasů)

Seznam Zprávy jsou samozřejmě téměř čistá libtardí propaganda. Jenomže Seznam spravuje diskuze i nenávistné Šafrově stoce Fórum 24, a hlavně Novinkám, jejichž obsah je oproti dvěma posledně jmenovaným ještě vzorem vyváženosti. A v těchhle diskuzích působí libtardí úderka, která bonzuje a "názorově nevhodní" nebo prostě silní oponenti libtardí propagandě z diskuzí mizí.

Doporučuji se ale podívat do diskuzí na iDnes, to je snad ještě horší žumpa. Mohlo by to být dané tím, že údajně na začátku války na Ukrajině proběhla čistka, při níž byl byli vyházeni všichni, kdo nesouhlasili s libtardí prezentací konfliktu.

Kdyby se tohle týkalo jen libtardů, nebylo by to tak zlé. Jenomže libtardí propagandou jsou zasaženi i lidi, kteří prostě necítí potřebu aktivně vyhledávat různé informační zdroje. A těm stačí jen každý večer sledovat zprávy v televizi.

A tak máme v podstatě "demokracii", ve které o složení našich zastupitelských orgánů skrz tyhle zmanipulované, co si o sobě myslí, jak mají rozhled, rozhodují různí Lukačovičové, Minářové a jim podobní.

Průměrný počet slepic: 4.7 (49 hlasů)

     Souhlasím. A pomalu, ale jistě se nám i z Parlamentních listů stává zastánce té jediné správné gryndýlově sluníčkové pravdy. Cenzor tam řádí jak černá ruka a péelka už nemají moc daleko k Seznamu, co se cenzury týká. Ještě za Valenty to jakžtakž šlo, ale od té doby, co to Valenta prodal, to jde s péelkama z kopce.  

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)

v zájmu vlastního zdraví-nečíst.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

vláda chytla křeč, PePa chystá řeč. Posselt mu dal noty, jak nejlépe svléknout Čechům kalhoty. Česko-německé vztahy zaznamenaly významné posuny, možná bude třeba zaplatit za odsuny. Konečně ta česká cháska, pozná jak vítězí ta pravda a láska!

Průměrný počet slepic: 4.7 (54 hlasů)

Němci, ve spolupráci s převlékací gumou na hradě, nám nakonec vystaví účet za správu naší země v letech 1939-1945, účet za užívání ochranné známky "Protektorát Čechy a Morava", a speciální účet za hostinské služby v rekreačním středisku Terezín. ;o/

Průměrný počet slepic: 4.3 (44 hlasů)

teď když máme prezidenta a vládu mezinárodního porozumění! Kam se nato hrabe Čalfa se svojí vládou národního porozumění.

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (28 hlasů)

Máme vládu českého nedorozumění. Kam se na to hrabe Jakeš.

Průměrný počet slepic: 4.2 (30 hlasů)
Trvalý odkaz

mozek zkratovaný, anebo vůbec žádný, pak máš důvod žít v našem státě opravdu dost pádný.

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

Dovolte, abych na sklonku tohoto roku, udělal několik pro mě typických kroků. Vím, že to špatné v čem žijem nepřeperu. Ale doufám, že vás svými srandičkami příliš nenaseru.

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)

1

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)

In reply to by Ethanol

Trvalý odkaz

není Lipavský? Ale Pirát to určitě nějaký bude.

Průměrný počet slepic: 4 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlákovy referáty jsou pro mě takovou nasírací ambulancí. Denně si ráno po snídani s naprosto ideálním krevním tlakem a duševní pohodou otevřu Kydy a přečtu si co je nového ve světě idiotů, jak se na to dívá Vidlák a co tomu říká hrstka posledních lidí se zdravým selským rozumem. Následkem toho mi tlak vyletí na 180/100 a hezky česky se naseru! Je to takové masochistické, takové sypání soli do rány. Je to bohužel návykové jako droga nebo sex. Nic tak neudělá člověku dobře, jako když zjistí, že se svými názory není osamocený.

Nasírám se, protože jsem navzdory svému věku stále ještě nepochopil, proč je tolik lidí - voličů blbých! Proč stejně pitomí jako ti liberálové posílají svými hlasy/nehlasy ve volbách do vysoké politiky neschopné, všehoschopné, zlé a morálně degenerované kandidáty! Že jim jejich zvrácené politické, ekonomické a mravní orgie v Parlamentu, ve Strakovce a dalších psychiatrických ústavech trpí a snášejí celá léta a opakovaně po celé dekády. Nechápu!

Nasrání ze mě, stejně jako ze závisláka drogy, vyprchá, tlak se dostane do normálu a já se v absťáku těším na ráno, až se v ambulanci opět naseru!

Průměrný počet slepic: 4.7 (47 hlasů)

Oline, vystihl jste to přesně. A nejste na tom takhle sám. Už i to samotné nasrání se na nechápající lidstvo je k nasrání...:-) 

Průměrný počet slepic: 4 (24 hlasů)

co jste dnes nasraní, nastíním vládní vizi: Začněte věřit v boha a  ještě více České televizi.

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

Choďte na Twitter a sledujte, co Vidlákovi píšou libtardi. Nebo Pavlovi Cimbálovi, ten je taky taková libtardolapka. Pak budete mít důvot být nasraný.

Následně můžete chodit sem a vnímat tu uklidňující atmosféru normálnosti.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Bývalý analytik CIA předpovídá, že USA v roce 2024 pravděpodobně zinscenují na Ukrajině jaderný incident s cílem zvrátit preference a dynamiku amerických prezidentských voleb ve prospěch Joea Bidena! Dva roky USA podporovaly Ukrajinu, ale teď už Zelenský musí odejít dříve, než Ukrajina zkolabuje! Dotlačit na frontu dalších 500 000 mobilizovaných Ukrajinců se Zelenskému nepovede, ale povede to k povstání v Kyjevě!

V pátek ráno prý nad územím Polska proletěla ruská raketa s plochou dráhou letu [1] ve chvíli, kdy Rusko v noci podle informací provedlo dosud největší raketový útok na Ukrajinu od počátku vypuknutí války. Podle válečných pozorovatelů šlo o odvetu ruské armády za zničení výsadkové lodi Novečerkassk v krymském přístavu Fedosija, která byla zničena na Štědrý den britskou raketou Shadow Storm.

Ruské velení v odvetě poslalo do vzduchu ze čtvrtka na pátek více než 120 raket, podle amerických zdrojů bylo vzdušných prostředků více než 200, včetně dronů rozličných typů. Podle polské armády vletěla ruská raketa do hloubky polského vzdušného prostoru, asi 40 km do vnitrozemí Polska a strávila tam asi 3 minuty, než změnila kurz na Ukrajinu.

Ruská raketa s plochou dráhou letu Kaliber

Polský generální štáb nepředložil žádné důkazy, kde a jak údajná raketa operovala a odkud vstoupila nad území Polska. Ruská armáda incident popírá [2] a žádá Polsko o sdělení informací a údajů, kde k údajnému incidentu došlo. Doslova se zdá, že Poláci si znovu asi vyrobili incident uměle, znovu se snaží NATO zatáhnout do války. A proč je to tak důležité?

Protože USA vstupují v lednu do volebního roku, a to mění naprosto všechna pravidla hry! Joe Biden nemá šanci obhájit mandát příští rok 5. listopadu, protože jeho preference jsou historicky na nejnižší úrovni a spolu s fiaskem ukrajinské armády a její zpackanou ofenzívou nejsou už na obzoru pro Bidena žádné dobré zprávy, právě naopak.

Jak znovu zvolit nejméně oblíbeného prezidenta?

A tak se hledají cesty, jak zajistit Bidenovi vítězství ve volbách tak, jak to vždy fungovalo. A to je válečný konflikt! Pokaždé, když jsou USA ve válce, když se USA zapojí do nějaké války aktivně se svými vojáky, tak pokaždé dojde k semknutí Američanů a k podpoře aktuálně vládnoucího prezidenta.   celý článek zde : https://cz24.news/…je/

(Pozn. Jo jo - oni vědí, že lež je snadná záležitost, to umí každý blb..., mnohem těžší je prokazovat pravdu. A podle toho se ti šmejdi řídí)

Průměrný počet slepic: 4.5 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Nejdřív padne Biden, pak Fiala. S tím se počítá

Petr Fiala básnil a vyslovil myšlenku, že končí špatné časy a lidem bude lépe. Soustředil se jen na ekonomiku: cena energií, inflace, apod. Jenže tak jednoduché to není.

Vše má svou příčinu: Krizi v energii způsobily zásadně chybná celoevropská politická rozhodnutí, které navíc tato Fialova vláda mohutně podporovala. Klíčový význam mělo zcela bezprecedentní rozhodnutí Bidena vést ve spolupráci s ostatními západními státy válku proti Rusku a v dalším okamžiku plně podpořit Izrael, i za cenu že vyhladí obyvatele Gazy.

Jeho heslo – Nesmíme připustit vítězství Putina ani Hamásu – již v této fázi narazilo na vážné blokace, zejména finančního charakteru a republikáni se zdráhají jednoduše demokratickému prezidentovi podrobit.

Zatímco česká rusofóbická pravice vyvěsila ukrajinské vlajky a premiér hřímal na podporu Izraele, nadšení se stále více drolí. A je to tak nutné, neboť jde o nejzásadnější historickou mezinárodně politickou chybu od nadšeného rozpoutání 1. světové války, jejíž následky lidské i ekonomické byly děsivé.

Ač Západ mazaně nechal za sebe bojovat Ukrajince a nenese ztráty na životech, zákonitě musí jeho výsledek být pro jeho lídry přísný.

A ryba smrdí od hlavy…Tou hlavou Západu je bezpochyby americký prezident. A ten byl měl zaplatit svým pádem. A spolu s ním další váleční jestřábi, včetně našeho premiéra, fanatické ministryně obrany, ale i těch, kteří zde fakticky zrušili načas svobodu projevu, včetně absurdních trestných činů podpory genocidy, protože na Ukrajině byly vedeny nesporně boje, ale svým charakterem byly mírnější analogií desetiletých brutálních válek v Afghánistánu i Iráku.

To, že nastrčená Ukrajina je pouhým žoldnéřským státem Západu, která má vrátit USA a Západu znovu sebejistotu po Aghánistánu i Iráku, je dnes naprosto zřejmé. Od počátku bylo jasné, že i při veškeré pomoci Ukrajina nemůže vyhrát.

A jestliže dnes váleční štváči hysterčí, že už zítra vtrhne Rusko do Polska či Estonska, měli by navštívit psychiatra.

A co Putinovi (spolu s Si Ťin-pchingem) od počátku přece jde? Změnit světový geopolitický řád a zbavit Západ hegemonie a nastolit multilaterální rovnost. Mimochodem nejde jen o války. Jde o fakt naprostého smyslu pro vyváženost a racionalitu. Kdysi jistě byl Západ vzorem. Dnes se svými bizarními a vnucovanými představami, že je třeba děti seznamovat s transgenderem, či popíráním biologických přirozeností je něčím, co značí nejvyšší fázi krize lidstva

Jestli si tedy někdo myslí, že nějaká vojenská okupace Polska či Estonska je důležitá, tak je zcela mimo. Pád USA coby rozhodujícího četníka světa, určujícího, kdo co může, či nemůže bude největší geopolitickou revolucí od roku 1990 srovnatelnou s pádem Sovětského svazu. A samozřejmě padnou i další instituce jako NATO, které mohutně přispělo k vojenské militarizaci světa.

A pokud jde o Blízký Východ? Ten se pomalu, ale jistě také dostává do varu. Vidíme, co se děje v Rudém moři a odpor proti brutálnímu vraždění i dětí roste. Svou podporou tomuto barbarskému chování USA i Izrael ztratilo naopak podporu normálního světa a odpor roste i v samotných řadách demokratické strany.

Biden musí jít.

A takový vývoj si lidstvo rozhodně zaslouží.

Pád Petra Fialy už bude pro nás jen třešničkou na dortu…

AUTOR: Jiří Vyvadil 30. prosince 2023👉 @cz24news

Průměrný počet slepic: 4.5 (30 hlasů)

Naneštěstí je příliš velká část obyvatelstva libtardovaná, nebo aspoň libtardy informačně zpracovaná, takže tyto souvislosti nejen nevidí, ale pokud jim je takto předestřete, budou je popírat.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

jen si nedovedu vybavit, kdy byl Západ vzorem... když vyvražďoval na cizích kontinentech celé národy a zabíral jejich zemi? mohl být vzorem jen v technickém rozvoji.....

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

Západ byl tzv. "vzorem" pro ty, co "ochutnali" něco, co tady nebylo k mání - spotřební věci, cestování, hudba, platy, důchody...atd., což tehdy u lidí zafungovalo a zároveň zatemnilo mozek.  

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Když se Kobza (u Šukamůry neoblíbený parlamentní povaleč za SPD) vyjádřil (dokonce na Seznamu) v podobném duchu - tedy že si toho magora vysoké školy vypěstovaly a že nebude asi poslední, tak se ozvaly potrefené husy. Rektoři VŠ se mohou ukejhat, co si to Kobza dovoluje místo aby se zajímali, co vlastně na jejich ústavech lejou mládeži do hlav a jak se to propaguje. usvědčili se sami...

Ad zbraně - co mordýř vlastnil a kolik to stálo je na konci diskuse pod příslušným Vidlákovým článkem, na podobné masakry byly vhodné čtyři kusy ze sedmi - snajpa, brokna a dvě devítky pistole. Zbytek jsou dvě malorážkové pistole a jedna "americké pistole", což je de facto puška (zde opakovací se závěrem é la Mauser) už při výrobě zkrácená na přerostlou pistoli.

Vrbětice? Když vlastizrádce Koudelka přišel s pohádkou o Čukovi a Gekovi, přeživší pachatelé podle bývalého jihomoravského policejního ředitele už údajně seděli třetím rokem v lochu. Šlo prý o nějakou partičku zlodějů samopalů/mafii místního formátu, která chtěla táboráčkem zakrýt skutečnost, že polovina materiálu chybí...

Co ale můžeme chtít od někoho, kdo šmíruje vlastního prezidenta ve prospěch cizí mocnosti, ač by to mělo být opačně.

Průměrný počet slepic: 3.7 (23 hlasů)

má samozřejmě pravdu. Reaktory (rektoři) VŠ nám řízeně uvolňují do společnosti liberální humus, který je následně využíván pro tzv. humanitní vědy. Co se týče japonského kolovrátku, dost možná, že nám opravdu chce otevřít ke svobodě a přímé demokracii vrátka. Nelíbí se mně název Šukamůra, on je naše šance a žádná nula.

Průměrný počet slepic: 4.2 (17 hlasů)

je slovník z libtardího hnízda.

Podívejte se na Tmavomodrý svět.. Českoslvenský pilot, kterému nejde angličtina chce odejít z výuky, cestu mu zastoupí učitelka angličtiny se slovy, že ona bojuje s PANEM HITLEREM tím, že učí československé piloty anglicky. Nesabotujte můj boj s PANEM HITLEREM.

Mimochodem, Velká Británie neřešila německou propagandu, nezakazovala poslech německého vysílání v anglickém jazyce, nerušila ho. Jen po válce pan Albert Pierrepoint oběsil Johna Ameryho, ne proto, že vysílal německou propagandu v angličtině, a za to, že jako poddaný Jeho veličenstva sloužil cizí moci.

Doufám, že podobné libtardí komolení jmen a laciné urážení zde vadí nejen Zauberovi, nehledě na to, zda Tomia Okamuru považujeme za "naši šanci" nebo za "komického šaška"

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Anebo je retard libtard? Je to jedno, anebo dvojí? Nakonec mně vyšlo, že jsou podobojí.

Průměrný počet slepic: 3.7 (18 hlasů)

se tak chovají z vypočítavosti, nejsou to retardi, ale sviňky štětinky.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

léta  nechalo s sebou manipulovat, skočilo na každý EU a USA špek, chápalo, že je jen benzinová čerpací stanice, žádná velmoc a moc obdivovaloEU a USA... a najednou stop? co to má znamenat? počítali s tím všichni, že to půjde dál stejně, Rusko občas štěkne a nakonec Rusko cukrem a bičem dostrkají tam, kam patří, do bezvýznamnosti.. a ono ne??? jak si to vysvětlit? že by si po vzoru starých ruských humoristů si ze západu dělalo celou dobu srandu a při tom skrytě doufalo, že není tak nemožný a agresivní, jak se zdá? že to západu dojde a začne se chovat přiměřeně?a mezitím nelenilo a zásobovalo, navazovalo obchodní vztahy a budovalo a taky zbrojilo... a asi se mu to vyplatilo.

Kdy se dozvíme, že Rusko poté, co se od nástupu Putina a po roce 2014 masivně a marně snažilo o diplomatická řešení, zkrátka dospělo k názoru, že už to není cesta, která by něčemu vedla....takže stálo na rozcestí .- zasáhnout tvrdě nepřítele, který se sám pod vedením jiných za nepřítele pasoval, nebo se nechat ničit a možná i zničit...vybralo si to, co se mu zdálo vhodnější.... co byste dělali vy na jeho místě? USA propadají panice a vedou války, když se na druhém konci světa cokoliv šustne.. od Ruska se čekalo, že bude držet?

je strašné, co se děje nejen v této válce, ale ve všech, ale vinu za to mají ti, kdo své nenechavé prsty strkají kam nemají, snaží se rozvrátit cizí země, budovat z přátel nepřátele proto, aby vydělávali víc. a my, to je nejstrašnější, nyní stojíme na stran zla a zdá se, že jsme na to i pyšní.

Průměrný počet slepic: 4.8 (26 hlasů)

My stojíme na straně, na které stát nechceme, jenom proto, že máme vládu retardů, která tam stojí, a která nemá podporu 84% národa. Koryta a lezdoprdelství jsou pro ně přednější než vlastní národ.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

.. že jsme země poražená ve Studené válce. Spolu s Polskem, Maďarském, Slovenskem, Rumunskem a Bulharskem.

Naše vláda je analog okupační či koloniální správy. Platíme reparace a podporujeme metropoli. Nevládnou nám blbci. Vládnou nám koloniální úředníci.

Když si toto uvědomíte, tak zjistíte, že je vlastně vše v pořádku. Jediný rozdíl mezi Nigerem a Českou republikou je, že Niger našel odvahu poslat.. no však víte kam, svého kolonizátora.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Seznam.cz chválí sám sebe v dnešním článku s titulkem "Síla Seznam Zpráv: přehled afér, v nichž jsme pomohli k nápravě".
Ti liberálové na seznamu jsou už tak hloupí že oni věří sami sobě že vše co dělají je jediné správné a že to "napravují". Například chválí v tom článku sami sebe a chlubí se za to že zničili kantorku paní Bednářovou a to považuji za "nápravu". Zajímavé jsou ale názory mnoha diskutujících viz níže kteří jim pěkně zatopili, teda dokud jejich vzkazy liberálové od seznamu nesmažou.

Jiří Daníček-Před 8 hodinami 
Zničili jste jednu kantorku a ještě se tím chlubite, dozimetr vás nezajímá, skvělá práce tleskám

Honza Zapl-Před 8 hodinami
Vy jste nestranní jak rudé právo. Koho chleba jíš toho píseň zpívej.

Robert Šimon-Před 9 hodinami
seznam je zlo

Petr Koliman- Před 9 hodinami
Ukrajinské novinky.

Michael Müller-Před 10 hodinami
Udávání se dnes považuje za pomoc k nápravě. Nedivím se mladým lidem, že se neorientují.

Petr Tichý-Před 9 hodinami
No, dost si fandíte. Zas tak dobří nejste.
Jste velcí podpůrci Fialy a pětidemolici. Už toto o vás vypovídá dost.
Spousta z vás z "týmu" Seznam by se měli stydět. Jenže chápu, že jdou i tací, co potřebují, aby byl Babiš stranou a byl tam Fiala.
Seznam určitě není nezaujatý. Celkem slušně tento server nadržuje Fialovi a spol. A to od začátku voleb.
Normální člověk by se hanbou propadl. Vy se tady ještě plácáte po ramenou. To dokazuje vaší bezpáteřnost.....

Aleš Kadlec-Před 9 hodinami
Jasňačka, i kolaboranti a udavači za Protektorátu nebo totáče svým způsobem pomáhali k nápravě.

Martin Mezera Mm-Před 9 hodinami
Už v mládí jsem slyšel a četl, že sebechvála smrdí. Notabene když není za co se chválit. Jakmile má v příspěvku někdo protiseznamový názor, sprostě mu ho smažou.

Roman Doležal-Před 7 hodinami
Děkujeme že hájíte tu “správnou pravdu”
Hlavně cenzurou jakéhokoliv náznaku toho co se vám nelíbí v diskuzích

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/diskuze/domaci-kauzy-sila-seznam-zprav-prehled-afer-v-nichz-jsme-pomohli-k-naprave-242108
 

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)