Víc už udělat nemohl

Autor
Štítky

Že se ještě jednou vrátím k Novotnému....

Tentokrát k jeho vystoupení v ruské televizi. Věnovala se tomu všechna česká média takže všichni - úplně všichni to viděli. Dokonce i naše bývalá starostka si to dala na facebook, aby tak definitivně potvrdila, že i u nás ve Vidlákově Novotný starostuje v zastoupení. 

Chci k tomu Vidlácky říci, že víc už Novotný udělat nemohl. Postaral se, aby Řeporyje dostaly špendlík v ruských mapách. Postaral se, aby se dozvěděli Putin osobně. Postaral se, aby o něm věděli všichni ruští mafiáni, agenti, konfidenti a další... kterých je, jak víme od čučkaře Koudelky plná Praha a ruské velvyslanectví jimi přetéká. 

Novotného teď už znají všichni v republice stejně jako Koláře mladšího a celé týdny se teď budou zaujímat postoje pro nebo proti. A my všichni to uvidíme, všichni budeme mít možnost si o tom myslet svoje a zahrnout to do našich volebních preferencí. 

Stejně tak budou zaujímat své postoje Voři v zakoně, Putin, ředitelé tajných služeb, Zeman, Babiš, Hamáček, Fiala, Kalousek a ostatní. 

Myslím že víc už Rusy nikdo naštvat nemohl. Takže jsem doopravdy zvědavý, jak moc dlouhé prsty Putin má, stejně tak jak dlouhé prsty mají další, kterých se to dotklo. Pokud se nestane nic, čučkař Koudelka zůstane v mých očích navždy čučkař a pokud někdo bude zvažovat zrušení BIS, s chutí ho podpořím. 

Dovolím si tvrdit, že právě Putin ví, že v nebi je větší radost nad jedním napraveným hříšníkem než nad deseti spravedlivými, takže pana Novotného navštíví slušně vyhlížející pán s výrazně anglickými rysy a vysvětlí mu dokonalou němčinou bez přízvuku, jaké následky pro něj a jeho blízké by mohlo mít další pokračování a co všechno se musí stát, aby nikdo nepřišel k úhoně. Bulvární novinář nám pak vysvětlí, že to všechno byl jen vtip.

Musím říci, že osobně nevěřím, že tohle Novotnému projde bez následků. A samozřejmě vím, že jemu výzvy k vraždě politiků projdou, mně by to neprošlo. Ale kdyby pana Novotného někdo odkázal do patřičných mezí, nebudu se zlobit.... ani truchlit. 

Všimněte si, že jsem se ve svém článku zcela obešel bez analýzy role Vlasovců v dějiných Druhé světové války i Pražského povstání. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na hnojiště přispívá,
existuje hnojomet, aby se mu to nevrátilo :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

a pro dnešek dokydáno. https://imgur.com/1Tai5dY

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak to jsem zvědav, kolik lidí se přizná, že ho Ládik taky nachytal ... ;-)
Já tam totiž od něj čekal nějakej takovejhle obrázek ... https://funkyimg.com/i/2ZaV7.jpg

Zatím bez slepic

In reply to by Nobody (neověřeno)

Trvalý odkaz

Paráda.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidlaku, strela vedle, rus presne vedel co vystoupi v TV na hlavnim programu v relativne hlavnim vysilacim case. Tam neslo o Novotnýhoho jako takového, tam šlo ukázat co "za lidi stojí na zapadě proti nim", ukázalo se "s těmito chcete debatovat?", ukázali průměrnému rusovi "toto je prototyp lidí se kterýma se na západě mluví" ;)

Ten novetnej je tak blbej i jeho komentatori, kteri rikaji, ze to rusum nandal, ze nepochopili, ze kopl gol do vlastni branky, nezavolali Kalouskovi apod., kteří mají ještě trochu zpětnou vazbu, zavoli tomu nejvetsimu exotovi, který když promluví, tak i u nás jeho zastánci říkají, že "je svůj" (lehce řečeno, že je debil, ale protože kope za nás, tak je jenom trošku jiný) :D

Podle mě je to spíše dokonalá ukázka jak je kavárna ve své bublině, že ani nechápe, když toto vystoupení uvidí někdo, kdo je zvyklí, že podobně se chová někdo kdo utekl s bohnic a ne normální mentálně neretardovanej jedinec, tak si řekne "bože to je vůl" a vůbec už ani nebude nějak analyzovat obsah slov, prostě uvidí "toto říkají lidi co se chovají jako retardovaní" :D

Ne Vidláku, za mě novotný jel podle klasického sovětského "myslel jsem to dobře a posral jako vždy" ;)

Zatím bez slepic

Assi,
jsem dialektik. :-)
A jako takový vnímám Vidlákův, Váš i Immanuelkantův pohled v syntetizjící dialektické jednotě protikladů.

Souhlasím naprosto s tím, že Rusové bezezbytku využili Novotného vepřového potenciálu představit tzv. "západní demokratickou liberální společnost" jako hromadu páchnoucí kejdy ze zažívacího traktu novotnovských ošípaných.
Naproti tomu je, obávám se, plně spokojený i Novotný. Svůj cíl také bezezbytku splnil. Problém je v tom, že nikoli jen na sto procent, ale přinejmenším na třista procent.
Cílem bylo vyvolat maximální roztržku mezi Ruskem a Českem. Což je plně v souladu s tandemem Kalousek-Poche (jeho pucflečíčka Petříčka, tohoto škrholu současné protektorátní zahraniční politiky , nepočítám) .
Problémem je, že je ambicióznější než jeho loutkovodiči. A tudíž ohrožuje jejich pozici! Konkoruje špíčkovým rektálním alpinistům na zdejším kvazipolitickoprostituidním trhu, takže mu co nevidět někdo nějakou trhne. Nejspíš prostřednictvím nějakého blbého s současně navedeného individua. Takže nám nezbývá než nám věřit, že se z něj nestane český Kuciak a že jeho vepřový bronzový gesicht nebude shlížet na příští generace z podstavce před mešitou na řepnoryjské návsi.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dokud nebude tajna sluzba vsechny svoje tvrzeni verejne dokazat, je zbytecna a klidne ji zrusme :-)) Proste na vidlakove hnojisti je jedina pripustna tajna sluzba ta, ktera je zcela verejna!

Ne kazdy stat vydrzi dlouho a ne kazdy narod si svuj stat zaslouzi. Priste budeme rusit armadu, dratovat hranice a nutnou vstupenkou do politiky bude zkouska ze schopnosti lhat beze spetky studu - proste tak, jak to vidlaci chteji. A uz nebude nikoho trapit, ze cesky stat proste nekdo zrudi tim, ze vypne proud. Zmizi v zapomenni zasluhou ceskych volicu.

PS Ze ruske tajne sluzby vrazdi sve byvale agenty zde mysim kazdy pochopi. (Stalin sve vojaky, kteri padli do zajeti, take oznacoval za zradce - a posilal je do koncentraku.) Ale udelat z toho myslenkovy skok k tomu, ze kdyz putin neodkragluje Novotneho, tak nepotrebujeme tajnou slubu je skutecny majstrstyk i u vidlaka. Nopvotneho slova 'jste opilej nebo zfetovanej' z ruske televizni estrady lzi sedi i sem, protoze rozumne se s hospodskym zvanilem diskutovat neda.

Zatím bez slepic

Škebla potřebuje pokapat nohu.

Zatím bez slepic

No tak , nebudte zabar: kdyz rusky agent neoddela scallop, tak to naprosto jasne dokaze, ze Koudelka je cuckar!

Zatím bez slepic