Burani to odhadli dobře

Autor
Štítky

Všimli jste si někdo v posledním půl roce Drahoše? Myslím toho neúspěšného prezidentského kandidáta, který se zaklínal slušností, prací pro tento národ, nabízel nám novou politiku i novou vizi, uměl zabít králíka, nosil brýle bez dioptrií, jeho manželka toužila být paní prezidentovou ještě víc než chtěl být on prezidentem a když pak prohrál, bylo to podle jeho vlastní sebereflexe proto, že mu Zemanovci nasadili nálepku vítače. 

Měl takřka neomezenou mediální podporu, dostatek sponzorů a neurekom apologetů, kteří plnili internet zaklínáním sebe sama, že on je ten pravý, jedinečný, který pro nás všechny udělá cokoliv až do roztrhání těla. Nedopadlo to. Nakonec se spolu s dalšími neúspěšnými kandidáty dostal do senátu, kde (možná) sedí dodnes. 

O Hilšerovi člověk občas slyší. Tu a tam se ten jeho hezký ksichtík ala Zdeněk Podhůrský mihne ve zpravodajství. Stejně tak o sobě občas dá vědět Fišer. Tedy naposled jsem ho zaznamenal u kauzy Hulahej, kde vehementně obhajoval okamžité odstřižení se od Číňanů, aby se (poté co dostal slovo odborník přes telefonní sítě) dozvěděl, že od Hulahej je u nás všechno od antén po ústředny a pak už jen lapal po dechu. 

Ale Drahoš zmizel zcela a úplně. Od jeho senátní inaugurace prostě není. Sem tam zaznamenám, že se podepsal pod nějakou blbost - jako třeba budoucí obvinění Zemana z velezrady, ale jinak je mediálně naprosto mrtvý. Žádné rozhovory, na fejsbůku má pár vyjádření, nemluví na demonstracích a pokud ano, tak to ani naše vaše ČT nevysílá, nikde není hostem a pokud někde přednáší, tak to nestojí za zmínku ani v regionálním tisku. 

Zdá se, že průměrný Jarin z Horní Dolní to vyhodnotil celkem přesně. Tenhle chlap se o nic nezasadí, nic neudělá, ten bude jen poslouchat podivné poradce o kterých se nejspíš ani nedozvíme. Sliby ano, ale práce žádná. Zatím to vypadá, že si vzpomene zase půl roku před volbami, tedy pokud do něj ještě někdo bude chtít nalejt peníze. 

Ale možná je chyba ve mně. Málo koukám na televizi a čtu jen dezinformační weby. Ale tam se spolehlivě dozvím o každém šplechtnutí kteréhokoliv podprůměrného sluníčkáře, elfa i Peszyňského. Jakmile někde kvákne jakub Janda, druhý den to mám s palcovými titulky. Ozve se Schláfenberg, Kalousek, Telička, Štětina, takřka okamžitě to má obrovskou odezvu u putinových trollů. Hned vím, že nás "pánové dobroseři" chtějí zase kulturně obohatit... Ale Drahoš nic... nic...  a zase nic. 

Admirále, budete schopen nám najít nějaký rozhovor nebo cokoliv, kde by Drahoš něco řekl? Ani to nemusí být smysluplné. 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Drahoš tleská nad výsledky eurovoleb: Babiš se dá porazit! Je potřeba...
27.05.2019 16:15
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drahos-tleska-nad-vysledk…

Drahoš, Majdan a zmlácený Ovčáček? Po konci „Václaváku“ se Česko rozhádalo na internetu. Ale hodně
22.05.2019 8:36
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Drahos-Majdan-a-zmlaceny-O…

Drahoš: Zeman je ještě horší, než byl!
28.03.2019 7:17
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drahos-Zeman-je-jeste-hor…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vzpomínám si, že někdy kolem termínu 2.kola prezidentské volby v lednu 2018 sem Asfaltový holub dotáhl vyjádření "Lašského barda":

Nezpíváš chór dervišů?
Tak dostaneš na šišu
bo blokuješ vývoj státu
od palcátu k chalifátu.

Tehdy mi to připadalo dokonalé.

No pak už sem AH přitáhl rovnou celého Lašského barda Ládika!!! a asi nejenom já jsem pyšná na to, že tu v kurníku máme tak velikého básníka.

Vlastně ta severní Morava vyprodukovala už víc takových velikánů (Větva by napsal umjelců): Nohavica, Větvička, Ládik!!!...

Zatím bez slepic

Zbývá jen dodat : "LÁDÍK NA HRAD !"

Zatím bez slepic

Už si přesně nevzpomínám, zda nápad s Ládikovou kandidaturou na Hrad byl nápad můj nebo Jáchymův.
Nicméně pokud byl Jáchymův, nejedná se tak zcela o nezištnou iniciativu. Ačkoli nám jde oběma předeším o Národ, Jáchym doufá, že z Ládik!!! z výše své prezidentské stolice prosadí Jáchymovo jmenování do funkce ministra kultůry.
Jáchym je sice vůl (můžu to říkat, on říká totéž o mně), ale nejspíš by byl lepším ministrem než takový HerrMan nebo nastávající ministr nebožky ČSSD.
Prostě horší to už to snad být nemůže.
Mimochodem - jestli máte poblíž trafiku, kupte si poslední Literárky(č. 6, vyšly včera). Spisovatel David Zábranský tam v zájmu české kultury prosazuje zrušení ministerstva kultury.

Zatím bez slepic

bo ste do seznáámu velikáánu nenapsáála mně!

Pozn. autora - ta dvě "r" s čárkou mají nahrazovat tvrdý znak, který se v Gorolistánu běžně v mluvě užívá a psaná čeština pro něj nemám adekvátní grafické vyjádření.

Zatím bez slepic

Zatím bez slepic

Maneco,
díky Vám za to, že jste spravedlivě připomněla mou (a Jáchymovu) zásluhu na šíření Ládikova věhlasu a zmnohonásobení Jeho čtenářské obce!
Na básníky jsem přísnej, ale spravedlivej!
Poté, co začal ve velkém psát Ládik do krtčí Nory, přestali jsme s Jáchymem víceméně publikovat své vlastní básně a stačí nám hřát se v odlescích Mistrovy slávy!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

že jsem nikde při těch demonstracích neviděla Pičínského, čekala bych, že se stane "Tváří" Milionu chvilek nenávisti.

Du spat, už dnes nějak sartrovatím...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na šestém hradním nádvoří
kde kandidáti táboří
tam pikle kuje demoška
a stojí pevná trojnožka.
Tam hilšer fišer topolánek
pod čelovkou krčí plánek
a horáček se zajíká:
pan Drahoš stáhl králíka.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mejd máj dej, jak říkáme my, eurovlastenci, od druhého obrození.
Čtu to v autobusu a tlemim se jako debil.

Zatím bez slepic

Koho že zabili...?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Drahoš se drží toho hesla,kdo nic nedělá,nic nezkazí.
Kdo nic nezkazí,tak je povýšen a zas nic nedělá.
Myslím si,že se příštích voleb na post prezidenta zúčastní,ale bude to mít horší,než při této minulé.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Drahoš JE vítač. Inicioval vítací petici.
Ale jinak je to nezajímavý podpantoflák. Nemá žádný názor, drží se vzadu, je neviditelný, ale taky kompromis pro krajní tábory. Nenadchne ani neurazí. Proto v byru Avčr postupoval nahoru.

Ale Drahoš je nezajímavý. Zajímavá je partička, co si ji zvolila jako maskota. (A co mu poručila tu petici)
Aby je vytáhl v zákrytu k moci. Dokonce ho i politicky školili, bo Drahoš žádné politické názory neměl. Píšu z telefonu, tak to nedohledám, ale psal o tom Tomáš Vyoral. Trefa do černého! Dá se to dohledat na googlu.
Hlavou komplotu je jistý pravicový politik Petr Kolář. Byl kdysi dokonce asi 2 roky vyslancem v Rusku a jak útočil na hostitelskou zemi... Jo, prachy a školení v Eméru... Jeho syn dělá někde v Práglu starostu.
Měl to být odzkoušený postup jako v TOP. Trautoš předseda, faktický vládce nezvolitelný Kalousek. Drahoš je želé, pro fci manipulovatelný, prezident v pozadí měl být nezvolitelný Kolář. Kdo o tom US jestřábovi v pozadí něco ví, může jen děkovat Bohu, že to dopadlo, jak dopadlo.

Jestli půjde Drahoš do dalších voleb, tak si to parta ošetří. Tv, tisk, rádio, plakáty, bojůvky, prachy, prachy. Nevidím to jednoznačně jako Vy, Zemědělče. Zeman už zvolen být nemůže, ostatní dobré kandidáty nebude nikdo znát, nebudou mít fondy a sdělovadla. Drahošovi přihrají něco jako skládku odpadu Čaputové, uvidíme, že za vším, co se tady povedlo, je Drahoš. Zase z něj bude kladné simulákrum...

Nebo prostě vyberou jiného Drahoše...

Zatím bez slepic

V letech 1999–2003 byl velvyslancem v Irsku. Od září do října 2005 působil jako náměstek ministra zahraničních věcí ČR pro dvoustranné vztahy. 29. listopadu 2005 byl jmenován velvyslancem ČR v USA,[3] kde působil do roku 2010, následně do roku 2012 zastával post velvyslance v Rusku.[4] V roce 2013 pracoval pro PPF jako ředitel pro mezinárodní vztahy a na starosti má především asijské trhy.
V roce 2013 se o něm spekulovalo jako o nástupci Karla Schwarzenberga na postu ministra zahraničí.[5] Od roku 2014 spolupracuje s advokátní kanceláří Squire Patton Boggs a s think tankem Evropské hodnoty, angažuje se v Iniciativě pro evropské hodnoty. Je ženatý a má dva syny,[2] starší Ondřej Kolář zastává v současnosti funkci starosty Prahy 6.

Kolář označil české odpůrce stavby amerického protiraketového radaru v Brdech za „užitečné idioty“, kteří podlehli dezinformační kampani Ruska.[6] Českého prezidenta Miloše Zemana označil za „trojského koně“ Ruska a v roce 2016 zvažoval, že by proti němu kandidoval v prezidentských volbách.[7] Nakonec se však v březnu 2017 rozhodl, že kandidovat nebude.[8]
Na besedě se studenty v listopadu 2015 prohlásil Kolář na adresu ruského národa: „I když Rusové vypadají stejně jako my, jsou jiní. Sami o sobě tvrdí, že jsou Euroasiati a mají poněkud odlišné uvažování.“[9] Militantní islamismus prosazující islámské právo šaría, který má podle Koláře s islámem společného jen málo, označil Kolář za „nebezpečnější než fašismus nebo komunismus“ a podpořil by pozemní vojenskou invazi proti Islámskému státu se zapojením NATO a arabských spojenců z okolních států.[9]
V roce 2017 podpořil vznik Centra proti terorismu a hybridním hrozbám, které má upozorňovat na dezinformace na webech či sociálních sítích.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Kolář_(diplomat)

Zatím bez slepic

Pámbu s námi a zlé pryč, brrrrrrrr 😵

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ale nebojte se jde jen o jinou kulturu, ktera nas obohati

Imám podporoval teroristy z peněz českých muslimů, ti o tom nevěděli
31. května 2019

Čeští muslimové roky přispívali od stokorun po tisíce do svých sbírek, kterými chtěli pomoci zaplatit stavbu mešity v západoafrickém Beninu nebo uhradit péči o válkou zmrzačené v Sýrii. Policie však podle zjištění MF DNES nyní pracuje s verzí, že peníze ze dvou slovenských účtů skončily ve skutečnosti u teroristů.

„Finančně jsem podporoval mudžahedíny v Sýrii, konkrétně an-Nusrá. V Sýrii bojují tři skupiny – první jsou extremisté z Islámského státu, druzí jsou lidé, kteří zradili islám a muslimy, a třetí pak lidé bojující proti okupaci snažící se aplikovat právo šaría – a ty já podporuji, to jsou mudžahedíni (bojovníci za víru ve svaté válce),“ řekl Shehadeh.

Podle obvinění ví policie minimálně o dvou schůzkách Shehadeha s prostředníkem, který měl peníze doručit teroristické organizaci Džabhat Fatah aš-Šám.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/byvaly-prazsky-immam-samer-shehadeh-…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mně ne.

Zatím bez slepic

Ale té partě US jestřábů, co jménem jeho loutky chtěli vládnout, schází víc než moc 😓

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak jsou krásné, jak jsou milé
drahošovy dredy bílé;
nenosí však žádné štěstí
na koštu by dostal pěstí.
Místo vína pije visky
zkrátka velké stydké pysky.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

:D - chezke

Zatím bez slepic

to tak nevypadá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Letos v lednu v ČT24 zavzpomínal J. Drahoš na volbu prezidenta a hodnotil rok M. Zemana.
Na úvod pravil: "Teď jsem v Senátu, povedlo se mi, co jsem chtěl a je to velmi zajímavá zkušenost".
"Kde jste chyboval ve své kampani?", ptala se sladce moderátorka M. Augustová. J. Drahoš se shodl s odborníky, že rozhodly řetězové mejly, fejkňjůsy. "Nefér kroků byla strašná spousta, mejly profesionálně připravené." Dále pak zhodnotil rok působení M.Z. ve funkci prezidenta - výkon funkce M. Z. vnímá velmi kriticky, nectí ústavu, ohrožuje bezpečnost státu, ovlivňování justice. Shrnuto, samé zcela "originální" myšlenky.
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/21…
Začátkem dubna v "Událostech, komentářích" sekundoval J. D. debatě poslanců Baxy a Raise na téma "Dusno kolem V. Klause ml.". Z 22 minut mluvil J. D. čtyřikrát, dohromady tak pět minut, Písařovicová na něj obdivně hleděla a opět samé skvostné myšlenky - všem nám musí jít o školství, V. Klaus urazil i mne (svým výrokem ve Sněmovně), platy našich učitelů jsou nedůstojné. Jediný opravdu zajímavý názor měl J. D. v otázce maturit, že by mělo jít o celoroční projekt studentů.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/21941…

Zatím bez slepic

Připomněla jste mi film "Nezbedný bakalář," se to tuším jmenovalo.
A tak nějak ještě jednoho člověka, který se s kamennou tváří vyjadřoval v TV : "Moje maminka byla učitelkou".
Tak nevím, kolik je v té bandě těch, kdo by si skutečně zasloužil svůj nemalý plat a...eh nic, mlčím, matka by se v hrobě otočila.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No kromě toho, že v Senátu zastává funkci předsedy výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice, se chtěl nechat zvolit též do předsednictva ČSVTS (navržen Českou společnosti chemického inženýrství). Bylo to těsné, neprošel o 3 hlasy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Podle mého názoru by měl Drahoš v současné nelehké dopravní situaci využít svých zkušeností s konsenzuálním řízením antibaišovské prezidenské kolony a neprodleně nastoupit coby regulovčík na naše americkou ocelí ušpuntované dálnice:

- Podle Radiožurnálu se ráno v kolonách na D1 popojíždělo od omezení na 45. kilometru až na 125. kilometr. „Je to totální konec světa,“ svěřil se Zelené vlně jeden z řidičů. Cesta z Prahy do Brna se tak může podle Radiožurnálu protáhnout i o tři hodiny.
Vozidlo z konvoje bouralo na D2

Komplikace jsou i na D2, kde v zúžení na 34. kilometru ve směru na Bratislavu se krátce po 7. hodině srazilo nákladní auto s vozem z vojenského konvoje. Dálnice poté byla neprůjezdná, nyní se jezdí jedním pruhem.

„Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Policisté zvažují, že automobily nechají odstavit na blízké benzinové pumpě mimo dálnici kvůli plynulosti provozu,“ uvedl Malášek.

Nehoda se stala poblíž Velkých Pavlovic, na místě nehody stojí několik vojenských vozidel. Nehodu řeší státní i vojenská policie.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/d1-kolony-praha-brno-zuzeni-zruc-nad…
******
O nucených přestávkách by mohl Drahoš hostit naše preventivní zachránce před putinovským nebezpečím chlebem a nasoleným králíkem.

Zbývá jen doufat, že případnému rozpoutání obranné třetí světové války nezabrání srážka amerických obrněných mírotvorců s českou škodovkou.

Zatím bez slepic

zbavit všech per a drápků, jakož i zobáku, aby nemohl klofat do klábosnice a takto neprozřetelně rozdávat dary moře - chci říci, vlastně napsat dary Drahouše.
Kua fix, kdo to kdy viděl rozdávat z cizího králičí maso, vy jeden holube? Nasolte si staženou kožku a tu pak klíďo rozdávejte! Esli někdo vydrží ten smrad, ať si ji pak vyvěsí v bojovém vozidle, když to bude považovat za nutné.

Zatím bez slepic

Na Českém rozhlase byl generál co vysvě+tloval, že to špatně chápeme, že to byl úspěch protože mín jak polovina stačila překročit hranice na slovensko a pouze "malá část" zablokovala cesty :D

Boha jeho, fakt si myslí, že když toto veřejně tvrdí generál, že někdo uvěří, že tito jsou schopni vést válku jinak než kecama?

Když přidám, že bezosadkove věže zavedl Izrael co ma szkusenosti o kterych se generalovy muze jenom zdat a presto tvrdi, ze zkusenosti armady CR jsou takove, ze vlasnte izrael to dela spatne :D

Zatím bez slepic

Dovolím si opravit, právě Izrael zjistil, že čistě bezosádková věž je příliš zranitelná, a tak trvá na věžích osádkových. S tím, že posádka potřebuje mít v případě poruchy situační povědomí, tedy vykouknout z poklopu. Bezosádkové věže zavedli Izraelci čistě z důvodu, že se velitelé příliš hlásili k hrdým tradicím ze šestidenní války, kdy velitelé řídili tanky s otevřeným poklopem. Protože vystrčený velitel se stával příliš často obětí palby, hledali působ, jak jim neblahý zvyk zatrhnout.
Bezosádkové věže jsou ještě v počátečních stádiích vývoje a vyřadí ji i námraza na senzoru nebo jakákoliv závada, která může být odstraněna jen v zázemí. Zatímco v případě věže osádkové se velitel v nouzi může po okolí rozhlédnout.
USA a Izrael jsou jednoznačně pro věže osádkové.

http://www.natoaktual.cz/halavac-bvp-pasove-bojovo-vozidlo-pechoty-arma…

Zatím bez slepic

melete hovna. Beze srandy.
Četl jsem ten blábol, na který jste dal odkaz. Přirovnám to k tomu, o čem mám největší přehled, tedy k "učenému hádání" největších blbců v tomto státě, jak vybírat mýto od nákladních aut - zda přes mýtné brány, anebo křápem komunikujícím přes satelit.
Sepsal jsem několik statí o tom, že pokud by ČR vybírala poplatky prapůvodním způsobem, tj, nálepkou na čelním skle, vybrala by při nezvýšení ceny za celých deset let nejméně stejnou částku, jako s Kapschovými bránami.
Že to funguje, je živoucím důkazem Rumunsko, kde se platí doslova směšných 12 éček za den a výběr pro stát je při porovnání se zbytkem kasující Ojropy vpodstatě shodný, protože systém vykazuje minimální náklady a pokuty jsou tak drastické, že nikoho ani nenapadne, aby se kvůli necelým třem stovkám denně pouštěl do nějakých švindlů. Pro srovnání u nás není žádný problém projet za měsíc (20 šichet) 30 litrů, tedy pětinásobek, ale dá se natočit i daleko víc, vůbec nejsou výjimečné faktury na 50 a více tisíc.
Naproti tomu se jak mýtné brány, tak i výběr přes satelit dá obechcat neuvěřitelně jednoduchými způsoby, záleží jen na inteligenci (nemusí být příliš vysoká) pachatele - řidiče a samozřejmě na jeho hmotné zainteresovanosti.

Úplně totéž v bledě modrém jsou žvásty o nových BVP.
Ruské "beviny" dvojkového typu (laik je pozná podle rychlopalného kanónu ve věži, jednička měla kulomet) jsou i dnes plně bojeschopné, pokud se do nich natahá nová elektronika kompatibilní se standardy NATO a navěší se na to balistická ochrana. Železo zůstává i nadále železem.
Samozřejmě můžeme hodiny žvanit o lepších - výkonnějších (a zejména dražších) motorech, vylepšených jízdních vlastnostech a podobných hovadinách, ale v opravdovém konfliktu, nikoli na předváděčkách typu Afgh. rozhoduje poměr cena/výkon a žádné kecy o tom, co by kdyby.

Zatím bez slepic

Obávám se, že nemohu souhlasit. Bezosádkovou věž lze snadno vyřadit z provozu a k tomu stačí ji jednou trefit. Když jsou senzory očesány, stává se z BVP (nebo tanku) s bezosádkovou věží jen železná rakev. Člověk je zatím ještě pořád efektivnější než dosavadní senzory. Dalším problémem je rychlost přenosu dat, Puma to řeší světlovody a díky tomu vysokou cenou. Osádková věž má smysl, navíc na ni lze navěsit úplně stejnou elektroniku a senzory jako na bezosádkovou. Jen je zde ještě záloha toho člověka. A vysoká silueta v podmínkách měst střední Evropy zase tolik nevadí.
Co se týká dálniční známky, tam nikdy nebylo cílem Topolánkovy vlády prospět ČR, ale odklonit peníze do stranické kasy. Při prodeji dálniční známky neinkasuje stranická pokladna nic, a Kapsch taky ne, tak museli vymyslet předražený systém. Slováci se zachovali daleko rozumněji.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

mýto má režijní náklady vysoko nad 50 % celkové vybrané částky, a to se nebavíme o pořizovací hodnotě. Oproti tomu zlodějský Kapsch to "dokázal stlačit" z původních 30 % na nějakých 17.
Stran "učené" debaty o (bez)osádkové věži jste také poněkud mimo. Nepochopil jste, že jsem "jemně" upozornil na skutečnost, že rusáci po modernizaci prodávají stroje BVP, resp. BMP za zlomkovou cenu oproti pseudomoderním křápům narvaným milionem hovadských pseudosystémů, jejichž účelem není nic jiného, než se kazit. Na netu toho najdete o přezbrojených bevinách spoustu. A dokonce jsou odzkoušené a můžete hádat, kde asi. Samo, že Sýrie, Libye, jak jinak.

Zatím bez slepic

Targusi,
nakoupit ruskou techniku? To chcete, aby všichni příslušníci pražské kavárny dostali mrtvici? To nemůže projít, když máme kupovat techniku z USA! Tedy kupovat ji tak úplně nemusíme, mohli bychom jim ty prachy i rovnou dát, ale vypadá to poněkud blbě. Takže musíme kupovat vojenskou techniku made in USA. Na nějakou německou nebo dokonce ruskou rovnou zapomeňte! To není dovoleno. Apage, Satanas!

Zatím bez slepic

vole, tady nebude rýžovat nějaký zasraný erár. Tady se bude solit soukromníkům za předražené pííííp-oviny. Je to úplně stejná story, jako ty levné rumunské (dnes už digitální) nálepky do aut.
Proč platit málo, když můžeme platit o hodně více. To je přece logické. A navíc "to dává smysl". Akorát že nevím jaký, ale to neva...
:-/

Zatím bez slepic

Špatná zpráva je, že máme oproti jiným zemím několikanásobně předražené služby státu. Dobrá zpráva je, že jsme neztratili Evropské hodnoty. :-)

Zatím bez slepic

V kódu NATO vedena pod označením DDW. (Doomsday weapon). Light verze už byla testována, a výsledky vyvolaly naprostou paniku v generálních štábech spřátelených armád.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

potácí se potácí,
nejen US tanky
na tankodromu
dé jedničky
však nehodu
že by způsobil
ten malinkatej silniční hrbolek?
aj, z korby plivali tabák,
z plechovky dolovali
burákový máslíčko
kolem dým
- bramborový natě?
spíše za to mohou kuřata,
obsahující THC, či co.
Protože kuře, to je sloveso....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Spencerová dnes v Kávičce:
https://prima.iprima.cz/ranni-kavicka-terezy-spencerove/3152019-svet-pr…

→ americké ministerstvo energetiky označilo svůj zkapalněný zemní plyn (LNG) oficiálně za „plyn svobody“ (freedom gas)… protože nabízí „spojencům“ Ameriky „diverzifikovaný a dostupný zdroj čisté energie“ a k tomu také možnost vytvářet pracovní místa a dosahovat ekonomického růstu, a to tím, že budou dovážet americký plyn z LNG terminálu Freeport na ostrově Quintana v Texasu… a prý se už rozjely snahy „rozvíjet regulační systém, který umožní molekulám americké svobody, aby byly exportovány do světa,“ dodal náměstek ministra energetiky Steven Winberg… je to podle všeho idea jeho šéfa ministra (a někdejšího guvernéra Texasu) Ricka Perryho, který onehdy v Bruselu plédoval za předražený americký LNG slovy: „USA evropskému kontinentu znovu dodávají svobodu. A namísto ve formě mladých amerických vojáků má nyní podobnu zkapalněného plynu…“ fascinující… molekuly svobody… knoflíky lásky"

Zatím bez slepic

Už za Bushe juniora se v USA objevily Freedom Fries (hranolky svobody) přesně na místě, kde byly před tím French fries (francouzské hranolky).

Francouzům se tehdy nechtělo táhnout na Bagdád a to američany pořádně nakrklo.

Zatím bez slepic

Ten průsmyk mi přišel e-mailem včera před spaním. Myslel jsem, že vůbec neusnu, pořád jsem se smál jako kdysi v pubertě.
Dokonalé. Škoda že také neumím být tak vtipný.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

je to fakt dobrý
vojsko česky neumí,
směšné bestie

vtipy skládejme
to je to co umíme
smát se všude, vždy

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mně se nejvíc líbilo:
„A dědečku, proč jsi tenkrát skončil v armádě? Víte děti, byl jsem v Kabodže, Somálsku, Afgánistánu. Bylo to peklo, ale na to jsme byli vycvičeni. A pak nás poslali na D1. Hodně nás tam zůstalo...“

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak jde o prachy i naprosto "bývalé" firmy, už končí všechna sranda.

Špatná pověst, (čerpače) je pro firmu u bank ....a i pro AB ve světě stigma, né, že ne.

I Ála a kde kdo další může mít problémy, protože nikdo nebude chtít Černého Petra.

A to si ještě AB nyní odvoláním Tondy možná pohněvá prezidenta........

No ještě, že má AB zatím toho obětavého koaličního partnera, co chce vládnout (KDD) a voleb se už musí ČSSD bát, jak čert svěcené vody............

A chvilkaři mohou začít s novým elánem........

Zatím bez slepic

MAJKA.
Trochu Babiše poškádlí,aby byl povolnější,ale jinak nic,má dost pomocníků,kteří jsou mu vděčni,navíc si na to může sám dát razítko.Minule to psal Laco G.že těch dotací Babiš dostává asi přes 2 mld,osobně si myslím,že je to více i když mnohé jsou nárokované,ale proč si to nenastavit nejvíc pro sebe.Kolem dotací mne zajímá,kam jdou všechny dotace,transparentně napsat všechny příjemce,jinak se jen spekuluje kolem toho a až je potřeba někoho přidusit,tak vytáhnou dotace.
Nemůžu nevidět,že někdo má zájem o předčasné volby a volby do EU parlamentu Fialovi i Kalouskovi dodali transfuzi.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdo jen to mel zajem na predcasnych volbach v 2012? Nejak uz mi vynechava pamet. Stejne jako si uz nevzpominam, co by na tom, chtit predcasne volby, melo byt spatneho a ze to vzdycky chtela opozice, naprosto logicky.

Zatím bez slepic

Podobne jako kdysi odbory, kdyz stavkovaly co 14 dni a CSSD, ktera diky tomu behem 2 let vyvolala 13x hlasovani o neduvere vlade, aby jim to posledni neocekavane vyslo?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jasně, že je to Babišiáda, dlouhodobá, a je to jen prostředek k zničení konkurenta v politice.
Ale on díky vstupu do politiky nebývale navýšil to svoje jmění a nejde zastírat, že to jeho osobní záměr byl.
Jasně že to bloknutí jsou pokrytci a začasto nyní zloději křičí chyťte zloděje a jde jim o to naskočit na tygra a dostat se k prachům a moci místo něj.
Jasně, že dotace jsou špatně a křiví nejen to podnikatelské prostředí.
Ale když pro ovládání států a kde koho jsou tááááááák lákavé.
Takže uvidíme jak to dopadne, co kdo ustojí či ne, zaplatíme ty hry stejně všichni.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Babišův střet zájmů by mohl tento vyřešit odchodem z vlády do vedení Agrofertu a přenecháním vlády "svěřeneckému fondu".

Zatím bez slepic

To je přece starý osvědčený systém, co ho tu dlouhodobě provozuje třeba Bakala.

Dá republiku do svěřeneckého fondu a správou pověří Sobotku nebo Kalouska s knížetem.

Zatím bez slepic

Bakala byl jen jeden z mnoha, agentíček, bílý kůň v rouše krejčího, co se taky při sloužení cizím zájmům nacpal trošku českým, moravským a slezským ovsem.
Beneficientem svěření republiky na západ byl a je někdo úplně jiný, i kníže se jen od disentu bavil a čekal na svou kořist.
Kdyby všichni ti právníci od 1989 začali mluvit, to by bylo veselo.

AB udělal chybu na počátku své politické kariéry, chtěl vynechat politiky a ti přišli o sponzora a to mu NIKDY, NIKDY, NIKDY nemohou dovolit. Kam by došli, kdyby to napadlo každého sponzora.

A tak uvidíme, které zájmy a NIKDY budou silnější, a nebo která účetní za to zase bude moci..............

Zatím bez slepic