Skoro už je jasné, jak to dopadne

Autor
Štítky

Nechci si hrát na proroka a vlastně nemám vůbec radost z toho, co se děje. A tak doufám, že se mýlím a někde pod mojí rozlišovací schopností je něco, co otočí dějinný vývoj někam jinam.  A bohužel, to co přijde vůbec nezávisí na našich politicích a to ani v případě, že by jsme si tady zvolili to nejlepší a nejdokonalejší. 

V uplynulých dnech mají v Německu veselo. V Chemnitzu byl ubodán Němec kubánského původu, což zařídil syrský uprchlík. Pak začaly demonstrace. Ti, co už toho mají lné zuby a proti nim ti, kteří by rádi pokračovali v politi

ce otevřených hranic. Slušně (na Německé poměry) se spolu pobili. 

Pak začalo vycházet nejvo, kolik podobných případů v Německu bylo jen v nedávné době. Jen to neskončilo žádnou mrtvolou. Nicméně situace, kdy někde v baru, diskotéce, restauraci a podobně dojde k hádce a pak potyčce s noži jsou desítky. Policie samozřejmě dojede až ve chvíli, kdy už je po všem. Při potyčkách se vyhrožuje smrtí, řve se Alláh agbar. Jen se to nedostane do hlavních zpráv, protože to se bez mrtvol nedá. 

Německá společnost je zhoupnutá na jedné straně spektra. Zařídila jim to Merkelová a vrcholná politická garnitura se všemi neziskovkami, aktivisty a dalšími. Normální debata o negativech migrace nemožná. Normální debata o nějakých opatřeních v tomto stavu nemožná. Jen hysterické výkřiky a pak ty potyčky u kterých nasazuje policie vodní děla a má co dělat, aby protistrany udržela od sebe. 

Normální polda už delší dobu nosí neprůstřelnou vestu, absolvuje školení, která mmu ledacos zakazují a tak pomalu přemýšlí, jestli neudělal chybu dát se k mužům zákona. A je mu jasné, že dokud po něm někdo nevystřelí, nesmí se bránit. Je mu jasné, že mlátit pendrekem může jen nácka, ale nikdy ne Antifu. 

Jednou se tohle kyvadlo zhoupne. 

Jednou se někde stane něco opravdu vážného. Původně jsem myslel, že třeba někdo vystřílí fakt velký stadion nebo otrává vodu ve vodovodu, ale teď bych si myslel, že se to bez podobných rekvizit obejde. Bohatě postačí, když se podobné demonstrace vymknou kontrole a nebo se někde utrhne nějaký dav v uprchlické ubytovně a vyrabuje přilehlé ulice, případně někoho pověsí na lampu. Bez plánu od Islámského státu, prostě jen tak spontánní nepokoje. Hařící auta, nějací ti mrtví, napadení policajti i hasiči, pár dní chaosu na ulicích ke kterému se přidají i jiní někde jinde. 

Pak se to prostě přehoupne. Němci, nedělejme si iluze, když jsou schopní disciplinovně přijímat uprchlíky a věřit Merkelové, tak budou schopni vypnout mozek i obráceně a budou schopni v uprchlíkovi nevidět lidskou bytost. Ostatně dědečci dnešních politiků to uměli neuvěřitelně efektivně. Tohle se z Německa nevytratilo. To tam je pořád a pokud to takhle půjde dál, všechno se jen zhoupne do druhé krajnosti. Noví politici, nové zákony, nový přístup.... 

Pak už jen nějaké lidové milice, které uprchlický problém zprovodí ze světa za zpěvu hymny Dojčland ýbr ales raz dva. Odplata za dlouhá léta šikany Německého ducha se stane realitou. Němec  se opět stane tím frajerem, který málem dvakrát obsadil svět a všichni budeme koukat, jak jim to jde od ruky. 

A pak si novopečení vůdcové s velkou mocí vzpomenou na další šikany a historické křivdy tentokrát třeba od nás.  Česká republika se přece s chutí omlouvala za sudetské křivdy a když už neplatí ani Dublin, ani Dublin 4, ani jiné papírové deklarace, mohlo by dojít na nás. Armádu nemáme a tu co máme, ta už sedmnáct let vítězí v Afghanistánu, nemáme hospodářství, nemáme zemědělství, to by bylo, aby si nás nezkusili dát k snídani. 

Náš problém nejsou uprchlíci. Ti k nám stejně nechtějí a i kdyby je sem naše matička EU násilně dosadila, stejně tu budou jak bílá vrána a furt na očích. Pořád je tu nikdo nebude mít rád a když někoho ubodají, nebude žádná demonstrace na podporu otevřeného postoje Brna či Prahy. Bude jen jedna demonstrace - uprchlíci raus. Nemluvě o tom, že u nás jsou diskotéky obsazeny jinými rowdies a nějaká bitka by vůbec nemusela dopadnout tak jednoznačně jako v Chemnitz. 

Naším problémem jsou Němci. Ti brzy zjistí, co všechno se dá změnit a kolik z nich si vlastně změnu přeje. Oni nebudou mít občanskou válku. Ti dnešní Antifáci se stanou novými SS a první přijdou s tím, že je zapotřebí šturmovat přes Krušné hory. Měli bychom se začít chystat na alternativu mnohem méně přátelského Německa plného koncentračních táborů pro běžence, Německa opět zbrojícího plnou silou. Německa bez Merkelové, ale s nějakým novým Hitlerkem.  

Možná ještě pár let uplyne. Možná mezitím budeme jezdit v elektrických autech, ale nakonec bude největší poptávka po Hilluxech s namontovanými kulomety. Uprchlíci nepředstavují nic. To je jen ta úvrať na které se kyvadlo otočí. 

Mám čím dál větší pocit, že jednou budeme ještě škemrat u Putina a nebo jeho nástupce, aby nás zahrnul do své sféry vlivu, aby Němce přešla chuť na expanzi.  

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Něco podobného mne napadlo,už na začátku migrace,že s tím bude problém,který se nasměruje na Rusko,jenže před tím projdou naším územím.Jenže toto všechno není jen Makrelin záměr a jak mnozí tvrdí,už události první světové války události druhé světové války byly v režii sionistů a tato migrace ukazuje na ně zas,takže viníka je nutno hledat jinde a ne v Němcích.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pan zemědělec jde ke "kořenům", to co uvádí, je pravý důvod všech podivných a těžko pochopitelných událostí. Madam Merkel, Macron a další jsou jenom figurky - vykonavatelé. Pořád se divím, jak i chytří lidé stále dokola opakují - to zavinila Merkel svým pozváním atd., ta pouze vykonala záměry loutkovodičů. V Německu se podlee mého stane to, co loutkovodiči mají v plánu - a bude využito poslušnost a stádnosti Němců, to je pravda. Že nás - Slovany - nemají rádi a pohrdají námi je fakt, že nás rádi spolknou - to také, ale jen tehdy, pokud to bude záměr toho, kdo německé "vůdce" vodí. Vždyť vzestup Hitlera byl financován a podporován - hádejte odkud a nyní byl dostatečně opakován plán na konci války, že německé armády bude využito - spolu se "spojeneckými armádami" proti Rusku. Musím ještě poznamenat, jak mne namíchnul prezident Zeman při obhajování naší účasti v Afghanistanu - že naši vojáci brání Talibánu v pěstování a distribuci drog - proboha, vždyť je to právě naopak, to amíci potřebujou na financování operací peníze z obchodu s drogami - s využitím kosovské americké základny Bondsteel, odkud se distribuují dál. Je mi líto, že raději nemlčel.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Díky.
Proč pořád chodit kolem horké kaše,chce to říci naplno,že je horká a kdo ji vaří
Jinak si myslím,že to i těm Němcům dojde a budou rádi když jim dovolíme přejít naše území,aby poprosili Putina,aby je přijal na území Ruska.pochopitelně beze zbraní.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku. díky.
Vaše predpověď vývoje situace je opět stručná, výstižná a srozumitelně podaná.
Jen mi vrtá hlavou, jestli exhumace německého nacionalismu byl záměr organizátorů migrace, anebo je to jen důsledek idiocie politických špiček EU a Německa.

Zatím bez slepic

Exhumace německého nacionalismu je jen nechtěný důsledek organizátorů migrace. Ti se podle mnohých známek nachází za Velkou louží a jejich cílem je zlikvidovat EU a EUR jako nejvážnějšího současného konkurenta USD. Směje se konvertibilní čínský yuan - renminbi. Záměrem vrcholných politiků EU je rozpustit evropské národy v multikulturním mixu bez vazby na nějaké historické území a ten slavně sloučit do EU regionů. Baskové, Katalánci, Valoni a další se nakonec dočkají samostatnosti, ale trochu jinak, než očekávají. Druhým cílem imigrace je snížení nákladů práce likvidací sociálních a zdravotních výdobytků zemí EU. Dojde k takovému přetížení systémů, že platba do sociálního a zdravotního už nebude spořením, pojištěním nebo platbou na budoucnost, ale jen daní. A do toho mají Saúdové za cíl dobýt Evropu pro islám. To vše vyústilo v proud imigrantů muslimského původu. Žádný multikulturní mix, ale nahrazení místní populace.
Evropská šlechta, např. Schwarzenberg, která imigraci podporuje, se domnívá, že se jen spojí s novými dobyvateli a vše přežije. mám pro ni novinu. Budou prvním cílem nových šejků muslimských kmenů. Do toho papež František - to je jen figurka ovládaná buď hloupostí nebo cizími zájmy. Možná bude posledním papežem na svatopetrském stolci, který pohřbí křesťanství.
Takže ze stran politiků EU jde o idiotské uvažování, ze strany organizátorů mimo EU jde o záměr zničit EU. Že si vyrábějí budoucího nepřítele? To USA umí výborně např. v Afgánistánu. Nejdříve vyzbrojit Taliban proti SSSR, pak proti němu udatně bojovat dvakrát tak dlouho se stejně ubohými výsledky. Idioti nevládnou jen EU, americká administrativa a tajné služby jimi musí být také prolezlé. Chybí jim uvažování v horizontu delším než jednu generaci. Prostě to neumí a nikdy neuměli.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Migrace je i naším problémem, protože jsme tak nějak uprostřed cílových zemí Německa a Rakouska. Imigranti si budou žít v ČR a pro dávky jezdit do Německa tak jednou za měsíc. Ale žít a vyřvávat budou v ČR. ostatně se to už na severu Čech už děje.

Ta snaha o změnu hranic sice bude, ale sudeťácká minulost je zmiňována jen z důvodu, že politici ČR jsou prostě slabé bezpáteřní nuly. Dnes už není naživu nikdo, kdo by opravdu žil v ČR v době odsunu sudetských Němců (navíc nebyli odsunuti všichni, značná část jich zde zůstala jako anitfašisté nebo nepostradatelní odborníci). Po druhé světové válce došlo k mnohem významnějšímu posunu hranic Polska, které východní část odevzdalo Stalinovi a náhradou obdrželo dost velký kus Německa, konkrétně Slezsko, Pomořansko, pravý břeh Odry. Takže první pokus o změnu hranic by byl tam, ale to neprojde. Němci byli odsunuti z 10 zemí a Německo zkouší pouze u jedné, ČR, vystupňovat požadavky na vlast sudetských Němců. Proč? Prostě máme z těch 10 zemí nejhorší politiky. Jsou to takové zbabělé nuly, že je přetrumfnou i politici Rumunska, odkud také byli Němci odsunuti.
Spíše Němci budou postupovat jiným způsobem. Vzpomenou si na Svatou říši římskou, jejíž součástí bylo české království a moravské markrabství, a rakouské vévodství. prostě se Drang nach Osten odehraje jiným způsobem. Jenže tomu překáží právě Sudeťáci se svým vývojem. Ale je čas, nejdříve se musí rozpadnout EU. Proč by dnes Němci obsazovali ČR, když jí už fakticky vládnou dvěma způsoby. přímo z Berlína a nepřímo přes Brusel. Němci EU ovládají a dokud bude trvat, na Sudeťáky můžeme zapomenout. Mohou se přeci do ČR přistěhovat jako obyvatelé EU, v tom jim nikdo nebrání. Jednou si Sudeťáci budou muset vybrat, zda je jejich vlastí Německo nebo ČR. Vlastně si už jejich rodiče jednou vybrali za vlast Německo a za vůdce Adolfa Hitlera. Tak to stačí nechat a zbytek vyřeší čas. Za 30 let bude Sudetoněmecký landsmanchaft už jen směšným reliktem.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

1.500 let obývají naši předkové tuto zem a 1.500 let čelí desetinásobné přesile Němců, kteří k nám vpadli co dvacet let na "nákupy". Chlácholení zrádných generálů Pavla a pod., že teď už to máme s našimi sousedy vyřešené je samozřejmě kec.
Nicméně v zásadě nevěřím, že Západ bude chtít zničit to, co nyní má jeho obyvatelstvo. Válkou a tahem opět už počtvrté na Východ by si opravdu nepomohli.
Kdyby ale snad opravdu ztratili rozum, 1.500 let jsme jejich agresi vydrželi a dnes jsme nejzápadnější země Slovanů, zakousnutá do Germánie.
Asi bychom měli být víc sebevědomější. Kdo něco podobného v Evropě dokázal a vydržel?
Palacký napsal Říšskému sněmu do Frankfurtu 1848, že naším údělem je vyvažovat sílu Německa a Ruska.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Osobně mám blíž ke Gerdovu vidění "počátku konce", než k tomu zemědělcovu. Pokaždé se ve svých vzpomínkách vracím do vrcholící krize 2007, kdy se zpoza oceánu ozývalo: "Nakupujte naše zbraně, pomožte nám zvládnout krizi!" a Evropa na to "Ale i my máme hospodářské problémy. Je nezodpovědné vyhazovat peníze za zbraně, když nám hrozí padnout banky. Navíc se sousedy pak máme přátelské vztahy. Proč sypat peníze do vašich zbraní?". "Protože je to váš závazek vůči těm, kdo vás v těžkých letech války zachránil. Stejně jako vás podržel, když jste se po válce museli znovu postavit na nohy."

A tak jsme dostali barevné revoluce, arabské jaro, konflikty všude podél hranic s EU. Trochu to připomíbnalo letní posilování loňské Slavie - nakousla tři cizince na stejný post a doufala, že vyjde jeden. No a oni vyšli všichni a Slavii to ublížilo. z resetovacího tlačítka se stal náhle červený telefon k jaderné spoušti.
A jako zázrakem, s nepřítelem za branami, nám už ta 2% samotným připadají málo. A o zakázkách za desítky až stovky miliard nerozhoduje účel, potřeba a hospodárnost, ani ohled na pomoc našemu vlastnímu průmyslu, ale politická gesta vůči "transatlantickým spojencům" (Slovensko a jejich nákup F-16) a víra, že "spojenec" toto gesto ocení, až bude sám vyhlašovat nějakou zajímavou zakázku. Neocení. "Spojenec" si své ohlídá a rukavičky se neberou (spor Boeing vs. Airbus). Na TTIP už není třeba tlačit, destabilizací a strachem jsme dosáhli téhož, čeho jsme se snažili dosáhnout smluvně a právníky. Cukali se a nekupovali, protože se cítí bezpečně? Tak tady máte nepřátele přes jih po východ. Ale teorii o tom, že se USA chtějí zbavit EU moc nevěřím. Je vždy pohodlnější a levnější naklonit si jedny dvoje hamižné ruce, než 28. Je to spíš model britské nadvlády nad indií - ovládat konkrétní vládce a ti už si své místní vládce sami pohlídají. Pax Americana v Evropě nepotřebuje ani silnou sebevědomou EU, ani navzájem se požírající malé státečky. Je dobré, když se hádají dost na to, aby u mě hledali dílčí protekci a navzájem se oslabili, ale zase se nesmějí hádat moc, aby se mi ty zlaté slípky nesežraly navzájem a některé z nich se moc nezkamarádili s někým, s kým nechceme.

Svět ale bývá složitější, než aby fungoval jako počítačová hra v rukách nějakých spiklenců. Cvrnkneme do systému směrem, který nám vyhovuje a pak už se také spíš přizpůsobujeme měnící se realitě. Nakonec - do hry vstupuje těch proměnných a neřiditelných položek dost a dost. Často v podobě různého vrtění psem, jak seznal plukovník Kaddáfí u svého přítele Sarkozyho, osobní ega, ale i konkrétní zájmy kohokoliv z hráčů.
Vše nakonec dopadne trochu jinak, než si světovládci zamýšleli. A my, jako faktická kolonie, to ovlivníme jenom málo. Jistě. Také se obávám, že se jednoho dne naše děti probudí a zpoza Šumavy a Krušných hor se k nám začnou valit tanky řízené Ahmedy a Muhammady. To ještě budou dost bohatí a moderní po Němcích, ale ještě se jejich ekonomika nesesype do blízkovýchodního vzoru. Pokud nevyrazí tehdy, bude pro ně každý další rok jen obtížnější. Jenom se obávám, že nebudou-li na té naší straně v Řopíkách v té době sedět už Helmuti a Semové (nejpopulárnější klučičí jméno v Nizozemsku), děti uprchlíků před politikou vlastních vlád, kteří to měli díky EU, Shengenu a udržování našeho hospodářství v podřízené roli jednodušší (a my je budeme vítat - přinesou peníze a jsou nám bližší), budou tito sedět v bezpečí a za ně tu krev prolijí zbytky Pepíků, Andrzejů a Csabů.

Zatím bez slepic

Standoe,
obávám se, že s Vámi souzním nejvíc... i když přirozeně nikoli zcela.
Bohužel ani Vám se zcela nedaří odhodit nezanedbatelné zbytky nepřiměřeného optimismu.

Zatím bez slepic

Situace se opakuje,Trump také volá po zvyšování rozpočtů v zemích NATO,nakupujte naše zbraně.
Jenže státy v NATO jsou na tom hůře,než v tom roce 2007,tak zase nečekám kladnou odpověď od států NATO.
Takže můžeme čekat krach bank v USA a dluhy zase zaplatí všechny státy,kde vládnou USA banky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Švejk přitom mává berlemi a křičí „Na Henderson“, čímž způsobí obrovské pozdvižení. Pak je léčen v nemocnici pro simulanty u doktora ...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Známy berlínsky promoslimský aktivista, Palestínčan Fuad Musa sa pripojil k radikálnej výzve političky SPD, Sawsan Chebliovej, tiež moslimskej aktivistky a vyzýva migrantov do provokačných akcií v Chemnitzi.

Vo videu na sociálnych sieťach okrem iného povedal: „Protiútok, koordinovaný spoločne, je absolútne nevyhnutný“.

Predtým pozdravil všetkých moslimov obligátnym salam alejkum a spustil: “Keď nás štát nechce ochraňovať, potom sa musíme ochraňovať sami. Musíme sa organizovať a vydať sa v desaťtisícoch do Chemnitz, aby sme tam ukázali, že my sme Nemecko a že do neho patríme. Nesmieme sa len prizerať, ako naši moslimskí spoluobčania, ako naši migranti a ako naši súrodenci sú naháňaní a prenasledovaní po uliciach Chemnitzu……“

https://www.hlavnespravy.sk/moslimovia-zamyslaju-v-chemnitzi-odvetu-pro…

Zatím bez slepic