Děvkaři a IQ - Díl III.

Autor
Štítky

 Ve svádění inteligence (v běžném smyslu) taky nehraje moc velkou roli. Blbec, kterej ani nechápe ženský žvatlání a vidí jen "dá mi zaprcat, nedá mi zaprcat" má evoluční výhodu, protože u něj ani není co zmást. 

 Všichni ostatní, celkem nezávisle na inteligenci mají víceméně stejné šance (jak se nechat zmást ženským lhaním nebo ho prokouknout) buďto princip znáte nebo neznáte. Buď chodíte trénovat nebo ne, teprve tam mí inteligence nějakej smysl. 

 Když principy svádění znáte, tak jestli nadále k něčemu potřebujete 200 opakování 500 nebo 2000, to je už vedlejší podružnost. Jestli na princip padnete sám nebo vám to někdo řekne, uslyšíte to v televizi, najdete to na netu, všechno jedno. Buď to víte nebo ne.

 Ti přirození děvkaři, kde bychom mohli vyvozovat podle samostatnosti v dosažení výsledku určité vyšší intelektuální schopnosti, jsou ve skutečnosti inteligenčně úplně stejní jako zbytek mužské populace. Je tam to i to. Přišli na to nejčastěji tím, jak to bylo nastaveno v rodině, souhrou okolností, kamarádama, mentorem atd. - Někam dojdou samospádem, ale jak daleko je individuální a výsledky závisí na tom, co dělaj a ne co si myslej, že dělaj. To jsou dvě různý věci.

 Kde se inteligence projeví je, jak rychle chápete nové věci, jak rozklíčujete nové situace, jak komplexní situace atd.

 Taky si brzo všimnete, že inteligence není žádná všeprostupující kvalita a že nestačí přijít jednou na to, jak je dotyčná či dotyčný inteligentní a máte to v kapse jednou prvždy. Ani náhodou. Je to situace od situace a je to tak i tak. I génius přijde s pitomostí a i blbec zaboduje. Není dobré ani někoho podceňovat, ani přeceňovat.

 Viděli jste film s Lindou Fiorentino Last Seduction? Hrála tam manipulující svini. Padl na ni zkušenej soukromej detektiv. Zkusila na něj jeden trik. Zeptal se jí, jestli si myslí, že je tak blbej. Ani nemrkla a za chvíli zkusila další a ten zabral. Detektiv byl mrtvej. Přechcala ho.
 Takhle to funguje s inteligencí. Jde o to, jak si poradí dotyčnej s touhle konkrétní věcí a nic o tom, jak zvládne tu další ani jak zvládl tu předchozí. Každej má slabý místo, slabej moment, každej potká svou Nemezis.

 Navíc tam hrajou taky roli emoce, který si inteligenci klidně vypnou (ženský mohou poreferovat, jak se vypíná mužskej mozek výstřihem, sexem, slzama...).
 
 Vis Brad Pitt, co po rozchodu s Angelinou a terapii zjistil, že vlastně neměli nic společného, ale že to vždy uhrála sexem.
 Když byli Angelina s Pittem, kdysi tady v ČR v Zoo, tak ředitel Zoo poznal, že ve skutečnosti šéfuje Angelina. Sice jen lehce, ale tak to má právě bejt. Jinak by to Pitt poznal. Ředitel Zoo, ten to poznal hned, ale Pitt až po rozvodu.

 Celá ta metoda s přetížením je jaká je, protože není možné se najednou orientovat v situaci s příliš proměnejma. Nevíte, co sledovat dřív, jako dravec útočící na hejno. Když sledujete moc věcí najednou, tak nesledujete žádnou. Když v tom však pokračujete dál a dál, tak v tom začnete vidět systém a tím se dá sledovat snadno. Věci se začnou spojovat do větších celků samy tak jako tak, jen přetížením to urychlíte.


 Vysoce inteligentní Kaczinsky nepřišel ohledně ženskejch vůbec na nic. V jeho hlavě byl přes a kvůli jeho inteligenci chaos a zmatek. Vědci na něm snad za studií i dělali nějaký šílený pokusy, traumatizovali ho, po akademické kariéře žil v lese jako podivín, normálním ženskejm připadal divnej.
 Sem tam posílal bomby jinejm vědcům. To byl důsledek toho, jak mu ubližovali a jak ho poškodili. Jenže vysvětlujte vědcům, že na lidech se pokusy nedělaj a na těch křehkejch zvlášť ne. Nakonec Kaczinskyho bonznul vlastní brácha, Kaczinského zavřeli a nejspíš sedí ve vězení dodnes.

 Přitom každá běžná ženská by si z něj vyrobila celkem normálního manžela, zamiloval by se do ní a vedla by ho kam chtěla, jak sedlák bejka za kroužek v nose. Jeho inteligenci by nasměrovala na práci v nějakým výzkumu a víc by se o ni nemusela starat.
 Jen bylo potřeba na začátku prokouknout, že se z něj dá udělá docela normální chlap, převlíknout ho a usměrnit. To se nestalo.

 Kdyby mu někdo řekl, jak fungujou ženský a vysvětlil mu, že ženská není žádnej meloun, je do ní vidět, jak do skleněný koule, ukázal mu pravidla, tak by si se zbytkem už taky poradil. Možná by skončil jako děvkař, možná by se usadil s první vhodnou. 

-
 Když jsem psal o tom, že důležitej je počet interakcí. Tak druhá strana je, že spoustu triků se naučíte přímo od ženskejch. Ony maj v mládí daleko víc interakcí, protože za nima pořád někdo leze už někde od puberty (někteří sbormistři a angličtí princové i před pubertou) a tak maj holky tréning.
 
 Hezká osmnáctiletá holka, s tou se chce pořád někdo bavit a seznamovat. Když je jen průměrná, ale třeba barmanka, kde pořád procházej nějací chlápkové, tak má tréning, jakoby byla hezčí. Kdyby dělala v modelingový agentuře, tak je vedle modelek skoro neviditelná. Kdyby byla v mužským prostředí, jako je armáda nebo IT, tak je tam naopak za obletovanou princeznu.
 Podle toho má tréning a podle toho je víc či míň vyškolená.

 Jedna holka mi naštvaně říkala, že když se nenalíčí a oblíkne se totálně nesexy, tak ji stejně dál balili, ale takový zoufalci už napohled. Ji to uráželo, jak je vůbec napadlo, že by se s nima zahodila.
 Důvod byl, že když líčením neimitovala ovulaci, tak si ji dominantnější jedinci nevšímali. Tím kolem ní byla menší konkurence a tak se ti zoufalci nemuseli bát větších frajerů, co by je zahnali.
 Podotýkám, že to zas takový zoufalci nebyli, aspoň šli a zkusili to. Ovšem balení nebylo zas tak extra. Když se vás ptá cizí kluk, kolik je hodin a má na ruce hodinky, tak je to celkem snadno prokouknutelný.

 Já naproti tomu, když jdu po ulici jako chlap, tak jsem v podstatě neviditelnej a nikdo mě neoslovuje. Holky musej řešit zájemce každou chvíli.

 Tím, že holky mají víc interakcí, tak jsou napřed. Kupecké počty říkají, že suma interakcí je stejná u chlapů jako u ženskejch. (Stejně jako u souloží). Jestli nemaj na holkaře, tak maj navrch nad většinou chlapů. Odtud ženské přesvědčení, že jsou to chytřejší pohlaví.
 Nejsou, jsou trénované, ale ve výsledku to funguje stejně. Po třicítce (prvním dítěti) však začnou zjišťovat, za co všechno vděčily vzhledu a co byly vlastní kvality. Taky, že ztracené příležitosti


 Na závěr...  ženská logika funguje jako test inteligence, kde projdou ti hloupí, chytří nebo zasvěcení. Ten zbytek se v tom plácá.

Úplně nejšílenější sbírka zmatenců, co jsem kdy viděl byla v sommerové "O čem sní muži." Bohužel pod těma mluvícíma hlavama nebyla jména.
 Buzík, co maluje mužský akty, to ani není chlap, tam nic nečekáte, ale jakýsi vlasatý heterosexuál, co chodí po pódiu v ženskejch šatech a s nahatou ženskou po boku, to už překvapí. Další hlásal, jak ženy mají vládnout světu. Nějakej stařeček tam před studentama hlásal feminismus. Další vyhlašoval pocit vinny, že syna přivedl na svět. Další popisoval, jak za manželku-kariéristku dělal veškerý praní a péči o dítě, k tomu svoji práci a chlastání s kamarádama a tvrdil že byl denně 23 hodin vzhůru.
 
 Ženský jsou svině a tohle udělaj z každýho, kdo se nechá.

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

25 hodin denně.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale jen jeden den v roce, když se mění čas. Letos to bude 27. října, až se čas posune z 3:00 na 2:00.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

To bych rád věděl, co se to Čmoudovi přihodilo.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

ho musela vytočit.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Každej tam byl každou chvíli vytočenej.

Jak jednou nahlédnete za oponu, tak ztrácíte iluzi za iluzí.

Jenže co naděláte. Ztráta iluzí je nezvratná.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Cvičení komunikačních dovedností pro mezilidské vztahy proti ničemu není. Proto jsou programy pro partnery, pro seznamování, obchodníky, učitele, vedouci dětských oddílů, úředníky, politiky a bůhví, koho ještě. A dá se to pojmout s humorem.
Tak jsem tuto trilogii ze začátku bral. Ale pokud pointa toho všeho má být ten poslední odstavec, je to někde jinde.

Působí to na mne, že máte hluboko v sobě nějaký problém a to kvantum textu má být kompenzace, kterou si rozumově zdůvodňujete svou vnitřní nejistotu.
Bohužel, tudy cesta nevede...

Zatím bez slepic

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ne, to není pointa i když to tak vyznívá.

Je to jen psanej text, nemáte tam tón. Můj známej říkal svýmu tátovi, že je svině, jak zkasíroval korporaci za nějaký bonusy. Byla to svým způsobem pochvala. Stejně tak jako když řeknete svýmu šéfovi, že je zkurvysyn, jak se brilantně zbavil otravnýho podřízenýho.

Chápete, jako to bylo kdysi v Ally McBean. Šéf firmy nakoukne do kanceláře, kde nějaká advokátka právě oslavuje vyhraný případ a řekne ji: "Bylo to cynické, perverzní, manipulativní, amorální - bravo."

--

Jinak to s tou vnitřní nejistotou je jedna z těch manipulativních strategiích, o kterých to všechno je. Taky to dělám. Děláte to lidem často? Přišel jste na to sám nebo jste to někde odkoukal? - He he. Fakt brilantní.

Mám já začít o vašich vnitřních nejistotách, které vám brání se vyrovnat s tím, jaký svět je. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

To s tím rozumovým zdůvodněním nějakého svého postoje svými slovy zmiňujete ve dvojce. Takže princip aspoň povrchně znáte.

Jsem vyrovnaný, jak lidi a svět fungují. Něco o tom totiž vím 😎 Dokonce jsem si vás minule dovolil opravit. I teď tam máte, vedle dobrých postřehů, dost nepřesností.

A protože o tom něco vím, mám na Nečase, Kaczynského a jiné věci odlišný názor. Tomu např. nemělo smysl cokoliv vysvětlovat.
.

Zatím bez slepic

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Napište o tom víc. Už musím jít, ale přijdu si to přečíst.

Zatím bez slepic

Podle toho, co o tom případě znám.

Ostatně, níže jsem psal, že mám opačný názor, ale bez diagnózy nemůže mít nikdo jistotu.

Vy jste si s ním povídal, když víte, že mu něco stačilo o ženských říct a hned by byl schopen normálního vztahu? 😀

Zatím bez slepic

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Asi tahle. Kdysi byl u Vlka Vidlákův článek, kde popisoval jak to chodí na pařížském letišti.

Nešlo tam dávat komentáře, tak jsem tam nic nenapsal. Ale...

Vidlák tam byl a viděl to na vlastní oči. Já jsem tam nikdy nebyl a stejně vím co bylo mimo.

Myslím, že jste si jistej stejně jako já, že Vidlák tam nelhal ani jednou o tom, co tam viděl. - Špatná byla ta interpretace.

Jak to vím? Neznám ani ty lidi. Znám ten typ lidí.

Vy taky můžete s velkou přesností odhadovat, že ženský si na čůrání sednou a chlapi budou stát. To i o lidech, co jste nikdy neviděl.

Rozumíte. Jestli Ted Kaczinsky zkoušel nešikovně balit nějakou venkovskou holku někde z marketu, tak víc vědět prostě nepotřebuju. Zcela evidentně se snažil s ženskou seznámit a zcela evidentně o ni stál, měl citové potřeby, byl frustrovaný a nevěděl jak na to.

Byl vysoce inteligentní, vzdělaný, byl schopen strategického myšlení (uměl vyrobit bomby, uměl je posílat tak, že ho desetiletí nechytli - unikat nějakejch 17 let se všema chytrejma studovanejma psychologama není zrovna malej výkon) jo, myslím že můžu směle tipnout, že by to pochopil. Jemu by to spoustu věcí vysvětlilo, kdežto AH (například) to spoustu věcí popírá. (proto taková rezistence)

Nebyl by schopnej normálního vztahu HNED, ale hned by věděl jak na to a kudy vede cesta (časově náročná).

Rozumíme si?
Námitky?

Zatím bez slepic

I když uznávám, že DEexx, používá hodně "ženskou intucici=vlastně to co popisuijkeš", tak zde jsi střelil vedle, on fakt napsal "mám na něj jinej názor", tedy fakt napsal, že v jeho případě si myslí si(=jenom říká názor) něco jiného...

Třebas fakt kači je blb od přírody, tvoje jistota, tedy přesněj, tvoje tvruzení, že je to jistota a ne jenom znejistovaní co jsi vyčítal Dexoovi :D
Dáváš, otázku, zda mu to máš dělat taky, a bez varování uděláš ;) :D

Zatím bez slepic

Já jsem spíš čekal, že mi odpoví "Ne, já jsem mluvil o Nečasovi" a já bych se dozvěděl něco o Nečasovi.
Znělo to, jakože má nějaké bližší znalosti mimo veřejný prostor. - Jestli jo, tak bych je rád věděl.

Jinak nevím jestli jsem pochopil to o tom znejišťování napsal jsem to někde? - (Já to opravdu nevím. Možná jsem to napsal) Napište mi hodinu, kde to je, ověřím si to.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

cely clanok sa opat da zhrnut do posledneho odstavca... v tomto pripade vety :D :D :D

Zatím bez slepic

Vis výše, plus ona to není poslední věta. Ještě tam je kousek. - Je to jeden text nasekaný tak jak to zrovna vyšlo.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Copak vám nesedí?

Zatím bez slepic

Podstatné je, že to sedí vám, což nemyslím pejorativně.
Myslím jen, že naše uvažování jsou ve vámi popisovaných jevech spíše mimoběžky, proto se nehodlám pouštět do žádné diskuse. Jen jsem se podivil, stejně jako vy se můžete podivit (bude-li se vám chtít), když něco napíšu já.
Nic víc.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jenže ono to je o realitě a žijeme v té samé.

Kdybyste tam našel nějakou chybu a měl svůj názor jak obhájit, tak bych se něco naučil. Což je vždy dobré.

Takhle to je jako bavit se s mojí hezkou kolegyní o Grétě. Začnete něco o tom, jak mluví o problému a že je to fajn a něco na tom je. Vy řeknete něco o tvorbě CO2 v moři, ukládání CO2 do vápence, Grónsku, co kdysi bylo zelené a kolegyně kolegyně viditelně neví o čem mluvíte, její vzdělání o něco jako chemii, koloběhy prvků a ekologii ani nezavadilo. Ani se ani nepodívá do Googlu, nebude hledat žádné vědecké stránky, řekne nějakou PR nic neříkající větičku, jakože teď zná můj názor nebo nějakou podobnou nicneříkající pitomost, protože se jí hlavně nechce uvažovat o tom, že by většina/TV/autority mohou třeba i nemít pravdu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

s přibývajícími léty a zkušenostmi něco zobecňovat. Mnohý i to, co nejde. I Göbbels zobecnil své poznatky.

Zatím bez slepic

Povězte Ládíku.

Už vám nějaká ženská, se kterou jste chtěl souložit nabídla jen přátelství ?

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale Cmoude, on psal o necem jinem nez ty mu vycitas, rekl byych spise, zesmesnujes, misto abys nbapsal proc se mýli, takove sartrovske, když použiju tvůj použití styl "faktů" ;)

Jinak on má pravdu, když si něco nacvičíš, hodně lidí má potřebu vytvořit/popsat pravidla, aby předal dál své znalosti ponejvíce svým dětem,a by měli lepší start.
Nejchytřejší ty pravidla dokáží napsat, ale nic na tom nezmmění, že stejně jako učení dalšího jazyka nebo i toho mateřského je pouze a jenom o cvičení, cvičení, cvičení, tupém a častém cvičení a nemá nic společného s "odborným popisem", protože tím se nikdo nic nenaučí a naše školství je nastaveno proto špatně...

Zatím bez slepic

Nevím, mě to přišlo, že něčemu nevěří a tak jsem dal jeden příklad ze života většiny chlapů, abychom mluvili o něčem konkrétním.

Jenže on tam napsal toho Goebbelse, který byl notorický lhář. To bylo jádro sdělení? Pletu se?

A myšlenka, že to zobecnit nelze. - Já to viděl, tak toho chci vědět víc.

Ti co pamatují socík taky chtějí víc argumentů od studentíků narozených o revoluci, když jim vyprávěj jak ten socík byl vlastně úplně jinej.

Chápete jak to myslím? - Přirovnáním ke Goebbelsovi nepřesvědčíte matematika, že špatně rozumí vyšší matematice.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

To nezobecňovali staří pánové. To zobecňovali mladí kluci a na základě něčeho, co vy byste prožil tak za tisíc let. Ne li deset tisíc.

Proto píšu na začátku o přetížení.

Nevěřícnost je velmi častá reakce. Četl jste Tajnou zahradu? - Nevím, jestli jsem tam o ní nakonec psal nebo ne. Tahle knížka vytáčela k zuřivosti mužské čtenáře. Je to o ženských fantasmech a ještě je cenzurovaná protože za ilegální věci by autorka byla přinejmenším vyšetřovaná.

Taky třeba vynechala a popřela fantasmy prostituce. Přitom to je docela běžnej fantasmus a nemůžu uvěřit, že by na to nikdy nepadla.

A takových věcí tam jsou tuny.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nespletl jste si název? Tajná zahrada je dětská knížka, kterou napsala kolem 1911 Frances Hodgnsonová-Burnettová.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pochválím pana Čmouda.
Opravdu hodně záleží na ženské inteligenci.
Tak na začátek napíši,co napsal Honoré Balzak,vybíráte si ženskou,tak je to jako strčit ruku do pytle,kde je devadesát jedovatých hadů a jedna užovka,když si ji náhodou vytáhnete,stejně je to had.
Dobrému vztahu nahrává mnoho okolností a jak vidíme,nejvíc rozvádějících,rozpadu vztahů je u umělecké branže,boháčů.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ve skutečnosti inteligentní ženský svádíte skoro stejně jako ty ostatní. - Jen tam někde na začátku uznáte, že je chytrá.

Když jsem měl nějaký inteligentní kamarádky, tak jsem se stejně chytal za hlavu, na jaký blbý finty skočily. - Celý šťastný, že o nich řeknete "Tahle není taková." o nějaký opilý rivalce "s touhle bych nic neměl". - Taky potřebujou validaci svý ženskosti.

Jinak jednu z nejlepších strategiích můžete humorně shrnout do "Seber ji boty a postarej se, ať je pořád těhotná." Po pěti dětech už nemůže utýct.

I jsem četl příběh, kde přesně tohle doktor udělal svý manželce. Ta z toho byla nadšená a stále zamilovaná i po 5 dětech. - Konec konců, muslimskej model je to samý.

Zatím bez slepic

Muslimský model v důsledku! vede k tomu, že žena má 5 dětí a schované boty, řečeno obrazně.
Ale není to primární mechanismus, udržet si ženu. Jen jeho důsledek.

Je to složitější a na fórech o balení to nenajdete 😀

Zatím bez slepic

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

A prosím co jineho jsi popsal nez cmoud kteremu odpovidas a rozporujes? Pro me kdyz prectu co jsi napsal je to same, jenom ty to snazis hodit na problem co bylo driv vejce nebo slepice, pritom jsi napsal to same...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

něco o představách, fantaziích, klamných představách a omylech. Mám těžké mezery ve vzdělání. Těžko to budu stíhat a pak spálí v kremačce.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Samec v přirodě má poněkud málo příležitostí, jak se uplatnit. Jeho činnost se skládá se shánění potravy, s žrádla, a se spánku. Pak ještě se shánění družky k ukojení svého chtíče. A s tím souvisejícího boje o ni. To je tak všechno.

Člověčí samec si vytvořil neuvěřitelné množství možností, jak naložit se svým časem. Děvkaři a svůdníci si vybrali svádění žen, kterážto činnost nemůže kvalitně naplnit čas, který má muž k dispozici. Ne, ža by to byla činnost nezajímavá, ale jsou mnohé činnosti zajímavější. Muži obvykle mají své koníčky, které jim poskytují víc zábavy, víc sebevzdělání, víc radosti, víc sebeuplatnění, víc uznání okolí, než běhání za ženskými.
Takže svůdníky a děvkaře můžeme považovat za muže, kteří si vybrali tento koníček.

Výjimkou je období puberty a já beru děvkaře za chlapce, kteří z puberty nevyrostli.

Zatím bez slepic

V této souvislosti beru různé asexuály, včetně agresivních buzerantů a leseb, za lidi, kteří kladou sex ve svém životě na první místo. A to je ubohé ! Člověk má nespočet možností jak naplnit svůj život smysluplnně, i když trpí nějakou sexuální odchylkou.

Zatím bez slepic

In reply to by Puck (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč muži ty koníčky mají? Co je v nevědomí motivuje, že chtějí být v něčem dobří?

Zatím bez slepic

In reply to by anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jistě jsou za tím také ženy. Ale nejen ženy.
Jde také o přirozenou potřebu vnitřní pohody, kterou koníček poskytuje.

Zatím bez slepic

Proč je činnost, ve které mohou vyniknout a imponovat uvádí do vnitřní pohody? :)

Zatím bez slepic

No a co vám říká, že chlapi, co si vybrali sbírání známek, lepení modýlků nebo letování rádií by to neopustili pro nějaký bimbo, kdyby si mysleli, že u ní mají šanci? (jak to bylo snadný se Sovákem v "Kdo chce zabít Jessii.") jestli nějakýho takovýho zažranýho do koníčka znáte, tak mu zaplaťte nějakou profesionálku, co ví jak na to a uvidíme.

Pak jsou takový ty machrovací koníčky, který vás předvádějí jako kvalitního partnera. To jsou všechny ty bojové sporty, tancování, horolezectví, skákání s padákem, surfování, muzicírování, samozřejmě fotbal, posilování atd.

Každej vymyslí další.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdo ještě nečetl knihu od Josefa Hausmana (prof. na UK), která se jmenuje "Základy mužského šovinizmu", tak bádá a bádá sám. Pan prof. to dokonale probádal a celkem humornou formou odhalil mužský a ženský svět. Moje žena to chvíli četla a řekla : co to psalo za hovado. Asi se dočetla jednoho jeho výroku.
Co je dobře udělaná žena?
Která se vteřinu po ejakulaci promění v kastl dobře chlazeného piva!

Zatím bez slepic

Pan profesor má smysl pro humor.

Ale správně udělaná žena je, když jen leží a nemůže ani myslet.

Jeden velký faktor ovlivňující kvalitu orgasmů je vzájemné postavení. Nejlepší orgasmy mají ženy nízkého statusu s muži vysokého statusu. Nic překvapivého.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války/Duchovní útěcha: Švejkův kamarád hotelový vrátný Faustý - "Měl svou sazbu: modrý voči stály šesták, černý patnáct krejcarů, a von to všechno vypočet přímo dopodrobna jako oučet na kousek papíru, kerej podal hostovi. Byly to velmi přístupné ceny za zprostředkování. Na ženskou bez inteligence byla přirážka šesták, poněvadž von vycházel z tý zásady, že taková sprostá nádoba víc pobaví než taková vzdělaná dáma."

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ad. "....Ženský jsou svině a tohle udělaj z každýho, kdo se nechá....."
současně platí:
"....Chlapi jsou svině a tohle udělaj z každýho, kdo se nechá...." ?

Tančíme si na hrobech vzájemně. Pak se nedivmě, co že se to děje.

Zatím bez slepic

Berte to, že ženská je jako lev nebo tygr. Když jste krotitel, tak je můžete mít rád, ale nesmíte nikdy zapomenout na to, co jsou, jinak vás roztrhají. - Tihle byli napřed potrhaný v rodině, pak svejma partnerkama a nakonec je přišla dorazit Olmerová a ztrapnila je veřejně.

---

Ale jo, chlapi jsou taky svině. - Konkurence nestojí za nic.

Když jsem chtěl někdy poradit nějaký kamarádce ohledně nějakýho chlapa, tak jsem to prostě nedokázal. Pro mně je těžší odhadnout chlapa než ženskou.

Oni někteří ti děvkaři byli na holky někdy dost hodný. Chtěli aby holka měla hezkej zážitek, hezkou vzpomínku, aby si to užila sexuálně, aby si nedělala nějaký iluze a pak nebyla zklamaná, aby z toho neměla výčitky atd.

Protože si mohli vybírat, tak si vybírali holky, ze kterejch byli dost nadšený, takže se k nim pak snadno chovali dobře.

Zatím bez slepic

No to pak jó. Ale že su starší, jak černý uhlí, nesnažím se chlapa ztrapnit veřejně, i když už se nechová dobře.

Zatím bez slepic

Trapnost nebolí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Čmoude............................... je to marný, je to marný, je to marný a ještě i mimo mísu. Moc nepovedený psaní. Silně zjednodušený až dětinsky pubertální. Jiný témata vám jdou neskonale lépe, prosím držte se jich a netrapte nás snůškou nepodložených představ. A hlavně, jen se proboha nepřetěžujte!!!!!

Zatím bez slepic

In reply to by věštec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Možná i jo, věštče.

Dáme se do rozebírání nějakých příkladů, abysme si to rozebrali na dřeň?

Povídejte, nikdy se vám nestalo, že někdo hloupější sbalil hezkou holku, která se vám líbila?

Povězte mi vaši vizi, proč měl Ted Kaczynski, známý jako Unabomber problém s ženskejma, přes jeho nespornou inteligenci.

-------

Zjednodušený to je jen proto, že to je jen začátek. Můžeme jít do hloubky, když chcete.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Měl problém třeba s nastavením osobnosti. Příroda mi nedala do vínku to, co ostatním. Třeba byl deprivant. Říkám třeba, bez diagnózy to nikdo nemůže vědět. Ani vy.

Zatím bez slepic