Za mír!

Autor
Štítky

Já vím, že jsem s tím už otravný, ale dnes se chci znovu vrátit ke svému hlasu volajícího na poušti. Znovu se budu snažit, abychom se zorganizovali. Znovu budu volat po českém bratrstvu (podle mluvnického vzoru „muslimské bratrstvo“), budu volat po národním hnutí nás, co jsme ještě nesklonili koleno před Baalem.

Za mír! – litterate.cz

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.8 (12 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidláku, vy zde vždycky prdnete upoutávku a pak odkaz na litterate.

Chtěl jsem se zeptat, jestli by byl takový problém ten článek dát celý i sem? Já myslím, že místa je tady dost, on by se sem v poho vešel.

Jak známo, já mám na litterate zakázano diskutovat, jelikož jsem zlák, zločinec, rebel a extremista. A já bych si rád přečetl vaše názory, ale člověk má jistou hrdost a když mě někde nechtěj, tak mě se zase nechce u nich číst články.

Průměrný počet slepic: 1.3 (4 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

A v tom to je. Nejsme jednotní.
zkopíruji Vám jen svůj komentář na litterate:

ad. věštec napsal:23 června, 2022 (6:48)

Vidláku zkuste, Vidláku to, Vidláku ono – a kdo z nás ostatních Vidláků k tomu něco navrhne? Nebo se opět a zase jen všichni povezou?

BRATRSTVO VIDLÁKů:

1. potvrzujeme první vydanou petici nesouhlasu s politikou proti zájmům občanů
2. Vydáváme naši druhou petici :
– Zakládající listina Bratrstva Vidláků

Kdo umí zakládat různé občanské spolky poradí, jak na založení Bratrstva Vidláků

Zakládající listina Bratrstva Vidláků:
1. Seznam zakládajících členů Bratrstva
2. Důvod založení
3. Program a cíle Bratrstva,…. (Máme znalosti, jak cílů dosáhnout?)

A nyní má každý možnost se projevit, přispět svou troškou do mlýna ….

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Podivejte se jak ,když jsem to napsala jak rozzuřeni pitátšti neomarxisté tu začnou smrdět hned do kuchyně a vztekle tu veci SV komoli!

Je jasné,ze jim začiná ze zobáku OSD pětikolky padat vztekem zrni!Plan by totiž daval oheň a oni nikdo žadny pořadny nemaji,jsou to přeci čučkari!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.7 (3 hlasů)

Jako další body navrhuji,znárodnit prodaný a ukradený majetek.
Zajistit soběstačnost v potravinách.
Navázat normální vztahy se sousedními státy a Ruskem,dojednat odebírání plynu a ropy.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

A zjistit jaky společensky system se na to hodi.Socialismus lidi vycinkali aaaaaaaa a navrh jineho ještě nepadl.Rusakum zabavili gangsteři aa majetek a tak p.VOVA jim navrhuje,abý investovali doma a ted jim kombinuje k tomu petrorubli.

Zpočatku se domnivam,že by bylo OK,kdyby se naši kapitalističti nenažranci dělili o svůj lup fifty fifty!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Měl byste zajít a přečíst si to tam, stojí to za to. Možná byste dal i nos nahoru, že i my ostatní máme své chyby,....a někteří o nich i víme.

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

všichni máme své chyby.

Ale zajít tam a přečíst si to prostě nemohu. To je jako byste mě pozvala na koncert kapely Brutus a před tím mi zašila hubu režnou nití a já bych pak nemohl hulákat o půlnoci "Opijem se..." a "Šel pes do lesa" atd.

Když se někde nemohu vyjádřit, tak tam prostě nejdu.

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Myslím, že chápu.
Nedávno jsem se na jakési schůzi vyjádřila, že až upevníme po vítězství své pozice, přejdeme k diktatuře. Takže to beru tak, že admin toho kterého blogu je samostatným diktátorem na svém písečku. A stěžovat si můžeme na lampárně. Tedy leda by jeho blog zrušila vyšší instance. Ale přesně neznám pravidla provozování toho kterého blogu a možnost jejich zrušení. Já tím kdysi prošla, Vy také. Je to zkušenost. Přežili jsme ji.
A co dál? Typuji že nic. Žádné bratrstvo, nebo něco podobného vidláckého tu nevznikne.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Mohl bych to zkusit Berrnarde. 

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Jste mi před nějakým časem psal, že litterate pro vás bude majnstrým a Kydy underground. A mrkejte, Anička a já, to je celkem slušný základ pro underground, no ni? (jsem si od Aničky půjčil konec).

A když zde budou celé články, tak se začnou nabalovat diskutéři a dokonce i někteří z litterate zde mohou paralelně se vyjádřit. A až se to tady rozjede, tak nezastírám, že můj hlavní záměr v tomto je to, že sem na mě nedosáhnou prsty toho pána, co má v rohu nahoře ten hezký text o té cenzuře, ale chová se uplně jinak. A já pak se od nějakého ajťáka naučím, jak se dělá ten smajlík s vytrčeným prostředníčkem a postnu mu ho tady. Ale nebudu to myslet ve zlém, bude to ode mě spíš takový zlomyslný šťouchaneček. Jelikož já ani dnes k tomu pánovi necítím žádnou zášť, jem mě krapet mrzí, že to mezi námi tak blbě dopadlo.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

No, hodně štěstí, jestli na to kápnou místní "holoubci a elity", tak to bude další prověrka. Teda Pán Bůh s námi a zlé pryč. Zrovna jsem na chvíli také zdrhla - ze zahrádky, ale už tam zase půjdu, je třeba otrhat rybíz...

Průměrný počet slepic: 2 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Domnivam se,že 33 ler zubožovanyých aaaaaa 8 279 752 dušiček se jednoho dne nasere!Otázka je kdy!Asi 40 procent se už stejně nemá pocit,že jsou někym zastoupeny a k volbam nejde!! jaáaaaa

A tak holenkové to může dojit tak daleko,že budeme mit nakonec MONOPOL.
Napišeme tu bodý revize těch strejdů u moci a takový plan,že se z toho poserou a hotovo!
áeááaáaaaaáaaaardaaa
Bernarde co maš tak to vybal valečniku,každý kdo přijde s nápadem tu může byt fujer!Když by jsi napad neměl můeš vsechny tady roznest na kopytech protiargumentu,kratce a ne ,aby jses urazila,to politik nesmi!
NO NI?
ááaaašaaáaa

Průměrný počet slepic: 1.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

V tom co 33 let nemaji a nejsou schopni ani navrhnout!Platime si je a jsme jejich šéfové!Proto naš PLAN by měl obsahovat

1.
To co chybi všem voličům a proto o to budou žadat a pokud si to do jejich programů nedaji nemusime je volit a at jedou do zadnice!
2.
Musime asi zkusit navrhnout způsob jak to co chceme budeme moci kontrolovat všichni dnem i noci!
3.
Zkusme obejit embargo na Zakon o referendu a učinit ho nepotřebným!
4.
Kdo vi jak ten naš pekelný program financovat a začit zjištovat kde jsou naše penize ,at to zkusi naformulovat

No můžeme pokračovat,ale aby to nebyla kakofonie stižnosti,které má někdo prý řešit,ale kdo,to nevedi ani pisatele článku typu Sociolog,kteři popisuji to co my tu na alternativě známe,ale NIKDY nesmi dopsat na konci řešeni a tak se stát jenom pomocniky majitelů velkych penez jako jejich hampdlmani,tj panaci na zdi,kde zespod trči provázek a zatahnete li hampelman mava ručičkami a nožičkami a nedovoli o tom diskusi!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Dokonce i KSČM funkcionáři si z voličů dělaji prču,e jako jdou s lidem a pro lidi ,to je lež do doby kdy opravi vadne stanovy a doktor Skala zjisti jak zajisti jeho Marx chudine zbohatnuti,patřily nám biliony!Marx,dopad blbě jeho dělnici zmizeli a sta!a se z nich vyšukaná buržoasie!

Řikaji si Stedni třida,což taky neni pravda nebot jsou to jen nešťastnici a beze změny systému je obrou brzy o jejich vily,byty ze socialismu a penize v bankach!Tak potom se zase mohou sjenocovat jako proletaři kdysi!
To jim můžeme třiskat do palic kladivem,stejně to u věřit nebudou a museji to ZAŽIT!
Kdesi jsem v odborne literatuře četla proč kapitalisti uřezávaji větev na ktere sedi prognoui co bude potom až natahnku bačkory,možna to tu dam k dobru at vidite co vas knedlici čeká aaaaassssss
No ni?qqqqqq1wqwwwwaaaaaaa

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Proto ani nechapou,že k navratu do Sněmovny potřebuji předevšim aaaaaaa VOLIČE!
Dokonce doktor Skalaa,ktery pamatuje Fidela a pry se s nim pusinkoval a dohazoval mu šťavnate socialistky na to dnes jako historik vzpominá!

Chce se spojit se všemi po vzoru pětikolky se všemi ,ale zda se mi nemůže nebot ani nikdy jsem neslyšela,zda vi jak se řidi 6 prioritami cely svět a to je prvni chyba! aeaaaqqq
Druha chyba co nevi je,že jeho strana má vadné stanovy a nechce nam tu napsat kde a na opravu kašle!
Třeti chyba je,že naše lidove sily valečniků alternativy už vi e vše nové se zrodi v boji a jsou tak nasmolené,že za chvilku i jemu vybúri barák!
Mohli bychom se ho na to zeptat na jeho simultance jestli vi,že PNZ se rovná PNZ a co to je.
Je to marne on tam ma svoje hliněné hradby sekty a my mu musime do nich nejen udělat děly pravdy diry,ale i jeho kostel uprostřed doděravit na Emental!
To všechno by se mohlo spisovat krok za krokem pro bod č.1 a když chce na misto,aby jsme tahli jako voliči, tak at da do sve strany nas voliče a PNZ tj Program Narodnich Zajmů neboli Plan Zachrany republiky od pohromy blbcu z pětikolky,kteři jsou pry všichni agenti pana Puttlera a chtěji presně realizovat to, co jak prozradil jeden senator panu Skalovi jim každy tyden ukoluji rusaci na poradě u VOVY!
Nevim to jistě,nebot TV ovládla sovětska cenzura a co se děje skutene v Kremli nam na sklo nedavaji,ale taji!
Jsem z toho tak poplantaná,že tomu pak musim rozumet,když mi to pan doktor tady neprijde vyvratit!qaaaaaaaaaa!
No ,aby řeč nestala mohli bychom pod bodem č.1 probrat ty programy voličum neznáme,či neexistujici!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Co je to za profesor na baterky,ktery se motá slouži kdovikomu svym neomarxismem a je to diversant,který nechce poručit svému ministrovi vydat brožuru jak bude nasledovat dnes bohate Německo,kde maji sýstm jak se dělit s kapitalisty o jejich vyvar!

Zatim co nam kradou dvě tetiný platů s pomoci Aspen institutu toho Steduly sousedi,kteři prohrali válku se nam směji z oken tlustých mercedesu,že jsme zvolili bandu blbcůl
Neni divu,že prevzali sastm z ameru,tj kapitalismus bez pivlastků ááááaa neboli skrupuli vychazejici z gangsterismu!Muj mentor doktor ing J.M CSc mi vypravěl jak pri převratu kdesi v roce 90 vlezl president OSD do německé TV a tam se ho ptali co dá splašeným echak7m za systém a ten president hrde odpověděl,že trhova ruka ten hřebik vyrovná a bude z něho vyvrtka!
Dokud bylo co rabovat a prodavat za hubičku,tak bylo hej!Ptaci si cpali do zobaku zrni až jim z neho ty zrna padaly!
V te TV si prý všiml,jak se tomu neštastnikovi za jeho zády hned pošklebovali a on to nevidi dodnes!
Proto v bode 1 musime požadovat zmenu systému a ne ,že ne ANO!

Když ten peceda na baterky nechce dat ministerstvu přikaz vydat brožuru jak Nemci zbohatli a jakym systemem ačkoli je spojenecké letectvo rozvalilo na sračku,tak co s nim?
Musime ten systm dostat do Ústavy sami z SV!Aby jsme to dokazali navrhuji zvolit do chrobaliveho prdlamentu NAŠI většinu!Vypadá to jednoduše,ale nikdo na ro nelřišel a občané jsou den ze dne vycinkanějši,ale stale je pro kapitalisty dost zrni a ted cht3ji prodat i Budwarpivo a rozkrast i drobky ze stolu!
Proto,kdo vi co za system vladne u sousedů tak at to da na sklo!Pty si ho tam skutečne odbory vybojovaly a davaji pozor na nenažrané kapitalisty,aby se chcipajici kapitalismus zachoval a dělil se o svůj lup aspon fifty fifty,jinak půjdeme na buben jako bannov republik!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Co je to za profesor na baterky,ktery se motá slouži kdovikomu svym neomarxismem a je to diversant,který nechce poručit svému ministrovi vydat brožuru ,zjak bude konečně nasledovat dnes bohate Německo,kde maji sýstém jak se dělit s kapitalisty o jejich vyvar!

Zatim co nam kradou dvě třetiný platů s pomoci Aspen institutu toho Středuly sousedi,kteři prohrali válku se nam směji z oken tlustých mercedesu,že jsme zvolili bandu blbcůl
Neni divu,oni prevzali systém z ameru,tj kapitalismus bez přivlastků ááááaa neboli skrupuli ,vychazejici z gangsterismu!Muj mentor nesmrtelný doktor ing J.M CSc mi vypravěl jak pri převratu kdesi v roce 90, vlezl president OSD do německé TV a tam se ho ptali co dá splašeným čehakům za systém a ten president hrde odpověděl,že trhova ruka ten hřebik vyrovná a bude z něho vyvrtka!
Dokud bylo co rabovat a prodavat z našich bilionů za hubičku,tak bylo hej!
Ptaci si cpali do zobaku zrni až jim z neho ty zrna padaly!
V te zelné TV si prý všiml,jak se tomu neštastnikovi za jeho zády pošklebovali a on to nevidi dodnes!
Proto v bode 1 musime požadovat zmenu systému a ne ,že ne ANO!

Když ten přeceda na baterky nechce dat ministerstvu přikaz vydat brožuru jak Nemci zbohatli a jakym systemem, ačkoli je spojenecké letectvo rozvalilo na sračku,tak co s nim?
Musime ten systm dostat do Ústavy sami a to z SV!
Aby jsme to dokazali navrhuji zvolit do chrobaliveho prdlamentu NAŠI většinu!Vypadá to jednoduše,ale nikdo na ro nelřišel a občané jsou den ze dne vycinkanějši,ale stale je pro kapitalisty dost zrni a ted chtěji prodat i Budwarpivo a rozkrast i drobky ze stolu!
Proto,kdo vi co za system vladne u sousedů ,tak at to da na sklo!Pry si ho tam skutečne odbory vybojovaly a davaji pozor na nenažrané kapitalisty,aby se chcipajici kapitalismus zachoval nebot tam bude platit 12 eur na hodinu minimalně a dělil se o svůj svůj lup aspon fifty fifty,jinak půjdeme na buben jako bannova republika a vy všicni trlět v digi koncentraku nami zvolené vlady!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)