Malé zamyšlení o skutečných cílech politiky USA

Autor
Štítky

Motto: Svého času se nechala slyšet Korbelovic Mařena alias Madlén,že pravým problémem Ruska,je nerovnoměrné a nespravedlivé rozdělení ložisek surovin na planetě a že by se tedy tento nepoměr měl řešit,případně i násilnou formou s parcelizací Ruska.Toho se chytila spousta analytiků a na této myšlence vytvořila spoustu spekulací.Nejsem žádný analytik,jsem pouhý penzista s dostatkem času přemýšlet a vyhledávat si dostupné informace,své závěry,ke kterým jsem dospěl  nikomu nevnucuji,pouze předkládám tomuto fóru k případné diskuzi,pakliže mé pojednání někoho vůbec osloví.

Tak tedy:Naprosto nesouhlasím s tézemi,že by boj o suroviny měl být hlavním důvodem,proč by měly mít Spojené státy zajem vstoupit jakýmkoliv způsobem do střetu s Ruskem,Vždyť by podle doposud platného systému obchodu a jeho financování stačilo pouze  zprovoznit další,popřípadě mega,rotačky k tištění „zelených žabích kůží“,aby si mohly skoupit vše co potřebují,případě některé státy zcela vykoupit.Nač potom držet tolik dobře placených a živených mužů a žen ve zbrani,rozmístněných po všech možných i nemožných koutech zeměkoule,neustále doplňovat zbraňový arzenál ,novými,více sofistikovanými a tím pádem i dražšími produkty,držet tak obrovský moloch mozkového  trustu jako je Pentagon a HQ CIA,když můžu vše co potřebuji vč.surovin a jakýkoliv finálních výrobků i zemědělských plodin koupit vytěžené,vyčištěné,řádně zabalené k zámořské přepravě vč,všech atestů vypracovaných oprávněnými organizacemi. Sám jsem před odchodem do penze pracoval v obchodě a měl na starosti mimo jiné i vývoz strojírenských výrobků do USA a ještě si dobře pamatuji,jaké přísné předpisy byly třeba na dřevěné obaly.Proč by měly potom Spojené státy po případné vyhrané třeba i částečně jaderné válce,organizovat těžbu,či výrobu na teritoriu poraženého protivníka popř.radioaktivně zamořeného,živit hladové krky nutné k provozování a před tím ještě riskovat,že část raket poraženého protivníka před tím,než ho udolám zasáhne přímo území  USA spolu se ztrátami na životech jak obyvatelstva tak i v armádě.Tak tohle to mi hlava nebere a tudy cesta nevede.

Dle mne skutečnými dvěma cíli politiky USA jsou 1.)za každou cenu a za  využití všech prostředků vč,proxy a hybridních válek zachovat popř.upevnit pozici jediného,opakuji jediného hegemona na zeměkouli  což je skutečným obsahem hesla America first a 2.)podstatným způsobem redukovat počet „plonkového“obyvatelstva na planetě.

Pakliže vezmu výše uvedené za své,tak potom všechny smlouvy jsou pouhým cárem papíru a organizované summity udajně vedoucí k uvolnění napětí pouhým žvaněním a mlácením prázdné slámy.Ve skutečnosti probíhá hektický „krysí“závod s časem,mezi světovými hráči-USA,Rusko,Čína,EU přičemž mi vychází,že čas je tentokráte větším nepřítelem pro USA,než pro ostatní zmíněné.

No a co se týče mé,rádoby  krutosti, v bodě 2.) stačí ještě jednou zacitovat Madlén když označila 500000 dětských obětí v Iráku za kolaterální ztráty a naprosto cynické přehlížení současného hladomoru v Jemenu světovými lídry.

Závěr:Je nutné si aktuální události:např.hrozící rozval EU po Brexitu,problém s imigranty, včetně lodiček v Kerči  s následně zrušenou schůzkou Trump-Putin klást do souvislosti s body 1.) a 2.)

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

In reply to by Josefka (neověřeno)

Trvalý odkaz

V pohodě jsme mohli chodit do důchodu, kdyby většinu vytvořené hodnory ve zvýšené produktivitě neodcházelo (už minimálně několik desetiletí) do kapes horních 0,1 % nejbohatších lidí. Z hlediska 99,9 % lidí jde většina vytvořené hodnoty do WC. Navíc to co jde nejbohatším oni využívají ještě pro větší ničení světa, hrají si na bohy země a vesmíru, a prosazují různé psychopatické -ismy a migrační vlny, a ničení států a ekonomik mnoha zemí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Prostě je strategickým zájmem USA ovládat všechny a vše, ponjali:)

Kdyby nato ovládnutí celého světa USA stačili jen ty rotačky, tak už to bylo.

Nestačí, protože se vše prostě jen koupit nedá. A obchodník v autorovi se plete, ale na jeho obhajobu, profesionální deformací trpíme všichni.

K ovládnutí plnému je třeba moc vojenská, ekonomická, víra, nepřítel a STRACH.

Ke komentáři o redukci množství lidí :
No méně lidí se přece jen dá ovládat o něco lépe, ale zatím je třeba udržet nějaké množství odběratelů, aby se kšeft nezadrhl.
Snížit počet lidí lze kdykoliv a způsoby jsou čtenářům zde jistě dostatečně známé.
Člověk je v kapitalismu jen další ZDROJ, kdo uvažuje jinak je pomýlený.
A zdroj je pro kapitalistu cenný jen vytěžený, či v vytěžení. Lid „zdrojový“ nesmí mít také moc čas, aby myslel, organizoval se a otravoval.
Viz demonstrace pracujících ve Francii v sobotu.
Kdyby makali 7 dní v týdnu, měl Macron a vlivová skupina za ním, klid na práci.:)
Lidské zdroje, které nějaké té vlivové skupině nejsou užitečné, obětují bez mrknutí oka.
Veškeré ta humanita slouží toliko k ovládání dolních miliard.
A i ti nepracující lidé na dávkách, včetně „připrchlíků“, jsou zdrojem, třeba jen strachu a udržení napětí a k plnému využití pak v době snižování počtů lidí.
A protože je i každičká jedna země sama (viz i ČR), rozdělena na různé ty světové i místní zájmově - vlivové, mezi sebou soupeřící skupiny, které se perou o moc, nebude to moc lepší pro nás dolní miliardy ani nadále.
Ale i tak, já v RUSKU stále za sebe vidím naději na lidštější svět!

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protože jste napsala vše podstatné, já jen malý dovětek.

Celý západní svět je velice těžce nepřirozený - má záporné výsledky a těžký dluh - nejen v produkci, financích, know how, výchově dalších generací, správě svých krajin a zemí, průmyslu, technologiích, školství, kultury. Západ už několik desetiletí maskuje tento stav, a k tomu potřebuje hejly, kteří mu budou dodávat za skleněné korálky všechno co sám zmrvil. O tom je útočnost USA, západní Evropy - to je skutečný důvod celé vojenské mašinérie a útočení na Rusko, Blízký Východ, Afriku, atd. Zotročené národy a státy budou donuceny násilím prodávat vše cenné za hubičku a suché z nosu.

Česká republika mimochodem za 30 let stihla zdatně naskočit na stejnou vlnu. Navenek se to projevuje jen zdražováním, erozí silnic, padáním mostů, a vůbec postupnou likvidací všeho.

***

1) Několik lidí včetně autora článku si myslí, že by bylo jednodušší si suroviny koupit než život vojenský ansámbl. Neuvažují o tom, že pro USA je nemožné si koupit potřebné suroviny, a už vůbec ne bez vojenské mašinérie. Tedy neexistuje zde žádné "snažší".

2) USA žije mimo jiné tím, že saje vše cenné ze zbytku světa. Odsávají ze zbytku světa kvalitní a nadané lidi, kteří vyrostli a vzdělali se jinde, ale ovoce z nich má USA. Totéž je o produkci a hodnotách většiny zboží. Totéž je o bankovních a finančním oběhu peněz, derivátů a dalších.

USA je v současnosti nastaveno tak, že světu hodně berou, a něco zase světu dávají. Vlastní školství, vlastní firmy, atd. - jsou nastaveny tak, že pokud nebude přísun kvalifikovaných lidí z Evropy a Asie, stejně jako přísun levných surovin ze zahraničí, stejně jako know how, zakázek a dalšího - tak by USA prošla velice těžkou krizí s hladomory, kde by 80 % Američanů umřelo hlady. USA by muselo vybudovat vše od začátku a znovu, což je těžký a dlouhodobý proces.

Čína toho nepokrytě využívá, že USA je na ní a její levné práci a produkci životně závislá. Donald Trump nedostane Čínu, protože ta má na USA až příliš mnoho pák. Rusko by mohlo také tlačit na USA, ale nemá v povaze být velká a nelítostná svině, což zase Asiatům nedělá sebemenší problémy.

3) Hlavní hrozbou pro USA je možnost ztráty statusu dolaru jako celosvětové měny. Proto kdekoli nějaký stát napadne, že by mohl ropu či suroviny prodávat za jinou měnu než dolary, tak USA rychle zjistí, že je porušena demonkracie a lidská práva. A humanitární bombardéry rychle letí zavést demokracii do daného státu. Bombardování trvá tak dlouho, dokud se neobnoví prodej pouze za dolary.

Zatím bez slepic

Donald Trump.
Výborné napsané.
Jen tolik,nejen USA,ale jejich přičiněním,je mnoho států v dluhové pasti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zkuste si projet dnešní Spencerové ranní kávičku a u každého druhého bodu věnujte deset sekund pokusu definovat, jak souvisí s naším dnešním tématem.

https://prima.iprima.cz/zpravodajstvi/svet-pri-sobotni-ranni-kavicce-te…

Zatím bez slepic

Dík za odkaz, alespoň vim, kde Tereza působí, přečetl jsem si na Primě nějaké zprávy a jsem v šoku, tedy příjemném :-)
Nemaje televizi nemohu posoudit jejich zprávy tam, jsou v podobném duchu?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Donald tu psal:
"Co je to USA, které má mít nějaké cíle? Jsou to občané USA? Jsou to korporace USA? Jsou to elity USA? Jsou to ...?"
To jsou opravdu kardinální otázky a osobně si myslím, že zrovna o tohle se vede v USA intenzivní boj na ostří nože.

Oligarchickým nadnárodním elitám jsou občané USA upřímně ukradení, potřebují USA s jeho vojáky k prosazování svých cílů.
Korporace USA zabývající se reálnou ekonomikou mají částečně shodné zájmy s občany USA a jejich zájmy je v konfliktu s nadnárodními elitami. Mmj. - jejich zásluhou je prezidentem Trump.
Do toho všeho Sereš, za nějž kope velká část "elit" a který jde na ruku nadnárodním oligarchů.
Těm všem konvenuje Ameika first! Ale každému jinak.

Je na nás, abychom si vybrali, které Amerika first je pro nás příslušníky malého národa ve střední Evropě lepší.

Je jasné, že pro všechny zmíněné skupiny je naprosto nepřijatelné těsná spolupráce, spojení Evropy a Ruska. Tim by postupně mohla vniknout mocnost zastiňující USA. Tudíž jejich zatlačování Ruska je z toho pohledu docela pochopitelné.

Nepochopitelné je chování většiny našich českých "elit". Spojení, těsná spolupráce EU s Ruskem by pro nás bylo mnohem výhodnější řešení, než současný stav.

Zatím bez slepic

Já tu otázku: "Kdo jsou ta USA, o kterých mluvíte?" dávám lidem docela často. Ta odpověď je klíčová.

Spojení Evropy a Ruska je nežádoucí nejen pro USA. Zkuste si položit několik otázek:

1) Jaký by byl význam Velké Británie v Evropě/světě, kdyby se Rusko spojilo/spolupracovalo s libvolným státem Evropy?

2) Jaký by byl význam Francie v Evropě/světě, kdyby se Rusko spojilo/spolupracovalo s libvolným státem Evropy?

3) Jaký by byl význam Německa v Evropě/světě, kdyby se Rusko spojilo/spolupracovalo s libvolným státem Evropy?

Otázka: "V čím prospěch" je jedna z nejužitečnějších otázek vůbec. Spolu s Ježíšovým výrokem: "Po ovoci poznáte je."

Zatím bez slepic

celou spoustu různých lidí.
Vždycky přijedou s ovocem naloženým v bečkách a chcou z toho zmajstrovat fajnou, lacnou (levnou) kořalku v co největším množství.
(po gorolsku řečeno - fajne, lacne a kupa). Ale zase všichni dají poslední flašku, která se z jejich kvasu stočí, to je pravda. Goroli jsou pohostinní.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

http://casopisargument.cz/2018/12/14/starosti-mistodrziciho/

1) Pozor! Komentář obsahuje ironii a sarkasmus v množství větším než malém!
2)
Žádná řiť není tak malá, páchnoucí a sevřená, aby se do ní nevešla současná tuzemská zahraniční politika.

S banderovci na věčné časy a nikdy jinak!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jedna věc je suroviny. Druhá věc je je těžit, dopravit, zpracovat a ještě prodat (komu). Pouhé sezení na surovinách (s výjimkou vody a úrodné půdy) neznamená nic.

Mnohem snazší je investovat nehorázné prachy do místního maharádži, jenž si sám pořeší poslušnost místního obyvatelstva, vývoz surovin za směšný chechták a jejich zpětný dovoz v podobě finálního výrobku za násobnou cenu, než udržovat za ještě nehoráznější ceny po celé zemi okupační kontingent (nemluvě o Arturem zmíněných rizicích jaderného konfliktu)... Efektivnější je kombinovat korupci se zastrašováním a starého dobrého "Rozděl a panuj", než se snažit vojensky obsazovat gigantická území na druhé polokouli - odříznutá od mateřského území a s čínským tygrem u zadku (a to neuvažujeme rizika spojená s jaderným konfliktem). Jeden Jelcin je pro USA efektivnější, než válka s Putinem. Jedna dvě smlouvy s Porošenkem i za cenu koláčků z Majdanu pak víc, než jasná a trvalá nevýhra v Afghu, o výhře v Iráku nemluvě.

Nakonec - pokud maharadža selže, vždy se dá obratem učinit převrat a vyndat z kapsy demokratického spasitele. Armáda slouží k odstrašení či exemplárnímu trestu, ne k trvalé okupaci světa. Vojenskoprůmyslový komplex nepotřebuje válku (s riziky znárodnění), potřebuje víru ve válku a v související investice.

Zatím bez slepic

Máte pravdu. Ale celé je to o tom, že se někdo pokusil vměstnat celou motivaci a činnost USA do dvou jednoduchých vět. Celý ten kolotoč procesů ve světě i kolem USA je samozřejmě velice složitý. Pro řadu lidí je svět velice jednoduchý - a černobílý.

Podstatná je pořád ta otázka: "Kdo je to USA, kdo z toho profituje?"

Začíná to už cinklým bankovním a finančním systémem v celém západním světě. Ten sám o sobě umožňuje parazitovat bankéřům a miliardářům na celém světě - vysává jako západní občany, tak i občany jiných států. Ekonomové si myslí, že takto má finanční svět fungovat - ale nemá, a vede do zadele.

Na suroviny se navíc dá spekulovat na burze, a vyhánět jejich ceny do astronomických výšin. To zdražuje (a tedy vysává celý svět) skoro všechny komodity, na které si spekulanti vsadili. Energie, suroviny, potraviny, všechno.

Vojenská akce, loutkoví vládci, ekonomická kolonizace, proxy operace pod cizími vlajkami, páté kolony neziskovek v mnoha státech - a mnohé dalšího jsou jen další v řadě.

Nicméně všechny výše uvedené věci jsou, že jsou proti fyzikálním zákonům, konkrétně proti zákonu zachování energie. Ten "kdo je to USA" výrazně více spotřebovává než produkuje, navíc má tezi nekonečného a neustále ekonomického růstu - nerovnováha se tedy stupňuje a zhoršuje s časem. Vysátím nějakého státu pomocí vojenské akce či loutkového prezidenta na chvíli nerovnováhu srovná, ale ta se za chvíli znovu objeví. Momentálně se dá vypočítat, že USA potřebují vojensky napadnout nějaký stát průměrně jednou za sedm let, aby udrželo svou rovnováhu. Jinak jdou do krize.

Zatím bez slepic

U těch surovin to působí i opačně, například cena zlata proti dolaru je nesmírně podhodnocena a to nebezpečí (jak píšete zákon zachování energie) je pro USA v tom, že příjemce dolarů je okamžitě může měnit na burze za zlato, což si myslím je pro USA jeden z aktuálních problémů, jak dále udržet tisk dolaru a nezpůsobit zvednutí ceny zlata a zabránit jeho vykoupení na burzách např. Čínou a inflaci dolaru - což by byl pro USA velký problém.
Ještě ke standovi.e to že USA nepoužívá armádu i jinde je dáno spíše tím, že to logisticky a lidsky nezvládá, ta jeho armáda není tak skvělá jak se dělá.

Zatím bez slepic

A právě o tom mluvím. "Zvládat to" logisticky a lidsky by bylo prostě příliš nákladné v porovnání s cukrovým špalkem v ruce jedné a klackem za zády v ruce druhé. Samozřejmě drženém tak, aby vyčuhoval a byl vidět. Jinak ta USArmy je především neskutečně nákladná.

Zatím bez slepic

Máte jen jednu část pravdy, pokud by jste byl např. výrobce vrtulníků pro US armádu, tak si budete přát válku spíše dlouhou a daleko od vás, kde bude zničeno tisíce vrtulníků než krátkou se ztrátou desítek, stejně tak kdyby jste byl dodavatel vojenských služeb do Afghanistánu. Je to tím, že pro kapitál je snažší mít pod kontrolou vládu a její rozhodnutí a tím pádem jistý zisk, než se na trhu patlat s prodejem mobilů pro puberťáky. Trvalá nevýhra v Afghanistánu a Iráku je obrovský kšeft a je třeba si uvědomit, že skrze dolar ho financuje celý svět takže trochu vy i já.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Arture,
děkuji, že jste se odvážně pustil do tématu hegemonie USA a nebál se jít se svými myšlenkami na net. Nenechte se doradit a pište dál. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Děkuji Gerde za Váš ohlas.Víte, hodně jsem o svém příspěvku než jsem jej zaslal Vidlákovi,přemýšlel,jak ho pojmout.Nejsem žádný písmák,nicméně podstatou mé zveřejněné úvahy byla myšlenka,že i kdyby měl Putin tvář a chování cherubína a Rusko dodávalo suroviny na stříbrném podnose a takřka zadarmo,tak pořád to bude nepřítel,kterého je nutno porazit,zadupat,vymazat z mapy světa,nikoliv pro jeho nerostné bohatství,ale holt u Ruska (potažmo u Číny a EU se svým eurem) je ten potenciál.O to je situace v dnešním světě hrozivější a velice křehká.Bylo mi jasné,že jsem pojal svůj příspěvek příliš zkratkovitě možná byla vhodnější jiná forma a více popisně,ale když ho nyní pročítám prizmatem diskuse tak tam nalézám vše co je mi příliš povrchním čtenářem vytýkáno.
Ještě jednou děkuji a přeji jen to dobré.
V úctě Artur

Zatím bez slepic

In reply to by Artur (neověřeno)

Trvalý odkaz

Arture,
nenechte se odradit, žádný autor nepostřehne při psaní úplně všechny možnosti, na které jej pak upozorní čtenáři v diskuzi. Mně se článek líbil. Ale co se týká Ruska, zastávám názor, že USA nutně potřebují nějakého nepřítele k ospravedlnění takových vojenských výdajů. Válka proti islámu, která je ve skutečnosti válkou o ropu a za hegemonii USD, nepřinutí daňové poplatníky aby proti chlapům s kalašnikovem radostně financovali jadernou ponorku nebo letadlovou loď. K tomu je zapotřebí nějaký nepřítel, ke kterému je zapotřebí být obezřetný z minulých zkušeností a má dostatečně silnou armádu ve většině zbraní, aby to odůvodnilo vysoké výdaje na zbrojení. Rusko jako nástupce SSSR je k tomu ideální. Suroviny jsou důležité, ale spíše ze dvou důvodů:
1. aby se nedostaly na trh a neovlivnily cenu surovin na světovém trhu
2. aby díky jejich prodeji Rusko nemohlo budovat armádu = dostalo za suroviny tak málo, aby příjmy nestačily na výdaje za obranu.
Co se týká obrany vlastního území, už dávno se obyvatelé Kanárských ostrovů při normanské invazi přesvědčili, že kdo se vzdá svobody v zájmu bezpečí, obvykle přijde o oboje. politici ČR se do velkých světových konfliktů už dlouhodobě zapojují na nesprávné straně, aby pak na konci stanuli po boku vítězů.
Pište dál, rád si od Vás zase něco přečtu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Appreciate it! An abundance of posts.

Here's my website : -- <a href="https://jusoyo1.5to.me/&quot; title="강남오피"
rel="nofollow noreferrer">강남오피</a></a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Appreciate it! An abundance of posts.

Here's my website : -- https://jusoyo1.5to.me/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thanks for ones marvelous posting! I really enjoyed reading it, you might be a great author.
I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back later on.

Try to check my webpage - https://haebam.com/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hi, every time i used to check web site posts here in the early hours in the
Website:<a href="https://www.gpgp.live&quot; target="_blank">카지노사이트</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Seriously plenty of awesome advice! <a href="https://haebam.com&quot; rel="nofollow">해외선물</a><br>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

The article about the goals of US policies was very effective and interesting thanks for posting. I’m going to take note of your blog and keep checking for new information about rice statistics the practical application of statistics to the solution of real-world problems, and the education of the students' disciplines. You can check it by clicking below,
https://imgur.com/user/ricepuritytest/about

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I like your article. Fantastic knowledge! With thanks. Also, visit my post about <a href="https://robertwadra.contently.com/">Private Instagram Profile Viewer</a> using this article social media platforms implement new and added security measures to safeguard their user’s privacy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I like your article. Fantastic knowledge! With thanks. Also, visit my post about Private Instagram Profile Viewer using this article social media platforms implement new and added security measures to safeguard their user’s privacy.
https://robertwadra.contently.com/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href="https://www.ekffo150.com/&quot; target="_blank">우리카지노사이트</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/yes&quot; target="_blank">예스카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/first&quot; target="_blank">퍼스트카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/theking&quot; target="_blank">더킹카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/merit&quot; target="_blank">메리트카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/sands&quot; target="_blank">샌즈카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/joy&quot; target="_blank">조이카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/royal&quot; target="_blank">로얄카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/starclub&quot; target="_blank">스타클럽카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/asian&quot; target="_blank"> 아시안카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/superman&quot; target="_blank">슈퍼맨카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/gatsby&quot; target="_blank">개츠비카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/33&quot; target="_blank">33카지노</a>
<a href="https://www.ekffo150.com/oncasino&quot; target="_blank">온라인카지노</a>

<a href="https://www.ajp4949.com/&quot; target="_blank">우리카지노사이트</a>
<a href="https://www.ajp4949.com/first&quot; target="_blank">퍼스트카지노</a>
<a href="https://www.ajp4949.com/theking&quot; target="_blank">더킹카지노</a>
<a href="https://www.ajp4949.com/merit&quot; target="_blank">메리트카지노</a>
<a href="https://www.ajp4949.com/sands&quot; target="_blank">샌즈카지노</a>
<a href="https://www.ajp4949.com/33casino&quot; target="_blank">33카지노</a>
<a href="https://www.ajp4949.com/worldcasino&quot; target="_blank">월드카지노</a>
<a href="https://www.ajp4949.com/korea&quot; target="_blank">코리아카지노</a>

<a href="https://www.bgj4949.com/target="_blank">우리카지노사이트</a&gt;
<a href="https://www.bgj4949.com/sands&quot; target="_blank">샌즈카지노</a>
<a href="https://www.bgj4949.com/yes&quot; target="_blank">예스카지노</a>
<a href="https://www.bgj4949.com/first&quot; target="_blank">퍼스트카지노</a>
<a href="https://www.bgj4949.com/theking&quot; target="_blank">더킹카지노</a>
<a href="https://www.bgj4949.com/33&quot; target="_blank">33카지노</a>
<a href="https://www.bgj4949.com/world&quot; target="_blank">월드카지노</a>
<a href="https://www.bgj4949.com/super&quot; target="_blank">슈퍼카지노</a>
<a href="https://www.bgj4949.com/korea&quot; target="_blank">코리아카지노</a>
<a href="https://www.bgj4949.com/gatsby&quot; target="_blank">개츠비카지노</a>

<a href="https://www.dnfl4949.com/&quot; target="_blank">우리카지노사이트</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/first&quot; target="_blank">퍼스트카지노</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/merit&quot; target="_blank">메리트카지노</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/theking&quot; target="_blank">더킹카지노</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/sands&quot; target="_blank">샌즈카지노</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/yes&quot; target="_blank">예스카지노</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/gatsby&quot; target="_blank">개츠비카지노</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/korea&quot; target="_blank">코리아카지노</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/33casino&quot; target="_blank">33카지노</a>
<a href="https://www.dnfl4949.com/f1casino&quot; target="_blank">f1카지노</a>

<a href="https://www.skfl4949.com/&quot; target="_blank">우리카지노사이트</a>
<a href="https://www.skfl4949.com/meritcasino&quot; target="_blank">메리트카지노</a>
<a href="https://www.skfl4949.com/firstcasino&quot; target="_blank">퍼스트카지노</a>
<a href="https://www.skfl4949.com/sandscasino&quot; target="_blank">샌즈카지노</a>
<a href="https://www.skfl4949.com/yescasino&quot; target="_blank">예스카지노</a>
<a href="https://www.skfl4949.com/gatsbycasino&quot; target="_blank">개츠비카지노</a>
<a href="https://www.skfl4949.com/thekingcasino&quot; target="_blank">더킹카지노</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz
Trvalý odkaz

https://www.yert200.com - 카지노사이트
https://www.yert200.com/sands - 샌즈카지노
https://www.yert200.com/merit - 메리트카지노
https://www.yert200.com/first - 퍼스트카지노
<a href=" https://www.yert200.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.yert200.com/sands ">샌즈카지노</a>
<a href=" https://www.yert200.com/merit ">메리트카지노</a>
<a href=" https://www.yert200.com/first ">퍼스트카지노</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href=" https://www.shine900.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.shine900.com/sands ">샌즈카지노</a>
<a href=" https://www.shine900.com/theking ">더킹카지노</a>
<a href=" https://www.shine900.com/first ">퍼스트카지노</a>
<a href=" https://www.shine900.com/33casino ">33카지노</a>
<a href=" https://www.shine900.com/gatsby ">개츠비카지노</a>
<a href=" https://www.shine900.com/merit ">메리트카지노</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href=" https://www.gain777.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.gain777.com/sands ">샌즈카지노</a>
<a href=" https://www.gain777.com/theking ">더킹카지노</a>
<a href=" https://www.gain777.com/first ">퍼스트카지노</a>
<a href=" https://www.gain777.com/thezone ">더존카지노</a>
<a href=" https://www.gain777.com/yes ">예스카지노</a>
<a href=" https://www.gain777.com/super ">슈퍼카지노</a>
<a href=" https://www.gain777.com/world ">월드카지노</a>
<a href=" https://www.gain777.com/33 ">메리트카지노</a>
<a href=" https://www.gain777.com/gatsby ">개츠비카지노</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href=" https://www.kkr789.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.kkr789.com/yes ">예스카지노</a>
<a href=" https://www.kkr789.com/gangnam ">강남카지노</a>
<a href=" https://www.kkr789.com/blank-1 ">샌즈카지노</a>
<a href=" https://www.kkr789.com/king ">더킹카지노</a>
<a href=" https://www.kkr789.com/first ">퍼스트카지노</a>
<a href=" https://www.kkr789.com/merit ">메리트카지노</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href=" https://www.aace777.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.aace777.com/33casino ">33카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/merit ">메리트카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/gatsby ">개츠비카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/super ">슈퍼카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/sands ">샌즈카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/obama ">오바마카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/trump ">룰렛사이트</a>
<a href=" https://www.aace777.com/live ">실시간카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/bacarrat ">사설바카라</a>
<a href=" https://www.aace777.com/mcasino ">퍼스트카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/mgmcasino ">MGM카지노</a>
<a href=" https://www.aace777.com/avata ">아바타카지노</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href=" https://www.qqueen700.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.qqueen700.com/sands ">샌즈카지노</a>
<a href=" https://www.qqueen700.com/thekingo ">메리트카지노</a>
<a href=" https://www.qqueen700.com/merit ">라이브카지노</a>
<a href=" https://www.qqueen700.com/firstcasino11 ">퍼스트카지노</a>
<a href=" https://www.qqueen700.com/yescasino11 ">예스카지노</a>
<a href=" https://www.qqueen700.com/baccarat ">슈퍼카지노</a>
<a href=" https://www.qqueen700.com/live ">33카지노</a>
<a href=" https://www.qqueen700.com/obama ">개츠비카지노</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href=" https://www.rcasinosite.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.rcasinosite.com/meritcasino ">메리트카지노</a>
<a href=" https://www.rcasinosite.com/sandscasino ">샌즈카지노</a>
<a href=" https://www.rcasinosite.com/firstcasino ">퍼스트카지노</a>
<a href=" https://www.rcasinosite.com/thekingcasino ">더킹카지노</a>
<a href=" https://www.rcasinosite.com/yescasino ">예스카지노</a>
<a href=" https://www.rcasinosite.com/gatsbycasino ">개츠비카지노</a>
<a href=" https://www.rcasinosite.com/supercasino ">슈퍼카지노</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href=" https://www.hotgame8.com ">인터넷카지노</a>
<a href=" https://www.hgame789.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.worisandscasino.com ">메리트카지노</a>
<a href=" https://www.kakeriun.com ">퍼스트카지노</a>
<a href=" https://www.hgame56.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.woca99.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.hgg99.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.hgame88.com ">카지노사이트</a>
<a href=" https://www.hgame75.com ">카지노사이트</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

That is really attention-grabbing, You’re a very professional blogger.
I’ve joined your feed and sit up for in quest of more of your wonderful post.
Additionally, I have shared your site in my social networks

https://www.rauhane.net
https://wikimedia.cc
https://hurenberlin.com/
https://www.elso9.com/
https://www.s3udy.org/
https://www.eljnoub.com/
https://www.q8yat.org/
https://www.rauhane.net
https://www.jeouzal.org
https://www.alfalaki.net
https://www.jaouzal.org

Zatím bez slepic