Nikomu to nevnucuju

Autor
Štítky

Povidlák ve včerejší diskusi požádal o nějaký pohled na senátní volby... U nás zrovna senátory měníme a tak bude Povidlák sedět v prázdné volbení místnosti a dělat si čárky za každého příchozího. Moc jich nebude... Ke čtení Povidlákovi doporučuji tablet a může si číst moje vejšplechty za uplynulé tři roky.

Nepochybuji o tom, že zjistí značné rozpory v mé povaze i názorech. Například z poslední doby, kdy jsem drze tvrdil, že (ne)zvládání koronaviru Babiše ve volbách poškodí a zároveň jsem bohorovně naznačoval, že volby vyhraje. A dneska dokonce nadutě tvrdím, že to není v rozporu, protože Babiš může být ve volbách poškozen a zároveň může vyhrát. Jen nevyhraje dostatečně na to, aby se bez něj žádná koalice neobešla. T

akže abych dokončil své předvolební předpovědi... Veĺký Bocián vyhraje zřejmě ve všech krajích, ale vítězství bude síše utrpěné než velkolepé. Leckde bude mít ANO na výběr koalice s různými Okamury a Klausy, aby vůbec něco upeklo, protože kde to půjde, tam se všichni spojí proti nenáviděnému ANOšéfovi....

... což bude nakonec Andrejovi ku prospěchu a nám taky... Bude muset ještě více rozdávat z půjčených peněz, aby vyhrál parlamentní volby, zároveň si bude muset ledacos uvědomit a zároveň všichni jeho úhlavní nepřátelé se na hejtmanstvích řádně znemožní. 

A teď už k senátním volbám... 

Nikomu to nevnucuju, ale já se podívám na kandidáty a vyberu si toho nejpošahanějšího kterého najdu a tomu to pak hodím. Celkem předpokládám, že u nás to bude něko z ODS nebo KDU. Oni vždycky mají nějaké eso typu Vystrčil, Papoušek, Aschenberger, nebo něco podobného. 

Podívejte se na ODS - to byla vždycky strana podnikatelů pro podnikatele. Na jejich sjezdech vystupovali blonďatí pyknici, kteří vysvětlovali světu, že trh je sice krutý, ale jedině spravedlivý. To oni dělali daně tak, aby velký kapitál neplatil, ale všechno dopadlo na zaměstnance. To oni se oháněli podporou malého podnikání. To oni věřili ve volný trha malý stát. 

A pak si jejich Vystrčil vyjede na Taiwan... A hned po návratu musí tajit, kdo tam jel s ním, protože takový podnikatel má v číně dveře zavřené. A nic bych za to nedal, že v čajně už má dveře zavřené i miliardář Komárek, co koupil od Petrofu ty klavíry pro Čínu.

Být podnikatelem hledajícím stejně jako všichni lukrativní byznys v Číně, tak se děsím, co ten ODSácký pravdoláskař vymyslí příště. Být člověkem vyznávajícím ODSácké hodnoty, tak se v touze po trhu bez přívlastků nemohu obrátit jinam než do Číny. Tam ještě regulace nedorazily. Stejně jako tam sere pes na bezpečnost, bo číňanů je jak sraček, Kefalín... Vidím to jen já, že strana podnikatelů a pro podnikatele dělá přesně to, co dělala ČSSD? Uchází se o městké liberální voliče a háže přes palubu poslední zbytky svých věrných. A že to musí i stejně dopadnout? 

Kdo ODSce zařídil tento průser? Ano jejich number 2 - předseda té nejdemokratičtější instituce. Ani Fiala nedokázal modroptákům zničit tolik, co zvládl Vystrčil za týden na Taiwanu. Zároveň je senát celkem k ničemu. Může trochu zdržovat a blokovat sněmovnu, ale když se zpomalí smršť zákonů, nic se nestane. Když se zpomalí Babišovy předvolební žebračenky, také se nic nestane. Andrejko se postará, aby se to stihlo za každou cenu. 

Senát se oddělá sám... blokováním peněz pro veřejnost, blokováním všeho co Andrej dělá, okázalou vlastizrádností, podlézáním EU a Merkelové a zapichováním se do Pompeova tučného zadku. Tu a tam dají dýku zase nějaké nové Savčenkové, třeba by mohli pozvat Navalného, nebo napsat zase nějaký dopis na podporu nové americké války (případně americké občanské války). Malý český človíček tohle všechno musí vidět. Aby dostal definitivně chuť na odchod z EU, na odchod z US náruče a aby zjistil, že se musí opřít o své spoluobčany a ne o ty přisluhovače megakorporací. 

Takže já to hodím tomu nejšáhlejšímu chovanci Bohnic, který bude v našem volebním obvodu k mání. Čím šílenější figura, tím lépe. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (65 hlasů)

Komentáře

Když vám usácká prdel nevoní, tak si vlezte do ruské, nebo do německé.
Jo, ještě čínská prdel se nabízí, ale v té tady na Vidlákově už většina je.

Průměrný počet slepic: 1.9 (13 hlasů)

A co aby sis třeba strčil hlavu sám do svý prdele? Tam by ti to vonělo po konvalinkách?

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

od posuzování druhých podle sebe, bude náhle pochopitelnější, že naprosto není nutné mít hlavu strčenou v cizí prdeli, čili váš argument je zcela lichý. Ale uznávám, že k tomuto poznání je potřeba jistý čas.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

totéž a nejednou...

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

totéž a nejednou...

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Jejich ideologií je " finanční hygiena" , sami to přiznávají.
Přitom tisknou fiat měnu jak o dušu, v privátních bankách.

Otrok volá : Pozor, ať se nestanete otroky !!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

když tu vládla modroftačí letka a Klausíkovic provatizovali. . Tak jako většinu naší vody prodali frantikům, fabriky rozdali kde se dalo, hlavně že byly provize a moc bych za to nedala že i ten NÁŠ plyn není v nějaké ? korporaci? právě německé,/nechce se mi to hledat/ takže se asi nezmění vůbec nic. Němci si svoje příjmy ohlídají ať jde kudy chce..... záleží na rusech, co je pro ně výhodnější.
Jo a taky proto nevěřím ani trošku mladýmu Klausovi, jablko nepadá daleko od stromu a ten jeho debilní blábol, jak plán na tu jeho squadru dávali dohromady s taťkou u kuchyňskýho stolu, mne v tom jenom utvrzuje. Co zavání Klausovými smrdí na sto honů. sorry..... věřte si čemu chcete

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Ukrajina poměrně často vydírála Rusko i Evropu - pomalu každé 2 roky tady byla "plynová" krize - jednu z nich řešil i Topolánek, protože zrovna byl v čele EU.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

... je v případě Topolánka poněkud silné slovo 😂 Jestli to měl být ten skeč, jak se vrátil s papírem, kam mu stihl, než se stačil vrátit, někdo něco dopsat tužkou, tak to pak jo.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

rázem stane chytřejším, mladším a krásnějším a vy jste staré, škaredé a hloupé stvoření, které to schválně nechce pochopit.
Fuj, fuj.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

že Navaľný sa chce urýchlene vrátiť do Ruska, lebo sa bojí.
Bojí sa toho, že bude v Nemecku otrávený.:-)

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

vysvětlit, co má výuka jazyka českého společného s rozpoznáním pravdivosti zprávy?
Nemělo by to úplnou náhodou patřit do nějakého jiného předmětu, jako je např. občanská výchova, nebo jak se tomu dnes nadává?

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/cestina-se-uci-stejne-uz-sto-let-je-c…

Nemůžu si pomoci,ale mám intenzivní pocit, že soudruh napsal příručku pro nové, krásné, mladé a chytré politruky a podle jeho názoru by bylo potřeba pajdáky proměnit na bruselistánský VUML.
Skutečnost, že dnešní studenti nejsou schopni pochopit smysl několika po sobě jdoucích a na sebe navazujících vět, nemluvě o jejich vymyšlení a napsání v nějaké formě (úvaha, popis, blablabla...), přece neodbourám tak, že se budu společně s žáky učit gůglit hovna vyblitá mainstreamem...

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

vysvětlit, co má výuka jazyka českého společného s rozpoznáním pravdivosti zprávy?.."vysvětlit, co má výuka jazyka českého společného s rozpoznáním pravdivosti zprávy?

Jazyk, kerým se domlouváte byl několikrát v minulosti deformován. Nemůžete vědět co je pravda gdyž ji dolujete ve sračkometech.

Průměrný počet slepic: 2.2 (5 hlasů)

tu kýženou pravdu ze sračkometů vydolovat za každou cenu. A dokonce pomocí učebnice. A to je, oč tu běží.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

... že už jen fotka a to video jsou vševysvětlující. Jinak nasbírat v jeho věku tolik titulů svědčí buď o tom, že je dotyčný fakt dobrý, nebo je to jen takový akademický lartpourlartismus. Vzhledem k tomu, že v onom rozhovoru nezazněla ani jedna skutečně inovativní myšlenka a vysvětlení, co je tak úžasného na tom, co se snaží protlačit, klonil bych se k té druhé možnosti.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

objednal a taky to, kdo ji platil.
Je to v tom článku? Klikla jsem na něj, ale je to moc dlouhý a už se mi to nechce číst.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

nevím jak kde, ale u nás na Poříčí - nevím jestli to tam ještě mají, jezdím jinudy, ale měli tam tak srandovně debilní propagační transparenty .- natažené přes celou šířku budovy, že jsem se chechtala ještě na Mendláku. Holt vyučovali občanstvo už fčil. Budu muset zajet okolo a kouknout se jaká "moudra" mají vyvěšená teď před volbami.

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Ten Prymula to docela pěkně shrnul.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jsem-nervozni-Neni-to-dob…
Protože jsem vzdělán ve statistice, tak s ním nemohu než souhlasit.

Mmj.- ten pan má mimořádnou vyjadřovací a přesvědčovací schopnost.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Americká říše.....dejme tomu. Eurounijní říše....tak tady jsem už na pochybách, spíše jde o velkou a dosti bohatou provincii.
Toto je třeba si uvědomit, však ten dopis trumpovských senátorů ohledně Nord Stream nám to opět připomněl, jaké je de facto to postavení.

(samozřejmě že jde o velké zjednodušení, " díky" globalizovanému kapitálu se takto kontinentálně (a už vůbec ne národně) dá uvažovat jen v určitých otázkách, moc finanční a tak i hospodářská říšská a provincionální se vzájemně mísí, prolínají....profituje proto nejen říše, ale někdy i provincie....když ale říše ztrácí, tak samozřejmě by chtěla , aby z provincií plynul nějaký dodatečný profit....třeba z vývozu přebytků říšského plynu.....nebo z levných investic na periferiích provincie... )

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)