Milý doležale

Autor

Přátelé, včera mi přišel mail o který se s vámi musím okamžitě podělit. Ozval se mi sám J.X.doležal z týdeníku Fórum. Má na mě pár otázek… Nebudu chodit kolem horké kaše, celý jeho mail je zde:

Vážené dámy, vážení pánové,

připravuji článek pro Týdeník Fórum o chystané demonstraci 11. března, kde má vystoupit „Vidlák“. Mohl by prosím provozovatel/é serveru
vidlakovykydy Fóru odpovědět pro naše čtenáře:

– Kdo je prosím osoba, která pseudonymem Vidlák vystupuje, a proč jako autor mnoha a mnoha kritických komentářů na vašem serveru vystupuje pod pseudonyme, a ne pod vlastní identitou – to jest reálným jménem a příjmení, a fotografií, jak činí (termínem čtenářů Vidlákova serveru) „mainstreamová média?

– Osoba za pseudonyme Vidlák skrytá zvolila jako pseudonym slovo, kterým se v češtině označují lidé typu hrdinů filmu Kurvahošigutntág. Proč
prosím, má autor skrytý pod tím pseudonyme nějakou zálibu ve sprostotě, buranství a zlodějství?

– Proč vystupují i další autoři na vašem serveru anonymně, prosím?

– Proč by měla společnost brát v úvahu jakékoliv názory a myšlenky anonymů, prosím?

– Nejdůležitější z pořadatelů demonstrace 11.3., kde má identita „Vidlák“ řečnit, pan doktor Rajchl, již v jednom z prvních videí, kde
dělal demonstraci reklamu, sdělil: „Scott Ritter řekl v jednom rozhovoru: Válka na Ukrajině není válkou Ukrajiny proti Rusku, ale je
válkou NATO proti Rusku, NATO dodává zbraně a Ukrajinci dodávají krev. A přesně tak tomu je.“ Proč prosím podporujete otevřeně proruskou
demonstraci – akci podporující zločinnou útočnou válku Vladimira Putina proti Západu?

Předem děkuji za odpovědi, které bych potřeboval do neděle 5. března 18.00. hodin.

S pozdravem Jiří X. Doležal pro Týdeník Fórum

Myslím, že všichni víte, jaký vztah mám k týdeníku Fórum i k jeho pravdomluvným novinářům. Navíc si mě Herr doležal nebere do huby poprvé. Už před půl rokem na mě narazil a spustil svůj hnojomet. Jeho článek jsem u sebe hned zpopularizoval. A protože silně pochybuji, že by J.X.doležal zveřejnil jakoukoliv mojí odpověď tak, jak jsem jí skutečně napsal, rozhodl jsem se, že mu odpovím prostřednictvím svého blogu:

Milý doležale,

Vidlák je prostě Vidlák. Bloger, který si zvolil tento pseudonym, aby si na něm testoval zvědavce, jako jsi ty. Aby si každý hejhula nebral do huby jeho občanské jméno, překrucoval jeho slova a dělal zbytečné problémy. Vidlák svojí identitu nikdy neskrýval, jen nechodil vstříc jejímu prozrazení. Čtenář, který ho čte dlouhodobě, jeho občanské jméno už dávno zná a pokud to nutně potřebuješ vědět, zeptej se Cempera… ten si dal hodně záležet, aby ho odhalil. Sice to udělal blbě a na první pokus se netrefil, ale teď už by to vědět mohl. Další variantou je, že si přečteš celý vidlákův blog za poslední rok, v jednom článku dokonce svoje jméno prozradil sám.

Vidlák si tento pseudonym zvolil, protože je pravdivý. On prostě Vidlák je. Žije na vesnici, živí se rukama, umí si sám vyrobit jídlo a rozumí zemědělství, což pro vás intervjuky bude navěky nepochopitelná záležitost. Vidlák je buran a pro silné slovo nejde daleko, ale ve sprostotě ti nesahá ani po kotníky.

Další autoři na mém blogu vystupují anonymně, protože vedle vás novinářů se už dávno nedá žít. Místo abyste poskytovali zpravodajství nebo zprostředkovávali různé názory, tak poskytujete propagandu a jakékoliv jiné názory programově potíráte a ničíte. Ber to prostě jako pláštěnku. Máme svobodu slova, můžete si plkat, co chcete, ale nediv se, že si nechceme vaše plivance v jednom kuse vytírat z očí.

Navíc… to bys nevěřil… v naší zemi už se zase na názor vyhazuje z práce… To je také výsledek vaší novinářské činnosti. Máte tam na Fóru jednoho udavače vedle druhého. K tomu se tvoji kamarádi chystají cizí názory i kriminalizovat, takže se nediv, že moji přátelé úplně nestojí o pozornost takových, jako jsi ty.

Jaké názory společnost bere v potaz, to není tvoje věc. Lidi si sami vybírají své názory, sami si vybírají, čemu budou nebo nebudou věřit. Tvoje péče o společnost je dojemná, ale naprosto zbytečná. Nikdo nemá rád tety Kateřiny, které vědí nejlíp, co je pro všechny dobré. Ale co by člověk čekal od novináře, který má za šéfa člověka, který teď prohlásil, že za svobodu slova bojují jen dezoláti a proruští trolové. Možná ti to uniklo, ale dost lidí svobodu slova chce a ještě víc lidí nemá rádo týdeník Fórum a považují ho za naprosté dno české žurnalistiky. Tak hluboké dno, že raději čtou anonymní Vidláky.

Co se týče války na Ukrajině… já vím, že tobě něco takového uniká, ale ber to prostě tak, že u nás žijí lidé, kteří mají pocit, že nám o té ukrajinské válce lžete, až se vám od huby práší. Kdo to od vás byl, který nám tvrdil, že Rusko má munici na tři dny, dochází jim jídlo i rakety a za chvíli bude na kolenou? Kdo to od vás byl, kdo tvrdil, že Putina za chvíli svrhnou a Ukrajina do konce roku 2022 dobude Krym? Kdo asi dvacetkrát tvrdil, že Rusko už nemá rakety a nemá sílu k útoku?

Se nediv, když takhle informujete, že se veřejnost pídí po nějakých lepších informacích. Že chce vědět, jak ta válka doopravdy vypadá, chce vědět, jestli z toho nebude další průser jako v Afghanistánu, jestli náhodou to celé nemůže být nějak jinak. A když tyto informace nezjišťujete vy, tak to holt děláme my. Zadarmo a ve svém volném čase. Netvrdíme, že víme všechno nejlíp, ale vaše články se s realitou rozešly už v dubnu minulého roku. Sorry jako.

A vy, nájemní psáči, jste to zase nepochopili a místo pravdivého informování (třeba o ztrátách obou stran) tak raději mluvíte o cenzuře, těšíte se na ní a ještě to vydáváte za nějaké dobro. Já vím, že to nikdy nepochopíš, ale my nepodporujeme Putina. My si jen jaksi nemyslíme, že je tahle válka v našem zájmu a naopak máme pocit, že na ní kolosálně doplatíme. Tento pocit v nás vláda podporuje svými velmi promyšlenými kroky, když zvedá daně, snižuje valorizace, jsme best in inflace… i best in dluhy… i best in ceny energií… a víš, ono nás to žene na náměstí. Tak nějak se nemůžeme ubránit dojmu, že jsme v bídě příští na řadě. Promiň nám…jaksi se nechceme obětovat ve jménu evropských hodnot. Obzvlášť když je reprezentuje pravdomluvný týdeník Fórum. Za hodnoty reprezentované články J.X.doležala se nám nechce dávat ani statky ani hrdla. Budeš si muset zmobilizovat ty svoje.

Musím se ti přiznat… když Řehka mluví o mobilizaci, tak si vždycky vzpomenu, že bych musel dát své syny pro hodnoty reprezentované tvým šéfem a hned mě veškerá chuť k obraně přejde.

Za odpovědi děkovat nemusíš, nejsou ani tak pro tebe, jako spíš pro moje čtenáře. U tebe bych jen házel hrách na stěnu.

Jo a dovol, abych ti také poděkoval. Málokdo pro nás udělal tolik, co Fórum. Ty osobně na tom máš taky velké zásluhy. Nikdo do našich řad nepřivedl tolik lidí. Nikdo u nás tolik nezdehonestoval žurnalistiku. Díky takovým, jako jsi ty, fungují Vidlákovy kydy a čtenáři jim přibývají jak na běžícím pásu. Zapomněli jste totiž na své poslání. Místo hlídacích psů demokracie jste se stali propagandisty jedné pravdy. Místo míru propagujete válku. Půlku republiky označujete za zrádce. Rezignovali jste na informace, zaměřili jste se na nadávání komukoliv, kdo s vámi nesouhlasí. Je to tak okaté, že lidé mají raději Vidláky než J.X.doležaly.

Máš mé svolení si z tohoto textu cokoliv převzít, upravit, vystříhat, či vytrhnout z kontextu a pak rajtovat na tom, jaký jsem dezolát, buran a sprosťák.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (725 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Jsem velmi rád, že

ODS prošla v poslední době

tolik potřebnou očistou. Dnes

už v ní nenajdete žádného

slušného člověka.

---------------------
Co se stane, když ve sněmovně bouchne bomba?
Probudí se kníže .

Průměrný počet slepic: 4.8 (150 hlasů)

Rajchl:

Včerejší debata od 23.30 na ČT24 s ekonomickým expertem Filipem Pertoldem, jenž je poradcem ministra práce a sociálních věcí, přinesla naprosto surrealistickou výměnu názorů.

Moderátorka:
Proč jsou důchodci první na ráně?

Expert: Ne, důchodci nebyli první na ráně. První na ráně byli rodiny s dětmi. S ohledem na inflaci v minulém roce a na to, že jim jejich dávky nebyly nijak navýšeny, došlo k jejich reálnému poklesu o 18%. Takže důchodci jsou na tom vlastně ještě nejlíp.

Jinými slovy - ještě před tím, než jsme okradli důchodce, jsme okradli rodiny s dětmi. A důchodci můžou být ještě rádi.

Tomu říkám poradce na svém místě!
Koukal jsem na to s otevřenou pusou a nevěřil, že má drzost něco takového vypustit z pusy.

Prosím vás pěkně, můžete mi vysvětlit, jak tuhle hrůzovládu může ještě vůbec někdo podporovat?
Vždyť je to už totální výsměch!
Budeme dál mlčky přihlížet a nechat si líbit naprostou destrukci naší země, nebo s tím konečně něco uděláme?

11.3.2023
Pojďme tu křeč společně ukončit.
Každý den se počítá!

--------------------------------------------
Rajchl:
Pětidemolice si usmyslela, že z parlamentní demokracii přetvoří na vládní diktaturu!

Brutální prosazení upuštění od obecné rozpravy je zcela bezprecedentním krokem, který nemá v naší historii obdoby.

Pirát Michálek si může žvatlat o tom, že je to možné, jak chce - ale realita je taková, že se jedná o naprosté znásilnění procedurálních předpisů.

Pokud chtějí opozici zcela vyřadit z legislativního procesu, tak můžou napříště parlament přímo zrušit a vládnout formou vládních dekretů.
Arogance moci Fialovy vlády dosáhla nového vrcholu.
Oni jsou schopní v té své naprosté zoufalosti patrně úplně všeho.
Je naší povinností je zastavit. Jinak bude ještě hůř!

11. 3. 2023!

Průměrný počet slepic: 4.8 (160 hlasů)

něco zkazil se mu ironicky říkalo "Ty jsi ale expert !" ? Mám už delší dobu pocit že mainstream tento význam přejal.

Průměrný počet slepic: 4.8 (54 hlasů)

J.X.doležal… Forum….
No - jednou jsem o tom něco slyšela a chtělo se mi zvracet, to je asi tak vše, co k tomu mohu říct, protože nerada zvracím.

Je mi jedno, jak mě nazývá takovýto nýmand, a je mi i jedno, co si o něčem myslí, takže nechť si nechá svoje názory a já si zase nechám ty své, do kterých mu lautr nic není.

Už podle vyjadřování v dopise je to pro mě člověk navýsost nepřijatelný a pokřivený.
Jeho a moje hodnoty jsou neslučitelné a vzhledem k tomu, v jakém žiju dnes státě, tak si můžu říkat třeba „sluníčko sedmitečné“ a musí mu do toho být kulový, protože v našem současném práskačském prostoru je to na stejné úrovni jako v každé totalitě…
A s udavači „netančím“.

...“za svobodu slova bojují jen dezoláti a proruští trolové...“?
To je mi novinka. A za mír taky…?
Radši ani nechci vědět, za co kope pan X.doležal.

Průměrný počet slepic: 4.8 (117 hlasů)

Odpoved asi mela zacit o trochu vystizneji , Mily Dolejzale..

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)

- se mi něco plete, že to je vylágrovaná smažka, která smaží první ligu. Nebo si ho s někým pletu?

Jinak pane domací - sesumíroval jste mu to moc pěkně.

Průměrný počet slepic: 4.9 (47 hlasů)

"tenhlecten EF-IKS"

máte úplnou pravdu. Znám ho z Dejvic a už před roky tak vypadal a se i tak choval. Na první dobrou - vagabund.

Přeji prima odpoledne.

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

Nominativ: Kdo? Co? pseudonym
Genitiv: Bez koho? Bez čeho? pseudonymu
Dativ: Ke komu? K čemu? pseudonymu
Akuzativ: Koho? Co? pseudonym
Vokativ: oslovení pseudonyme
Lokál: O kom? O čem? O pseudonymu
Instrumentál: S kým? S čím? S pseudonymem
----------------------------------------------------------------

Já bych se zeptala pana Doležala, jak je možné, že on coby tedy "novinář" neumí skloňovat slovo "pseudonym".
(ale vlastně tomu rozumím - dnes může dělat novinařinu každý, kdo má ten "správný a nejsprávnější" názor)
PS. Odpověď bych nepotřebovala vědět do žádného data, neb je mi to jasné :-))
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

novinář doležal:

..."proč jako autor mnoha a mnoha kritických komentářů na vašem serveru vystupuje pod pseudonyme..."

"Osoba za pseudonyme Vidlák skrytá..."

"Proč prosím, má autor skrytý pod tím pseudonyme nějakou zálibu..."

Předem děkuji za odpovědi, které bych potřeboval do neděle 5. března 18.00. hodin.
S pozdravem Jiří X. Doležal 

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

Nezapomeňte,že žijeme v POLICEJNIM STATE a máme ve vládě tlupu ASS tj Asociální satanisty neznabohy z KDU a spol,zakousnute do žlabu a ti zničí každého ,kdo jen kvikne a já se domnívám,že je to past na našeho pána svatého odvážného Vidláka,který nesmí vúbec za nás diskutující SV a alternativu,která fakticky NEEXISTUJE prevzit žádnou odpovědnost!
Jsme tu vidláci zemědělci,radi se hrabeme tady mezi sebou v hnoji a navzájem se tomu chechtame!
Já doporučuji tomu krokodýlovi vrazit do tlamy klacek toho krátkého PNZ a jsem zvědavá zda pak vúbec zavře tlamu!Teď máte všichni příležitost něco duleziteho udělat a já PNZ postuláty klidně zopakují jako návrh nebo něco podobného ,jak nebozí ukrajinßti kozáci psali dopis tureckému sultanovi viz známý obraz z vítězící Ukrajiny!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (27 hlasů)

Mohla by to být prezentace Programu Národní Záchrany ten by si za rámeček v tamní redakci nedali byl by to zásah šipem pravdy,svobody a opravdové demokracie přímo do černého srdce žurnalisty zla,ktery využíva toho,že nikdo ze zdejších lidových komentatorů nechápe stále co znamená první postulát PNZ žadajici změnu režimu,který krade dvě třetiny mezd a penzí!Domorodcúm stále nikdo nevysvětlil v jakemto ASOCIALNIM režimu tlupy Satanistú žijí a jak budou salámovou metodou dále beztoho,že by se mohli někde odvolat DALE vyrabování!Dost možná,že to neví ani pan advokat Refli jinak by to měl v PRO programu!
Když jsem to tady napsala,co to provedl staopresident ODS instalováním kapitalistického režimu BEZ přivlastkú vychazejiciho z gangsterismus tak se lidičky místo chybějících peněz zajímali jen o vzájemnou bitvu ostrými myšlenkami mezi sebou a odcházeli,odtud brodic se po kostky ve vlastní individualistické krvi.Tak dobrá,prý pan -Sef prý už odpověděl takže nemá smysl mu poradit ani něco sepsatani,se tu neozval!
Zda se mi,že tady nikdo dále nedovede ani k věci zdiskutovat a v koňských dostizích si tedy budou muset zažít ten instalováný ASOCIALNI SATANISTY ASS tlupy bezskrupulózní vlády Asocialni stat ,ničím sestup nikdo zastavit NEUMI ,jak je vidět NENI zájem!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

To jsem dala včera, když to začalo!

A nové info, lidi tam jedou! Prý i z dálek...

Vivat Babiš:-)!
Nekoukáte na Sněmovnu?
Bylo to šílené, co zas udělali, všichni opozičníci v šoku!
A ejhle:-)!
Babiš mluvil a když ho vypnuli, tak neodešel, křičel že bude mluvit jak dlouho bude chtít:-)!
A pak nádhera, k pultíku za ním přišli všichni ti naši:-)!
A neudělali s tím nic!!!
Zopakovalo se to ještě jednou.
A ta hrůzovláda to musela vzdát a teď je půl hodiny pauza a šli se radit a diskutovat!
Foldyna to vše natáčí na mobil:-)!
Modlím se, ať to těm našim opozičníkům vyjde:-)!
Kdyby i je kvůli těm čtyřem dnům ponižování!
Držím pěsti, aby bylo štěstí:-)!

Průměrný počet slepic: 4.8 (67 hlasů)

Byla to krása:-)!
Ta nádhera, když tam začali přicházet a Babiš křičel, že bude mluvit jak dlouho chce:-)!
A nic s tím neudělali! Od šesti jsem to chvílemi už mohla sledovat, takže jsem viděla co tomu předcházelo...
Ale překonal mé očekávání:-).
SATISFAKCE!
Aby Okamura nechyběl:-). Ano, včera měl kecy. Ale vše odpuštěno, když budou držet a táhnout za jeden provaz:-).
Už by se měli vracet, tak jsem zvědavá...
A moc držím pěsti ať se to malé vítězství nerozmělní!!!

Povedlo se:-)!

Průměrný počet slepic: 4.9 (38 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pustila jsem si teď ze záznamu. :-)
No, tak takhle nějak bych si představovala sjednocenou opozici. Jeden za všechny a všichni za jednoho.
A Dvousvetrová na to čuměla jak péro z gauče. :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (44 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mělo to šťávu:-)!!!
Byli skvělí:-)! Jak tam napochodovali. To jsou ty silné dojemné okamžiky:-)
Je to malé vítězství, ale nutné!!!
To co tomu předcházelo byl opravdu masakr!
Snad se to nerozmělní...
Hadí hlava vypadala pěkně spraženě:-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (34 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

No , konecne neco , na cem se da stavet..
Co se pocita..Co kazdej muze nasledovat..

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Dluzi nam , narodu , za ty dlouhy roky jejich neschopnosti.
Kdy dopustili dnesek.

Zatím bez slepic

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Poslanci udělali kompromis a schůzi přerušili. Pokračovat budou v sobotu ráno
včera 7:02 • Aktualizováno 0:23

Poslanci na mimořádné schůzi už čtyři dny diskutovali o sporném vládním návrhu na snížení červnové valorizace důchodů. Novela se od čtvrtka projednává zrychleně ve stavu legislativní nouze. Proti snížení důchodů se staví opozice, která schůzi obstruuje. V pátek v noci poslanci udělali kompromis, jednání přerušili a do lavic se vrátí v sobotu v osm hodin ráno.

Poslanci děkují za kompromis a stahují přihlášky
Opoziční poslanci na plénu uvádějí, že jsou rádi, že s nimi koalice mluvila. „Děkuji za složitý kompromis, který tady vzniknul,“ komentovala například poslankyně ANO Jaroslava Pokorná Jermanová.

Malé vítězství Babiše a Okamury, mají zpět neomezenou dobu na řečnění
Po dohodě přišla šéfka Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) s novým řešením. Poslanci si odhlasovali, že vrátí neomezenou dobu zástupcům s přednostním právem. Těmi jsou šéfové stran, předsedové klubů, zástupci vlády a vedení Sněmovny.

Babiš s Okamurou obsadili řečnický pultík a přerušili schůzi
„Já tady budu mluvit, protože mám přednostní právo, a budu si mluvit, kolik chci,“ prohlásil na plénu šéf ANO Andrej Babiš, když ho předsedající ho vyzval, aby řečnický pult opustil, protože mu vypršelo povolených pět minut k mluvení.
Pak se kolem řečnického pultu postavili téměř všichni přítomní poslanci ANO a SPD. Tváří se spokojeně a domlouvají se, co dál.
Od pultíku se nehneme
„Od tohoto pultíku se nehneme. Pošlete sem třeba policisty, zásahovou službu. My se nehneme. Co se tady děje za Fialovy vlády, to je hnus,“ křičela následně do mikrofonu Jana Pastuchová (ANO), která se přihlásila s faktickou poznámkou.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-konec-na-dohled-snemovna-ctvrtym-d…

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

"Malé vítězství"

Tak nakonec to ve Sněmovně dopadlo jak se dalo očekávat.

Ale nám, lidu ulice, to přesto něco ukázalo. Že když jde do tuhého, že se tam dokáží sjednotit a vzájemně se podpořit. Že přestal být čas na hádky a alibizmus a přeměřování si pindíků. A nastal čas boje.

A do tuhého jde! O tom není pochyb. Důchody to možná začalo, ale bude to pokračovat dál a zasáhne nás to všechny. Některé i na několika místech. Už to přestalo být odkrajování plátků salámu, ale ten salám sekají sekáčkem v pořád větším tempu.

Opozice se v Parlamentu v minulých dnech zastala nás, obyčejných. Ukázala, že jim na nás záleží, že jim záleží na téhle zemi. Že stejně jako my nechtějí přihlížet její devastaci. No a teď je řada na nás. Je čas se zvednout od televize a jít příští sobotu na Václavák vyjádřit zase jim tu naší podporu.

Pořád se nemohu ubránit dojmu, že tahle "dnešní malá prohra" je prvním krokem na cestě vítězství !!!

Přeji prima odpoledne.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Potěšilo mne, jak to vnímáte pozitivně. Dnes je to čím dál vzácnější, přitom si myslím, že trocha vzájemné důvěry bez dedukování vedlejších úmyslů je to, co potřebujeme. Děkuji.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Děkuji za reakci:-).
Začala bych tím, že soudní samozřejmě vidí tu devastaci, tu nemorálnost všeho toho co se tam řešilo.
Ale soudní tam byli jen ti naši opozičníci a další už ne! Bohužel.
Asi z mých předchozích příspěvků vyplývá, jak moc jsem jim za tu snahu byla vděčná:-).
Tak jak píšete, za to, že se nás "obyčejných" zastali.
Plus mínus jsem sledovala všechny dny jak to šlo, bylo to velmi důležité.
Opravdu se snažili hodně, až to vyvrcholilo krásným obleženým pultíkem:-).
To byla taková euforická chvilka:-)
Za to patří dík speciálně Babišovi.
Ale tím vůbec nesnižuji to krásné úsilí, boj, jich všech. Byli výborní, bojovní všichni:-).
Byli převálcováni, ale tak nějak se to díky té arogantní 108 čeká vždycky (snad jestli se najdou nějací, kteří prohlédnou a pomůžou, kéž by?).
Ale tady šlo o mnohem více!
Šlo o to, že si vyzkoušeli kam daleko až můžou zajít! A že nás, (je) nešetřili! Legislativní nouze, osekávání jednacího řádu, časů...zvůle!
Bohužel, už jsem to psala, se tímto otevřela pandořina skřínka a budou se vše další snažit prosazovat podobným způsobem. S jídlem roste chuť a touha po ještě věcí moci!
Ať už korespondenční volbu nebo "mobilizační zákon" a další, pokud jim do toho my všichni spolu s opozičníky nějak "nehodíme vidle". Ano, také čekám, že budou zrychlovat!
Jde nám v podstatě už dlouho o "všechno". Ale mnohým to ještě možná nedochází...
Ale nám všem, kterým záleží na naší zemi, naší národní historii a kultuře i naší prosperitě to musí docházet!
Naše hrdost! Ne podřízenost!
Tak máme před sebou možnost demonstrace. Snad ji využijí všichni ti, co smýšlí podobně a okolnosti jim to dovolí.
Potřebujeme ale jednotu jako sůl! Žádné vymezování se proti něčemu, někomu, společný hlavní cíl! Naše Vlast!

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

oprava - větší moci

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Také jsem začal koukat až večer a naprosto s Vámi souhlasím a konečně se mi líbila ta jednota opozice. Bartošek už to nedával i když se snažil držet a Pekarka je zralá na odstoupení a výborně mluvil Radek Vondráček, i paní Malá se nedala a paní Obžanová ještě s nadhledem a také paní Pastuchová super

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

In reply to by Mec (neověřeno)

Trvalý odkaz

je předsedkyní strany. Ty dávají většinou na ministry, ale udělat ministerstvo prodeje mobilů zřejmě bylo blbé i péťikolce a na jiné těžko může. Pamatujete její začátky vedení sněmovny ? Ale musím pro férovost napsat, že včera jsem v ní i Jurečkovi viděl slušného a solidního člověka, jak reagovali na zdravotní problémy poslance ANO. Jurečka vystřelil rychlostí pro jeho postavu netušenou a Pekarová měla opravdu nehranou starost. Dost jsem potom přemýšlel, jak je tato dvojtvářnost možná. Že by tomu co dělají vážně věřili ? Nebo že by to bylo jen uvnitř jejich "kasty" ? Opravdu netuším.
Podle mého na odvolání je hlavně Bartošek, ten naprosto drsně předvedl, jaké jsou to naprogramované loutky, bez jakéhokoli pochopení situace tam pořed dokola opakoval nesmysly z manuálu.

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)

No, ono kdyby tam někdo zkolaboval (neviděla jsem tento úsek), tak by to ani pro ně nebyla žádná hitparáda - jednak tomu tam teď šéfují a děje se tak proto, že s námi vyjebávají a svět to vidí..., a druhak je vidět, že opozice bojuje opravdu přesvědčivě i za cenu zdraví.
Klobouk dolů a všechna čest!

Průměrný počet slepic: 4.8 (15 hlasů)

In reply to by Mec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano - a Vondráček za to sklidil neskutečně dlouhý aplaus, jaký jsem ve sněmovně ještě neslyšela. Bylo to skvělý!

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)

In reply to by Mec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bohužel je částečně tedy "vymalováno"!
Naděje je vždycky, ale...
Byla to včera hezká chvilka a jsem za ní moc ráda:-)!
Jenže hrůzovláda použila sice zákonné, ale zatím nepoužité prostředky,které jí zákon umožňuje pro to, aby se nám i opozičníkům vysmála, a toto je tedy výsledek...
Bohužel se tím otevřela pandořina skříňka na cokoli dál co si zamanou:-(
Netuším co se za "zavřenými dveřmi" včera dojednávalo, ale trumfy v rukou asi nebyly..., ale hezká chvilka to byla:-)
Nějaké páky pořád ještě jsou, tak musíme doufat.
Také hlavně doufat v tu možnou jednotu a bratrství! Hezky tam společně stáli...
Souhlasím s Vámi, co se týče Radka Vondráčka, je to také můj "favorit":-).
Ale všichni byli výborní, mluvili odborně k věci, naléhavě argumentovali, i na ironii došlo, ale...
Satisfakcí nám aspoň může být morální a odborná úroveň našich opozičníků a pak těch druhých!

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

sám kopírovat svá jedinečná moudra.
Zde příspěvek z litterate:

Já jsem ještě něco horšího, než jakýsi vidlák z Moravy.

Ale že jsem dobrá duša, tak ti, doležálku, na jednu otázku odpovím. Klidně si ju zastrč, kam ti bude libo.

Dotaz:
– Proč by měla společnost brát v úvahu jakékoliv názory a myšlenky anonymů, prosím?
Odpověď:
-Protože jakékoliv vámi hlásané názory a myšlenky vás – podepsaných a vyfocených nájemných škrabáků (tedy pokud se stane malý zázrak a vy vypotíte vlastní názor či myš, zvanou Lenka) stojí za úplné hov*o.

A vo tom to je.
A všimni si, že jsem ve slově hov*o namaloval hvězdičku, a jestli myslíš na sprosté slovo, tak jsi u mě prase.

To jsem tu zkopíroval, protože jsem usoudil, že by byla věčná škoda, kdyby se to doležálkovi s malým "d" nedoneslo.
Možná nějaký jeho přízniveček - bonzáček zavítá i sem na Kydy.

Průměrný počet slepic: 4.4 (29 hlasů)

slídit, nějaké informace odtud má že se ptá na věci zde popsané je spíše věc schopností, nenechal nám tu pár svých názorů pod pseudonymem Okurka ?

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

Okurka nebo Doležal..., ve výsledku je to názorově i lidsky jedna žumpa.
Takový odpudivý echtsprostý vulgár jako je třeba Novotný, ten je pro ně přijatelný.
Nepřijatelní jsou ti, co mají jiný názor na svobodu slova a rádi by žili v míru jako dřív, než přišla ke korytu tato krutovláda.

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

Také mě uráží, že považuje venkov za zloděje. Četl jsem o něm, že fetuje a od člověka, který ho zná vím, že je nemocný a jinak by se neuživil. Litují ho, jeho výroky jim žaludek nebere. Dřív prý nezastával tak radikální názory.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

On si dovolí říkat novinář a přitom do definice slova "vidlák" mu v češtině patří zloděj ? On snad se svým vyhuleném mozečkem ani nemůže pochopit, že tím uráží všechny lidi, kteří berou vidle do ruky. Ale říka se, že urážka od kretena je pochvalou. Proto jsem hrdý, že často s vidlem pracuji.

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

No pěkně, jsem zvědav, jaké vrcholné propagandistické dílo pro Der St..., teda Forum, psáč X stvoří, snad jej nikdo z chudých nevzdělaných vesničanů nepozve na zabíjačku, jako náhradníka, kdyby se třeba prase zatoulalo :-).

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Novinářům u výslechů říkají zapisovatel. Ale gdo chce kam...
Gdyby blboni volili potřeby, tak za ně je odsuzovat nemohou. Gdyby mluvili o potřebách a jak se k nim dostat pro fšechny, stali by se z nich národní spisovatelé.

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Asi sou provokovany.
Vylejzaji z der a chteji delat dojem ,ze prisli z palacu.
Nektery velmi kvalitni prispevky odsud by meli cist poslanci verejne ,nahlas a vopakovat, pac sou pravda a vladisty by z fleku prispevky usvedcily z mnoha lzi...
Takovej chystanej zakon je potreba podvratit uz vod zacatku a znemoznit ze vsech stran..Az sam spadne..
K veci.
Jedna vec dulezita pro podrztasku , ze je oprena o moc a muze napodobovat a vyzivat se v aroganci.
Dostal magazin , za podrztaskovy zasluhy, a prubezny snahy ...
To vi dobre a my taky.
Tak se poznaji. Dale povysenosti dokazuje /opici se po svy vrchnosti/,ze nemusi drzet skutecnosti , faktu ,ze pise co chce..
Takovyho je potom lito..Moh bejt treba docela normalni dite a ted tohle.
Pohroma pro kazdyho rodice..
Co vsechno dovede odvodit z prezdivky Vidlak.
Vede chudak ve fantasmagoriich prechytralyho.. Zlodejstvi..
Kdyz tohle vykrikuje maly dite ,vysetri se jestli neni nemocny..
Je opravneny podezreni.
Jak prisel na to co je spolecnost ,ktera musi vzhledem k Vidlakovi.
Co povazuje za spolecnost a jaky ma ta jeho vyfantazirovana spolecnost povinnosti.
Ulitava vypatlanosti..
Vyvozuje zavery ,ze demonstrace je protiruska , kdyz ja uz sem cet asi desetkrat, ze demo je proti bide a az sem vo tom neco napsal..
Je to vo bide ,znovu opakuji..Vo bide..Nektery maji ten "arrested development" zadrzenej vyvoj na jednom fleku..
A kdyz se potom nekdo zmini ,ze je drazsi chleba , nebo ze nemaji mrkev ,tak z nej udela rusomila..
To je politovanihodne a chudaci rodice..
Skoda facky , ktera padne vedle, zadna skoda nacky , jsou potreba klacky..
To bude rakousan zase zamestanenej hlasenim vo vyskytech nepravosti.
Odmena samozrejme jemine , nemine ...Ale za co?

Průměrný počet slepic: 4.1 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Forum je v podstatě trapný, propagandistický, provládní a proukrajinský bulvár. Nic hloupějšího jsem nečetl ani v nejslavnějších dobách Rudého práva. Kdyby se Doležal více držel fetu než Fora, tak by alespoň zdánlivě mohl vytvořet dojem, že normální, sympaticky novinář.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Vygůglil jsem si ho a tak nějak bych řekl, že se karakter promítá do vzhledu dotyčného. Jak ksindl debilní. Nedávno jsem někde četl pojednání o tom, kdyby politici vypadali podle toho jak smýšlejí a jednají. Také si pamatuji na film Ztracená tvář s Vlastimilem Brodským. Pointa filmu má něco do sebe.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

naštěstí jen z auta. Věřte že je to výrazně horší zážitek než vygooglované fotky.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Taky jsem si ho "vygůglovala" a viděla osobu, která jakoby vypadla z nějakého pavilonu v Bohnicích..., však ono i to jak vypadá, koresponduje s tím, co se z něj dere, jak už to často bývá.
Podívejme se třeba na takového Novotného..., tam to pánbůh "nadělil" pěkně rovnoměrně :-)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ja mam pocit, ze on tam i pobyval.

Zatím bez slepic

>Vygůglil jsem si ho a tak nějak bych řekl, že se karakter promítá do vzhledu dotyčného.

"Haló efekt je termín, který označuje druh sociální percepce, globální chybu v posuzování lidí, když jsou posuzováni podle celkového dojmu, kterým na nás určitý jedinec zapůsobil – ať už kladným nebo záporným. Dochází k převládnutí prvního nebo nejsilnějšího dojmu, takže ten pak potlačí všechny ostatní vjemy, čímž brání jejich správnému rozlišení a zhodnocení. Pokud je např. první celkový dojem o člověku příznivý, později se celé jeho chování, rysy a jednání hodnotí kladně. V případě záporného dojmu se na jednání člověka dívá prioritně záporně. Je založen na zjednodušujících a zobecňujících předsudcích."

https://cs.wikipedia.org/wiki/Hal%C3%B3_efekt

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

se říká. Na tom co napsal Millanooo je dost pravdy, i když se to musí brát s rozumem. Po určitém věku se na zjevu člověka mohou začít projevovat jeho vlastnosti. Třeba jak se většinově tváří se promítne do vrásek, životospráva ( nejen přejídání, alkohol a drogy ) se projeví na postavě a těchto věcí je spousta.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

Znáte to přísloví: "Do 40 člověk vypadá, jak mu Bůh nadělil, po 40, jak žil?"

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Pravdou je, že v 90.letech psal dobře a v Reflexu jsem jej rád četl, na druhou stranu, pamatuji, že 90. patřil k neonáckům a snad chtěli organizovat nějaký převrat či co. Určitě psal velmi kritické články ohledem 17.11. Pro mne je dokonalá demonstrace škodlivosti drog - když opominu jeho názorový i profesní úpadek, stačí se podívat na sémantiku a syntax jeho emailu.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

Heledte, kdyz nekoho vyhodeji i z Reflexu, jiste to neni zadnej lumen.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Jako každá dědina má svého obecního blba, tak my máme Forum.
Dikobraz už není, Trnky brnky taky skončilo, tak buďme rádi za Forum.
Dyť jsou jak pokračování Švandrlíkových Černých baronů - Dušan Jasánek a jeho časopis Rudá vatra.
A tak jako u obecního blba, vážně se brát nedají, ale je s nimi sranda. ;o))

Průměrný počet slepic: 4.3 (20 hlasů)

A podle mne s tím starým klasickým moc společného nemá.
Je to spíš rozcestník na články jiných portálů doplněné o jakousi karikaturu.

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

Souhlasím s názorem, že je dobré pro podobné exoty strpět společný prostor, kde se budou scházet a splétat své pavučiny.
Je to taková obecní pastouška pro obecní blby. Nemusíme do ní chodit, ale víme kde je.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)