Kopí

Autor

Dnes se pověnujeme londýnským a haagským útokům nožem. Zajisté jste si už všimli, že v poslední době těmto zprávám zde na Kydech prakticky nevěnuji pozornost. Jednoduše proto, že se staly součástí běžného koloritu, protože výskyt džihádistů a jim podobných se stane pravidelnější, běžnější a tak to bude až do té chvíle, kdy se opomíjený bílý muž strašlivě nasere a pak v krátkém čase uspořádá takové rodeo, že se budou všichni divit. 

Začal bych dnešní téma tím, že bych se spolu s Pravdou a láskou, Ćulíkem a dalšími dobrosery přimlouval, aby se konečně přestalo mluvit o teroristech pákistánského původu. Oni jsou to opravdu Britové. Původní angláni je tam chtějí, vedou o jejich přijetí velké bitvy, nemají s nimi vůbec problém, dokonce na toto téma upravili i zákony, aby imigrantům vyšli vstříc.  Nechtějí mluvit o no-go zónách, že jsou to jen kecy nacistické propagandy... Naopak imigrantům z Polska přejí jen to nejhorší, protože jim berou práci - tu práci kterou rodilý (bílý i černý) Brit nechce dělat. 

Tak jim to přejme ne? 

Prostě Británie už není co bývala. Policajti už nechodí beze zbraně, potřebují neprůstřelné vesty, všechno je obložené betonovými bloky, všude musejí být kamery a Britové se bodají noži co to dá. Z Londýna se stal takový Islámábád se vším co k tomu patří. Člověk s britským pasem je podezřelý, protože je to potenciální terorista. Mraky Britů odjely do Sýrie podřezávat krky a hádejte odkud pocházel slavný Džihádista John. 

V souladu s Pravdou a Láskou bych toto hodnocení rozšířil i na Francouze, Holanďany a teď, když nemají Salviniiho, i na Italy. Jsou to prostě teroristi a rozumný Čech se jim z dálky vyhne. Jet do Londýna je jako jet do Mogadiša. Tímto hlásím, že se dobrovolně přidávám k pravdě a lásce a budu odteď mluvit zásadně o britských a francouzských teroristech, protože komu není rady, tomu není pomoci. Dopředu hlásím, že Německo v mých očích také nemá daleko k tomu, abych uznal, že terorismus je i v německu typický německý jev. 

Mimochodem... všímáte si, jak blbství pokročilo i do nejlepších univerzit? V té Británii přišli vzdělaní lidé s tituly před i za jménem s nápadem, že by se neměly prodávat nože se špičkou... V dnešní moderní době takové nože už nejsou zapotřebí a prý to teroristům zhorší jejich přístup ke zbraním. 

Člověk si tak říká, jestli jsou doopravdy tak blbí, nebo už ta degenerace u nich došla tak daleko, že už si nedovedou představit jiný způsob získávání předmětů, než jejich výrobou v čínské továrně, převozem přes půl světa a koupí v londýnském e-shopu. 

Zatím jsem nezaznamenal, že by takový britský profesor uvažoval, že se v jakémkoliv železářství dá koupit obyčejná laciná čínská kotoučová bruska a úhlová bruska od Makity (ale rovněž z Číny). A že i v Británii se všude povaluje neuvěřitelné množství železa. Že stačí vzít kousek tlustšího plechu, či kousek ocelového plocháče, případně nějaká stará listová pružina a pomocí rozbrušovačky a brusky se z toho dá vyrobit za půl hodiny nůž, který sice neudrží ostří na vyvrhnutí celého prasete, ale na těch pár minut bezhlavého bodání postačí docela dobře. 

A co až britští džihádisté přijdou na to, že lepší než nůž je kopí... 

Kopí je totiž to, co udělalo řeckou falangu, římskou legii, rytířský klín, tercii z třicetileté války co se dodnes v podobě bajonetu udrželo na zbrani. Hrot a ostří na tyči je ještě mnohem lepší než obyčejný nůž. A dá se to schovat do obalu na lyže, obalu na kytaru a další různé schránky. umožní v ám to udržet si odstup od obětí, je mnohem těžší vám to vytrhnout z ruky, pořád je to nejen nůž, ale i obušek. 

Pamatuju si několik vražd pomocí nože přivázaného na klacek. Taková zbraň se sice stále nevyrovná pistoli, ale vzájemná partie přestane být tak jednoznačná. 

Prostě Britové mají smůlu. Nebude trvat dlouho a i jejich vlastní bílí emigranti budou muset projít dlouhou detencí a ověřováním, než je někdo pustí na své území. A já se ještě dožiju chvíli, kdy bude v Polsku velká otázka, zda si tam ponechat Brity, protože berou Polákům práci... 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Džihádista Džon je z Řeporyjí a do Sýrie se jel vzdělávat v řezacím umění, páč se chystal na Putina.
A samozřejmě že sice byl trošku takový, ale úplně maličký teroristíček, jenže když už se šel chystat na Rusa, tak já bych se opravdu co nejupřímněji přimlouval za nějaký památníček v Řeporyjích.
Velký Dž. Dž. (džihádista Džon) už sice nestihl spáchat žádný hrdinský čin v Práglu, ale kdyby mohl, určitě by to udělal, takže bych fakt jako uvažoval, jak ho odměnit kromě těch hurisek a ráje a podobných bejkáren. I kdyby to byla třeba jen jedna větička na desce těch ruských soudruhů, co bojovali ve Varšavě proti soudruhu Stalinovi a polským soudruhům civilům, kterým se nelíbilo, že se o ně tak obětavě starají dojčerští soudruzi z Es Es.

Zatím bez slepic

Targusi, počkejte jak z toho pražská kavárna, potažmo nová obrozená ODS, vybruslí. Jistě najde renomované odborníky, kteří dokáží že je to jen pouhé překrucování historie. Snad přece víte, že Wehrmacht a SS bránily Varšavu před hordami z Východu, před Mordorem. No, neubránily. A při tom byly i nějaké kolaterální škody již dávno v historii zapomenuté. A je proto nutné si posvítit na ty, kteří ohřívají starou zkaženou polívku pro své nekalé rejdy.

Zatím bez slepic

půdu prohledat staré harampádí, jestli ještě nenajdu dalších pár ulitých fotoček se soudruhy ujci a praujci ve slušivých SS uniformách. Ještě se budou hodit při prokazování příslušnosti k té nové, jedině správné partě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už jsem asi unavený, starý bílý muž a proto tomuto výroku nevěřím: opomíjený bílý muž strašlivě nasere a pak v krátkém čase uspořádá takové rodeo, že se budou všichni divit.
Podle toho, co píšete dál, mu nevěříte any Vy. Ale ve všem ostatním máte pravdu a časem se to bude jen zhoršovat.
Jistě znáte krásnou teorii o žábě, která je ve stále více se zahřívající vodě. Tak ta žába je moderní západoevropský muž. Doba ho vychovala. Zatím má co chce a až o to přijde bude pozdě.

Zatím bez slepic

neopálený mamlas, který se láduje sračkami v Mekáči a šoustá se soudruhem z pánského klubu, se určo nenasere. Spíš podá zlepšovací návrh, jak vyrábět nejen nože kulaté nože, ale i kulaté vidličky.

Zatím bez slepic

To si mezi válkami mysleli myslitelé taky, že tehdejší generace nebude schopna se Němcům bránit. A byla.

Zatím bez slepic

Kterou zemi mate presne na mysli?

Zatím bez slepic

Prosím od kdy je rovnítko "nechcou bojovat=dostali rozkaz nebojovat"???

Zatím bez slepic

Strejdo... to si vítězné mocnosti po první světové také myslely, že se Němci už nikdy nevzpamatují. Sebrali jim armádu, území, peníze, zbraně, demilitarizovali jim pohraničí... A za dvacet let čuměli, jak jim německé tanky jezdí pod Eifelovkou a německé bombardéry dělají Adlertag. A ten diktátor s knírkem normálně vyhrál volby příslibem uklidnění bordelu v ulicích a ukázáním na nepřítele. Bez problémů to stačilo.
Bordel v ulicích máme rok od roku větší, nepřátel máme tolik, že si ukazováním můžeme vybírat, už vlastně chybí jen pořádná krize a na tu už Deutsche Bank a jiné instituce makají dnem i nocí. Začnou krachovat banky = lidi přijdou o práci = kriminalita z ghet = ještě větší bordel v ulicích = vynesení k moci kohokoliv, kdo bude mít koule to pojmenovat.
Mimochodem - když NSDAP vyhrála volby, také ještě nebylo jisté, jestli nakonec bude šéfem vrchní ideolog a partajní kecálek, nebo vrchní velitel hnědokošiláčů, nebo velitel černokošiláčů... oni tam byli dokonce ještě další lidi, kteří neměli daleko k odstranění Hitlera a dosazení se na jeho místo. Čili až to vypukne, bude Vůdců nadbytek, stejně tak bude dostatek kebabáren na novou křišťálovou noc.

Zatím bez slepic

Velký Áda se nemusel natahovat s neziskovkami a s devastací školství. I když rád přiznám, že do vymytých palic by nacionální socializmus vklouzával mnohem lépe.
Zatím ovšem sledujeme v přímém přenosu, jak neziskovky hulákají, že mají furt málo. Za všechno uvedu jen včerejší report ze ZŠ Brno - Bystrc. Pokud jsem dobře zahlédl, bylo to v pořadu 168 hodin. Hajzli rodiče a ještě větší hajzli radní si dovolili nikoli protestovat, nýbrž pouze vyjádřit svou nevůli se somrováním prachů pro Smetáky bez hranic - pardon - Lékaře bez hranic. Nic proti lékařské pomoci komukoli, ale jedna věc je léčba, druhá věc je bezplatná taxislužba po moři.

Zatím bez slepic

No co okamova břitva, když něco jako cizí agenti=prakticky neziskovky nebylo, proč měli USA potřebu podobný zákon odhlasovat :D
Targusi, že se něco jmenuje dnes jinak, neznamená, že to není to samé co bylo před válkou. Taková ukázka proč čína miluje Konfucianismus, protože ten přímo přikazuje, že každá věc má svůj přesný název, který se nesmí měnit a musí označovat přesně vždy to samé, ti pak nemají problém jako lidi u nás, že by neznali "neziskovky před válkou", protože u nich je to vždy "cizí agent" jak to nazvali USA před válkou a podle tohoto zákona stále nazívají i když dnes protože to používají v zahraničí tomu "oficiálně" říkají neziskovka a to je přeci jiné slovo jako "cizíá agent" :D

Zatím bez slepic

Jo, ale bily muz by se mel prirovnavat k uplne jinemu obyvatelstvu Nemecka.

Zatím bez slepic

k tomu, co pak vyfičelo komínem.

Zatím bez slepic

No jestli je na tom bílý muž tak špatně, že se nedokáže ubránit i když je pořád ještě ve velké početní přesile, tak opravdu nestojí ani za píseň, ani za vzpomínku. Dovolím si proto upozornit, že v ČR je nás pořád ještě 90%, v Německu 80%, ve Francii 70% a v Británii 60%. Ještě nikde v Ojrópě není bílý muž pod padesáti procenty. Japonci si také mysleli, že jsou američané zšenštilí a nedokáží vzdorovat japonské převaze ducha a disciplíny. A když dostali atomovkou, tak to pochopili už úplně všichni.
Realita není to co zobrazuje google, Česká televize ani CNN či BBC. Dnešní vládnoucí garnitura je u moci z jediného důvodu - že masy ještě pořád nemají pocit, že by se měly angažovat. Ale moc už je od angažovanosti nedělí. Jeden blackout, jedna krize, větší nezaměstnanost, masovější migrace. A platí to pro celou Evropu. V Mallmo už se bílí angažují docela slušně. Ve Francii také, jen nám to nikdo neřekne. Ty žluté vesty měly také už slušné podhoubí. V Německu je AFD leckde skoro nejsilnější strana. V Itálii nejspíš Salvini dostane ve volbách ústavní většinu. Orbán už má všechny na háku a Polsko jak by smet.
Možná se tam někde v mešitách plánuje naše vyfičení komínem... ale pokud to zkusí, dopadne to přesně obráceně.

Zatím bez slepic

Pane Vidlák.
Hodně jste přestřelil,že je nás 90%.
Možná ještě 60%.
A jak už jsem psal jinde v Praze je možná Čechů 10 %,proto tam výsledky voleb,jsou tak nepochopitelné.

Zatím bez slepic

Pane Vidlák.
Co bylo asi příčinou na vzestupu Hitlera,způsobit ve společnosti problémy,ožebračit co nejvíce lidí až se společnost radikalizovala a hledala spásu ve válce,potrestání viníků židů.Takže něco podobného je na pořadu dne,akorát viníkem je prý Rusko a ne židé.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Admirál Nelson to vidí
jací jsou po sloupem lidi.
Je tady mrtvým vítězem.
Čecha umlátí řetězem.
Tady se může každý
dopustit beztrestně vraždy.
Možná i rychart lví srce
by dneska plakal trpce
a ani války růží
nebyly o černou kůži.
Zdarávas královno
máš to tam na hovno.
Můj zlatý Řípe.
Skřípal jim skřípe
londýn je bombají
lordi se bodají.
Tak ať se bodnou,
vždyť jde o škodnou.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Bodaj bodaj bodaj bodaj
Čecha nebodaj.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Marusja, Janek a Šaryk.
Furt jenom megan a haryk.
Jediný, kdo nám pomáhá
je rájen na pláži omaha.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Skopčak ho posune za Wislu.
Bude mit ojčyznu zavislu.
Chybi mu ochranna ruka.
Už teď ma v hlavě bruka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Západ je ztracená varta.
To ví dnes celá charta.
Ví to i václav havel
tuší to petr a pavel.
Demošku hodili do koše
v mešitách mají pakoše.
Dáme kebab, dáme
hoří notre dame
sereme na picu
sledujeme špicu
nejbližího minaretu
5x denně nám jde z retů
budliky budliky
alach je veliký.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

klec nám spadla
kdopak nám ji otevře?
Dizidenti nejsou doma
mladí jsou na katedře.

Zatím bez slepic

majstrštyk.

Zatím bez slepic