Zastřelil jsem šerifa

Autor
Štítky

Asi jste to zaznamenali. Náš typický rodilý francouz ze Strasbourgu, který zastřelil několik lidí na vánočním trhu byl po dvou dnech na útěku odhalen, dohnán a ... odstřelen, protože se chtěl bránit. Mezitím se zjistilo, že rodilý francouz má i typické francouzské jméno Chérif Chekkat, byl solidně ozbrojen, sympatizoval s Islámským státem a v rejstříku měl pěknou řádku záznamů. Francouzské tajné služby o něm samozřejmě věděly, policie o něm věděla, ale nemohli prý nic dělat. Řekl bych, že to nikoho nepřekvapilo. 

Kdyby kterýkoliv policajt nebo agent udělal něco dopředu, zřejmě by byl odvolán, přišel by o kariéru a byl by vláčen bahnem, protože by šlo o xenofobii a to se nesmí. Naštěstí k útoku došlo u ojroparlamentu a poprvé si poslanci mohli vyzkoušet na vlastní kůži pocity obyčejných lidí, kteří měli smůlu a byli u toho. Samozřejmě to nebylo tak hrozné, protože kolem byla pořádná ochranka. Ale vsadím se, že leckdo z té ochranky měl podobně typicky francouzské jméno a možná už někomu z ředitelů zeměkoule došlo, že by na ně opravdu mohlo dojít. 

Rád bych se zastavil u něčeho jiného. Když televize BFMTV informovala o tom, že náš bojovník Alláha byl odtransportován přímou linkou do ráje za huriskami, v podtextu zněla píseň od Boba Marleyho "Zastřelil jsem Šerifa". Televize se omluvila a technický tým zodpovědný za zvuk uznal, že se jednalo  závažné selhání. 

Za Vidláka chci říci, že jsem konečně po mnoha letech zbabělosti zaregistroval kousek Napoleona.  Tohle je totiž ta Evropa a hodnoty, které na mě dělají dojem.  Malá ukázka našeho humoru a přístupu. Za to se nikdo neměl omlouvat, to mělo zaznít ve všech obecních rozhlasech. Tohle si myslíme o teroristech. 

Já vím, je to jen blbinka a nepochybuji o tom, že příslušný viník byl již odhalen a propuštěn. Ne za tu písničku,, ale audit už dávno odhalil, že je nadbytečný. V dnešní době všeobecné připodělanosti to ovšem od technika chtělo značnou odvahu a samozřejmě věděl, co dělá.  Je to pro mě malý střípek povzbuzení, že i tam ve Francii jsou lidi, kteří umějí sdělovat mezi řádky, co si myslí a asi jich nebude zase tak málo. 

Panu technikovi, který přesně v duchu našich nejlepších tradic dal Alláhovým vyznavačům najevo, co si myslí, přeji vše nejlepší. Doufám, že už má jinou a lepší práci. A kdyby měl chuť a rozuměl česky, zvu ho na zabijačku. Vidlák si ho váží.  Jen houšť a větší kapky. 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Já mám dojem, že to zvaní na zabíjačky ohromného množství lidí ze strany Vidláka se začíná podobat Špidlovi "Zdroje jsou." :-) Při tom množství pozvaných lidí bude muset prasata na zabíjačky dodávat Agrofert a Vidlák pobírat vysoké dotace, jinak zkrachuje. Případně Vidlákovi prasata dodává sám Kreml. :-)

Ve své podstatě je muslimům všechno úplně u zadele, i nějaká píseň. Časem jsem přišel ve svých úvahách na to, že pokud se v Evropě či alespoň některých státech nevyhláší křesťanství za nadřazené náboženství a za základní kulturu Evropy - muslimové zvítězí tak jako tak. Možná po různých opatřeních o 10-20 let později, ale zvítězí.

Zatím bez slepic

Je to možné, dokonce pravděpodobné, že zvítězí, ale tím na dlouhou dobu prohrají všichni. Je důležité si uvědomit, co je Evropa nyní, a co bude po muslimizaci. Dnes je Evropa pro svět výrobce "luxusního" zboží (BMW, parmazán, fr. víno, Milánská móda atd) a služeb (především cestování Paříž, Benátky atd) jinak je to rozhádaná, neakceschopná, bez armády, prolezlá neziskovkami, bez surovin, ničící vzdělání v mladé generaci atd sebranka. Po muslimizaci ztratíme i to málo co v Evropě zbylo a pochybuji, že ji někdo bude chtít živit a BMW už s velkou pravděpodobností dělat nebude nebo jen jako parodii. První skončí lehkoživkové a jim podobní, ostatní budou muset tvrdě makat (a držet hubu), aby se alespoň uživili - což je koneckonců ozdravný proces. No a za pár stovek let nastoupí renesance a osvícení (to je vtip).
HEzký den

Zatím bez slepic

Je to možné, dokonce pravděpodobné, že zvítězí, ale tím na dlouhou dobu prohrají všichni.

- Ale neprohraji. Vydelaji americani, co si tak znici jedinou skutecnou konkurenci. Uz dnes nas nenavidi. Vydela panstvo, co se zbavi toho prilis inteligentniho lidu, co porad ohorzuje jejich privilegia a vydelaji muslimove, protoze nebudou mit porad pod nosem o kolik jsou evropane lepsi a jak uzasnou civilizaci byli schopni vytvorit.

Lehkozivkove se poperou o mista drabu a preziju ti nejhorsi.

Zlaty vek muslimu byl za proroka, kdy si zadek utirali levou rukou poustnim piskem, vrazdili koho potkali a znasilnovali muze zeny a deti. Zit primitivne je naplnuje blahem.
Zlaty vek evropske civilizace je prave ted a bez muslimu by byl jeste zlatejsi.

Zatím bez slepic

USA žije z tisku dolaru a zbrojení, v tom jim Evropa příliš nekonkuruje, pokud se v Evropě zhroutí sociální systém a postupně i vzdělání a výroba (stačí až budou kvóty na počet muslimů ve vedení firem) předčící to co dovedou vyrobit v Číně, tak nebudeme konkurovat nikomu, ale ani mít prachy aby jsme něco kupovali (ropu, plyn, suroviny) a živit nás nikdo nebude. Bez surovin, vzdělání, udržovaných měst a kultury budeme k ničemu odsouzeni se v tom plácat odnikud nikam, pro zbytek světa nezajímavý.
USA má problém jen samo se sebou, Trump si uvědomuje nutnost obnovení výroby, ale klacky pod nohy mu hází především doma, na svět ještě nějaké páky zatím mají.

Zatím bez slepic

si myslel i Dolfi........já mám pocit, že spíš skončí jak křižáci u Sudoměře. Ona je ta Evropa moc lesnatá, moc bažinatá, moc vody je tady.......ve městě si nějak poradí, ale venkov, ten je jednou zahubí.
Mmch, ta příslušná francouzská televize, tím, jak se omluvila, přišla o šanci, získat Řád smějící se bestie - jak navrhovali u Kechlibarů.
Škoda - ale třeba se ještě někdo najde, kdo si ho zaslouží :-))

Zatím bez slepic

... to si vazne myslis Donalde, ze nejaky zvast o tom, ze dane nabozenstvo je nadradene, uchrani kulturu a zvyky??
tyblaho :D :D :D
Rim mal takych zvastov niekolko a dodrziavanie sa trestalo podstatne krutejsie a??? nepomohlo, boli prevalcovani a aj my budeme.
Ak zakonom nezabezpecis pozaedovanu porodnost, ze zena, co neodrodila 2 deti bude perzekuovana a podobne... nemame sancu!!! Rozhoduju pocty a vola - nie nejake dristy, duplom ak ich dodrziavanie nema kto vynucovat.

Zatím bez slepic

Ak zakonom nezabezpecis pozaedovanu porodnost, ze zena, co neodrodila 2 deti bude perzekuovana a podobne... nemame sancu!!! - No to ale patri vsechno do te nadrazenosti krestanstvi.

Zatím bez slepic

Jak? :-D

Zatím bez slepic

Pokud něco násilím přikážete, ničemu nepomůžete. To, co potřebujeme, je síla, která vyjde z lidí samotných. A tu najdou pouze ve víře. Nechtěl bych teď tento termín spojovat s jakýmkoli náboženstvím. Spíše bych se zeptal, za co bojovali obránci bitev, jejichž jména se natrvalo vryla do historie. A nezáleží na tom, jestli to bylo těch 300 Sparťanů u Thermopyl, nebo třeba jen těch 6 příslušníků Stráže obrany státu, kteří zahynuli při Liptáňském masakru 22. září 1938.

Když v 16. století osmanská vojska obléhala Maltu, měla přesilu přibližně 6-10:1, přičemž páteřní silou na křesťanské straně bylo pouhých (sic) přibližně 550 maltézských rytířů vedených tehdy již sedmdesátiletým Jeanem de Valette a několik tisíc různých žoldáků. Boje byly často velice zlé a kruté. Maltézští rytíři, kteří již byli natolik zranění, nebo unavení bojem, že nemohli stát na nohou, nechávali se přivazovat k fošnám, které byly vystrčeny do oken a hradeb, aby mohli stále bojovat a odrážet útoky osmanů. Z celkového počtu obránců jich zůstalo při příjezdu španělských posil naživu pouhých osm set a to v okamžiku, kdy bylo na straně Turků stále ještě aktivních mnoho tisíc vojáků.

O necelých 150 let dříve existovala ve střední Evropě polovojenská síla, která byla jakýmikoli tehdejšími vojenskými prostředky prakticky nepřemožitelná.

Umírám, ale nevzdávám se, byla slova vyrytá na zeď jedním z obránců pevnosti Brest v době, kdy již neměl nejmenší naději na záchranu.

To, co hledáme je sjednocující prvek, víra v něco, za co se dá bojovat. A takové prvky jsou pouze tři. Rodina, Vlast a Bůh. Nic jiného nemá vyšší hodnotu. A tady, obávám se, evropská civilisace končí, protože ta nahradila víru v Boha za materialismus, víru v rodinu za hédonismus a vlast za multikulturalismus. Evropská civilisace se nechala zabít, protože neměla sílu bránit se jedu, který byl pozvolna, ale nenápadně vstříknut do jejich žil.
Nositeli hodnot se stali rádobyumělci, pseudocelebrity, pseudointelektuálové a různí pochybní pišišvoři a nezdařilci, kteří si osobují právo nazývat sami sebe nositeli a držiteli evropských hodnot. Bohužel v jejich podání se jedná již jen doslova a do písmene o pouhé hovnoty. Nikdo z nich není a nikdy nebude schopen obětí, které podstoupil kdokoli z těch, které jsem popisoval v úvodu tohoto příspěvku.

Seznamy jako je Očista, kterou jste tuším právě Vy zmínil v některém ze svých předchozích příspěvků a který jsem zde zmiňoval i já před nějakou dobou, je cílen na tzv. "závadové osoby". Není cílen na potenciální teroristy, islamisty a jiné reálné hrozby. Je cílen na nás, na obyčejné lidi, kterým nevyhovuje stávající stav věcí. Na lidi, kteří jsou zkrátka nespokojeni s jedem, který otravuje tuto zemi a skutečné hodnoty.

Jsme ve válce. Ve válce, která probíhá skrytě a pod povrchem a která je vedena proti nám na úrovních a hierarchiích, které si většina z nás nedovede představit, protože je ani nevnímá.

Zatím bez slepic

A to je mizérie tohoto světa. Všichni jsou tu anarchisté, a jakékoli konstatování berou za útok na svobodu. Ani jste si nepřečetli, co jsem napsal. Já jsem nenavrhl nikomu nic přikazovat...

Státy prostě prohlásí za svůj ideál velké nic a prázdno. Cokoli jiného by přeci byla blbost a útok na svobodu! A proto to prohraje Západ - pro tu prázdnost, nic jiného. Ale bude to populární prázdnota.

Prázdné státy a prázdní lidé - cokoli jiného než prázdno je přeci útlak a nesvoboda - tak přesně vzniká tato mizérie. Všemu co dostatečně řve se ustoupí. To je celý program Západu.

Zatím bez slepic

In reply to by Donald Trump (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je pravda, že když Vás čtu znovu, tak jsem to nepochopil úplně správně. Nicméně Vy jste se zase chytil jen do té „pasti“ o přikazování. Diskutovat o rozdílu mezi svobodou a anarchií bych nerad, zbytečně bychom se zaplétali. Co považuji za podstatné.

Osobně nepovažuji za křesťanství ani za velké nic a ani za velké prázdno. Dokonce si myslím, že se opravdu vyplatí za něj, a nikoli pouze za něj, bojovat. Problém je v tom, že jaksi není s kým. Tedy nikoli proti komu, takových je tady až až, ale s kým po boku.

V podstatě se shodneme v tom, že Evropa je v háji. A i když to asi oba chápeme jako nezvratitelný osud, já bych s tím rád něco udělal. Je to nejspíše boj s větrnými mlýny, ale přesto mi nějak nejde jen tak sedět se založenýma rukama a čekat.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<i>Nevím proč vlastně
Pokaždé, když jsem zasadil semínko
Řekl mi, až ho zničím dřív, než vyroste
Říkal: „Znič je dřív, než vyrostou.“ </i>

No co bych asi tak Bobovi Marleyhovi k tomu jeho <i>"nevím proč vlastně"</i>asi tak řekl? ... Snad jen to, že my už dávno víme, proč!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak řekněme, že měl ten Marleyo šerif tak nějak blíž k cajtovi než k Chériffovi. Z tohoto úhlu pohledu to asi trochu mimo terč bylo. Asi jako by ke zprávám o zelených mužících na Krymu pouštěli Svatou válku a i to je asi nepřesné. Spíš jako podbarvit reportáž z lidické tryzny Písní Horsa Wessela. Podle mě je ta písnička fakt trochu úlet, byť mohla dobře popisovat technikovu náladu. Není šerif jako Chériff. Druhá věc je ta utkvělá předpřiposraná potřeba furt se za něco někomu imaginárně obecnému omlouvat a že se to řeší už několik dní.

Zatím bez slepic

A navíc drtivou většinu informací jako je tato se lidé nedozví z primárního zdroje, ale z následné hysterie, která chce tento původní zdroj mistrovat. Tak to nakonec vypadá, jako že ti co se proti tomu durdí, ve skutečnosti tu informaci chtějí poslat dál mezi co nejvíce lidí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jaky byl ten divoky zapad civilizovany.

My bychom spis potrebovali pisnicku serif pisnul europoslance. No konecne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Proč Chérif Chekkat neseděl v base ?
Protože takových, a podobných, je ve Francii příliš mnoho, a nelze je všechny pozavírat. Není to poprvé, co slyšíme, že atentátník má za sebou víc deliktů a policie ho monitorovala.

Zatím bez slepic

Také to může znamenat, že jeho řídící důstojník ho zatím jen školil a přípravoval do akce. Za naprostou většinou teroristických akci jsou tajné služby ať už přímo či nepřímo. Už jenom ty podivné způsoby provedení, neustále nalézané pasy, nelogické únikové trasy a nakonec skoro vždy zastřeleni, asi aby nemohli mluvit či co. Už vysvětlili, proč byl zraněný ve skladišti?
Vzpomínáte někdo na naše "hrozící neonacisty" s buzertaštičkami přes rameno, všichni stejné boty a rifle, to byla taky dobrá komédie.

Zatím bez slepic

je pak pozorovat podobné "neonacisty", jak si jdou do toho svého baráčku, "píchnout" o půl třetí odchod, případně pak ještě žádat odškodné za "úraz" molitanovou dlažební kostkou.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Smutné je, že i "vidlákov" vnímá, jak „statečně“ se vyjadřuje a provokuje nějaký technik v podstatě naznačující, že je rád, že „šerifa“ sejmuli. Už ani zde nějak nevadí, že nikdo z "nás na vidlákově" neviděl žádné důkazy, rovnou tleskáme i zde, UFFF.

Tak snad jednou neoznačí za útočícího teroristu i někoho z vás, nás!!!

Ale i v případě, že to tak opravdu vše i bylo, je to stejně přece jen ten konec....

Určitě by nám nemělo stačit k „radosti“, že „za desítku našich, jeden jejich“.
„Oni“ to možná vidí stejně z druhé strany, kam toto pak může asi tak vést……..

Na počátku tohoto šíleného příběhu vraždění byli normální lidi na Vánočním adventním trhu, ve „špatný den na špatném místě“. Slavíme tak naše zvyklosti a svátky v té hodnotové, humanistické, altruistické a demokratické Evropě. Stalo se to nyní v parlamentním „srdci“ EU, ale zase jen obyčejným lidem na ulici.

Tedy i tento zabíječ lidí poslal možná po svém „vzkaz“, jako ten technik, a třeba se „ti jeho“ také radují, a zvou se na „zabíjačky“.....

Mně to přijde šílené. Dávejme si pozor, abychom se nestali sami tím, co vnitřně odsuzujeme. (trám a tříska)

Ti lidé v počtu několika mrtvých a desítky zraněných to odnesli nyní asi za koho a PROČ, kde je vina?
Proč nás a náš způsob života někdo tak nenávidí?
Proč tu u nás takový člověk je a žije, dokonce se tu i prý narodil, vyrostl, a stejně nás nenávidí, jak se to stalo, a kdo za toto může …a mnoho dalších otázek?
Je opravdu jediným viníkem jen ten jeden „kriminální“ člověk, (nástroj), co k nám nikdy nepatřil, není to tady jeho svět?
Vymyslel to sám, navedl ho někdo..?
A kolik tu takových jako on, díky světové, či evropské politice a právu v EU je?

Dle mne je vinen a to i jeho smrtí nakonec zejména způsob politiky a to i v celé EU.
Snaha spojovat a míchat nespojitelné světy.
I každý jeden politik, každého jednoho Europoslance včetně, a ta jejich šílená snaha promíchat víry a nesmísitelné světy, a vytvořit v bolestech a spoustě krve nevinných lidí nového člověka, ať to stojí co to stojí, hlavně když trpět budou jiní! Jedni politici za to vše mohou, protože to vítají, tleskají a slouží tomu, a ti druzí, že tomu nebrání DOST!

Máme se nenávidět mezi sebou, a „radovat se“ jedni, že umírají ti druzí. (Řád v chaosu).

Všichni bychom měli pochopit, že to je přesně to, co mocní a jejich slouhové chtějí.
Perte se a žerte se, říkají si, a nám se bude nad vámi všemi lépe vládnout, utahovat šrouby, a tahat z Vás peníze, a obírat vás všechny, a využijeme vás na další krvavou a zrůdnou „obranu válkou“, proti komu a čemu vám vždy určíme!

To oni a jejich političní slouhové mají na rukou všechnu tu krev, to na ně by měl být namířen „hněv všech dolních miliard“.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

souhlas.
Neměli bychom tančit na hrobě šerifa, nýbrž se ptát, jak to ,že ZASE nebyli policajti schopni odlovit ŽIVÉHO teroristu.
Živého proto, aby mohl být "vytěžen", jak se odborně říká, a následně poslán na doživotí do basy. Žádné hurisky a vybrané pokrmy, hovno! Hezky makat tak, jako basmani na vojně. Škrabku, vidle a kydat prasatům výběh, jinak nedostaneš nažrat. Po zveřejnění takového "doživotního" videa si troufnu odhadnout, že počet potenciálních teroristů by klesl na jednotky procent.

Zatím bez slepic

Pane Targus.
Už tím,jak byl rychle označen vrah,není něco v pořádku a to jsem čekal,že musí být mrtev,dobrý svědek,mrtví svědek.
Viděl někdo jeho mrtvolu,byl vůbec zastřelen polici skutečný viník?

Zatím bez slepic

Ale kdeže "vytěžit" a věznit. První krok byl velice správný. Jelikož to provedla demokratická policie, nejde o schvalování trestného činu, čili to můžeme jako správnost i vydat. Pohříchu chybí druhý krok. Bible má k tomu návod. Oko za oko, zub za zub. Je vždy jen a jen otázka jak široce to v atentátníkově rodině uplatnit a jak hluboko.

Zatím bez slepic