Korovavirová predikce od Mastera

Autor
Štítky

Tak tu máme další vlnu Koroňáku. Od jara nám něco zůstalo stejné a něco se změnilo. Tak si dovolím drobnou předpověď epidemiologické situace. Můžeme si za pár týdnů říci, nakolik jsem se trefil či nikoliv.

Zatím nám Koroňák roste geometrickou řadou a nevidím důvod, aby se na tom v nejbližší době cokoliv měnilo. Zarouškování bude mít žádný nebo pouze minimální efekt. Tento týden může být denní maximum tak zhruba 1300 nakažených, příští týden 2100 nakažených a další týden 3500 nakažených.

V jistou chvíli (osobně bych odhadoval, že by to mohlo být tak okolo 5000 nakažených denně, ale to je jenom nepodložený odhad) přestane mít hygiena situaci pod kontrolou a tak přestože počty nakažených stále porostou v zásadě stejným tempem, přestane to jít vidět v grafech. Že hygiena přestává stíhat se pozná tím, že začne zase růst procento hospitalizovaných pacientů vůči potvrzeným případům. Možná se pletu a hygienici to budou zvládat levou zadní. Inu, poznáme to snadno. Pokud rychlost šíření bude zpomalovat a s tím naopak poroste procento závažných případů, znamená to zcela jasně, že hygiena nestíhá, nikoliv, že virus mutuje.

Ovšem nikdo nebude schopen ani ochoten s epidemií reálně cokoliv dělat. Na lockdown nedojde a bude se jen šermovat s rouškama. Možná zavedou i nějaká další opatření, ale spíše symbolického významu. S počty nakažených ovšem porostou i počty hospitalizovaných a také počty mrtvých. V tuto chvíli jsou všechny hodnoty směšné, ale za pár týdnů nebudou a zcela určitě bude situace o dost závažnější, než je dnes.

Neumím potom úplně predikovat, jak moc ta čísla hospitalizovaných narostou. Soudě podle vývoje v USA to nebude tak dramatické. U nás byla první vlna menší, takže druhá bude o něco větší, ale asi to nebude nijak zásadní. Čekal bych, že denní počty mrtvých mohou být ve špičce tak plus minus autobus stejné jako za první vlny, možná i o něco menší. Jinými slovy, naše zdravotnictví to nejspíš zvládne, ale ředitelé nemocnic i vládní Ken (a možná i veřejnost) budou mít chvílemi pěkně stažené půlky. 

Může se ale stát, že virus překvapí. Myslím si ale, že pokud nedojde k nějakému dramatickému vývoji (jako například, že se zase někde zahltí zdravotní systém) pojede se dál a všichni budou o Koroňáku hodně mluvit, ale málo se toho nadělá. Všichni se vesele promoříme a tím to v podstatě skončí (přitom jsem přesvědčen o tom, že do značné míry už promořeni jsme - nějaké úrovně stádové imunity už jsme dosáhli).

Pokud se ale zdravotní systém zahltí (možná ani nemusí ten náš, stačilo by v nějaké jiné zemi v Evropě, která by nás předběhla) pak je vcelku jedno, zda vláda udělá nějaký nový lockdown nebo ne (očekával bych, že v takovém případě nějaký udělá, ač opatrněji, než na jaře), ale epidemiologická situace se za pár týdnů pak zlepší tak jako tak. Jednoduše z důvodů, že to v lidech opět vyvolá strach. A strach je prostě nejúčinnější opatření proti Koroňáku. Ze strachu lidi nechodili na jaře ven, ze strachu nepodceňovali příznaky, ze strachu omezili osobní kontakty a to všechno zapůsobilo mnohem spolehlivěji než všechny vládní opatření. 

Jinými slovy ve zkratce: Budeme promořovat, dokud se lidé nezačnou Koroňáka zase bát.

Pravděpodobně důvod ke strachu není a všechno dobře dopadne.

Každopádně se to za pár týdnů ukáže.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.7 (64 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Jak si představujete svět cca za 5 let při současném tempu u nás 1500 lidí/den? I kdyby to bylo 10000 za den nových pozitivně testovaných s tím, že se jde po uzdravení nakazit znovu by to trvalo nejméně 3 roky než se nakazí všichni a pak co? Povinné očkování, a bez něj vás ani na ulici nepustí?
Při banální nemoci u které se předpokládá promořenost 3-10x větší než je pozitivně testovaných, kde u 90% pozitivních nic není nebo slabý průběh. Proboha vraťte se do školy a spočítejte si riziko úmrtí S COVIDEM. Větší šance že vás přejede auto, a taky nikdo nezakazuje silnice.
Tím neříkám abyste se na všechno vysrali a přestali nosit roušky, mýt si ruky a podobně, jestli vás to uklidní choďte si klidně v protiatomovým obleku...

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Inteligentní lidi a řeší takovou pitomost, který zub na cirkulárce byl ten poslední, který jim odříznul definitivně ruku.
Přičemž na řezu se podílely všechny zuby na kotouči.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Vakcína Sputnik prý není špatná
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/roman-prymula-epidemiolog-vakcina-co…

Tím si teda Prymula zadělal. Všechna hrdla pravdyalásky ho v hromovém chóru proklejí. Bude nad ním zlomena hůl.

Rk, Andrej, že je to kacířství tvrdit, že vakcína vyvinutá prokleté zemi, řízené ďáblem Putinem není špatná.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

I komunisté chodili k léčitelům.
Odmítnutí řešení se může projevit u voleb.
Letošní nejsou poslední.
Buďme optimisté, a sledujme ohlasy našich elit.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Dobře Vy.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Treti testovací fáze bude probíhat i mimo Rusko.
Zdravotnický deník
Konflikt zájmů ředitele Prymuly? Horší, než se na první pohled zdálo .

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

V březnu to nevadilo, nyní to vadí?
Kdyby držel ústa a krok ........... má klid?

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

A Tomáš Cikrt je kde?

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

Tomáš Cikrt se schoval za bedlou.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Logika není vaše silná stránka. Bude-li vakcína důkladně testovaná podle přísných podmínek prosazených velkými farmaceutickými společnostmi málo účinná nebo s nežádoucími vedlejšími účinky, nestane se tím dobrou. Je li účinná vakcína bez nežádoucích vedlejších účinků zatím testována méně přísně, neznamená to, že není dobrá. A dále: Je horší tisíc lidí zachránit a dvěma trochu ublížit nebo tisíc lidí nezachránit a ani těm dvěma neublížit? Na sudičském západě je to první nesporně horší.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

1. Epidemií je počet nakažených o celý jeden řád vyšší.
2. Zdá se, že evoluce šlápla na brzdu, lidi ji naštvali. Místo toho, aby život na planetě chránili (dnes už nejen před vnějším nebezpečím, ale chamtivostižel i před sebou samotnými), provádějí pravý opak.
3. Možná dojde k naplnění přání těch, kteří leta volají po omezení počtu lidí na planetě. Díky vítězným, vítězícím (vítězí v čase to, co trvá déle) organismům - virům.
4. Nelajme evoluci, přírodě - chová se prostě mnohdy tak, jako např. bankéři financující války. Tedy z hlediska lidského nezávadně (dokonce ani v Norimberku nepověsili ani jednoho bankéře) a z hlediska života jako takového zřejmě i moudře.
5. Méně lidí rovná se méně pracovních sil a méně konzumentů. Rovná se méně nenažraná třída kapitalistů (feudálních pánů, otrokářů), rovná se sociálnější jejich přístup, rovná se vyšší spokojenost mas (a jedeme od znova, huráááá !!). Vstanou noví herci.
6. Vše může být jinak, např. tkzv. španělská chřipka v v New Yorku odezněla prakticky z týdne na týden, náhle zmizela. A jelo se dál, snesitelně lehkým žitím vzhůru ke krizi 1929 a násl.
------------------------------
Nejde jen o " nic než jen důsledné dodržování všech protiepidemiologických opatření spolu s postihem těch kterým nedochází jejich nutnost", jde například i o posilování vlastní imunity.
Protože v posledku to bude každý jeden individuální organismus lidský, na něm bude, jak to zvládne. Samozřejmě někdy ( pomněme oblastí, kde žádní lékaři nejsou a léky jsou nedostupné) s pomocí lékařů a léčiv (nikdy nekráčíš sám).

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Nějak nám nefungují náboženství, všimli jste si ? Určitě odpovědní (jáhni, podjáhni, předjáhni...biskupi, arcibiskupi, exbiskupi, kontrabiskupi....imámové anebo lámové ...rabíni či dalsí páni atd. apod) konají, neodvažuji se vůbec pomyslet na to, že by za takové vážné situace nezmobilizovali své síly a schopnosti na maximum a neprosili příslušné bohy - aby zasáhli ve prospěch lidí. Určitě se snaží, aktivizují, horečnatě konají, málem že se nestrhají.....
No a výsledek ? Nula. Virus ( také to stvoření boží) na jejich přímluvy , prosby, modlitby atd. zvysoka xxxx. Bez efektu, vůbec by ta náboženství nemusela existovat, výsledek jejich akcí by byl stejný.
Naštěstí jde o poměrně vleklou událost. Virus určitě nemůže soutěžit , co se týče časového průběhu působení, s nějakým obrovským tělesem řítícím se k Zemi. Kdy i v takovémto případě, s největší pravděpodobností, měly by prosby, modlitby atd. apod. imámů, farářů, rabínů atd. apod. zhruba stejný efekt. Jen by to jejich fiasko bylo průkaznější, jak v čase, tak i v prostoru.
Naštěstí to vypadá a dopadnout to může tak, že si i ta náboženství budou schopna (ochotna budou stoprocentně) připsat plusové body, pokud se tato - naštěstí to vleklá událost, " zvládne", možná dokonce budou odpovědní tvrdit, že se to zvládlo DÍKY BOŽÍ VŮLI a díky víře v boha (Boha, Hospodina atd. apod.). A taky se pojede dál, se vší tou pompou, se všemi těmi krámy (chrámy) Páně, se všemi těmi římskými imperiálními oblečky, včetně toho strakapoudího....
Mimochodem - určitě by pak nebyli v tomto osamoceni, určitě by i další obdobní se přiživili, jak že to ONI " zvládli"......'(dy třeba nedělali nic jiného, než že tu katastrofálním, jindy solidním způsobem - pouze utráceli cizí peníze, peníze vybrané na daních).

Zřejmě se modlí k nesprávnému, chybnému objektu. Nebo máte snad někdo jiné vysvětlení ?

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

Jako že modlit se k viru? I to je možné, že ano, protože on nerozlišuje, nebo jen velmi málo, koho si vybrat a koho nikoliv.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Mě přijde, že je dneska nalitej.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nepřekvapuje mě to, takových zakomplexovaných exotů běhá ve volné přírodě mnoho. Na tuny, na tisíce tun.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

To je o takových, jak jsi ty.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Kampak na bohy s logikou, jejich parketou je přece VÍRA. Kdo jste Josephe Chlore, že zpochybňujete úradek nejvyššího. "Neboť jeho jsou osidla věčná a tenata přenádherná. On jest tím svůdcem nejvyšším a konečným" cit. Laramiáš 3.14

Zatím bez slepic

Zpochybňuji pouze užitečnost těch jejich monstrozních mašinérií....jinak ať si samozřejmě každý " věřící" žvaní co chce , např. :
"....12. Odpadlíkům nebuď žádnou nadějí a brzo, za našich dnů vyhlaď zpupnou nadvládu; nazarejští a kacíři ať v okamžení zajdou, jsou vymazáni z knihy živých a se spravedlivými nejsou zapsáni. Pochválen buď, Hospodine, který snižuješ zpupné ! …"
(š´mone esre - Amida)

Často mě napadá taková scénka : K zemi se neodvratně blíží obrovské kosmické těleso, takových parametrů, že při srážce Země s ním dojde k obrovské katastrofě, hrozící zahubit veškerý život zemský. Už není čas nic vymyslet, natož realizovat, aby se tomu dalo zabránit.
Avšak dá se modlit, k různým bohům apod. I po telefonu, nebo po iphonu, z domova, ani není třeba vyjít na ulici.
No tak to masy, na výzvy svých náboženských vůdců " udělají".
Výsledkem je opět fiasko, naštěstí už ho nemá kdo komu připomínat, např. kvůli tkzv. " poučení se z historie".
I dílo dokonáno tak bude jest.

Obrovské plýtvání materiálem, energiemi, schopnostmi....kvůli ničemu (Ničemy ?).

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Církve (a státní náboženství či později ideologie) na úsvitu věků sjednotily ohněm a mečem velké skupiny lidí a umožnily tak specializaci jednotlivců. To nastartovalo všeobecný pokrok, produktivitu a prosperitu. A to zas v konečných důsledcích vede k úpadku církví :) PS : můj citát z Laramiáše je fikce, stejně jako samotný Laramiáš.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

...je taky z Ruska, pane Master ? Přišla k nám z nějakého kolchozu co chová skot ?

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Německý novinář: Česko je varovný příklad. Vláda místo opatření slíbila cestu k moři

Helena Truchlá
před 6 hodinami
Německý novinář Niklas Zimmermann v rozhovoru hodnotí narůstající počet nakažených a přístup české vlády ke koronaviru. Podle něj naši politici chybovali, když u veřejnosti vyvolali pocit, že je vše za námi. "Na začátku jsem vaši reakci na pandemii obdivoval, pak ale politici příliš brzy zrušili opatření a lidé přestali být opatrní," říká reportér předního listu Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Premiér Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.
Premiér Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. | Foto: Radek Bartoníček

Když v úterý Světová zdravotnická organizace označila situaci s koronavirem v Česku za znepokojivou, odmítl to premiér Andrej Babiš s tím, že "jsme na tom velmi dobře". Je taková sebejistota podle vás na místě?

Ne, není na místě. Myslím, že situace v Česku skutečně není velmi dobrá. Velký počet nově nakažených neeviduje jen Praha, ale také řada dalších regionů po celé zemi - Pelhřimov, Hodonín nebo okres Plzeň jih.

Sledujete situaci i v dalších státech střední a východní Evropy. Jak si stojíme v porovnání s nimi?

Počty nakažených nyní rostou v řadě zemí, tím nejste výjimkou. Rozdíl je v tom, že tyhle země situaci ze velmi dobrou označovat přestaly. Mluvil jsem včera například s epidemiologem z Lotyšska, kde mají mnohem méně případů, přesto nejsou zdaleka tak sebevědomí a optimističtí jako premiér Babiš.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Masivní růst nemocných v Británii budí obavy, že vláda ztratila nad situací kontrolu
9.9.2020 VSa Trendy

Testovací centra v zemi nezvládají poptávku a lidé se symptomy musejí za testy cestovat i stovky kilometrů.

Ve Velké Británii došlo k masivnímu nárůstu počtu osob trpících nemocí COVID-19, což budí obavy, že vláda v době, kdy se lidé vracejí do práce a univerzity se chystají zahájit výuku, nemoc nezvládá.

Labouristická opozice v parlamentu požaduje od ministra zdravotnictví Matta Hancocka vysvětlení nového nárůstu a rovněž chce vědět, proč někteří lidé musejí stále cestovat stovky kilometrů, aby se mohli dát testovat. V neděli bylo v Británii detekováno téměř 3000 nemocných, což je 50% nárůst během jednoho dne a nejvyšší počet od května. (Aktuální informace o nakažených najdete zde.) Bývalý ředitel regionální NHS (Národní zdravotní systém) Gabriel Scally se domnívá, že vláda ztratila nad virem kontrolu. „Už se nejedná o malá epicentra, kde to lze snadno zastavit, nákaza se endemicky šíří v nejchudších komunitách. Je to mimořádně znepokojivý stav v době, kdy se otevírají školy a univerzity se chystají zahájit školní rok“, řekl Scally o situaci v zemi.

Otevření po karanténě v jiných zemích ukázalo, že případy nákazy se šíří zejména mezi mladými lidmi, kteří mají mírnější průběh nemoci. Počet hospitalizovaných v nemocnicích je momentálně v Británii stabilní, jenže obvykle má za nově detekovanými případy 14denní zpoždění.

Také profesorka University of London Christina Pagelová vidí ve skoro třítisícovém denním přírůstku případů v Británii důvod k obavám. Není způsob, jak tato čísla interpretovat jako cestu správným směrem, říká.

Jedním z problémů je nedostatečná kapacita testovacích center, která nezvládají poptávku. Mnozí lidé, kteří se chtěli nechat testovat, museli ujet více než sto kilometrů, protože centra v blízkosti jejich bydliště nezvládala nával. Starosta Velkého Manchesteru Andy Burnham řekl, že situace nasvědčuje tomu, že národní testování a trasování nefunguje. Kontaktovali ho lidé, kteří se měli nechat otestovat místo v Manchesteru například v Leedsu nebo ve Skotsku. Starosta považuje takový stav za „bizarní“. Profesor medicíny na University of East Anglia Paul Hunter zdůraznil, že je to skutečně velký problém: lidé cestující kvůli testům po Británii mohou nemoc dál šířit. Článek uvedl i několik dalších příkladů, kdy lidé, kteří se cítili nemocní, museli za testy cestovat na delší vzdálenosti nebo tři dny čekat na možnost testovat se v místě bydliště.

Zdroj z britské vlády sdělil novinám Guardian, že vláda se obává, že v Británii se bude rozvíjet francouzský scénář – nakaženi budou hlavně mladí lidé a členové ohrožených skupin budou hospitalizováni častěji. Ministr Hancock sice situaci zhodnotil jako „budící obavy“, ale řekl také, že příslušná pracoviště budou fungovat bezpečně. Většina případů se podle něj, podobně jako jinde v Evropě, týká mladých lidí a je potřeba zajistit, aby nenakazili své rodiče a prarodiče.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Že hygiena nestíhá je vidět už teď. Z jednoduchého ukazatele - procento pozitivních mezi všemi otestovanými vzorky.
Bohužel nevidím, jak se vyvíjí procento aktuálně hospitalizovaných v počtu aktivních případů. To by byl ukazatel skutečné nebezpečnosti viru.

Zatím bez slepic

Ten podíl se od 26.6.2020 výrazně klesl a z původních 10% se dlouhodobě drží lehce pod třemi procenty. Tedy se zdá, že od začátku prázdnin zde máme hodnější mutaci viru. To by souhlasilo s teorií Flégra a nesouhlasilo s Masterovou.

Aktuálně požadovaný graf najdete zde v dolní části stránky:

https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Přátelé, já asi čtu jiný článek, ale musím Mastera maličko obhájit. Já si z jeho předpovědi vzal následující: 

1. Počet nakažených bude stoupat geometrickou řadou a v krátké době tří čtyř týdnů dosáhne čísel kolem pěti tisíc nových případů denně. 

2. Po dosažení pěti tisíců případů denně už nebude mít smysl sledovat statistiku, protože se to vymkne z ruky a další nárůst půjde vyčíst už pouze z růstu těžkých případů. 

3. Soudě podle dat z USA, kde už něco jako druhá vlna probíhá, se dá usoudit, že počet infikovaných bude hodně, ale většina případů zůstane lehkých. Úmrtí a těžkých případů přibude, ale nebude jich takové procento z celku, jako to bylo zjara. 

4. Naše zdravotnictví bude mít dostatečnou kapacitu těžké případy zvládnout i když přijdou chvíle, kdy to bude tak tak a ministr, premiér i ředitelé nemocnic budou mít pěkně stažené půlky. 

5. Ukáže se, že většina přijatých vládních opatření nebude mít takřka žádný vliv na šíření nákazy. Vliv bude mít až narůstající počet mrtvých - až se opět vylidní ulice a lidi budou mít strach - tím se omezí jejich kontakty, budou se disciplinovaněji dezinfikovat a nebudou dělat machry. 

6. Vlastně to celé dopade dobře. Mrtvých nebude zase tolik, v celkových statistikách se to sotva ukáže, naše zdravotnictví to zvládne, ale leckdo z nás se nakazí nebo alespoň skončí v karanténě. 

Tolik Master. Můžeme se za měsíc podívat, jak moc mu to vyšlo. 

Mimochodem - můj švagr už koronavirus chytil. 

 

 

 

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

dcera už zase šije roušky na rozdávání.
Protože je zdravotní sestra, desinfikuje si ruce po každém pacientovi a roušku nosí celý den.
Před pár dny si vůbec nevšimla, že ji na obličeji má - až když postřehla, že se na ni všichni dívají jako na cvoka (nezanedbatelná část z těch, co si ´tukali na čelo nich má doma roušky, které jim na jaře ušila a které ukázněně nosili).
Předevčírem dcera mluvila s kolegyní, které před třemo měsíci zemřel na chřipečku manžel - pendler (relativně zdravý /lehké revma, mírná nadváha/ cca čtyřicátník, dvě děti). ona sama je též zdravotní sestra, manžel v Německu roušku zpočátku nosil, ale byl terčem posměchu a vtipů ....takže roušku sundal, v Německu se nakazil chřipečkou a po příjezdu domů posléze zemřel.

Mimochodem - v blízkém příbuzenstvu jsme ukončili před pár dny karanténu, kadeřnice měla též chřipečku.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

" Na oranžovém stupni je šest okresů, restaurace se tam budou zavírat už o půlnoci!
Živě
Ve druhém oranžovém stupni rizika nákazy koronavirem jsou na semaforu ministerstva zdravotnictví vedle Prahy nově okresy Beroun, Kladno, Kolín, Praha-východ a Uherské Hradiště. Od pondělí tam budou zavřené restaurace mezi půlnocí a 6:00. "
----------------------

Děsivé omezení lidských práv a osobních svobod!

Je nepředstavitelné, že bychom měli omezit konzumaci v hospodě právě mezi půlnocí a šestou hodinou ráno, kdy čerpáme síly do nového pracovního dne!
Doufám, že Milion chvilek pro demokracii ve spolupráci s Ústavním soudem učiní těmto fašistickým manýrům přítrž a rozpoutá patřičné demonstrace za pokojný státní převrat!

Věřím, že pak pro důchodce bude nařízeno v restauracích pití piva brčkem ze společných kbelíků. Jinak nevyřešíme důchodovou reformu: Slabé kusy z našich řad zemřou, přestanou čerpat důchody a posílí HDP prostřednictvím rozmachu pohřebnického, kremačního a církevního průmyslu.
Silné kusy z řad důchodců svým přežitím prokážou, že jsou natolik zdraví a silní, že jim může být důchod odebrán a mohou být zařazeni do fyzicky náročných profesí, kde nadále posílí svou imunitu, zvláště proti neČTelevizním informacím na Vidlákových kydech.

Průměrný počet slepic: 4.5 (18 hlasů)

teď už pod záminkou dodávky roušek dělají seznamy všech lidí nad 60

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč by dělali nějaké seznamy, když mají ČSSZ, kde jsou evidováni všichni důchodci, ať starobní či invalidní. Stačí, když předají adresy České poště.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

???

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Uvádí se někde číslo " počet testovaných" ? Protože " počet testů" může být v mafijně-papalášském prostředí poněkud zavádějící (osobně si myslím, že například v takové Číně bude silně zavádějícím).

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Nedivme se že mne berou všichni čerti když narážím na každém kroku na něco takového:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tohle-vam-v-TV-nepovi-P…

Apropo, vím o skutečnosti že jistý MUDr začal své pacienty léčit exortismem - tedy než za to byl po zásluze odměněn rekreačním pobytem.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak už máme hlášený Covid i na škole, kde máme dítě. Myslím, že tady brzy budeme sdílet podobné zkušenosti z první ruky. V karanténě je ta třída, kde byl výskyt a několik učitelů. Za pár dní půjde asi učit školník s uklízečkou, ti do sborovny tak často nechodí.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

už má karantenu celá 4. třída,naštěstí mají jen 1 učitelku,jsou deset dni doma,ale pro rodiče to znamená 2 cesty s dítětem na testy a vystát frontu

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Jméno a příjmení:Prof. MUDr. Roman Prymula, CSc. Ph.D.Datum narození:04.02.1964Občanství:Česká republikaAdresa sídla:třída Edvarda Beneše 1554/24, 500 12, Hradec Králové - Nový Hradec Králové
(zapsáno od 17.06.2020)
Identifikační číslo osoby:09254447
(zapsáno od 17.06.2020)
Živnostenská oprávnění
Živnostenské oprávnění č. 1:
Předmět podnikání:Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákonaObory činnosti:

Výroba zdravotnických prostředkůZahájeno: 17.06.2020

https://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&OKRES=&CA…

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

V tomto případě sledovači cesty peněz poněkud překvapivě mlčí.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

A vystopovali? Pokud by vystopovali (není to složité) našli?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Někdo sadi stromy, jiný šije roušky. Přej, a bude přáno, děj a bude ti dáno.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by Josef (neověřeno)

Trvalý odkaz

... že se kupují zbytečnosti. To vaše přísloví vymysleli bohatí pro zmanipulování hloupé lůzy.

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

...byla by ta chudoba zřejmě několikanásobná....
Pouze v Evropě tvoří ročně tkzv. nemravná poptávka dílo národů v hodnotě stamiliard euro.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

... komu poslouží ony stamiliardy euro si zkuste odpovědet sám. Vám asi těžko. Část zisku se ve formě daní dostane státu... a ten si za ně koupí dokonalejší policejní techniku, díky které vás bude moct snadněji pokutovat, pokud jste řidič, anebo vám bude moct dokázat přešlap jiného rázu, za který můžete jít do tepláků. To je jen malý příklad.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Nezlobte se na mně, pokud po někom půjde pravdaaláska, je mi ten člověk sympatický.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Kokoti nemůžou dnes říct, že ste všichni blboni infikovaní,. Počká se, co po volbách, esli dostatek blboňů zvolilo ta správná prasata a pak se veme další dluh na vaše blbé gsichty. Počítám že zavřou další podnikavci i výrobci sklíček a plechovek aby vznikl prostor pro dělení zadlužených podílů. Vy, imbecilové musíte zařvat, že takové dědictví od papalášské lůzy neberete. Že chcete čistej podíl na půdě, rozpočtu a že už si o tem budete ve volbách potřeb rozhodovat sami. Hotové. Heh

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Lituju tenhle národ, kerej si fakt myslí že je český. Vy ste jenom banda vyžírků po zásluze systému kerej krade kudy chodí. Celé dny žvatláte kokotiny, kerýma se nigdy nic nezmění. Jen se vezete a koukáte kolem gdo vás bude tahat. To je humus. Nevím gdy se už něgdo z vás z teho vážně pozvrací. Aby se vám opravdu obracel kufr. Ale to přinde. Nevěříš?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Nechte se testovat, ne na viry ale u Chocholouška.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Řekni alespoň jednou, čestně, cos nepochopil?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

"Lituju tenhle národ, kerej si fakt myslí že je český. Vy ste jenom banda vyžírků po zásluze systému kerej krade kudy chodí. Celé dny žvatláte kokotiny, kerýma se nigdy nic nezmění. Jen se vezete a koukáte kolem gdo vás bude tahat. To je humus. Nevím gdy se už něgdo z vás z teho vážně pozvrací. Aby se vám opravdu obracel kufr. Ale to přinde. Nevěříš?"

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)