Gott ex machina

Autor
Štítky

Myslel jsem, že na Kydech bude mít Kare Gott jediný článek. Kydy se přece jenom zaměřují jiným směrem než na životopisy nebo hanopisy slavných. Tušil jsem sice, že Gottův skon bude mít větší dosah než jen ve velkolepém pohřbu a vzpomínání druhořadých celebrit. Ale ani ve snu by mě nenapadlo, že o pouhý den později už tento podstatně zvětšený dosah budu popisovat.

Zkrátka a dobře, Mistr nám ještě ani nevychladl, ale už se leje špína na všech úrovních. Babiš předevčírem ještě s vládou schválil státní pohřeb, ale protože nám ta lepší, důstojnější, morálnější a pražská část ulice začala křičet, včera už to odvolal a prý bude "jen" pohřeb se státními poctami.  

Bývalý protokolář Forejt už stačil národ informovat o všech prohřešcích proti protokolu - vlajkách na půl žerdi, chybách ve státním pohřbu a podobně.  

Šafr se vyjádřil, že Gott (teď když se už nemůže bránit) byl vlastně škůdcem a státní pohřeb si nezaslouží, protože by to bylo zneuctění všech těch, kteří pro republiku něco udělali. Vlastně má pravdu... Gott by měl pohřeb stejný jako ti, kteří humanitárně bombardovali a podepisovali dopisy vyzývající k útoku na Irák a po něm by stejný pohřeb měli další podobní kolaboranti politici. 

Abych nezapomněl na Halíka. Ten už stihl napsat i příslušný dopis o tom, jak by pohřeb u Svatého Víta byl nevkusný a oslavoval by normalizační hvězdu zábavního průmyslu.  

A přidávají se další a další. 

Vidlácky bych si dovolil říci, že Gott se v očích všech těch dnešních mravokárců provinil v podstatě jen tím, že po revoluci před nimi pokorně neklekl na kolena, nesypal si patřičně popel na hlavu a neměl potřebu si k nim chodit pro radu, pro koho smí a pro koho nesmí zpívat. Stejně tak nikde neposkakoval a nebil se v prsa, jak dal peníze Lanďákovi, podporoval Kubišovou a další. A jeho třetím hříchem bylo, že se nesnažil režim za každou cenu provokovat a hrát si na symbol protikomunistického odboje a dostávat za to zahraniční podporu. 

Troufám si také tvrdit, že Gott si vzal z podpisu Anticharty víc poučení než všichni ti Svěrákové, Smoljakové a další pražští kavárníci. Gott už totiž až dodnes držel politickou hubu. Nebo snad někdo víte, koho volil? Politicky se neangažoval, nechtěl být spojen se žádnou stranou, zřejmě mu stačilo se politicky znemožnit jen jednou.  A už navždy dělal to, co uměl nejlíp... zpíval. 

Ti další si sice nasypali popel na hlavu, ale jinak se nezměnili ani o fous. Tak jak tenkrát stáli na správné straně i kdyby měli udat vlastní babičku, tak to dělají i dneska. Tak jak se tenkrát cítili nad plebsem, tak se nad něj povyšují i dnes. A z mně neznámého důvodu mají pocit, že herecká nebo zpěvácká pocta je automaticky povyšuje na arbitra morálky. 

Na rozdíl od Kluse, Šídla či Holubové mi Karel Gott nikdy nevysvětloval, co si mám a musím myslet. 

Dále bych rád podotknul, že když děláte dobře to v čem jste dobří, tak se to projeví... Karel Gott byl zpěvák a dělal to dobře. Proto by většina národa klidně zamhouřila oči nad protokolárními prohřešky které propírá pan Forejt. Ostatně Masaryka také zvolili víckrát než mu ústava dovolila a všichni to rádi přešli. Proto většinu lidí nijak neurážejí státní vlajky na půl žerdi a proto jim nevadil Babišův návrh na státní pohřeb. 

Karel Gott je hodně jasně svítící reflektor v jehož světle bude velmi podrobně vidět ledacos z charakterů dnešních mocipánů a okupantů veřejného prostoru. Tentokrát totiž všichni sedí v první řadě a tentokrát český volič nejenže neodpustí, ale také nezapomene. Jeden z mých oblíbených blogerů to vyjádřil mnohem jadrněji... ukáže se, kdo je zmrd ať už má jakoukoliv slupku. 

Jak asi bude nazíráno na Babiše, který nejprve halasně řešil státní pohřeb, aby po chvíli couvnul a zachraňovala to Ivanka Gottová? Jakpak Zaorálek a další, kteří se teď bijí v prsa, jak to PRVNÍ navrhli... 

Jak bude nazíráno na novinářské i herecké hvězdičky, které neměly odvahu Karlovi rušit koncerty pískotem (vynesli by je v zubech), když prý byl takový pokleslý charakter a troufají si až teď, kdy se nemůže bránit? 

A Halíkovi doufám někdo rozbije hubu, přečte v Bibli něco o lásce k bližnímu i k nepřátelům. 

Jak bude nazíráno na Forejta (protokoláře s  děvkami a fetem), že promeškal vzácnou příležitost mlčet? 

Mimochodem, všimněte si... Zeman kondoloval rodině, nechal stáhnout vlajky... a... ticho. Neříká už nic. Není blbej. Gott je opravdu tuze jasný reflektor a snadno ukáže něco, co národ nechce vidět. 

Nakonec bude mít Mistr národní pohřeb na Žofíně.  A aby se neukázalo, že jeho skon bude mít větší politický dosah než celý jeho předchozí život. Gott má, řečeno politicky, nejvíc voličů. V očích národa asi tak stokrát víc než všichni politici dohromady.

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

„Takže není to tak, že byste věřil na nějaké rádoby atraktivní konspirační teorie, jak se tomu často říká, ale snažíte se zkoumat různé zdroje, abyste pochopil nějakým způsobem ty skryté možné děje za tím?“ zeptala se ho moderátorka pořadu, a Gott přikyvoval.

„Pro mě, co jsem poznal, tak to nejsou války zlého proti hodným, to v žádném případě, to jsou národy stejně kultivované jako ty ostatní, to je právě jenom ta šachovnice. Někdo musí být ten, kdo to vyvolá. Je taková krásná píseň od Billy Joela We didn't start the fire, jako my Američané. My jsme nikdy nezačali střílet, a v té písni je to velmi odvážně řečeno. Tím nechci zdržovat, protože tu vám zpívat nebudu, Billy Joela známe, a je to prostě všechno v ekonomice. Já, když si ráno otevřu noviny, tak si hned nalistuji ekonomiku. Tam to najdete, kdo je viník za krize. Uděláte si sama takovou mozaiku, čili to je můj styl, proč se o to zajímám,“ uzavřel Gott.

Na závěr Hydeparku dostal od diváka dotaz, co si myslí o tehdejším složení Nečasovy vlády. „Tak co říct, tak to je na dlouhé vyprávění. Já si myslím, že se blýská na zajímavé časy. To nutno říct. Budou nás nejspíš čekat nějaké změny, já samozřejmě neodhadnu mnoho věcí dopředu. Já, kdybych měl sestavovat vládu, tak ministrem financí udělám Karla Štědrého a jako poradce bych udělal Ondřeje Brzobohatého, Ivo Prachaře a kdyby Brusel chtěl, abychom jim třeba vrátili nějaké peníze, tak bych třeba poslal paní Švorcovou,“ zavtipkoval Karel Gott.

Tak to myslím nemá chybu, nejen skvělý zpěvák, ale člověk který to měl v hlavě pěkně srovnané a jak všichni víme i velice zábavný. Ministr financí Karel Štědrý, poradce Brzobohatý a těm v Bruselu kdyby chtěli nějaké peníze poslat paní Švorcovou.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

svoboda společnosti je založena na debatě.
Když to řekl sám Velký Šafr, muší to bejt prauda.

Navrhuji, abychom okamžitě a kolektivně začali debatovat o tom, jak moc velký hňup je Škebla.

Zatím bez slepic

brouka žít.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

nic nemám, pokud demokraticky drží hubu, krok a řadu.

Zatím bez slepic

… už pohřbili mne stokrát a já jsem stokrát vstal a bude-li co zpívat, budu vstávat dál... Po stoprvé bohužel už nevstane. Ale bude pořád mezi námi.
Mockrát děkuji za link, taky jsem to neznala. Hezký večer.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Bylo jasné, že návrh na státní pohřeb byl přestřelený. Pak to za Babiše musí Ivana Gottová žehlit a zachraňovat Česku tvář. Pohřeb se státními poctami (tohle je "národní pohřeb", že?) je dostačující. Myslím, že i na Kydech se z toho trochu dělá divadlo. Že vás to baví pídit se po tom, kdo co řekl o Gottovi? Není lepší to přejít mlčením? Proč to "Mistrovi" děláme?

Jo a pohřeb v katedrále sv. Víta? To snad ne, ta jako že ho tam dají do nějaké kaple něbo krypty? To byste chtěli být v nějaké kovové rakvi v budově a ne v dřevěné rakvi v zemi?

Zatím bez slepic

"přestřeleného"?

O výjimečnosti Káji toho bylo řečeno již dost a dost. Jak ze strany jeho profesionality, tak morálního charakteru, když protlačoval umělce, kteří zrovna "nebyli v kurzu". A v neposlední řadě ze strany jeho obchodního ducha, kdy si uměl zjistit, co žádá trh, a dobře prodat svůj produkt.
Odpovím otázkou:
Proč by měl mít státní pohřeb třeba prezident?
Oč je lepší prezident či nějaký generál, než "Božský Kája", který - když už nic - si takový pohřeb minimálně několik setkráte předplatil zaplacenými odvody a daněmi? Má snad o jednu díru do zadku méně? Anebo více?

Debilní kecy překrmeného Forejta jsou pro mne i nadále pouhými debilními kecy občas sjetého a stále obézního panáka, který se trapně snaží obhájit svou neskutečně placenou sesli.
Přesně jak napsal Vidlák v předešlé stati - kdo jiný by si více zasloužil pohřeb takového formátu, když ne člověk, který dokázal rozhádané Číšky (psáno se "š") spojovat a nikoli rozdělovat? Svěrákova sluníčková svoloč? Hřebejk - rudohnědé prase? Džekí Janda s nahoněným pérem? Zelený gumák Pavel se politruckými školami, který generáluje dvěma brigádám - postaru ubohým dvěma plukům, kterým kdysi veleli majoři a jeho jediným hrdinským činem je, že se odvážil v Bruselu zařvat "Hrrr na Rusa!"?
Kdo si může osobovat právo určovat, jakou poctu komu mám vzdávat? Je to čistě osobní věc každého z nás, neboli věc dohody lidí, kteří mají možnost ten pohřeb uskutečnit.

Jinak si dovolím připomenout, že existuje poučka, která zní - každé pravidlo má svou výjimku.

Zatím bez slepic

jdou velice jednoduse nasmerovat prave na Karla Gotta. Nepredvedu Vam to z piety k trychlici rodine. Ale uvedmote si prosim, ze tento kybl nenavisti dela fanouskum Karla Gotta medvedi sluzbu.

Preci jenom Vam neco vratim: Vas prispevek nade vsi pochybnost dokazuje, ze Karel Gott lidi nejen spojoval, ale i rozdeloval. Sam dodavate argument tomu, aby statni pohreb nemel.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

nejenže jste namyšlený trubka, který bez uzardění "argumentuje" slovy "to jsem nikde nečetl", ale navíc jste neskutečný pokrytec. Trochu konzistence do té vaší dřiny to chce A konzistence není opakování slov a výrazů, ale držení myšlení v jedné lajně.
Jinak na všech fórech vidíte, jak jsou lidé spojeni a tomu, že "rozdělují" vás samotného se nedivte, s vámi nebyli a nebudou spojeni nikdy. Ani za Gotta, ani po Gottovi.

Co kdybyste uctil tu vaši "pietu k truchlící rodině",(namísto k zemřelému) tím, že si najdete co to pieta je a dal si slavnostní závazek, že vám pro dnešek těch asi 50 štvavých canců bude stačit?

Zatím bez slepic

Zkuste si přečíst, co jsem napsal o Gottovi. Dokážete to?

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kape z vás zloba jak z R. Honzáka. Co to zkusit jinak?

Pojď, půjdem spolu hledat démanty,
z těch vzácných čistých lidských vět.
Pojď, vzlétnem spolu na zem číst příběhy,
lidí krásných milujících svět.

Co doufají, co chtějí víc než jen vzplát,
těch, co touží druhým teplo dát.

Píseň Pábitelé, K. Gott, L.Štaidl/Z. Pergner

Zatím bez slepic

Co dodat Targusi, skvělé a mám radost, že se Scalop vzteká. Je vidět, že jste se trefil.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Moc se mi líbí, když se někdo ohání svobodou a chová se jako rozmazlený spratek, kterému ukradli lízátko.I ke svobodě patří slušnost, respekt k názorům druhých a schopnost naslouchat. A základní předpoklad slušné debaty je vzájemné poslouchání. I já jsem tyto zásady porušila a to proto, že, vy jste sem nepřišel na návštěvu, ale přišel jste provokovat a křičet své pravdy. Nikdo je vám nebere, jsou vaše a máte na ně právo. My zase máme právo na ty své.Nechodime k vám. A mohu vás o něco poprosit? Víte, ve slušné společnosti se respektují základní pravidla chování, takové lidské desatero, které platí i pro ateisty. A mezi ta pravidla patří to, že v okamžiku smrti člověka mlčím, když nechci či nemohu říct něco hezkého. Děkuji předem, snad si to alespoň přečtěte

Zatím bez slepic

In reply to by Jitka (neověřeno)

Trvalý odkaz

slušnost?
Vy jste se dočista zbláznila!!!
Anebo jste nebyla nikdy na diskuzích ACZ, když tam to hov*do fungovalo.
A už dost, už zas sprosťačím a tady se to fakt dvakrát nehodí. Mějte se fanfárově. A vykašlete se na blpce. A utěšujte se vědomím, že musejí existovat pouze proto, aby vynikla vaše moudrost a krása. :-)

Zatím bez slepic

mluvite jazykem lidem voleneho prezidenta. Tak kde je problem?

Jen jsem polozil - slusne - dotaz, proc tolik lidi smrt Karla Gotta primela k utoku na Havla. Odpoved uz ani necekam - zjevne jsem tady v nazorove bublince, kde se to bere jako neco naprosto normalniho.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

píšu.
Za druhé - Proč? Pro slepičí kvoč.
Ochlasta a obšourník Venca v době svého úmrtí už prezidentem nebyl a státní pohřeb měl. Stačí? Jistěže ne, protože ti chybí pár závitů. Tak zase zítra, kvokale.

Zatím bez slepic

byl to osobne hodny clovek a tohle si od svych fanousku nezaslouzi.

Zatím bez slepic

In reply to by Jitka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mato dokonce plne pravo si kopnout do Havla na hrobe Karla Gotta. Ja toto pravo "vidlakove parte" nijak neupiram. Jen se ptam, proc ma tolik diskutujicich potrebu takto cinit.

Zatím bez slepic

Víte Scallope, když si vymalujete Havla na štít, musíte počítat s tím, že se do štítu buď, jak buď, bude sekat.

Zatím bez slepic

než jsem o něm cokoliv zmínil? Proč smrt Gotta povzbudila tolik lidi k útoku na Havla?

Ptám se dnes celý den a odpověď už ani nečekám. Jen mi je líto Gotta za takové fanoušky - tak hodný člověk si zaslouží lepší fanklub.

Zatím bez slepic

Odpověděla jsem vám, někdy kolem půl páté odpoledne. Bylo to asi na 2. nebo 3. straně, teď už to bude možná dál. Mám to vyhledat a dát to sem znovu? V té chvíli jsem ještě nevěděla (možná jen tušila) jaký "poklad se ve vás skrývá a tak jsem vás k něčemu vyzvala. To beru zpět, fakt nemám čas s vámi ztrácet čas a vidím, že si vystačíte úplně sám. Tohle píšu jen, abyste netvrdil, že vám nikdo neodpověděl na vaše jak jsem později zjistila flašinetové otázky. Špatně vás vyškolili, to jsou vyhozené peníze.

Zatím bez slepic

Dovoluji si psát něco, co nechcete slyšet - jsem tady někým vyškolený agent. Pro Vás je to holt jasné.

Dobře, smrt Gotta 'logicky' implikuje útoky na Havla. Alespoň na tomto fóru je to samozřejmost.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Co ma vlastne s umrtim Gotta spolecneho Klus, Holubova nebo Sidlo? Oni to nejak komentovali? Nebo jen pan Vidlak vnucuje ostatnim jedinou svatou pravdu? Smile ... A co sverak a smoljak? Fakt si myslite, ze Vas jako fanouska Karel Gott za tyhle utoky pochvalil?

Statni pohreb navrhovali Zaoralek, Bures i Lhar a nepochybuji o tom, ze VSICHNI rodine kondolovali. Nekdo si z toho dela PR pres sve marketery na twitteru, nekdo pres sveho mluvciho ... mne tohle prijde neuprimne, ale prosim. Ovsem proc je jenom jeden z techto tri prohlasen za "chytreho", to je mi fakt hadankou. Ale korunou blogu je kritika tech, kteri na jeho koncertech nepiskali ... Nejsem Gottovym vyznavacem, ale takove fanousky si fakt nezaslouzi.

A jen tak na okraj, i zfetovany Forejt zvladal praci hradniho ceremoniare lepe nez jeho nastupci. To nesvedci ani tak o Forejtove genialite, ale spise o neschopnosti hradni particky, ktera profesionalitu ukazuje jenom v mire hrabivosti.

PS Polemizuji s obsahem blogu. Budu holt proklet.

Zatím bez slepic

Člověče už toho nechte nebo se zacyklíte a skončíte nakonec v Bohnicích.

Zatím bez slepic

Ja az tady s udivem zjistuji, kolik zapsklych lidi plnych frustrace ze Havla, sveraka (a dalsich, ktere zminuji) je mezi fanousky Karla Gotta. On sam byl bezpochyby velice vlidny a povahove hodny clovek - cim si takove utocne fanousky zaslouzil?

Zatím bez slepic

Možná že tam je. Aspoň to tak vypadá.

Zatím bez slepic

ale musím.... Čím na vás scallope útočí naprosto racionální Vidlák? Že připomíná, jak se dotyční vyjadřují ? Zmínění jejich jmen je podle vás útokem? Nic vám Vidlák nevnucuje. Na PC určitě máte nějaké tlačítko, kterým se dostanete na úplně jiné stránky, jen pochybuji, že se někde uchytíte, prostě celý národ truchlí i kdybyste se podělal.

A že nejste "Gottovým vyznavačem" vám fakt nevěřím. Vždyť proč byste tu jinak byl, mezi jeho fanoušky:-). Máte to těžké, ono není kam jít, co? Všude samej Gottův fanda, kterému jsou vaše nálepky úplně putna. Upřímnou soustrast i vám, bez piety.

Zatím bez slepic

Sice nejsu Gottův fanda, ale vážit si jej snad můžu. S ohledem na to, co se o něm po jeho smrti dovídám.
Půjčit Landovskému a Němcovi peníze, to je, reálně čirá pošetilost.
Anebo altruismus bez hranic, oba přece dobře znal.

Zatím bez slepic

A hlavně, nemělo by se zapomenout na Gottovu (a Kabátů) reakci na zfalšování výsledků ankety Český slavík organizátory. tím u mě stoupl v ceně.
Poslední ročník, anketu vyhrál Ortel a Pravdě a lásce se to nelíbílo.

Zatím bez slepic

nebo nepochopení jen hrajete.

Zatím bez slepic

že když umře Gott, tak je na tomto fóru zcela racionální a logické kopnout si třeba do Šídla. Proč? Proto!!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ke svým možným nástupcům, kdy si dovede představit z "levice" Středulu /jako doma na ambasádě USA/ a z "pravice" toho milého Vláďu Dlouhého /kampak nastoupil po doministrování - nebyla to náhodou Goldman-Sachs?/. Neumím si to jinak vysvětlit, než že je to možný "polibek smrti". Má k tomu někdo rozumnou poznámku?

Zatím bez slepic

ze jen blxec nemeni nazory jako ponozky :-) Takze zitra Vam v klidu navrhne nekoho uplne jineho. Nejspis se dobre bavi tim, ze nekdo bere jeho slova vazne.

Zatím bez slepic

No,
jestli řekl, že si je "dovede představit", tak to není nic proti ničemu!
Já si dovedu představit třeba i žížalu, jedoucí na koloběžce.

Máme s Bimbem oba dost bohatou fantazii a smysl pro černý humor.
A co se týče Středuly - třeba chodí na ambasádu vyzvídat, koho se chystají svrhnout a z jaké výšky.

Politika byla vždy "uměním možného",
dnes je navíc uměním nemožného
(jakož i neuměním nemožných).

Zatím bez slepic

Středula = Aspen

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Asi jsem se zbláznila, nebo mám už nemoc z povolání, že každý, opravdu každý, kdo chodil do školy, umí číst a alespoň trochu používat mozek. Zjevně jsem se mýlila. Máte pravdu v tom, že jsem nechodila na diskusní fóra. První veb, který jsem pravidelně četla, byla Kosa, ale později jsem si to raději odpustila, protože Vlk začal být nejen jednostranný, ale bohužel, z mého pohledu až umanuty svojí pravdou. Ale přesto si vážím toho, co pro nás, čtenáře dělal. A děkuji za závěr, ale opravdu už nejsem mladá , krásná a ještě nejsem ani moudrá.

Zatím bez slepic

Vy jste hloupá, takže vás ani nenapadne, že jste mladá a krásná.
To bude tím, že furt lezete do školy. To zanechá stopy úplně na každém. Třeba na příklad na mně. Otravoval jsem tam 17 let - a vidíte, jaký dobytek se ze mě stal. To není prostě normální.
A teď si představte, že Staré Jahodě se jeden žák (6. třída) balí do koberce. Takový ten se zvláštními potřebami. Asi je moc nadanej. Jó, inkluze je něco s velkým Ň, pan Standa.e by mohl povídat...

Zatím bez slepic

jen by mě zajímalo co by tvoje kopretinka dělala, kdyby se jí žák zabalil do hajzl papíru.
Jako můj spolužák z intru, když vychna kritizovala je vohoz. Jinak to byl synek akademika.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nejsem anonym, ale zapomnětliva Jitka

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Někde na internetu někdo navrhnul, že od data 1.10.2019, tedy ode dne úmrtí Karla Gotta, by měl začít nový letopočet, protože jeho odchodem se uzavřela jedna civilizační éra. Události by se pak datovaly "před Gottem" a "po Gottovi".

Hele, lidi, jen tak ze srandy, pojďte si tipnout, kolik lidí se v pátek 11.10.2019 mezi 8.00 a 22.00 přijde rozloučit s Goťákem na Žofín. Doufám, že tam někdo dá čtečku počtu kusů.

Můj tip je 6 nul, tedy přes 1.000.000 lidí. A budou to nejenom Češi, ale přijedou i Slováci a Němci a Rakušáci....

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak jsem se dověděla, v Praze začíná být problém na příští týden sehnat hotel a ceny letí skokem nahoru.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak jsem ještě nešel spát a tak něco napíšu. Mám pocit, že to bude bohatě přes ten milión a tak trochu mě štve, že to je na Žofíně, kde to vše zkolabuje. Jedu taky a nechci jen projít , položit kytičku a odejít a tak se nejspíše zachovají i další. Kam půjdou? Prostě Žofín nezvolili šťastně, copak můžou srovnávat popularitu Gotta s Motejlem a nebo Matuškou? To si snad dělají prču. Nevím zda to byl záměr někoho nebo jen nešťastný nápad, ale nejspíše to bude průšvih.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kvůlivá jednomu neodbytnýmu blbovi, opakujícímu jak kolovrátek jednu - stále stejnou - otázku mám věru ouplně nasralózní pocit z dnešního pročítání příspěvků ...
Snad bude líp a jen doufám, že i on pochopí a "vysartruje" odtud zpátky "mezi své" stejně jako jeho předchůdce.
Je přece zapotřebí každé ruky, ochotné připravit mávátka na PAL slezinu 17.11. ... :-P

Zatím bez slepic

Kdo má jiný názor, ten je někým placen.

Mohu jen zopakovat: Karel Gott byl slušňák a takovéto fanoušky si věru nezaslouží.

Zatím bez slepic

ale i spontánně běžnými občany vytisknuté unifikované velkoplošné plakáty v angličtině. S tematikou k Mezinárodnímu dni studentstva, samozřejmě, jako posledně přeškrtnutý ekvádorský prezident například, tam ta souvislost byla zcela zřejmá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Karel Gott špica !

Zatím bez slepic

https://www.super.cz/662656-krasny-vzkaz-od-jaromira-jagra-tohle-napsal…

Prostě mnoho povolaných, ale málo vyvolených, i ten co státní pohřeb měl, byl jen tím povolaným........

Zatím bez slepic