Svět je rozdělený na dvě půlky...

Autor
Štítky

.... lidem co neví, jak to funguje, se může stát, že se ocitnou mezi půlkami.

Zhruba před deseti lety jsem, znechucen televizním vysíláním, vylezl na střechu a sundal satelit. Na poště jsem odhlásil na čestné prohlášení TV poplatky a začal jsem se věnovat samostudiu. Poslouchám internetová rádia, čtu „dezinformační“ weby a tlusté knihy. Za tu dobu jsem získal hromadu informací, které se tady snažím dát do souvislostí. Třeba to někomu pomůže v lepší orientaci v politickém dění u nás i ve světě.

Globální prediktor (dále jen GP), nebo někdo používá název Globální elita, je třináct rodin původně usídlených na území nynější Itálie v Benátské republice. Jsou to tyto papežské pokrevní linie -  Orsini, Borgia, Breakspeare, Samaglio, Conti, Cruigi, Colona, Farnese, de Medici, Guattenai, Panfili, de Este a Aldobrandini. Když si představíme tvar pyramidy, tak toto je ta špička. Teprve pod ní jsou nejvyšší sluhové, takzvaná výkonná moc, kterým bylo za odměnu povoleno velice zbohatnout (Rotchildové, Rockefellerové, Morganové atd.) Tito všichni jsou i nad těmi „nejmocnějšími“ politiky a řídí jejich kroky.

GP je tady už od dob starého Egypta. Jelikož na řízení celého území nestačí sami, tak používají jako výkonnou moc vždy ty „všehoschopné“ domorodce. Jak to tak bývá po nějaké době si ti „všehoschopní“ začnou myslet, že by to zvládli lépe než GP (hlavně ve svůj prospěch) a začnou si na GP vyskakovat. GP to pak řeší tak, že převede sídlo řízení jinam a domorodé „elity“ zruší.

Jak zanikl starý Egypt. GP převedl řízení do Říma a postupně vznikla Římská říše, která smetla Egypt vojensky. Za nějakou dobu se situace opakovala, domorodci si začali opět vyskakovat tak GP rozjel akci Sodoma Gomora a rozložil Řím morálně (jaká podobnost s dneškem – multikulturalismus, LGBT). Mezitím už měl sídlo v dnešním Nizozemí a založenou Východoindickou námořní společnost a začal expandovat do celého světa. Znovu za nějakou dobu zjistil, že na ostrově to bude bezpečnější a převedl struktury řízení do Anglie. Postupně si udělal kolonie po celém světě včetně USA. Ano Londýn řídil celý svět prostřednictvím Washingtonu ne naopak.

Tak a dostáváme se do současnosti. Dlouho mě vrtalo hlavou, proč Velká Británie vrátila Hongkong  Číně, teď je to jasné, GP ho vrátil sám sobě. V současné době si novodobé západní „elity“ znovu začali vyskakovat na GP a tak GP přestěhovává řízení do Číny a do Iránu. Jelikož je svět veliký a GP nemá tolik řídících kádrů (proto musí devadesátiletý Kissinger jezdit po světě) je nucen GP spolupracovat na zrušení západních „elit“ s Putinem (i když na ruské suroviny má stejný zálusk jako západní státní elita).

Uprchlíci: Jak státní „elita“ USA tak GP hrnou do Evropy migranty, ale oba z jiného důvodu. Státní elita potřebuje rozpoutat v Evropě válku a zatáhnout do ní Rusko, aby mu sebrala suroviny a zachránila tím svůj skoro bezcenný dolar.

GP : Není tajemstvím, že Čína může po celém světě beztrestně krást technologie, což by bez záštity GP nešlo. V podstatě si GP přenáší „svoje“ technologie do nového sídla. No, ale k čemu jsou technologie, když nemáte lidi, kteří s nimi umí pracovat a hlavně je rozvíjet. I toto má GP ošéfováno dopředu. V Číně jsou postavena nová moderní města i s infrastrukturou pro mnoho lidí, kde nenajdete žádného domorodce. Jak je obydlet chytrými lidmi z Evropy. Stačí jim udělat peklíčko doma v Evropě a potom nabídnout práci a bydlení v Číně a je to. Protože GP řídí strukturálně, tak jedním zásahem pracuje na více věcech najednou, takže z Evropy tak GP udělá Islámský stát a tím bude držet Rusko ve střehu, protože Rusko bude mít hranice pouze s muslimským světem.

Rusko: Putinovi (ten nepatří ke GP ani státní elitě USA a pracuje pro Ruský svět) je jasné, že až pomůže GP sesadit státní elitu USA, tak se GP obrátí proti Rusku a bude chtít jeho zdroje. Protože v Rusku to mají Amíci od dob Jelcina rozjeté jako jinde ve světě a na důležitých místech mají svoje lidi (pro Rusko z vlády pracují jenom Lavrov a Šojgu ostatní včetně Medveděva pracují pro státní elitu USA (neplést s Trumpem !!! a jeho lidmi, ti zase pro změnu pracují pro GP), tak musí Putin velice opatrně manévrovat, aby mu doma nerozjeli majdan.

Ruský svět: Putin potřebuje dostat islámské hranice co nejdál od Ruska, proto mluví o bývalých satelitech, kam spadá i ČR, jako o Ruském světě. Pro ty, kteří se teď osypali jako já, když jsem to slyšel poprvé, v ruštině to znamená slovanský svět a to už zní o hodně lépe. Vzhledem k tomu, že GP potřebuje Rusko v současné době na svoji straně, tak netlačí na přijímání migrantů do bývalých soc. zemí, a v tom je naše šance jak se ubránit islamizaci. Spolupráce s Putinovým Ruskem (kdyby mě tato věta napadla před třiceti lety, tak bych si před zrcadlem nafackoval, ale jak říká Jarda Jágr „když máš po padesátce stejný názory jako ve dvaceti, tak si tady byl zbytečně“). 

V Evropě opět vzniká železná opona mezi bývalým „Západem“ a „Východem“. Na „Východ“ se tlačí i Rakousko a Itálie (kdo by to před deseti lety řekl). Když se na to podíváme z pohledu Ruského světa, tak každý druhý Rakušan je Slovan a Itálie její horní část obývají Etruskové a ti také pocházejí ze slovanské větve.  Co je dost neuvěřitelné tak do slovanské části světa patří i Japonci, mají sice šikmé oči, ale nejsou žlutí jako ostatní Asiaté.

Česká politická scéna : Do stran vzniklých po „plyšáku“ nasadil svoje lidi jak GP tak i státní elita USA. V těchto stranách je zvykem zvolit za předsedu toho kdo přinese do stranické pokladny nejvíce peněz, takže se postupně do čela těchto stran dostali Sorošovi kluci. Proto se třeba z pravicové ODS stala prounijní marxistická organizace. Klíč k rozpoznání kdo komu slouží je prezident Zeman. Zeman pracuje podobně jako Trump pro GP. Jednoduše se dá říci, že kdo spolupracuje se Zemanem pracuje pro GP a ti co jedou proti Zemanovi makají pro státní elitu USA. Že vám tady chybí někdo, kdo by pracoval pro ČR? Jsou takové strany, ale ty nemají šanci se dostat do povědomí většinové populace těm žádný sponzor peníze nedá, protože velké prachy mohou mít jenom ti, co pracují pro GP nebo státní elitu USA.

Ne všichni politici z těchto stran jsou buď „GP nebo státní elita USA“, ale ti se nedostanou ani na kandidátky do parlamentu, natož někam výš. Tento stav je samozřejmě i v soudnictví, v policii, ve státních firmách, ve školství, v neziskovkách, v informačních médiích atd.

Že je všechno jinak, než jak nám říkají, uvedu na těchto příkladech.

Zeď  na hranicích Mexika a USA Trump nestaví proto, aby nešli migranti z Mexika do USA, ale přesně naopak. Mexiko ovládá GP a pumpuje do něho průmysl. Až padnou USA, tak GP nechce valící se hordy „amíků“ v Mexiku.

Čapí hnízdo – je pouze zástupný problém (naši sluhové státní elity USA tady rozkradli daleko víc než Babiš kdy stihne a nic se neděje). Jde o jinou věc. Zeman, Babiš a Benešová stojí v cestě naší sudeťácké lobby v prolomení Benešových dekretů. Takže kdo skákal na Letné vracel Sudety Němcům.

Z výše uvedených informací pro mě vyplývá, že máme tři možnosti

  1. Spojení se státní elitou USA znamená budoucí válečnou vřavu v Rusku a v Evropě. (Umřít se mně ještě nechce).

  2. Spojení s GP bez Ruska znamená několikrát denně mlátit hlavou o zem směrem k Mekce. (To je pro mě ještě horší varianta).

  3. Ruský svět. V případě vítězství Putina nad ruskými domácími přisluhovači státní elity USA bude Rusko systémově jiný stát, než byl globálním prediktorem řízený Sovětský svaz. (Pro mě v současné době nejschůdnější varianta).

Vymyslí někdo něco jiného ???


 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.2 (16 hlasů)

Komentáře

Pavte, často spolu diskutujeme, ale tentokrát vás podepisuji do písmene. A, bohužel, podepisuji i poslední větu.

Zatím bez slepic

Přidávám se, včetně té poslední věty.

Zatím bez slepic

ako milovnik his TORY e sa asi nevyznas v dejinach. Slovania skutocne nevyliezli z bazin v 6. storoci a etRUSkovia ako aj madari a nemci maju slovanske geny. Cingischan a zlata horda bola ruskym vojskom, ktora bojovala proti krestanskym kriziakom. a na cas uspesne ocistila od vatikanu aj nase uzemie. myslis, ze pre niekoho kto nie je voleny na styri roky robi problem pockat 500 rokov na vybudovanie noveho imperia, kde sa jeho prapravnuci budu realizovat. a nehovorim o tom, ako proti sebe postvali a sa navzajom vycerpali iranci, babylonci aby mohla vzniknut rimska risa. nemam viac casu na dovysvetlenie, aj ked by to asi bolo zbytocne pre presvedcenych hisTORYkov.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Trochu mi to dnešní povídání připomíná "Strojníky" (https://www.rotary2240.org/cs/club-list/), jak je nazval můj známý, když jsme se jednou při obchodním jednání sešli s člověkem, který měl na levé klopě saka malý znak ozubeného kola. Samé bohulibé aktivity, ale jinak organizace s přísným režimem provozu a hlavně s pověstí mateřské školky zednářů.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ten pocit, že nás někdo testuje není náhodný. Naše země, ale i bratrské Slovensko
lze přirovnat za posledních 30 let k výzkumnému ústavu lidských možností. Přijde mi
jakoby u nás zkoušeli jakou zátěž a kolik jsou lidí schopní ještě snést a vydržet.
( nízké příjmy, velké nájmy, ceny potravin, tarify mobilů, likvidace zemědělství,
atd. atd. ……………) Za domácí úkol můžete doplnit. V poslední době mi přijde, že
je testovaný stav demokracie. Jakýsi zátěžový test nakolik jsou pilíře na, kterých stojí
demokracie zkorodovány a co ještě vydrží. Připomenu, že se jedna o státní moc, která
jerozdělená mezi tři nezávislé moci: zákonodárnou, výkonnou a soudní. V posledních
letech teoretikové toto rozdělení považuji za nedostatečné a jako další pilíř přidávají
Informační moc , která je dnes neméně významná jako první tři. Je mimo jakoukoliv
pochybnost, že při dnešních možnostech informatiky se stala informační moc zcela
rovnocennou třem částem ústavní moci. Pokud bude moci bez kontroly informace
kontrolovat jen mocenská elita, představuje to vážné ohrožení demokracie.
V každodenním životě jsme testování nakolik jsme ochotní přijmout ohýbání pravdy,
zkreslování dějin. Jako příklad uvedu Klvaňův výrok tři roky zpět ve smyslu, že Rusko
nás neosvobodilo, ale obsadilo. Tenkrát to byl výkřik do tmy a všichni jej považovali
za idiota. Jinak je tomu dnes. S podobným názorem již vystoupil i představitel vlády
Bulharska. Údajně doktorand historie novinář MF dnes L. Palata píše články v tomto
smyslu přehodnotit dějiny. Jinak také absolvent Aspen institutu. Akce "Chvilek pro
demokracii " není nic jiného než testování společnosti na kolik je zralá na změnu
stavu v naší zemi. Všechno směřuje ke hlavnímu zátěžovému testu, který vyvrcholí
při 30. výročí událostí 17,listopadu 1989. Na kolik je naše společnost demokratická
nám ukáže nejbližší období.

Zatím bez slepic

VAHY.
Je testována i vláda,nebo vláda pracuje.na tom testování také?

Zatím bez slepic

No, já tím testováním spíš myslela, že autor článku testuje, jak moc mu to zbaštíme. Aby se nám pak na trolím sjezdu mohl vysmát.
Ale to jak jste moji větu pochopila a vyjádřila se k tématu testování, to má mnoho do sebe a líbí se mi.

Zatím bez slepic

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslím, že nás testuje Vidlák, co za nesmysly sneseme.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

dlouhodobě deklaruje, že zveřejní jakýkoli text, který bude mít úvod, stať a závěr. Tak když tady pohořel Jean-Paul, zkoušejí to jinak. Tomu by nasvědčovalo také množství nových nicků v diskusi.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Sneseme.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dočetl jsem do poloviny a zděsil se, co nás čeká od GP a s brekem jsem se oddal smutku. Tak to dopadne s člověkem jenž odhlásí televizi a rozhodne se vysvětlovat dějiny aniž by pochopil, že dějiny píší vítězové.

Chudáci Čiňani, několik tisíc roků si žili svojí kulturou a nejednou jsou nuceni se smířit s tím, že jim tam nějaký GP v průběhu několika roků udělá konečně pořádek.

Zdá se mi, že autor nutně potřebuje křenovou placku na hlavu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

není globální elita, ale tzv. Černá šlechta. Dnešní GP je konglomerát asi 300 rodin propojených sňatky a finančním zázemím.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Pane weissbach.
Hodně tlustá tasemnice,které se jen tak snadno nezbavíme.

Zatím bez slepic

Kdyby se 300 rodin po dobu několika tisíciletí rozmnožovalo jenom mezi sebou, tak už jsou dávno tak zdegenerovaní, že se nenaučí ani malou násobilku a rodí se s takovými vadami, že se nedožijí dospělosti.

Zatím bez slepic

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

že se kříží mezi sebou několik tisíciletí. Těch 300 rodin je finanční elita současnosti. To je trochu jiný příběh...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by weissbach (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslela jsem, že navazujete na autora, který vyjmenovává rodiny tvořící onu "Globální elitu".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Termín test jsem použil jen jako přirovnání k současné situaci ve společnosti
u nás. Pochopitelně, že to nechápu ve smyslu, že někdo cílevědomě organizuje
testování .Je zřejmé, že "Chvilky pro demokracii" organizují své akce cílevědomě,
jsou připravené , logistický a finančně zabezpečené. Své požadavky stále doplňuji
a stupňují. Hledají spojence a nacházejí je. Zejména v mediích a nejen soukromých,
ale i veřejnoprávních. Také v politickém spektru . Jaké jsou jejich skutečné cíle lze
jen dovozovat. Nelze pochybovat o tom, že mají nějaký plán. V roce 1989 se také
organizovala "jen" akce SSM a skončilo to pádem moci.
Takže je logické, že v takové situaci bude prověřen celý systém všech resortu
a složek a organizaci, kterých se to tyká. Od zdravotnictví, přes dopravu, bezpečnost
a kdoví co ještě. Vláda řídí a odpovídá za tyto oblasti. Z toho plyne, že to prověří celý
systém a akceschopnost vlády. Tam se ukáže v praxi zdá a jak je vláda akceschopná.
Pokud to bude jako v r. 1989, že všichni členové vlády a odpovědní funkcionáři
zmizeli na chaty a byli k nedosažení, tak to dopadne všelijak.
Přirovnal bych situaci k povodním v roce 2002 v Praze. Tehdy taky všichni věděli, že z jižních Čech se blíží povodňová vlna. Pracoval jsem tenkrát v Praze a chodil jsem se dívat ke Karlovu mostu jak stoupa voda. Počítal jsem kameny na pilířích mostů od hladiny. Viděl jsem, že voda stoupá celou noc a hodně. Ráno kolem 7 hodiny jsem tam byl naposled. Byla sobota a tehdejší primátor tam dával interwiu TV PRIMA. O situaci řekl: " Očekávali jsme vodu padesátiletou a máme informace, že se blíží voda deseti léta. Nic se neděje, situaci využijeme k procvičení všech složek integrovaného systému" V noci evakuovali Staré město. Na vlastní oči jsem to viděl a slyšel. Škody snad za 7 miliard.
Vláda je již testována dnes prostřednictvím causy Čapí hnízdo v resortu" nezávislé"
justice a soudnictví,

TOŽ TAK by to u nedělní kávičky zakončila Tereza Spencerová Bude to fascinující ????!

Zatím bez slepic

VAHY.
Díky,celkem to vidím podobně i když Babiš tvrdí jak se máme skvěle,ale zaznívají varovné hlasy o recesi o finančních problémech státu,tak to testování bude na pořadu dne.

Zatím bez slepic

Po dlouhé době (krome takoveho domaciho tlachani, pomalu o nicem), je toto, alespon pro me, docela hodne prispevek k zamysleni,

diky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak se mi za uchem rozchechtal duch jistého irského mnicha až se za své duchovské břicho popadal, a až ho to přešlo tak zamumlal ...a má břitva jim nic neříká.........

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Děkuji, že jste napsal článek nutící k zamyšlení.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Autorovi diky za odvahu a sepsani clanku, vsem ostatnim diky za korektni diskuzi nad zhavym tematem a na zaver:Kde je sad musi byt i zahradnik...

Zatím bez slepic

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Homer.
Něco pro odlehčení,když je tím zahradníkem kozel,tak to potom takhle dopadá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

John Wick 3...velmi zhruba a zjednodusene a v symbolice jak zrejme funguje tento svet...i se spoustou false leads

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

a divím se (až na pár čestných výjimek) té diskusi.
Doufám že příští příspěvek bude zase od Vidláka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pjakin a jeho pomýlené ksb už aj na vidlakov narazilo/dorazilo. Rozprávky.

Odpradávna znovu a znovu platí: Za kritiku koho riskuješ basu? Ten ti vládne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dnes se mě zaujala Šebestíkova úvaha o dvou různých typech intelektuálů (a nejvíc ze všeho varování o vytloukání blbosti blbostí).
http://casopisargument.cz/2019/09/03/dva-rozdilne-typy-intelektualu/

Dnešní Sheldonův článek je ... řekněme malebný.
Nebyl bych na autora přehnaně přísný, v oné poněkud podivně propletené vánočce je i několik docela inspirativních chutných rozinek.
Ale nedivím se, že celý článek někteří považují tu za provokaci, tu za test důvěřivosti a míry sugestibility.

Za materiál k tréninku kritického myšlení a pokus o interpretaci dnešního šíleného světa bych ale přece jen takové dvě slepice plus dvě uzená stehna autorovi dal. Ve srovnání s našimi předními a preferovanými "politology" je autor přece jen mnohem častěji v kontaktu s realitou.

(Toho Šebestíka bych ale doporučil i jemu)
http://casopisargument.cz/2019/09/03/dva-rozdilne-typy-intelektualu/
************
Celkově bych řekl: Je to šílené, ale není to DOSTATEČNĚ šílené, aby to byla konzistentní pravda. (Kromě toho mi vadí i přehnaný optimismus autora)

Zatím bez slepic

"Ten, jehož pozicí je opozice, nebývá zván do mainstreamových médií a jeho názory netisknou mainstreamové noviny a časopisy. Není slaven, ani odměňován. Nečekají na něj funkce, hodnosti, odměny, výsady, domácí ani mezinárodní ceny. Nobelova cena například za literaturu mu nehrozí ani náhodou. Moc jej neodměňuje, ale trestá prázdnotou kolem jeho osoby"

Sledujme je a podpořme je, dnes jsem sem vložil z BL článek od Kartouze, je tam seznam, na kartouze je spoleh, on ví, on má zdroje, tudíž pokud prohlásí někoho za rozkolníka PAL, je to tutovka člověk prověřený a dá se mu dát hlas.

Mírný optimizmus je na místě: Vzali si do služeb nadkritické množství blbů (sami si je vychovali).

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Tieto rody ako Rothschild a spol. začali do svojich rúk koncentrovať moc na 4. ekonomickej priorite "iba" pred cca 200 rokmi na začiatku vzniku liberálneho kapitalizmu, a na konci 20. str. bol tento globalizačný proces prakticky ukončený.
Otázka je, že kto svetu vládol predtým a kto dovolil tejto buržoázii judaistickej proveniencie skoncentrovať riadenie sveta na 4. priorite do vlastných rúk, aby tak od seba odviedol pozornosť prostredníctvom týchto bio-robotov, ktorí len na podvedomej úrovni vykonávajú určitý program obsiahnutý v staro-zákonnom Deuteronómium 23:19-20 a v Izaiáš 60:10-12?
Aj RKC na svete existuje dlhšie než tieto globálne banksterské rodinné klany judaistickej proveniencie.
Jeden z Rothschildov raz údajne na kompliment voči svojej osobe, že je kráľ židov, reagoval, že v skutočnosti je len žid kráľov, čim povedal všetko.
Skutoční páni sveta sa ukryli medzi Levítov (= chrámových pomocníkov staro-egyptských žrecov) počas židovského exodu z egyptského zajatia.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Konceptuálne (metodologické) a matričné riadenie
------------------
Hierarchicky nejvyšší úroveň řízení, jde v ní o ovládání tvorby kulturologických matric – série poskládaných systémů symbolů, se specializovanými vzájemnými vztahy, charakteristickými pro danou/ovládanou kulturu. Tyto prostředky vytvářejí v podvědomí jednotlivců i cílových skupin příslušné/žádoucí předpřipravené příběhy/vzory jednání v obrazech či podobenstvích. Umožňují řízení dlouhodobých vzorců chování pomocí příběhů v náboženství, rozhlase, filmech, médiích.
Ovládnutí metodologie zpracování informací patří k první prioritě v útoku proti zájmovým objektům a táhne se jako červená nit všemi ostatními info-technologickými způsoby komunikace (při zneužití se dezinterpretační způsoby komunikace/vzdělávání mění na - dezinformační způsoby vedení války).

Bez-štruktúrne (nepriame) riadenie - M. Veličko
--------------------
https://www.youtube.com/watch?v=Rkc7yKrazuM
Bez-štruktúrne (resp. nepriame/ne-direktívne) riadenie: Ide o neadresné šírenie informácií v nejakom informačnom systéme (spoločnosť/štát, svet, korporácia, tajný spolok a pod.). Tie informácie sa následne dostávajú ku všetkým prvkom riadeného systému (resp. k jedincom a k už sformovaným štruktúram), ktoré na tieto informácie reagujú podľa vlastnej miery chápania a mravnosti, a na základe socio-kultúrnych stereotypov. Následné formovanie ďalších riadiacich štruktúr v systéme a ich cieľov, je nepriamym dôsledkom šírenia týchto informácií v systéme. Výhodou takéhoto nepriameho/ne-direktívneho riadenia je, že ľudia sa riadia akoby sami (ide o veľmi efektívny spôsob riadenia dlhodobých/nízko-frekvenčných procesov), a keď sú vám známe socio-kultúrne stereotypy daného systému a disponujete aj príslušnými dátami z minulosti a súčasnosti, tak na základe štatistickej (prípadne matematickej) pravdepodobnosti môžete celkom presne vopred predvídať/odhadnúť reakcie ľudí a vývoj procesov v dôsledku šírenia určitých informácií v systéme.
Prípadne môžete ľudí provokovať šírením príslušných informácií za účelom dosiahnutia želanej reakcie v spoločnosti (viď napr. kauza v mééédiách s cieľom odvolať pre niekoho nepohodlného politika).

Riadenie na báze "virtuálnych" štruktúr
---------------
Potom ešte existuje tzv. riadenie na báze "virtuálnych" štruktúr, keď niektoré prvky jednej riadiacej štruktúry patria do inej a opačne, to znamená, že tieto štruktúry sa navzájom rôzne prelínajú a využívajú zdroje už existujúcich štruktúr (viď napr. počítačový softvér VirtualBox na simulovanie ďalších OS na jednom fyzickom počítači), pričom mnohé prvky štruktúr nemusia tušiť, že ktorej štruktúre v skutočnosti slúžia (pretože môžu byť inými štruktúrami využívané bez ich vedomia), čím dochádza k vytváraniu akoby ďalších štruktúr nad/medzi už existujúcimi štruktúrami, ktoré akoby existujú aj nie (niektoré sa sformujú len "ad-hoc" a po splnení svojich úloh sa sami rozpadajú) - preto sa dá povedať, že ide o "virtuálne" (resp. neexistujúce) štruktúry.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Úvod do KSB - Část 1 (CZ titulky):
https://www.youtube.com/watch?v=JQekI_iuQRM

Petrov - Lekce KSB - Trojjedinnost - Část 1 (CZ titulky):
https://www.youtube.com/watch?v=QILoxLtTkIc

Petrov - Lekce KSB - Globální evoluční proces - Část 1:
https://www.youtube.com/watch?v=q-nIy_Yvgz8

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Sheldone, fakt skvělý shrnutí ! .. jen zkus víc nastudovat roli Trumpa, BRICS, Bílých Klobouků, Společnostio Bílého Draka, Rodiny Draka .. etc. Tzv. Globální Predátor už není v podstatě žádný ani globální ani predátor, ale malá, hladová a ustrašená smečka šelem jejichž doba hájení právě vypršela. .. při vší úctě k Pjakinovi etc... Studuj Q.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href=https://sscialisvv.com>buy cialis online with a prescription

Zatím bez slepic