Generálka právě probíhá

Autor
Štítky

Krátký pravdivý úvodník: 

Na Andrejově učtech se objevil vzkaz, že dneska řekne pravdu a zřejmě to není hackerský útok. Naše novinářstvo se už od včerejšího večera vyžívá v nové palbě na premiéra, ale samozřejmě nikdo nic neví. Jak premiéra znám, nejspíš to bude dávno známá pravda o něčem, co nikoho už příliš nezajímá. 

Ale kdyby to bylo jinak, s chutí bych chtěl slyšet pravdu o Vrběticích. Ať už je jakákoliv. Se všemi důkazy tak jak se sluší a patří. Abych se buďto mohl naparovat nebo abych si mohl s klidným svědomím nasypat popel na hlavu a uznat, že nám vláda nelhala. 

 

A teď už dnešní článek: 

V posledních dnech šlo trochu stranou našeho zájmu Bělorusko... Od dopadení novináře Ramana Pratasevič (který splnil všechny naděje, které jsem do něj kladl) a velkohubého vyhlášení sankcí bylo najednou tak hlasité mediální ticho, až jsem si říkal, cože to ten Lukašenko vytáhne za kalibr, že naše pravdomluvná média najednou ztichla a jen občas vytrousí maličkou zprávičku...  

Jako by se najednou demokracii v Bělorusku začalo dařit, jako by Tichanovská převzala prezidentský úřad... Jako by tam nepokračoval Baťka Lukašenko... 

Člověk by si myslel, že to těm našim ojrofrajerům dojde - Lukašenko si vytáhl z letadla Ramana, ten začal takřka okamžitě zpívat a měl na ruce maličkou modřinku a po pár týdnech byl propuštěn do domácího vězení a za ním pustili jeho přítulkyni. Raman toho napovídal až hanba... A to vůbec nemluvím o tom, co je někde natočeno, ale prozatím nezveřejněno. Běloruský Šavel prošel osobní katarzí a proměnil se v Pavla. Byl za to Lukašenkem odměněn a tak můžeme všichni vidět, že i u diktátorů existuje pokrok. 

A ono ne... bylo třeba kromě diplomatického povyku i zavádět sankce a ještě více pracovat na svržení diktátora...

Jenže diktátorek se nezalekl. Když už EU zakázala běloruským aerolinkám lítat do Evropy, protože Lukašenko je fůůůj, začalo se létat do Iráku. Tam naberou plné letadlo ekonomických migrantů co mají 5000 dolarů na letenku, převezou je do Minsku, orazítkují jim papíry, odvezou je na litevskou hranici, ukáží jim směr Eurosajuz, hoši proběhnou lesem a jsou tu. 

Vzorná litevská ojrovláda má už několik týdnů hlavu v pejru... Letecký most z Iráku samozřejmě není velký, prý čtyři lety týdně nebo tak nějak, ale přesto to stačilo na to, aby Litva zachytila za měsíc víc migrantů než po celý minulý rok. Nikde samozřejmě není řečeno, že Lukašenko ještě nepřitvrdí a nepošle víc letadel. Byznys je to evidentně ziskový a člověk se až diví, jak snadné je ve válkou sužovaném Iráku možné najít adepty pro lůžko v německé tělocvičně za pět tisíc dolarů. Běloruské aerolinky jsou v černých číslech, kšeft jen kvete....

....a na litevské hranici se staví plot. 

Zároveň EU posílá do Litvy svůj Frontex a posílá tam táborové vybavení a řeší všemi možnými způsoby co s těmi migranty a kupodivu už se řešení našlo... Migranti, kteří jdou přes Bělorusko, to jsou zlí migranti, které je třeba chytat, ohadit plotem, zavřít do detence, kdežto migranti, které sbírá ve Středozemním moři Carola Rackette, to jsou migranti hodní a je velice nelidské, když je Orbán ohradil plotem a zavíral do detence. A takhle si tu žijem... 

Já jsem opravdu zvědavý, jestli Lukašenkovi ten Erdoganův recept vyjde. Tureckému sultánovi to zajistilo vliv, moc i peníze. Když si dupne, všichni se z toho podělají. Ale přece jenom, on má tu migrační krizi víc po ruce a snáze se mu organizují ty statisícové pochody.  Lukašenko to může dělat jedině letecky a to se dá dělat maximálně ve stovkách lidí denně. Na druhou stranu... existují i jiná letadla, existují celé pašerácké mafie, stačí jim umožnit přistávat v Minsku, kdo ví, co dokáží obchodníci s bílým i černým masem, když je vůle. 

V této chvíli je ještě brzo na hodnocení, ale pár věcí si můžeme říct už teď... 

1. Když Orbán stavěl plot, tak vlastně ani tak nevadil plot jako vadil Orbán. Zdá se, že Viktor si to uvědomuje a hraje podle toho. 

2. Vzhledem k tomu, jak krotce o všem hovoří naši pravdomluvní novináři, tak mají všichni stažené půlky a čekají, jak se situace vyvine. A je dost možné, že se potichoučku všechno vrátí do původního stavu a na demokracii v Bělorusku se zvolna zapomene. Neziskovky, co to u nás řídí prostě nedostanou peníze, Tichanovskou už nikdo nepozve a bude klid. 

3. Nedej Bože, aby si erdoganovského receptu všiml Putin... ten by mohl zorganizovat větší pochod než Lukašenko... Například v Afghanistánu je teď docela dost místních kolaborantů, co jim hrozí smrt z rukou Tálibánu, protože pomáhali Velkému satanovi. Při penězích zřejmě budou, protože někam ty americké miliardy musely přijít a hned za Amudarjou je železnice. Tam stačí ty statisíce Afghánečků ohrožených zlým Tálibánem naložit a odvézt je třeba až k lotyšské hranici. Deset vlaků denně... deset tisíc lidí denně.  Širokorozchodná to zvládne...  Úplně vidím ty dojímavé obrázky, kterak USA nechali lidi v nouzi a Rusko je zachraňuje.  Tálibán je vlastně také rád, že se zbavil páté kolony... všeobecná spokojenost... davy lidí jsou k hranicím EU a volají: "Germany". 

Zkrátka a dobře,doporučoval bych přestat s provokacemi východních diktátorů minimálně do doby, kdy budeme mít fakt pořádné ploty, k nim opravdové vojáky s opravdovými pravomocemi, protože by se brzy mohlo stát, že Walter Kraft bude mít pravdu...

V Afghanistánu jsme malou Evropu nepostavili, ale zato máme v Evropě spoustu malých Afghanistánů... tak aby nám Putin nepomohl vybudovat další... Generálka teď právě probíhá na bělorusko-litevských hranicích. 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (121 hlas)

Komentáře

Bojí se jich stejně jako ty předchozí vlády. Možná i více.
Bylo by zajímavé zjistit, zda jim dokonce nebyly za vlády AB (včetně jeho ministrování na ministerstvu dluhů)přesuny peněz ze státní pokladny (např. na úkor investic do zdravotnictví či pečovatelských služeb) navyšovány ......
------------------
Samozřejmě že potřebné neziskovky je vhodné dotovat, i například různé zájmové kroužky (čímž nemám na mysli např. spolky potetovaných milionářů v trenýrkách, kterýchžto soutěže de facto vlastní sázkovky a přes jejich manažování je dotují gambleři).

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

dotuje to zamini, které vládě, jak nám už dokázali nepodléhá a do jejich pravomocí nemá vláda co mluvit.
Jsme tímto postupem sice jediní kol dokola, ale bohužel je to tak.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

...je infiltrované a indoktrinované, tak zkuste fantazii, kam až se dostanete. Jedna z infiltračních buněk jistá západní ambasáda :)

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

že do nich tečou prachy spořádaně za všech ministerstev

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

v Afghánistánu nikde, zato spousta malých Afghánistánů v Evropě....to musí jeden ocenit a hořce, velmi hořce se zasmát.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Prave jsem se dozvedela, ze v Los Angeles zacinaji zase rouskove baly (od soboty v noci). A ne abyste si mysleli, ze ockovani tomu uniknou. Hop na spek!

Jinak dekuji za pekny clanek o Lukasenkovi. Dari se mu. Ma nekdo link na to, co ten Prasetovic nazpival?

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Lukašenko je u moci už tak dlouho, že si stačil vystřídat všechny pozice od našeho přítele po našeho nepřítele. O Lukašenka ani protiprávnost či nelidskost jeho jednání taky. Ano o ty disidenty v Bělorusku. Všichni jsou jen pěšáci krále.
Hrajeme divadlo s aktivní účastí diváků do scény. Právě hrají hru konfliktu USA s EU proti Rusku a Číně. Na Čínu si netroufneme, protože jsme ji sami nechali přerůst. Na Rusko si troufneme jen trochu, Tak naše rozhořčení směřujeme na okrajové zájmy jako Afghánistán, Mali, Severní Korea, Ukrajina, Bělorusko, Írán. Bojujeme proti nim stejně jako za svobodu Tibetu. Vyvěsíme vlajku, nasvítíme Eiffelovku a Braniborskou bránu a pár dalších staveb, semkneme se, uspořádáme seminář nebo konferenci, založíme think tank. Pro protivníky jsme nepřítel, kterého netřeba šetřit. Pro naše spojence a ochránce jsme jen kanonenfutter podlidí z východu, který se hodí jen k mašírování na Moskvu.
Tak si užijme to divadlo, kde nedobrovolně hrajeme vedlejší role statistů.

Průměrný počet slepic: 4.8 (47 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

a všechny ty výše uvedené žvanírny jsou rázem v prdeli.
Místo toho máme najednou desítky mrtvých, stovky pohřešovaných, tisíce zraněných, zatopené celé regiony, zřícené baráky, dílny, továrny, mosty, silnice, železniční trati. A tisíce lidí odkázaných na svépomoc, protože systém se ukázal být nahým a bezzubým.

Co na to např. NATO? Má tisíce pěšáků, ženistů, náklaďáků, řidičů, člunů, stanů, koordinátorů kdečeho... a... A NIC. NATO na to ani "bž". Jako by nebylo.

Průměrný počet slepic: 4.7 (37 hlasů)

mimo mísu.
Btw. jestli mají všechny státy ženijní jednotky ve stejném rozvalu, jako ČR, tak je jen dobře, že zatím nikam nejely.
Jinak pokud si dobře pamatuji, vstup zahraničních vojsk na území dotyčného státu podlého dosti komplikovanému povolovacímu řízení, voda nevoda, vítr nevítr, NATO neNATO.

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

...které by nožná byly nejvíc průchozí, jsou nadále ke stejným věcem, jako předtím. Na jaké věci asi psát nemusím, protože modří už dlouho vědí....

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

O Lukašenka ani protiprávnost či nelidskost jeho jednání tady nikdy nešlo. Ani o ty disidenty v Bělorusku. Všichni jsou jen pěšáci krále na šachovnici velmocenské hry.

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

https://www.youtube.com/watch?v=85aITdWIQUQ

Belgie by měla být docela bohatý stát, pokud mě paměť neklame. K tomu jsou však poněkud v kontrastu záběry ze zatopeného města, kde JEDNA policistka nebo pošťačka putuje po pás ve vodě od domu k domu s paddleboardem a s jeho pomocí stěhuje lidi do bezepečí. Nikde jediné hasičské nebo vojenské auto, záchranář - prostě nic. Jedna postarší ženská s paddleboardem.
Připadá jenom mně, že je něco v nepořádku?

Průměrný počet slepic: 4.8 (43 hlasů)

Tahle reportáž byla asi stejně reálná, jako policajt na Primě (policajtka normálně s sebou má mikrofon atd.?), ale záchranářů je tam docela málo.
Na dalších částech reportáží už se tam vyskytují aspoň 4 vojáci, 4 hasiči a jedno auto... :D
Na druhou stranu, vzpomeňte si na povodně 2002. Sice na pár místech hasiči na chvilku postáli před kamerami, ale většinou je taky nebylo vidět. Prostě je jich málo a nemají čas čekat na reportéry, až se dovezou z tepla redakce.

Když chcete hodnotit stav bohatosti, tak sledujte to, co je v pozadí. Delší dobu se v zahraničních reportážích soustředím spíš na vzhled domů, stav silnic a stáří aut. Tam se nejdřív projeví, jak na tom jsou doopravdy.
Je třeba krásně vidět na včerejších fotkách z Německa.

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

Podobných je na trubce hafo a jsou stejné - nešťastní lidi, kteří si nějak pomáhají navzájem, ale koordinované zásahy tamního IZS na nich chybí. Na rozdíl od Německa nebo Rakouska, kde "civilní obrana" naběhla vcukuletu a konala.
Reportáže jsou na trubce taky, ale tam už defilují politici a občas se i nějaký ten záchranář vyskytne. To opravdu spíš vypadá, že v Beneluxu prostě "šetří", nechávají "lid" napospas osudu a ten si prostě musí nějak pomoci sám.

Jo, baráky mají většinou pěkný, auta novější než u nás, kytičky, cestičky a tak. Mnozí, bohužel, MĚLI, protože teď mají ruiny :-(
Ze silnic jim voda udělala polňačky bez ohledu na to, jak byly udržované.
Sice báječně ušetřili na daních (Benelux je jedním z daňových rájů), ale když přišla katastrofa, zůstali odkázáni na sousedův traktor s valníkem a na paní s paddleboardem. A na střechu baráku, protože nikdo nevyhlásil poplach a evakuaci včas a oni nestihli utéci do bezpečí.

Za povodní 2002 jako první vyrazili "dobráci" a za nimi hned "stáťáci" dávno před kulminací.
Na postávání před kamerami neměli čas, protože ve středním Polabí sice voda neproudila jako při nynějších povodních, ale rozlévala se fakt velkým fofrem. Byl jsem toho svědkem a doufám, že už nikdy ničeho podobnéh nebudu. Dívat se na Labe tekoucí proti proudu byl příšerný zážitek.
Na hasiče nedám sáhnout; ti tady nasazovali krky fakt 24/7 a minimálně zpočátku veškerou pomoc organizovali právě oni. Nemít mezi sebou "dědky" s bohatou praxí z civilní obrany, byly by následky záplav mnohem horší. A policajti se taky rozhodně neflákali - už jenom to, že dokázali v Praze udržet dopravu až do uzavření posledního mostu, byl obrovský výkon (byli jsme ve skupince posledních aut, co projela přes Barrandovský most směrem na Pankrác; pod námi se valila hrůza a já se bál tak, že jsem vytáh cigáro než jsme dojeli na druhý břeh).

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

vlastní oči to, co dosti emotivně popisujete?
Neviděl...
Tak vidíte...

Jde o to, že na rozloze, v níž jsou utopeny, dejme tomu, čtyři vesnice, potřebujete minimálně ženijní prapor, aby bylo "něco" vidět.
To je jedna část problému (vyškolení lidé).

Druhá část problému - veškerá těžká technika je vám k naprostému hovnu.
Vysvětlím, páč jste s ní asi nikdy nepřišel do styku.

Technika je dosti zranitelná, i když to tak nevypadá.
Za druhé je poměrně drahá, protože Belgie ma hovno a ne zásoby z Varšavské smlouvy a soc prc přebytky (Tatry, budozery, blablabla)
Za třetí, když to utopíte, máte dva problémy:
1/ nepojízdný zkurvený kus železa
2/ další překážku navíc v následných záchranných akcích

K té zranitelnosti - pod vodou může býti cokoli, co nevidíte, a co nemá na tomto místě (např. zatopené silnici) co dělat. Kus betonu, ocelová traverza, šprajcnutý strom.
Když do toho kopnete nohou jako pěšák, odnesete to v nejhorším případě zlomeným palcem a odpajdáte po svých do sucha.

Když do toho najedete tzv. "speciálem" což je klon současných nákl. aut, je průser na světě, protože idioti v projekčních kancelářích neprojektují auta, aby vydržela aspoň něco - nejlépe všecko, nýbrž pro to, aby přežila posádka osobáku, v němž to nějaký manažér, anebo jiný MlaMoDyj (mladý dynamický jinoch) napálí čelně pod kola rozjetého tahače.
Dnes je naprosto běžná situace, která byla kdysi nemyslitelná. Tedy že osobák z protisměru utrhne náklaďáku přední nápravu a posune ji o půl metru vzad, pročež kamion "zcela nečekaně" zamíří prudce doleva a pak se všichni ohromně diví, kolikže mrtvol se válí na místě nehody.
Zpět k aktuální záchranné technice. Nemůžete chtít, aby kolová technika, která má výše popsané kvality podvozku a plastovou olejovou vanu (!!!) motoru, stejně jako plastové spodní dekly převodovky a rozvodovky (pokud rozvodovku vůbec má), prováděla rejdy ve metrové vodě, nemluvě o takových vychytávkách, jako jsou např. hydralulické pohony předních náprav (obyč tlakové hadice dvacet cm nad terénem) a elektronických systémech ABS a spol., které s vodou taky moc nekamarádí. To fakt jen bejvávalo.
Takže vám zbyde jen pásová technika, které asi ani v Belgii nebude moc. Belgie totiž rušila standardní armádu mnohem dříve, než my ČSLA. Nemluvě o kolaterálních škodách, které taková technika nezbytně způsobuje, páč výhled je nula, manévrovací schopnosti jsou nula.
Dále bych mohl asi tak hodinu spisovat hovna, která přinesly automatické převodovky, ale to už je jen rozmazávání původních výkalů po bílé zdi.

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)

My jsme v r. 2002 akorát na přelomu července a srpna kupovali v Polabí barák a drandili jsme mezi Prahou a XY skoro denně. Naštěstí NIKOLI v zaplavené oblasti.
Co se dělo, jsem viděl na vlastní oči setsakra dobře. Vč. toho Labe tekoucího proti proudu.
Naštěstí to tady neproudilo jako v Německu, Belgii, Švajcu a pod.

14.7. voda kulminovala, 15. 7. začala opadávat a dnes už leckde uklízejí a sčítají škody.
V Německu a Rakousku to funguje jako u nás - IZS a armáda naklusaly, jak to jen trochu šlo.
V Beneluxu naklusali obyvatelé s lopatami, traktory a valníky a musejí se snažit sami. Holt, daňový ráje.
Nebetyčný rozdíl.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

s těžkou technikou jsou vně zatopených oblastí poněkud mimo mísu?
Mimo zasažené zóny se řeší logistika, nikoli záchranné operace.
Směšujete jablka s hruškami. Těžká technika je v první fázi při zachraňování životů většinou k naprostému hovnu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

Já se doteď domníval, že čluny, pontony, přepravníky pro ně, obojživelná vozidla a auta upravená pro pohyb ve vodě etc. jsou a) použitelné v zaplavených obastech a b) použitelné pro záchranu lidských životů.
Ale když ne, tak ne.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

čluny. Tedy klasické čluny s motorem do 350 ccm,včetně nafukovacích hybridů.

Pontony - vůbec netuším, co nazýváte tímto slovem.
https://www.acr.army.cz/technika-a-vyzbroj/ostatni/*kopie-1:-pontonova-…

Btw. když jsem hledal odkaz, zjistil jsem, že slovem ponton označují někteří dvounožci i obyč nafukovačky. To se pak nedomluvíme opravdu na ničem.

Přepravník máte na tomtéž obrázku. Buď původní T-813, anebo novější T-815. V případě záplav k naprostému hovnu, protože potřebujete čitelnou vodu a pevný břeh, umožňující nájezd techniky na zbudovaný most.

Obojživelná auta ve vašem pojetí u nás neexistují. Z vojenské techniky uměla plavat obě pásová BVP
http://www.vhu.cz/exhibit/bojove-vozidlo-pechoty-bvp-1/
anebo
OT-64
http://www.vojensko.cz/ot-64-skot-r2
tohoto drobka jsem dokonce viděl v hasičských barvách.
Z vojska byl už vyřazen, přestože byla možnost jej relativně levně modernizovat (no fuj!!!)
Pro potřeby záchranářů při povodních naprosto ideální stroj.

Dnešní Pandur ještě neabsolvoval plavecký výcvik, takže hovno.

Auta upravená pro pohyb ve vodě - tak to fakt netuším, kam se zatoulala vaše mysl.
Tzv. terénní vozidla sice mají zvednuté sání pro motor mnohdy až nad střechu, ale to je docela k hovnu, páč neplavou a jakmile se dostane hladina vody nad alternátor, anebo akumulátor, případně některou důležitější řídící jednotku, nastává problém poněkud grandiózních rozměrů, protože dnešní auta bez elektriky prostě nefungují.
Toť v kostce vše.

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

nastřelil nikoli podle ksichtů prodejců, nýbrž podle provozní hmotnosti. Tedy tak, aby s takovým mackem poradili dva chlapi. Nic většího smysl opravdu nemá, pokud to nemůže přijet po vodě.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

Targusi, vy máte takovou smůlu, že vždy když se rozepíšete o nesmyslech, tak si to přečtu.
Víte v tom nešťastném roce 97 nás sesbíralo OTEČKO. Nic se tomu OT nestalo, drandilo vodou a sbíralo nás něšťastníky. Jistě víte co je mašíbl!

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Kopíruji sám sebe.

Z vojenské techniky uměla plavat obě pásová BVP
http://www.vhu.cz/exhibit/bojove-vozidlo-pechoty-bvp-1/
anebo
OT-64
http://www.vojensko.cz/ot-64-skot-r2
tohoto drobka jsem dokonce viděl v hasičských barvách.
Takže asi tak.

Kolik je vy výzbroji AČR těchto kousků k dnešnímu dni, zjistěte si sám.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

ale reportáž. Bohužel. Ta paní/záchranářka s mikrofonem, dle nápisu na bundě, byla odtud
https://www.rtbf.be/
zřejmě i s profesionálním kameramanem azvukařem. Jo excluzivní reportáž se počítá.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Pokud se tam dostali i reportéři, měli tam už dávno kmitat záchranáři.
Leč nekmitali.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Vrabčák (neověřeno)

Trvalý odkaz

...taky postáli u Vrbětic, aby neviděli, jak policajti z auta sledují pyrotechniky, jestli se jim zdárně podaří zvětšit požár :)

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Jako v Německu, něco je tam špatně.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Ta brodící se žena s paddleboardem - nebyla to Jourová ?
To by pak mnohé vysvětlovalo.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Joura na pádlobordu - jo to by dávalo smysl.
"Ničeho se nebojte, Únie pomůže!"
"No a kde je ta slavná Únie, paní Jourová?
"JÁ jsem únie!"

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Západ je v šoku! Projev Lukašenka u hradeb Brestské pevnosti

Poslechni si a přemýšlej kde je pravda ...
EU v noci 22.6,2021 v den 80. výročí napadení Běloruska vyhlásila sankce proti Bělorusku.
zemi, kde zemřel ve válce každý třetí obyvatel.

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

EU uložila nové sankce na Bělorusko . Jaká náhoda , přesně 80 let po napadení Běloruska a fašounek Maas jinak ministr zahraničí
Německa sankce doplnil výrokem, že se tyto musí rozšířit na celé odvětví Běloruské ekonomiky.
A co na to Lukašenko? Ptá se Maase.
Kdo jste vy?
Včera se kající Němec a nebo následník fašistů?
Kdo jste? Odpovězte! Veřejně.

Co myslíte , odpoví? A odpoví-li , řeknou nám to taky v ČT v těchto souvislostech?

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Radši bych, kdyby je Putin vozil vlakama širokorozchodnou směr Vladivostok a půjčil jim člunek směr Aljaška. :-)

Průměrný počet slepic: 3.8 (16 hlasů)

In reply to by AB (neověřeno)

Trvalý odkaz

A až se Aljaška vrátí zpět do Ruska, co by s nima pak dělal?
A nepozvali je medvědi z Aljašky, Mamámerkel.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

In reply to by AB (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když by zamrzla Beringova úžina, mohli by i pešky...

Americký frontex by jim pomohl, respektoval by jejich lidská práva...

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Oceánem na kře ledové.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

V Afghanistánu jsme malou Evropu nepostavili, ale zato máme v Evropě spoustu malých Afghanistánů..
---

Jen ty malé Afgánistány byly v Evropě už dávno před tím. Jaksi s tou válkou nemají co dělat.

Základ problému je, že si Evropané musí hrát na hodné. Mohou být svině. Někteří si to i dokonale užívají a ničeho se neštítí, ale musí mít možnost si to něja okecat a hrát si na hodné.

Halasný obhájce komunismu, si zároveň hraje na nepřítele násilí, to už je na psychiatrii. To, že ten socialismus bez násilí prostě nezavedete, to bude prostě popírat a popírat navěky věků. Protože si chce hrát na hodného.

Na západě mají to samé. Hrají si na "rozumné", bojí se nálepky extrémista, ale žádný extrém, který se provede na sousedovi jim není dost extrémní, aby se souseda zastali.

Ono bojovat v Afghánistánu a bojovat v malém Afghánistánu ve vedlejší ulici, jsou dvě naprosto odlišné věci, protože jednou jste na straně systému (kterej to dělá za vás), ale podruhé proti systému a ten systém vás klidně semele, když se vzepřete.

Ono je totiž daleko snadnější se dívat stranou, popřípadě si kopnout v partě do ležícího, než jít a rozbít někde na hajzlu hubu angažovaný učitelce, co zve do školy neziskovky, protože ta učitelka se může bránit, může pak jít volat fizly, může se to pak vyšetřovat, můžete jít před prokurátora atd. Je snadnější nad tím mávnout rukou, protože jde jen o vaše děti a problémy z toho budou mít až deset, dvacet let. Na rozdíl od ležícího, do kterýho režim už sám od sebe kope - tam se vám nic stát nemůže.

Žádnej primitiv není tak primitivní, aby nepoznal zbabělce. Proto cikáni řvou a vyřvou baráky, kde vy si je musíte sami zaplatit.

Proto tady jsou ty malé Afghínistány a byly by tu, i kdyby v tom Afhgánistánu Američani nikdy neválčili.

K tomu abyste s režimem kopali do sousedů, k tomu nic nepotřebujete a zvlášť ne morálku a zvlášť ne odvahu. Na to vám stačí jen bejt takovej malej hajzlik. Zato říct příbuzný, co se vám zkurvila s muslimem, že je kurva, se kterou se už nehodláte stýkat a muslimovi, že jeho prorok je vrah a úchyl, to už vyžaduje sakra odvahu, protože ta svině se bude mstít ještě za 30 let. To si zbabělec radši vymyslí, že máte stejnýho boha, i když jeden je o sebeobětování a druhý o násilí.

Když byl v Německu vrchol s migrační krizí, tak se občas zaslechlo, že někde Němci přivezli z jatek prasečí vnitřnosti a znečistili jima plánovanou ubytovnu a migranti tam pak už sami od sebe nechtěli.

Máte někoho, s kým byste do toho mohli jít, když už byste si troufli?

O tom to všechno je.

Ani za vás nikdo nehne prstem, protože vás zná jako zbabělce, tak proč by to dělal. Ať si zbabělci vychcípaj, protože oni také nechávají chcípat.

Průměrný počet slepic: 2.8 (38 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bez náslilí nezavedeš jakýkoliv režim, ani ten co by se líbil tobě ;)

Pak by jsi zjistil, že jako vždy určitá část lidí bude rebelovat, budeš je muset řešit a použiješ proti nim násilí ;)

Pak zjistíš, že tvoji kolegové co zavádí tvůj vysněný režim, tak překvapivě někteří z nich jsou sociopati apod., kteří začnou zneužívat své postavení v rámci systému a někomu budou kopat do dveří apod.

A takto se dá pokračovat, ve výsledku zjistíš, že i tvůj dokonalej systém je úplně nahovno, jako všechny ostatní, tedy tey ne, ty půjdeš jako beran dál a jak se ukázalo v minulých příspěvcích, tak pokud by se někdo nepodřídil a měl jiný názor a nedej bože i sse stavěl na zadní, tak se nebojíš sáhnout mu na děti...

Je 30 let po revoluci a ty jedeš mstu dále, takže nejenom muslim, ale i Čmoud a jiní dokáží být mstivý viz zákon na slovensku o důchodech a najednou, ho chcou i v ČR :D

Čmoude, jak některé myšlenky, to o zbabělcích jsou pravdivé, tak tvoje aplikace zase ukazuje "mám klapku na očích a ve výsledku i když to myslím dobře, zase to řádně poseru jako v poslední době pokaždý" ;)

Hlavně oceňuju tvoji oschotu nehcat všechny pochcípat, to ukazuje, že jsi fakt lepší jak ti komunisti co ti kopali do dvěří (reálně sociopat, který jsou i dneska), fakt jsi lepší jako oni :D

Průměrný počet slepic: 4.3 (36 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

myšlenkových gulášů našel a ocitoval, už jste mohl mít dávno splněno.
Místo toho hromadíte písmenka a nekonáte.
To neděláte dobře.
Já čekám.

Ad učitelka...
No, jestli jste někde vnikl do školy a tam na hajzlu rozbil hubu učitelce, pak měl na krku prokouše a "musel prchat před zvůlí režimu", tak to už se nedivím Vašim zvráceným názorům. Zvlášť, jestli Vás poslali třeba do Cizinecké legie a tam se s Vámi někdo poněkud více "nemazal".

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)

Co konáte vy, aby tady nebyly malé Afghánistány?

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

...HOĎ KAMENEM

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Ten koná, aby tady byly.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Ta další den odkladu.

Až vám poprvé rozbije hubu nějakej muslim, tak si vzpomeňte - jestli to přežijete.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jen ty malé Afgánistány byly v Evropě už dávno před tím. Jaksi s tou válkou nemají co dělat.
-------

Kolik jich bylo pred 21 lety kdy amerika zacala bojovat proti terorismu terorem na civilistech ve slabsich zemich ?
Podivej se zpatky a uvidis ze je to valka proti evrope kdyz amerika je daleko za morem a do evropy se da dojit.
A vysledek? Spousta zemi v rozkladu, chaos, migranti.

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

V těch velkejch městech samozřejmě několik.

Muslimové žádnou válku v Afghánistánu nepotřebovali, aby někde udělali atentát nebo jen někoho zmlátili nebo pobodali nebo rovnou zabili.

Klidný nový rok v půlce devadesátek znamenal, že v ve velkoměstě hořelo jen pár stovek aut.

Vůbec nevíte o čem melete.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

...zaměnil slova jako je např. " muslim" za slovo např. "žid", byste zřejmě už seděl taky v ubytovně, už postavené, místnosti se tam ale zamykají i odemykají výhradně zvenčí.
Možná by vám tam vidlák ze svých jatek přivezl nějaké ty prasečí vnitřnosti, to kdyby hrozilo, že vám na celu šoupnou nějaké žid...eh, muslimy. Štětku byste určitě někde splašil, mazat umíte, co víc si přát ?!? O tom to všechno je.
---------------------------
Pozor na tyhle hrátky s odvážnými plány, geroji kdysi to antikomunistického gaučového odboje, nyní antimuslimského ! Byla by škoda ztratit tak na dva roky kontakt s občas to přeci jen aspoň trošku zábavným chlapíkem.

Hezký den.

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)

Přece mi nebudeš vykládat, že jsi ty kdy v životě byť jen prošel no-go zónou.

Jako vždy jen hloupě žvaníš a nevíš o čem. Jsi jak soudruh občan.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)