Mohou vyhrát?

Autor
Štítky

Mailem mi přišel velmi zajímavý dotaz jedné čtenářky, která si přeje zůstat anonymní. Tu a tam do naší diskuse přispěla a už vícekrát chtěla vznést dotaz na naše staré, hloupé a ošklivé diskutéry a tím se také odhalit jako stará hloupá a ošklivá. Nakonec dotaz poslala mailem a mě vám to tak zaujalo, že jsem odpověď zformuloval v článek. Otázka je to velice těžká a zřejmě si zaslouží mnohem více prostoru, ale to zhodnotíme až po dnešních komentářích. 

Dotaz naší čtenářky zněl: Jak by vypadala Evropa a náš život v ní pokud tu islám zvítězí? Můžeme to zformulovat i jinak - jak bude vypadat Evropa a život v ní až islám zvítězí?

Dotaz jsem si přečetl večer... a pak jsem nemohl spát... Odpovědět na něj je velmi obtížné a mnohovrstevnaté, že se to určitě do dnešního textu všechno nevejde. Dnes bych proto začal vůbec otázkou, zda islám vůbec může v Evropě zvítězit.

Samozřejmě, pokud do Evropy budou stále přicházet muslimští imigranti, kteří si přinesou sebou svůj kus Pákistánu, Afghanistánu, Sýrie, Iráku, Kurdistánu, Turecka, Maroka, Alžírska, Egypta, Sůdánu a podobně, tak samozřejmě islám bude mít stále větší zastoupení, které se bude stále více projevovat na chodu společnosti. Pokud bude nejčastější jméno novorozenců Mohamed, tak pak budou i školky přizpůsobené Mohamedům, školy přizpůsobené Mohamedům i úřady se přizpůsobí Mohamedům.

Stejně tak, pokud nebude dostatek Vendelínů, Jarinů a Jeníků, tak Mohamedům stačí jen chodit do mešity, plodit další Mohamedy a čekat, přičemž jednoho nepříliš vzdáleného dne v druhé polovině 21. století prostě bez Mohamedů nebude ani myslitelné něco dělat. Mohamed nemusí ani sáhnout po zbrani, nemusí nikoho vytlačovat, dokonce nemusí ani tlačit na pilu a stejně zvítězí. Vencové a Jarinové mezitím budou ubývat, občas dají nějakou svojí dceru rozumněji vypadajícímu Mohamedovi, občas si jejich synkové vezmou nějakou tu Lejlu, protože bude orientálně krásná a třikrát odříkat, že není boha kromě boha a Mohamed je jeho prorok není zase tak obtížné. Okaté modlení také není úplně nutné, postačí příslušný kobereček. Lejla bude mít kupu dětí, ty budou mít hodně strýčků  Mohamedů a zbylí Jarinové, které tu bude štvát, se mohou akorát tak odstěhovat někam kde je Mohamedů méně.

Všimněte si, že v této verzi se obejdeme úplně bez Šaríji, obejdeme se bez vehementnosti, bez rasismu, postačí jenom natalita, migrace a dostatek času. 

Naznačený scénář samozřejmě nebude tak přímočarý. Když přibude Mohamedů, bude totiž hodně záležet na jejich schopnosti udržet civilizaci v chodu. Budou Mohamedi pracovat? Budou se vzdělávat? Nebo bude jejich snem pást kozy a vládnout křesťanským otrokům? Jak moc budou omezovat ženy? Jak moc budou omezovat křesťany? Jak moc se budou chtít vypořádat s ateisty? 

Když už se tu narodí, pochopí ten princip, že práce = peníze = snadný život? Nebo to budou chtít někudy vzít zkratkou přes Šaríju a chování k Dhimmi, které ale budou nezbytně potřebovat, protože jinak tu bude Pákistán a to se leckterému Jarinovi přestane líbit ještě dávno předtím než to nastane..  V takovém případě mají evropští Jarinové zpravidla tendenci zvolit chlapa s knírkem, který říká lidem co chtějí slyšet a nemá problém s vražděním. A říkejte si co chcete, ve vraždění nám bílým nikdo nesahá ani po kotníky. My jsme ty koloniální říše nevybudovali řečičkama o lásce, ale brutální vojančinou. Když portugalci dopluli do Indie, našli tam podstatně vyspělejší a bohatší společnost. A za pár let už bylo všechno jejich. Tenkrát na to neměli ani lepší zbraně, ani průmyslovou revoluci. Jen si uměli omluvit zabíjení ve velkém.

Navíc my Jarinové v případě ohrožení děláme i tak nemyslitelné věci, jako že nadřadíme celek nad jednotlivce - s pokřikem "Za Stranu a za lidi" se vrháme pod tanky, klidně si pobíjíme i vlastní zrádce ve velkém, nehledíme napravo ani nalevo a nějakým kouzlem - ať demokracie, diktatura či monarchie, stejně nakonec je na vrcholu člověk, který se na svůj úkol mimořádně hodí. Ve všem co k tomu patří. 

Pokud si Mohamedi řeknou, že se jim už nechce čekat až jich bude většina a zkusí dělat to, co teď vidíme v Západní evropě a budou to dělat víc a nedočkavěji, nedovedu si představit, že by mohli vyhrát. Mohou se jen historicky znemožnit. Mohou svou činností zavírat hubu všem aktivistům, kteří se za ně zasazují. Každý další útok, každý pokus o vzpouru, každá násilná demonstrace i pokus o chalífát jim jejich šance na převzetí Ojrópy ničí. Ano, mohou způsobit obrovské škody. Mohou pozabíjet tisíce i desetitisíce nevinných lidí. Ale dokud jich samotných nebude většina, nemohou vyhrát. Mohou si obsadit kus území a na něm zkoušet vzdorovat. Mohou si zavést svojí šaríju a přes ní zkoušet dělat muslimské utopie. Ale pokud k tomu nebudou mít vybudovanou společnost s výrobou zbraní, vojenským výcvikem a celým průmyslovým řetězcem a podobně, ničeho se nedomohou. Stánky s kebabem jim moc výstřelů ze skutečného děla neufinancují. 

Podívejte se reálně, jak vypadá válka v Sýrii. Někde se nachystá raketomet, s tím vystřelí kamsi do města před sebe, pak řvou Alláh akbar a jdou zase jinam. Jeden jediný opravdový pluk z Druhé světové, který by postupoval systematicky a bez ohledu - stejně jako za Druhé světové by takové Allepo osvobodil sám. Vkládání videí na youtube s popravami nebo přísahami Islámskému chalífátu sice zajistí nějaké ty mrtvoly, ale nevyhraje válku. 

Evropa podle mě může vypadat výbušněji. Třeba jako Izrael. Ale po každém dalším výbuchu bude přibývat opatření a umlknou další hlasy zasazující se za migraci, muslimy a semknutí se proti teroristům, kteří nikdy s ničím nesouvisejí. Čím nebezpečnější ulice, tím víc ozbrojených lidí a čím víc ozbrojených lidí, tím víc Hagana - klidně i nelegální a tajná. 

Mohamedi v Evropě zatím nevypadají, že by tu ovládali velké podniky a už vůbec nevypadají jako panská rasa. Naopak, jsou v ghetech, nemají práci, nemají ani zbla z toho kvůli čemu sem šli. Nejsou vzdělaní, nemají žádnou intelektuální a průmyslovou elitu. Mají jen spoustu frustrací a šaríju. Na mě to nedělá dojem, že by měli chuť ještě dvě tři generace čekat, až prostě zvítězí těmi dělohami jejich žen.  Nechtějí čekat a jejich islámské utopie dokonce popohánějí vpřed. Nemám pocit, že by někde ve Francii prosperovaly zbrojovky nebo hutě řízené muslimy s téměř výhradně muslimskými zaměstnanci. Naopak... celkem kdekoliv je jakýkoliv chod závislý na bílých. Kdyby třeba teď chtěli Mohamedi převzít Mareille a vyhlásit v něm chalífát, zřejmě tam budou mít do čtrnácti dnů slušnou epidemii tyfu nebo cholery. 

Abych to vidlácky shrnul... muslimové mohou ovládnout Evropu. Ale jedině tak, že jich bude přibývat a vydrží ještě několik generací čekat. Mohou svoje šance zvýšit, pokud se budou vzdělávat v něčem jiném než Koránu a pokud budou budovat vlastní průmysl a zbrojovky. 

Pokud se pokusí vše urychlit, špatně dopadnou.  Mohou nám způsobit obrovské škody a mohou nám způsobit hodně moc mrtvých. Ale nemohou vyhrát. A odveta by zřejmě dost připomínala konferenci ve Wansee.  Tolik dneska. Příště si povíme něco o žití ve společnosti řízené Šaríjou. 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.9 (35 hlasů)

Komentáře

nejbohatší republikou v rámci Ruské federace je Tatarstán...
... pomalu se mi chce napsat, že soudruh Lenin donutil naučit se pracovat i soudruhy muslimy...

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Putin v Moskvě otevřel největší mešitu v Evropě
23. 9. 2015, 17:17 – MoskvaNovinky, ČTK
Mají to trochu z ruky.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

In reply to by Dagmar (neověřeno)

Trvalý odkaz

Moskva má poněkud více obyvatel, než celá ČR.
Za druhé jste trošku mimo s reáliemi Ruské federace. Slovem "kusoček" - česky kousíček - označí Rus vzdálenost 300 km.
Za třetí - Tataři na to opravdu mají, aby do té Moskvy jezdili.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

.. protože na ní vydělává zbytek Ruska. Putinova genialita se nezapře :-)))

Průměrný počet slepic: 2.3 (10 hlasů)

Téma článku a dotazu v NĚM je Evropa.
Kvituji tedy s povděkem, že zde se vyskytující "bojovníci" před Targusem dnes osvědčili, že RUSKO patří do Evropy, jen tak dál chlapci a děvčata a další existence......☺

Dnes se já osobně stydím.
STYDÍM se za premiéra a mám jisté pochybnosti, zda jeho vyjádření by nebylo jiné, pokud by o "humanitární pomoc" požádal kdokoliv z jiné země, kromě Číny a nebo Ruska.
Toto jeho "Česko nemůže Číně humanitárně pomoci" byla dle mne a ráda bych se mýlila, tragické chyba, na kterou dlouhodobě jen a jen doplatíme.
Že chce roušky atd. ponechat snad pro obyvatelstvo ČR, to se pochopit dá, ale má zřejmě empatii slona v porcelánu a nebo zákaz či příkaz jako všichni "šmoci" v ČR, co bojují proti "nepříteli" na náš úkor. Proč sloužíme cizím zájmům i v tak neobhajitelných případech?
Přece i to odmítnutí věcí, co jich asi opravdu sami máme zanedbatelně, by šlo alespoň zmírnit jakoukoliv nabídkou JINOU a stále by to byla humanitární pomoc. (Namátkou třeba trvanlivé potraviny, léky, vitamíny - D včetně, kysané zelí klidně, či čistící prostředky, máme u nás nanovlákno i s tím by nějak pomoci šlo....).
Nic nám nemá bránit prostě a rychle udělat to GESTO POMOCI, ale hlavně NIKDY se neměl takto vyjádřit. (To je samozřejmě jen můj názor-nevnucuji)
A celá vláda by se (dle mého gusta) měla rychle sejít (Hamáčka najít) a i s parlamentem ukázat, že občan ČR žádost o pomoc a ještě tak i politicky blbě státu co požádá NEODMÍTÁ...
Co neziskovky, co Člověk v tísni, už šijí roušky a ochranné oděvy pro čínské lidi v tísni?
Proč tedy pomáháme v Africe a kde komu po světě, či jakkoliv i při živelných pohromách, když i v těch případech by ta odpověď "zásoby potřebuje Česko pro sebe" byla případná?
I maličké, symbolické gesto, ale ne ODMÍTNUTÍ prosím, ne mým jménem mnou nevolená vládo!
To je obrovská hanba a politická katastrofa a trpícím Číňanům se já alespoň takto omlouvám.
(kdyby jim to naši, zde dohlížející čučkaři mohli tlumočit prosím, předem ze srdce děkuji.☺)
Nakonec můžeme být na jejich místě a co myslíte, že pak nejen Čína odpoví?

K článku:
Jsem spíše zaskočená z té formy - "disidentsky" položené otázky.
To se už potřebujeme i ptát anonymně a bokem?
Koho a čeho se autorka otázky ZDE bojí?
A nebo se snad domnívá, že mail je anonymita?
Debatovat o této myšlence "co by kdyby" a při tom se bát i jen se ptát, je pro mne v podstatě už připuštění, že jsme prohráli a tedy počátek podvolení.
Tam nás chtějí mocní mít "předposrané" a už tím prohráváme, za mne - HOVNO!
A to je tak vše, co k otázce "jak by vypadala..." a Vidlákem rovnou už s lehkostí "jak BUDE vypadat..." dodám.

Průměrný počet slepic: 4.9 (37 hlasů)

Majka.
Perfektní názor,souhlasím.
Bylo někdo napsáno,že stát na pomoc Austrálii poslal 500 tisíc kč,kdežto zoologická zahrada Praha vybrala 13.5 mil kč na pomoc Austrálii,také to o něčem svědčí.
Hamáček prý má dovolenou se svoji novou milenkou,jak už bylo zveřejněno,že se rozvádí.

Průměrný počet slepic: 4 (11 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mělo být MAJKA.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

už má Fatimu!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

....předposranost, patolízalství a vypočítavost - viz. pí(ča)Žilková, sry ale nemůžu to napsat jinak. Až Stropnický umře, vezme si patrně bohatého Araba, se stánkem na "Národní třídě" a šesti velbloudy, aby děti nemuseli do školy pěšky, aspoň podle jejího vyjádření. Protože takoví se zařídí vždycky! Ti ostatní žijí v sladké nevědomosti anebo pod vlivem propagandy, která je zrovna trendy. A zvlášť v metropolích, a to jsem od narození Pražák a bohužel až do teď. Protože selský rozum, zdá se, patrně přebývá většinou na venkově(sakra, asi pochlebuju :) , tedy aspoň podle poslední volební mapy při volbě prezidenta.
Možná, že Putin to mohl zařídit tak, aby je stáhl tam, kde je má na očích pěkně na hromadě, aby se popřípadě lépe zasahovalo. A když problém tenkrát v Osetii řešil, západní média použila fotky z jiného průšvihu, kde ruská vojska vůbec nefigurovala.
V době západem naplánované ukr. krize jsme údajně poslali jako jedinou "human. pomoc" jakési vojenské auto přemalované z nějakého důvodu na sanitku, zatímco dvě slovenské školy aspoň každá autobus narvaný humanitárními potřebami, které poskytli nepředposraní občané, např. A to ožralý Porošenko sebral Mariupolu potraviny, např. Díky západu nevisel za vraždu 220 lidí v MH17 a nedostal elektrické křeslo za to, že na vlastní obyvatelstvo poslal armádu. Četl jsem dvě reportáže od jednoho motorkáře, který to celé projel od východu na západ, včetně Vlkových svodek. Mimochodem, dnes mi Vlk nějak připomíná raka poustevníčka, co hledá ulitu aby si kryl prdel a u mně ztratil glanc. (když už tak Leo.K.)
Babiš...většinou obchoduje s EU, má máslo na hlavě(četl jsem nedávno, že falíruje zakázka za 1,6 mil.) a patrně proto drží politickou lajnu. EU za to na něj neposlala armádu, kterou nemá, protože jí rozbíjí to prokleté NATO, které už dávno neslouží původnímu účelu. Za to má CIA, tak řve na určeného nepřítele, aby neměla víc odposlechů než má teď. Ještě, že tu nemáme ten radar. Tenkrát jsem se dost hádal na jednom servru s většinou mladými, (co hráli WOT a mysleli, že mají v tornistře maršálskou hůl), protože nechápali, že se automaticky staneme zemí prvního úderu a nevadilo jim, že dopadneme jako dnes Poláci. Já se dnes stydím za to, že jsem evropan a o západní demokracii jsem ztratil veškeré iluze před těmi šesti lety. Pomoz a bude ti pomoženo...mohli jsme jim poslat aspoň ty srágory, které sem chodí od západních sousedů, třeba italskou "šunku" se 100%ním nástřikem prostou éček :)
Kdyby nám např. RF zavřela kohouty s plynem byla by velká sranda a asi by stoupl zájem o dřevo zničené kůrovcem a Putin by mohl klidně říct "jak jsem rád, že vám došel plyn, no nic jdu koupit šafrán a trochu toho zázvoru" :)
Jenže je to jeho hlavní komodita a to je zatím to "pruhované štěstí" Evropy". A dost možná, že se jednou budeme věšet na čínských těžkostravitelných nudlích, aspoň nějaká pomoc. A ty co přežijí utlučou vlaštovčí hnízda shazovaná jako human. pomoc čínskými letadly. Stejně už si nic jiného nezasloužíme a před námi je cyklus anarchie, kterou přežijí jen státy s centralistickým řízením ať se to někomu líbí nebo ne
P.S.: Jedna moje bývalá a mě sympatická kolegyně vrstevnice vyrazila s Chvilkami a se svými dospělými dcerami na Letnou(patrně z dlouhé Chvilky), zeptal jsem se jí, jestli ví, za koho a za co vlastně válčí. Prý za zachování demokracie a proti bolševismu! Opáčil jsem, že s dalším prezidentem typu univerzitní profesor, který je rád, že je politicky negramotný akorát pánbu s námi a zlý pryč a že akorát protestuje proti parlamentní demokracii. Od té doby jsem si s ní nepovídal :( a to jsem jí ani neřekl, že za nimi akorát zůstalo 8 tun bordelu....tož tak

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

Rusti muslimove jsou v Rusku doma. Takovy muslimsky deda bojoval za Rusko (SSSR) proti Hitlerovi, muslimsky tata si odkroutil vojnu v sekularni armade, jejich potomci prosli sekularnim skolstvim....
Na rozdil od nemeckych turku a francouzskych alziranu a anglickych pakistancu....

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

In reply to by Homer (neověřeno)

Trvalý odkaz

...menšina, cca 15%, tenkrát nesouhlasila s nekrvavou "anexí" Krymu, jen tak na okraj

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jako všichni? Kdo je spočítal? Nebo je to jen pořád omílané klišé?

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

vlk, který v jakémsi svém článku vcelku důkladně popsal, jak se stěhují arabské elity do Londýna. Samozřejmě i se svými velmi tučnými konty.
Tudíž soudruzi ručníkáři nebudou muset nic vyrábět a řídit. Oni budou "pouze" vlastnit.
Kdo tedy bude řídit a vyrábět?
Správně - poturčenec horší Turka. Tedy přibyvší soudruzi muslimové se světlejším odstínem kůže a zbytky použitelného vzdělání.

Zde bych ovšem zapochyboval o svých vlastních slovech, protože soudružka Flinte-Uši dostane do rozvalu Ojropskou unii dřív, než jeden vykoktá slovo Popokatepetl. Už nyní se dostáváme pomalu, ale jistě do těžkého závěsu za soudruhy Čajňany a soudruhy jižními Korejci, takže na průser do roku 2050 rozhodně čekat netřeba.

Průměrný počet slepic: 4.3 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

zvlášť pokud se nám budou pokoušet vládnout jako pravdotrusí měkoty různí Kiskové, Čaputové a Šojdrové. A bude k tomu stačit už 20% menšina. Víme to z období kolem Mnichova a řádění henleinovců. Nedávno jsem se psal jednoho pravdotrusího a vítačského kamaráda, katolíka, jestli si myslí, že Kristus by byl pro Chalifát s právem šaríja v Evropě.
Myslím, že jej dotaz zaskočil.
A takto vypadá minulost a budoucnost počtu věřících musulmanů a křesťanů.
https://www.youtube.com/watch?v=q3EneZhsM0Y

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

kolik kdy bylo a je Židů. Absolutně o,oooooo%, ale žvaní do všeho.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

A v letech 39-45 žádný úbytek, ale pořád malý kostantní nárůst :P

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

oprava konstantní

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Veliký omyl.
Oni do všeho nežvaní, oni děj řídí!!!!!!!!!
A to je sakra rozdíl.

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

In reply to by mirek58 (neověřeno)

Trvalý odkaz

A lidskoprávních organizací. Tato strategie by byla za větší rozbor...

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Viz maďarský Žid Šoroš

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Židů nebo muslimů?

Průměrný počet slepic: 1 (5 hlasů)

Bojte se rozdělovačů a manipulátorů a hlasatelů jediných pravd jakéhokoliv vyznání i bez, možná i sám sebe...
Ale Vy se rk neptáte, Vy se vysmíváte a to je jiná písnička ☺

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Ale svět je pořád stejný,
lidé ho nezmění:
plivni si stokrát do moře,
ono se nezpění.

Zatím bez slepic

Karel Havlíček Borovský...

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Tuto otázku už řešil nás nejlepší sociolog Petr Hampl. Vzhledem k tomu, že se Židé mnozí pomalu a nechtějí zavést nevěřícím Starý zákon, tak muslimů.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

György Sörös žije nějak podezřele dlouho. Jedna konspirační teorie říká, že při cestě z Maďarska skutečný Sörös umřel a nahradil jej mimozemšťan. Narodil se 12. srpna 1930. A nevypadá, že by ve svých 89 letech myslel na smrt. Totéž Madla Körbelová, narozena 15. května 1937. 82 let. Jak jen to dělají, že tak dlouho žijí? Lidské srdce má omezenou životnost počtu úderů (asi 2,5 miliardy stahů) a při jejich životě by měli být už dávno mrtví. Náhradní orgány z Kosova a Ukrajiny?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Gerde, co se vám stalo, že 82 let je příliš dlouhý věk? Třeba vám bude dáno něco podobného, očekávám že to nepřijmete a jako můj kamarád přestanete brát léky a bude pokoj.
Nebo už koronavir?

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Strejdo,
ne, jen se mně zdá, že je zde Sörös až nepříjemně dlouho. 89 let, pořád si nedá pokoj a vymýšlí další neštěstí na obyvatele Evropy, zatímco u nás je průměrný věk dožití je někde kolem 76 let u mužů a 82 u žen. Takže Körbelová už taky přesluhuje.
Když na tom budu hodně špatně, léky vysadím. Jinak klidně budu čerpat důchod co nejdéle, protože stát mě obral o mnohem více!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nové srdce, ledviny... Kryla to nejvyšší místa...

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

No přiznám se při mém věku 70 plus dost čast koukám do vitrínek s parte a je tam hodně lidí po osmdesátce.Spíše "obdivuhodné" je, že v tom věku je ještě stavu /Soros/ lítat po světě a dělat neplechu. Nevím jak Soros, ale svého času jiné chodící stařičké zlo David Rockefeller /nyní již několik let v pekle/ podstupoval několik transplantací, to proběhlo kdysi i mainstreamem, tak když dostanete mladé srdíčko, zas bouchá o nějaký rok dýl. A ještě se přidávám k Majce, vyjádření Babiše je odsouzeníhodné a hanebné.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

insegnante.
Staří je hezké,jen když je člověk zdráv.
Snad ještě starší je globalista Kissinger.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na stáří není bohužel nic hezkého ... z mnoha důvodů

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vám insegnante, přeji dlouhý život ve zdraví. Jen mně přišlo divné, že Sörös pořád vymýšlí, čím by co nejvíce ublížil majoritní populaci Evropy v takovém věku. Vyjádření Babiše je hokynářské.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Vždycky jsem si říkal (bylo to už v 80 letech minulého století), že bych nechtěl žít v Izraeli. Všechno to tamní žití mně bylo vyloženě nepříjemné. Asi jako za trojitě zabezpečenými dveřmi, znáte-li ten pocit, proč se zavíráte a proč instalujete tolik zámků! Pokud otázka, Vidláku, byla vyřknuta, řekl bych, bude velké štěstí, když budeme žít ještě jako v té Izraeli! Má to ale velikánský hák. Židi se mnohdy nesnesou sami mezi sebou, ale když vyčerpají všechno to, v čem byli vždycky dobří, tj. kšeftování a vyjednávání, pak připouštím, že se dovedou i semknout, na rozdíl od nás! A v tom vidím ten náš budoucí průšvih. Pak bych dokonce řekl, Vidláku, že pro vaši přispěvovatelku (a nejen jí) to nebude mít žádné řešení, bohužel.

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlákova prognóza je velice reálná. Pro muslimy stačí vydržet, ale není znám způsob jak to udělat a opravdu vydržet. Jak jich bude přibývat, začnou se sami od sebe stále více odlišovat. Žádný Pákistánec se nebude cítit Maročanem a správný Afghánec - pardon třeba Paštun - bude pohrdat změkčilým Turkem. Vnitřní napětí bude ghetta rozdělovat - a radikalizovat.
Muslimská společnost bude těžko hledat nějakou jednotu. Stejně tak ji těžko budou hledat původní Evropané. Problém bude technologický úpadek společnosti, budou vzrůstat problémy s výrobou a distribucí. Ruku v ruce s tím bude vzrůstat význam gangů. Napřed muslimských a pak i dalších. Vidíme to ve Švédsku.
Nebezpečí velmi rázného vůdce je velmi vysoké, otázka spíš je, kolik těch vůdců bude a jak dlouho bude trvat, než vyhraje jen jeden. A co bude s Evropou po jeho vítězství.
Otázek je víc než odpovědí. Hlavní je, kdo tu masu chudých a frustrovaných lidí uživí. Kdo jim zajistí minimální standard potřebný ke klidu.
Takových otázek jsou desítky.
A Rusko? To má své muslimy odjakživa, žijí z velké části na svém starém území, nejsou to připrchlíci, a ví co mohou ztratit a ví, že získat nemohou nic. Jsou zcela jiní než ti Blízkovýchodní. Něco jako Bosňáci za Tita v Bosně. Je vnější intervence jimi může hnout. A tak pozor na Rusa!
Západní Evropa je již ztracena, nikdy nebude taková jako byla před 30 lety. Že bude lepší, tomu nikdo mimo úředníků a politiků ve funkci, nevěří. Ty politiky volíme - zatím - my. Tak co!?

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)
Trvalý odkaz

... aby to nebylo skoro jedno. Pokud celkem nepodstatné šarvátky, mající iracionální základ v místních nábožensko-etnických rozdílech, způsobí výkyvy v hospodářských výsledcích západních provincií, tak mírové sbory říše středu rychle a účinně obnoví klid na práci (a odvádění daní) tamních obyvatel.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Jak bude cicvilizáca tvrdnout, budou se odhalovat dávno zapomenuté obyčeje. Imperialisti se začnou vokrádat navzájem. Příjmy z kolonií budou váznout a harpagondechujcké úroky nebudou stačit doplňovat náklady na život. Návštěvníci v ghetech budou posílat své zas tupitele aby se domohli dávek, ale už je nebude nigdo poslouchat. Zlo ději budou kadit i na ně a návštěvníci se spořádaně naštvou a cestou do dom rozmlátí na co přindou. Jevropa , ta koloniální si utrhne ostudu na tisíc let a naše vesničky střediskové se budou postupně rovněž zbavovat Kuberů, Klausů a Zemanů a všechno si to nechaj spočítat. Že kolik je ta jejich "práca" stála.

Naše staré gubernie vemou ty účty a vloží je do vkladu velké kon-federační državy od mořa k mořu a bída je přeřadí do dávných kolejí vedoucí na východ. Amíci se budou snažit vyhodit koleje do vzduchu, uplatit pár polských, českých, maďarských nosáčů, ale jejich armády včetně velení jak zjistí, že tam sou v akci Z, přepřáhnou jako všichni podělaní kolaboranti a exulanti a všechny předpokládané události, o kerých sme dozblbnutí informováni jako dané se nestanou.
Akorát blboni co nemaj tužku a papír a nemaj napsaných svých deset základních potřeb aby je v případě potřeby vrazili do ruky prozatimní radě moudrých utřou asi hubu a budou se muset přizpůsobit. No a někeré to bude sakra bolet. Stačí si přečíst někeré názory. Muheeeee

Průměrný počet slepic: 3.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

...můj pocit je, že nic se neděje jen tak, prostě zákon kauzality. Běžně se zabýváme následky(např. evr. medicina) a nevidíme příčinu. Další můj pocit prostě je, že toto bylo plánované, stejně jako greténismus. Asi před 9 lety už někdo postrčil do OSN jinou školačku, z Brazílie a před 6 stoletími se dělo něco podobného jako dnes a neuspělo to. A to tenkrát neexistoval Kalgeriho plán (už jsem se o něm jednou tady zmiňoval) a už vůbec ne NWO! Jedno má za účel snížení intelektuální úrovně populace mísením ras a kultur za účelem ovládnutí velké masy lidí(Kalgeri byl navíc skalní zakladatel EU!) a druhé totální nadvládu a patrně jeden řád. Honba na křesťany už tu také byla a když jsem četl, co se dělo před 5 lety na Ukrajině a pak třeba v Sýrii? Že je křesťanství na úpadku nepochybuju, ty pravé křesťanské zásady stejně už dávno padly a v Anglii se prodávají kostely muslimům, protože tam chodilo málo lidí(?) a muslimů tam chodí několikanásobně více. Ve Francii kostely a katedrály hořely. A "křesťani"? Liknaví! Proti "žlutým vestám" represe a policejní zásahy, ale do gheta patrně zákaz nebo strach udělat šťáru! Brusel je naprd, patrně loutka nebo rezervace na pitomce. Odkud vlastně přišel ten příkaz nadměrné tolerance k migrantům? A to je třeba je dělit na přistěhovalce a běžence a ještě na blízkovýchodní a Afričany! A stejně, potřební nakonec ostrouhají a ti kteří na tom nejsou tak špatně nakonec odmítnout rekonstruovaný byt v suterénu v Jihlavě s tím že ve stáji bydlet nebudou. Tak pokud se sem nastěhují bohatí islámisti, tak farizejové nejen českého národa jim určitě nakonec poskytnou rezidence, jen když jim z toho kápne nějakej bakšiš. Ti ostatní až dostanou svoje dávky na úkor těch, kteří tvoří národní hospodářství sem nakonec nastěhují svoje početné rodiny a ti radikálnější v klidu obsadí zdánlivě opuštěný soukromý majetek, tak jako ve Španělsku. Takže, jak mám Vidlákovy články rád, tak tenhle mi přijde dost optimistický! A zase, stejně jako problém klimatu, se tohle hasí pozdě. Problém je, ale fabuluje se, mlží až lže. A za vším hledej prachy, protože ty znamenají moc, bohužel! Pokud neokolonializmus způsobil na druhé straně světa bídu, tak jenom proto, že mu šlo výhradně, egoisticky a krátkozrace jenom o svoje zájmy - zdroje a kapitál a levnou pracovní sílu! Stačí sledovat, co se vlastně děje na blízkém východě teď...Skoro mám pocit, že "lidské elity kultůrního světa" dostaly befelem, aby se chovaly jako idioti. Hlavní rozpor s Vidlákem mám v tom, že bezvěrec je na tom hůř než věřící. Zvlášť když věří, že i když padne v boji, čeká ho "lepší život" a věřit v kultůru peněz znamená jak vidno úpadek ducha. A ještě horší je náboženství zneužité, viz ISS. Vždycky si vzpomenu na knihu "Duna" od F. Herberta a naskočí mi husí kůže...
P.S.: ten tramín jsem měl nechat na zítra :

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Islám už vyhrál ve všech scénářích ve chvíli, kdy EU odmítla odsunout nelegální imigranty zpět do země původu. Ani vídeňský malíř pohlednic s knírkem není řešením, protože ten se s Velkým muftím z Jeruzaléma (Mohamed Amín al-Husajní) vzácně shodl https://cs.wikipedia.org/wiki/Am%C3%ADn_al-Husajn%C3%AD#Spolupráce_s_na… .
Pouze odsun jako podle Benešových dekretů by zajistil, že islám nezvítězí. Ovšem soudruzi ze Sudetoněmeckého landsmanschaftu společně se soudruhy z řad německé šlechty a soudruhy omlouvači (zejména katolíky) a la Bělobrádek, Herman a Havel se starají, aby takové řešení bylo v myslích nových generací neprůchodné. Na svatopetrském stolci už tajný muslim je.
Takže stručně řečeno, sunnitský islám už dávno vyhrál. Jinou otázkou je, jak bude vypadat život v Evropě podle Koránu. Kdo to chce vidět, stačí mu zajet se podívat do Alžíru, Saúdské Arábie, apod. Většina lidí bude vlažných věřících, ale o celkové nastavení společnosti se postarají ti radikální. Jsou to stále stejné typy lidí, co za R-U velebili Franze Josefa, za německé okupace Hitlera, za socialismu Stalina nebo Brežněva, dnes velebí multikulturní společnost. Všichni je vídáme na letenské pláni na demonstracích Milionu chvilek, kde se nejvíce koncentrují. Jde o pořád stejné typy lidí, rodinné klany a jejich potomky.
Zdeněk Svěrák si nechá narůst o trochu delší vous a sepíše nějaký text, že Jára da Cimrman se na sklonku života stal muslimem.
Ten vývoj vidíme už dnes ve švédských městech. Nebo belgické čtvrti Molenbeek v Bruselu. Čeká nás pouze život podle Koránu a úpadek společnosti, protože jediné muslimské komunity, které vykazují nějaký vývoj, jsou pouze ty, které stojí poněkud na okraji islámu. Cordóbský chalifát a Granada, dnes vydávané za příklad úspěchů islámu, vznikl za Umajjovců, což byla první dynastie chalifů se sídlem v Damašku, než je převálcovali Abbásovci. A ti byli považováni za okrajový proud muslimů.
Vznikají muslimské gangy, které přebírají moc od stále slabšího státu. EU si možná myslí, že se tím Evropa konečně sjednotí, ale k tomu nikdy nedojde. Dojde jen k pádu celé EU. Příčinou nebude ani tak islám, který to prostě nestihne. Příčinou bude katastrofální ekonomická a ekologická politika prosazovaná z Bruselu. Islám sám o sobě by zhroucení Evropy zvládl také, jenže to ani přes příliv konvertitů nestihne. Až islám zvítězí a zhroutí se státy, hygiena poklesne a nějaký koronavirus, dýmějový mor nebo něco nového potom zlikviduje většinu populace Evropy.
Vyhlídky EU do budoucna jsou mimořádně špatné a žádné světélko naděje na konci tunelu nás nečeká, jen zbídačelá Evropa. Jediný scénář, kdy by se Evropa sloučila, je reconquista a tvrdá deislamizace. K tomu ale nedojde, tak je zbytečné se tím zabývat.
Zbývá nám jen otázka, jak moc se islamizujeme a co budeme schopni v rámci šariátu dělat? Asi jen pást kozy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Koukám, Gerde, že přes různá slova a (možná) různý důraz na některé jednotlivosti, to vidíme v podstatě stejně...

Podstatu toho sebevražedného konání našich "elit" vidím právě v tom, že už nemusejí "tvrdě pracovat", že "šířit se smějí jen některé informace". A v té strašlivé víře, že "nové" a "moderní" je z podstaty své "novosti" a "modernosti" též "lepší" a "žádoucí". Je to stejně momochodné vytváření dvojic příčin a důsledků, jako "žena" = "empatičtější politik" protože "žena"...

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

Jako první na islám přestoupí ti, kdo hlásali Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti po XIII. sjezdu KSČ. Měli heslo: "Se SSSR na věčně časy a nikdy jinak!" Jejich potomci jen dnes vyměnili SSSR za EU, ale jinak heslo zůstalo nezměněné: "S EU na věčně časy a nikdy jinak!". Takoví lidé nemají žádný problém stejně vehementně, jako budovali socialismus a jednotnou EU, vyznávat Korán, a hlásat hadísy. Mění se doba, ale charakter jich samotných a jejich potomků, se nemění. Kdo byl svině před 1989, ten jí zůstal i po 1989, a vychoval své potomky obvykle ve stejné zmetky.

Průměrný počet slepic: 4.5 (18 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
To nejsou elity,ale odnož Sorose.
Tito se řídím jenom penězi,nic jiného je nezajímá.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

U Söröse jsou jen kvůli tomu, že jim platí prachy. Klidně přeběhnou k musulmanovi, jakmile jim bude platit více. A za dobrý peníz by od zítřka začali kritizovat Söröse, který jim dnes platí!

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jen dodám.
Sýrie - v roce 2000 16 miliónů obyvatel
v roce 3017 21 " "
Irák - v roce 2000 23 miliónů obyvatel
v roce 2017 38 " "
Afganistan - v roce 2000 20 miliónů obyvatel
v roce 2017 35 " "

Jen v Afganistanu, přes krutou válku, ( že ?) přibylo za 17 let 15 miliónů lidí.
Tyto země nejsou schopny takový nárůst obyvatel uživit. Paradoxně, už silně přelidněná Evropa neklade odpor proti novým strávníkům. Takže expanze do Evropy je pro ně schůdné řešení.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

U Sýrie jde, samozřejmě o rok 2017, ne 3017. :)
zdroj : https://www.google.com/search?q=populace+afganist%C3%A1n&oq=populace+af…
Po přesídlení do Evropy nemají zájem svoji natalitu krotit. Muslimské ženy v Německu mají průměrnou porodnost 4 děti na ženu.

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)

velmi podobný, ne-li stejný názor, jako já, kterýžto jsem zde, coby nejchytřejší, nejmladší a nejkrásnější jedinec etalonem a extraktem toho nejlepšího v této digitální sbírce hoven.
Z toho si může milá paní Anonymka udělat obrázek toho, co ji čeká a nemine.

Takže:
je víkend,
hupky do pekáče,
natankovat za dvě kila,
(hezky po vojensku) "vpřed, směr nejbližší šopink párk"
a vybírat nějaký slušivý pytel černé barvy, samozřejmě pokud možno z ušlechtilé látky - nitě z pomletých pet flašek se netrpí,
a také hodně tlustý kobereček, abyste si neotlačila kolena a čílko (čílko je malé čelo a nikoli ta sprosťárna, která vás napadla, vy čuně).

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)