Obchodník s deštěm doobchodoval

Autor
Štítky

Krátký úvodník tentokrát od Petra Hampla

Dostal jsem od něj odkaz na jeho vlastní text o tzv. Velkém resetu, který podle mě více než vysvětluje všechno to, co jsme prokydali předevčírem. Pokud tedy někdo nebyl dostatečně uspokojen čtyřmi sty komentáři, zde je Hamplův článek: 

https://petrhampl.com/velky-reset

Petr Hampl je mi den ode dne bližší, protože jeho svět se obejde bez pedofilů v Kapitolu, obejde se bez spiknutí Iluminátů a přesto velmi trefně vystihuje většinu současných problémů naší západní společnosti. Počtěte si. 

 

A nyní už dnešní článek: 

Nerad bych, aby ve všeobecném zmaru našemu dvorku ušla jedna velmi velmi pozitivní informace, která by nám mohla rozjasnit den. Konečně po dlouhé době se něco povedlo a ještě můžeme mít radost z cizího neštěstí.  Už dlouho jsme se nemohli rozplývat nad dvěma mouchami sestřelenými jednou ranou. Takže než budete číst dál, všichni si skočte pro flašku něčeho ostřejšího, vytáhněte broušené skleničky a nalijte si. 

 

Vězte, že firma Sémantic visions a její šéf Franta Vrábelů opouští naše ministerstvo zdravotnictví a odchází sloužit... ano Bidenovi. Vlastně ani nevím z čeho mám větší radost. Jestli z toho, že u nás ubude jeden dojič rozpočtů a nebo že USA budou kromě Bidena rozvracet i české volské hlavy. Mám ve skříňce jedenáctiletý kubánský rum. Už jsem si přihnul. Dneska nemíním vystřízlivět. 

O Vrábelovi jsem psal článek 16. října po slavném Prymulově projevu, který tehdy působil, jako když Fantomas vyhlašuje svojí nadvládu nad lidstvem. Vrábel tehdy na chřipečkářskou i alarmistickou scénu působil jako červený hadr na býka a Prymula právě díky této postavičce za zády dostal první ťafku na důvěryhodnosti. Pamatujete? Stáli tam jak andělé smrti, jak templáři před pochodem na Saladina, jak smrtihlavové z nějakého hororu. 

Já v tehdejším článku tvrdil, že Vrábel je jen obchodník s deštěm, že ve skutenosti žádné sémantické vize nemá, že ta jeho firma nic neumí a on umí dobře kecat a vnucovat se do různých organizací a tam za drahé peníze dodává prezentace k ničemu. Prorokoval jsem mu neúspěch, zapomění a brzký vyhazov. 

Musím konstatovat, že chlapec se udržel déle než jsem čekal, ale jinak jsem jeho působení trefil docela dobře. Ukáže se, že nic neumí a ze všeho nejméně bude umět bojovat s dezinformcemi, protože ten chlap samozřejmě vůbec netuší, co dezinformace je.  V dnešní době jsme se už dopracovali tak daleko, že dezinformace je v podstatě všechno a zároveń nic. Rozdíl je v tom, kdo to říká. Když to říká EU, Česká televize, Bakalonovináři, Ferjenčík  a Pekarová Adamová, tak je to pravda pravdoucí. Když to říká Putin, Okamura, Babiš nebo Vidlák, tak je to dezinfromace. V takovém světě nepotřebujete žádné sémantické vize, pouze se potřebujete vlísat a k tomu vám postačí kvalitní anglický oblek, velké auto, pořádné hodinky a plná huba keců. 

Republika plná chřipečkářů, kteří nedodržují opatření, celá alternativní scéna je plná Vlastimilů, Carlosů, Margonů, Petrpavlů (bez urážky pánové - jen konstatuji, že lidí jako jste vy, je plný Pravý prostor, Větvička i další alterntivní weby. Ba i u Vidláka jste)  A na co přišel Vrábel? Jasně - pánové - váš chřipečkářský postoj máte od Putina. To on vás naočkoval, on vás nějak pomýlil, všechno co říkáte je ďábelský plán Ruska jak nás ovládnout.  Jistě uznáte, že je to skvělá příležitost, jak podojit ministerstvo bojem proti vám.  Já vaše názory považuju za pomýlené. Ale nijak nepochybuju, že jste si k nim došli sami a Putin se angažovat vůbec nemusel. Postačila Česká televize, která posledních pět let nedělá nic jiného než protlačovala správné názory a správné lidi. Když oni něco říkají, je nejlepší počítat s opakem. 

Vrábelovi stačilo dostatečně často opakovat slovo Rusko a Putina a peníze se jen sypaly... krásný bezpracný život, kancelář světlá a čistá, jako pracovní nástroj noutbůk, pracovní doba krátká, zisk obrovský. 

Bohužel Vrábel nepočítal, že se s tímto ruským názorem se nakonec ztotožnila celá opozice. Všichni ti kluci od Uršulky, od Sorose, od Gatese, od Iluminátů, od Bidena, od líbodémo, ti všicni dospěli k tomu, že nouzový stav nepotřebujeme a musíme okamžitě rozvolnit. Źe boj proti epidemii dělá sůdruh ministěr Blatník špatně, že opatření jsou přehnaná, zbytečná, že Andrej celé epidemii vlastně pomáhá, místo aby jí řešil.  Jinými slovy, bruselští soudruzi se nějak zázračně shodli s Aeronetem, Sputnikem, Pravým prostorem a dalšími majáky dezinformace. 

Představte si to Vrábelovo zděšení, když zjistil, že ruský narativ převzali i všichni ti Aspenové, Římští klubové, kamarádi milých krajanů i emigrantští vítači. Sakra... co s tím? Dokud měl ruský narativ jen Okamura, to se dalo... ale když ho má i Bartoš? Nebo Rakušan? A vlastně i Minář a ostatní? Co teď? Na tohle vás žádné sémantické vize nepřipraví, tohle nevyřeší drahý černý oblek a rolexky na rukách. Říkat, že je to ještě ďábelštější plán od Putina, jak nás destabilizovat, to už se úplně nedalo...  a jak se nedalo operovat  s Ruskem, byl celý Vrábel  najednou totálně v prdeli. 

A tak začal brečet a prohlásil, že mu vláda nenaslouchá. Tak určitě... nikdo nevydrží dlouho poslouchat kraviny o ničem. Takových Catonů je plná sněmovna, co prohlašují dokolečka, že soudí, že Rusko musí být zničeno. Moc velká konkurence Franto. Většina z nich to dokonce říká zadarmo a radostně a ty za to chceš peníze.

Takže náš obchodník s deštěm zjistil, že víc už náš stát nepodojí, další prachy mu zadara nikdo nedá, ale jak vidno kluk nezahálel a včas si zařídil náhradní angažmá. Bude dělat pro Bidena. Nepochybuju o tom, že tam bude mít práce dost, protože i v USA za všechno může Putin. Vzhledem k tomu, že jde o zemi neomezených možností, nejspíš tamní rozpočty podojí o něco víc. 

Vím, že mě čtou i na ministerstvu zdravotnictví - řekněte tam něko Blatníkovi,  že Vidláka by strašně zajímalo, co tam Vrábel za ty čtyři měsíce udělal. Jestli existuje alespoň jeden papír nebo nějaké desky a v nich nějaké eseje, nebo udání, nebo analýzy toho, jak Putin vypouští dezinfromace. Jestli je tam něco víc, než jen svodky Aeronetu nebo Sputniku. Vlastně bych řekl, že tam po něm nezůstalo vůbec nic. Jen faktury. Možná by bylo dobré, aby nějaký správný mladý, krásný a chytrý demokrat podal Bidenovi hlášení, co jsme mu z Česka poslali za dáreček. Pochybuju o tom, že tam někdo dokáže udělat větší škody než Vrábel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (92 hlasů)

Komentáře

Z těch minulých, současných, budoucích , platných...anebo neplatných ?

To se mi ale ulevilo, že domů se může.
Ale i do hospody, to když se o někom říká " je v hospodě častěji jak doma". A když ten dotyčný zrovna někde ubermenschuje, za státní, co rozdává Schillerová z našeho.

Ty, Carlos, už mě tam v tej maceše našej stověžatej zas začínáte dost srát. Ne že bych se kvůli vám nechal postříkat nějakou stříkačkou Pomáhat a Chránit, za to mi nestojíte, ale safraporte - vám za ně není stydno ? A pokud je, tak co s tím hodláte provést ? Nechat to tak ? Že se to zase " nějak stane" ?!
Na ja, že ani vám to nestojí....
A tak je to tu furt. Tak tu žijem.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

1419 1483 1618 .... ?

Zatím bez slepic

Je vakcinovanej ( vakcinaci si odpracoval na opichování lidí vlastnoručně), měl nátlamek, a v žádný funkci už není, tedy kromě poradenství/neporadenství ( Andrejko ho stejně neposlouchá).
Spíš by mě zajímalo, PROČ se nikdo tak nestará o ostatní postavičky z VIP tribuny. Třebas o Sašenku Vondrojc. Ten zase zaujal mě.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Takže vakcinovaní lidé s rouškou, kteří nejsou v žádné funkci (ta Prymulova - na vládně-poraděnkové úrovni...to dělá zadarmo , jen tak, aby se neřeklo ?) mohou jít na fotbal - coby diváci ?

Nebo snad máme uznávat opět nějaké ubermensche....a jen ti mohou....
Proč ale vlastně ?

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

A Sašenka dřepí v eurožvanírně za pár křížal?
A jeho vejvar není rozhodně blbejch 80 000 ročně.
Trošku větší rozhled pře dvorek by to chtělo!!!

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

Chcete po mně, ať dělám práci za vás. To ale neudělám - abych vyjmenoval každého kdo v tomto malém obchodě se sázkařskýcm byznysem byl. Proč taky ?
Z hlediska principu mravního, logiky, symetrie a krásy mě zajímá jen plukovník. Možná ještě tak exkomouš - ředitel televize.

Takže ta vaše replika je jen demagogickým pokusem jak odklonit pozornost. Pokusem prosťáčka, navyklého poukazovat na mlácení černochů....když už neví jak a co by.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/europoslanci-berou-temer-ctvrt…
Stačí přečíst.
A uvědomit si, že tyhle žvanily si platíme MY!

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Euro gendedo vyvážený pohled na týrání Navalného
https://nazory.aktualne.cz/komentare/predstavte-si-rusko-bez-putina/r~4…
Chudáček, novočokem málem zabitej všemi opuštěnej…
Jak za něj všichni přátelé Ruska orodují...

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

čínské vakcíny....co kdyby fungovala lépe než ty, co nám utrousej spojenci:

Napsal red
Kategorie: READING CHINA+
Zveřejněno: 18. 2. 2021 14:38

Podle zpráv v českých médiích nazval pražský arcibiskup kardinál Duka před nedávnem koronavir „čínským virusem“ a mluvil o „úniku biologické zbraně“. Jak to komentuje čínská strana?

Čínská strana si všimla příslušné zprávy a vyjadřujeme nad tím silnou nespokojenost a s poznámkami kardinála Duky rozhodně nesouhlasíme.

Je nutné poukázat na to, že hledání původu koronaviru je složitý vědecký problém a nepodložená podezření a úmyslná překrucování reality nemůžou nahradit vědecký výzkum. Odborníci ze Světové zdravotnické organizace opakovaně zdůraznili, že je „extrémně nepravděpodobné“, aby byl původem koronaviru laboratorní únik. Poznámky kardinála Duky tedy ignorují názory vědců a nestojí na žádném skutečném základu. Jsou tak neuctivé vůči vědě a neopodstatněně pomlouvají Čínu. Přední český vědec jasně poukázal na to, že kardinál Duka šířil falešné zprávy a příslušné poznámky byly „naprosto skandální“. České ministerstvo obrany k tomu uvedlo: „Žádný takový důkaz nemáme, ani jsme ho nikdy nikde neprezentovali.”

Čínská strana se pevně staví proti komukoli, kdo politizuje epidemii a stigmatizuje Čínu. Čínské velvyslanectví v České republice naléhá na kardinála Duku, aby okamžitě napravil svá chybná tvrzení a účinně tak eliminoval špatný vliv.

Jedině jednota a spolupráce jsou nejmocnější zbraní mezinárodního společenství v boji proti epidemii koronaviru. Upřímně doufáme v to, že lidé ze všech zemí budou přistupovat spravedlivě, objektivně a zodpovědně k nynější situaci a pozitivně tak přispějí k mezinárodní protiepidemické spolupráci a rychlému vítězství nad epidemií pomocí konkrétními kroky."

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

https://www.prolekare.cz/covid-19/inosin-pranobex-a-jeho-moznosti-v-pre…

Ewopharma je švýcarská farmaceutická firma, která vyrábí a dodává Isoprinosin.
Prof. Beran tuto firmu zastupoval v letech 2014-2017 na různých konferencích, kde přednášel o Isoprinosinu a jeho využití, a stejně přednášel na mítincích pořádaných touto firmou.
Dále se v r. 2015 podílel na klinické studii zaměřené na léčbu akutní respirační virové infekce pomocí účinné látky inosine pranobex. Studie byla financovaná společností Ewopharma a prováděná na území ČR a SR společností PPD.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Má ten lék výsledky? Kdo jiný by na něj měl upozornit, než ten, který jej testoval. Tedy, když to jiný, který z toho necítí prachy, neudělal. Jde přece o zdraví občanů, nebo ne?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Když už muselo být i dementní lysce jasné, že najíždíme na obrovský průser s hrozícím zahlcením nemocnic, byla urychleně zbourána polní nemocnice, která prý stála padesát miliónů.

Gratulujeme!
Mohli tam ale dát alespoň vany s hořícím koksem a využít ji jako provizorní krematorium.

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)