Obchodník s deštěm doobchodoval

Autor
Štítky

Krátký úvodník tentokrát od Petra Hampla

Dostal jsem od něj odkaz na jeho vlastní text o tzv. Velkém resetu, který podle mě více než vysvětluje všechno to, co jsme prokydali předevčírem. Pokud tedy někdo nebyl dostatečně uspokojen čtyřmi sty komentáři, zde je Hamplův článek: 

https://petrhampl.com/velky-reset

Petr Hampl je mi den ode dne bližší, protože jeho svět se obejde bez pedofilů v Kapitolu, obejde se bez spiknutí Iluminátů a přesto velmi trefně vystihuje většinu současných problémů naší západní společnosti. Počtěte si. 

 

A nyní už dnešní článek: 

Nerad bych, aby ve všeobecném zmaru našemu dvorku ušla jedna velmi velmi pozitivní informace, která by nám mohla rozjasnit den. Konečně po dlouhé době se něco povedlo a ještě můžeme mít radost z cizího neštěstí.  Už dlouho jsme se nemohli rozplývat nad dvěma mouchami sestřelenými jednou ranou. Takže než budete číst dál, všichni si skočte pro flašku něčeho ostřejšího, vytáhněte broušené skleničky a nalijte si. 

 

Vězte, že firma Sémantic visions a její šéf Franta Vrábelů opouští naše ministerstvo zdravotnictví a odchází sloužit... ano Bidenovi. Vlastně ani nevím z čeho mám větší radost. Jestli z toho, že u nás ubude jeden dojič rozpočtů a nebo že USA budou kromě Bidena rozvracet i české volské hlavy. Mám ve skříňce jedenáctiletý kubánský rum. Už jsem si přihnul. Dneska nemíním vystřízlivět. 

O Vrábelovi jsem psal článek 16. října po slavném Prymulově projevu, který tehdy působil, jako když Fantomas vyhlašuje svojí nadvládu nad lidstvem. Vrábel tehdy na chřipečkářskou i alarmistickou scénu působil jako červený hadr na býka a Prymula právě díky této postavičce za zády dostal první ťafku na důvěryhodnosti. Pamatujete? Stáli tam jak andělé smrti, jak templáři před pochodem na Saladina, jak smrtihlavové z nějakého hororu. 

Já v tehdejším článku tvrdil, že Vrábel je jen obchodník s deštěm, že ve skutenosti žádné sémantické vize nemá, že ta jeho firma nic neumí a on umí dobře kecat a vnucovat se do různých organizací a tam za drahé peníze dodává prezentace k ničemu. Prorokoval jsem mu neúspěch, zapomění a brzký vyhazov. 

Musím konstatovat, že chlapec se udržel déle než jsem čekal, ale jinak jsem jeho působení trefil docela dobře. Ukáže se, že nic neumí a ze všeho nejméně bude umět bojovat s dezinformcemi, protože ten chlap samozřejmě vůbec netuší, co dezinformace je.  V dnešní době jsme se už dopracovali tak daleko, že dezinformace je v podstatě všechno a zároveń nic. Rozdíl je v tom, kdo to říká. Když to říká EU, Česká televize, Bakalonovináři, Ferjenčík  a Pekarová Adamová, tak je to pravda pravdoucí. Když to říká Putin, Okamura, Babiš nebo Vidlák, tak je to dezinfromace. V takovém světě nepotřebujete žádné sémantické vize, pouze se potřebujete vlísat a k tomu vám postačí kvalitní anglický oblek, velké auto, pořádné hodinky a plná huba keců. 

Republika plná chřipečkářů, kteří nedodržují opatření, celá alternativní scéna je plná Vlastimilů, Carlosů, Margonů, Petrpavlů (bez urážky pánové - jen konstatuji, že lidí jako jste vy, je plný Pravý prostor, Větvička i další alterntivní weby. Ba i u Vidláka jste)  A na co přišel Vrábel? Jasně - pánové - váš chřipečkářský postoj máte od Putina. To on vás naočkoval, on vás nějak pomýlil, všechno co říkáte je ďábelský plán Ruska jak nás ovládnout.  Jistě uznáte, že je to skvělá příležitost, jak podojit ministerstvo bojem proti vám.  Já vaše názory považuju za pomýlené. Ale nijak nepochybuju, že jste si k nim došli sami a Putin se angažovat vůbec nemusel. Postačila Česká televize, která posledních pět let nedělá nic jiného než protlačovala správné názory a správné lidi. Když oni něco říkají, je nejlepší počítat s opakem. 

Vrábelovi stačilo dostatečně často opakovat slovo Rusko a Putina a peníze se jen sypaly... krásný bezpracný život, kancelář světlá a čistá, jako pracovní nástroj noutbůk, pracovní doba krátká, zisk obrovský. 

Bohužel Vrábel nepočítal, že se s tímto ruským názorem se nakonec ztotožnila celá opozice. Všichni ti kluci od Uršulky, od Sorose, od Gatese, od Iluminátů, od Bidena, od líbodémo, ti všicni dospěli k tomu, že nouzový stav nepotřebujeme a musíme okamžitě rozvolnit. Źe boj proti epidemii dělá sůdruh ministěr Blatník špatně, že opatření jsou přehnaná, zbytečná, že Andrej celé epidemii vlastně pomáhá, místo aby jí řešil.  Jinými slovy, bruselští soudruzi se nějak zázračně shodli s Aeronetem, Sputnikem, Pravým prostorem a dalšími majáky dezinformace. 

Představte si to Vrábelovo zděšení, když zjistil, že ruský narativ převzali i všichni ti Aspenové, Římští klubové, kamarádi milých krajanů i emigrantští vítači. Sakra... co s tím? Dokud měl ruský narativ jen Okamura, to se dalo... ale když ho má i Bartoš? Nebo Rakušan? A vlastně i Minář a ostatní? Co teď? Na tohle vás žádné sémantické vize nepřipraví, tohle nevyřeší drahý černý oblek a rolexky na rukách. Říkat, že je to ještě ďábelštější plán od Putina, jak nás destabilizovat, to už se úplně nedalo...  a jak se nedalo operovat  s Ruskem, byl celý Vrábel  najednou totálně v prdeli. 

A tak začal brečet a prohlásil, že mu vláda nenaslouchá. Tak určitě... nikdo nevydrží dlouho poslouchat kraviny o ničem. Takových Catonů je plná sněmovna, co prohlašují dokolečka, že soudí, že Rusko musí být zničeno. Moc velká konkurence Franto. Většina z nich to dokonce říká zadarmo a radostně a ty za to chceš peníze.

Takže náš obchodník s deštěm zjistil, že víc už náš stát nepodojí, další prachy mu zadara nikdo nedá, ale jak vidno kluk nezahálel a včas si zařídil náhradní angažmá. Bude dělat pro Bidena. Nepochybuju o tom, že tam bude mít práce dost, protože i v USA za všechno může Putin. Vzhledem k tomu, že jde o zemi neomezených možností, nejspíš tamní rozpočty podojí o něco víc. 

Vím, že mě čtou i na ministerstvu zdravotnictví - řekněte tam něko Blatníkovi,  že Vidláka by strašně zajímalo, co tam Vrábel za ty čtyři měsíce udělal. Jestli existuje alespoň jeden papír nebo nějaké desky a v nich nějaké eseje, nebo udání, nebo analýzy toho, jak Putin vypouští dezinfromace. Jestli je tam něco víc, než jen svodky Aeronetu nebo Sputniku. Vlastně bych řekl, že tam po něm nezůstalo vůbec nic. Jen faktury. Možná by bylo dobré, aby nějaký správný mladý, krásný a chytrý demokrat podal Bidenovi hlášení, co jsme mu z Česka poslali za dáreček. Pochybuju o tom, že tam někdo dokáže udělat větší škody než Vrábel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (92 hlasů)

Komentáře

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

ekoteroristy

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Isčenko zajímavě o změně(?) vztahu Evropa - Rusko
http://www.novarepublika.cz/2021/02/dalsi-nabidka-lavrova-nemusi-prijit…

Ledascos napovídá, že by mohl mít i pravdu. Jak tu píše víc diskutérů, jedeme z kopce.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Plukovník Pinoc...eh, Prymula a další už nemohou chtít zavřít již skoro pět měsíců zavřené hospody, nemohou chtít zavřít již skoro dva měsíce zavřené obchody, provozovny atd. apod.
A to proto, aby více zkrotili vira (viry), jeho účinky na populaci...
Respektive mohou chtít, avšak to by opravňovalo k reakci nechat je odvézt do blázince.

Je pak na uváženou :
Když by zavřeli nyní JINÉ provozy, JINÉ obchody (např. supermarkety)...a v důsledku TOHOTO opatření by se podařilo vira (viry) zkrotit ....nebyla by zde na místě otázka, zda tedy ta předchozí uzavření malých provozů, obchodů, služeb - zda to nebyl zločin (velkého rozsahu ?) ? Zda to nebylo zbytečné, zda nešlo jen a jen o restrikci ?

Na ja, lokajové jejich mohou ale i tak nadále hrát svou bandurskou :

"Až spojení předchozích restrikcí s těmi nově přidanými porazilo vir (viry) !!!! Bez předchozích restrikcí by bylo ještě hůře !!! Ať žije naše band....eh, naše vláda !!!

Nevěříte ?
Počkejme si.

Průměrný počet slepic: 3.1 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Ty naše lidské politické tanečky... Dneska na Osel zásadní článek o tom že z mutací poskočil virus na vyšší level - rekombinace. Umožnila mu to obří živná půda, tolik materiálu, každý nakažený je živá laboratoř, neměl žádný infekční agens v jakékoliv epidemii v minulosti. Asi prohrajeme... https://www.osel.cz/11600-kalifornske-monstrum-rekombinantni-covid-komb…

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Blbý bude, až zkolabují i pohádky. Šípková Růženka se nikdy neprobudí, protože si princ nelajsne sundat respirátor, aby ji políbil. Trpaslíci vyženou Sněhurku, aby nedostali pokutu za ubytovací služby. Honza bez očkovacího průkazu nevycestuje do sousedního království zachránit princeznu. Ze Zlatovlásky bude Zlatodredka, kvůli dlouhodobě zavřeným kadeřnictvím. Dlouhý s Bystrozrakým budou také v p.., protože Široký skončí kvůli nadváze na ventilátoru. Maruška nedonese z lesa jahody, protože 12 měsíčků se teď schází jen po Skypu. Babička od Karkulky umře hlady, neb to je ve vedlejším okrese, no a Jezinky maj smůlu, protože Smolíček jim neotevře ... nejsou z rodiny.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Princ se probíjí přes narostlé šípky do zámku, až se mu to podaří.
Příjde do místnosti kde spinká nahá Šípková Růženka, ale co to, kolem sedí již tři princové.
Ti mu dají ponaučení, užij si, ale nesmíš Růženku políbit!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

V

Průměrný počet slepic: 2 (5 hlasů)

In reply to by Kuzari Namáry (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co je to za nesmysly?

Všechen život je tu úplně stejně dlouho.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

R

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

In reply to by Kuzari Nakáry (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vzhledem k počtu generací jsou viry daleko modernější než my.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

každý den

Volný - 14:30 ve sněmovně
na plnou hubu

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Vláda vyslyšela naprosto logické volání po léčbě koronaviru, neb tím by byla snížena zátěž v nemocnicích a na JIP a taky by si mohl oddechnout personál nemocnic.
Vzhledem k tomu, že doporučená léčba starými známými léky by nepřinesla kýžený zisk, nakoupili jsme nový lék z Ameriky. Takže již žádný isoprinosin na recept u nás, žádný Groprinosin a Neosine volně z Polska za pár kaček. To si zase někdo namastí kapsu! https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-cesko-koupi-lek-na-covid-od-…
No hlavně aby to pomohlo. Obávám se, že v rámci strašení, čísla stejně porostou.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by Dan (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale k injekcnimu, takze nelze aplkikovat jako lecbu doba plosne. To je uplne jiny typ leku.
A ano Babis je svine.

Jednou jsem si musel dat sam injekci do prdele a nebylo to opravdu nic moc :)

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

No jasně, vše proto abychom se nemohli léčit sami. Pilulku spolkne každý, a píchnout se, to už není tak jednoduché. Cukráři by mohli povídat. Jinak souhlas, vidím jej stejně již řadu let. Není to o léčbě. O uzdravování už vůbec ne. Prachy jsou prachy!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

kdyby informace znela koupili jsme 5000 davek a jedeme to nasadit v ramci krizove situace a vyhodnotit, pokud se osvedci koupime dalsich x desitek tisic dle predpokladane potreby, tak to ocenim. Pokud to bude ucinne, ne jako remdesvir, a po aplikaci ve spitalu se tim snizi pocet pacientu s tezkym prubehem tak by to bylo nejlepe vynalozenych 20k per davka (tusim tak nejak byla cena) od zacatku epidemie.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by pes (neověřeno)

Trvalý odkaz

že se snaží a hledá kde se dá. Že to není žádná sranda už uznává i opozice. Měl byste se kouknout taky kol dokola. Dělají to samé všichni, hledají a hledají. Ono už to mává ekonomikou všude a lidi se začínají bouřit a všude.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by Dan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Inosiny NEJSOU léky na korunáče.
Jsou to PODPŮRNÉ prostředky, které MOHOU v NĚKTERÝCH případech zabránit zánětům nebo zmírnit jejich průběh.
Žádná LÉČBA -inosiny se NEkoná, protože to NEJSOU antivirotika.

Stejný účinek má i Banlamvinimab, POKUD ovšem je podán SPOLU s dalším prostředkem Etesivimab (nebo takňák):
https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-1…
Jestliže česká vláda nakoupila pouze Banlamvinimab, jeho účinky budou slabé nebo žádné. Takže čeští pacienti budou obyčejnými pokusnými morčaty, na kterých si US vláda vyzkouší to, na co si doma netroufne.

P.S.: Já spíš postrádám vyjádření epidemiologů k tomu, že zrovna ČR má tak alarmující čísla nákaz, hospitalizovaných a mrtvých.
Vládou to NENÍ.
V Kotlince musí působit nějaký faktor, který není přítomen nebo je přítomen mnohem méně v okolních státech. Neukázněnost podstatné části populace je jedním z hlavních, ale asi nebude ten jediný. CO je těmi dalšími?
Na to bych velmi rád slyšel od epidemiologů odpověď.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

ale předci jen mu v tomto věřim více než Vam, vy máte nejaký pudový odpor k lékům, fixní ideu že virová nakaza se léčit nemá, nebo jak ?

Prymula: Jediná učinná metoda
Bývalý ministr zdravotnictví a Babišův poradce Roman Prymula se domnívá, že protilátkové léky jsou nyní jedinou opravdu účinnou metodou, jak nemoc covid-19 léčit. Podle něj existují studie, které mluví o účinnosti 80 procent i více, řekl.

Preparát od Eli Lilly se podle Prymuly podává lidem, kteří už kvůli covidu-19 byli hospitalizováni a hrozí jim, že budou mít závažný průběh a budou potřebovat podporu dýchání. Pak by s účinností 80 procent měl zajistit, že člověk neskončí například na plicním ventilátoru.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

jako remdesvir, ale pokud bych si mel vybrat ( a stat se to muze kazdemu) mezi ventilatorem zitra a pokusnym lekem dnes, tak ihned podepisuji souhlas.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

zavádějící informace:
https://www.prolekare.cz/covid-19/bamlanivimab-redukce-virove-naloze-a-…

Bamlavinimab V KOMBINACI s etesevimabem se EXPERIMENTÁLNĚ podává AMBULANTNÍM pacientům právě proto, aby se PŘEDEŠLO jejich hospitalizaci.
Má podpořit jejich imunitu, aby se zpomalilo nebo zastavilo šíření viru v organismu a aby nedošlo k rozvoji vážných stavů.
U jednopreparátové terapie nebyly účinky prokázány, POUZE u kombinované.
Dalším problémem té žblabuně je, že zatím proběhla POUZE JEDNA PREKLINICKÁ studie, navíc u MALÉ skupiny věkově neodpovídající ohroženým skupinám, takže o SKUTEČNÝCH účincích žblabuně zatím vůbec nelze hovořit.

Ač moc nevěřím v účinky -inosinů, antiparazitik a dalších "zázračných" preparátů, přesto se domnívám, že by jejich použití bylo bezpečnější než nějaké narychlo uhňácané žblabuně. Minimálně proto, že u -inosinů atd. už jsou dobře známy vedlejší účinky, správné dávkování a vliv na infekci.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

takze jsem byl asi zbytecne optimisticky, a Babis populisticky vic nez jsem si myslel. Je to k prdu.

-----------

Kombinovaná léčba jednorázovým podáním bamlanivimabu a etesevimabu signifikantně snižovala 11. den po podání virovou nálož u ambulantních pacientů s mírnou až středně těžkou formou onemocnění COVID-19. Monoterapie bamlanivimabem oproti placebu virovou zátěž signifikantně nesnižovala. Další již probíhající klinická hodnocení se primárně zaměřují na klinický přínos podání neutralizačních protilátek proti spike proteinu.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

pro NOUZOVÉ podání:
https://www.prolekare.cz/covid-19/protilatkovy-koktejl-kasirivimab-imde…

Takže všechny tyto preparáty jsou NEschválené, NEprozkoumané a NEregistrované.
Tragikomické je, že SÚKL o bude povolovat pro nouzové použití podle stejného §, podle kterého by mohl povolit i Sputnik V. A zatímco ten, ač prozkoumaný a vyzkoušený, povolit odmítá (z politických důvodů), tak zcela nevyzkoušenou US žblabuň povolí.

U těch monoklonálních preparátů je ještě jedno veliké riziko - následná postinfekční imunitní reakce. Tu korunáč způsobuje dost často a použití preparátů na POSÍLENÍ imunitní reakce na přítomnost viru by mohlo způsobit, že tato následná závážná imunitní hyperaktivita se stane smrtelnou.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Naše specifiku? Omezení vláda jen vyhlásí, ale nevynucuje. Lidé se přizpůsobili a nedodržují, kontakty přesunuty do šedé sféry.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Takže taky opáčko.
Proto se neléčí ani pacienti s počátečním příznaky a nechá se to dojít až tak daleko, že je třeba špitál. Proto se všichni odborníci, kteří doporučují posílení organismu hned v počátku, definují jako dezinformátoři. Proto vyhovují otitulovaní, sice doktoři, ale se specializací na něco jiného, ale děsící národ. Proto se deklarují lůžka hlavně jako kovidová. Proto se kupují drahé léky i když by v počátku zabraly ty levné. Kdyby to bylo jen v padesáti procentech. Nikdo to ani nezkusil. I vakcinace, vedle toho, co má splnit, přinese zaintetesovaným určitý zisk.
Proč blokují Sputnik? Certifikace? To, co teď nakoupil Babiš ji taky nemá a kupodivu to nikomu nevadí.

Průměrný počet slepic: 3.2 (13 hlasů)

Já bych spíše rád slyšel lidi z ČNB a s nima spojené a na ně napojené. Kdy teda bude zapotřebí těch jejich " rezerv" (jsou vesměs tristní povahy - ve vztahu k otmu, co je to REZERVA a v opravdové krizi se i tyto takřka samozřejmě přes den smrsknou na tragicky komické) , kdy se začnou mobilizovat a používat. Až bude pozdě ?
Pak bude pozdě na to chtít se ptát - a co epidemiologové, mají si s kým (a s čím) hrát ?

Zavřete to všecko...ale i své huby, ať je to vyvážené. Až pak budete za poctivé organismy.
A asi i spokojeni budete. Pokud to dokážete spolu s VAŠÍ vládou. Která samozřejmě už neví jak se vypořádat s faktem , že hospody jsou už zavřené skoro 5 měsíců a malé obchody přes dva měsíce.....a co ?!??
Anebo ví ?
Kdo si ty krachující firmy a příslušné nemovitosti asi koupí ? Kdo na to má...anebo kdo má nadstandardní přístup do bank ?
Takový chcete ten " restart " ?

Jděte už do prdele. Do té, co tam lezete už leta...a furt ne a ne dolézt....tomu já říkám neschopnost !!!

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Z příbalového letáku ISOPRINOSINE :
1.Co je isoprinosin a k čemu se používá.
Isoprinosin je přípravek zvyšující přirozenou obranyschopnost organismu a posilující jeho imunitní odpověďˇvůči virovým infekcím. Působí zejména na složky buněčné imunity.
Má rovněž PROTIVIROVÝ účinek.
atd..

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

https://www.prolekare.cz/tema/hpv-condylomata-ari/detail/lecba-akutnich…

Studii provedl momentálně poněkud profláknutý prof. Beran :o))
Výsledkem studie je, že u mladých (50-) a jinak zcela zdravých a neobézních pacientů má statisticky významné účinky proti akutním virovým respiračním infekcím PODOBNÝM chřipce. U CHŘIPEK studie provedena NEBYLA.
U pacientů starších 50ti let (50+) účinek isoprinosinu strmě klesá kvůli zpomalující se imunitní odpovědi organismu. Čím starší pacient s nachlazením (protože u CHŘIPEK zkoušen NEBYL), tím nižší účinek isoprinosinu. Komorbidity jeho účinek eliminují ještě rychleji.

Ergo - pro ohrožené skupiny je naprd. Zcela a naprosto.
Pokud nyní říká Beran něco jiného, pak lže.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Zde není spor o tom, co prohlásí např. prof.Beran, ale o tom, co sdělí oficiální autorita. A to je přesně to, co musí být uvedeno v příbalovém letáku.
Jednoznačně účinná látka působí proti virovým infekcím. Ostatně i ve vašem uvedeném odkaze je uvedeno, cituji:
"Jednoduše řečeno: Isoprinosine (na rozdíl od specifických protichřipkových antivirotik) účinkuje proti jakémukoli viru bez ohledu na to, zda se jedná o viry akutních respiračních infekcí, herpetické viry nebo virus spalniček."

Napsali to mnohem lépe, než bych to dokázal já.
Ostatní uvedené argumenty o účinnosti platí naprosto OBECNĚ pro jakýkoliv lék a samozřejmě i pro vakcíny-viz současná účinnost Astry pro věk 55+.
Dokonce pozoruji, že od určitého věku je asi výhodnější vysadit jakoukoliv medikaci, v našem případě se stav pacienta pozoruhodně zlepšil (standartní léky na srdeční arytmii, tlak apod.).

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Občane, děkuji za rychlou odpověď, za 1 slepici. Jsem dokonce velmi potěšen.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Pokud jste to nebyl, potom se velice omlouvám..

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

kterým spolu s epidemiologem Beranem chtěli přesvědčit Babiše, že jsou i jiné cesty pro boj s epidemií. Plesy, hospody,občanská odpovědnost .

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/landuv-plan-na-boj-s-koronavirem-c…

Bože, ty to vidíš.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

na situaci s covidem v Praze. Tady máte info z první ruky (mé, a já to mám taky z první - dcera je MUDr. na Pneumologické klinice 2. LF UK v Motolu) - na dotaz "jako to u vás vypadá s covidem? je nějaká šance že se to zlepšuje, nebo naopak, máte toho víc a víc" odpověď "je to pořád zlé, pacienti mají těžké průběhy a jsou to mladší ročníky než na podzim"

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

o dotaz na Vasi dceru jaky ma nazor na ivermectin a nebo isoprinosin podavany, po odsouhlaseni osetrujicim lekarem, v ramci leceni doma ?

dekuji

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

1) v Motolu uvedené léky neindikují
2) odsouhlasení ošetřujícím lékařem je záležitost ošetřujícího lékaře

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Podle shody NFNZ, Konšpirátori.sk, Semantic Visions a Atlas konspirací:
Webová stránka New World Order Opposition (nwoo.org) je šiřitelem sporného či konspiračního obsahu
Podle Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky (NFNZ) se na webu objevují obsahové problémy:
Web se podílí na šíření sporného či konspiračního obsahu
Příklady nejčastějších konspirací
Projekt Blue Beam má zmanipulovat naše myšlení
Synagoga Satanova – Tajná historie světové židovské dominance
Tomáš Halík neoprávněně používá své akademické tituly
Ilumináti
Bilderberg

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Ale Bobuli to na tom videu moc sluší, tak to alespoň trochu kompenzuje.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Ten pá je připravený na vývoz. Bilden by ho zajisté ocenil, a nedovolil by, aby jeho záslužnou práci kazila nějaká....

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

V Rusku někteří US diplomaté požádali Moskvu o dávky ruské vakcíny Sputnik V poté, co Washington nedokázal zabezpečit v dohledné době dodávku dávek americké vakcíny, uvedli oficiální představitelé.
In Russia, some State Department personnel appealed to Moscow for doses of its Russian-made Sputnik V vaccine after Washington could not promise the delivery of U.S.-made vaccine doses in the near future, officials said.
https://www.washingtonpost.com/national-security/state-department-coron…

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Toho vašeho plukovníka vyfotili spolu s Tvrdíkem či exkomoušem Dvořákem v malém obchodě se sázkařským byznysem.
Zelená je tráva, a kdo lockdownem mává, ten pak vyhrává....

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

A chlastali tam?

Zatím bez slepic

In reply to by berkowitz (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bo ten jediný nemá roušku, asi nevěří na čínský virus. Nebo je očkovaný sputnikem.....
Měli ale prý negativní test. Nevím zda přes pojišťovnu, až tak mě to nezajímá - esli si nechali zaplatit státem, aby mohli trávit svůj volný čas na fotbale (ono to ale nebylo nic moc).

Však vy ho už z toho nějak vykroutíte, zkušenosti máte velké. Váš pán není přece kmán.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by berkowitz (neověřeno)

Trvalý odkaz

Utkání se hrálo do cca 20:45, takže to helikopterou v pohodě všici stihli dodom, před policejní hodinou. Možná někteří odešli dříve, ještě před závěrečným hvizdem. Snad nikdo z nich v prostoru VIP neusnul, mohl by přes noc zmrznout.
Jen považte - kdyby je do jednoho sebrala policie kvůli porušování předpisů na ochranu veřejného zdraví ! Taková ztráta pro celé české lidstvo !!!
Ty moderní dopravní prostředky - to je dobrá věc. Zeptejte se Zaorálka.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)