Kubera

Autor
Štítky

Když jsem psal o děvkařích, tak to bylo mimo jiné proto, abyste prokoukli lidi jako Kubera.

Vy totiž nemáte rozumět, tomu co kdo říká. Říkání nic nestojí. Vy se máte soustředit na to, co kdo DĚLÁ. Jestli to náhodou nejsou dvě různý věci. - Jednou do rádia volal jakýsi hoch, vyprávěl jim story o své dívce, jaksi nevěděl a říkal, že mu řekla, že je "Láska jejího života." - Moderátor mu hned řekl: "Jsi láska mého života, Petře" aby mu předvedl, jak je to snadný, když vám to je úplně jedno.

Když čtete komentáře třeba na PL, tak Kubera působil přesně jak má působit děvkař (jen místo slečen v barech to hraje na voliče). Vtipnej, sympatickeej, empatickej, komunikativní. S každým se zastaví, pochopí, něco prohodí. Všechno působí přirozeně, lehce, nenásilně, správná poznámka, správná mimika, na včechno má odpověď, nikde žádnej konflikt, žádný nepříjemný názory či pravdy. Sem tam, aby souzněl, zahudruje nad nějakou blbostí z EU, úplně jako normální lidi (ale nic proti ní nedělá). Prostě profík. (Doslova. Tímhle se živil.) - Až se jeden podiví, co v tý ODS vlastně dělal, jaktože tam s nima neměl konflikty, jak tam mohl mezi nima tak dlouho fungovat, když nebyl stejnej, jako ti ostatní tam. - Kde byl, za všech těch privatizací, tunelů a lumpáren, co jich tu od devadesátek bylo?

V ODS byl, protože tam patřil charakterem a jen lidi pletl kouřovou clonou své doladěný hry. - Fakt si někdo myslí, že po třiceti letech v ODS nejel v žádný levotě?

Když svádíte holku, co je členkou smíšené skupiny, tak nemáte zájem se udělat nesympatickejm jejím kamarádům. Naopak, musíte si získat napřed je. To znamená je bavit, ukázat respekt, pochopení, empatii - normálně je lidi ignorují, tak když vy jim věnujete pozornost (a ne tý krásce vedle) tak se jim tak uděláte sympatickej. Hned se vyčleňujete ze zbytku populace, co po nich nic nechce a tak se jim nevěnuje. - Přesně jako Kubera. - Teprve až jste si získali jejich okolí, tak to můžete začít hrát na slečnu.

Obráceně, když někam do baru přijdete bez holky, tak jste téměř neviditelnej. Když tam přijdete se dvěma hezkejma holkama, tak na vás jsou najednou někteří frajeři přátelský a milí, začnou vám něco chválit a chtěj s váma komunikovat. Když na to skončíte, tak si je odvedou. - Jak povědomé, že.
 (Když se chtěl západ dostat na naše peníze a podniky, tak šel lichotit Havlovi a protože to byl zakomplexovanej feťák, osel a bez charakteru k tomu, tak ho na ty prachy pustil a kde jsou ty prachy a firmy teď, že?)

Všichni znají Hitlera. Všichni vědí, jak ho Němci milovali. Odtud pocházela jeho moc. Proč z něj byli tak vedle? - Jak to asi ten Hitler dělal? Protě do nich cpal zpátky jejich vlastní názory. Hitler nemluvil tím samým stylem a neříkal to samé, když měl před sebou sál dělníků, sál středostavovských posluchačů či salón royalistů. - Přizpůsobil se.

My taky nemluvíme stejně na dítě a šéfa. Ovšem Hitler to měl doladěný do daleko větších detajlů a na nejrůznější skupiny.

Jak se to Hitler naučil? Obcházel mnichovský hospody a hádal se tam donekonečna o politice. Dohadoval se tam a dohadoval, argumentoval, vysvětloval a přesvědčoval a nic. Nikoho nepřesvědčil, jen ty přesvědčené. Bylo to pro něj velice frustrující. - Pak mu konečně došlo, že to nemá smysl.
 Že lidi chtěj ve skutečnosti jen potvrdit jejich vlastní názory a totální většinu nic dalšího nezajímá. Tak to tak začal dělat a najednou z něj byla hvězda strany.

Jak je těžký si poslechnout dvacet právníků a jedenadvacátýmu vykládat, že lidi jsou úplně blbý, protože nechápou, že právo není spravedlnost? Jak je těžký vykládat hercům, že herectví není povolání jako ostatní, ale něco speciálního? Živnostníkům, že to oni maj plno starostí a že to Babiš s tím EET přehnal? Říkat barmance, že je tak trochu psycholožka, vysokoškolákům, že jsou přeci vzdělanější než ti, co ani maturitu nemaj atd. - Je to dětská hra.


Jak u někoho poznáte, že to, co říká, myslí doopravdy? - Že to pak podle toho taky udělá.


Ten sympatický chlapík Kubera si se všema potykal, zavtipkoval, pochválil, zvedl sebevědomí - a usadil se v politice (=odešel s nejhezčí holkou). Tak o co asi od samého začátku šlo? - Co za to dal? Jsou Teplice město, kde to všechno frčí jak v Silikon Walley? Vzkvétá tam hi-tech průmysl, co vyváží do celého světa? Dojížděj tam za dobrou prací nadaný lidi až z Prahy. Otvírá se tam každý týden nový bar a barber shop? Tamější cikáni snad chodí na univerzity a zakládají start-upy v něčem jiném než obchod s víky kanálů? - Ne!
 Začal z toho dělat českou Marseille. Každej si tam muže chodit na půl roku, aby si udělal názor. Holky si tam mohou zkusit, jestli i tam platí to Ginghis Chánovo "Mou říši může projet nahá panna na koni a nic se jí nestane." 

 Jedna provokatérka v šátku z teplického gymnázia a mává celou školou. Strachy podělanej ředitel si netroufl ceknout nic proti. Pedagog jeden. Všichni studentíci jsou vystrašený něco říct (teda z těch chytřejších, co se zmůžou na vlastní názor, protože většinou jich stejně jen tupě odříkává skupinové mantry).

Někdo napsal komentář k fotkám teplickejch dětiček a hned měl mediální lynch a policejní šikanu. - Přitom se stačí podívat na to, jak se chovaj u nich doma a co je napsaný v jejich svatý knize a jakej tam je pro nás připravenej osud a jak se to dosud vždycky splnilo. - Aha.
 Co udělal Kubera? Chytl se za nos, co to provedl? Ale kdepak. Zahrál to manipulativně na nejbanálnější, nejprimitivnější reakce, jako Šoidrová se sirotkama, jako novináři s utopeným chlapečkem. Zadurdil se, zahrál šokovanýho a držel linii. - Jakoby ty dětičky nikdy neměli vyrůst a neměli žít vedle českejch dětí - ovšem s představou, že jsou ta panská rasa a ateisti zasluhují exterminaci a křesťani zotročení.
 Docela zvrácená svině ten vtipálek Kubera. 


Co znamená multikultůra ve škole? - Šikana. Nečetli jsme přímo tady o šikaně? - To pan Kubera naordinoval teplickejm dětem.
Až to tu bude pokročilejší, jak v Anglii tak přijdou i znásilňovací gangy pro nezletilé, mlácení a sem tam vražda.
 Poděkujte panu Kuberovi, že pustil lišku do kurníku s takovým humorem.


Kubera byl silný kuřák. 100 cigaret. Co je nikotin? Droga. Tuším, že Kubáč někde popisoval, co to udělá, když máte doopravdickej absťák - složí vás to. Co dělá droga nikotin? Je antistresová. - Kde měl Kubera tak obrovský stresy, že musel tak obrovsky hulit? Teoreticky byl na vrcholu pyramidy? Měl by být jeden z nejvyklidněnějších lidí v zemi. - Zjevně nebyl. Tak to tam muselo bejt skrytý pod povrchem a muselo toho být hodně.

Dával si prej 15 kafí denně. Večer whisky, nejspíš aby přes ten kofein vůbec usnul. - Když byly ty anglický pořady o hubnutí, tak si tam jeden trenér na měsíc dal režim té pacientky a musel chlastat aspoň deset kafí denně. Za necelej měsic byl na sračky. - Jenže ta ženská tím jídlem a kafováním řešila nějaký svý psychický problémy. Že by to u srandisty Kubery fungovalo jinak?

Teplice maj ekonomický problémy jako celá Česká republika, jak je řešil on? Taháním do Čech muslimskýho kapitálu. Takovej ekvivalent prodávání vody a najednou platíme jak mourovatý za svoji vlastní vodu a nejvíc tam, kde je jí plno. Juchuchů. Tak se jim prodá ještě kde do dalšího. Když nás oškubal západ, tak to by bylo, aby to s muslimama nedopadlo jinak. - To dělal Kubera. To bysme měli prezidenta.


Co je inteligence? - Dává vám mimo jiné schopnost dávat věci do souvislostí. Vidíte někde začátek a tak vás napadne předvídat konec. Napadne vás podívat se jaké konce mají podobné začátky. - Představte si, že kdysi byl jakýsi disnosauří býložravec, ekvivalent krávy, kterej byl tak blbej, že když na něj zaútočil predátor a on ho odrazil a otočil se k němu zády, tak na něj okamžitě zapomněl. Člověku se to ani věřit nechce.

Ten dinosauří býložravec, to je ekvivalent trouby, kterýho můžete vodit za nos vtípkama, hudrováním a poplácáním po ramenou a on se přestane pozorně dívat, co se doopravdy děje a začne se smát, přizvukovat radovat se, že byl poplácanej po ramenou. Panečku.

Jeden novotepličák ze zámoří, ani neumí česky, ale už dobře ví, že zaostalí češi jsou rasisti. Samozřejmě, protože měli špatný dětství a to proto se jim ON nelíbí. Nic jiného v tom nemůže být. Podle něj je něco v nepořádku s Čechama, protože nejsou schopni se vyrovnat s tím že svět se změnil a Češi už tu nemají, co rozhodovat. (jak to jen připomíná ty třídní nepřátele, co se nedovedli vyrovnat s Únorem).
 Tak tenhle novotepličák byl v baru a pak vyprávěl historku. Jeho slovy: "byl tam takový komunikativní týpek, v pohodě, s každým se bavil. Pak tam byli chlápci, co vypadali jako ruští mafiáni a ty mu tam dali nakonec do držky."
 Ten komunikativní týpek byl jeden z těch rádoby děvkařů, co si tam trénoval skamaráďování se s celým barem, ale jestě nebyl tak daleko, aby věděl, že mafiáni jsou jiná liga. Mikdo ho neprokoukl, právě kromě ruskejch mafiánů.  Mafiáni/gangsteři jsou další skupina, co má na rozdíl od normálních lidí jemně vyladěný vnímání toho, co ně kdo zkouší za finty a podrazy a jestli všechno sedí. U nich je to otázka života a smrti.
  Ti ho prokoukli hned a vyřešili to, jak to řešej vždy a byl klid. Trénující děvkař se něco naučil a má historku k vyprávění.

 Ale tenhle novotepličák tomu se to odehrávalo přímo před nosem a neprokoukl nic. Viděl všechno a nepochopil nic a přitom si myslí, jaká je hlava, (protože se dokáže nadrnčet pár stránek textu nazpamět a lichotivě flirtovat s kolegyní.)

Taky umíte plno textu nazpaměť a poznáte, komunikativního sympaťáka, co prostě musí být upřímný?

 Jestli máte děti a vnoučata, tak je dejte učit se anglicky a španělsky nebo portugalsky, aby se jim pak líp loudilo o azyl. Dejte je na bojový sporty, protože židům se taky za války hodila krav maga. Jestli vám studujou nějakej obor, co je v cizině k hovnu, jako třeba práva, tak ať se naučej ještě nějaký užitečný řemeslo, jako třeba elektrikáře.
 Celej západ ještě nevymyslel, co s multikultůrou a národ, co si nechá líbit i šílený systém exekucí nemá moc šancí do budoucna.

 Jestli si myslíte, že než se to všechno zhroutí, vy budete pohřbený a budete mít klid, tak v Tunisu přijeli nedávno na hřbitov francouzů a všechno vybagrovali. To víte, ty hroby kafírů je děsně urážely. Ovšem, čekali tak dlouho, protože to byli jejich koloniální pánové a stále něco potřebovali od metropole. S vašima pra-pra-pra-pra-tetama se obchodovalo na muslimských tržištích. Vaše vrstevnice či vrstevnice vašich dcer se prostituují v Turecku a Dubaji, tak přemejlejte jak dlouho budou otálet s vašima hrobama.

Tak a teď zase běžte snít, jakej byl Kubera pašák a jak to víte všechno líp, protože jste ho přeci potkali a byla s ním taková, ale taková legrace.

 Konec konců, komunismus taky leckdo prokoukl, až když měl ruskej tank před barákem.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (88 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Doktor Max anebo Benu
mají roušku naškrobenu.
Dám slivky pár doušků
koupím mateříroušku
a můžu chrchlat na lidi,
že mi i Vašek závidí.
Vašku, tys chrchlal celé věky
nikdy jsi nebyl k lidem měkký
pouštěl jsi na ně nikotin
a nakecal jim kokotin.
Nejvíc o pravdě, lásce
a o té na očích pásce
co nosí svatá Justice,
o té jsi nalhal nejvíce.

Průměrný počet slepic: 4.5 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Čmoude, přestaň brát ten koks.

Průměrný počet slepic: 2 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

Čmoude, jen tak dál. Nastavit zrcadlo je záslužná práce. Ale také sisyfovská práce.
Docela jsem zvědavý, kdo to uzná. Za mně celý kurník.

Průměrný počet slepic: 4.4 (43 hlasů)

http://www.rukojmi.cz/clanky/glosy/9836-kdo-byl-ve-skutecnosti-jaroslav…

Čmoud nastavil zrcadlo. Ale neví všechno. I když to, že Kubera za Komančů kradl, se ví.

Kubera sem tam provedl pár vtípků nebo rozhodil pár drobných. Jenže to bylo jen na oklamání nepřítele...

Dobře Čmoud!

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

Nezoufám, nebojte. Psal jsem ve spěchu. Přesto děkuji za milá tepla slova, neznámý Cizinče :)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Zrovna já jako starej knecht jen tak neuvěřím.
Nedělal jsem v Teplicích a mohl jsem tak max krást uhlí, ale vím něco o rekreacích ( byl jsem členem závodního výboru ROH), tedy i o odborech ( jiné než komunistické nebyly) a taky něco tzv kandidátských lhůtách a procesu přijímání do KSČ.
Tenhle paskvil sepsal někdo, kdo o daném ví akorát hovno.
Je to poskládaná pohádka přesně pro MBA.

Průměrný počet slepic: 1.7 (11 hlasů)

1/ Proč vadil mladý Klaus a proč nevadil Kubera?
2/ Vygůglit ekonomiku Teplic by neměl být problém.

A soudruhy kandidáty bych do toho fakt nemotal, je to více, než 30 let...

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)

Mladej Klaus je díky věku na vzestupu. Měl šanci ohrozit postavení starech harcovníků a nasadit do hnízda nové.
Kubera byl vlastně na konci, nikoho nemohl reálně ohrozit.

Průměrný počet slepic: 2.7 (10 hlasů)

Kubera byl součást modrého establishmentu a jel ve všem s nima. Mladej Klaus ohrožoval i ho.

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

podobný názor.
Kubera plnil funkci štěkajícího, avšak nekousajícího psa vnitřní opozice za účelem zmanipulování nerozhodnutých voličů. Potenciál měl vskutku veliký, o tom žádná.

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)

sedla současné kmotry měli oba.
Akorát, že Kubera by vyhodil i sám sebe, protože byl u koryta setsakra dlouho a jeho spolusoudruzi mají dozajista i na něj nějakou složtičku. Proto jen markýroval a předváděl se ve světlech ramp. Plus občas halasně a většinou marně zalobboval proti nějaké prasárně, kterou schválili jeho spolukolegové. Viz např. jím navrhovaný zákaz automatických radarů, o kterém se předem vědělo, že prostě nemůže projít, protože to je byznys, jako žádný jiný.

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Čmoud by na to měl jistě právo, Laco, kdyby přece jenom, Čmoude (Vidláku!), Kuberovi neskončila ještě ochranná doba, to byste přece jenom měl(li) vědět a alespoň po té lidské stránce ctít!!!

P.S.
Je zajímavé, že v podobném duchu mluvila i kamarádka z Teplic, když na něj přišla řeč. Ale vykládejte to někomu, koho Kubera přijal v kanceláři a byl na něj milý (o čem to jen ten Čmoud psal?) dokonce i 30 tis. Kč jen tak z ničeho nic dát chtěl jen tak od dobrého srdce, nebo, že by dokonce dal.

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)

ochranná doba?
A kdo prosím pěkně chrání za živa, před koncem, po konci nás?
Nikdy nás nikdo nechrání.
Tak proč dělat vyjímky?

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)

opět jste nepřekvapila - nechtěla jste spíš (zase) napsat - "a kdo chrání MĚ"?
Víte, to je mezi normálními lidmi něco samozřejmého, o čem nemusí mezi sebou ani mluvit, říká se tomu schopnost - vcítit se - do situace jiných lidí, tedy jemu blízkých, protože ho zkrátka ještě ani nepohřbili (až 3.2.).
Dyť vás tady u Vidláka čtu dlouhou dobu abych věděl, na co si tady pořád stěžujete. Jedným s mnoha vašich stezků kromě jiného je - hulvátství - ve společnosti (jak jinak, jenom tzv. sluníčkářů) Ano, mate pravdu, slušní lidé dělat -výjimky- opravdu nemusí, ale vy, matko, a vám podobní by někdy začít přece jen mohli, třeba právě v takových případech!
Po pohřbu si Kuberu třeba namažte na chleba, libo-li!

Průměrný počet slepic: 2.6 (8 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ti vaši sluníčkáři se opravdu dovedou vcítit. Přejí rakovinu a blízké úmrtí, někteří by své bližní vykrvovali jak prasata, jde to tak daleko, že šíří poplašné zprávy. Zvou islamisty a chtějí, aby je živila většina občanů, co s tím nesouhlasí a nebere za vítání plat v neziskovce. Vcítění jako hrom. Jiné to je, jestli někdo kradl nebo to táhl s islámem. A, upřímně řečeno, neprodělal na tom. Prachy. Jsem si jist, že Kuberovi smrt nikdo nepřál. Nikde to tu od matky ani nikoho jiného nezaznělo. Na rozdíl od empatických sluncí, které přejí smrt jiným pravidelně. Ale není důvod, aby ti, kteří na Kuberu měli svůj oprávněný, podložený názor za jeho života, jej měnili po jeho smrti.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

Děkuji, přesně napsáno.
Snad jen dodatek - tak jak mne nakonec náš zemřelý soused nestačil přivést na psychiatrii, tak se to snad nepovede ani jeho pozůstalým a ani sluníčkářům,...

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

...jasně, zase to "MĚ nestačil přivést", MĚ ....
A co takhle jednou vaše děti, muž, přítel, apod.? Až třeba budou rozjitřený, bolaví a právě v ten okamžik se do nich opře taková druhá "matka" a bude o vás trousit ty vaše, jak jinak než ověřený pravdy a moudra, aniž by vás stačili pohřbít. Copak tady nikdo nereflektuje, že Kubera NEbyl z kategorie Hitler, že pozůstalí si třeba nezaslouží to mít od vás zapotřebí. Jděte do háje, nic jiného si to vaše JÁ nezasluhuje.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Zrovna jste se o mou rodinu opřel.
Já a opět a zase já se o Kuberu neopírala.
Na rozdíl od Vás, který se neváháte o lidi naprosto Vám neznámé opírat.
Leda byste byl ten, kdo mi doporučil rovnat si mý nemocný kostičky v hrobě, tam je prý sucho.
Co se týká mých blízkých - víte houby, co je peklo, kterým si zrovna procházejí.
A jestli za mnou přijdou, jak reaguji,... to nevíte už vůbec.
Poslat Vás též do háje? To bych tomu háječku zelenýmu nemohla udělat, uschl by.
Tím s Váma končím. Konec srandy.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

chce to ještě porozumět textu, aby vám z toho nevyšlo to - o koze a o voze

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nu dobrá, MÉ.
Jaká je tedy ochranná doba?
O Kuberovi jsem tuším přímo nepsala nic.
A protože jsem ho osobně neznala, asi ani později nic nenapíši o svých dojmech....
O našem sousedovi po jeho odchodu do věčných lovišť před několika měsíci rovněž nic nepíši.
Ale ať již minula ochranná doba, nebo nikoliv, přiznávám, je to úleva, nebýt konečně denodenně šmírována.

A od Vás pro mne žádná ochranná lhůta neplatí ani za mého života. No co už, jak je libo, mažete si mne klidně na chleba....
Nejste Vy nějakej můj novej soused?

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

jasně, že to vaše 11:47 nebylo o ničem jiném než o čem byl Čmoudův článek, tedy o vašem šmírujícím sousedovi a že o Kuberovi nic netušíte, ač jste to vaše "kdo ochrání MĚ" zavěsila pod můj vstup v 1:10 a ten nebyl o ničem jiném, než právě o jakési "ochranný lhůtě" pro pozůstalé po Kuberovi ... ale hoďte to za hlavu, kde nic není, ani smrt nebere

Průměrný počet slepic: 2.7 (3 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

aha, ochrańujete Kuberu, jiné posíláte do háje. Už to chápu. A proto s Vámi více ne.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

"aha, ochraňujete Kuberu?"
= = = p o z ů s t a l é , a neb, Míla má maso, ó my se máme (... že máma chápe)

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

osobní útoky na diskutující vypovídají pouze o vás.

Zatím bez slepic

klidně bych mohl, ale protože tuším, že by to pro Kuberu nemuselo vyznít příliš dobře, a protože nemohu vědět, jestli sem na Kydy třeba nechodí někdo z blízkých po Kuberovi, kterým neupírám jistý nárok na vypořádání se smutkem, rozjitřením a bolem, tak, když přece jenom dovolíte, až po tom 3.2., kdy ho pohřbí.
P.S.
Ale bystrostí zřejmě neoplýváte, neboť píšu neustále o jednom a tomtéž, tedy znovu:
-nikoli o "mých sluníčkářích", ale o hulvátství ve společnosti, s kterým by konečně nesluníčka mohli/y začít taky u sebe, co by jim to udělalo, když jsou „nad věcí“, jak mě tady dennodenně ujišťujete
- nikoli o „blízkých zdejší matky“, ale o lidské slušnosti se vcítit do druhých a v jistých věcech nebýt v odsudcích nedočkavý, když jde o absolutní věc
-nikoli o "šmírujícím sousedovi" zdejší matky, ale o taktu vůči pozůstalým konkrétního (NE-Hitlera) Kubery!
.
.
.
je na tom něco nepochopitelného nebo osobního?

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

To, že Kubera byl, jaký byl, těžko rozhodí ty, co ho dobře znali. Oni také vědí, jaký byl. U Karla Gotta je to jiné. Nebyl ve zlodějské partaji,
bejradl, neislamizoval, jen pomáhal lidem. Tam ty útoky kavárny bolely. U Kubery to nehrozí.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vyjadřujeme se k němu. Ne k ostatním diskutujícím. Tak si ten "duševní striptýz" nechte.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

a jeho rodinný klan. To byli Kuberovi pasáci a jsou de facto majitelé Teplic. Bez nich se tam nešustne vůbec nic.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

je známé jméno. Jasně, bohatýr Aljoša!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Čekala jsem že báseň Tubera
bude o tom jak umřel Kubera,
jak unik koruna víru
odešel rychle a v míru.
Čmouda jsem zatím nečetla
před spaním bych to nesvedla
umí být tvrdý jak torero
Rest In Peace, pane Kubero.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

zdraví lidu. Pryč s tuberou.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Trochu zkrátit, trochu učesat a bylo by to za pět slepic. Ale nebylo by to zas čmoudovský ;) Jen v jedné věci bych asi reagoval:
Mám-li před sebou dva, co se ucházejí o můj hlas a přitom mě mají stejně na háku, má logiku volit toho, komu stojím alespoň za to, aby na mě hrál tu hru na bodrého komunikativního kamaráda, co mi opakuje mé názory. Volit toho, kdo mi říká: "Mám tě na háku, jsi úplnej debil a starej a hnusnej a doufám, že brzo umřeš" mi připadá veskrze perverzní...

Průměrný počet slepic: 4.3 (14 hlasů)

Takže jinak řečeno,
když mi někdo přijde řekne, že sem hnusnej a dá facku, a já nic neudělám nechám si to líbit, jsem perverzní, ALE
když mi někdo přijde, že sem krásné a chytré a dá mě facku, a já nic neudělám nechám si to líbit, nejsem preverní???

Nevím, já vždycky bral, že ta druhá možnost ukazuje debila nebo masochostu a ta první umožňuje alespon pocit, že má může strach nebo štokholmkej syndrom nemá jinou volbu, takže volí toho kdo nelže apod.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Fakt, když zaměním vhození lístku, místo vyhrotěnejšího "facka", mění to podstatu toho co jsem napsal...???

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Ano. Mění.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

S tím Havlem sice máte pravdu, ale je potřeba si uvědomit, že kdyby to neudělal on, tak si západ najde nějakého jiného blba, který je bude poslouchat. Prohráli jsme studenou válku a stali jsme se kořistí. Dobře si pamatuji, jak v 90tém roce objížděli "poradci" ze západu fabriky, s tím že budou radit jak na to. Ve skutečnosti šli obhlídnou kořist, co koupit, co zavřít, což šlo lehce s podseknutou měnou a otevřenou ekonomikou od další experta Klause. ale zase, kdyby to nebyl on,tak si najdou jiného. Není třeba personifikovat, dopadli by jsme stejně ať by tam byl kdokoli. Pokud by se někdo stavěl na zadní, tak by ho sejmuli.
Jsme si z Marxáku dělali prdel, a teď máme v praxi možnosti si ověřit jeho tvrzení v praxi.

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)

ještě dnes jsou na Západě po fabrikách, jen dovybavené řídícími systémy. Nejhorší jsou zaprodanci.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

A na této funkci uspěl, o čemž svědčí to, že opětovné, po dobu 24 let, vedl teplickou radnici. Občané Teplic byli spokojeni, což nesvědčí o jejich vyšší politické gramotnosti a Kubera jednal v souladu s nimi.
Občané přehlíželi že je členem ODS, která pro své malery nebyla schopná dotáhnout jediné volební období, kdy vládla, do konce.
Občané přehlíželi, že jejich město se postupně islamizuje, i to že majetek přechází do jiných rukou, a že se jim dobrovolně již nikdy nevrátí. Že jde o krátkozrakou politiku, která v konečném důsledku povede k jejich pořádnému postavení a jejich bídě.
Vážným problémům s dlouhodobým dosahem se Kubera vyhýbal. Na kouření, či nekouření, naše dlouhodobá prosperita nestojí.

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Dneska jsem na Protiproudu objevil zajímavou zprávu viz https://www.protiproud.cz/politika/4898-sestrelene-americke-letadlo-kdo…
o důvodu sestřelení ukrajinského letadla (o kterém je už ticho po pěšině). Údajně tam měli prchat špioni pracující proti Iránu s kanadskými pasy. Může to být sice výmysl, ale alespoň to má větší logiku, než omylem sestřelit letadlo, které právě vzlétlo.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

In reply to by josefka (neověřeno)

Trvalý odkaz

na hlavní zprávu tohoto článku. Sejmutí hlavního protihráče Sulejmáního ve vzdušném prostoru Afghanistánu by nebylo políčkem do tváře CIA, nýbrž těžkým kopancem do koulí bez možnosti obrany či protiúderu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Otazka je, zda to sundali talibanci pomoci Iranu nebo to byl vnitrni boj v USA, kde se nekdo zbavil nekoho, kdo dela problemy. Coz se zda pravdepodobnejsi verze, protoze vsichni mlci, maximalne ano udelao se to/zaslouzil si to, takove ty "hospoidske" kecy co budou vzdy, protoze mlůcet se uplne nemuze, kdyz to vsichni vi, ze ho nekdo sundal...

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Ano může i být, že ani problémy nedělal, pouze toho moc věděl......
"Mouřenín udělal svoji práci a tak Mouřenín může jít".
Bude to možná obdoba toho šéfa Bílých přileb, co dokonce spáchal úsporně rovnou sebevraždu.
Prostě kdo moc ví, je často lépe eufemisticky "vytvořit situaci", když už nehrozí, že něco řekne....
A takových "Mouřenínů" je i v ČR a vědí třeba celkem kulové, ale něco jo a divím se, že se nebojí........
Ono to "není člověk, není problém" frčí i na tom skvělém a úžasném Západě.....a kdo ví, zda na to nemá Západ "autorská práva".
Indicií, že to byla možná i "domácí zabíjačka" je, že je takový klid.
Kdyby to spáchal "nepřítel", jela by mediálně jiná a hlasitá písnička....

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Nazapoměl, ale zpráva o ukrajinském letadle vysvětlovala alespoň nějak, proč došlo k jeho sestřelení. Teherán je vzdálen cca 600 km od hranic a chráněn pásmem hor. Tudíž by logicky měla být PVO nastaveno na vyhledávání vzdálených cílu a ne na letadla pár set metrů nad zemí.
Ale jinak spadnutí/sestřelení amerického/afghánského cestovního/špionážního letadla je také zajímavá zpráva.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

konstatovat, že máte o činnosti PVO poněkud zkreslené představy, zejména v době, kdy není problém převézt větší dron rozmontovaný v dodávce až k místu činu. Něco podobného platí i o raketách s plochou dráhou letu - čti "nepilotovaných" předmětech letadlového typu.
V tomto punktu pak pásmo hor nechrání vůbec nic, spíše naopak dává možnost ještě nepozorovaněji narušit suverenitu státu nepovoleným vstupem do vzdušného prostoru.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Ztráty a nálezy: Vaše desky, vyčištěné od dotací, vrátil neznámý nálezce.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

návodu, jak aktivovat nálož zavěšenou pod trupem toho dronu, co jste si objednal a pak zapomněl vyzvednout.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)