Ta stejná Slonková?

Autor
Štítky

Omlouvám se na úvod všem čtenářům. Včera byly Kydy několik hodin nedostupné. Šlo o banální problém, který byl vyřešen asi čtyřmi kliknutími, ale jak na sviňu, stalo se to ve chvíli, kdy jsme s Masterem ani jeden nebyli online. Tolik ke včerejšku a nyní už dnešní článek: 

 

Nikdy jsem se netajil svým ryze soukromým názorem, který v žádném případě nepovažuji za etalon pravdy, že nevěřím v nějaké globální spiknutí elit proti obyčejným lidem. Nevěřim ani v ilumináty, ani v nějaká tajná světová fóra a hlavně nevěřím tomu, že ti mocní drží za jeden provaz a hrají proti zbytku světa. Nevěřím, že muslimská a africká migrace je nějaký všeobecně sdílený plán našich ojroelit. J

Ano, máme tady různá uskupení, světová ekonomická fóra, mezinárodní měnový fond, Římský klub a další a další uskupení, ale nevěřím, že tam táhnou za jeden provaz. Spíš si navzájem konkurují a jdou si po krku úplně stejně jako šlechta ve Versailles. Samozřejmě se spojují stejně jako si pomáhali otrokáři v případě honu na uprchlého otroka, ale jinak mají každý své zájmy a jejich běžný byznys znamená, že když jeden vydělá, tak jiný prodělá. Koukají na sebe také skrz prsty a snaží se jeden druhého podrazit a zájem čínského miliardáře není zájem arabského šejka. Zájem majitele akcií Volkswagenu není zájem řeckého rejdaře a pošahané sny George Sorose (a CIA) nejsou stejné jako nápady Marka Zuckerberga, byť se chvílemi protínají. 

Zkrátka a dobře, tu a tam bývá někdo z těch elitářů na koni, platí si svoje politiky, hraje si na pánaboha, ale pak zase pěkně vysmahne, protože ho někdo obere nebo se jen změní vkus lidí a pokud člověk není schopen mobilizovat masy, je jeho skutečná moc pouze dočasná a iluzorení.  

Dovolím si dneska předložit jednu tezi, která by tento můj názor podporovala. 

Jistě víte, že už nějaký týden vytahuje TV Seznam se Slonkovou v čele další třeskutý materiál o tom, jak naši čelní představitelé katolické církve tutlali sexuální zneužívání. Předkládají důkazy, policie už v tomto dokonce snad i koná - stačí si deset let počkat. 

Za Vidláka říkám, že mě to nepřekvapuje. Tak nějak potichu o tom mluví už dlouho a když se to děje v celém světě, bylo by dost divné, kdyby to u nás nebylo. Navíc je hodně katolických kněží, kteří mají na tajnačku děti, žijí se svými hospodyněmi a vůbec... celibát není pro zbabělce a kdo by dneska ještě chtěl kněze vůbec dělat.  Navíc církev je plná různých zaručených historek a katoličtí věřící by mohli vyprávět, jak mezi sebou šeptandou řeší, u koho mohou nechat kluka ministrantovat a ke komu nemí chodit ke zpovědi mladá slečna. Tahle šeptanda je součástí katolického folklóru už hodně dlouho. Počítá se na staletí. 

Teď to ovšem Slonková s Kubíkem vytáhli. Navíc našli lidi, kteří si kdysi už stěžovali a v podstatě dokázali, že Duka a biskupové o všem věděli, ale nic s tím nedělali. 

Víte já nějak nemůžu pochopit, že tuto reportáž zveřejnila ta stejná Slonková, která se tak angažovala bojem proti Babišovi. Tomu Babišovi, který se opírá o toleranci komunistů, kterým zařizuje zdanění církevních restitucí. Ta Slonková, která žije z milodarů jiných milionářů, kteří své ohrožení vidí právě v Babišovi a hřímají proti komunistům. A teď, kdy se má rozhodovat o zdanění restitucí, přijde Slonková s takovým šrapenlem. Všimněte si... nikoliv Česká televize, která by právě tohle měla mít v popisu práce, ale soukromá novinářka placená Bakalou a Lukačevičem.  

Pamatujete si hřímání Kalouska a dalších, že co bylo ukradeno, musí být vráceno.... Dovedete si představit, jak to hřímají teď? Co bylo ukradeno pedofilní a sexuálně zvrácené organizaci, to jí musí být vráceno? Církvi, která ve velkém zneužívá děti i děvčata, té se má něco vracet? Kdo to teď ještě bude obhajovat? To už nezvládne ani Bělobrádek... 

Vojta Filip musí nadskakovat radostí a Babiš se určitě po delší době dobře vyspal. Ten boj o příslušný zákon ten si poslechnu, určitě se docela dobře zasměju. Nemluvě o tom, že celá kauza nejspíš dojde k soudu, který bude hodně drahý a bude se platit velké odškodné. 

Dovedete si představit, že by nějaká spolupracující světová elita něco podobného dopustila? Aby přiblblá novinářka jednou reportáží zhatila dvacet let příprav transferu majetku v řádu desítek miliard? 

Já osobně se v poslední době nemohu zbavit dojmu, že Slonkovou fakt platí Babiš. Nejdřív ta debilní reportáž o nemocném synkovi na protidrogové léčbě, která Babišovi prospěla víc než volební kampaň za padesát milionů a teď tahle reportáž, která přišla jako na zavolanou před tím největším bojem o zdanění restitucí. Navíc pak nejspíš bude stížnost u ústavního soudu a jak lejno na oltáři tam bude svítit právě tahle skutečnost... že se bavíme o majetku pro organizaci, která zaměstnává a kryje zvrhlíky a pedofily. 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Ta hra na praní špinavého prádla je jiná liga, a ANO "elita" jí slovy Vidláka "dopustila", pro mé vidění světa přímo spustila. Ano lejno na oltáři být má a být vidět....

V této vysoké hře nejde a nikdy nešlo ani o spravedlnost pro oběti, o AB a ani o ČR a už vůbec ne o nějaké zdanění zákonem posvěceného. Fraška s ukradeno vráceno, má nyní druhé dějství - hru pro voliče "zdaníme"
Každý, kdo na zdanění nyní ještě věří, by si měl dát studený mokrý hadr, kam uzná za vhodné.....
"Transfer" může zastavit jen znárodnění, či ukončení ČR-dokonáno jest....
Celkem mne zaráží, že věřící je tak nevěřící, ale pro duševní klid je to jistě dobré.
Já, ač nevěřící tuším, že jeden blud má nahradit jiný, kde jsou věřící o dost poslušnější, to je to, oč tu běží!
Slonková není žádný mravní, či jiný konzistentní etalon čehokoliv, ale člověk, co chce prodat sebe, článek, reportáž....
Celkem je mi fuk, kdo platí Slonkovou, ale kdo "platí" AB a naše politiky, to už je jiná....

Zatím bez slepic

Naše politiky platíme my ze svých daní. Nikdo jiný. Ovšem kdo našim politikům velí, je jiná otázka.

Zatím bez slepic

Lejno na oltari (teda zneuzivanie) maju na oltari vsetci. Ucitelia, pravnici policajti, dozorcovia, uradnici, skolitelia, politici, vojaci, lekari, osetrovatelia, kamionisti, vidlaci...Dalo sa a da zistit, ci percento tychto prehreskov je vyssie u duchovenstva (a tu este, samozrejme, Vidlak turuje iba do katolikov, ostatne cirkvi su samozrejme mimo☺☺☺), nez u ostatnych skupin obyvatelstva. Takeho vyskumy sa robili celosvetovo, i na US pode, ci inde davno a co myslite, aky bol vysledok?

Najdite si to sami, bojovnici. A skuste sa popritom, ked sa vam to podari, zamysliet, preco sa poslednych 10 rokov riesi iba duchovenstvo a to v podstate vylucne katolicke...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

120 milionů černochů. To jsou tak blbí? Proč se tak namnožili? Co dělali člověci v plísni bezhraniční lékaři? Osvětu?

Zatím bez slepic

Všechny je zachránili, protože přísahali Hippokratovu přísahu, i když ji vlastně už hodně dlouho neskládají a místo toho platí sliby:

Ženevský lékařský slib (1948)

Sestaven WHO, je považován za moderní formu Hippokratovy přísahy.

V okamžiku, kdy nastupuji profesionální lékařskou dráhu, zavazuji se slavnostně, že svůj život zasvětím službě lidstvu. Své učitele budu zachovávat v patřičné úctě a vděčnosti. Své povolání budu vykonávat svědomitě a důstojně. Zdraví mých pacientů bude mým nejpřednějším zájmem. Budu zachovávat v tajnosti vše, co mi důvěrně svěří. Všemi prostředky, které mi budou dostupné, budu udržovat čest a důstojné provozování lékařského povolání. Své kolegy budu považovat za své bratry. Nedopustím, aby se náboženské, nacionalistické, rasistické, stranické nebo třídní předsudky vetřely mezi mé povinnosti a pacienty. Budu s největší pozorností ochraňovat lidský život, a to od okamžiku jeho vzniku. Ani nátlak a vyhrožování mne nedonutí k tomu, abych své lékařské znalosti obrátil proti některému člověku.

Toto slibuji slavnostně, svobodně a na svou čest.

Lékařský slib ČSSR do roku 1989

Slib, který slibovala většina tč. pracujících lékařů.

Promotor: „… Slíbíte tedy Československé socialistické republice a jejímu lidu: především, že si budete vždy vědomi poslání vědy pro socialistickou společnost a že své vědomosti a svou činnost zaměříte ku prospěchu všeho lidu a své povinnosti budete konat řádně, svědomitě a ochotně s plným vědomím své odpovědnosti a budete stále prohlubovat vědecké poznání a v něm pokračovat; dále, že budete podle svého nejlepšího svědomí řídit život zdravých i nemocných vždy jen k jejich prospěchu. Dále, že zachováte svůj život a své lékařské umění čisté a že při každém jednání se zdravým a nemocným budete mít na mysli jen dobro člověka, že to, co uvidíte v životě lidí nebo uslyšíte při provádění svého povolání nebo mimo ně, nebudete dále rozšiřovat a zamlčíte všem nepovolaným; konečně, že vždy uchováte ve vděčné paměti Univerzitu Karlovu a fakultu všeobecného lékařství, na které jste vystudovali.

Jste hotovi složit tento slavný slib jsouce si vědomi jeho závaznosti?“

Doktorandi: „Ano, slibuji.“

Obnovený lékařský slib od 1990

Zákon o vysokých školách č. 172/1990 Sb.

Promotor: „... Slíbíte tedy: Především: že si budete vědomi poslání vzdělání a vědy pro společnost, že budete stále usilovat o společenský pokrok a šťastnou budoucnost lidstva, že své vědomosti a svou činnost zaměříte ku prospěchu všech lidí a své povinnosti budete konat řádně a svědomitě, že budete stále prohlubovat vědecké poznání, ke kterému tato věda došla, a v něm budete dále pokračovat. Dále: že budete podle svých možností a svého nejlepšího svědomí řídit život zdravých i nemocných vždy jen k jejich prospěchu, že zachováte svůj život a své lékařské umění čisté a bez jakéhokoli provinění a že budete mít na zřeteli jen dobro člověka, že to, co uvidíte nebo uslyšíte při provádění svého povolání nebo vůbec v životě lidí, co by nemělo být zveřejněno, zachováte v tajnosti. Konečně: že vždy uchováte ve vděčné paměti Univerzitu Karlovu a její lékařskou fakultu, na níž dosáhnete titulu doktora všeobecné medicíny. Jste si dobře vědomi, k čemu se zavazujete a jste připraveni složit tento slavný slib na své dobré svědomí?“

Doktorandi: „Slibuji.“

Prostě lékaři bez hranic slíbili, že všechny lidi zachrání, tak to dělají na pevnině v nemocnicích i na moři. V demokratické společnosti nemá situace řešení, protože politici prosazují zájmy nejsilnější skupiny voličů. Až bude lidí příliš, vypukne nějaká epidemie, která skosí všechny, lékaře i pacienty. Pak populace klesne na zlomek původní a celý cyklus se bude opakovat. Je tomu tak u zvířat, bude tomu tak i u člověka.
Ale každé zvíře si chrání své teritorium proti konkurentům. Pouze člověk evropský má v sobě zakódovaný sebedestruktivní gen.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

je problém, ale co miliony podofilních arabů, kteří mají zelenou v osídlování EU? To slonkové nevadí? Tohle je organizovaná akce, děje se ve jménu aláha s posvěcením unijních papalášů a jejich křiváckých přisluhovačů.

Zatím bez slepic

to ze sa sem mozu hrnut po milionoch je nasledok.
Avsak pricina je inde - odhliadnuc od klimatickych zmien.

Slonkova len sluzi ako maly bic v malom lokalnom probleme maleho statu uprostred nicoho.

Zatím bez slepic

nezřízená natalita a debilita němců.

Zatím bez slepic

pricinou je parkinsonov zakon ktory hovori niec v tom zmysle
ze kazdy stupa po spolocneskom rebricku az dosiahne na funkciu, na ktoru nema.
Merkel je toho dokazom.
To ze su nemci priposrati po dvoch prehratych vojnach (a duplom ked su tam stale okupacne vojska) je uz o niecom inom.
Merkelova nieco spustila, dlho si to nenechala vyhovorit...a ked - tak uz je aj tak neskoro. Cistenie augiasovho chlieva bude bolestive.
A vobec sa nedivim, ze USA, Rusko i Cina udrzuju EU v takomto sajrajte. Az mi to pride za sa na nas dohodli :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

MAJKA to vystihla dobře.
Podle mne,Slonková pracuje pro Korán,křesťané tady nepotřebují,tak největší katolickou cirkev zlikvidujeme,další je lehce podají.Už to bylo někde psáno,Papež František je posledním papežem.
Je tady i jiná možnost a právě i Bělobrádek,nemá zájem,aby tady fungovala cirkev,ale jen Judaismus,jak i prohlásil,že je žid.Ta záminka,sexuální zneužívání katolickými kněží,je slyšitelné téma.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Globální i lokální elita koná podle svých zájmů a spojuje je jen společný zájem. Jeden z nich (např. Soros) dostane nějaký nápad a ostatní se k němu připojí, pokud v něm shledají pro sebe výhody. Efekt sněhové koule a vzniku laviny. Malá koule nápadu na sebe nabaluje další a další příznivce, až lavina pohřbí všechny odpůrce. Síla je dána jen tím, jak moc přesvědčí lidi, aby se vzdali svých výhod ve prospěch někoho jiného. Proto jsou lidé se sklonem k altruismu tak náchylní vůči manipulaci, která nepůsobí na lidi sobecké, psychopatické nebo sadistické. Těm je prostě vliv na jiné lidi lhostejný a tak nápady jiných podporují jen, když jim osobně přinesou prospěch.
To je vysvětlení, proč tak různorodá sbírka bezcharakterních egoistů a pracovníků neziskovek podporuje stejný cíl. Bez určité mírné dávky egoismu je člověk pomáhající trvale pod tlakem manipulace a citového vydírání.
Jak proti tomu? Stačí přestat neziskovky dotovat ze státního rozpočtu.

Zatím bez slepic

Pane Gerd,
Žádná elita,ale jelita.
Už to nejde přejít mlčením,vždyť si rozdávají tituly a dobře placené fleky,jak na běžícím pásu.
I ta Čaputová,tolik nejasností kolem jejího studia i praxe.Když už tady vedeme debatu o cirkvi,tam s těmi tituly a vysvěcením,je také nejasno.Co bylo a je,když mnoho cikevních prelátu je židovského původu,naprostý rozpor v jednání,jen prospěch a ovládání.

Zatím bez slepic

S Čaputovou si ještě užijeme. Zatímco globální elita/jelita je už kosmopolitní jako šlechta v 18. a 19. století, daňoví poplatníci jsou pořád ještě vázáni k zemi, protože si nemohou vyskakovat tolik, jako ta globální jelita. Končilo to dosud vždy krvavými revolucemi a honem na jelita - jakobínská, komunistická. Jenže předtím si generace prošly utrpením bídy a zmařených životů k nežití.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Do jaké míry se podle vás stávají ze separatistických skupin skupiny národně osvobozenecké?

To je jednoduché – jestliže se naše zájmy shodují s úsilím dané skupiny, či ji dokonce přímo politicky a vojensky podporujeme, jde o národně osvobozenecké hnutí obdivuhodných a heroických idealistů a bojovníků za demokracii. Pokud tomu tak není, nazýváme je hanebnými reakčními separatisty sloužícími Kremlu, Číně či jinému padouchovi – v poslední době se mezi ně dostává i Donald Trump. Občas je třeba být flexibilní a podle okolností rychle měnit příslušná označení.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Pravda-a-laska-nezna-s…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Někomu už možná dochází, co se stane:
https://hlidacipes.org/nez-priste-vyjdeme-kvuli-klimatu-do-ulic-vzdate-…
Když už to vyšlo i na Neviditelném psu...

Kromě přeprchlíků je to největší hrozba.

Zakázky v montovnách v naší prům. zóně se snížily o 20 %.

Zatím bez slepic

Tak to mám přeplněno ohledně stromků. Zakázky v montovnách u nás se snižují o 5% a další rok (2020) o 10%. Zatím.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nechci dělat paniku, ale je to, jak říkám, těšte se, u nás už personální agentury jsou povětšině pas, hrozí 10% lidí minus.

Většina nástrojáren, co jim dáváme práci, plače a shání. Neinvestuje se.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Duka je už delší dobu na mušce pravdolásky a pražské kavárny. Tak se nyní hodí to co vytahuje Slonková na katolickou církev. Jó kdyby tak František nanominoval na primase české katolické církve Halíka, to by bylo bene!
Nicméně katolíci si za ten hon mohou sami. Byly doby, kdy bylo v módě být katolíkem, zejména mezi intelektuály. Jenže ty doby jsou ty tam.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ale vystrašenci z rodné země, kterou si vybudovali. Takových je potřeba.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No, tak z dnešního úvodu článku jsem teda fakt v šoku. Oni neexistují Sachsen Gota Coburghové alias Windsorové. Neexistují ani Meyerové alias Rotschieldové. Neexistuje ani Bilderberg. Ani Trilaterální komise. Ani Římský klub. Neexistuje Kalerghiho teze. Neexistuje ani Gatesova ,,Zlatá miliarda" dnes už zredukovaná na 500 milionů. Neexistuje ani globalizace a NWO, za kterým všechna tato uskupení stojí a tvrdě ho prosazují. Nakonec ani Illumináti, Zednáři, Rotariáni, Scool and Bones neexistují. To všechno je jen fake news. A Pjakin je jen pohádkář........ .

Zatím bez slepic

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

pane Margon, naprosto s Vámi souhlasím a divím se, že člověk sečtělý a s rozhledem jako pan Vidlák, to nevidí, vždyť tahle děsivá pavučina svět obrůstá a mnohokrát už skutečné události dokázaly tyhle - pro jiné - "konspirační teorie". Přece věci, jako války, migrace a další nevznikají "náhodou" ale jsou vyvolávány a řízeny.

Zatím bez slepic

ale Margone... já jsem neřekl, že neexistují. Já si jen myslím, že nehrají podle jedněch not a netáhnou za stejný provaz. A také si myslím, že jejich význam je menší, než se jeví. Jistě... jsou tu americké granty a absolventi správných amerických univerzit. A brzy tu budou i absloventi těch čínských...  Prostě si jen nemylsím, že by tihle všichni elitáři hráli stejnou písničku.  Mají svůj vliv a svojí sílu, ale jen proto, že jim to 99% lidí dovolí.

I u nás se po únoru milionáři divili, jak jim někdo mlže vzít díru v zemi a jak jejich majetky ze dne na den patří lidu. To všechno se zopakuje... a docela brzy.  

Zatím bez slepic

Tady stále dochází k tomu, že lidé si neustále myslí, že globální politika a geopolitika jedno jsou. Nic není víve vzdáleno pravdě. Ty organizace a jejich zástupce, které jsem vyjmenoval, jsou globalisté. A ti za jeden provaz táhnou. To je prostě stopro. To, s čím si hraje Trump a kongres USA, to je geopolitika. Neplést si okopávání kotníků geopolitikou globalistům. Globalisti nemyslí na průběh jednoho či dvou volebních období jako geopolitici. Ti uvažují řádech mnoha desítek let až staletí... Kdy vynalezl Kalerghi svou tézi ??? A kolik času uplynulo, než se začala veleúspěšně chytat ???? A vo vo vo tom to je. Napsal jsem o tom kdysi článek na CFP. Bohužel už není ani v archívu. Jsem po noční a nechce se mi to celé znovu vysvětlovat. Tak jen v kostce.Je to totiž jako u děcek na pískovišti. Geopolitici se mlátí lopatičkama o kousek místa na tom pískovišti a globalista u toho pískoviště stojí a jen přikrmuje. Tu zákeřně přihodí lopatku jednomu, tu zas druhému nenápadně rozkope bábovičku. Toho poštívá proti tamtomu a toho zas proti jinému. Geopolitici si hrají a vůbec se nevšimli, že globalista ovládá celé pískoviště.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku,
na rozdíl od kolegů považuji Váš dnešní článek za velmi pozoruhodný.
Zvláště proto, že apriorně odmítáte to, co je označeno za "konspirační teorii".

"Konspirační teorie" je zajímavý název, který byl uměle utvořen jako NÁLEPKA (před časem jsem měl kdesi uložen i údaj o jeho autorovi, spolupracovníkovi CIA, a prvním použití v dnešním slova smyslu. Pokud by někdo šikovný ještě dnes vypátral tento zdroj, prosím pěkně o jeho zveřejnění).

Konspirační teorie by měla být prostě a jednoduše TEORIE O KONSPIRACI, tedy o spiknutí.

Jako spiknutí/konspiraci lze označit jakoukoli TAJNOU operaci - například většinu operací stovek TAJNÝCH služeb, které vykonávají svou (tajnou) konspirační praxi. K tomu byly mj. zřízeny.

Jednou z těchto praxí je i šíření falešných konspiračních hypotéz, které jsou pak mylně považovány za teorie. :-)

Druhou praxí je nálepkování svých vlastních prozrazených konspiračních praxí nálepkou "konspirační teorie".
Tisíce takovýchto "konspiračních teorií" se profláklo coby těžko zpochybnitelná konspirační praxe třeba jen zásluhou WikyLeaks.
*******
Ke konspiračním teoriím je zapotřebí přistupovat individuálně - stejně jako např. ve fyzice se některé teorie potvrdí, jiné vyvrátí a další se potvrdí jen částečně a s omezenou platností.

Zatím bez slepic

je to samé, jako kontroverzní podnikatel. Je to mediální znevážení nepohodlných lidí.

Zatím bez slepic

Ano, konspirační teorie je nálepka.

Konspirační teorie není to, co projde v konfrontaci s přírodními zákony a logikou. Kde není motiv...

Podle mého jsou utvářeny falešné "konspirační teorie", aby se zdiskreditovaly teorie pochybovačů ve vztahu k různých prapodivným událostem (Aeronet).

Zatím bez slepic

Jestlipak někdo má jedinej odkaz na pojem konspirační teorie před popravou Kennedyho.

Nedovedu si představit, že by za druhé světové války, někdo říkal o Hitlerovi, že jeho názory na židy, to jen konspirační teorie. Nebo aby někdo říkal židům, že hitlerovy plány s nima jsou jen konspirační teorie a šíření paniky.

Nebo to samé u Stalina nebo to samé u McCarthyho při jeho honu na komunisty.

Pojem konspirační teorie najednou vyskočil po popravě Kennedyho, protože to byla jedna z teorií, jak se to stalo. Teorie jednoho střelce, teorie akce SSSR atd.

Pak už se to lepí na všechny nepříjemné pravdy, protože - spousta lidí chce mít klid a nechce si namáhat hlavičku.

Přestavte si, kdyby někdy uprostřed září nebo i mezi zabíjačkama, přišel k Vidlákovu chlívku zvenčí kanec a odchrochtal tam, co ten hodný živitel a pečlivý ošetřovatel svejm prasátkům udělá? Jak by si s tím ta prasátka asi tak psychologicky poradila a čemu by chtěla věřit, kdyby jim tam někdo říkal, že je to všechno konspirační teorie.

Zatím bez slepic

Thérový letče,
konspirační teorie se jako termín objevila v tajné depeši psychologického oddělení CIA z dubna 1967. Ale prvním, kdo popsal její principy, byl Karel Čapek ve 30. letech jako „Dvanáctero figur zápasu perem čili Příručka psané polemiky“.

http://www.protiproud.cz/politika/3432-konspiracni-teorie-nastroj-pro-z…

Zatím bez slepic

Díky, Gerde, zabloudil jsem sem až teď.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

George Sorose (a CIA) nejsou stejné jako nápady Marka Zuckerberga, byť se chvílemi protínají

- To nejsou, ale jde o to, kdo koho drží v hrsti.

Jestli je doopravdy Zuckerberg Rockefellerův vnuk, tak je jeho vztah se Sorosem vztahem princátka k dědečkovu manažerovi nebo generálovi. Třeba Bismarkovi nebo Metternichovi. Ani jeden toho druhýho nevysírá, každý si dělá svoje a jestli mají konflikt, tak se řeší přes dědečka. Pro Zuckerberg je to nástroj, který jednou bude moct sám používat.

https://www.google.com/search?ei=un-fXL_fKMv4aNzJkZgJ&q=is+zuckerberg+r…

Jestli Zuckerberg není Rockefellerův vnouček, tak může bejt velice dobře drženej v hrsti za něco nelegálního a musí poslouchat. (Ve stylu Merkelové, vy je prostě do Německa pustíte a basta, jinak je s váma ámen, máme už připravenou náhradu, co to udělá. A ona pustí). Korporace přeci dělají vždycky něco ilegálního.

Vidíte přeci jak to dopadlo s neposlušnou princeznou. Bouračka v tunelu, vyšetřování plné nesrovnalostí.

Viděl jste, jak to dopadlo s neposlušnými prezidenty. Jednoho zastřelili v Dallasu, druhému udělali skandál.

Viděl jste, jak to dopadlo s Dominique Strausse-Kahnem. - Najednou skandál s černoškou pokojskou, kterou by nikdo neposlouchal.

Vidíte postiženou Gretu je to hovno všech hoven a najednou ji poslouchá celej Davos. Někdo jim to poradil. Zkuste tam jít příště vy s vaší verzí. Jestli z vás bude mudrc z Čech nebo jestli vás vyvede ochranka.

Podívejte se, jak zmizela Nokia. Podívejte se na dieselgate.

Ti malí multimiliardáři vědí, že je ti větší mohou roztrhat na cucky. - Protože ti nejvyšší ovládají stát to je armádu, tajné služby, policii, soudy a média. - Aby měli šanci mít někoho v hrsti, museli by mít tohle taky a to není jen tak.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Člověk by se měl o všem přesvědčit kritickým zkoumáním. Tak se podívejme na události posledních 100 let a je těžké nevidět vnitřní logiku, která v nich je. Je jedno jak se jmenují a jak si říkají, nebo jak jim kdo říká. Nicméně na nahodilý vývoj zase nevěřím já.

Zatím bez slepic