Výcvik všech výcviků

Autor

Dnes si probereme jeden diskusní evergreen, který nás provází od samého začátku, kdykoliv narazíme na americké zahraniční intervence. Ať se bavíme o Sýrii, Iráku, Afghanistánu, Jižní americe, vždycky se v diskusi objeví názor, že americkým cílem není stabilizace či instalace spřáteleného režimu. Americkým cílem je primárně ta nestabilita. Vytvořit svým bombardováním bordel, chaos, vyzbrojit různé bojůvky a pak si jen mnout ruce a dodávat zbraně za ropu či jiné výdobytky. 

Já osobně se k této variantě příliš nepřikláním. Nevěřím totiž v tak obrovskou debilitu amerického národa a jeho elit. Ano, souhlasím s tím, že trvalý a nezvladatelný chaos je skutečný a reálný výsledek, který se američanům podařil, ale nevěřím, že si takto skutečně přejí. Ale pokud tam někde v tom deep state či mezi Demokraty nebo Republikány někdo takový je, pak mohu konstatovat, že jeho přání se mu vyplní a to tak moc, že se bude divit. 

Na druhou stranu mě už evropské elity o své dech beroucí imbecilitě přesvědčily dávno, takže se naopak vůbec nedivím tomu, že Evropa místo aby dělala opak, ještě Američanům u jejich bordelnické činnosti pomáhá. 

Pak se doslechnete jen takové maličké střípky zpráv... že Hizballáh má větší palebnou sílu než leckterý stát NATO. Že těch zbraní je ve všech těch zemích středního východu tolik, že vystačí na desítky let dalšího válčení. A samozřejmě, že nad těmi dodanými zbraněmi už dávno není žádná kontrola a rozhodně nejde jen o nějaké samopaly. Oni tam mají už dávno i pěkné drony, dálkově odpalované nálože, laserem naváděné střely, děla, minomety, raketomety... a používají to docela úsporně, tak jim to vystačí na hodně dlouho. 

V žádné z uvedených zemí také neklesá v důsledku válek počet obyvatel. Naopak jich pořád přibývá. Afghanistán má dneska o polovinu víc obyvatel, než když tam USA vlezly. Ale v rámci stejné logiky můžeme říci, že je tam dneska mnohem víc negramotů. Statisíce dětí nechodí so školy, ale zato si hrají se skutečnými zbraněmi. Neumějí číst a psát, ale umějí rozborku a zborku, trhaviny, viděly spoustu mrtvol, ty se z nějakého stříleníčka neposerou. 

Střední východ je sice možná chaos, ale je to v dnešní době největší a nejdokonalejší cvičiště zabijáků. Lidé se tam učí pohybovat tak, aby to nevzbudilo pozornost dronu, kterého není vidět ani slyšet. Učí se s výbušninami, učí se budovat zpravodajské kanály, učí se jak přežít v tom nejnebezpečnějším prostředí na světě. Hodně jich u toho zahyne, ale tím se jen eliminují slabé kusy. Zároveň jiní se naučí velet, motivovat svá mužstva, učí se vyjednávat, spolupracovat se spojenci a likvidovat nepřátele. Opět jich u toho hodně umře. Ale přísun nováčků je takřka nekonečný a zkušenosti se předávají. 

Den za dnem, týden za týdnem se tam zlepšují. Dnes ještě je tam možná chaos, ale brzy už to může být jinak. Může tam být jednotná, dobře vyzbrojená a vycvičená síla, která bude loajální jednomu veliteli, který bude mít autoritu, úctu i věrnost svých jednotek. Islámský stát byl jen malá ukázka. Že se to ještě nestalo je dáno jen tím, že ti Arabové jsou z podstaty zbabělci. Ale i to u nich válka postupně přetvoří. 

Navíc tam není chaos všude. Kolem dokola tohoto chaosu jsou velcí státní hráči, kteří si z toho cvičiště berou své příští pěšáky. Ty nejlepší z nejlepších. Takové Turecko se zcela demokraticky pomocí voleb změnilo ze skoro demokracie na skoro diktaturu. A na čele jejich vojsk nejde nějaká turecká divize, ale proturečtí džihádisté s tím nejlepším vybavením i výcvikem v reálných bojových podmínkách. Ti se nezakecají. 

Mongolové byli také kdysi jen řada bojovných kmenů, které bojovaly mezi sebou. Pak přišel Čingischán a všechno bylo takřka ze dne na den jinak.  I na tom středním východě to nebude jinak. Trvalá válka navíc úplně nejrychleji likviduje staré pořádky, rozdíly kultur a rozpory mezi jednotlivými mocipány. Válka buduje mezi vojáky společnou řeč. Platilo to v Evropě, platí to i tam. Husité bojovali dobře proti křižákům především proto, že se ve vnitřní občanské válce nejprve vytříbili a zdokonalili. 

Zkrátka a dobře... jestli si někdo přeje vytvářet po světě chaos, tak by si měl dávat pozor, aby se mu to náhodou nevyplnilo. Abychom jednoho dne nezjistili, že chaos arabského světa je už minulostí a místo toho čelíme sjednocenému nepříteli s dostatkem zbraní, vojáků i bojového ducha. Můžeme jednoho dne s překvapením koukat, že tento sjednocený nepřítel zjistil, že v Evropě naproti tomu v podstatě žádná armáda není, ale je tam bohatá kořist. A bude postupovat jako dávní nájezdníci. Brutálně a tak rychle, že než svoláme summit NATO, budou už obléhat Vídeň. To všechno už tu bylo.... 

Troufám si tvrdit, že střední východ se může sjednotit a nasměrovat na Evropu nejen migrací. tTi budou jen předvoj. Pak půjdou alláhovi vojáci. A mohou s tím začít dříve než si tam v Německu stihnou udělat svojí zelenou utopii. Může to být dříve, než se dostaví Temelín nebo než umře Zeman.  

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Arabiši půjdou do Evropy v momentě, kdy zde bude lépe, než u nich doma. To je vcelku logické.
Takže aby se zvedl Blízký východ, musí dojít ropa, anebo voda, anebo prachy. Dřív sem nepáchnou. Ovšem kromě jejich elit, které se sem stěhují už nyní. Viz saudové a jejich nákupy v Londýně a okolí, potažmo v Bosně okolo Sarajeva a Mostaru.

Neplést si, prosím, obyvatele Blízkého východu s tím, co do Evropy leze nyní. To je úplně jiná sorta lidí.

Dále než se Arabové zvednou, zaplaví nás ti, kteří sem lezou už dnes, a tzv. blahobyt už tu dávno nebude, protože tu budou těžké nepokoje a těžký úpadek výroby. Z čehož bude vyplývat těžký nedostatek peněz a ekonomické kolapsy států Německé unie.a spol.
Na to spoléhají soudruzi Američané v naději, že nám prodají své ozbrojené šunty. Něco jako spešl vrtulníky pro AČR, které nechce US army.
Shrnuto - doma bojujících Arabů bych se nebál, bojím se muslimů - lhostejno jakých, kteří jsou radikální už z podstaty své věrouky a jsou na cestě k nám, případně tu již dorazili.

Zatím bez slepic

Chce vyždímat suchý hadr před tím, než to tady definitivně ekonomika Německa pošle ke dnu, nebo chce ukázat bubákům, že tady už nic není a tím nás ochránit před jejich invazí... samo, že to nedělá pro sebe i když mu přitom něco za nehty uvízne.

Zatím bez slepic

Pane Dan.
Zlato není,prodal ho Tošovský,tak Babiš prodá strategické hmotné rezervy,které se daly použít na vojenskou výzbroj.
Vojenská výroba kolabuje,tak tento materiál nebude potřeba,všechno dodá USA,tak mám takové tušení,že ten materiál půjde do USA.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Proč by to dělali? Snad jen proto, aby nevratný proces urychlily? Získat rozmlácené země po válce není velké terno. Terno je, je získat v dobrém a funkčním stavu. Co jsou dvě generace, 50 let, když se daří?
Evropu netřeba dobývat, ta se položí sama. A ještě bude pomáhat novým pořádkům.
Náš předseda ústavního soudu se diví, že se lidé bojí invaze nekompatibilních imigrantů, když tu nejsou. Nechme stranou zda jsou či ne, ale lidská činnost je založena na prozíravosti.
Proč budujeme armádu, když nás nikdo neohrožuje? Proč se očkujeme proti tetanu, když tu není? Proč, proč, proč...…. A nejednou někdo v jedné z nejvyšších funkcí takové jednání zpochybňuje. Až tu bude půl milionu připrchlíků bude pozdě. Co takový člověk bude říkat? Na koho to svede? Na svoji demenci?
Takže naším zdaleka největším nebezpečím jsme my sami, náš sebedestruktivní systém, naše zhoubné jednání. Třeba i v tom, že ty zmiňované zbraně prodáváme.
Zasloužíme si něco lepšího než konec či život káfirů?

Zatím bez slepic

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlas. Zabíjíme se sami.

Zatím bez slepic

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Terno je, je získat v dobrém a funkčním stavu. - Kdepak. To je kdyz jste SSSR, spoustu veci neumite vyrobit, tak tim neco ziskate. Kdyz to vyrobit umite, tak zeme v dobrem a funkcnim stavu dela konkurenci. - Vy potrebujete jen odbytiste. Podivejte se, co udelali s celou vychodni Evropou, od nas pres Bulharsko po Ukrajinu. Kam prijdou, tam nicej mistni zivobyti a dovazej tam svy sunty. Na Ukrajine jim uz kradou i pudu.

Zatím bez slepic

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Podelate-se-Sok-na-…

Odtud k tématu článku:
*******************
"Zajímavější je ovšem jakýsi trend k občanskému chápání. V oněch demonstracích se totiž čím dál víc potlačuje sektářské dělení na šíity, sunnity, křesťany a další, a navrch získává cosi jako „irácké národnostní cítění“, nebo patriotismus, chcete-li. Mimochodem, podobně se nálady vyvíjejí i při obdobně masových demonstracích, které už týdny ochromují Libanon. Ve vlně různých blízkovýchodních revolt je to v zásadě novátorský prvek. Bude zajímavé, co z toho nakonec vzejde. Tedy pokud něco vzejde, samozřejmě. "
*************
A k nám v EU:

"NATO je ve stavu mozkové smrti, řekl Macron. A naše eurokomisařka Jourová k tomu poznamenala, že bychom se měli vyvarovat toho, abychom dělali cokoliv, kvůli čemu se bude v Moskvě slavit. Má pravdu?

Víte, pokud jsme došli tak daleko, že se budeme vyhýbat tomu, abychom zkoušeli pojmenovávat problémy, protože veškeré naše kroky bude řídit jen strach, aby z nich neměli v Moskvě důvod k oslavám, tak jsme na tom už fakt hodně zoufale. A „mozkovou smrt“ můžeme směle diagnostikovat i jinde a i u jiných než jen v NATO.

Abychom opět trochu „listopadově bilancovali“... Tak co to naše členství v NATO? Co nám přineslo dobrého a jaký otisk jsme zanechali?

Stejně jako v případě EU si nejsem jistá, jestli jsme v NATO zanechali nějaký otisk, tedy pokud vynecháme třeba ty alianční konvoje chycené v pasti naší silniční sítě. A členství nám přineslo nejspíš jakýsi pocit bezpečí, že jsme z jednoho paktu, jak jen to šlo, rychle přeskočili pod ochranu paktu jiného. A s ním jsme si pak zaválčili v amerických válkách v zemích, o kterých se nám před rokem 89 ani nesnilo. Stejně jako o spoustě amerických zbraní, které budeme povinně nakupovat… A nesmyslnost omílaných tezí o bezpečnostním významu 5. článku NATO asi zdůrazňovat netřeba.
Co víc k tomu asi tak říct? "
**********************************

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Naděje vkládané do větší semknutosti V4 jsou samozřejmě lepší, než žít v beznaději.
Velmi varující je ale úpadek národní kultury a kvality vzdělávání.
Tady jsme opravdu opustili dobrou tradici, kterou jsme i v dobách normalizace udržovali.
Zemědělství i průmysl se dá obnovit, ale pokud rezignujeme na výchovu dětí a přenecháme to neziskovkám, vyrostou z nich duševní bezdomovci. Lidé bez identity a tudíž bez schopnosti se semknout, například k obraně vlasti. "
*****************

Zatím bez slepic

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

A největší zločin Havla - zikvidoval naši zbrojní výrobu.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

výroba šla do konverze. Venca to dojebal tím, že se nedržel bolševických plánů, tedy pouhé snižování produkce a postupný nárůst náhradních programů. Zařízl naráz nejen výrobu, nýbrž i ty náhradní programy.

Zatím bez slepic

jistě čtete Kosu a možná si vzpomenete na čánek převzatý ze slovenských zdrojů, kde je uvedeno, že komunisti plánovali konverzi mnohem drastičtější od které se upustilo ze strach z nezaměstnanosti. A on Havel rozhodova nějaké hospodářské záležitosti? Jezdil po světě a řečnil. Ale hospodářství už měli pod palcem jiní sekáči, z prognosťáku.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ač se to tak některým nejeví, i sám jejich skoro bůh VH byl jen "užitečný idiot" a všude okolo něj samý jeho slovy poradce poradce.........Ego holt je děsná potvora!

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Uzitecny idiot? - Nejaky eufemismus pro zaprodanou svini, ze.

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jistěže společnost před istopadem byla lepší než teď. Chodila spořádaně k volbám, slavila VŘSR a vítězný únor, vyvěšovala prapory, zakládala brigády soc. práce a vyhlašovala závazky, dětem říkala aby nepovídali ve škole co se říká doma atd. Udávalo jen malé procento lidí (teď by udávalo jistě víc, kdyby bylo komu). A hlavně- bez řečí přijala několik stovek nebo tisíc dětí řeckých komunistů, kdežto dnes by kvůli přijetí pár syrských udělala v čele s polojaponcem revoluci.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nerozumím Vašemu jistěže...a ani Vaší ironii pro mne.

Za sebe mi jenom vadí ta adorace dneška a natírání na černo všeho minulého, ačkoliv ani jedno není a nebylo pouze jednobarevným (dobro nebo zlo) a nic mezi.
A že by dnes nebylo komu "udávat"?
Tak naivní snad nejste, co dělají třeba piráti a Člověk v tísni se svým"jsmetu"........?
Udavač si vždy to "komu" najde, to je v lidech, v naturelu.
Syrské děti by přednostně a nejen ony měly mít šanci a právo dostat se zpět domů do Sýrie a mít budoucnost tam.
Na to máme tlačit, na ukončení sporů, bojů a zabíjení a vyhánění lidí z domovů!
A já nejsem proti pomáhání když to smysl má, ale proti dělání Evropanů a Čechů z dětí, které Evropě nepatří a pak nebudou doma ani v Sýrii ale často ani nikde v té EU.
Emigranti z ČR toto vykořenění znají, a někteří mi to i přiznávají..
Co ale tlačí Šojdrová a spol. je prostě politikaření, jen halené do hávu humanity a pomáhání dětem.
A TO je farizejství o to horší, že se manipuluje s dětmi.
Brání jí a dalším někdo vzít celý svůj Euro plat a začít IHNED pomáhat i v tom Řecku, třeba těm "dětem bez doprovoudu"?
Vy jste rasista, že zdůrazňujete "polojaponce", já lidi takto nedělím a neřeším?
A o tom, že by společnost dnes dělala s ním revoluci víte asi jen vy, čučkaři a falšovatelé průzkumů, z nichž to nevyplývá.
Já jeho voličkou nejsem, tak fakt nevím co chystá, on a "společnost" ?

Zatím bez slepic

https://hlidacipes.org/hamacek-odepsal-do-aten-kvuli-detskym-uprchlikum…

Kdo za ty "nezletilce bez doprovodu" platil pašerákům, to byli tito tak slitovní?
Jak takové nácti-leté nezletilce udrží pomahači v ČR, když tito budou chtít do Německa jako ti křesťani?
Nebo stačí jen splnit zadání a podvolit se a pak se spustí zase nějaké ty i EU penězovody?
Co ta Šojdřice v těch zprávách na CT24 říkala, že přece v 2018 jsme už nelegály prý přijali a dokonce dospělé?
Neměl by se na to Hamáčka tisk ptát, nebo alespoň ti poslanci, kdo nám tu lže?

Zatím bez slepic

Jezinky taky slibovaly. Šojdrová sleduje 3 cíle. Rozložit V4 ohledně názoru na přijímání migrantů. Nejdříve 50 "sirotků", pak jejich rodiče, za nimi další příbuzní, protože nikdy o žádné sirotky nešlo. Navíc ve velkorodinách Blízkého Východu sirotci prakticky neexistují, vždy mají nějaké strýce. Druhým cílem je zalíbit se v Bruselu a dostat nějaký pěkně placený euroúřednický flek. A třetím cílem je snaha nakrmit bruselskou hydru ohledně kvót na přijímání migrantů. V ten okamžik v Bruselu rázem prohlásí, vždyť migranty přijímáte, tak proč ne další? Salámovou metodou pošlou nejdříve "sirotky" z Afgánistánu a Pákistánu a kdo je odmítne, je nelida. Pak pošlou další sirotky z jiné země, třeba z Afriky. Po nich přijdou nemocní, a tak přes soucit a snahu pomoci zmanipulují imigraci tak, že najednou budeme ve vlastní zemi menšinou.
Šojdrové přísluší jediná odpověď: "Kde jste byla, když sirotci umírali ve Rwandě a Jemenu? V čem je dnešní situace jiná oproti Jemenu?"

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Venca Flaška Dramatik sice zlikvidoval zbrojní výrobu, ale obchodní značka "made in Czechoslovakia" žije furt dál, v odkaze je upgrejdovaná "pumpička" používaná teroristy v syrském Idlíbu.
Kdyby to bylo auto, tak je to ceněnej veterán, jako třeba Tatraplán.
http://aktualnikonflikty.cz/download/file.php?id=11553&sid=815f56c0c683…
Více na Aktuálních konfliktech .cz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Každý den nám nosí noviny - a to jsme si ani žádné nepředplatili!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak mě napadá, zda jednou nebude to nekonečné vrtání do středního východu naopak nutnost - PRÁVĚ proto, aby tam nějaký chán nevyrostl...

Zatím bez slepic

Kdyz si ho USA zaplati - vyroste.

Kdyz zaplati i jeho nepratele tak - nevyroste.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Obávám se, že Vidlák podceňuje množství psychopatů v Deep State. Nalezli na jednu hromadu a své paranoie si navzájem posilují. Navíc při vymýšlení plánů na možné budoucí hrozby se mezi nimi líhne určitě dost šílených nápadů. Stačí jen ty, které dosud vyplavaly na světlo. Třeba konání Deep State při impeachmentu Trumpa. Žádná demokracie se nekoná.
Také výcvik bojůvek, kam všude Američané posílají své vojenské instruktory. Nezapomeňme na Vietnam, nové metody mučení, Guantanamo a Abu Ghraib, a od té doby se určitě událo mnoho dalšího.
Vidlák ale nadhodil zajímavou myšlenku. I přes všechny konflikty lidí v Afgánistánu přibývá. A nejen v Afgánistánu, i všude jinde po světě. Těch, které pozvala Angela Merkelová a nyní se cítí jako její hosti. I těch, kterým máme pomoci podle pašeráků lidí, co je převáží přes Středozemní moře. A ti všichni jdou do Evropy otevřenou branou.
Dá se s tím něco udělat? Ano, dá, dle příkladu USA. To ovšem znamená, že migranti nedostanou žádné dávky. To ale není v zájmu budovatelů EU. Pozvali cizí nepřátelská etnika, aby jim pomohla rozložit homogenní evropské národy na univerzální euromasu, zlikvidovat a zprivatizovat zdravotní a sociální systémy. V momentě, kdy do systému platíme mnohonásobně více, než z něj kdy dostáváme, začnou lidé volat po jejich zrušení za každou cenu. Podívejme se na dávky vyplácené romské rodině. Na ně mnohá rodina z majoritní populace nedosáhne a Romům přinesly nevraživost okolní populace. Totéž se stane s muslimy a vůbec celou pozitivní diskriminací, protěžované skupiny osob budou nenáviděny.
Jenže těm cizirodým prvkům se už nevyhneme, prostě se Evropa proměňuje na něco jiného, a určitě nejde o tavicí kotlík nového euronároda. Spíše území mnoha nových rodinných klanů, Podívejme na švédské Malmö, těch gangů a bitek mezi nimi tam! https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/malmo-svedsko-strelba-mladik-vyb…
Jestli je naše budoucnost předurčena obrazem současných USA? tak k němu patří také drogy a násilí, boje gangů a vysoká kriminalita.
Prostor ČR ochrání naše chudoba, i když ne úplně. Někdy je dobré žití v místních podmínkách za místní ceny z německých dávek. V zájmu obyvatel ČR je tedy důrazně odmítnout jednotnou evropskou sociální dávku nezávislou na místě pobytu, a odmítnout také jakékoliv přerozdělováni migrantů. Když si je jiné státy pozvaly nebo dovolily migrantům vstup na jejich území, nemohou teď volat po solidaritě a přerozdělení těch lidí. A když už zde jsou, dejme jim možnost se uživit, třeba péčí o bezdomovce nebo nemohoucí lidi, ale ne sociální dávky.
Dokud nenajdeme recept na začlenění Romů, nemůžeme ani pomýšlet na příjem dalších cizorodých etnik. a pokud je přijmeme, dojde k razantní změně společnosti na islámskou.
Vždy se divím, jak liberální příznivci LGBT podporují příchod muslimů, kteří jim podle Koránu zakroutí krkem. Buď muslimové změní Korán a vyškrtnou z něj pasáže, které nejsou v souladu s našimi zvyklostmi a nejsou tolerantní, nebo muslimové zvítězí a zavedou zde právo šaría pro všechny. A Korán je neměnný a nereformovatelný, jak předurčil jeho zakladatel Mohamed.
Návrat džihádistů z Islámského státu do Evropy je nežádoucí. Nenechme se oblbnout jejich tklivými příběhy.. Ty osobnosti jsou narušené a nikdy se je nepodaří převychovat zpět. Ať si vyberou nějakou muslimskou zemi a tam se pokusí začít nový lepší život, Evropu ale navždy opustili. Narušené jsou i jejich děti vychovávané ve školkách Islámského státu. I ony jsou rizikem, že se je kdykoliv v budoucnu podaří snadno radikalizovat. Rodiče jim vybrali takový osud, tak nechť žijí mezi muslimy.
Náš věk končí a nastává věk islámu. Jako si evropské elity vychovaly Hitlera, dnes si podobně vychovávají džihádisty, a to jsou jinačí sekáči, ti se nezakecají. První ovšem půjdou po krku těm elitám kvůli majetku a liberálům, kteří je sem dováží, kvůli islámu. Džihádisté z Islámského státu se při svém vraždění a znásilňování nevěřících nedopustili ničeho, co by jim Korán nedovoloval.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Víte Gerde, asi to zní hrozně, ale když tak člověk vidí moderní trendy, tak si (JAKO CHLAP, to zdůrazňuji) říká, jestli nakonec nebude i majoritní populace považovat přijmutí islámu za menší zlo. Protože to blbnutí LGBT atd už opravdu přesahuje meze a bude hůř. Když se nad tím tak zamyslím (a samozřejmě odpustím si civilizační úvahy a nějakou věrnost národu a historii), tak co se mi jako chlapovi vlastně tak špatného stane, když budu muslimem? No co, tak se pětkrát denně pomodlím, holt zapomenu na vepřové, budu držet jak pitomec Ramadán (ale i to se doma porušuje), nebudu pít alkohol (chachá!), ale jinak? Mě jako chlapovi se vlastně nic tak strašného nestane. Mnohem horší to budou mít naše ženy, o LGBT nemluvě. Ale ptám se sám sebe, jestli nebude někdy situace tak šíleně vyhrocená, aby i domorodá evropská populace nezačala islám považovat za menší zlo, za řešení. Je to velmi smutný výsledek současného třeštění. (Rád bych zdůraznil, že jde opravdu jen o myšlenkový experiment, ne o touhu či rezignaci!)

Zatím bez slepic

Pavte,
klidně může dojít k tomu, že evropská populace přijme islám a právo šaría za menší zlo. Proč? Protože už teď se zavádí zákony omlouvající islám, právo šaría vládne v muslimských čtvrtích. Pokud se evropské státy neodhodlají důsledně prosadit své právo na celém svém území, i v no go zónách, pak právo šaría ovládne stát. Ostatně klidně může dojít k demokratické cestě nástupu šaría důsledkem vyšší porodnosti muslimských rodin. Časem budou mít své poslance, a ti už šaría prosadí.
Čím déle budou státy likvidaci práva šaría odkládat, tím bude prosazení těžší a krvavější, až nebude možné vůbec.
Nemyslím si, že by si původní evropská populace dobrovolně zvolila právo šaría. K tomu by došlo jedině v případě, že by měla dvě volby, jednu nazvěme gender a druhou šaría. Pak si při současném blbnutí gender zvolí šaría.
Taková historie už tu jednou byla, jen se ten člověk, co měl řešení, jmenoval Adolf Hitler. Takže ano, za určité situace se může stát, že se příznivci genderu dostanou do pozice Židů v nacistickém Německu a muslimové do pozice nacistů. Kdo by chtěl vidět nadvládu islámu nad nevěřícími, nechť se podívá na konání Islámského státu. Sice to byla jen hrstka fanatických muslimů, ale ti tolerantnější muslimové k tomu mlčeli.
Jednoho dne se nás potomci zeptají, jak jsme mohli takovou věc dopustit. Ještě pořád je čas na nápravu situace, ale nejdříve musí stát vyhlásit své právo na celém svém území a potlačit jakékoliv námitky proti tomu v muslimských enklávách. Tedy i vysokými tresty za propagování prvků ideologie, které nejsou v souladu s demokracií, a to včetně symbolů.
Jako u nacistů. Pokud ne, čeká nás nová totalita a džihád ve jménu šíření svaté víry.

Pak někteří mohou dopadnout jako maďarský zajatec z 2. světové války propuštěný ve 2000.
http://extrastory.cz/posledni-valecny-zajatec-ze-druhe-svetove-valky-by…
Němci zajatí s ním jeho maďarštině nerozuměli, sovětští dozorci také ne. Všichni považovali jeho maďarštinu za nesrozumitelné blábolení blázna, tak jej poslali do blázince.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ty vole. To museli bejt v SSSR doktori. On se zas za tech 55 let nenaucil nic rusky. - Taky vykon.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ehm ehm, pokud se za 55 let nebyl schopen naučit pár slov rusky, pak si zřejmě místo v psychiatrické léčebně plně zasloužil. Ale spíše to na mne dělá dojem zprávy vymyšlené...

Zatím bez slepic

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

Klidně mohl být pod prášky a to se pak nemohl nic naučit. Zřejmě uměl opravdu jen maďarsky a klidně nemusel být schopen naučit se ruštinu. A pár ruských slov mohli považovat za blábolení blázna. Těžko říct, zda je příběh pravdivý nebo vymyšlený, ale spíše bude pravdivý.

Zatím bez slepic

Pěkně to popsal Houellebecq v knize Podvolení. Nakonec ten islám nevadil ani ženám ani mužům. Stojí za přečtení - velice pravděpodobná předpověď budoucnosti ve Francii. A vlastně v celé Evropě.

Zatím bez slepic

Tak to mám náskok. Mám doma modlitební kobereček od nějaké roku 1995 (daroval mi ho iránský velvyslanec), a také korán (mezi námi - číst se to nedá).
:-)

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

No on ten "Korán a modlidby"jsou "platný" pouze v perštině, jiný neplatí, ty jsou pro oblbnutí nevěřících ... a na Korán musíš mít "učitele" abys věděl, které "verše" jsou platné a které jsou jen pro zmatení !! A to není ještě všechno - nutno znát ještě "Sůru" a "Život proroka Mohameda". To sám "nedáš", musí tě "vyškolit" !!
Tož asi tak ... zatím vlastníte jen "suvenýry" !!

Zatím bez slepic

In reply to by Lojza (neověřeno)

Trvalý odkaz

To zpíval myslím Matuška. Jeden ten korán je miniaturní, asi tak centimetr na centimetr, je k němu lupa. Věnovala mi ho umírající sousedka.... to jsou pády na tom světě. Její příbuzenstvo by to prý neocenilo. Čerti vědí, kde k němu přišla.

Zatím bez slepic

Blbe.

Vubec nevis, co je islam a svoji manzelku muzes zmlatit i bez islamu.

Zatím bez slepic

Pavt, ani o tom neuvažuj, přesně tak totiž začíná to podvolení.
Červíček vrtá "Co by se mi stalo ?" ale nedívat se co se stane jiným, případně jak to trvale změní společnost je cesta do pekel.

Jen zbabělci mají dvě cesty, chlapi si mohou vybrat třetí cestu potlačení jak muslimů tak i LGBT oslabující propagandy a přitom ochránit svoje rodiny.

Určitě se najde spousta zbabělců kteří se podvolí jako vždycky, ale tentokrát jde opět o všechno. Na výběr je jen smrt v podvolení, nebo život ve svobodě.

Tvořit svoji cestu a budoucnost je úděl chlapa, žádné podvolení. Pokud nemáte jasno ani v takto jednoduchých otázkách tak se rovnou přihlaste k podřezávání.

Zatím bez slepic

No takovy pavty nejdriv. Pak resit muslimy.

Zatím bez slepic

Pavte, zažil jste někdy žít dlouhodobě ve společném bytovém domě (nebo mít dům vedle) s větší skupinou lidí, kteří nerespektují téměř žádná společenská pravidla, normy a zákony je v tom podporují? Kdy je ničen váš způsob života? Kdy jediná vaše obrana je odstěhovat se, protože vaše jediné právo je bydlet ve vlastním bytě, který ta skupina ničí (štěnice, šváby, hodnota vašeho majetku je znehodnocena) a vy jen musíte více platit (poškozený výtah, vchodové dveře atd) a mlčet?

Zatím bez slepic

Já to zažil, ale muslimové to nebyli. Zasáhl OSUD, převrat a restituce. Ti nájezdníci ("národní hosté nového druhu") zmizeli kdesi na Husově náměstí, kde mají teď své brlohy v množství větším než malém.
Radost z nich mají popeláři, mají týden co týden co uklízet. Tvorové nové doby a nové kultury (ne ti popeláři!).

Zatím bez slepic

Ale oni národní hosté znají dvě kouzelná slova, disgrymynácyja a rasísmuz. Stačí je říct na správném úřadu ve správnou chvíli a peníze se hrnou.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dnes bych tak úplně nesouhlasil. Na Předním východě je klanová struktura, věrnost se tu zachovává klanu, národu a náboženskému směru, je zde obrovská roztříštěnost a dodnes tu panuje zásada oko za oko, zub za zub. Kromě toho jednotlivá etnika se nejen nenávidí, ale ještě sebou navzájem pohrdají - Iránci a Turci pohrdají Araby a všichni společně pohrdají Kurdy. Neumím si představit nějaké sjednocení, protože šiíté a sunnité se budou nenávidět ještě hodně dlouho, stejně jako zdejší různé národy a kmeny. Spíše si umím představit X různých uprchlických vln, jak se budou navzájem mlátit.
Viděl bych jiné nebezpečí - Turecko, Irán a možná i Saudská Arábie se budou snažit získat atomovou zbraň. Jakmile se jim to podaří, mohou zdejší šarvátky nabýt zcela jiné úrovně. A umím si představit, že se nějaká ta hlavice tak nějak dostane do rukou spřáteleným teroristům (které si všechny tyto státy pěstují), kteří ji podloudně propašují a odpálí v Izraeli. A co se bude dít pak, to si raději nepředstavuji, protože co vím, tak dle poměru izotopů se do jisté míry dá vystopovat původ hlavice.
Osobně si myslím, že pokud už by se snad nějak tamní sjednotili, tak první na ráně je Izrael, nikoliv Evropa. Dokud bude Izrael, jsme my z hlediska přímého útoku celkem v bezpečí. Daleko více nás bude ohrožovat nebezpečí nepřímé, tedy imigrace. Jenže Západu asi nelze vysvětlit, že tu lze zastavit pouze brutální silou.

Zatím bez slepic

pavt.
Už Vás vidím,jak si nosíte kobereček na modlení,nějak brzy jste podlehl.
Když Vidlák píše o USA vyzbrojování přítel i nepřátel,tak klidně můžou dodat hlavice i muslimům,tak jako je dodali Izraeli.
Proč by je odpálili na Izrael?Sice víme,že největším rozesíračem BV je Izrael s USA za zády.
K tomu množení muslimů a všech okolo,jak to říkal cikán,nemám co dělat,tak dělám děti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Deep state nejsou žádní hlupáci, ale chladní cyničtí byznysmeni. Jde jen o peníze. Pokud budete státu dodávat vrtulníky, tak budete radši za dlouhou nevítěznou válkou, kde dodáte 5000 vrtulníků, než rychlou vítěznou kde dodáte 500. Také raději budete dodávat vrtulníky (a na to potřebujete tu válku ) než auta, která vám začnou vyrábět japonci, pak korejci a nakonec ti lumpové z Číny. Výroba vrtulníků pro stát totiž zajišťuje jistý velmi slušný zisk, narozdíl od výroby televizí (která asi už v USA ani není).
Ovládnutím Evropy si islám příliš nepomůže. Dnes je Evropa pro svět (zjednodušeně) dodavatel "luxusního" zboží a služeb. S nástupem islámu se tato schopnost ztratí a v Evropě (už bez vzdělání) nebude skoro nic. Jako příklad uvádím, zkuste si představit Švédsko plné muslimů a pod jejich úplnou správou. Kdo je bude živit? První zimu odejdou zase dál. Bitvu můžou vyhrát a asi ji i vyhrají. Ale válku ne (i když to může trvat desítky let či stovky let).
Lezou sem, protože je živíme a živíme je proto (stejně jako cikány), že nejsou schopni akumulovat peníze (narozdíl od nás šetřílků) a všechny je pěkně každý měsíc vrátí zpět do oběhu. Z nás je ovšem stát vybere na daních (nebudou se teď zvyšovat?).
Všimněte si jak stát doslova miluje skupiny, které nenašetří korunu a peníze ji doslova cpe horem dolem - nepřišlo vám to nikdy divné?

Zatím bez slepic

Ovládnutím Evropy si islám příliš nepomůže. - Blazne. Splni svuj tisicilety sen, proc asi tak dobyvali Spanelsko, Sicilii a Balkan. Muslimove budou mit blondaty sexualni otrokyne, vykastrovane blondate sluhy a otroky. Tim si sakra pomuzou a aby se vyhnuli biti, tak muslimy budou zivit.

Pokud zijete na kahirskem smetisti, tak si vzdy polepsite.

Zatím bez slepic

práce.
Mohl bych vědět, která arabská země má fabriky s nepřetržitým provozem? Nějak se mi o nich nic nedoneslo. Vždyť si nejsou schopni ani postavit rafinérie ropy pro svou potřebu a pohonné hmoty musejí dovážet. tedy pokud to nejsou rafinerie, ve ketrých pracují rukama zahraniční dělníci. Totéž stavebnictví.
Evropa je pro Araby lákavá pouze v případě, že tu bude populace ochotná, anebo přinucená je živit.
Což při současném populačním trendu brzy skončí.

Zatím bez slepic

Evropa je pro Araby lákavá pouze v případě, že tu bude populace ochotná, anebo přinucená je živit. - Coz je. Az ji vyzerou, porvou se o zbytek nebo odtahnou dal.

Zatím bez slepic

Deep state je roztroušená skleróza světa. Nelze je podceňovat, ale také přeceňovat. V poslední době utrpěli sérii porážek, z nichž netěžší je zvolení Trumpa.
A v USA se také rozhodne o dalším. Jestliže to tam Trump ustojí, tak se deep state veze.
I u nás.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

je podvádět. Je to jejich přirozenost. Nepodvedeš, jsi blbej. Podvedls - jsi king. Viz Al Ládinova kouzelná lampa. Adoruje se zloděj a podvodník, už od dětství. Tahle sorta vykuků se nikdy nedomluví na společném postupu, požerou se mezi sebou, když se jim hodí kost.

Zatím bez slepic

Jo, to je jak hazet kost lvum a hyenam. Sice se provou, ale chlapa s nakladem kosti umej ulovit taky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už to tady rezonovalo:
http://nonserviam.cz/clovek-v-tisni-v-tisni-cas-na-malou-oslavu/
Ano docela důvod k radosti.
Zaslechl jsem včera v televizi, že si Petříček pozve ruského velvyslance. Doufám, že Petříčka pošle do prdele. Čím méně diplomaticky, tím lépe.
Zaslechl jsem také, že Ježibabiš Člověka hájí a mele něco o demokracii. Nevídaná zhovadilost a prohnutý hřbet. Lízat ruku, která tě mlátí po tlamě.

U mně má Ježibabiš utrum. Slyšíš, Scallope, utrum.

Zatím bez slepic