Už jsme si zvykli

Autor
Štítky

Před pár dny měli v Paříži další teroristický útok. Jakýsi Čečen vytáhl nůž a začal bodat kolem sebe. Jednoho člověka zabil, další čtyři pobodal. Mimochodem, mezi těmi pobodanými jsou dvě ženy... Včera zase mladý Afghánec pobodal svoji těhotnou příbuznou. Už se to obešlo bez palcových titulků, zpráva zazněla, zlehka zjitřila emoce a zase zapadla. Zkrátka jsme si už zvykli, že na západ od našich hranic kdysi začínala civilizace, ale teď tam civilizace končí. 

Asi nejtrefnější komentář k pařížskému útoku jsem si přečetl na Novinách... "Díky nefunkčnímu taseru ušetřil francouzský daňový poplatník spoustu peněz..."  Policie na milého Čečena použila taser, ale ten jaksi na mladé jedenadvacetileté tělo úplně nezabral. A tak ho zastřelili.  

A víte jak jse ten Čecen dostal do Francie? No přece díky válce s Ruskem. Byla zlá ošklivá válka a čecenci byli ti hodní a svobodomyslní a bylo nutné jim proti tmářskému Rusku co nejvíce pomáhat. Zbraněmi, penězi a evakuací civilistů. Být kolem přelomu tisíciletí čečencem, to byl bianko šek na azyl. Bez ohledu na rodinnou minulost lapků, hrdlořezů a necivilizovaných magorů.  Podobně se svěřil Asad Tereze Spencerové, že mají tisíce a tisíce složek na lidi, kteří se dostali do Evropy. Kdo jsou, jaký terorista byl jejich tatík, kolik oddělali lidí, kolik krků podřízli a žen zotročili, ale Západ nemá o tyto materiály zájem... A tak máme v naší skvělé EU spousty motivovaných bojovníků, pro které je krev jako krev. 

Mimchodem... nejslavnější evropský anarchista Gavrillo Princip se u soudu hrdě hlásil k zastřelení arcivévody Ferdinanda, ale litoval, že se trefil i do Žofie. Nechtěl zabít ženu. Chtěl změnit Evropu, chtěl změnit svět, chtěl ho nechat shořet v plameni revoluce, ale nechtěl zabít ženu. 

Anarchista Lugheni, který pilníkem propíchl císařovnu Alžbětu zase říkal, že ji zabil jen proto, že je císařovna. Že on jako bojovník za lepší svět nezabíjí pradleny. A původně chtěl zaútočit na italského krále a ne na ženu.

Tohle by si měla uvědomit každá tolerantní evropská žena. Že v islámu nebude znamenat vůbec nic. Bude mít jen tu hodnotu, kterou jí přisoudí otec a pak manžel. Nikdo na ni nebude brát ohled a jestli má pocit, že je teď v područí mužů, tak ať se jede podívat do té Čečny... a nebo proč tak daleko... ať se jede podívat do Albánie nebo Bosny. Muslimský terorismus nebere ohledy na nikoho. Nezabíjí vojáky a státní představitele. Zabíjí ty, co se dají snadno zabít. 

Kdyby někdo udělal sebevražedný útok na Bundestag nebo na kancléřství, to byste koukali, jak rychle se dá vyřešit otázka migrace v Německu. Nebo kdyby tak někdo chtěl sestřelit Macrona... to by najednou šla lidská práva stranou a  za pár dní by jakýkoliv terorismus ve Francii pominul. Ale takhle to nefunguje. Vždycky se směju, když nějaký komentátor říká, že ti teroristé chtějí rozpoutat válku mezi islámem a Evropou, ale to se nesmí stát. Přesně tohle ti islamisté nechtějí. Kdyby jim šlo o válku s Evropou, stačilo by si počíhat na Merkelovou nebo Steinmeiera. Oni tam někde v Bagdádu dobře vědí, jak vypadá opravdové kobercové bombardování a zápalné pumy plošně. 

Oni chtějí jen vnášet neklid. Zabíjet chudáky, aby se ti chudáci stavěli proti svým vládám a byl zmatek. Protože to jim hraje do karet. Nikdy žádný muslimský teorrista nezaútočí na žádného evropského představitele.  

A i kdyby... představte si, že po Bruseli běhá sebevražedné komando, prohledává kanceláře europarlamentu a střílí jednotlivé europoslance... asi bychom museli konstatovat, že nám vlastně nechtějí škodit... 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Mělo Vás zarazit ten rozdíl,atentáty na potentáti a teď na nevinné lidi.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Tolerantni" evropske zeny jsou ve skutecnosti jen netolerantni a nenavistne pindy. Nenavist z nich cisi vsemi pory, kdyz se jim jakkoliv protireci na jejich oblibene tema, jako cikani, kozesiny, konzumace masa, milujeme psy a jina zviratka, milujeme uprchliky, fetovanim ke stesti, squatujeme, mlatime nacky, sprejujeme.

Nejlepsi jsou ty, co po zavrazdeni vlastniho ditete, chteji jeste vice uprchliku, po znasilnovani vlastni nedospele dcery chteji uprchlika stale jeste doma, po vlastnim skupinovem znasilneni uprchliky to sice jsou nahlasit, ale politicky korektne nahlasi, ze to byli holohlavi nackove.

Tolerance je jenom dalsi maska zla. Cim rychleji to kdo pochopi, tim lepe pro nej.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Bezbrehe-brutalni-nasil…

Důležitým konceptem je hidžra. Tedy džihád migrací. Tím začíná i letopočet muslimů. V době publikace tohoto článku Dr. Bill Warner, ve spolupráci s Milanem Podlipným, přednášel v německém parlamentu (Bundestagu) na téma „Hidžra – džihád migrací“)

Ještě bych dodal Rusko. Tam se oficiální statistiky počtu muslimů pohybují okolo 17 procent a neoficiální kolem 25 procent. Rusko je jedna z nejvíce islamizovaných zemí Evropy. Vznikají tam tisíce a tisíce mešit a probíhá tam neuvěřitelná postupná islamizace společnosti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Před nějakým časem jsme se s kamarádem, vysloužilým vojákem, bavili v hospodě “plánováním” teroristických útoků. Shodli jsme se, že pokud bychom chtěli, dokázali bychom bez nějakého speciálního vybavení daleko více, než ti muslimští “amatéři” doposud. Stačí koordinovaně poškodit pár rozvodných stanic a celá elektrická soustava v ČR se zhroutí. Lze například poškodit koleje na vhodném úseku před mezinárodním rychlíkem a mrtvých bude více, než v Bataclanu. Atd, nebudu to rozvádět, každý si to jistě domyslí. A to vše lze provést bez nutnosti sebevražedného nasazení a s velkou šancí vyváznout, protože toto nikdo nehlídá. Společenský šok by dle mého názoru byl daleko větší. Ještě sofistikovanější by mohly být útoky na výrobce potravin, viz naše ethanolová aféra, na rozvod vody atd. Opět, mrtvých by mohlo být nepočítaně.
Prostě, podle mého mínění máme doposud štěstí, že muslimští útočníci jsou buď neschopní, nebo zas tak moc lidí zatím zabít nechtějí… Osobně si myslím, že spíše je to jejich jednoduchostí či pohodlností, protože atentát na činitele by byl nepochybně mnohem komplikovanější, než vzít náklaďák a vyrazit na cestu…

Zatím bez slepic

In reply to by pavt (neověřeno)

Trvalý odkaz

zdivocela opice vas muze tak akorat vztekle pokousat ne vam nariznout hadicku od brzd

problem jsou muslimove, problem jsou cinitele - kdyby nejakej debil vymyslel orchranu lvu a lvi prava v EU a lvi by museli chodit volne po ulici a nikdo by na ne nemel vystrelit, taky tu mame problemy se lvy

Zatím bez slepic

In reply to by pavt (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, "dobře napadená" vodárna musí být noční můrou každého kvalifikovaného bezpečnostního experta. Oproti normálním zločincům má terorista tu nevýhodu, že nemá cenu s ním vyjednávat. On nic nechce, jen zabíjet, pokud možno s účastí televizních kamer.
Proti teroristům islamistického druhu je obrana jediná - nevpouštět je do země. Tato linie je už proražena, což názorně potvrdila docela obyčejná pražská rvačka v režii těch "nizozemských" turistů moslemínského rodu. Dostanou se už kdykoliv kamkoliv. I do té vodárny, budou-li chtít.....

Zatím bez slepic

Bakterie legionely je běžně dostupná v Evropském parlamentu, zničí kompletně rozvod pitné vody a zlikvidovat ji nelze vůbec lehce.
https://www.politico.eu/blogs/playbook-plus/2017/03/legionella-legionna…
V Bruselu problém vyřešili způsobem zcela typickým pro EK a europarlament - vypnuli všem europoslancům teplou vodu.
https://echo24.cz/a/pRuKN/europoslancum-vypnuli-teplou-vodu-pry-natrvalo
Ale jakmile jsou ve Štrasburku, mohou si zaplavat v Rýnu. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by pavt (neověřeno)

Trvalý odkaz

Běžnému muslimskému teroristovi chybí vzdělání, aby dokázal pochopit, jak by se poškození trafostanic projevilo na poškození západní společnosti. Jsou schopni se chopit jen nože, pistole, samopalu (pokud jej umí použít), volantu auta atak je mrtvých mnohem méně. Ještě štěstí, že jim studium Koránu nedalo návod, jak technicky poškodit evropskou společnost.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vždy mě fascinuje, když se příslušník LGBT komunity zastává muslimů. Nebo feministka. Gayové jsou podle islámu shazováni z vysokých míst (ale nikdy z minaretu), feministické hnutí vezme za své pod záhyby rás abáje .

A malý test. Schválně, kdo odhalí rozdíly mezi hidžábem a dupatou, nebo mezi abájou, čadorem a burkinami. Nenechte se odradit, je to vážně těžké. :-)

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/za-noseni-burek-a-nikabu-na-verejno…

Zatím bez slepic

to mě taky fascinuje. Ale zaslepenost je....no prostě zaslepenost. Z vašeho testu Gerde znám jen hidžáb a burkini (to je takovej ten módní neoprén na koupálko)
A nebojte, Vidláku, normální ženské si to velice uvědomují - zvláště takové jako já, co mají dcery a vnučky.
Já vůbec nabývám dojmu, že ten bordel vytvářejí hlavně bezdětní - protože proč ne, žejo, po nich potopa.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

شركة تنظيف مكيفات بجدة
أصبحت المكيفات من أكثر الأجهزة استخداماً بجدة لأن هناك ارتفاع كبير في الحرارة والرطوبة ولا يستعمل هذا أهل جدة من الأطفال وكبار السن، لذلك يقوم بتركيب أكثر من مكيف بالمنزل وتتعرض تلك الأجهزة لتراكم الأتربة والأوساخ التي تعيق كفاءة تشغيله وهذا يجعل العميل يلجأ إلى شركة [URL=https://tasmimm.com/air-conditioning-cleaning-jeddah/]شركة تنظيف مكيفات بجدة[/URL] للحصول على أفضل خدمات تنظيف مكيفات.
https://tasmimm.com/air-conditioning-cleaning-jeddah/

Zatím bez slepic