A máme po Starostech

Autor
Štítky

Dneska jsem chtěl opět rozebírat Ukrajinu, protože se tam dějí pozoruhodné změny, které se navíc dost podobají mým analýzám na začátku konfliktu. Tož jsem chtěl machrovat, jak Ukrajinci přiznali, že v bojích u Kyjeva spolu bojovala ukrajinská armáda a nervózní ukrajinská domobrana, které neprozřetelně rozdali automatické zbraně a molotovovy koktejly. Že Rusové od začátku neměli zájem Kyjev obsadit, jen tam jejich nepočetné jednotky tajtrlíkovaly, přesouvaly se a budily dojem, že jich je o hodně víc, že většina těch tanků zničených Javelinem byla ve skutečnosti jen poškozena, posádky se z nich ve zdraví dostaly a pak tank odpálily, aby ho nemohla použít protistrana a z toho byly ty odtržené věže… Zkrátka je toho ještě mnohem víc, co teď vylézá na povrch – zahraniční tisk už začíná své národy připravovat na porážku a zkouší si zachránit velmi pošramocenou reputaci… Chtěl jsem být jízlivý a odporně ironický, protože naši Etzlerové a Dorazínové to ještě nepochopili a stále referují o velkém ukrajinském vítězství.

Leč… musím si to nechat na jindy. Kauza našich bojovníků proti korupci a za lepší politické prostředí nám stále bují a jestli to takhle půjde dál, za pár dní bude mít Fiala po Starostech.

A máme po Starostech – litterate.cz

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.8 (32 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

To posmolil až do nebe!
Rychetsky se chytá za kebuli a běduje.Co mě to stalo prace tě ty pitomče dostat k moci a ty aaaa posereš všechno na co šahneš!
Většiho pitomce jsme nikdy ješté nezvolili!
On se rozplácne tak nebo tak,dobře,ale co mý voliči ááaaaaaaaa dýt nemame ani plán jak dodat panu bohu jeho oblibence z petikolký,když je tak miluje a jen on je chce je k sobě do nebe, tady se aaaaaa mrcasime nic kloudneho nevymyslime a chceme sami vládnout?
Prý neni vůdce tj lidove fujer!Dyt to neni pravda,vůdcem může být aaaaaaaa každý,kdo přijde s napadem bodz do PNZ,pokud možno dobrym!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (8 hlasů)

Lžou,že to zavinili Rusaci!
Kdeže,to zavinila nenažranost kapitalistů,kteři vyanaalezli způsoby jak se zbavit nejen dělniků a rolniků,těm pomohll strejda Marx,aby zbohatli v socialismu a zmizeli a stali se buržoasii!
Jen si vzpomente jak tiskli dolary ýaaaa půjčovali je kamošů majitelům už tak velkych peněz téměř bezúročne ti s nimi hrli na burze a počtace kupovaly aaaaaa prodávaly akcie,hnaly je pes noc áa po celém světě a rano byly vydělány MILONY doláců z ničeho!
Nebylo třeba postavi továrnu a vyrabět ledničky rukami dělniků,ty pak teprve prodat a vydělaji všchni
iaaáa
To odpadlo a tak se poradili aaaaa 29.3.2019 banksteři jak obrat CELšyyy svět ovšem to se dozvěděl i strejda Putin a vi to i Tramp,proto nechtel byt aaaaa ani presidentem a jistě jste si všimli,že chtěl jenom spravedlivé volby!
Řekli jsme to i fujerovi KSČM,ale ten nemel nic jineho na praci než položit nebohé komunisty na lopatky a kdy byl v Parlamentu tak tam s Babišaem áaáááaadh doslova odhajloval ten nýnejsi Policejni stat a to mu umo6nily avadne stanovyáaaáaaaaaaaaaaaaaaaaasass!
Tak co knedlici je to pravda nebo ne?

Průměrný počet slepic: 2 (8 hlasů)

Je to stejně jako za dobý cinkalistů,když by někdo vyavětlil projevem co se bude dit až občany okradou o jejich továarny, penize a dnes salamovou metodou o všechny usporý inflaci a možná brzy hyperinflaci! aaaa to
Anonymovi ped nosem!!
No šla jsem před časem do hospody na pivo a bylo tam nejen WI FI,ale i narvano, otevřela jsem počitač a cosi psala.

Tak se mě chlapi ptali co dělam! Ptala jsem se jestli maji v bance uspory,prý ANO!
Tak jsem jim řekla,že piši jak jim všecko bude brzý ukradeno!
Jeden miglanc jako je tady Anonym mi rika.

Mi nic nemohou ukrašt. aaaaaasat mam to všecko na heslo!
A ten anoym ma pry ty piliny v hlavě taky anaaa na. heslo,že ano knedliku?
Vše se už uskutečnuje ale cinkalisti opet nevěři!
O schůzce banksterů psal podrobne Protiprouda,stanova KSČM jsi knedliku nevidl a zakon o Policejnim satatu je napsn tak,aže i kdyžááaáaaaaaabudeša vidět neporozumis mu jako cely oblafnuty prdlament plny nami zvolenych zločinců.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Jmenovec Anonyma to minule vyhledal na Googlu,kde je to sepsano pro takove kaštany aaaayaaaáaáaa ve formě jakesi fantasie!Proč jsi ty ořechu nedodal versi inžinýra špecialisty,která visela na Pokecu?

Ten chlap je člen AA teamu SV a nevi o tom!No žadná škoda aaaaa stejně by jste saláti z toho nedokazali vyvodit co vas čeká!
Ono totiž rozhodnuti banksterů už ani nepůjde odvolat a Ukrajinci mohou být raaaááaadi,e se před nim snaži Putin svoje bratry aaaaaa ještě áaaaa v posledni chvili zachranit!
Doktor Skala o tom mluvil,že ho jeden senátor informoval o tom jak se Ceenský áaaaaa kady tyden učastni porady v Kremlu a dostava tam úkolya,které poctivě plni!
Vycet jsem tu dala minule a zacina tim,že rekordně posilil rublaktivně obiráaaaaAááa Capat o zbraně,penizeaadáaaroval Kryma,aaaa luxuje podnikatelům z EU aaaa ČEska penize,ubral plyn cele EUa,doporuuje polakuma,aby udělali stejnou chybu jakaoa pan Hitleraktery pustil rusaky do Evropy a mnoho dalsiho!áá

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

"Jestlipak má Vítek také krásnou momentku, jak šňupe koks z vyvinutých ňader nějaké slečinky?"

Toto mi připomíná jednu historku. To měl kdysi jeden můj kámoš bordel a já s přáteli jsme vyráželi na rockový fesťák do Trutnova. A tento by taky rád jel, ale neměl za sebe záskok a pokud provozujete bordel, tak tam máte slečny, které tam ale nemůžete nechat samotné, protože by mohl přijít nějaký ujetý zákazník, úchyl a vy máte povinnost se o své zaměstnankyně postarat. Takže byl v práci. Ale večer v pátek jim říká: "Holky, stejně moc zákazníci nechoděj, serem na to, jedeme za klukama do Trutnova" Tak podnik zamkli, on napáskoval 4 holky do auta a přijeli za námi a tam s námi až do neděle pařili.

Jenomže on je přivezl osobákem a slečny taky musely někde spát, tak jsme si je rozebrali. Já tam tehdá byl velkou dodávkou, tak, že dvě uskladním. Což jsem taky udělal. Upozorňuji, že žádná erotika se neodehrávala. Jednak pro ty slečny byl sex denním chlebem, tak si nebudou tahat práci do volného času a já byl na rockovém festivalu a to když pak ve 3 ráno, po 15. pivech, deseti rumech a pár jointech uleháte, tak jste rádi, že jste se trefili do dodávky a nějaké erotické kratochvíle jdou mimo vás.

Ale pak jsem se ráno probudil. A jak psal Vidlák o té momentce, tak tohle tehdá někdo vyfotit a ukázat to mé manželce, tak ta by mě moc nepochválila. Já ležel na zádech a jedna slečna si zvolila za polštář mou hruď a druhá mé levé stehno. Já si připadal jak paša v harému, ovinut dvěmi vnadnými slečnami. K ničemu nedošlo, pak jsme zase vyrazili na muziku, ale rád na to vzpomínám. Ale pššštt! Tý mojí toto neříkejte.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Asi jsem něco propásl,nezaregistroval jsem Váš návrat na světlo kydů.
Jsem rád,že jste překonal nějakou krizi a kydy budou pokračovat.
V prvé řadě mne zajímá,jestli jsou všichni kydači zdrávi a ochotni přispívat,proto uvítám,když nějak ozvou příspěvkem.Moc bych také uvítal,aspoň,když ne článek,tak aspoň příspěvek od paní Petry.
Jinak událostí se na nás hrnou moc rychle a do toho potravinová soběstačnost,nabírá důležitost.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Já jsem cca před třemi týdny panu Vidlákovi poslal článek, dle mého nekonfliktní, který by teoreticky neměl nikoho nasrat. On mi odepsal, že ho dá v neděli. Bohužel, nesdělil mi, jakou neděli měl na mysli. Zatím tato neděle patrně nenastala (nebo spíš on na to zapomněl, halt toho má moc).

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Omlouvám se Berrnarde. Prachsprostě jsem zapomněl. V poslední době mi píše strašně moc lidí a já si překouřil hlavu jinými informacemi. Jdu to dát do zásobníku rovnou. 

Zatím bez slepic

Máte to tam... 

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)