Co budou dělat za pár let?

Autor
Štítky

Když sleduju současnou nejnovější kauzu naší (možná už bývalé) zmocněnkyně za lidská práva - svého času soudružky (ur) Válkové, začínám si zcela vážně myslet, že bez další revoluce se neobejdeme. 

Krátce shrnu situaci. Bývalá ministryně za ANO a současná zmocněnkyně po lidská práva, poslankyně zvolená za ANO, právnička Válková měla kandidovat na ombudsmana na Zemanův návrh.  Vzhledem k přehmatům paní Šabatové, která se vmontovávala do všeho, všechno myslela dobře, ale dopadlo to jako vždycky, se Válková zdála jako docela normální kandidát, který především nebude moc vyčnívat, bude toho ochránce práv dělat z pozice právníka a vedle Šabatové bude zadarmo vypadat jako velikán ducha. Navíc byla kandidátkou za ANO, které má hodně poslanců a s celou koalicí pohodlnou většinu ve sněmovně.

Nedávno se ovšem na soudružku Válkovou našly její staré spisy, které tvořila za předrevolučního justičního systému. Jednalo se o ochranný dohled a ona o tom psala nějaké právnické materiály, kde není ani jedno normální lidské slovo, jen paragrafy, odborné výrazy, odkazy na další normy, byrokracie jako prase. Osobně si myslím, že by tohle nikdo nikdy nedokázal proti ní použít, protože je to naprosto nečitelná hatmatilka, která se pro dnešního mladého pravdoláskaře v podstatě neliší od kouzelnických formulí Harryho Pottera.

Kdyby nebylo jednoho malého detailu. Spolu s Válkovou se pod spisy podepsal i justiční vrah Milady Horákové - soudruh Urválek. (Von má  fakt příznačné jméno - představte si, že prokurátorem u Horákové by byl třeba soudruh Buchtička)

Takže se stalo, co se stát muselo - sice prakticky nikdo neví o čem Válková psala a už vůbec nikdo netuší, co bylo smyslem oněch spisů (včetně mě), ale Urválek naší Pravdě a lásce zachránil situaci, bo v tomto případě není zapotřebí nic vědět - Válková nám spolupracovala s krvavým vrahounem, je celkem pravděpodpobné, že s ním i přátelsky debatovala u kafe, možná spolu byli i na obědě, kdo ví, zda s ním neflirtovala....tehdy byla mladá...  a tak dále.

Ono se na toto nedá moc nic říct. Urválek byl fakt hajzl první kategorie, na oprátce pro Horákovou měl lví podíl a dělal to rád, hodně to pomohlo jeho kariéře a kdyby si to u strany a vlády později nepodělal, mohl to dotáhnout i na ministra. Válková se od něj jaksi automaticky ušpinila a teď to pěkně zasmrdělo. Stalo se, co se stát muselo, Válková je z kola venku a všichni včetně Andreje si teď prohlížejí šosy, zda se neumazali zase od ní. 

A já se vidlácky ptám... sakra co budou naši chvilkaři a kovaní demokrati, kteří za předchozího režimu statečně vzdorovali do statků i hrdel a nikdy se nepodělali - až na Hrušínského a Svěráka - co budou dělat, až nám ti staří komouši dojdou? Oni už jsou hodně za zenitem.  Jasně, teď se s nimi nejlíp bojuje - soudit starou bábu nebo senilního dědka je o dost jednodušší než se pustit do chlapa či ženské na vrcholu sil se spoustou starých, ale dobrých kontaktů na všechny strany. Ale oni za pár let všichni umřou.  I ta Válková se stihla o Urválka umazat jen tak tak. Za pár let už bude možné bojovat za demokracii jen proti lidem, kteří v roce 87 chodili na stranické schůze. Ještě deset let a v aktivní politice už nezbude žádný představitel starých časů. I ten Andrej už na tom bude podobně jako dneska Zeman. 

Antichartisté také umírají jan na běžícím pásu, za pár let už dnešní mizérie nebude na koho hodit. 

Proto bych vidlácky navrhoval, abychom se začali chystat na revoluci v roce 2029 nebo 2030. Bude zapotřebí si opatřit nové bývalé exponenty režimu - takový Čižinský, Hřib, Bartoš, Minář, Feri a jim podobní už za sebou budou mít pestrou politickou minulost a bude akorát tak čas na ně všechno svádět. Bohužel nové pěsti míru a lásky nejspíš unikne Kalousek, což mi bude vysloveně líto, ale při trošce štěstí bude jeho mrtvola tak konzerovaná alkoholem, že bude možné ji exhumovat a zhanobit dodatečně. Zeman se určitě nechá raději zpopelnit, ale profesor Fiala bude přesně v tom věku vhodném na odsouzení - starý, takřka nemohoucí, nesmyslně žvatlající - to se bude u soudu líbit. 

Vzhledem k dnešnímu pojetí demokracie také budeme mít k dispozici mnohem více viníků než měl předchozí režim akorát už nebude co krást, protože ti komouši nám alespoň nechali továrny, pozemky a fůru peněz. Tihle dnešní už nám nechají jen dluhy. O to zajímavější by mohly být procesy i tresty. 

Zkrátka a dobře, vyzývám po vidlácku k nové revoluci. Docházejí nám viníci, potřebujeme nové. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (80 hlasů)

Komentáře

Když mi smrdí pálenka a voní rum, jsem také degenerát? :) (Jako abstinent v očích většiny asi ano :()

Zatím bez slepic

... no víte, ono to záleží i na tom, kdo to pálí ... když tam nechá i část těch "poZadků", tak to puch je i nelibý. Tož asi tak ...

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Neználek (neověřeno)

Trvalý odkaz

traitement diabete type 2 therapie cognitivo comportementale fontainebleau pharmacie de garde dieppe , pharmacie angers patton pharmacie auchan amiens , pharmacie bordeaux quai de bacalan pharmacie de garde marseille 8 medicaments oxyures Compra Canasa a precios mГЎs bajos, Canasa precio Argentina <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/canasa-barato-en-la-fa… </a> Canasa precio sin receta Comprar Canasa sin receta. pharmacie rue victor hugo boulogne billancourt pharmacie gallieni boulogne-billancourt Compra Zyrtec a precios mГЎs bajos, Zyrtec barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-zyrtec-a-precio… barato en la farmacia</a> Zyrtec precio sin receta Zyrtec precio PerГє. therapies alternatives cancer pharmacie charre annecy , therapie cognitive et comportementale quimper therapies cognitivo-comportementales hypnose Comprar HydroxyChloroquina 400 mg sin receta, Medicamento Plaquenil nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/plaquenil-barato-en-la… barato en la farmacia</a> Plaquenil precio sin receta Plaquenil barato en la farmacia. pharmacie en ligne strasbourg pharmacie de garde bailly romainvilliers .

Zatím bez slepic

In reply to by Neználek (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapie cognitivo comportementale lille pharmacie beaute angers pharmacie lafayette lille , numero pharmacie beaulieu pharmacie bourges test covid , pharmacie auchan roncq tel pharmacie herboristerie brest pharmacie permanence argenteuil Tretinoin precio sin receta, Retin-A precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/retin-a-barato-en-la-f… Retin-A crema genГ©rico</a> Compra Retin-A a precios mГЎs bajos Comprar Retin-A crema genГ©rico. generique d'un medicament therapie de couple rouen Comprar Prednisolona 20 mg genГ©rico, Prednisolona barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-prednisolona-2… Prednisolona 20 mg sin receta</a> Comprar Prednisolona 20 mg sin receta Prednisolona precio sin receta. pharmacie ouverte villejuif pharmacie de service annecy , therapies familiales systemiques act therapy gardendale Compra Ivermectina a precios mГЎs bajos, Comprar Ivermectina 3 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-ivermectina-a-p… Ivermectina 3 mg genГ©rico</a> Compra Ivermectina a precios mГЎs bajos Ivermectina precio Argentina. generique zovirax comprimes hypnose & therapies breves - guignard s. troyes .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ale najviac sa mi paci :

Bohužel nové pěsti míru a lásky nejspíš unikne Kalousek, což mi bude vysloveně líto, ale při trošce štěstí bude jeho mrtvola tak konzerovaná alkoholem, že bude možné ji exhumovat a zhanobit dodatečně.

:D :D :D :D :D - jizismarjajozef Vidlaku - to fakt? :D :D :D :D :D

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

je nesmrtelný. Přál bych mu, aby se dožil hodně vysokého věku, přišel o moc a musel žít ve světě, který pomáhal stvořit ostatním lidem.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie lafayette pont a mousson therapies comportementales et cognitives formation pharmacie prefecture annecy , therapie de couple quimper medicaments veterinaires pharmacie , therapie cognitivo comportementale formation pharmacie lafayette wilson toulouse parapharmacie leclerc jarny Comprar Albuterol 2 mg sin receta, Albuterol precio Venezuela <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-albuterol-2-mg… precio sin receta</a> Comprar Albuterol 2 mg sin receta Comprar Albuterol 2 mg genГ©rico. therapie de couple jodoigne pharmacie amiens pompier Medicamento Xenical nombre generico, Xenical precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-xenical-no… Xenical nombre generico</a> Compra Xenical a precios mГЎs bajos Comprar Xenical 120 mg sin receta. medicaments interdits pharmacie leclerc quimperle , parapharmacie leclerc jarny therapie de couple fontainebleau Comprar Meloxicam 15 mg sin receta, Medicamento Mobic nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/mobic-precio-sin-recet… precio sin receta, Comprar Meloxicam 15 mg sin receta</a> Compra Mobic a precios mГЎs bajos Comprar Mobic 15 mg genГ©rico. pharmacie lafayette des halles medicament generique comprime .

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie bordeaux bassin a flot pharmacie leclerc champigny sur marne pharmacie de garde xertigny , pharmacie marivaux amiens therapie cognitivo comportementale origine , pharmacie guerin angers pharmacie lafayette des halles medicaments bouffees de chaleur Compra Prednisolona a precios mГЎs bajos, Medicamento Solupred nombre generico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-solupred-n… barato en la farmacia[/url] Comprar Solupred 10 mg sin receta Solupred precio PerГє. pharmacie anton et willem brest medicament generique comprime Windows 11 Pro por internet, Comprar Windows 11 Pro [url=https://publiclab.org/notes/print/34775#]Windows 11 Pro [/url] Compra Windows 11 Pro a precios mГЎs bajos Windows 11 Pro por internet. pharmacie marjolaine argenteuil pharmacie de garde aujourd'hui nancy , pharmacie de garde gironde pharmacie rosny 2 Compra DapoxГ©tine a precios mГЎs bajos, Comprar Priligy pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/priligy-barato-en-la-f… barato en la farmacia[/url] Compra Priligy a precios mГЎs bajos Medicamento Priligy nombre generico. pharmacie boulogne billancourt avenue jean jaures pharmacie beaulieu chartres .

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie zimmermann pharmacie quimper traitement eau , pharmacie beaulieu poitiers therapies cognitivo-comportementales pour les couples et les familles , pharmacie boulogne billancourt avenue victor hugo therapie cognitivo comportementale trois rivieres therapies breves pau Comprar Bonnispaz genГ©rico, Comprar Bonnispaz genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-bonnispaz-gene… precio Chile</a> Medicamento Bonnispaz nombre generico Compra Bonnispaz a precios mГЎs bajos. therapie comportementale et cognitive belgique therapie comportementale et cognitive blois Comprar Meloxicam 15 mg sin receta, Medicamento Meloxicam nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-meloxicam-15-m… precio Ecuador</a> Meloxicam precio sin receta Meloxicam precio Ecuador. pharmacie boulogne-billancourt pharmacie saint pierre beauvais , act therapy explained pharmacie boulogne billancourt dimanche Solupred precio Guatemala, Medicamento Solupred nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/solupred-precio-guatem… precio sin receta</a> Comprar Solupred 10 mg sin receta Compra Solupred a precios mГЎs bajos. therapies breves vannes pharmacie herboriste bordeaux .

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Takhle to udelali s Cromwellem

po restauraci Stuartovců byly jeho ostatky vykopány a zneuctěny.

Roku 1661 byly Cromwellovy ostatky exhumovány, potupně oběšeny a posmrtně provedena jeho poprava.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

Už i Bukanýři vědí, že jim škodí a prospívá Babišovi. Nehledě na to, že musí dohlédnout na 14 miliard pro kámoše Šťávu, že?

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

traitement keratine pharmacie wilson pharmacie en ligne tadalafil , pharmacie du stade annecy therapie de couple metz , act therapy and trauma pharmacie bordeaux chartrons therapie de couple arras Medicamento Proventil nombre generico, Ventolin barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ventolin-barato-en-la-… Ventolin a precios mГЎs bajos</a> Medicamento Ventolin nombre generico Compra Ventolin a precios mГЎs bajos. traitement leucemie pharmacie bordeaux belcier Comprar Ciprofloxacino 500 mg sin receta, Comprar Ciprofloxacino 500 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ciprofloxacino… precio sin receta</a> Medicamento Ciprofloxacino nombre generico Ciprofloxacino barato en la farmacia. traitement eau pharmacie auchan eaubonne , pharmacie de garde aujourd'hui carpentras pharmacie argenteuil ouverte dimanche Comprar Sertralina 50 mg genГ©rico, Sertralina precio Chile <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-sertralina-50-… precio sin receta</a> Compra Sertralina a precios mГЎs bajos Sertralina barato en la farmacia. pharmacie querqueville pharmacie avignon les clayes sous bois .

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie ouverte dimanche 91 pharmacie saint victor amiens wild therapies , pharmacie biakou beauvais therapie de couple paris , pharmacie zone auchan le pontet therapies for autism pharmacie auchan Lasix precio Miami, Medicamento Furosemida nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-furosemida… Furosemida pastillas sin receta</a> Compra Furosemida a precios mГЎs bajos Furosemida precio sin receta. pharmacie beauvais saint jean therapie realite virtuelle Amoxicillina precio PerГє, Amoxicillina precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/amoxicillina-precio-pe… Amoxicillina a precios mГЎs bajos</a> Comprar Amoxicillina 500 mg genГ©rico Amoxicillina precio PerГє. pharmacie zillisheim pharmacie ouverte versailles , pharmacie quinquis brest pharmacie fontenaille aix en provence Compra Ranitidina a precios mГЎs bajos, Zantac precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/zantac-precio-miami-co… Zantac nombre generico</a> Comprar Zantac 300 mg genГ©rico Zantac barato en la farmacia. medicaments vertiges therapies comportementales et cognitives pleine conscience .

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie de garde aujourd'hui grenoble medicaments generiques pharmacie lafayette hyeres horaires , therapies quantiques net pharmacie ouverte villeurbanne , pharmacie de garde istres aujourd'hui therapies tcc therapies act Comprar Ventolina 100 mcg genГ©rico, Ventolina barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ventolina-100-… precio sin receta</a> Ventolina precio Argentina Medicamento Ventolina nombre generico. pharmacie angers place du lycee pharmacie auchan petite foret Ivermectina precio sin receta, Ivermectina precio Chile <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ivermectina-precio-sin… precio sin receta, Stromectol precio Chile</a> Compra Ivermectina a precios mГЎs bajos Comprar Ivermectina 3 mg sin receta. pharmacie de beaulieu wattrelos une pharmacie Г  proximite , pharmacie de garde aujourd'hui dimanche pharmacie bailly vente en ligne Compra Buspar a precios mГЎs bajos, Compra Buspar a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-buspar-sin-rec… barato en la farmacia</a> Buspar precio sin receta Comprar Buspar genГ©rico. pharmacie charre annecy pharmacie biakou beauvais .

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapies revue pharmacie gallieni boulogne-billancourt pharmacie principale , pharmacie giphar avignon pharmacie becker avignon , pharmacie argenteuil 11 novembre pharmacie avignon mistral 7 medicaments bipolaire Comprar Doxycycline 200 mg genГ©rico, Medicamento Doxycycline nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-doxycycline-20… Doxycycline nombre generico</a> Doxycycline precio sin receta Compra Doxycycline a precios mГЎs bajos. medicament generique comprime pharmacie bailly recrutement Compra Prednisolona a precios mГЎs bajos, Prednisona precio PerГє <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/prednisona-precio-peru… precio PerГє, Compra Prednisolona a precios mГЎs bajos</a> Medicamento Prednisona nombre generico Prednisona barato en la farmacia. therapie de couple haguenau pharmacie du golf bailly romainvilliers , therapies of hope therapie de couple haute savoie Medicamento HydroxyChloroquina nombre generico, Plaquenil precio Ecuador <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/plaquenil-precio-ecuad… Plaquenil 400 mg sin receta</a> Plaquenil precio sin receta Plaquenil barato en la farmacia. therapies interpersonnelles pharmacie de garde saint etienne .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mne spíš zajímá pozadí.
Proč ji tlačí Babiš na tento post a dokonce ani vláda na popud ČSSD mělo o tom jednat,ale o Válkové nejednala.
Vyšší forma kapitalismu je totalita,které se u nás kvapem blíží a proto je dobrré,na všech místech mít své lidi.

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

by jako ombudsmanka s vazbami na ANO mohla kecat do soudních procesů. Včetně toho Babišova.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie ouverte bourges immunostim pharmacie lafayette numero pharmacie beaulieu , traitement invisalign prix pharmacie leclerc ruffec , pharmacie quinquis brest pharmacie en ligne officielle pharmacie ouverte guadeloupe GraphiSoft ArchiCAD 20 donde comprar en Colombia, GraphiSoft ArchiCAD 20 precio Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34450#>GraphiSoft ArchiCAD 20 precio Colombia</a> GraphiSoft ArchiCAD 20 barato GraphiSoft ArchiCAD 20 por internet. pharmacie leclerc brest therapie comportementale et cognitive besancon Tamoxifen 20 mg pas cher, Acheter Tamoxifen en pharmacie Suisse <a href=https://faithlife.com/tamoxifen20mgpascher#>Tamoxifen livraison rapide</a> Tamoxifen livraison rapide Acheter Tamoxifen en Suisse. therapies breves val-d'oise therapies familiales systemiques , pharmacie guillon argenteuil horaire pharmacie de garde thonon Amoxicillin achat en ligne France, Cherche Amoxicillin moins cher <a href=https://publiclab.org/notes/print/31275#>Vente Amoxicillin sans ordonnance</a> Amoxicillin pharmacie France Amoxicillin livraison France. produit medicamenteux pour maigrir therapies quantiques aix en provence .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio Venezuela</a> pharmacie ouverte woluwe saint lambert pharmacie lafayette agen .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio sin receta</a> pharmacie de garde pau therapies d'acceptation et d'engagement .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Suprax 100 mg</a> pharmacie hopital d'annecy therapies innovantes .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia, Compra Cefixima a precios mas bajos</a> pharmacie rue joannes beaulieu st just st rambert pharmacie leclerc dinan .

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie de garde quiberon aujourd'hui pharmacie de garde annecy pharmacie lafayette gambetta quai victor hugo narbonne , pharmacie gay bourges traitement roaccutane , therapie viceland streaming pharmacie beaulieu wattrelos pharmacie lafayette intranet Microsoft Visio Professional 2021 barato, Comprar Microsoft Visio Professional 2021 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34290#>Microsoft Visio Professional 2021 precio Ecuador</a> Microsoft Visio Professional 2021 donde comprar en Ecuador Compra Microsoft Visio Professional 2021 a precios mГЎs bajos. medicaments diarrhee pharmacie a avignon Photoshop Lightroom CC Classic donde comprar en Chile, Comprar Photoshop Lightroom CC Classic <a href=https://publiclab.org/notes/print/34515#>Photoshop Lightroom CC Classic por internet</a> Photoshop Lightroom CC Classic barato Photoshop Lightroom CC Classic por internet. pharmacie en ligne emla pharmacie jolly brest , numero de telephone pharmacie auchan illkirch pharmacie mens brest Transoft AutoTURN Pro 3D 9 donde comprar en PerГє, Transoft AutoTURN Pro 3D 9 venta PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34293#>Transoft AutoTURN Pro 3D 9 barato</a> Transoft AutoTURN Pro 3D 9 precio PerГє Transoft AutoTURN Pro 3D 9 por internet. pharmacie de garde aujourd'hui tampon pharmacie ouverte annecy le vieux .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia, Medicamento Naprosyn nombre generico</a> medicaments hypertension traitement acne adulte .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paxil pastillas</a> therapie comportementale et cognitive vaucluse pharmacie charre annecy le vieux .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio Ecuador</a> pharmacie de garde aujourd'hui elbeuf therapie cognitivo-comportementale saint etienne .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax a precios mas bajos</a> therapies transpersonnelles therapie jean lapointe .

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapie cognitivo comportementale jura therapie de couple bordeaux pharmacie lafayette fleming , pharmacie de garde besancon therapies comportementales et cognitives dans la schizophrenie , pharmacie de garde aujourd'hui bourges pharmacie de garde lille therapie cognitivo comportementale laval Cilostazol 100 mg pas cher, Cilostazol livraison France <a href=https://faithlife.com/cilostazolachatenlignefrance#>Cilostazol achat en ligne France</a> Cilostazol pharmacie France Cilostazol achat en ligne France. pharmacie seraucourt bourges pharmacie de garde villeurbanne Acrobat Pro DC barato, Comprar Acrobat Pro DC <a href=https://publiclab.org/notes/print/34507#>Comprar Acrobat Pro DC</a> Acrobat Pro DC barato Acrobat Pro DC donde comprar en Chile. pharmacie auchan aubiere pharmacie boulogne billancourt test covid , pharmacie en ligne la moins chere pharmacie eozenou brest Lumion 8.5 Pro barato, Lumion 8.5 Pro venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34327#>Lumion 8.5 Pro barato</a> Lumion 8.5 Pro precio Chile Compra Lumion 8.5 Pro a precios mГЎs bajos. pharmacie bailly saint sulpice de royan medicaments kyste ovarien .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno nombre generico</a> pharmacie ugine pharmacie ouverte essonne .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas generico</a> pharmacie Г  beaulieu 19120 medicaments fibromyalgie .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio sin receta</a> pharmacie auchan leers pharmacie tours .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia</a> therapie comportementale et cognitive tours pharmacie de garde williamsville aujourd'hui .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

příspěvek mi nešel uložit, možná se nakonec objeví víckrát - to se omlouvám - chtěla jsem podle vlastní zkušenosti říct, že nadřízené si nevybíráte. Čánek pana Jemelíka z LN

https://literarky.cz/civilizace/718-stvanice-na-helenu-valkovou

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Když umíral Stalin, zavolal si Chruščeva, dal mu dva dopisy a povídá:"Nikito, až se ti nebude v politice dařit, otevři první dopis".
Stalo se a Nikita musel otevřít první dopis. V něm stálo: "Sveď to všechno na mně, a až bude nejhůř, otevři druhý dopis".
Po čase přišla opět krize a tak Nikita otevřel druhý dopis. V něm stálo: "Napiš dva dopisy".

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

Stalin neumrel, ale vystoupil na nebesa a z kraje oblacku chcije do pekla Havlovi rovnou na hlavu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Pane Admirál.
Čekal jsem co vymyslí,aby mohli devalvovat dolar,takže přemnožení dolaru svedou na někoho jiného.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

pharmacie wissous auchan therapies autisme pharmacie brunet Г  proximite , formation therapie act toulouse pharmacie lafayette poly karaya , therapies breves lille pharmacie bailly achat en ligne pharmacie beaulieu centre commercial Cherche Priligy moins cher, Priligy bon marchГ© <a href=https://faithlife.com/cherchepriligymoinscher#>Equivalent Priligy sans ordonnance</a> Acheter Priligy en pharmacie Canada Priligy livraison Canada. pharmacie lafayette quissac pharmacie bordeaux saint augustin Paroxetine bon marchГ©, Paroxetine prix sans ordonnance <a href=https://faithlife.com/9a7ac37bdf3f4f1d9ae1c0b9b0859926#>Paroxetine Paxil 40 mg</a> Equivalent Paroxetine sans ordonnance Paroxetine en pharmacie Belgique. pharmacie des ormeaux aix en provence hypnose et therapies breves revue , act therapy buddhism pharmacie leclerc franconville Florinef precio Ecuador, Compra Florinef a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34166#>Florinef </a> Florinef precio sin receta Florinef barato en la farmacia. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie gaillard aix en provence act therapy newcastle .

Zatím bez slepic

pharmacie xonrupt pharmacie de garde marseille 16 juin pharmacie uguen brest , pharmacie de garde autour de chez moi therapie de couple tunis , pharmacie lombard beauvais horaires act therapy list of values pharmacie angers centre ville Acheter Sony Sound Forge 2 MAC en Suisse, Achat Sony Sound Forge 2 MAC pas cher <a href=https://faithlife.com/achetersonysoundforge2macensuisse#>Logiciel Sony Sound Forge 2 MAC au meilleur prix</a> Logiciel Sony Sound Forge 2 MAC Г  vendre Logiciel Sony Sound Forge 2 MAC au meilleur prix. therapie cognitivo comportementale bourg en bresse pharmacie du thil beauvais GRAHL PDF Annotator 3 venta Venezuela, Compra GRAHL PDF Annotator 3 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34296#>GRAHL PDF Annotator 3 donde comprar en Venezuela</a> GRAHL PDF Annotator 3 venta Venezuela GRAHL PDF Annotator 3 donde comprar en Venezuela. pharmacie jouy le moutier pharmacie lafayette weleda , produits medicamenteux en anglais medicaments yokebe Compra Autodesk Ecotect Analysis 2011 a precios mГЎs bajos, Comprar Autodesk Ecotect Analysis 2011 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34326#>Autodesk Ecotect Analysis 2011 donde comprar en Guatemala, Compra Autodesk Ecotect Analysis 2011 a precios mГЎs bajos</a> Compra Autodesk Ecotect Analysis 2011 a precios mГЎs bajos Autodesk Ecotect Analysis 2011 venta Guatemala. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador act therapy buddhism pharmacie lafayette jean hameau .

Zatím bez slepic

traitement goutte therapies comportementales et cognitives troubles anxieux pharmacie ouverte nГ®mes , pharmacie ouverte samedi ketoconazole pharmacie en ligne , pharmacie beauvais test covid pharmacie de garde knutange therapie cognitivo comportementale sherbrooke Ginger Vegie precio EspaГ±a, Comprar Ginger Vegie genГ©rico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34210#>Ginger Vegie </a> Ginger Vegie barato en la farmacia Compra Ginger Vegie a precios mГЎs bajos. therapie comportementale et cognitive saint nazaire pharmacie de garde chartreux marseille Comprar Roxio Creator 2011 Pro, Compra Roxio Creator 2011 Pro a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34262#>Roxio Creator 2011 Pro precio Chile</a> Roxio Creator 2011 Pro por internet Roxio Creator 2011 Pro venta Chile. pharmacie champfleury avignon pharmacie nuit argenteuil , therapie cognitivo comportementale gap therapie cognitivo comportementale nantes Excel 2013 All in One For Dummies por internet, Excel 2013 All in One For Dummies venta Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34325#>Compra Excel 2013 All in One For Dummies a precios mГЎs bajos</a> Excel 2013 All in One For Dummies barato Compra Excel 2013 All in One For Dummies a precios mГЎs bajos. pharmacie route de brest quimper keto parapharmacie leclerc .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos</a> pharmacie ouverte toulon pharmacie lafayette muret .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas generico</a> pharmacie beaulieu sur mer horaires therapies non medicamenteuses .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico</a> therapies institutionnelles pharmacie vourch brest .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia</a> pharmacie en ligne portugal pharmacie yutz .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Píská jedním tónem, který mu dali. Válková byla kariéristka, křeček načal devátou dekádu.. Tristní fraška.

Průměrný počet slepic: 3.1 (7 hlasů)

Skodi.

Za cinost ve funkci, kterou mela Sabatova, by se mohlo jednou chodit do vezeni. Mozna si Valkova prave zachranila krk.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak Válková že sebe udělá pipinu, která neví, co dělal Urválek .... a giganti ducha si kvůli tomu kopnout to Šabatové a Hrušínského!

Průměrný počet slepic: 2.6 (12 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

V čem ze sebe Válková udělala pipinu? ......Urválek byl v roce 1979, kdy je zmíněný článek Válkové (tehdy 28 leté absolventky), již zhruba 11 let "uklizen" do Výzkumného ústavu kriminalogie a o procesech z 50. let se tehdy v době normalizace důkladně mlčelo. (v 80 letech na ZŠ nás o Horákové, Slánském apod. taky neučili.:-)) Takže bych klidně věřil tomu, že Válková vůbec detailně nevěděla co je PŘESNĚ Urválek zač.

Průměrný počet slepic: 3.8 (14 hlasů)

osmdesátkách jsme se už o Horákové, resp. o nějakých čistkách ve jménu zostřování třídního boje učili, ale vem to nešť.
Kecy o tom, jak se Válková spouštěla s Urválkem, mi přijdou trapné a zoufalé. Stejně jako kecy, že ta paní měla vstát od stolu a jít makat do drůbežárny. Kritizovat ji můžou jen ti, kteří tak učinili sami.
Btw. znáte někoho takového, kdo volil z ideových důvodů lopatu před psacím stolem? Já ani jednoho. Tedy kromě sebe. Ale je faktem, že mé rozhodování ovlivňovala čísílka na výplatním lístku, která byla u té pověstné lopaty dvojnásobná.

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

No, tak takove volby delame i dnes. Ne do kazde prace muzete bez stranicke prislusnosti ke kavarne a ne kazdemu to za to stoji.

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

Stanislav Novotný (roč. 1960) absolvoval práva v 1983 a do roku 1990 je záměrně nevykonával. Od září 1992 do května 1993 byl šéf em Úřadu vyšetřování, v květnu 93 byl jmenován šéfem Policie ČR. Z postu ho odvolal Ruml na přání Havla v říjnu 1994.
A dneska ho nálepkujou ti "vždy správní".
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Stanislav_Novotn%C3%BD

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

Koukl jsem se do učebnice dějepisu pro 9. třídu z roku 1977 (šlo o 6. vydání) - domácí dějiny tam končí rokem 1948, světové založením Varšvské smlouvy.
V Učebnici dějepisu pro 8. ročník z roku 1983 je obdobím "zostřeného třídního boje" označováno období 1960-1968, zmíněno je Maďarsko i r.1968 (samozřejmě těžce tendenčně). K padesátým rokům na str. 29 stojí: " Její příprava (politické linie strany) se uskutečňovala ve složité době, kdy probíhal boj za upevnění diktatury proletariátu a nepřátelé nového společenského zřízení se stále pokoušeli o sabotážní a protistátní činnost." a na straně 38 pak:

SOUDNÍ PROCESY 1950-1954:
Vedle hospodářských těžkostí narušovaly socialistickou výstavbu v Československu také sabotáže a diverzní akce imperialistických sil. Nepříznivá situace vedla k tomu, že byla zdůrazňována teorie o neustálém zesilování třídního boje v etapě výstavby socialismu a o nutnosti vyhledávat nepřátele uvnitř strany. Na základě této teorie prováděly zásahy nejen proti nepřátelům a narušovatelům socialistické výstavby, ale i proti funkcionářům strany a státu, kteří byli nařčeni z chyb a protistátní činnosti, kterých se nikdy nedopustili. V soudních procesech v letech 1950-1954 byli někteří z těchto funkcionářů neoprávněně a nezákonně odsouzeni. Projevy porušování socialistické zákonnosti Komunistická strana Československa v šedesátých letech odsoudila a zjednala nápravu."

I vot eto vsjo. Podle té druhé učebnice jsem se vzdělával já. Mí rodiče prožili proces s Horákovou ve věku 7 a 4 let, prarodiče o tom prostě nemluvili (jistě z různých důvodů, bezpochyby byl na to málokdo hrdý). Takže ano, minimálně normalizační generace mohla vědět něco o Slánském, nanejvýš. O Horákové jsem se fakticky dozvěděl také až po převratu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Natož abych věděl něco o Urválkovi...

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

bylo v 68 SEDMNÁCT ROKŮ

bylo v 68 sedmnáct roků. Studenti byly
tehdy hodně aktivní a o procesech se mluvilo a psalo stále. Je téměř nemyslitelné, aby student práv nevěděl o Urválkovi. Vypadá to, že Válková všechno své chování podřizuje kariéře. Vstup do KSČ , pak OF a nakonec ANO. Až příjdou Číňaňi, bude mít šikmé oči.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo a spolu s ní tak zhruba 20% těch, co si chtějí za každého režimu říkat elita.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Asi jste nepochopil, na co odpovídám Targusovi. Což je škoda, protože vaše poznámka o šibenici pro Slánského byla příhodná.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když už jsme u toho - kolik Vám bylo v roce 68? Já čekal ještě šest let na houbách, proto se zdráhám prohlašovat, jaká byla či nebyla povědomost nebo situace a držím se jenom toho, co mohu nějak doložit. cera tuším v 68 dostala vízum do USA, aby mohla odjet za otcem. Jak moc komunisté pražského jara medializovali justiční vraždy nekomunistů se ovšem tvrdit neodvažuji. Však i o těch justičních vraždách komunistů pak psali do učebnic, že by to člověk hádal tak na dva tři roky na tvrdo...

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mě bylo v 68 roků 15 a jméno Urválek jsem znal, neb jsem se podivínsky zajímal, možná i proto, že jedna moje příbuzná se svezla se Šlingem. Jak ukázaly později archivy, byla to taky rudá fena na brněnsku.

Zatím bez slepic

In reply to by fotrák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mimochodem, tyhle zpětné soudy jsou vůbec fascinující. Moje mamka vyrůstala od malička ve vsi dva kiláky od Všetat. bdliště Jana Palacha. Je o dva roky mladší, než by byl on, chodli nějaký čas i do stejné školy. Ptal jsem se jí: "Znalas ho? Pamatuješ si nějaký dopad jeho sebeupálení na vaše okolí?"

Odpověď: "Tak byl to starší kluk, ten se o nás nezajímal. Vím, že tam byl, ale jinak moc ne. Když se upálil... v podstatě ho všichni odsoudili a soucítili s matkou. Ale že by to opravdu nějak ves prožívala, to také není tak úplně pavda. Spíš jsme ho měli za cvoka. Tohle normální člověk neudělá (mamka studovala zdrávku.) Takže tolik k našim představám o těch heroických dnech..

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by fotrák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale díky za reakci. Myslím, že chápete, že nesměřovala k vám. Ale vzal jsem si z ní: "Kdo aktivně chtěl, ten se dozvěděl." Je to tak správně? (Já si osobně nedokáži představit, že by tehdy Válková nevěděla, s kým ten článek píše - ale stejně tak si nedokáži představit, že by ji byť jen ve snu napadlo se nějak vymezit, odmítnout, jít raději kydat hnůj... A stejně by to měla drtivá většina v republice. Vystudovat pracně školu a pak vše zahodit kvůli jednomu článku??? V době, kdy se komači zdáli být na furt?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Tak je to správně. Nevyčítám nikomu (vyjma studentky práv a dobře zakádrované referentky kriminalistického ústavu), že nevěděl.
Ta příbuzná osoba, tehdy mnou litovaná za příkoří, mě uvedla na jaře 68 do jazzu, na výstavišti Takový schody do nebe a Hvězdy jsou jak sedmikrásky nad Brnem, asi E. Knirsch. Co mám sfouknout a zahodit a kam už víckrát nechodit?

Zatím bez slepic

Něco mi říká, že jste při té vzpomínce ucíti zvláštní, hřejivé teplo na hrudi. Na levé straně. Tam kde je srdce. Je to tak?

Zatím bez slepic

Nas Horakova nezajimala. My meli svoje procesy. Hec. :-/

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pouc mne soudruhu elfe.

Ja to nevim dodnes. O soudruhovi Urvalkovi jsem se dozvedel pred par mesici. Ani za komunistu ani po revoluci se o nem nemluvilo.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Podle vašich příspěvků jste trouba který je proti každému poučení imuní.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)