Lipovská

Autor
Štítky

Pokud vím, kromě občasné sžíravé glosy jsem se o Českou televizi v její podstatě nikdy moc neotíral. Když jsem s Kydy začínal, napsal jsem dokonce i článek o tom, že kromě zpravodajství má Česká televize i jiné funkce. Například na Nově jsem se na Bondarčukovu Velkou vlasteneckou válku fatk nedíval... Stejně tak skvělý film s Umou Thurmann "Duševní slepota"  dávali jen na ČT2 . Jinak bych se ani nedozvěděl, že i v USA umějí natočit levný, ale výborný film o něčem. 

Zpravodajství ČT mi teda vadí. Zhruba od slavného ukrajinského Majdanu. Oni takoví byli už dřív, ale tehdy to vyhřezlo, protože bylo zapotřebí proti ruskému zlu bojovat na všech frontách a příslušní redaktůrci dostali rozkaz... Případně rozkaz ani nepotřebovali - naopak se zařadili do první linie sami. Od té doby, den za dnem, měsíc za měsícem, rok za rokem ztrácí ČT kredit nezávislé žurnalistiky a stále a znovu dokazuje, do kterého tábora patří.  A já mám stále menší chuť jí na tohle posílat svůj podíl z osmi miliard. 

Nejsem asi jediný. Dokonce i velký bojovník za televizní nezávislost Šarapatka, který nás pravidelně oblažuje svými výstupy z jednání rady ČT, ve kterých nikdy neopomene zdůraznit, že Česká televize je to nejlepší, že má obrovskou podporu veřejnosti a tak vůbec, tak ani tenhle Šarapatka ani na minutu nepochybuje, že kdyby mělo být placení televizního poplatku dobrovolné, tak by se zjistilo, že Česká televize má podporu maximálně slovní, ale kdyby mělo dojít na šrajtofli, tak by se tam hoši museli zatraceně uskromnit. 

A pak se navolili noví členové Rady ČT... Xaver Veselý, Lipovská a ten třetí, kterého si pořád nepamatuju, bo jsem o něm nikdy neslyšel.... Nejsou v radě samozřejmě jediní a svým způsobem mají možnosti stejně malé jako prezident. Jejich kompetence jsou omezeny řádným byrokratickým molochem. Mohou sice odvolat ředitele ČT, ale je to podmíněno tolika podpůrnými paragrafy, že je to skoro nemožné.  Například se stále nedozvěděli, kolik současná šéf Dvořák bere na výplatě a nemohou s tím nic udělat. Příslušná manažerská smlouva se ztratila, nikdo za to není odpovědný, není koho za to vyhodit... prostě smůla. 

Podobné je to skoro ve všem. Jejich nástroje jsou podobné, jako má prezident. Mohou občas dělat obstrukce a občas mají možnost někoho volit nebo někoho odvolat. Ne každý je jako Ještěr z Hradu, který v tom umí chodit a dokázal z hovna uplést už několik bičů. Rada ČT se může se vším dostat k soudu, k parlamentní komisi, jejich rozhodnutí mohou být zvrácena, jsou stále pod drobnohledem Šarapatků a podobných. 

Přesto to ta Lipovská nějak dokázala... Ne že by sestřelila Českou televizi. Jen dala návrh na základě kterého rada odvolala dozorčí komisi. Abych řekl pravdu, vůbec netuším, k čemu tam ta dozorčí komise doopravdy je. Jasně, vím, že má kontrolovat hospodaření ČT, vím že její členy volí sama Rada ČT, ale o nějakém jiné zajímavější kompetenci jsem se nedozvěděl. Kdybych to měl říci zcela banálně - Rada ČT si najmenuje novou dozorčí komisi, zřejmě v ní budou jiní lidé, kteří by nedej bože mohli rozumět ekonomice a účetnictví a mohli by Dvořákovi skutečně koukat pod prsty a sledovat cestu peněz. Pochybuju, že by celá dozorčí komise mohla něco víc. 

A k tomu se i před ní budou ztrácet smlouvy, budou chybět různé účty, bude se mlžit a tak podobně. 

O Lipovské bych za sebe řekl, že je to studený čumák. Pokud jsem pochopil její přístup k ekonomii, tak je to konzervativní ekonomka ze starých časů, která je pro průmysl a výrobní ekonomiku, nemá moc pochopení pro zbytnělé služby, je pro nízké daně a nemá tendenci příliš si pohrávat s měnou. Prostě úplně normální konzerva, že se až divím, kde se to v té relativně mladé holce bere. 

Nedovedu si představit, že by se uměla od srdce zasmát a Wikina se nezmiňuje o nějakém manželovi. Ve svých třiceti letech na mě působí jako stará panna - jeptiška s doktorským titulem z ekonomie.  Katolička bigotního ražení, úsporná, výkonná, erotických zájmů nemajíc, o to více pracuje... Omlouvám se za spekulace o jejím osobním životě, nemyslím si o ní nic špatného, jen jsem se pokusil charakterizovat, jak na mě působí. Možná má doma normálního chlapa, po večerech se k němu přitulí, má ráda komixy s Garfieldem, plánuje si rodinu a nebýt toho klausovského institutu, prožila by normální život nikým nepovšimnuta. 

Na druhou stranu - v podstatě neškodná.  Já si nedovedu představit, že by ve své pekelné kanceláři plánovala konec České televize, zapichovala špendlíky do figurky Dvořáka, nebo že by plnila nějaké zadání temných sil na zničení posledního majáku svobody a demokracie. Prostě má klausovský pocit, že veřejnoprávní médium s nekontrolovatelným osmimiliardovým rozpočtem, je zbytečně moc a dalo by se to dělat i levněji. Možná dokonce sdílí pocit mnoha politiků i lidí včetně mě - že ČT je v podstatě další politická strana, která má svoje zájmy i svoje lidi v parlamentu, jen ji nikdo nevolil. 

Já si nedovedu představit, že by někdo jako je Lipovská, mohl být České televizi skutečným a nebezpečným protivníkem. Je jedna z mnoha, nemá žádné speciální pravomoci. Má vlastně jedinou použitelnou sílu - ekonomické vzdělání. Když se podívám na jeji ksichtík, řekl bych, že čím příroda šetřila na vzhledu, o to víc přidala na mozku, takže možná má i dobrou paměť, umí zpaměti násobit vysoká čísla, pamatuje si i nepodstatné detaily a protože jí po večerech nikdo neukecává do postele, má dost času na kotrolování číslíček v tabulkách. 

Přesto tam z ní  mají pěkný vítr. Stojí proti nim drobounká mladá žena se vzděláním cifršpióna, která není provdána za žádného vlivného bosse narozdíl od Bakalové.  Sama také nezdědila miliardy narozdíl od Babiše. Nepoužívá ženské zbraně narozdíl od Nagyové.  Její jediná přednost jsou číslíčka... 

Jestli ženská jako je Lipovská budí takový odpor, tak tam v ČT Dvořák a jeho kumpáni museli mít prvotřídní bonanzu. Nevýhodné smlouvy, předražené nákupy, nevykázatelné IT služby, poradenství o ničem za statisíce. K tomu protěžování kamarádů režisérů a herců se správným názorem... a tak vůbec. Nedej Bože, aby se novou členkou dozorčí komise stala právě tahle šprtka, která má čas a chuť přepočítávat sloupce čísel a prokousávat se byrokracií. 

Vidlácky bych řekl, že v ničem jiném to není. Lipovská nemůže nic... jen by mohla poukázat na spoustu podezřelých nákupů, mohla by zjistit, kam tekly prachy a možná by dokonce mohla přijít na to, kolik Dvořák vlastně bere. 

Proto ty Šarapatkovy kecy. On zřejmě dobře ví, že je co objevit. Proto se teď všichni zase bojí o nezávislost České televize. Pokud by se ukázalo, že tam kradli jak straky, že si přihrávali malé domů, mohlo by to všechny politiky zvolené za TOP, ODS, Starosty, Piráty i jiné, ale vlastnící stranickou legitimaci ČT, dostat ze sněmovny. Mirka by bez ČT nedala jediné volby. Laudát, Vystrčil, Drahoš, Hilšer a další by neměli šanci. Proto tolik zájmu. 

Kdyby bylo v ČT všechno v pořádku, bylo by to snadné. Lipovská by nic nenašla a Dvořák by se jí mohl vysmívat v hlavním vysílacím čase. Když se nenajde pochybení, nemůže být nikdo odvolán. Byrokrati si umějí udělat pravidla. Ale kdyby se ukázalo, že tam kradou jak straky, to už by se mohlo stát ledacos... Nota bene, kdyby na to byly důkazy... 

Lipovská se fakt povedla. Nikdo jí nemůže vyčítat STBáckou minulost, protože se narodila až v roce 1990.  Nemá žádnou zajímavou minulost, netočila porno, nefotila se na mejdanech, vše co napsala bylo suché a plné čísel. Vlastně ani nic nevíme o jejích politických preferencích a nevíme, koho by volila.  Žádný chlap, žádné touhy, žádné zvrácenosti. Malá, bezbranná, neškodná... a přesto nebezpečná jak petrolejka v prachárně. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (124 hlasů)

Komentáře

taky dostali "jen" na daně

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

je jistá od Mirky Němcové, protože nepochopí, že je konec. Ale bude upřímně zděšena.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

dnes jste hnusní. Sorry, ale výstižnější výraz mne nenapadá.

Průměrný počet slepic: 4.4 (24 hlasů)

Veverko, Targus vám dal nahlédnout, jak na HL a ostatní ženy hledí a jak je hodnotí mnoho mužů. Obávám se, že proti mnoha ženám je to ještě laskavé a k tomu ta upřímnost. A o Vidlákově vkusu jste se taky něco dověděla. Být vámi, nebyl bych tak kategorický

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

In reply to by Narcis (neověřeno)

Trvalý odkaz

jak chce, a vkus je také různý, souhlas. Ale úplně jiná věc je o svém hodnocení a osobním vkusu informovat ve veřejném prostoru takovým způsobem, jaký tu dnes pánové předvedli.
Ostatně stejný názor jako já tu jinými slovy vyjádřili i muži, například Petr a Jiří Bičiště.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Otázka je, jestli chceš aby psal pravdu co nemyslí osobně nebo aby napsal milosrdnou lež a ty žila v omylu?

Slyšelas, jak se baví chlapy o ženských a přitom, když to slyší žena tak si myslí, že by si o ňu neopřeli kolo, ale ve skutečnosti jsou s pohledu žen pouze hovada ;) Ono, když něco o ženě prohlásí stejnýma slovama chlap, tak věř tomu, že ani omylem to neznamená, přesně to co si myslí žena...

Chlapy (ti rozumní) mluví jako Targus (i ti co si hrajou na slušňáky...), ale když se jich pak zeptáš pořádně jako chlap chlapa, ne jako chlap holčičky, tak řeknou "ještě, že každý má jiný vkus, to by bylo na světě hnusně, kdyby se každýmu líbili ty stejný ženský" ;)

Průměrný počet slepic: 1.6 (14 hlasů)

In reply to by Narcis (neověřeno)

Trvalý odkaz

jen jestli buď nemají vidlákovic tichou domácnost, nebo jestli stylem článku nechtěl obrátit "diskuz" jiným, lidským směrem,.... akorát se mu to moc nepovedlo, nebo nakonec povedlo a názorně jsme mu předvedli, co tak asi dokázali dělat kdysi psavci proti ParoubkovéI a jak nakonec "...." dopadl... njn

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Před závorku vytknu, že slečna Lipovská je mi sympatická už delší dobu, ačkoliv s některými jejími "katolickými" názory bytostně nesouhlasím.
Je zřejmé, že si je vědoma rizik pozice "sám voják v poli", proto asi spojení s Bobo. Bobo jsem znával před nějakým čtvrt stoletím v ČT, sdílela kancelář s mojí kamarádkou Barborou. Myslím, že Bobo je, na rozdíl od Lipovské, povahou mrcha, a to tak, že pořádná. Tedy - třeba se za těch pětadvacet let změnila....? No, spíš asi ne.
Dalším spojencem je "ten třetí, kterého si pořád nepamatuju, bo jsem o něm nikdy neslyšel.... ".
Jmenuje se Pavel Matocha a já bych ho vůbec nepodceňoval. Viz:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Matocha
Ten, na rozdíl od toho ekonomického děvčete, zná vnitřní procesy v redakcích. A je, jak se píše, šachista.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pro zájemce je v odkazu rozhovor P. Matochy se S. Novotným na SV. sk, v němž vypráví, že všichni muži při jejich rodinných setkáních hráli šachy, proto k nim má kladný vztah a začal v dospělosti pořádat šachové turnaje i se slavnými šachisty.
https://hearthis.at/slobodnyvysielac/na-prahu-zmien-99-2020-10-26/

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

nezapomínejte že Bobo, má taky VŠ ekon. oni ti/my cifršpioni máme krapítko jiné myšlení, co psavci, soc. studia ajiné rádoby inteligentní obory vč. uměleckých nemají. Navíc ví, jak to už tenkrát tam chodilo a kde má hledat se celkem snadno domluví. Vědí co je k pořádné kontrole potřeba a kde hledat. Jsem od cifer nějaký ten rok pryč, ale připoměly mi to ty "ztracené smlouvy.....jo ztracené..... Kdyby tam vlítla kontrola ale opravdová z berňáku... to by asi bylo tóčo... aspoň si myslím, podle toho vřískotu.....
Ona stačí předepsaná výsledovka a na rozdíly zakopnete raz dva, Kdyby byli Piráti tak féroví a chytří jak ze sebe dělali, tak na to museli už dávno přijít. Nebo to vědí a myslí si že mohou ?vydírat? Kdo ví....

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Ten talent pro cifršpionství, nemá vůbec nic společného s nějakou-/ jakoukoliv vírou. Ta do toho nezasahuje. Ta jde úplně mimo.....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák a další.
Zapomínáte na to,co představuje,jaké názory hlásí a obhajuje a dobře to napsal Občan.
Lipovská je nejen obdivovatelkou Thatcherové,ale hlavně Klause
A o to jde v ČT,Klaus už má v radě tři věrné lidi,dokonce prý mnozí volají,aby se vrátil do politiky.
Toto jsem napsal možná před rokem,Klaus čeká na příležitost a mít média na své straně je velká výhoda,co jsme už poznali
Dokonce se mluvilo,že Klausův služebníček Kellner kupuje NOVU,tak nevím jak to dopadlo.
A jestli si někdo myslí,že dojde k nápravě v ČT,ať rychle brzdí,jde jen o mocenskou změnu.
Proto ještě dodám,co jste pane Vidlák zmínil včera o nové koalici ANO-ODS.
Ta daňová změna je víc přání ODS a tím si Babiš nadbíhal ODS a docela před delší dobou.
Je to výsměch dělnické třídě.
PS.
Takže,pak se klidně může změnit volby prezidenta,zase parlamentem a senátem,jistota je jistota.jistota je jistota.

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

"Hamplová: Proti „dobrým radám“ pánů Kalouska a Schwarzenberga"
********
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/hamplova-proti-dobrym-radam-…
---------------------------------------------------
Naprosto neuvěřitelný dopis Schwarzenbera a Kalouska Janu Graubnerovi, předsedovi České biskupské konference, ohledně Hany Lipovské a Maxe Kašparů.
Jana Zwyrtek Hamplová na to reaguje.

Oba dopisy stojí za přečtení.

Průměrný počet slepic: 3.8 (18 hlasů)

Kdyby o věcech veřejných rozhodovali povětšinou lidé jako Max Kašparů, bylo by vše na světě zalité sluncem. Doporučuji všem si tohoto pána občas poslechnout.

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak jak vidno, dneska si tu musí každý zvolit svoji stranu. Nemám nad čím váhat - dnes jsem rozčarován. Takový článek si nezaslouží žádná žena a sympaťačka jako HL už vůbec ne. To není věc nějaké politické korektnosti, to je věc normálního starosvětského vychování.
Mohl-li bych něco panu Vidlákovi pošeptat, nejlepší by bylo nenápadně článek stáhnout a svést to na problémy serveru, než si to přečte víc lidí.

Průměrný počet slepic: 4.4 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák "sestru" Lipovskou vystihl vcelku dobře; byť se to mnohým nemusí líbit.
Jen ji trošku podceňuje co se týče "plnění povinností". Dávám to schválně do uvozovek, protože ono to v určitých souvislostech nabývá dost zlověstného významu.

Průměrný počet slepic: 3.1 (11 hlasů)

ale zařadilo se to nějak divně.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

smíte naznačovat, ale třeba já jsem tak extrémně maskulinní, že náznakům absolutně nerozumím.

Mohl byste své temné poznámky ohledně HL rozvést natolik podrobně, abych je pochopil i já?

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

co v katolicismu znamenají - "plnění povinností", "Povolání", "Poslání", dogma, účel, prostředky a tak podobně.

V rámci naplňování výše uvedeného prolili katolíci veletoky krve, rozvrátili hromadu civilizací a kultur, znáslinili možná už miliardy myslí. Co je proti tomu jedna udinďaná ČT; ale i ta stojí za úsilí.

Průměrný počet slepic: 2.2 (13 hlasů)

Až dodnes jsem věřil že za všechno můžou židi. Jak vidno, žil jsem v bludu. Jsou to katolíci.

Průměrný počet slepic: 3 (14 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdyby slečna Lipovská byla muslimka, tak to by snad bylo v pořádku... :-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

jestli jsem náhodou a omylem nezabrousil na nějaký nesprávný web. Zatím vám rozumím tak, že rýsujete spojnici mezi Hanou Lipovskou a "prolitými veletoky krve, rozvrácenými civilizacemi a kulturami a znásliněnou miliardou myslí."

Dan Brown je se svým Da Vinci kódem proti vám úplný žabař. Mmch, když někdo tak, jako teď vy, rýsuje podobné spojnice mezi islámem a světovým terorismem, obvykle vyletíte jak čert ze škatulky.

Jak říkal soudruh Hlavica v Ženě za pytlem: Když dva dělají totééééž, není to totéééž.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Kdo nechce, podsouvá.

Lipovská (i Kašparů) jsou nástroji katolické církve. Oba hluboce přesvědčeni o svém Poslání, k němuž byli Povoláni.
ČT je nástrojem propagandy, v němž katolická církev potřebuje získat více prostoru. Ti dva jsou ideálními nástroji - jeden je bigotně katolickou ultrakonzervativní ekonomkou a druhý je stejně bigotním psychiatrem.
Co je zač katolická církev, to snad alespoň tušíte.

Až se budou v ČT podobně prosazovat muslimové, budu prvním, kdo se proti tomu ozve.

Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

za život jsem si ten význam našel a opětovně zapomněl), dotázal jsem se Velkého Bratra. Wikipedia praví:

Bigotnost či bigoterie je myšlení a jednání osoby, která tvrdošíjně a malicherně až netolerantně lpí na svých vlastních názorech a předsudcích. Zejména pokud projevuje netolerantnost či nevraživost vůči členům nějaké jiné (rasové nebo etnické) skupiny.

Pak je téměř jistě na Kydech většina přítomných těžce bigotní, a já se hlásím jako první. Vy jste hned za mnou.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

tomu, proč psali Kalousek a Schwarzenberg ten dopis biskupu Graubnerovi.

Požadují po něm, aby - cituji:

"...oba své reprezentanty, Maxe Kašparů a Hanu Lipovskou, vyzvali k rezignaci. Nepochybujeme, že Vaší autoritě se podvolí.
Rádi bychom se ubránili silnému dojmu, že se Vám líbí, čemu se oba v Radě České televize propůjčují..." - konec citace.

Že by oba katolíci, pánové Kalousek a Schwarzenberg, měli jinou představu, jak by v ČT měla katolická církev získat víc prostoru? Vždyť jí tam snad má vrchovatě.

Nebo mi - což samozřejmě není vyloučeno - něco uniká.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

tam má vrchovatě (míněn ten prostor)..... :-)))

Si to mám po sobě přečíst.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Pokud by ji Vidlák a ostatní znali osobně a delší dobu, nikdy by o ní takové 3,14-ny nemohli napsat.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

jestli by ochotni taková slova použít tváří v tvář.

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

https://www.cirkev.cz/cs/aktuality/200131hana-lipovska-v-rade-ct-budu-j…

Sama v rozhovoru dvakrát říká, že sice bude pracovat dle české legislativy, ale absolutní prioritou je pro ni pozice katolická.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Jedna se o ČESKOU televizi. I když to již není v Ústavě, pořád jsme země s křesťanskými kořeny. Nebo má říci, že Alláh a šária to všechno vyřeší v ČT? To by bylo dle vašeho gusta?

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Milí, je to žena,která se podělí o svačinu a bude mít pro vás v kapse vždycky čistý kapesník,zdánlivě málo pro někoho, asi tak..

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Jak jde o ženskou, hned má diskuse jiskru. Přidávám se na stranu těch, kteří Lipovskou obdivují a respektují. Už to jméno... jak krásně rezonuje se státními symboly. Štíhlá, dlouhovlasá, souměrná. Stačí sundat brýle a přiložit k ústům sklenku s červeným vínem...

Vidlák se velmi mýlí, když v tom sporu staré a nové rady vidí jen ekonomiku ČT. Jde především o svobodu jednotlivce a obranu národa. To je to hlavní, co nám ČT v cizích službách bere. A ještě k tomu si to hloupě platíte.

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Vlastimil.
Pro tentokrát,silně s Vaším názorem nesouhlasím a už vůbec se nejedná o svobodu jednotlivce,natož obranu českého národa.

Průměrný počet slepic: 2.2 (14 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ačkoli vůbec nepochybuji o tom, že se rozpočet ČT tuneluje a rozděluje mezi kamarády a kamarádky, mnohem víc mi vadí to, jak sekce ČT24 manipuluje veřejné mínění, mění skutečnost, přesvědčuje nic netušící občany o neexistující demokracii, hájí zájmy zahraničních majitelů rozděleného a zprivatizovaného Československa, obhajuje protektorát EU atd. A tím útočí na svobodu jednotlivce a destruuje národní stát.

Mimochodem, dnes ještě stále platí, za vším hledej Babiše. Bez jeho požehnání by k odvolání dozorčí rady nemohlo dojít. O tom jsem přesvědčen.

Průměrný počet slepic: 4.4 (21 hlas)

politického činění je u mě nanejvýš (jak kdy, ale...) dvojka, v žádném případě ne jednička. Je zaháčkovám v tomto systému víc než je zdrávo. Nic to nemění na mém názoru že nebýt Babiše bylo by ještě hůř.
A zase jsem tam kde jsem jako vždy : voličská spokojenost bohužel většinové obslužné elity (pojem Kellera) s pohozenými okousanými kostmi od prostřenéhos stolu bude udržovat ještě hodně dlouho tento systém včetně konzervy ČT.

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)

Nemám pocit, že by mi ČT mohla brát svobodu. Už 30 let televizi nemám a ani předtím většinou ne. Nechybí mi. Problém je jen, že lže a mnoho lidí tomu věří. Kolik dostává ředitel a přítelíčkové, to je směšná drobnost.

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

In reply to by Narcis (neověřeno)

Trvalý odkaz

že nemít televizi Vám nepomůže. Protože Ti, kteří ji mají a kteří jí věří, spoluvytvářejí nesvobodné okolí, kterému se nevyhnete.

Zkuste vyškrtnout všechny co znáte a "věří tomu" - kdo Vám zbyde?

Pro mě je například šokující, když občas nakouknu do diskusí pod články iDnes. Tam chodí většinová obec, typicky konzumenti ČT24, domnívám se. A hodnocení komentářů 9:1 v přímém rozporu s mým viděním světa. Když to vidím, mám strach a propadám beznaději. Jedině snad, že by tam fungovaly nějaké fake likes? Tonoucí se chytá stébla...

Průměrný počet slepic: 4.8 (19 hlasů)

Neničím si zdraví a šetřím peníze a čas.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

až vyčuchneš, přijdu si pro tebe.

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)

In reply to by Klekánice (neověřeno)

Trvalý odkaz

To má teda vyhlídky...

Ohrnoval nos, bude mít klekánici.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

Jak sám píše, jen tak nevyčuchne.

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

In reply to by Klekánice (neověřeno)

Trvalý odkaz

slepá, zalep si oči izolačkou, anebo si je vypíchni. Protože jak mě uvidíš, tak se posereš a pak utečeš.
Asi takhle:
https://www.youtube.com/watch?v=qGPT1kfaSEs

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Vidlák Vaše hodnocení zjevu a temperamentu paní Lipovské je nevhodné. Co kdyby jste si přečetl něco takového o své manželce?
Zdravím.

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

In reply to by Jiří Bičiště (neověřeno)

Trvalý odkaz

skutečně zírám!

Sice na "svém" dvorku, ale přece ve veřejném prostoru je chlap (a další), co něco říká a hlásá, schopen se chovat jako naprostý hulvát a sprosté hovado. (A není zde sám a pokud je mlčení dalších chlapů zde souhlas.......)

Když se tu hraje na sdělování "pravdy", tak proč to slovo nepoužít.

Je otázkou, zda by si o vás pánové slečna, či paní Lipovská tzv."opřela kolo".....

Ona nešla do veřejné funkce na soutěž královny krásy a osobně pro ni zřejmě není prioritou působit na primitivní pudy chlapa.

Tak co Vidláku a další chlapáci zde akceptovat člověka prostě takového jaký je a veřejně neurážet a ještě k tomu ženskou a ideálně se pokusit rovnou o pozdní lítost, zamyšlení a veřejně o omluvu?!

Být na jejím místě, zažaluji vás sprosťáky zde, vyválím v blátě hanby a sedřu z kůže pro výstrahu dalším takovým!

A pak, že je Chlor prase, co uráží druhé......

Průměrný počet slepic: 4.1 (19 hlasů)

a jede se dál.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

teflonový/teflonová blábolka?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Není možné, aby se tento článek a diskuse k Hance nedonesla. Uvidíme jak zareaguje, snad s noblesou a možná i vtipně.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Jiří Bičiště (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ušetřil jste mi prsty pro psaní na klávesnici.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

je jasně kladné a tedy v pořádku, a to, že se pokusil přihlásit ji do nějaké vesnické soutěže krásy je omyl amatérského komentátora: hodnocení vzhledu se používá tehdy, když chceme někoho poflusat. Já to dělám také, například běžně používám srovnání zjevu naší Mirky s husou. Ale byla to chyba i věcná, protože u děvčat typu paní Hanky dochází k omylu, který se někdy projeví až pod duchnami. Je to stejné, jako kdybych spekuloval o tom, že Vidlák ho má malej a aby to podezření odvrátil, zplodil pět dětí.

Targusovi bych chtěl vzkázat, že si vážím jeho osobitého smyslu pro humor, ale z pozice někoho, kdo by mu mohl limitně dělat otce, radím: Přestaňte chlastat, jinak vás to zničí. Ta matrace byla světelné roky za hranou rozumného chování.

No a za třetí, největší kus práce v boji proti těm sviním, co si zprivatizovaly ČT odvádí Xaver a je nutné ho podpořit jakýmkoliv způsobem, včetně těch jeho slavných donejtů.

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)

Xaver je koumák. Našel způsob, jak spojit živobytí a smysl pro pravdu. To jsou velmi nekompatibilní hodnoty. Mám ho v oblibě a fandím mu. Bylo by zajímavé, co by o něm napsaly ženy z Vidlákova, ve světle dnešního článku :)

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)