Kopí

Autor

Dnes se pověnujeme londýnským a haagským útokům nožem. Zajisté jste si už všimli, že v poslední době těmto zprávám zde na Kydech prakticky nevěnuji pozornost. Jednoduše proto, že se staly součástí běžného koloritu, protože výskyt džihádistů a jim podobných se stane pravidelnější, běžnější a tak to bude až do té chvíle, kdy se opomíjený bílý muž strašlivě nasere a pak v krátkém čase uspořádá takové rodeo, že se budou všichni divit. 

Začal bych dnešní téma tím, že bych se spolu s Pravdou a láskou, Ćulíkem a dalšími dobrosery přimlouval, aby se konečně přestalo mluvit o teroristech pákistánského původu. Oni jsou to opravdu Britové. Původní angláni je tam chtějí, vedou o jejich přijetí velké bitvy, nemají s nimi vůbec problém, dokonce na toto téma upravili i zákony, aby imigrantům vyšli vstříc.  Nechtějí mluvit o no-go zónách, že jsou to jen kecy nacistické propagandy... Naopak imigrantům z Polska přejí jen to nejhorší, protože jim berou práci - tu práci kterou rodilý (bílý i černý) Brit nechce dělat. 

Tak jim to přejme ne? 

Prostě Británie už není co bývala. Policajti už nechodí beze zbraně, potřebují neprůstřelné vesty, všechno je obložené betonovými bloky, všude musejí být kamery a Britové se bodají noži co to dá. Z Londýna se stal takový Islámábád se vším co k tomu patří. Člověk s britským pasem je podezřelý, protože je to potenciální terorista. Mraky Britů odjely do Sýrie podřezávat krky a hádejte odkud pocházel slavný Džihádista John. 

V souladu s Pravdou a Láskou bych toto hodnocení rozšířil i na Francouze, Holanďany a teď, když nemají Salviniiho, i na Italy. Jsou to prostě teroristi a rozumný Čech se jim z dálky vyhne. Jet do Londýna je jako jet do Mogadiša. Tímto hlásím, že se dobrovolně přidávám k pravdě a lásce a budu odteď mluvit zásadně o britských a francouzských teroristech, protože komu není rady, tomu není pomoci. Dopředu hlásím, že Německo v mých očích také nemá daleko k tomu, abych uznal, že terorismus je i v německu typický německý jev. 

Mimochodem... všímáte si, jak blbství pokročilo i do nejlepších univerzit? V té Británii přišli vzdělaní lidé s tituly před i za jménem s nápadem, že by se neměly prodávat nože se špičkou... V dnešní moderní době takové nože už nejsou zapotřebí a prý to teroristům zhorší jejich přístup ke zbraním. 

Člověk si tak říká, jestli jsou doopravdy tak blbí, nebo už ta degenerace u nich došla tak daleko, že už si nedovedou představit jiný způsob získávání předmětů, než jejich výrobou v čínské továrně, převozem přes půl světa a koupí v londýnském e-shopu. 

Zatím jsem nezaznamenal, že by takový britský profesor uvažoval, že se v jakémkoliv železářství dá koupit obyčejná laciná čínská kotoučová bruska a úhlová bruska od Makity (ale rovněž z Číny). A že i v Británii se všude povaluje neuvěřitelné množství železa. Že stačí vzít kousek tlustšího plechu, či kousek ocelového plocháče, případně nějaká stará listová pružina a pomocí rozbrušovačky a brusky se z toho dá vyrobit za půl hodiny nůž, který sice neudrží ostří na vyvrhnutí celého prasete, ale na těch pár minut bezhlavého bodání postačí docela dobře. 

A co až britští džihádisté přijdou na to, že lepší než nůž je kopí... 

Kopí je totiž to, co udělalo řeckou falangu, římskou legii, rytířský klín, tercii z třicetileté války co se dodnes v podobě bajonetu udrželo na zbrani. Hrot a ostří na tyči je ještě mnohem lepší než obyčejný nůž. A dá se to schovat do obalu na lyže, obalu na kytaru a další různé schránky. umožní v ám to udržet si odstup od obětí, je mnohem těžší vám to vytrhnout z ruky, pořád je to nejen nůž, ale i obušek. 

Pamatuju si několik vražd pomocí nože přivázaného na klacek. Taková zbraň se sice stále nevyrovná pistoli, ale vzájemná partie přestane být tak jednoznačná. 

Prostě Britové mají smůlu. Nebude trvat dlouho a i jejich vlastní bílí emigranti budou muset projít dlouhou detencí a ověřováním, než je někdo pustí na své území. A já se ještě dožiju chvíli, kdy bude v Polsku velká otázka, zda si tam ponechat Brity, protože berou Polákům práci... 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

maso.

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Malý problém "oni vykládají český zákon", že podle nich znamená toto, jenomže i při té nadřazenosti evropského práva, platí , že český soud vykládá český zákon a evropský "nadřazený" evropský soud EU.

Tedy je zde onen problém, že úředník vykládá český zákon což mu jaksi neumožňuje ani evropské právo ;)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Čert na koze skákal
od dětství se flákal
na triku zkřížené hnáty
na hubě ruka táty.
Spekly se mu dredy
obličej měl šedý
jako mají feťáci
měl i chůzi motací...
"Odstup satane!
Nic se ti nestane!
Podívej, já jsem čert!
Dej mi svůj agrofert!"

Zatím bez slepic

Hyeny se sbíhají ze všech stran a začínají pobíhat nervózně kolem dokola, na tlamách stopy zaschlé krve... zmenšují okruh kolem raněného zvířete.

Jestli ale Babiše dostanou, tak dostanou i nás mlčící většinu, která ho podporuje nebo jen demokraticky respektuje. Protože ti, co nastoupí po něm, naši zemi otevřou migrantům a západním zeleným komunistům.

Zatím bez slepic

Žádní migranti sem nepůjdou, protože co by tady za tu žebrotu dělali?
Poslední ukázkový příklad byl ten "učitel z Iráku" co nechtěl bydlet v kravíně a hodlal pobírat 15 000 dol měsíčně jako doma.
A zelený komunisty už tady máme a pěkně dlouho! Jen se tak trošku schovávají za záclonou.

Zatím bez slepic

Nevím, co sice "uprchlící" v Brně dělají, ale už tady jsou.
Obojího druhu, jak "Syřani" z Asie, tak i Afriky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nejspíš je to jako s Čapím hnízdem, kdy mediáci a nenávistníci nejvíc řádili hned poté, jak ho udali. V konečné zprávě OLAF nakonec nejen nebyl Babiš obviněn, ale bylo tam konkrétní závažnější upozornění na to, že ten, kdo porušil závazná pravidla pro projekty byla ROP SČ kraje (tehdy hejtmanem Bendl). Kdyby šlo o spravedlnost, tak Bendl aspol. měli být dávno na tapetě.

I teď pospíchají s tyjátrem, než se „provalí“, že Babiš postupoval přesně podle Lex Babiš a tedy pokud vůbec něco je špatně, pak za případný „střet zájmů“ mohou ti, kteří ten zákon vypracovali.

Připadá mi to, jako sázka pirátských udavačů a AI na to, že tu EK se jim možná povede zmermomocnit a už jde jen o to, jak ti panáci, které tam mají „ošéfované“ mají silný teflon, aby tu špínu hráli s nimi.

Propána, to jsou tak blbí, může se jim nahoru, dolů říkat, že tímhle jen dělají kampaň pro Babiše a stejně nic jiného než práskání, lži a nenávist vyplodit neumí? Už teď Babišovi rostou preference. Kdo by taky volil takovéhle průhledné lháře a demagogy, kteří už ani předstírat elementární slušnost neumí?

Dobrou noc

Zatím bez slepic

Meritum věci je v tom, že v případě porušení závazných pravidel pro dotace , v případě čerpání, musí zákonitě obě strany spolupracovat.
Ten kdo dává a ten kdo bere.
Tak zde nezatahujte mlžnou záclonku, jak je Andrejko v tom neviňátko.

Zatím bez slepic

No asi bych především vyčkala co v té nové (prý definitivní ) zprávě bude. Za sebe si zatím myslím, že oproti té první asi moc rozdílů nebude. Přece nemohou popřít sami sebe. Takže Alice může mít pravdu v tom, že je teď potřeba využít beze zbytku čas než bude obsah zveřejněn a dělat kolem toho pořádný bugr než to zase splaskne.
Ještě tak kdyby se jim povedlo v mezičase dostat lidi do ulic jako v Hongkongu. Potom už by se málokdo ptal, že vlastně nebylo proč.

Zatím bez slepic

"Propána, to jsou tak blbí, může se jim nahoru, dolů říkat, že tímhle jen dělají kampaň pro Babiše a stejně nic jiného než práskání, lži a nenávist vyplodit neumí? Už teď Babišovi rostou preference. Kdo by taky volil takovéhle průhledné lháře a demagogy, kteří už ani předstírat elementární slušnost neumí? "

Kde není mozek, tam nemůže nic doklapnout. Tuhle taškařici konstruovali zřejmě pánové z ČSSD, počítali s tím, když na něj vybalí čapí hnízdo, že ho to udolá, plus rozjeli něco u EK. Bylo zřejmě plánováno, že to Babiše udolá. Neudolalo.

Teď převzali vlajku proti Babišovi Piráti, asi si nevšimli, že je již po sezóně a že další útoky zejména z EU Babiše jen posílí.

Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tož tak. Mládí vpřed. My starší mnohdy ani nevíme, jak pracovat s počítačem, kde najít různé webové stránky, dokumenty s daty, které mají být jen přístupny zastupitelům,...či jiným státním orkkkkánům,...
a tak jednáme tak, jak umíme, se selským rozumem, který velí, neblokovat třeba volbu místostarosty a bezděky tím plníme
požadavek petice, která jistě byla podepisována hned za jejím textem.....
No a holt Piráti toto zřejmě perfektně ovládají - tedy svolávání se pomocí internetu, vyhledávání ,...
Jak jsem psala, mládí vpřed.
Kdyby to šlo i bez drog a dalších výstřelků, bylo by to senzační

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na ksichtoknize se objevil názor Pavky řeporyjskýho ohledně nacistických hrdinů.
Následně byl sice smazán, ale nějaká proruská svině stihla pořídit printskrýn:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221439489717810&set=a.1798730…
Fialová ODS prý hnědne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidlaku, jak rad ctu Vase clanky, tentokrat jste vedle. Je tu nekolik faktoru, ktere se Ceska netykaji, takze z ceskeho pohledu mohou byt nesnadno srozumitelne, ale hraji vyznamnou roli.

Predevsim, Velka Britanie je "na zapade", kde multikulturni propaganda probiha mnohem dele nez za byvalou zeleznou oponou. V tomhle maji nejake to desetileti naskok.

Pakistan je byvalou britskou kolonii, takze jejich obcany na svem uzemi "museli chtit". Urcite si dovedete predstavit tlak a argumentaci demagogu, kteri spravnymi jedovatymi slovicky ve stylu "my to tem lidem dluzime" a "musime odcinit nasi historickou vinu" dokazali otravit jakkoliv rozumne argumenty.

Mluvil jste s alespon jednim bilym Britem, ktery nezije v Londyne? Ty verejne vystupovat neuvidite, ale jsou to "normalni lide" jako jinde v Evrope, jen jim neni dan verejny hlas. V Cesku je to uz stale vice podobne.

Vezmete si treba prezidentske volby 2018. Uplne neznama seda mys, "jisty Drahos", o kterem pred volbami vedelo "zhruba tak maximalne" 1% populace CR, najednou ziskal temer 50% hlasu tech, kteri sli volit. Ten namazany stroj propagandy by dokazal zajistit skoro 50% i gumove Anci (ano, myslim nafukovaci pannu) a to jsme v Cesku, ne ve Velke Britanii. Nebo treba lokalni radobypravnicka Caputova, ktera se masovou propagandou dostala az na prezidentske kreslo na Slovensku.

Britove si to nezaslouzi, jen proste byli oklamani podobne jako cesi byli oklamani Drahosem a jsou klamani milionem chvilek, podobne jako slovaci byli oklamani Caputovou.

Je to u nich uz tak daleko, ze se ani nesmi ozvat, natoz upozornovat na realna fakta ohledne kriminality (Tommy Robinson). Kdyz to vidite dnes, myslite si, ze i v minulosti probehla ferova debata o tom, koho "puvodni anglani chteji na svem uzemi"?

Kdyz se tak posmivate anglicanum, ze pry to chteli, co kdyz se (ted si trochu zafantaziruji, ale vsimente si, kolik nepredstavitelnych fantazii se uz doslova behem par let vyplnilo) Ceske islamske republice budou za 20 let posmivat anglicane, ze jsme puvodne ty syrske sirotky chteli. Ozvlaste stiplava bude poznamka, jak jsme mohli nepoznat rozdil mezi desetiletym ditetem a tricetiletym dospelym muzem.

Kdyz zase budete mit chut napsat podobny clanek, zkuste se, prosim, pobavit s beznymi brity z nejakeho "britskeho vidlakova". Navic by to mel byt Vas znamy, aby se nebal pred vami mluvit. (Viz nedavny pruzkum, ze drtiva vetsina nemcu verejne nerika sve nazory, jen pred znamymi.) Neni vsechno takove, jak to vypada na povrchu.

Zatím bez slepic