Tu a tam zapomenou cenzurovat...

Autor
Štítky

Jistě jste již z médií zaregistrovali případ pákistánské křesťanky Asii Bibiové, která byla před pár lety obviněna z rouhání a teď nedávno ji pákistánský nejvyšší soud osvobodil. Obžaloba neměla žádné důkazy a celá kauza se zakládala na obvinění tří ženštin, jejichž výpovědi si navzájem odporovaly. 

Naši zpravodajci přinesli o případu dosti podrobné informace, vyberu z nich namátkou jen ty nejzajímavější: 

1. V Pákistánu a vůbec tam kolem je obvinění z rouhání běžným jevem, kterému se oběť prakticky nemá šanci bránit. 

2. Strašně těžko se to soudí, protože u soudu ani nesmí zaznít to rouhání, protože by došlo k obvinění dalších lidí. Takže se to soudí tak nějak mimoděk. 

2. V zemi začaly masové protesty proti osvobozujícímu verdiktu, radikální islámští vykladači žádají smrt nejen pro obviněnou, ale i pro soudce, kteří ji osvobodili. Je u toho už dost mrtvých, 

3. Obhájce Bibiové v obavě o život raději uprchl ze země. 

4. Bibiová nebude propuštěna, protože radikální strany pohrozily takovými protesty, že nyní už nevinnou ženu raději stále drží v base

5. K tomu jsme dostali dostatek fotek a záběrů z těch masových protestů. 

Ne že by mě to překvapilo. Střední východ je příšerné místo k životu a Alláh tam jaksi hraje dosti velkou roli. O dost větší než moderní vymoženosti jako soudní moc, spravedlivý proces a podobně. Lidi na to tam slyší, mají nastavené jiné hodnoty a jak vidíte, jsou schopni se mlátit s policií, která do davů střílí ostrýma, ale není jí to nic platné. Nejde jen o negramoty z venkova, ale o "normální" parlamentní strany plné lidí, kteří si běžně cestují pom světě a řeční na kongresech OSN. 

Mnohem zajímavější je to, že  nám naši reportéři tentokrát ukázali syrovou realitu a nějak zapomněli na cenzuru. V Afghanistánu, Pákistánu a v okolí jsou přece jen hodní lidé, kteří prchají před těžkým životem, kteří obdivují západní styl života a pokud už mezi nimi nějaký ten islamista je, tak je to zanedbatelná menšina... 

A najednou máme v přímém přenosu záběry tisícovek lidí, kteří ůmají ten těžký život, ale skandují před Alláhem a žádají smrt křesťance. Co tisíce, statisíce lidí. A další miliony sice nekřičí, ale schvalují to. Žádní prozápadní chudáci, ale pěkně nebezpečná masa, která samozřejmě na cestě do Evropy zmoudří a u nás bude  bez problémů schvalovat všechny LGBT, ateisty a sami svým dcerám koupí bikiny. 

Vedle v Afghanistánu to bude némlich to samé, jen tam už podle mě žádný křesťan nezbyl a tak to nemáme tak na očích. 

A nyní ta pointa - představte si, že takových pákistánců mají v Británii statisíce. Je jich plný Londýn. Německo je plné syřanů z Afghanistánu a to budou naprosto stejní týpci. To by se museli naši Sorosovci hodně snažit, aby vysvětlili, že do Ojrópy prchají zásadně ti umírnění hodní a sekulární muslimové, zatímco tihle středověcí tmáři zůstávají doma. 

Až se zase v ČT bude někdo divit, jak je možné, že lidi věří fake news a nemají rádi muslimy, tak jim můžeme říci, že si za to můžou sami. Nemají u nás ukazovat takové reportáže. Měli držet hubu a nesnažit se vyvolávat solidaritu s nějakou pákistánskou smolařkou. Oni ani ti běžní konzumenti Ordinace v růžové zahradě nejsou uplně blbí a když uvidí podobné záběry, tak si zase uvědomí, jací  lidi se k nám stěhují. 

A ať nechodíme tak daleko... pamatujete, jaká radost vládla v ulicích celého blízkého východu, když se Saúdové trefili v New Yorku do obchodního centra? 

Je to vlastně jednoduché- i cenzurovat se musí umět.  Touto jedinou reportáží zničila ČEská televize několik let svého propagandistického úsilí. Nevím, kdo je tam ten vrchní sluníčkář, ale měl by za tuto zpackanou operaci někoho potrestat.  A my ostatní můžeme být rádi, že jsme tak xenofobní. 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Třeba je to jinak, nepackali, ale striktně poslechli pokyny.

Kdo ví, zda nebude příštím zájmem našich demokratických západních spojenců Pákistán sám. Když ten Syrský a Afgánský boj s terorismem se tak zadrhl.
A demonstranti jsou jen užiteční idioti, ačkoliv tamní rádi a ochotně volají hned po krvi.
A nebo nám zpohádkují přesun vražděných křesťanů z Pákistánu následně sem a vybírat bude Šojdrová a sbor dobrovolných neziskovek za dohledu EU.
A nebo je třeba odklonit pozornost od Saudů a zabijaček na ambasádách.
A že nějací xenofobní evropští občani trvají na elementární logice, koho to po všech těch skřípajících minulých akcích zajímá!
A ti, co došli odkudkoliv do EU, umírnění či ne, jsou taky jen lidské zdroje, pro dosažení zájmů nemocných mocných.
Sluníčko a dobroser, či člověk se selským rozumem titulovaný všelijak, všichni budeme čelit důsledkům.
Jen xenofob bude méně překvapen a udiven, rád ale nebude nakonec ani ten.
Vždy když vidím takovou reportáž, okamžitě si říkám PROČ to ČT má ukázat- vyčkej- a následně vývoj a čas poodhalí odpověď.
Že by tam měli sabotéra v tom promazaném propagandisticko-služebném stroji ČT, nebo nepřišly instrukce, nebo naopak přišly ...uvidíme?

Zatím bez slepic

Majko, vidím to podobně. A dodám: asi za 3 roky po WTC přiznali frantíci, že ty záběry radujících se žen byly natočeny dříve u příležitosti jakéhosi svátku (čímž neříkám, že autenticky nebylo co točit).

Zatím bez slepic

On totiž Pákistán má jaderku a ne jednu, takže musí zůstat mimo demokratizační proces. A kdy lhali Frantíci není dost jasné, zda po, nebo po těch třech letech. Oni tam už v té době měli dost svých muslimských Frantíků, třeba se zalekli.

Zatím bez slepic

Proč si hned představovat umravňování povahy humanitní, co třeba vnitřní nepokoje majdanovského či dalšího střihu.? Stačí se podívat na mapu a sousedy. Pákistán je druhou nejlidnatější zemí s muslimskou většinou a po Íránu má druhou nejvyšší šíitskou populaci. Okolo 97% Pákistánců jsou muslimové. Většina jsou sunnité a odhadem asi 5–20% šíité. A a i ta jaderka ne jedna se může při správném nasměrování hněvu sunnitů nakonec hodit.
Je na světě jedna země, co tyto zbraně použila, a kdo něco udělá jednou ... A dneska se vedou války v zastoupení, a pak se navíc bude moci přesunutím pozornosti jinam "čestně" odejít z AFG, kde jsem utrpěli nevítězství.....
A kšeft poběží dál.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Snad do toho zapadne informace ze Slovenska,které přijme určitý počet sirotků.
Připravují se na to školy a dokonce bude pro ně postavena měšita.
Už to někdo psal,tyto a nejen sirotky,nejde předělat na jinou víru,byl by to podle Koránu,trestný čin.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jedná se sirotky nebo o"nedoprovázené děti"?

V případě že jde o sirotky, tak by mne zajímalo, kde je sebrali.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ČT se z toho nějak vyvleče. Navíc, Vidlákův článek předpokládá, že čtenář dokáže logicky uvažovat a vyvozovat správné závěry. Divákům, kteří berou zpravodajství ČT 24, případně posluchačům CRo Plus, je tento postup cizí.
Teď si naše propaganda vymyslela nový způsob boje za pravdu. Lidi bude dělit na elfy a trolly. A tak se předběžně, pravděpodobně i s Vidlákem, hlásím k trollům.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ke globálnímu migračnímu paktu, který odmítl zlý Babiš, pročež se zlobí hodný Poche,
t.č. vrchní reprezentant naší zahraniční politiky v oblasti importu umírněných islamistických sirotků a Kalouskův evropský konkursní správce ČSSD, a.s. v likvidaci:

(viz PL)
"K Babišovu postoji k paktu se pak vyjádřil i europoslanec Miroslav Poche, jenž pracuje jako poradce šéfa diplomacie Tomáše Petříčka. Pro server Echo24.cz Poche uvedl, že jej Babišův postoj k paktu o migraci mrzí.

„Hamáček chtěl, aby měla sociální demokracie jasný hlas v zahraniční politice...“ uvedl k tomu analytik Štěpán Kotrba na svém facebookovém profilu.

„No tak ho má. Jak jsem řekla, pochod padlých revolucionářů se blíží,“ uvedla k tomu Jana Volfová, bývalá poslankyně za ČSSD.
„ČSSD je holt nenapravitelná,“ zmínil další diskutér.
„Jenže stále přemýšlím, proč. Přece nemohou být tak hloupí. Nebo sedí v kancelářích a nemají ani ponětí co si lidé myslí. Nebo už fakt někdo jako Poche pracuje na úplné likvidaci ČSSD,“ odvětil exministr Miroslav Kostelka. „C je správně. Řízeně pracují na likvidaci. Jen některým idealistům to stále ještě nedochází,“ dodala exposlankyně Anna Čurdová. „A myslíš, že se do něho obuje tak, jak se obul do platformistů? Jmenovitě do Zimoly a Haška?“ dodala.

Ke slovům Pocheho se pak vyjádřil i exposlanec za ANO Bohuslav Chalupa. „...a mě zase mrzí, že se Vás vrcholná admnistrativa ČR nedokázala definitivně zbavit,“ poznamenal zostra.
*****
Z toho, že prý stále ještě téměř pět a půl procenta(!?) voličů je ochotno volit tzv. "ČSSD", toho času její zombii,obalenou mrtvolným šlemem (Vidlák i já jsme bohužel její pohrobci), je vidět, že nezadržitelně roste počet voličů, postižených Alzheimerem.

Zatím bez slepic

Četl jsem. Poche kope ČSSD hrob lopatou zlatou.

Babiš sbírá body.

Dolejší z KSČM si otírá boty o Nohavicu. KSČM se zřejmě také zdá, že má příliš mnoho voličů.

Zatím bez slepic

Vypadá to,že Poche je nejen poradcem,ale i mluvčím min.zahraničí.
Dolejš jako prognostik,tak to má v popisu práce,dovést KSČM pod pět procent voličů.
S těmi sirotky je to stejně habaďura na lidi.
Jsem ale zvědaví,co udělá armáda USA s tím počtem utečenců,co se valí z Mexika,USA náš vzor.

Zatím bez slepic

Admirále,
co má proboha Dolejš společného s KSČM - tedy když nepočítáme, že do ní z pověření nejmenované síly kolem VLKR vsoupil, rozhodnut ji vykastrovat ...a je, pravda, z úradku Jehovy, jejím funkcionářem?

To je jako tvrdit, že je Poche sociální demokrat!
Nebo dokonce obviňovat Pehe z levičáctví!

Vidím, že v posledních letech nečtete Deník referendum a jeho články.
Jinak - zmíněný sprosťák Kotrba se charaktrizoval soukčasný folklorní sbor baráčníků jménem UV KSČM jako "zapařené prdele".
On je ještě sprostější než Bimbo! Fuj!

Kdybychom neměli KSČM, musel by být Kalousek pověřen jejím nenápadný znovuzaložením.

Zatím bez slepic

Přesně tak, Asfaltový holube.

Dolejš nikdy do KSČM nepatřil, byl to odjakživa nepříjemný kašpárek a béčkový TOPkař.

A Poche (který se skloňuje podle vzoru Pehe)? Vyhodíte ho dveřmi a vrátí se oknem. Tenhle člověk má bezohlednou duši zkušeného mafiána, ten si půjde za svým hlava nehlava. Já se jen divím, že mu ještě nikdo nerozbil ten jeho baziliščí ksicht.

Zatím bez slepic

No, Maneco, s tím rozbitým ksichtem to prý bylo minimálně jednou jen taktak...Bohu/žel/dík udržel onen odvážlivec nakonec nervy na uzdě, takže je pokud vím dosud na svobodě a dosud neznečistil vozovku obsahem své mozkovny při náhodné dopravní nehodě, jak už se to odpůrcům euroamerické mafdemkracie stává, pokud nejsou ochotni vypadnout z okna a odmítnou se přiznat ke znásilnění pravdomluvné prostitutky.

Ale buďme bez obav, Sobotkův či snad Kalouskův Hamáček vládne pevnou rukou a nedá zahynouti nám ni budoucím.
A kdybychom padli fšici, vstanou staronoví bojovníci, třeba Chovanec.
Nebo nejpružnější klaun mezi socdem intelektuály, mistr Zao.

Nemůžu si pomoct, já našim vrchním oranžovým chlapcům čím dál tím víc věřím!

Zatím bez slepic

No, že prej by se k záchraně ČSSD snad přihlásila i ta Valachová...

Zatím bez slepic

Tady stavím sobě vlastní jemnocit stranou. ČSSD jde do poche.. Já mám rád poche, ale nesmí to bejt chlap. A pehe je jen kousek od poche.

Zatím bez slepic

Všechno špatné k něčemu dobré. Poche, Pehe, Dolejš se snaží o likvidaci ČSSD a KSČM, ale vniká zde prostor pro jiné levicové uskupení.

Jen je třeba dát pozor, aby v přípravném výboru nebylo Poche, Pehe a Dolejč.

Zatím bez slepic

Admirále,
jsem pro,
ale teď jde o to, kde získat pro začátek alespoň nějakých sto miliónů na rozjezd.

Zkusím vyklepat prasátko a koupím nám pro začátek alespoň Lidový dům za akční cenu, abychom měli hlavu složit a nemuseli se scházet pod mostem.

Zatím bez slepic

Tak kdyby dal každý z 18967 straníků (ke konci r.2017) do banku 10 000,-, rázem má strana skoro dvakrát tolik. Jasně - někdo je chudší, dal by méně, jiný, třeba takový europoslanec, by přihodil více - prostě dle zásad, idejí a víry v stranu. Ale ouvej, ona má vlastně ta strana jen vybraným generovat zisk, nikoliv naopak...

Zatím bez slepic

Mluvil jsem o ČSSD. Doteď mi není jasné, že mohli nechat dojít Lidový dům tak daleko...

Zatím bez slepic

čemu se čemu

ti samí vyžírkové
zlikvidovali Sazku i český sport
a klídek

Zatím bez slepic

Petr nebo Pavel, Poche1 nebo Poche2, to asi není podstatné. Vděčnost našim západním spojencům za dary demokracie musí být, ať sedí na MZV ČR kdokoliv. A máme tu čest (a musíme) toto dobro šířit dál, viz citace Veroniky Bílkové z Ústavu mezinárodních vztahů. "Program TRANS byl spuštěn v r. 2006 a je primárním zdrojem podpory zemím, které procházejí transformačním procesem. V mezinárodním měřítku je tento program zcela unikátní, neboť jen málo zemí disponuje vedle lidskoprávní politiky též transformační politikou jako ČR. Program financuje vybrané projekty nevládních organizací směřujících do zemí, kde se snaží posilovat demokratické principy." https://www.mzv.cz/jnp/cz/zahranicni_vztahy/lidska_prava/prioritni_zeme…

Zatím bez slepic

L. Zaorálek (s P. Drulákem) tuto základní agendu MZV trochu flákal, viz opět citace V. Bílkové: "Co se týče vazby na lidská práva a demokracii, v zahraniční politice ČR ji významným způsobem posilují projekty transformační spolupráce. Proto byly součástí vyhrocené debaty (v r. 2015) i nejistoty ohledně zrušení tohoto programu, což především mezi nevládními organizacemi vyvolávalo paniku."
Nevládky nebojte se, ministr Petříček bude všechno, co si budete přát, https://www.mzv.cz/jnp/cz/udalosti_a_media/tiskove_zpravy/x2018_10_18_m…

Zatím bez slepic

Tak jsem si to rozkliknul, a mám oči vyvalené jak bambule od bačkor. Jsem na ledacos zvyklý, ale tohle jsou otřesné kydy.
Vlastně tím urážím kydy Vidlákovy, tak se opravuji. Tohle jsou neuvěřitelné píčoviny!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak takhle je to. Je nás zde málo a již dlouho se snažíme o navýšení, ale marně. Takže co s tím. Podle EU by mohlo žít v Česku až 68 milionů lidí, v Německu 274 milionů.
Země to utáhne. Poche to zajistí. To je to oč jim běží a za to jsou placeni. Ne za přežití ČSSD.

Zatím bez slepic

Hnidopich to byl, ne anonym.

Zatím bez slepic

Ufff... Dík za upozornění.
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/podle-eu-by-mohlo-zit-v-cesku-a…
přímo studie:
https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/doc…
(Na Prvních zprávách zveřejněna tabulka ze strany 112 studie)

Nevím, co je strašidelnější zpráva. Zda představa (snaha narvat k nám), že naše území bezproblémově absorbue 68 milionu obyvatel, z toho 58 milionu uprchlíků, nebo skutečnost, že podobnou moc a vliv mají lidé, kteří věří, že stačí vzít rozlohu a podělit ji počtem obyvatel. Za to dávám pětky na základní škole.
Stejně tak je fascinující, že pro ČR jim přjde odpovídající hustota 869 ob/km2 (stávající 130), zatímco pro Belgii (dnes 346 ob/km2) vidí jako maximum "pouhýchů 653. Zatímco stávající populaci chtějí v Belgii navýšit v poměru zhruba na jednoho stávajícího jeden nový, pro ČR vymýšlejí na 1 stávajícího více než 6 nových... Tak jestli se dá něco nazvat genocidou původního obyvatelstva, tak právě tohle...

A co je na té studii nejděsivější vůbec - vznikla v roce 2010..! Tedy pět let před "Migrační krizí". Teda já už fakt začínám snad věřit na spiknutí... Už jenom skutečnost, že někdo podobnou studii bere vážně mě nutí brát vážně vystoupení z ní...

Zatím bez slepic

Už i ta představa že je možné bezproblémově umístit do Evropy polovinu stávající světové populace je... absurdní a neuvěřitelná... A to jsou jako všichni "uprchlíky"? Zbyde, proboha, na světě ještě nějaký neuprchlík? Ale ono spíš půjde o taktiku: "Buďte rádi, že vám chcem poslat např. 250 000 lidí, mohli bychom vám chtít poslat 58 milionů...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.
http://ataribreakout.org

Zatím bez slepic