Lipovská

Autor
Štítky

Pokud vím, kromě občasné sžíravé glosy jsem se o Českou televizi v její podstatě nikdy moc neotíral. Když jsem s Kydy začínal, napsal jsem dokonce i článek o tom, že kromě zpravodajství má Česká televize i jiné funkce. Například na Nově jsem se na Bondarčukovu Velkou vlasteneckou válku fatk nedíval... Stejně tak skvělý film s Umou Thurmann "Duševní slepota"  dávali jen na ČT2 . Jinak bych se ani nedozvěděl, že i v USA umějí natočit levný, ale výborný film o něčem. 

Zpravodajství ČT mi teda vadí. Zhruba od slavného ukrajinského Majdanu. Oni takoví byli už dřív, ale tehdy to vyhřezlo, protože bylo zapotřebí proti ruskému zlu bojovat na všech frontách a příslušní redaktůrci dostali rozkaz... Případně rozkaz ani nepotřebovali - naopak se zařadili do první linie sami. Od té doby, den za dnem, měsíc za měsícem, rok za rokem ztrácí ČT kredit nezávislé žurnalistiky a stále a znovu dokazuje, do kterého tábora patří.  A já mám stále menší chuť jí na tohle posílat svůj podíl z osmi miliard. 

Nejsem asi jediný. Dokonce i velký bojovník za televizní nezávislost Šarapatka, který nás pravidelně oblažuje svými výstupy z jednání rady ČT, ve kterých nikdy neopomene zdůraznit, že Česká televize je to nejlepší, že má obrovskou podporu veřejnosti a tak vůbec, tak ani tenhle Šarapatka ani na minutu nepochybuje, že kdyby mělo být placení televizního poplatku dobrovolné, tak by se zjistilo, že Česká televize má podporu maximálně slovní, ale kdyby mělo dojít na šrajtofli, tak by se tam hoši museli zatraceně uskromnit. 

A pak se navolili noví členové Rady ČT... Xaver Veselý, Lipovská a ten třetí, kterého si pořád nepamatuju, bo jsem o něm nikdy neslyšel.... Nejsou v radě samozřejmě jediní a svým způsobem mají možnosti stejně malé jako prezident. Jejich kompetence jsou omezeny řádným byrokratickým molochem. Mohou sice odvolat ředitele ČT, ale je to podmíněno tolika podpůrnými paragrafy, že je to skoro nemožné.  Například se stále nedozvěděli, kolik současná šéf Dvořák bere na výplatě a nemohou s tím nic udělat. Příslušná manažerská smlouva se ztratila, nikdo za to není odpovědný, není koho za to vyhodit... prostě smůla. 

Podobné je to skoro ve všem. Jejich nástroje jsou podobné, jako má prezident. Mohou občas dělat obstrukce a občas mají možnost někoho volit nebo někoho odvolat. Ne každý je jako Ještěr z Hradu, který v tom umí chodit a dokázal z hovna uplést už několik bičů. Rada ČT se může se vším dostat k soudu, k parlamentní komisi, jejich rozhodnutí mohou být zvrácena, jsou stále pod drobnohledem Šarapatků a podobných. 

Přesto to ta Lipovská nějak dokázala... Ne že by sestřelila Českou televizi. Jen dala návrh na základě kterého rada odvolala dozorčí komisi. Abych řekl pravdu, vůbec netuším, k čemu tam ta dozorčí komise doopravdy je. Jasně, vím, že má kontrolovat hospodaření ČT, vím že její členy volí sama Rada ČT, ale o nějakém jiné zajímavější kompetenci jsem se nedozvěděl. Kdybych to měl říci zcela banálně - Rada ČT si najmenuje novou dozorčí komisi, zřejmě v ní budou jiní lidé, kteří by nedej bože mohli rozumět ekonomice a účetnictví a mohli by Dvořákovi skutečně koukat pod prsty a sledovat cestu peněz. Pochybuju, že by celá dozorčí komise mohla něco víc. 

A k tomu se i před ní budou ztrácet smlouvy, budou chybět různé účty, bude se mlžit a tak podobně. 

O Lipovské bych za sebe řekl, že je to studený čumák. Pokud jsem pochopil její přístup k ekonomii, tak je to konzervativní ekonomka ze starých časů, která je pro průmysl a výrobní ekonomiku, nemá moc pochopení pro zbytnělé služby, je pro nízké daně a nemá tendenci příliš si pohrávat s měnou. Prostě úplně normální konzerva, že se až divím, kde se to v té relativně mladé holce bere. 

Nedovedu si představit, že by se uměla od srdce zasmát a Wikina se nezmiňuje o nějakém manželovi. Ve svých třiceti letech na mě působí jako stará panna - jeptiška s doktorským titulem z ekonomie.  Katolička bigotního ražení, úsporná, výkonná, erotických zájmů nemajíc, o to více pracuje... Omlouvám se za spekulace o jejím osobním životě, nemyslím si o ní nic špatného, jen jsem se pokusil charakterizovat, jak na mě působí. Možná má doma normálního chlapa, po večerech se k němu přitulí, má ráda komixy s Garfieldem, plánuje si rodinu a nebýt toho klausovského institutu, prožila by normální život nikým nepovšimnuta. 

Na druhou stranu - v podstatě neškodná.  Já si nedovedu představit, že by ve své pekelné kanceláři plánovala konec České televize, zapichovala špendlíky do figurky Dvořáka, nebo že by plnila nějaké zadání temných sil na zničení posledního majáku svobody a demokracie. Prostě má klausovský pocit, že veřejnoprávní médium s nekontrolovatelným osmimiliardovým rozpočtem, je zbytečně moc a dalo by se to dělat i levněji. Možná dokonce sdílí pocit mnoha politiků i lidí včetně mě - že ČT je v podstatě další politická strana, která má svoje zájmy i svoje lidi v parlamentu, jen ji nikdo nevolil. 

Já si nedovedu představit, že by někdo jako je Lipovská, mohl být České televizi skutečným a nebezpečným protivníkem. Je jedna z mnoha, nemá žádné speciální pravomoci. Má vlastně jedinou použitelnou sílu - ekonomické vzdělání. Když se podívám na jeji ksichtík, řekl bych, že čím příroda šetřila na vzhledu, o to víc přidala na mozku, takže možná má i dobrou paměť, umí zpaměti násobit vysoká čísla, pamatuje si i nepodstatné detaily a protože jí po večerech nikdo neukecává do postele, má dost času na kotrolování číslíček v tabulkách. 

Přesto tam z ní  mají pěkný vítr. Stojí proti nim drobounká mladá žena se vzděláním cifršpióna, která není provdána za žádného vlivného bosse narozdíl od Bakalové.  Sama také nezdědila miliardy narozdíl od Babiše. Nepoužívá ženské zbraně narozdíl od Nagyové.  Její jediná přednost jsou číslíčka... 

Jestli ženská jako je Lipovská budí takový odpor, tak tam v ČT Dvořák a jeho kumpáni museli mít prvotřídní bonanzu. Nevýhodné smlouvy, předražené nákupy, nevykázatelné IT služby, poradenství o ničem za statisíce. K tomu protěžování kamarádů režisérů a herců se správným názorem... a tak vůbec. Nedej Bože, aby se novou členkou dozorčí komise stala právě tahle šprtka, která má čas a chuť přepočítávat sloupce čísel a prokousávat se byrokracií. 

Vidlácky bych řekl, že v ničem jiném to není. Lipovská nemůže nic... jen by mohla poukázat na spoustu podezřelých nákupů, mohla by zjistit, kam tekly prachy a možná by dokonce mohla přijít na to, kolik Dvořák vlastně bere. 

Proto ty Šarapatkovy kecy. On zřejmě dobře ví, že je co objevit. Proto se teď všichni zase bojí o nezávislost České televize. Pokud by se ukázalo, že tam kradli jak straky, že si přihrávali malé domů, mohlo by to všechny politiky zvolené za TOP, ODS, Starosty, Piráty i jiné, ale vlastnící stranickou legitimaci ČT, dostat ze sněmovny. Mirka by bez ČT nedala jediné volby. Laudát, Vystrčil, Drahoš, Hilšer a další by neměli šanci. Proto tolik zájmu. 

Kdyby bylo v ČT všechno v pořádku, bylo by to snadné. Lipovská by nic nenašla a Dvořák by se jí mohl vysmívat v hlavním vysílacím čase. Když se nenajde pochybení, nemůže být nikdo odvolán. Byrokrati si umějí udělat pravidla. Ale kdyby se ukázalo, že tam kradou jak straky, to už by se mohlo stát ledacos... Nota bene, kdyby na to byly důkazy... 

Lipovská se fakt povedla. Nikdo jí nemůže vyčítat STBáckou minulost, protože se narodila až v roce 1990.  Nemá žádnou zajímavou minulost, netočila porno, nefotila se na mejdanech, vše co napsala bylo suché a plné čísel. Vlastně ani nic nevíme o jejích politických preferencích a nevíme, koho by volila.  Žádný chlap, žádné touhy, žádné zvrácenosti. Malá, bezbranná, neškodná... a přesto nebezpečná jak petrolejka v prachárně. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (124 hlasů)

Komentáře

U těch vejplat je to vcelku jednoduché. Vedou se mzdové listy s povinností archivace po dobu 30 roků. K tomu stačí selský rozum. V současnosti se každý rok odevzdávají na sociálku evidenční listy důchodového zabezpečení, kde je skoro to samé co na mzdovém listu, taktéž s povinností archivace. Těch možností jak se dobrat takové banální informace je dostatek. Patrně kontrolní orkán asi nechce využít svých možností.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

A navíc to má od Dvořáka podepsaný finančák, takže těch dokladů o platu je hodně ;)

Zatím bez slepic

a zapomněl jsem dodat i sociální správa :D A další

Zatím bez slepic

Dvořákův plat lze dohledat, v roce 2017 to bylo 242 000 Kč měsíčně. https://www.e15.cz/byznys/technologie-a-media/sefovi-ct-dvorakovi-vzros… Ale asi to nebude jeho jediný příjem z rozpočtu ČT, proto tolik hysterie, že se jim někdo neúplatný začne dívat pod prstíky..

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)

měl tvrdit, že madam Lipovská je královnou krásy?
Ta dáma je pro většinu mužů neatraktivní, což nijak neovlivňuje její lidské kvality. Kromě toho její neatraktivita může být součástí jevu nazývaného "mimikry". Zkuste mrknout na význam tohoto slova, pokud netušíte, vo co gou.
Tudíž v tom, co jsem napsal, nevidím nic přesčárového. Skutečnost, že se mi někdo nezdá být hezký, nijak neovlivňuje mé nastavení vůči jeho osobě.
Abych zachoval své zdejší poučovací a radicí oné, na rovinu vám řeknu, že obdivuji Vidláka za to, že si mne vpustil do baráku na dva dny. Každý druhý by o takového pobudu zlomil násadu od krumpáče.

Průměrný počet slepic: 2.2 (27 hlasů)

Pane Targus.
Souhlasím.
A ještě se schovávat za cirkev,takže navíc zrádkyně jak papežencům,tak i mafiánům z ODS.

Průměrný počet slepic: 2.4 (14 hlasů)

Prostě já bych si tohle nedovolil říci ani hajzbábě, která vypadá jak žaludský eso. A to se s limi moc neseru a jsem spíš za grobiána.
Z vystupování paní Lipovské, tedy jak můžu posoudit z rozhovorů, nebo z toho co jsem od ní četl, nemá problém se svým sebevědomím, a tedy ani se svým vzhledem. Připadá mi bez komplexů a spokojená sama se sebou a to je přece v životě to nejdůležitější. Rozhodně to má v hlavě srovnané a ví co chce.
Nechci se jí zastávat, určitě by to zde zvládla v diskuzi sama a lépe.
Jinak ty násady od krumpáče by mi bylo líto, vidle jsou lepší a i do Kydů se hodí víc. Mám k použití dvoje a ješte jedny rycí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

No, četl jsem od Tebe již spoustu sprosťáren na svou osobu...
Ale něco tak hluboce odporného jsem tady nečetl ještě nikdy!!!

Průměrný počet slepic: 4.4 (23 hlasů)

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

se naučili poznávat písmenka a domnívají se, že umějí pochopit smysl několika souvětí.¨
A o urážkách a výpadech bychom mohli vésti dlouhé diskuze.
Nazdar.

Průměrný počet slepic: 1.3 (12 hlasů)

Neosuhlasím, je rozdíl mezi praktikem a teoretikem i jiný, viz firmy co mají kontrolní oddělení a dokáží udělat konktorlu do posleního čísla A SPRÁVNĚ=rozumí tomu a dokonce víc jak ten praktik, ale na druhou stranu, dát tohoto člověka na místo praktika, tak selže ;)

Takže neosuhlasím, druhá věc je, že v dnešní době se dost často na školních pozicích (i VŠ) usazují blbouni co fakt nic neumí, ale to i v podniku u nás :(

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Jsem sice nejmladší, nejkrásnější a nejchytřejší, Targus promine, ale rvačka o trůn prý dobře prospívá krevnímu oběhu. Jedno je ale mé praštěné hlavě jasné, Lipavská není v Radě sama.
Tedy, namísto idylky, kterou nám, ovčanům, jistá partička mávala před očima, byla jen maskirovka.
Otázkou je, na jaký voprati dotyčná partička držela ty, řekněme jiné členy Rady, že do příchodu těch tří apoštolů drželi hubu na zámek.

Průměrný počet slepic: 3.8 (18 hlasů)

Tady se peru o trůn a neumím ani správně přepsat jméno.
Omlouvám se upřímně, jako Kalousek za žejdlík.
Ale na "sirotky" z důchodu nedám, sám mám málo!

Průměrný počet slepic: 3.7 (13 hlasů)

není to Lipavská, nýbrž Lipovská. Mezi písmeny O a A je přece jenom trochu rozdíl - tedy, alespoň v době, kdy jsem chodil do školy, to rozdíl byl. Jsem ročník 58, změnilo se v abecedě od té doby něco? Nemyslím.

Průměrný počet slepic: 3.1 (17 hlasů)

Mirek58 si svého překlepu všiml již ve 2:26 a vynadal si za něj.
To nestačí?

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

jenže píšu na mobilu a nedoviděl jsem na mirkovu sebekritiku. Dík za upozornění.

Mirku58, za výpad se omlouvám a kdyby to šlo, vzal bych ho zpět.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

jedině správně poslouchat soudruhy kecátory - pardon - redaktory z ČT.
Kdybyste je poslouchal, věděl byste, že jakési pitomé samohlásky dnes v moderní, mladé a chytré době nehrají žádnou roli. Jejich "mlaveňééé" mne, coby starého, hnusného a blbého dědka, doslova zvedá ze sedu i z lehu. Jejich ledabylost plně vystihuje někdejší napodobené panem Pelikánem, který to vystihl větou: "veséláme televezňé novene".

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

Pokud jsem pochopil správně co jsi napsal, tak neosuhlasím, lidem stačí jeden co vystoupí z davu a pak ti tiší co drží pusy a krok docela často než by se libilo jsou ochotni jít sním, ale jenom tiše, nenápadně bez hluku ;)

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Hm vidím, že tady každý z vás píchá jen modelky. Kdyby si sundala brýle, nahodila fasádu a upravila vlasy tak si tady polovina z vás stříkne do kalhot.

Průměrný počet slepic: 4.8 (56 hlasů)

naprosto souhlasí. Paní /slečna/ Lipovská je velmi hezká, úprava vlasů je otázka osobního vkusu, určitě by se našel i jiný účes, aby byla pro pány "atraktivní". Sleduji ji už dlouho a jako ekonomka je myslím excelentní a nezlobte se - to není míněno jako ponižující výtka, tady jste skoro všichni jiné profese - odborně Vás tady všechny strčí do kapsy. Všichni trochu vždycky kloužete po povrchu a v diskusi to není špatně - tady všichni o všem plácáme, málokdo má echt přesné informace, ale v tomto hodnocení paní Lipovské jste opravdu vedle. A že jde k věcci, je vidět z té paniky, kterou u bažinných televizních struktur a na tv přisátých hajzlíků vyvolává.

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

ušetřila jste mi psaní a spoustu slov, někdy i dost vulgárních.
Vidlákovi a Targusovi vzkážu, že by si měli zase jednou přečíst Kunderu, já ho volně a nepřesně ocituju:

"Existuje jakási vnější úhlednost ženy, kterou vkus maloměsta omylem považuje za krásu. A pak existuje skutečná erotická krása ženy, kterou objevit není maličkost - je to umění."

Já k tomu dodám - to vám přeje mařena.

Průměrný počet slepic: 4.6 (41 hlas)

In reply to by Alef Nula (neověřeno)

Trvalý odkaz

znám a souhlasím. Vy zase jako většina zdejších kydačů není schopna pochopit celý text a zaobírá se jednotlivými slovy.
Vaše mínus.

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

docela destruktivní účinek, bez ohledu na konext. Úplně bez ohledu na kontext, stačí je použít. - Vidák se používáním jazyka (jazyka - komunikačního prostředku, nikoli obsahu ústní dutiny) příliš netrápí, co věta, to překlep a/nebo hrubka; ale vy byste mohl. A tedy byste to mohl a měl vědět. - Já myslím, že kdybyste něco takového pronesl osobně v přítomnosti dotyčné, nebyl byste ani za piču, ani za kokota, ale tak nanejvýš za Pavku Novotného. S tím, že Novotný není, pravda, tak literárně nadán jako vy.

Kluci, upřímně: prostě jste to (Vidlák s Targusem) tentokrát posrali.
Až se budete divit, že si kdejaký zastupič, placený z vašich daní, nechce přiznat přešlap, zajděte nejdříve do koupelny a zkuste tu lesklou věc na stěně nad umyvadlem.

To je totiž měřítko vnitřní opravdovosti, víme? To, co já vám dvěma tady píšu, řeknu vám i do xichtu, když na to přijde.
Řeknete i vy to svoje, to o prochcané matraci, do očí Haně Lipovské?

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

...

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

naprostý souhlas. Vlasy vypadají kvalitně, postačilo lehce pozměnit účes. Nicméně odvolávám se opět na slovo "mimikry".

Průměrný počet slepic: 3.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Napsal uživatel Targus (neověřeno) dne So, 21. 11. 2020, 01:26

"...Věštec Vidlák i já jsme pouze poznamenali, že ta dáma je asi tak stejně atraktivní, jako proleželá prochcaná a plesnivá matrace z koňských žíní na sběrném dvoře. ...."
-----------------------
Hana Lipovská má podle mě hodně dobrý základ a byla by skvělou adeptkou do nějakého televizního pořadu "proměny", kde by si ji vzali do práce vizážisti a kadeřníci... namalovat, vyměnit brýle, upravit tu smutnou retro houni vlasů na hlavě, převléct do ženských šatů.... a myslím, Targusi, že byste pak strnul v němém úžasu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (39 hlasů)

s vaší poznámkou o vhodnosti této dámy o návštěvě vizážisty.
A potřetí napíšu slovo "mimikry".
A podruhé zopakuji, že jsem považován v lokalitě, ve které žiji, za polodebila, protože většinu času chodím v montérkách.
A poprvé napíši, že prochcaná matrace je odpad, který je hluboko pod rozlišovací schopností "člověků", které se dotyčná pokouší nasrat.

Průměrný počet slepic: 2 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

je mi z Vás pánové tak nějak divně smutno.... myslela jsem že.... áále to je vlastně fuk....

Průměrný počet slepic: 4.4 (33 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

myslet, to dnes není přípustné.

Průměrný počet slepic: 2.9 (14 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

je ve většině případů diskutujících minimálně netaktní. Něco jako debata o ženských v zaplivané hospodě. Její úroveň odpudila drtivou většinu diskutérů z řad žen se na takové netaktnosti podílet. Pánové, zamyslete se nad sebou, je to jen výsledek covidové samoty? Nebo "soudruzi z NDR" někde udělali chybu?

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Targusi, tu svou sebestřednost a frustraci jste přehnal víc, než je zdrávo..... Vidlák se pustil do tématu, který považuji za klíčový pro další
politické směrování naší země ... zkuste si poslechnout poslední díly Xaver live a Holec live x například plky senátora Smoljaka na ČT .... jde o hodně a troufnu napsat,
že od 89 o nic tak důležitého nešlo. Jde totiž o svobodu, která ale nesouvisí s nošením roušek, ale s morálkou ... a vy místo snahy sjednotit tímto směrem síly, tak roze*írate a tak stojíte na straně těch zaměstnanců médií a politiků, kteří si myslí, že mohou všechno ....
K paní Lipovské ... má můj obdiv a vážím si její odvahy, já takovou nemám,.... nesmí prohrát, pak bych prohrál i já a i když to může vyznít pateticky i naše svoboda ....

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

To se vzájemně vylučuje.

Jaké úkoly dostala Lipovská ve vztahu k ČT nevím a nejspíš to nevíte ani Vy. Ale troufnu si mít názor, že o svobodě v morálním ani jiném slova smyslu v úkolenkách nic nenajdete.
ČBK usiluje o posílení vlivu na ČT a v takovém případě se i žena hodí. Navíc, když je (alespoň vnější fasádou) to civilistka.

Průměrný počet slepic: 2.9 (19 hlasů)

Ani Lipovská ani Kašparů nejsou vyslanci církve v radě. Stejně dobře se mohli nechat nominovat svazem zahrádkářů. Je to jen formalita.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

tam jako vyslanci církve. Jak jeden, tak druhý; pečlivě vybraní.

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

serete?

Průměrný počet slepic: 4.5 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

"Bojujeme za svobodu a demokracii. Díky vám za to,"

Průměrný počet slepic: 3.3 (12 hlasů)

a ostatní milchvilkové bojují za demokracii? To jako fakt?

Průměrný počet slepic: 4.4 (21 hlas)
Trvalý odkaz

hodně primitivně přes váš nectěný pokopec pojaté hodnocení jedné z členek televizní rady. Jak se vám líbí Xaver? Tlustý, potící se... ještě že tam máme vždy elegantního hokejistu Šlégra, bankéře Kysilku, kajakáře Doktora, lháře Šarapatku, naprosto neznámého předsedu a místopředsedu, že? K té jedné jediné ženě v radě, Lipovské, by byla potřeba nějaká sexbomba, třeba nějaká hlasatelka z Novy, nemyslíte?

Průměrný počet slepic: 4.5 (27 hlasů)

to je krasavice inteligentní.

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Hana Lipovská je vysoce inteligentní, pilná a houževnatá ultrakonservativní katolička a ultrakonservativní ekonomka.
Jejími hlavními vzory jsou Hayek, Smith a Akvinský.
V Radě je tykadlem ČBK, neb plní Poslání, k němuž je Povolána (oboje v náboženském slova smyslu; Vidlák bude vědět).
Baba Thatcherová by z ní měla noční můry; a že to byla nějaká sekernice.

Lipovská se prostě narodila ve špatném těle a ve špatném století.
Společensky je totiž pevně ukotvena někde v první třetině 18. století. Ale to neznamená, že by ve století 21. nemohla dosáhnout významných úspěchů; běda těm, kdo se jich eventuálně dožijí a nebudou ve "správné" společenské skupině.

Vzhled vůbec neřešte.
Bůh ji poslal do ženského těla a tak vypadá jako žena. Pro ni samou je ale forma zcela podružnou záležitostí.
Středobodem jejího vesmíru je Poslání, k němuž byla Povolána. Tečka.

Co se týče ostatních členů Rady, tak osobně si myslím, že se jí bojí. Ne proto, že by jim mohla přijít na něco pro ně nepříjemného, nýbrž proto, že je strašidelná. Což není nic pejorativního - fanatici jistí si svým Povoláním a Posláním takhle na ostatní lidi působí.

Průměrný počet slepic: 4.3 (23 hlasů)

Souhlas, Lipovská přemluvil aby to vzala monsignor Duka. Má jeho podporu. Dále má podporu nezanedbatelné části politické reprezentace. zřejmě i těch, do které by jste to neřekli.

Tak moc v televizi mlaskají.

Vhled do fungování televize jí dodává Bobošíková. Dohromady s jejím svatým odhodláním a podporou, ro je pro penězovody v ČT smrtelný mix, mající sílu způsobit výbuch, po kterém tam nezůstane kámen na kameni.

Proto také nejsilnější možná reakce imunitního systému. Schwarzenberg, Milka, senátoři, Milión chlívek.

Průměrný počet slepic: 5 (24 hlasů)

Já jsem taky věřící, nechal bych se přemluvit od našeho faráře=ale jenom jeho (husita) něco udělat pro společnost, ale jinak mě celá struktura církve je u zadku víc jak jejím odpůrcům, uznávám jenom "že tanečky musí být, stmelují, a hodnoty", takže jsem ultrakonzervativní nebo heretik nebo co jsem :D

Otázka zní, jak víš co všechno přesně vyznává=věří=dělá ona, že Víš, že jsi ji onálepkoval nebo správně ohodnotil? JEslti ji znáš, pak bych věřil, ale jestli ji znáš pouze z TV jako ČT, tak nezlob se, ale jenom nálepka, nálepka a zase nálepka na základě myslím, ale nic nevím ;)

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

Rada a její fungování bylo v takovém stránku. Všichni se znali, věděli, neb do toho občas viděli, věděli i mezi sebou, všichni asi i brali, společensky měli dojem, že se jim všichni klaní, berou je mezi sebe. Prostě pohoda.
A najednou "naplaveniny"! To je průser i na vesnici natož v Radě, kde se točí tolik peněz. Neznali jejich názor, reakce, nic na ně neměli. K tomu pověst, která je předcházela. Katastrofa!
Ono pořád platí, že potrefená husa se ozve.
Proto řve Šarapatka, proto vyvádí "umělci".
Těch 7 tisíc mega neschramstla jen ČT, za tím jsou taky úlitby umělcům a celému ansámblu okolo.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Vypadá to, že v Radě ČT byla klika lidí, která vždy přehlasovala ty, kdo měli chuť s poměry v ČT něco udělat.Poměr se obrátil s příchodem 3 nových členů, a klika ředitele Dvořáka, která dosud bránila veškerým změnám ve prospěch nezávislých informací, je najednou přehlasována. Hysterické kejhání potrefených hus a pár uniklých indicií ohledně platu Václava Moravce (kolem 90 tisíc měsíčně, http://www.skrytapravda.cz/domaci/2281-bere-vaclav-moravec-360-000-kcme… ) ukazují, že je co skrývat v hospodaření ČT, a že se zřejmě jedná o trestné činy. Pokud se některé odhalí, rázem udělají z politiků dnes hájících ČT spoluviníky krádeží. A to v dalších volbách nemusí přežít.
Do klidné hladiny rybníka kolem ČT spadl kámen 3 nových členů rady a teď vidíme vlny na hladině tím způsobené.

Průměrný počet slepic: 4.6 (24 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mafii v ČT nebylo nikdy možné rozkutat útokem na její neobjektivitu. Tam se každý útok odrazí, jak od gumobé skály.

Ale přes peníze, které tam tečou, to je jiná. 8 miliard, to by v tom byl čert, aby se tam nenašla miliarda, která jim zlomí vaz. Kdo se odváží pak podporovat tuneláře a rozkrádače?

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)