Stane se tak hodně?

Autor
Štítky

Přenesme se dnes do Evropy, kde už je hotovo. Narodilo se hodně Mohamedů, další přišli z Magrebu, Pákistánu, Turecka, Sýrie, Afghanistánu a je jich už fakt hodně. Původní obyvatelstvo s tím nic neudělalo. Dílem proto, že byli líní, nechtělo se jim nasazovat krk a vlastně ani nevěděli, jak se to dělá. Ti, kteří se bránit chtěli, pro ty si včas přišla policie a pozavírala je do věznic plných muslimů, kteří si s křižáky rychle poradili, že ty ostatní na svobodě rychle přešlo něco takového zkoušet. Navíc velká spousta lidí se stále hlásila k vítací kultuře a neviděli nic problematického na islámu. 

Státní představitelé se drželi trendu nastoleného různými Sorosy a Kolářiv žoldu jakékoliv velmoci, které vyhovovalo, že Evropa nebude představovat konkurenci vlastním ambicím a dělali všechno pro to, aby vše zdárně a v klidu pokračovalo. Samotní muslimové vydrželi pokušení a neodhalili se předčasně. Nedošlo k velkým pogromům, města, čtvrti i ulice byly zabírány postupně a zvolna, salámovou metodou.  Vlastně se nestalo nic, dokud nebylo pozdě. 

Nikdy nepřišla situace se stovkami mrtvých, která by vyburcovala Němce v Německu, Francouze ve Francii či Čechy v Česku. Vše šlo jaksi mimochodem, spíše šikanou a vehementností než krví a jednoho dne parlamenty z vůle většiny uzákonily šaríju a bylo to. Původní obyvatelstvo se probudilo ze své iluze, že se nic neděje, že na ně nedojde, že vše se v dobré obrátí. Předtím už samozřejmě celé roky opouštěly Evropu lidé, kteří na to měli a troufli si uchytit se jinde.

Nevím, co taková situace udělá ve Francii či v Německu, ale u nás bych si tipnul, že se nebudou dělat problémy a původní obyvatelstvo hladce přejde na islám. Kobereček, tu a tam nějaké to okaté modlení, opatrné poučení dětí, co nesmějí říkat ve škole... a hotovo. Komunismus tu byl  a nijak extra nezakořenil. Masaryk tu byl a nijak extra se jeho ideály neudržely. Císařpán tu byl a potřeboval tajnou policii, aby národu vysvětlila, co to je milující mocnář. Heydrichovi se u nás sice dobře vládlo, ale srdce dělnictva nezískal... to ne. Koneckonců ani dnešní kapitalismus nijak hluboce nezakořenil a dokonce nezakořenilo ani povinné plivání na Rusko a Čínu a povinné chválení EU a USA. 

Samozřejmě navenek bylo vždy vše v nejlepším duchu doby. Všichni to pamatujeme.

Islám má tu výhodu, že se muslimem nemusíte narodit, ale můžete se jím snadno stát. To je o dost lepší než nacistická doktrína a vlastně se to moc neliší od té komunistické. Navíc má islám některé zajímavé prvky... zákaz lichvy, povinnost platit pouze náboženskou (velmi nízkou) daň a pokud vás dost lidí uvidí, jak boucháte hlavou o zem, vše je v nejlepším pořádku. 

Všichni sluníčkáři a ti největší vítači už budou navíc dávno mrtví, protože šaríja nemá problém s pracujícím vlažným českým muslimem, který drží hubu a formálně kleká na koberec v době modliteb, ale má velký problém s homosexuály, zvrhlíky, ateisty, feministkami a vůbec vzpurnými ženami všeobecně. V tomto ohledu musím říci, že každý je svého štěstí strůjcem... podívejte se na Milion chvilek... samá liberálka... Troufám si tvrdit, že na všech těch vítačských aktivitách se ženy podílejí ze dvou třetin, možná i víc. A naše tzv. "elity" tam jsou prakticky všechny.  My si s těmi moderními pokrokovými názory na manželství, soužití a liberální životní styl moc rady nevíme. Islám si s nimi poradí nežli řekneš prorok Mohamed. 

Navíc někdo musí držet i tu muslimskou společnost v chodu. A na pokleslou úroveň, která nás nejspíš čeká, bude každý Čech mít znovu zlaté ručičky.  Pokud bude mít plnovous a nebude dělat potíže, bude moci klidně sto let čekat, až se islám ve své přísnosti vyčerpá. 

Přitom řešení je pořád ještě jednoduché - pořádná natalita. Pět dětí na rodinu. Pokud jste si dneska večer ještě nevrzli, šupky dupky na to. Ještě pořád to může dopadnout blbě jen pro Němce a Rakušáky. Ti už mají v těch nejmladších ročnících převahu cizinců. My si ještě pořád můžeme bez problémů vychovat dost voličů, co budou volit jinak. Je to podle mě účinnější než se pokoušet o ozbrojený odboj a prohrát ho a snazší než burcování lidí po internetu, které stejně nikdo neposlouchá. 

Máte dospělé děti? Udělejte vše pro to, aby chtěli a mohli mít hodně dětí. Dejte jim vaše byty, nechte je bydlet ve vašich domech, ujistěte je, že jim rádi budete hlídat vnoučata. A vnoučatům povídejte od rána do večera. Jejich rodiče budou furt v práci, aby to uživili, takže vy můžete být větší a účinnější vlivový nástroj než škola. 

Ženy na tom v budoucím islámu budou hůř... chlap je bude vlastnit, budou nosit pytel na hlavě a budou muset sedět doma a být pěkně poslušné. Jestli se jim taková budoucnost nezamlouvá, tak by měly rodit, rodit a rodit. Dokud na to mají porodnice, zdravotní pojištění a mají rovná práva. Jestli to neudělají, čeká je to samé - rodit rodit a rodit, ale s porodní bábou, bez jakéhokoliv doktora a ještě budou poslouchat Hadži Jarina, kterému budou patřit a dělit se o něj mladší kočenou. 

A jestli se vám vidlácká rada nelíbí, tak běžte, střílejte, demonstrujte, choďte k volbám. Stejně vám zbraně brzy seberou a všechno označí za zakázanou domobranu. Stejně vás na náměstích nikdo neuslyší. A v dnešní EU netřeba voleb - vše vám nalajnuje komise a vy to přijmout musíte ať volíte jak chcete.

Dělat děti vám zatím nikdo nezakázal a pokud se do toho pustíte dostatečně razantně, už s tím ani nic neudělají. Ono to jde docela rychle, víme!

Pokud neudělá nikdo nic, tak si holt zvykneme na plnovousy a minarety. Budeme muset. Utěšovat se budeme tím, že muslimský svět není jen rozstřílená Sýrie a odporná Saúdská arábie. Je to také Indonézie, Maroko, Egypt, Turecko, ale i Kazachstán, Kyrgyzstán, Kurdistán a podobně. Všude ženy nenosí burku. Nikde není řečeno, že u nás musí zvítězit zrovna ten nejmilitantnější islám. Dokonce bych řekl, že tam, kde ten islám bude hodně miliatntní, tam vzbudí také ten největší odpor. Nemluvě o tom, že všechen ten milatantní islám je živený našimi velmocemi. Nebýt amerických peněz a invazí, nebyl by ani Islámský stát. V Hussainově Iráku se dalo žít docela slušně... stačilo nenadávat Shaddámovi. 

I kdyby islám zvítězil, není nikde dáno, že to bude představ Al-Kaidy. Můžeme v to alespoň doufat... A nebo mít děti. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (77 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

z muslimských zemí, mladých nad 15 let.

Průměrný počet slepic: 4.2 (17 hlasů)

na adopce?

Průměrný počet slepic: 2.3 (10 hlasů)

In reply to by anonymní (neověřeno)

Trvalý odkaz

anonymní anonymy.

Průměrný počet slepic: 4.2 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

a požehnání stojí 140 Kč. Nálepka na auto JESUS je za 69, příznačně.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

69 je fakt dobrých.
Lidi jsou náramná prasata.

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

Hus měl pravdu tenkráte a dodnes se nic, zdá se, nezměnilo. Jenže už se za ni neupaluje. Tedy zatím.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

snaží každou půlnoc nandat Vidlákovi co nejvíc "jednoslípek". Připadá mi to opravdu komické. Nespat, abych mohl kvůli někomu cizímu cvakat na myši...
:-)))
Njn. kažný z nás má nějakou úchylku. Někdo je na chlapečky, jiný si dělá dobře natrhávaním své řiti, kdosi se udělá cvakáním na mauzu...

Průměrný počet slepic: 3.4 (18 hlasů)

zapomněl jsem se nad ránem podepsat
hokna (slang)= práce, dřina.
Za mých mladých let se říkalo: Nejlepší hokna je čumět z okna

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Iroot (neověřeno)

Trvalý odkaz

jsem chvíli pobýval, ba dokonce i předstíral práci rukama (Zetor, První Zlodějská - pardon - Brněnská, a spol.).
Ale uznejte, že ta vaše "hokna" byla geniální nahrávkou. Prostě Kozina je Kozina. A Domažlice jsou jen kousek za Brnem. Tedy samozřejmě jen v abecedě.
:-)))

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

To samý se občas děje vlkovi s hodnotícími hvězdičkami. Nájezd kobylek (100 - 200), hodnotící jednou hvězdičkou.
Prostě stateční elfové nespí.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Stačí pouze 2 - 3 "dobrovolníci" s dynamickými IP adresami

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Nebude to tak klidné, i naše společnost má v sobě zakódován pud sebezáchovy. Je možná v hloubce a zatím dříme v klidu. Ale jak víme, někdy stačí k vybuzení docela málo. Maličký podnět. To je jedna strana a na druhé je mnoho těch, kteří by chtěli výsledky hned, ne v příští generaci. Studujme Švédsko, tam se na rozdíl od Británie a Francie jedná o zcela cizí prvek pro který je i místní prostředí nevlídné. A náročné. Musí se topit a teple oblékat. To je nákladné. My se svojí nižší úrovní a bez tradice jsme poměrně dost chráněni. Zatím.
Mezi Západem a Ruskem, které stoupá a bude stoupat, vznikne šedá nárazníková zóna a my se budeme muset rozhodnout pro Rusko nebo pro Západ. My to zvládneme, to Češi umí, ale jsem zvědavý na Poláky, těm se budou dřít písty.

Průměrný počet slepic: 4.7 (28 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

a šavlí je rozseká.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Polák na koni s tasenou šavlí je nebezpečnější než hypersonická raketa. Nevím proč kupují těch 23 F-35. Asi mají málo koní - nebo šavlí ...

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

suchu málo sena, tak proto...
Takový Šemík, to je sfiňa, furt by jen žral..., a sral tam, kde nemá...

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

Nekdo kupuje vrtulniky, nekdo stihacky, kazdy dle sveho rozpoctu a moznosti. USA musi z neceho zit ;-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

kořalku. Musím do pelechu, abych to zaspal...

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Osvědčený hrdina Martin Šmíd, ten zvedne masy.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

V níže uvedeném článku je vše, aktuální stav islámu ve světe.

http://dfens-cz.com/islam-report/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mějte co nejvíce dětí.
Nosná kapacita prostředí je omezená, není pružná jako guma. Krajina u nás zvládne uživit určitý počet lidí. Musí být zachovány určité rozlohy lesů, luk, orné půdy, vodních ploch. Aby to fungovalo dlouhodobě bez výkyvů jako celek. Např. orná půda, její rozloha, neroste geometrickou řadou. Její zvětšení na úkor lesa se projeví, třeba narušením vodního režimu. A extrémnějším klima. Vymírání rostlinných a živočišných druhů z nedostatku prostoru, pominu. To a čím nám jsou tyto druhy užitečné teď a v budoucnu ještě budou, je na několik článků.
Už teď je naše hospodářství, i když jsou evropské země osídlenější, neudržitelné. Závisí pouze na fosilních palivech a výnosy z půdy na umělých hnojivech. Která vylučují její dlouhodobou úrodnost. Z mnoha příčin. Kupříkladu, dusíkatá hnojiva půdu okyselují a následně moře také. Je to dobře měřitelné a mimo jiné kvůli tomu odumírají v moři korálové útesy, což je to nejmenší. Půdy nají nějakou pufrační schopnost, ale kolik dalších desítek let to vydrží?
S podstatným zvýšením zemědělské produkce, je amen. Dnes jsou vyloveny od ryb i rozsáhlé plochy moří....
Pokud to udělají s dětmi všichni jako vidlák, neuživí mě se během jedné generace.
Navíc si můžeme všimnout, ze země s nejvyšším přírůstkem obyvatelstva jsou ty nejchudší. Z více příčin. Jedna z nich je, že mají geneticky danou jinou životní strategii. Třeba černí Afričané. Chudoba byla i Čína - se svým nejvyšším IQ na světě a pracovitostí tamních lidí - dokud nenastala kontrola populace.
Představte si nějakou zemi, kde potenciální rozloha zemědělské půdy je neomezená a ve které se neomezeně lidé množí. Třeba mají průměrně 4 děti. Tozn. během 25 let zdvojnásobit množství orné půdy (fakticky o trochu míň, pokrok v zemědělství pokračuje, ale jeho největší potenciál se dávno vyčerpal, takže téměř zdvojnásobit). Tyto nové pozemky nebudou na optimálních místech (ta byla zábrana pro zemědělství už před staletími), takže budou méně stabilní. Zdvojnásobit bytový fond, zdvojnásobit inženýrské sítě, čističky, výrobu elektřiny, energie, školek, škol, zdravotních středisek, atd atd... Kolik to bude stát a kdo to zaplatí? Vidlákovi to budeme platit všichni a pokud my budeme mít také 5 dětí, nám to nezaplatí už nikdo. V podstatě pyramida. Je jasné, proč zhruba čím větší přírůstek v té které vážení, tím větší chudoba? A my dostatek půdy nemáme. Ani fosilních paliv. Co to udělá s cenou bydlení a potravin a dalších statků... Zde není cesta, opravdu ne. Navíc, i kdybychom se vidláci mohli množit všichni, což z výše nastinenych důvodů nemůžeme, islámci nad v množení stejně trumfnou. Protože to, co sem namigruje, uleví mateřským zemím a oni se tam budou množit o to rychleji. A v hostitelských zemích, oplývajících mlékem a strdím, pardon, sociálními dávkami, také. A protože děti muslima musí být muslimové, stačí mísení s původní populací... Bylo to tak a je všude, kde se islám objevil. Matematické modely už existují.

Druhá, stejně šílená nebo možná šílenější myšlenka je - že se za nějakou dobu islám sám vyčerpá, myšleno ideologicky. NIKDE, CO JE SVĚT SVĚTEM, SE TO NESTALO! CZDY DOCHAZELO JEN K UTUŽOVÁNÍ. V dnešním Turecku bylo hodně nemuslimů. Přesto tam docházelo k utužování a nakonec přímé fyzické likvidaci nemuslimů. Kteří platili džizju. Už desetiletí před I. světovou válkou. Co to prakticky znamená pro nás, je jasné.
V oblasti dnešního Iráku také, jen o staletí dříve. V Severní Africey kromě Egypta, nežil žádný křesťan. Islám úplně vyhubil Manicheismus a ve střední Asii, v Mongolsku a Číně vyhubil Nestoriánské křesťany.
V Maroku dynastii Almiravidů smetli Almohadé, původně náboženské hnutí na obrodu islámu. V jeho původní formě. I dnes v islámských zemích vznikají sekty tohoto typu. Naposledy větší sekta islámský stát. Proto tam šli bojovat islámci z Evropy. I konvertované zeny... Vzpoury a hnutí, že ti u moci nejsou dostatečně islámští = utužení. (Ve stejném gardu u křesťanství uvolnění. Proto ten historický tlak na uvolnění u nejvíc islamizovaného směru křesťanství, katolictví.) A to utužování bylo u islámu totální. Proto se všechno vědění, historie, kulturní povědomí, v islamizovanych zemích ztratilo. Čím dříve byla země ismizována, tím se toho ztratilo víc. Islám nezná vztah příčina x následek. Buď to chce alláh nebo ne. Takže tak.
------------------------
Jestli chceme něco dělat, je na to potřeba jít jinak. Zjistit mechanizmy, proč a jak k islamizaci dochází a snažit se tomu zamezit. Na globální i lokální úrovni. Ty mechanismy, toky peněz, ideologie, odkud přišly a kdo na nich vydělává ( zde jen stručně, ale je to jasné- oligarchie USA) a mechanismy, proč nemuslimové spolupracují, jak se celý mechanismus točí, proč to setrvačností jede a proč Sorosovi a Saúdům stačí pouze přihazováním peněz promazávat kolečka, jsou globálně známy. Každý má možnost zjišťovat místní situaci, ty se mohou lišit.
Je třeba tomu zamezovat na lokální i celostátní úrovni, jako uvážlivě volit, snažit se v rámci komunity vyvíjet protitlak v rámci obce, kraje, školy, proti reklamám, tv, novinám, neziskovkám apod. Šířit takové zprávy, které sdělovadla obchází. Např. útoky muslimů na občany ČR atd atd. A bránit národní a evropské kulturní tradice. Čelit politické korektnosti. Omezování svobody slova. S tím to souvisí. atd atd... Zatím... Bez osobní odvahy se to ovšem neobejde.
Dílčí výsledky jsou, jak na školách, obcích, i proti tetce Šojdrové nebo Šabatové.
Ale je toho hodně a je to na samostatný článek. Nebo články.
Pokud by někdo měl další nápad, rád si ho přečtu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (49 hlasů)

za trochu naděje. Poslední dva články a diskuse k nim jsou totiž hodně deprimující. Já vím, autoři nijak nepřehánějí, budoucnost Evropy vidím stejně černě; směr vývoje je přinejmenším od září 2015 prostě jasný a zázraky se většinou nedějí. To jen se podvědomě (a často i vědomě) snažím to všechno z hlavy vytěsnit, tu hrůzu si nepřipouštět, upínat se k tomu, že zatím ještě žijeme víceméně normálně, a těšit se z pozitivních stránek běžného života.
Když byly naše děti malé (80. léta), často jsme si říkali, že jich je pro tenhle režim škoda. Netušili jsme, co pravděpodobně zažijí jejich potomci.

Drobná práce na všech úrovních, jak zmiňujete, je možná a účinná. Jen to chce dost odvážných; hodně jsme zpohodlněli a mnozí spoléháme na to, že nepříjemné bitvy (doslova i obrazně) za nás vybojuje někdo jiný.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

In reply to by veverka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tlak na islamizaci jde a prvotně vzešel z USA. Přes "lidská práva", gender, politickou korektnost další zhovadilosti. Lidská práva samozřejmě nejsou zhovadilost, ale už se dávno od oprávněných požadavků přehoupla k extrémnímu. Protože v lidskoprávních neziskovkách je konkurence mezi aktivisty. Ti mezi sebou musí (jde o funkce, tj. peníze!) soupeřit, kdo přijde s něčím ještě extrémnějším.
A nic nevyřeší. Kdyby ano, s přílivem peněz je utrum a nemají za co žít.

Dnes tento tlak jde i ze sídla EU. Kde nikým nevolení funkcionáři se snaží rozhodovat o kvótách, nabourat se do právního systému jednotlivých zemí a zavést promigrační legislativu. Omezit v tisku a TV svobodu slova. Falšovat historii nejen vzniku a vývoje druhé světové války. (Kecy o přínosu islámu světu a šťastném životě obyvatel v islámských zemích jsou jen kecy. Stačí se třeba zeptat v Řecku , Bulharsku, Arménii, Gruzii nebo v bývalé Jugoslávii, co je to systém devširme. Vedle povinného placení džizje. A právního systému, kdy svědectví muslima má větší váhu než křesťana. V podstatě volné okrádání nemuslimů, volné znásilňování, volné braní do otroctví, volné vraždění.) Dále chce EU odzbrojit obyvatele členských zemí...

PS:
Že úředníci EU mají dvojí metr, ukázal nedávno i případ Katalánska.
A úředníky EU občané EU nevolí. Nemají zpětnou vazbu a dnes už ani kořeny jinde. Tento projekt, jako spousta jiných, už dávno přesáhl své původní cíle a samospádem může skončit pouze katastrofou...

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ještě jsem něco zapomněl. Je třeba prosazovat na všech úrovních aby STÁT NEFINANCOVAL POLITICKÉ NEZISKOVKY.
Mít je pod kontrolou, pravidlo, aby musely transparentně zveřejnit své hospodaření, zdroje peněz a všechny své spolupracovníky a platy. V případě nedodržení těchto podmínek nebo podvodů, rozpustit. Vést je jako zahraniční agenty. Protože berou peníze ze zahraničí, tak v dané zemi prosazují agendu svého plátce, proti zájmům hostitelského státu a jeho občanů. Ve sdělovadlech při zmínkách o těchto organizacích musí být vždy uvedeno, že jde o zahraničního agenta. TAKTO TO FUNGUJE V DEMOKRATICKÝCH USA. A kolik tam měli od II. světové, kdy to zavedli, barevných revolucí??

ČT by měla být pro všechny občany ČR a ne jen pro malou menšinu pražské kavárny, případně jejich metastáz. Tlačit na všech úrovních co to jde, za pluralitu vysílání ČT. Vždyť to sami proti sobě, proti svým životním zájmům, platíme!

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

jasně, souhlas. Jen jsme zase u té osobní odvahy a ochoty riskovat. A u té vykrmené, bobtnající a čím dál drzejší páté kolony.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

"Nosná kapacita prostředí je omezená, není pružná jako guma...., blabla..."

Při vší úctě k vám, vy si opravdu myslíte, že nějaká pružnost či nepružnost krajiny zajímá mamlasa, jehož životním cílem je život na dávkách pobíraných od čtyř manželek a dvaceti dětí?
Svatá prostoto...

Průměrný počet slepic: 3.5 (17 hlasů)

Já o živení mamlasa na dávkách se 4 manželkami a 20 dětmi vůbec nic nepsal. V tom, že mu u p....., kde hostitelská populace na něj vezme dávky, s vámi na 100% souhlasím.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Závodit s muslimy, kdo nadělá víc dětí, není dobrý nápad. Naše dívky mají vzdělání, spoustu dalších zájmů, antikoncepci, demokracii. Muž ženu nevládní, nemůže ji rození dětí přikázat. Závod je tudíž předem prohraný.
Soběstačnost v potravinách nám zmizela spolu s likvidací socialismu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)

Naše civilizace má ve vínku evoluční past.
Jako je v ženě část muže, s testosteronem, tak je v muži část ženy. V naší západní společnosti je tlak, aby se muži chovali jako ženy a ženy jako muži. Gender, kvóty, pozitivní diskriminace, což se projevuje negativní diskriminací ...
Už jsem to tu psal pod Čmoudem i jinde. Tato móda k nám přišla z USA.

Kdyz muž projde politickou stranou až na vrchol, musí mít (částečně ženské) vlastnosti. Hlavně musí mluvit o ničem, na každého se usmívat. Nemít žádný vyhraněný názor, ve Straně a i ve státní funkci jako zastupitel, poslanec... aby ho nenachytali na hruškách a nevyužili to proti němu - spolustraníci nebo konkurenti z ostatních ošklivých stran. Musí vždy čekat, jak se věci vyvinou a pak se přidat k většině. Intrikovat proti konkurenci a ranarit výhradně za zády. Tímhle prošli Jurečka, Pospíšil, Fiala nebo Petříček, Hamáček a další... Nemají vlastní názor, konkurence se zbavují, dovedou se jen ohýbat, jsou nevýrazní a nepoužitelní.

A všimněte si, jak války USA rozšiřují islám, včetně toho radikálního. Protože bojovné islámce je vždy možno naverbovat jako pomocnou armádu USA, a odměnou se jim pak ponechá dobyté území.
Afghánistán, zde vsázku na islám vymyslel nechvalně proslulý Brezinski. Usáma Ládin tehdy byl agent USA, vedený jako Tim Osman. Jugoslávie, Srbsko, Irák, Sýrie...
Proti Rusku a dokonce i Číně budou USA postupovat stejně...

Takže muži nebrání své společenství a submisivnější ženy si (podle výzkumu Konvičky) nezřídka vybírají barbary, kteří jim jako muži imponují, protože se chovají jako muži...

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

pět kur. Kura je slépka.
Na ten zbytek už kury nezbyly.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Děkuji Targusi.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

budeme všichni mluvit ukrajinsky, naši chlapi jim budou vděční za fanku a ženské za koště.
Že ne?
Chachaaa...
Salámovou metodou, potichoučku-polehoučku a máme jich tu nějakých 350 000 (z toho legálů asi polovinu), s trendem dalšího strmého růstu.
Začalo to nenápadně Vasyly postávajícími s kostkovanou velkotaškou před pražským Výstavištěm a hákujícími na stavbách. To bylo před 25ti lety. Postupně k nim přibyly Oksany s identickými kostkovanými velkotaškami, hákující jako uklizečky. Česky neuměli ani žbleptnout a dlouho byl klid.
A pak se ti první Vasylové s Oksanami z mohli, založili firmy a postupně do nich přivedli hromadu dalších Vasylů a Oksan. Tentokrát rovnou s dětmi a babičkami na hlídání.
Spolu s nimi přicestovaly i jejich mafie, které to celé řídí.
Dnes už skupují celé bloky domů na nových pražských sídlištích, na stavbách začínají zaměstnávat české Františky a domů jim chodí uklízet české Terezky. Česky se dodnes moc nenaučili (proč taky) a ty hlídací babičky česky ani nerozumějí. V Letňanech a Čakovicích už uslyšíte na ulici spíš ukrajinštinu než češtinu.
V pražských Dejvicích mají "malou Ukrajinu", která zahrnuje vlastní školu, několik školek, polikliniku, několik zubařů, cestovní agenturu, ubytovací agenturu, jednatelství pro styk s úřady a právní pomoc a další užitečné instituce.
V pražské trafice už na Češku/Čecha skoro nenarazíte. Leda, že mu patří.
A doma jich čeká na vhodný moment ještě nějakých 10 mega.

Mluví sice podobnou řečí, ale kulturně jsou dost odlišní. A mají velmi specifický náhled na dodržování zákonů; hlavně těch našich a zejména těch týkajících se pracovněprávních pravidel, bezpečnosti práce, bezpečnosti staveb atd. Kdo někdy pracoval pro jejich firmu a nebyl zrovna ředitelem, má noční můry dosud.

Parlament i vláda se shodují na tom, že se jich bude dovážet alespoň 20 000 ročně.
K tomu připočítejme Kazachy (doplňková ochrana - cca 20 000 kusů; manželky a starší dcerky chodí vzorně zahalené a v sukních až na zem), Mongoly, Nepálce, Makedonce, Moldavany, Albánce, Bulhary a další s pracovním povolením, dlouhodobým pobytem a slučováním rodin (většinu jich zaměstnávají právě ukrajinské firmy) a máme to hezkých 470 000 cizinců-legálů.
Kolik je ilegálů, neví ani Papáček.
Dohromady se to blíží 10% veškeré populace Kotlinky a furt jich přibývá.

My žádné kvóty ani nepotřebujeme, protože už teď máme přišelců nadkritické množství. A většina z nich je hodně cizorodým prvkem.
Až jednou dorazí Afričané a Orientálci (o čemž si dovolím silně pochybovat), budou dost zmatení, protože Čechů tu už moc nepotkají...

Průměrný počet slepic: 4.4 (27 hlasů)

se staráte o to, kdo je Ukroš a kdo ne, a jestli náhodou neporušuje ZP a BP.

Já jsem zaměstnancem firmy, jíž alespoň papírově šéfují místní (mají nezaměnitelný a nesmazatelný akcent, kromě toho pro mne není problém zjistit, ve které díře se narodili, kdyby mě to zajímalo).
Po téměř roce fungování můžu s čistým svědomím prohlásit, že nějakými školeními absolutně nehodlají ztrácet čas. Kromě školení o finanční gramotnosti, se kterým jsem je normálně vyfakoval, neobtěžují.
Ale možná, že jim křivdím. Možná vůbec nevědí, že ke své činnosti potřebuju papíry na svařování (elektro i CO2), vysokozdvižný vozík, vazačský průkaz, jeřábnický průkaz, pravidelné školení řidičů. pravidelné školení o práci v montážních jamách.
Všude je klid, jako v kostele. V tom českém, katolickém...

Průměrný počet slepic: 3.5 (13 hlasů)

Jak výrobní, tak logistické firmy, ale i firmy z oblasti zdravotnictví a socpéče se takto chovají. A je v podstatě jedno, jestli jsou české nebo zahraniční. Vykukové jsou to stejní.
Pokud to jen trochu jde, nechají zaměstnance ty povinné kurzy a školení zatáhnout (většinou jim to seberou z platu via nižší odměny) a když není z čeho sebrat, tak jsou školení převelice formální a k ničemu.
I proto, že školicí činnosti jsou bezva businessem pro nejrůznější "neziskovky" a OSVČ (nejmarkantnější to je v oblasti tzv. "supervizí").

Starám se proto, že Ukrové očůrají absolutně všechno, co jen trochu lze.
Dokud jsem netušil, jak u nás fungují, tak jsem je litoval. Už ne; vědí přesně co a proč dělají. A také velmi dobře vědí o co, kdy a kde si požádat.

Až přijde další ekonomická krize - a ta přijde - jsem moc zvědav, kdo ten půlmilion gastarbeiterů bude živit.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

šéfové se ani NESNAŽÍ nějaké školení předstírat. Prostě to mají v 3,14-či.
Asi takhle, když už tu dnes hrajeme:
https://www.youtube.com/watch?v=yYvI4wT5Z5I

Průměrný počet slepic: 1.5 (4 hlasů)

i ta povinná, pak nezbývá nic jiného než odbory a inspektorát práce. Nebo prchnout.
A nebo si to holt platit sám; což je přesně jejich cíl.

Průměrný počet slepic: 2.2 (5 hlasů)

srandu.
Vnitřní kontrolu u všech "werkových" firem dělá jedna z mnoha dcer mateřské firmy.
No řekněte sám, není to kouzelné?
Teď si řeknete, však oni to jednou odserou.
Stalo se.
Před pár dny došlo k úrazu, ošklivému popálení zášlehem z acetylénového hořáku. Řeknete si - a je to, chlap bez smlouvy, bez zaškolení, bez paličských hadrů a bot, jsou na sto pro v prdeli.
Není to, nejsou. Kriminálka to vyšetřuje tak důsledně, že přívodní hadice přišli soudruzi Esenbé zkontrolovat až za ČTYŘI dny!!!!!
No nedal byste jim dvacku na Míšu? (Míša je dobrý tvarohový nanuk.)
Já jo. A možná bych jim přikoupil i kofolu, klukům snaživým...

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

V druhé generaci Ukrajince od Čecha nepoznáte. Kulturní odlišnost tak velká není, čerství přibyvši se snadno zařadí, v druhé generaci jen drobný sentiment.

Z Ukrajinců vítr nemám (vlastní hutná zkušenost).

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

a od ní mám trošku jiné informace, které mě rozhodně neuklidňují.
Oni nás totiž "díky" našemu ekonomickému a právnímu ultraliberalismu začínají považovat za svou "bohem zaslíbenou" provincii. Od "svých" -steinů, -baumů a -itzů se naučili mnohé a aplikují to s nevšední vynalézavostí.
Ale chlácholte se dál.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

rozdíl od zámořských soudruhů je většina z nich ochotna pracovat jak rukama, tak i hlavou.
Tudíž nám pomáhají odkládat sem se řítící ekonomický průser.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Pane Občan.
Jistě Vás napadá.kam přijde Američan,místní občané utíkají pryč,bohužel nejdřív inteligence.
Naprosto podobná situace na Ukrajině,jako na celém BV,jen mě vrtá hlavou Afrika,když mnozí nevědí,že existuje nějaká Evropa.Možná se brzy dozvíme,co je úmyslem příjezdu muslimu do Evropy.
Ukrajinci to k nám mají nejblíž a lépe se přizpůsobují než muslimové.
Zatím jsou tady Ukrajinci zneužívány,méně placeni,co může brzy skončit a pak se budou naši podnikatelé hodně divit a bát.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

a Vy se domníváte, že všichni Afričané jsou muslimové?
Opak je pravdou. Kupříkladu většina Etiopanů (65%) jsou křesťané. Dokonce starokřesťané (1.-2. století n.l.). DR Kongo (96%), Angola (95%), Rwanda a Rovníková Guinea (93%), Lesotho a Namibie (90%), Zambie (87%), Mali, Keňa, Swazijsko, Nigerie, Mosambic, Tanzanie, Kamerun - všechno nad 70% křesťanů. I v Súdánu převažují nad muslimy.
Do historicky nedávna to platilo i o Egyptu (koptové); dnes už tam je situace jiná.
Celkově je v Africe asi 45% křesťanů, 46% muslimů a cca 9-10% místních náboženství. A co je zajímavé, dochází tam spíš ke konverzi muslimů ke křesťanství než naopak.
Takže je dost pravděpodobné, že většina afrických přišelců jsou spíš křesťané.

Oni se ani tak neliší náboženstvím, jako kulturou, vzděláním a kvalifikací. Což jsou důsledky jak kolonialismu, tak neokolonialismu. Kvalitní vzdělání je v Africe až na vyjímky placené a tudíž nedostupné chudým. Ty "vzdělávají" misijní "školy".
"Vzdělání" z misijní školy vypadá tak, že "absolvent" umí trochu číst, psát, katechismus a počítat a je "kvalifikován" pro službu bílým i černým pánům - umí uklízet, posekat trávu, uvařit, kluci i nějaké ty drobné opravy a dívky šít a prát. To je všechno.
Dokud se tohle nezmění, Afrika se nehne kupředu. A ono se to nezmění, protože "civilizovaný západ" nepotřebuje v Africe konkurenci, ale pokorné chudé nevzdělané slouhy pro práci v dolech, na farmách a ve fabrikách plus obslužný personál pro domácnosti.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

Je z jehí severní části. Hlavně Arabové a černí muslimové.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Islám lze porazit dvěma způsoby.
První je ve stylu jednoduchého kovboje (nebo simply cowboy, chcete-li) na intelektuální úrovni scallopa. Jaderný výbuch v Mekce a všichni muslimové na hadž. Mají za povinnost aspoň jednou za život navštívit Mekku. Ale to nedoporučuji, mohou se usnést, že Mekka je jinde a místo toho konat poutě do Jeruzaléma, Kairouanu, nebo jinam.
Druhý způsob by využil vlastních nedostatků Koránu, který je neměnný. Tak stačí rychlým vývojem a výzkumem nechat islám střetávat se s tvrdou realitou fyzikálních zákonů, až začne ztrácet pozice. Něčím podobným si prošla Bible.
Jednou dnešní dobu popíší jako další stěhování národů. Co víme o předchozích? Skoro nic. Napřed zde byli Bóiové (4. st. př. n. l. až cca. 1. st. př. n. l.). Zůstala po nich mutace G551D genu CFTR. https://cs.wikipedia.org/wiki/Keltov%C3%A9#/media/Soubor:G551D_in_Europ… Pak Markomani, Langobardi, Avaři, až konečně slovanské kmeny. Někdo přišel na chvíli, někdo natrvalo. Tak i dnešní migrace muslimů bude jednou hodnocena jako nevýznamná dějinná epizoda. Pro nás tragédie, pro budoucí pokolení muslimů obdivný čin.
Podívejme se na situaci muslimů v Číně, což jsou Ujguři. Nebo v Barmě. V obou zemích jsou muslimové utlačováni. Dokonce se jim povedlo vzbudit nelibost jinak velmi tolerantních budhistů. Afgánistán byl původně budhistická země. Dnes v něm vládne tvrdý islám. podobně jiné země.
Evropa je neschopna se bránit proti skupinám lidí, kteří lidská práva a demokracii využívají jako vlak, který je doveze, kam potřebují, a tam vystoupí. Evropa tedy hodně rychle prohraje, a islám prohraje v soupeření s Čínou, protože sunnitští muslimové nikdy nic nevymysleli kromě dvou věcí - jízdy na velbloudu a Koránu. Dá se tedy čekat, že muslimské země budou zaostávat vždy, všude na světě a ve všech oblastech.
A něco o tom, jak možná bude vypadat život v ČR za vlády muslimů https://josefprouza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=619672

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Č24 hlásí, že Itálie přijala dalších 350 připrchlíků. Umístila je na Sicílii s tím, že je EU rozmístí mezi jiné státy. Malta je odmítla přijmout.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

až znalosti lidstva poklesnou tak, že lidé nebudou schopni vyvíjet a vyrábět očkovací látky, příroda to přelidnění rychle zredukuje.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)