Zkouška funkčního multikulti

Autor
Štítky

Ve středu probleskla mezi zprávami o oslavách konce Druhé světové války jedna krátká noticka, která by podle mě neměla zapadnout. Pákistánská křesťanka Asia Bibiová, která byla odsouzena k smrti za rouhání a posléze osvobozená a i přes osvobozující rozsudek stále zadržovaná a ukrývaná, odjela z Pákistánu. 

Nejspíš odjela do Kanady, která ji nabídla azyl. A mimochodem - Británie jí třeba azyl nenabídla, protože to považovala za příliš rizikové. 

Navrhoval bych proto všem sluníčkářům, neislamofobům, zastáncům otevřené společnosti, vítačům a vůbec všem, co mají pocit, že svět je skvělý, všechno je v pořádku, nikde nejsou no-go zóny a jediný problém představují xenofobní staříci v České republice, tak těmto všem navrhuji, aby paní Asii pozvali na velkolepé turné po celém našem západním světě, aby nám všem pověděla, co v Pákistánu zažila. 

Zvláště bych doporučoval zastávku v Londýně, Bruselu, Berlíně a v Kolíně nad Rýnem.  Prahu bychom ovšem neměli vynechat a pokud by to vzali přes Vidlákov, klidně bych je ubytoval a pohostil. 

My xenofobové si  při tom spočítáme, jak velkou ochranku bude potřebovat, kolik proti ní bude demonstrací a vůbec se podíváme, jak svobodná a bezpečná se v naší multikuti společnosti tato křesťanka cítí. A podle toho si pak řekneme, jestli jsme měli pravdu a nebo ne. 

V praxi si ovšem myslím, že paní Asia bude muset v Kanadě dostat novou identitu a do konce života bude usínat ve strachu, jestli se nějaký muslimský magor nepokusí dokončit práci pákistánského práva šaríja. Muslimským zemím jako Anglie, Francie a Německo se z dálky vyhne a ani se nepokusí hrát si na hrdinu. 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Ovšem slepic.
Bez komentů.
Islám v praxi.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Do Británie ani nemůže, protože to už není Velká Británie, ale Malý Pakistan.

Víte jaké je největší pákistánské město? Londýn.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vlaštovka, která by dělala jaro. To je volavka vrahů.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku,
to se vám zase fakt povedlo.
Malá ochutnávka globální multikulti v současných reáliích. Taková jednohubka. Nebo jednopřeshubka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Oni ji klidně pozvou,ale bude to platit stát,jako všechny přicházející muslimové.
Do Německa je zvala Merkelová,čí že vláda,tam to je jasné s placením.
Proto bych doporučoval,kdo si je zve,ať je také platí.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak stat?

Stat to plati z dani, takze o to okrade vlastni obcany, duchodce, rodiny s detmi, invalidy. Mel by to platit kazdej, kdo na tom vydelava a nikdo jinej - od hotelieru, co ubytovavaji uprchliky az po sekretarky merkelovy a hrdlorezi z jeji ochranky, od neziskovek, co se tim zivej za statniho az po manazery korporaci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

kam asi dokráčí.
Vrah si ji najde
pod kudlou zajde.
Budliky budliky
tak pravil Veliký.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já bych to našim dobroserům raději nenavrhoval, protože by se toho ještě mohli chytit, aby ukázali, že mají pravdu, i kdyby to paní Bibiovou mělo zabít. Nakonec by to přece jen byl čin duševně nemocného člověka, který s islámem nemá vůbec, ale skutečně vůbec, ne, opravu vážně, vůbec nic společného.

Na druhou stranu by předmětní dobroseři mohli jít do těch neexistujících no-go zón kázat Písmo. To je vlastně blbost, to by jej museli znát. Tak by tam alespoň mohli zajít s trikem s nápisem miluji Ježíše, nenávidím islám. Vše ostatní by se pak vyřešilo samospádem.

Zatím bez slepic

U nás by jí hrozilo, že by si sluníčkáři (milion vzteklých chvilek, Jandové a a další aktivisti) vystávkovali její povinné vrácení do Pakistánu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

z jedne diskuze jsem si ulozil komentar a overil si ho statistikou pres wikipedii

Anglie je mrtvá, proto odchází z EU.

Starostové: LONDÝNA muslim BIRMINGHAMU muslim LEEDSU muslim BLACKBURNU muslim SHEFFIELDU muslim OXFORDU muslim LUTONU muslim OLDHAMU muslim ROCHDALE muslim

Následující statistika ukazuje co "dokázaly" 4 miliony m uslimů v Anglii, v zemi s 66 milióny obyvatel: Anglie má 3 000 muslimských mešit, přes 130 islámských soudů Sharia, přes 50 islámských "Sharia Councils", mnoho míst a předměstí, kam mohou pouze Muslimové, 78 % muslimských žen nepracuje, pobírají sociální dávky a bydlení mají zdarma, 63 % muslimských mužů nepracuje, muslimské rodiny mající 6 - 8 dětí budou žít a bydlet zdarma.
Nový ministr vnitra V.B. - muslim Sajid Javid

Anglický přítel, který mi přeposlal tento e-mail, to takto komentoval:

"Velice, velice smutné, duch Anglie se nemůže bránit ani povstat, neboť je mrtev!"

Londyn Starosta: Sadiq Aman Khan
Birmingham Starosta‎: ‎Yvonne Mosquito (od 2018)
Luton Starosta: Mohammad Ayub
Blackburn Starosta: Hussain Akthar
Oxford Mohammed Altaf-Khan

muslimská populace v evropských městech v letech 2017-2018

Roubaix France 53%
Blackburn UK 30.9%
Birmingham UK 28.7%
Brussels Belgium 25%
Bradford UK 24%
Leicester UK 21.5%

https://cs.wikipedia.org/wiki/Blackburn
Náboženství (sčítání v roce 2011):
52,6% – křesťanství
27,0% – islám

https://cs.wikipedia.org/wiki/Birmingham
Náboženství (sčítání v roce 2011):[4]
46,1% – křesťanství
21,8% – islám

Zatím bez slepic

Brussels Belgium 25% - Tohle si muzete opravit. Je to 50 %. mam to od holky z Bruselu.

Zatím bez slepic

https://kechlibar.net/2019/05/04/obrazek-ktery-stoji-za-prozkoumani/

Někdo na evropském Redditu si dal práci s vizualizací statistik OECD, které mapují míru zaměstnanosti u rodných obyvatel zemí vs. u přistěhovalců narozených v cizině.

https://echo24.cz/a/SJGeZ/vyzkum-pocty-muslimu-v-evrope-v-roce-2050-jak…

Pokud by se příchod migrantů nezpomalil, hrozil by největší nárůst Švédsku, kde by muslimská menšina mohla tvořit až 30,6% populace oproti 8,1% z roku 2016. Druhý největší podíl muslimů by pak měl Kypr (28,3%). U něj by šlo ale jen o menší nárůst, v roce 2016 tvořili muslimové 25,4% populace. O třetí místo by se pak přetahovaly Rakousko (19,9%) a Německo (19,7%).

Zatím bez slepic

Já bych to tak tragicky neviděl, respektive otázka je, jaká je reálná nasycenost společnosti muslimy, než se zhroutí a co přijde pak. Pokud se nepletu, tak VB světu nemá moc co nabídnout. Nerostné bohatství nic moc, výroba také a bankovní sektor je na skutečné krize dost náchylný. Zajímavé bude sledovat co se bude dít, až první stát překročí tuto hranici a z toho odvozovat budoucnost. Zatím jen berou a chleba se začne lámat až také budou muset dávat. Jen takový příklad, dovedete si představit funkční třeba Švédsko, kdyby tam bylo 75% muslimů? První zima by rozhodla.
Hezký den J.K.

Zatím bez slepic

Vy to porad nechapete.

Kdyz bude VB tak to znamena muslimska jaderna velmoc za kanalem. Muslimske Svedsko znamena muslimska zeme ve Skandinavii. Muslimske Nemecko znamena muslimsky soused.

Porad nic?

Zatím bez slepic

tak se podivejme na scitani

Islám je podle sčítání lidu v roce 2011 druhým největším náboženstvím ve Spojeném království – muslimská populace v tomto roce činila ~2 706 066 lidí, ~4,5% z celku.

V roce 1961 to bylo cca 50 000 lidí, tedy 0,11% tehdejší populace.[1] Rozsáhlá muslimská populace se nachází v Anglii: 2 660 116 (5,02% populace). 76 737 muslimů žije ve Skotsku (1,45%), 45 950 ve Walesu (1,50%) a 3 832 v Severním Irsku (0,21%).[

anglicka verze odkazu je komplenejsi

https://cs.wikipedia.org/wiki/Isl%C3%A1m_ve_Spojen%C3%A9m_kr%C3%A1lovst…

https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_the_United_Kingdom

rok pocet muslimu
1961 50,000
2017 3,372,966

Zatím bez slepic

No na pátek dobrý a to není třináctého.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ale ale, copak nám to děvenka provedla?
Zapomněla si zahalit kotníček
v tom světě muslimským?
Zavřít ji zajisté museli,
jinak by ji ostatní
ukamenovali,
chránili ji
zajisté.

Zatím bez slepic

"...Palestinka Nur Ashraf Bekai žije od čtyř let v České republice. Dnes učí na základní škole v Předlicích v Ústí nad Labem. Děti ji mají na angličtinu a na občanskou výchovu..." - muslimka učí děti v Česku občanskou výchovu - dochází vám to?

Zatím bez slepic

Aldo,
koukám, že jste si nepřečetl originální článek
https://www.denik.cz/regiony/muslimka-uci-romske-zaky-citim-ze-me-potre…

...a že jste nedomyslel budoucí souvislosti.
Osobně musím označit tento pilotní projekt z pohledu muslimských duchovních za geniální.
Zaměřit se na získávání nových muslimských věřících v Čechách na dětské Romy z problémových lokalit ... nic účinnějšího bych pro začátek nevymyslel.

Podotýkám, že nepochybuji o pozitivních vnitřních pohnutkách samotné učitelky a její čisté víře.
Jediné o čem pochybuji je to, že to byl její vlastní nápad - a že nebude mít následovnice.

Zatím bez slepic

To vymyslel strejda Mohamed. Mel na to celej zivot. Oni jen jedou podle.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V hlavním městě Berlín byl Mohamed nejoblíbenější, pokud dítě dostalo jedno „křestní“ jméno, upozornil německý regionální list Berliner Morgenpost. Dostal se z šestého místa na první, když přeskočil například Louise či Emila.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-berlin-jmeno-dite-mohame…

Zatím bez slepic

In reply to by Laco G. Mlynář (neověřeno)

Trvalý odkaz

abychom to za pár let neříkali sami o sobě. Zatím se tady musulmanům moc nechce, ale všeho do času. Někam ty přebytky budou muset "Helmuti" "odlít". Bývalý a v podstatě i současný protektorát Böhmen und Mähren se k tomu hodí vcelku dokonale. Navíc by se tím dalo víceméně konečně i vyřešit i Endlösung der Tschechischen Frage.

Zatím bez slepic

In reply to by L.C. (z Kosy) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zatím jenom nepřišli na geniální řešení. Oficielně bydlet v Německu a tam pobírat sociální dávky. Reálně bydlet v ČR a tady si za ty dávky žít jako králové. Ps.: Na to, že jich tady oficielně žije málo, jich denně potkávám nějak moc. (Chodím s vnoučaty na kroužky v centru Prahy.) Myslím, že někteří toto řešení už dávno objevili.

Zatím bez slepic

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přesně tak, i nové kebabárny se dost otevírají. Stejně jako se Praha a Střední Čechy zbavili Romů přesunem na sever (a tím naprosto znehodnotili ceny nemovitostí), tipuji si, že to samé se děje s německými migranty.

Zatím bez slepic

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Praha jich je cim dal plnejsi. Chodej se ucit strilet.

Az zacne to zacne na zapade, tak tady okamzite taky.

Zasrany Hamacek, zasranej Sobotka, zasranej Svejdar, zasrani Pirati atd.

Zatím bez slepic

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na Ukradině by si žili jako císařové, tak proč je neposlat tam.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ukrajina je od Německa moc daleko. Oni se musí občas v Německu ukázat, aby o ty sociální dávky nepřišli. Formálně přece žijí v Německu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Luděk Frýbort: V islámu človek nemá svou vlastní vůli, svou zodpovědnost, tím pádem ani svědomí

https://dvojka.rozhlas.cz/ludek-frybort-v-islamu-clovek-nema-svou-vlast…

Mně na islámu vadí, že člověk nemá svou vůli. Když já vezmu tuhle skleničku a ucmrndnu z ní kapku, tak ne já, ale ruka Alláhova mě vedla. Když pojedete dejme tomu v Turecku, což je celkem ještě dost rozumný stát, autobusem, tak uvidíte, že před řidičem bimbá ozdobná cedulka a na ní je napsané Allah korusun – Alláh řídí. To je míněno doslova. Ten pán za tím volantem se ho jen tak drží. Ten autobus řídí ruka Alláhova. Jestliže se ze zatáčky vyřítí tři náklaďáky vedle sebe a ono to řachne, tak to chtěl Alláh.

Člověk praktikující islám nemá svou vlastní vůli. A když člověk nemá svou vlastní vůli, nemá ani žádnou zodpovědnost, a protože nemá zodpovědnost, nemá ani svědomí.

Martina: Myslíte si, že tedy stoupenci koránu, muslimové, nemají svědomí?

Luděk Frýbort: Když to vezmu doslova, tak ne. Taky to vidíte, že jim nedělá žádný problém vzít zajatce a podříznout mu krk.

Všechno, co muslim používá, od čepice, po rádio, noviny, to všechno není vynalezeno v místě, nýbrž je přejato od nevěřících. Muslimům by to dlouho ještě nevadilo, kdyby nezačali být poráženi evropskými zbraněmi. A z toho vznikla snaha některých muslimských vládců v tomto ohledu dohonit západ a to vedlo k dalším porážkám.

Kdyby se muslim ptal sám sebe, kde jsem udělal chybu, tak by se ptal, kde udělal chybu bůh

My, když se nám něco nepovede, tak se zamýšlíme, říkáme si, kde jsem udělal chybu. To muslim nemůže. Jeho veškeré pohnutky řídí bůh. A kdyby se ptal sám sebe, kde jsem udělal chybu, tak by se ptal, kde udělal chybu bůh. To je naprosto nepřípustné.
Takže on se ptá jinak. On se ptá, kdo nám to způsobil? Který nepřítel, satan, křižák, sionista. A má jedinou odpověď a to je boj.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jsem tady u Vidláků občas na návštěvě jako každý jiný. A když to tak sleduju, chováme se (já taky, aby bylo jasno) jako vyděšené hejno slepic, když nad nimi krouží orel. Pokvokáváme, pobíháme vyděšeně sem a tam po dvorku, občas něco sezobneme a čekáme, "až to na nás dopadne".
Trochu se stydím.
Paralýza.

Zatím bez slepic

Vidláci však mají vidle a umí se s nimi ohánět.
My, kdo se celý život, kromě svého zaměstnání, rýpeme též ve hnoji a hlíně,
zůstáváme (snad) solí země.
Budeme umět oplácet - oko za oko, zub za zub.

Zatím bez slepic

Budeme umět oplácet - oko za oko, zub za zub. - Jo vazne? A co jste vratili komunistum po roce 1989? Nic. Co jste vratili havlistum po 30letech? Nic.

Kde berete tu jistotu, ze vymyslite neco, co nevymysleli na zapade?

Zatím bez slepic

Pokud je člověk věřícím, mohl by si klást třeba otázku: „Kým mohu být ve vztahu ke svému Bohu, či Bohům“ (to dle preferencí každého, kdo ještě věří ve vis maior)? Spousta lidí by mohla odpovědět třeba, že by mohli být jeho/jejich oddanými služebníky. Já nerad sloužím. Je ve mně kus něčeho, co je na to příliš hrdé. Ne, že by mi nechyběla pokora, ale k úslužnosti je přece jen ještě dlouhý kus.

Zeptám-li se sám sebe, čím bych chtěl skutečně být svému Bohu, pak odpovím „Budu Jeho štítem i mečem“.

Otázka je, zda-li a nakolik je to fanatické tvrzení. Řekl bych, že je to v podstatě jedno. Tady v této zemi je stále ještě spousta věcí, za které se dá bojovat.

Kdysi jsem třeba slyšel tvrzení, že lidé se v zásadě dělí na ovce, vlky a ovčácké psy. Nikdy bych nechtěl být vlkem, stejně jako bych nikdy nechtěl být ovcí. A tak mi zbývá ta jediná a poslední možnost, protože jak zní jiné tvrzení. Ovčáčtí psi jsou často proklínáni. Většinou ovšem do doby, než vlci zaútočí na stádo.

Průměrný počet slepic: 2 (1 hlas)
Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zemru-ale-nevzdam-se-Put…

--- citace

Vzpomínka na Velkou vlasteneckou válku a její pravdu, to je naše svědomí a naše odpovědnost.

Dnes vidíme, jak v řadě států úmyslně deformují válečné události, jak idealizují ty, kteří zapomněli na čest a lidskou důstojnost, sloužili nacistům, bezostyšně lhali svým dětem, zradili své předky.

Naší svatou povinností je chránit autentické hrdiny. Pokloníme se všem veteránům vítězné generace. Žijete v různých zemích, ale úsilí, které jste spolu završili nemůže být rozděleno. Budeme vždy ctít vás všechny, oslavovat vítězství, které bylo a zůstane pro všechny.

----

Vojáci nelitovali svých životů pro svobodu své země svobodě, v zájmu mírové budoucnosti, v zájmu každého z nás. Nikdy nezapomeneme na jejich odvahu a obětavost, nezměrnou cenu, kterou zaplatili za svobodu.

Zatím bez slepic

Bohužel... Jedna arogantní, namyšlená nula, co byla naším premiérem
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hovado-kus-ho-na-Topolane…

Zatím bez slepic

Nebylo tohle hovado synem komunistu a absolventem vojenske skoly ?

Zatím bez slepic

To se samozřejmě hned tak nedočkáme, dokonce je to každý rok řekl bych v tomto směru horší a horší
O mě potěšilo v článku "Vítězství bylo dosaženo odvahou účastníků obrany starých ruských metropolí, Kyjeva a Velkého Novgorodu, nebojácností obránců Smolenska, Oděsy, Sevastopolu, bezmezné odolnosti obyvatel obléhaného Leningradu."
To na Ukradině neslyšeli rádi, ale pravda hold někdy bolí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://www.consilium.europa.eu/cs/press/press-releases/2019/05/09/the-…

*******
PERLY:
"Naše rozhodnutí se budou řídit duchem a literou těchto 10 závazků.
Unie je již dnes silnější, než byla včera, a my její sílu chceme dále rozvíjet s ohledem na budoucnost.
...vykročit vstříc své budoucnosti jako jednotný a nedělitelný celek.
Zůstaneme jednotní v dobrém i zlém."
*****
Zejména ta jednota ve zlém vyvolává takové temné předtuchy.
Snůška floskulí, bývalí tajemníci ÚV by se za Prohlášení -deklaraci v Sibiu nemuseli stydět.
Nic tak nedemonstrovalo, co je EU zač, než to, že 9.5. místo slavení konce poslední šílené světové války, nejlépe spolu s RUSKEM se představitelé států osvobozené Evropy vedené poraženým Německem věnovalo oslavě vlastní marnosti a vyprázdněnosti.
http://www.protiproud.cz/politika/4417-den-vitezstvi-vyhrali-druhou-sve…
To, že se náš prezident oslavy konce války "účastnil" partyzánsky na Ruském velvyslanectví, místo aby mohl hrdě stát na tribuně vedle prezidenta Putina, je už jen smutnou tečkou.

Takže vzhůru do budoucnosti, kde zítra již znamená včera, nebo včera zítra..... to nevadí ale hlavně JEDNOTNĚ v dobrém i ve zlém.

PS: Ta křesťanka se "rouhala" tím, že pila vodu ze stejné studny jako jednotní "čistí", prostě tím, že byla.
A západní svět raději schová (vyplatí asi) jednu ženu, ale to, co jí usilovalo o život tím nezmizí.................
Tady vidíte názorně, kam vede ta nerozborná JEDNOTA, jak a kam schováme všechny dobré lidi světa před zlem a násilím?! Začít by se mělo pravdou .............

Zatím bez slepic

Politické frakce EP měly třicet let "klid na práci" a teď se bojí o koryta aneb "nerozbornou jednotou ke společným zítřkům, EU si rozvracet nedáme".
Je na čase oprášit Husova slova a rvát je do mladých horem dolem jako filozof J. Hejlek. V březnu se na filozofické fakultě v Pardubicích uskutečnila debata se studenty na téma dezinfornace, diskutovali dva pracovníci ČT a dva profesoři z fakulty. V první části videa jsou krátké přednášky ČT, klasika... důvěryhodné a seriozní zdroje, ruské trollí farmy, pravda je, co říkame my atd. J. Hejlek mluví v druhé části o tom, co si tady píšeme. Třetí část obsahuje dotazy z publika nepřekvapivě hájící pravdu ČT.
http://www.nwoo.org/2019/03/26/pravda-lzi-a-polopravdy-ve-verejnem-pros…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Všimli jste si, že jsme se vlastně přes všechna lidská práva dostali do takové verze soft otrokářského systému? Tedy všichni pracují a platí daně státu. Ten je pak rozdá těm, kdo nepracují )a jedno, z jakého důvodu). Ale časem se zde vyvinul systém omlouvající různé skupinky lidí, kterým platí život bez práce. třeba takové neziskovky placené státem. A tím se všichni ti, kdo pracují a platí daně, dostali do situace, kdy pracují v podstatě jako otroci, jen jim nikdo o jejich otroctví neřekl. Je to otroctví dluhu a přehnané korektnosti, kdy máme respektovat práva každého na úkor svých vlastních práv. A tím jsme si nastartovali cestu do otroctví.
Pravda, otrokáři jsou anonymní a chybí zde přímá vazba mezi otrokářem a otrokem, protože v cestě je mnoho prostředníků státu a neziskovek. Tak je otrokář anonymní a anonymní je i otrok. Otrokář navíc nesebere vše, jen podstatnou část práce otroka a má jen vágní povinnost otroka živit. Otrok má nějaká práva. Tak je možná spíše mluvit o kombinaci systému otrokářského, nevolnického a dluhu. který už není dědičným hříchem lidským, ale dědičným dluhem finančním.
Přesto žijeme v otroctví bez pout a naše okovy jsou v seberegulaci prostřednictvím vnucené politické korektnosti jako hlavní zbrani otrokářů.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vážený Gerde, Jaroslav Foglar kdesi napsal, že zbraní otroka je zrada. Já mám raději Jaroslav Haška, jak jsem již zde včera v diskuzi uvedl. Je nám bytostně bližší a umožňuje nám svobodně (i v době nevolnictví a otroctví) volně komentovat stav věcí dnešních. Pokud se nebojuje, je to dle mého názoru nejlepší zbraň a lék. Tady je malý vzkaz toho giganta české literatury: „Níže podepsaní lékaři bazírují na vrozeném kretenismu Josefa Švejka vyjadřujícího se slovy: Ať žije císař František Josef I., kterýžto výrok úplně stačí, aby osvětlil duševní stav vyšetřovaného jako notorického blba.“ V mém osobním životě mě proto politická korektnost míjí a nepřekáží. Vysmívám se jí.
Hezký den. ik

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ano, levicový světonázor (vč. pseudohumanismu, liberalismu ap.) je na vině
Neziskovek placených státem je plno - hasiči, policie, uřitelé. Zřejmě je řeč o těch "lidskoprávních a pseudohumanistických"
Já se otrokem necítím a nikdo se nemusí zadlužit, pokud nepropadne hysterii davu
Ještě možná pod tlakem té korektnosti, ale i tady se člověk může vysměknout

Co jste si zvolili, to máte. Mé děti po mně dluhy nezdědí. A samotné již fungují mimo kompletní dosah státu.

Zatím bez slepic

Gigant Babiš, zvolený i mnohými z vás, rozhazoval rozhazoval (i mnohým z vás a dost) a dnes už má hlavu "v pýru", kde na to vezme i s dotacemi EU, aby udržel alespoň plánovaný schodek. Takže už i on vymýšlí nové daně, když pominu, že už jich pár zvedli (ale tvrdit vám do oči bude pravý opak). To on zadlužuje nás všechny, notabene s dávkomatem Maláčovou, která nevidí nic jiného, než "důstojná život" kdejakýho parazita a zbytečného, neužitečného člověka.
Jak se chcete vyrubat ze závalu dluhů, když sami, a rádi, s nadšením, volíte lidi, kteří bez zadlužování všech nedokáží žít. Tedy levici a populisty.
Následně se pak řeší, jak takovému lemplovi a parazitovi zachránit prdel, opět na úkor druhých, když se dostal do existenčních problémů kvůli vlastní idiocii, místo aby byl ponechán někde ve škarpě.
A abych opět neřešil jen něco úplně jiného než je v článku, se kterým souhlasím, tak poznamenám jen to, že jako veliký odpůrce multikulti a islámu - kam se ten v článku řešený problém se*e za touhle zde zmíněnou rozežraností lidí, která nejen mnohé z nás, ale i jako společnost, svrhává do propasti dluhů.
Už si ale konečně přiznejme, že to je vina, samozřejmě MIMO JINÉ, i třeba ekonomicky zcela neopodstatněné přidávání důchodů, mezd - prostě přerozdělování.

Místo toho budeme fňukat nad kapitalismem - který by to vůbec nemusel řešit.

Zatím bez slepic

Děláte ostudu onomu francouzskému spisovateli, jehož jméno jako svůj nick používáte. Lžete, lžete, lžete. Jaké daně pro rok 2018 a 2019 po které vede vládu pan Andrej Babiš, jeho vláda zvýšila? A jaké daně snížila? Jste takový pečlivý, tak je vypište!

Zatím bez slepic