Už chybí jen Štětina na hotelu

Autor

Na Slovensku si pěkně demonstrují, v Bratislavě už bylo na 50 tisíc lidí. Fico musí pryč, předčasné volby jsou ten nejmenší požadavek. K úspěšnému pádu vlády a změně poměrů už chybí jen ti vycvičení Berkuti a oddíly Alfa a nějaká pěkná zastřelená holčina a pak Jaromír Štětina, který to rozpozná na první pohled a podá zprávu v Evropském parlamentu.

Už chybí jen ta krev. 

Pokud na tu krev dojde, hluboce se omluvím všem konspiračním teoretikům a začnu jim víc naslouchat. A pořádně si rozmyslím, jestli budu dál psát a zda  raději nesvolám první vidláckou konferenci o opuštění vlasti a přípravě podmínek na exodus. 

Je dobře, že ty Slováky máme. Oni jsou takoví trošku rozjuchanější Češi a zdá se že nám budou etalonem budoucnosti. Myslím, že se jim teď plní jejich dávné vroucné přání, že se bude v Bratislavě rozhodovat o Praze. 

Myslím že není třeba psát víc. Bratia Slovákům držím palce, ať se tam hlavně nezačne střílet. Mimochodem, ocenil bych nějakého insidera - třeba Myškina nebo jiného domorodce, který by nám podal zasvěcenější zprávu. V posledních dvou dnech jsem slyšel hodně nových slovenských jmen, které neumím zařadit. Mohl by nám zde na Kydech někdo trochu pomoci? 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Naprosto jasně napsané.
Už někde proběhla informace,že se na Slovensko dováží demonstranti ze zahraničí.
Poslední taková akce byla napsána v Iránu,že tam bylo mnoho zahraničních demonstrantů.
Mám silnou obavu,že to může dojít i na další mrtvé.Co mám zprávu,venkov se diví,co si v té Bratislavě dělají i když ta manipulace,propaganda,má určité úspěchy,ale už vidí,že Kiska je zrádce.
Uvažuji,podobně,Slovensko nejslabší článek V4,jak po politické stránce,ale i po počtu obyvatel,byly vybráni jako první pro barevnou revoluci.
Pokud se zdaří,čekejme,že to přijde k nám,jak víme mnozí čekají už jen na tento způsob,dostat se znovu k moci.
Co nejde přejít mlčením,pořád jsou za tím peníze a moc a kdo to dělá víme také.Takže je může čekat Ukrajina č.2

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nerozumiem vyrazu "nejslabší článek V4". Slovensky Majdan je na Slovensku preto, lebo je to najlacnejsie. Jeden dovezeny demonstrant na Slovensko ma vahu dvoch v Cechach, Madarsku a siestich siedmich v Polsku. Ine ako ekonomiku by som tam nehladal. Podobne aj v dalsom. Proste logistika farebnej revolucie je tam najlacnejsia.

Zatím bez slepic

Podle této logiky by ale byla nejlacinější revoluce někde ve Lvově. Jenže tam už není, kdo by demonstroval, protože kdo mohl, za prací odjel, a zbylí stařečci a stařenky demonstrovat nepůjdou.

Zatím bez slepic

Gerde, Gerde !
Tato potměšilá poznámka není hodna Vaší intelektuální potence!

Ve Lvově je už dávno dobojováno, Lvov je coby ukrajinská průmyslová metropole pevným pyjířem majdanské euroamerickoglobální Demográcie !

Tam je už nadbytečno i nechat postřílet nebeskou setninu za účelem vítězství Štětinovy a Schwarzenbergovy demokracie !
Ale nebojte - ne všichni lvovští Ukrajinci v Praze a okolní kotlince pracují!

Kdo nepracuje - ať připravuje Majdan! (pokud chce jíst).

Zatím bez slepic

Ze Lvova by mohl být vypraven speciální vlak do Bratislavy. Prý už jeden takový jel na Krym z Kyjeva společně s letadlem z Turecka na Krym, které se nad Černým mořem otočilo zpátky na Turecko. Nějak si v USA popletli časová pásma. Inu, výsledek amerického školství!

Zatím bez slepic

To jako myslíte u nás,je jich tady opravdu hodně.
To mě nenapadlo,že to Soros plánoval tolik dopředu.

Zatím bez slepic

Lvov je soucasti ukrajiny a ta ma kolik mega obyvatel? Nejak ty pocty nesedi, kdyz slovensko má jenom "5mega" vs ukrajina...

Zatím bez slepic

alien,
souhlas jen částečně.
Nahradil bych výraz "dovezený demonstrant" výrazem "koupený demonstrant" či "zmanipulovaný demonstrant".
I manipulace se musí platit - vymývání mozků pomocí médií a servisní (servilní) elity není zadarmo, to ví každej gébls.
Takže - což takhle "Slovensko jako ekonomicky nejslabší článek"? Už jen vzhledem k počtu obyvatel...

Shodneme se, že se tak či onak jedná o ekonomii barevných revolucí.
Ale navíc - Ukrajinu s jejími vítěznými demokraty a spravedlivou občanskou válkou o Jandovy, Štětinovy a Černohorcovy (euroamerické) Hodnoty je třeba posunout nejprve na Slovensko, poté do Čech.

Zatím bez slepic

Suhlas. Vcelku ste vystihol co som chcel povedat.
Co sa tyka demonstrantov. Ti domaci zmanipulovani su skoro zadarmo. Staci masaz v masmediach a ta musi byt zakupena tak ci onak. To su fixne vydavky. Najdrahsi su ti dovezeni profesionali. Pracuju tvrdo dobre efektivne (bez problemov za hranicami zakonov - vid vrazedna strelba do davu v Kijeve a mozno aj dvojnasobna vrazda na Slovensku. I ked stale je tu moznost, ze iba zne/vyuzili 'obycajnu' kriminalnu vrazdu) profesionalne a su drahi.

Zatím bez slepic

Je mi z toho zle. Tolik zla a naduté hlouposti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://www.youtube.com/watch?v=vuOH7rhbcv8
Na tom videu je zopar odpovedi na Vase otazky. Tito ludia ziju na Slovensku a nie su to posluhujuci ani posluhujuci hlupaci hlupaci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už i na Parlamentních listech chybí diskuze k Českému lvu. Ani nedali link, na kterém webu si o něm můžeme popovídat. Pokuta za diskuzi by byla asi pro PL moc vysoká, ne-li likvidační, protože zatím držely PL svobodu slova vysoko.

Zatím bez slepic

Mě to jde.

Zatím bez slepic

Pokud máte na mysli článek "Na českých lvech to vřelo" tak tam diskuze normálně běží, je tam přes 400 příspěvků.
V pátek byl na ČRo1 rozhovor se slovenským politologem. Ten prohlásil, že Kiska nepotřeboval rozhovor mezi čtyřma očima se Sörösem o integraci Romů, že na toto téma to bylo úplně zbytečné, že v tomto případě se přiklání na stranu Fica.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

To je přesně ono,vyšším stadiem kapitalismu je imperialismus a o to jde.
Ten se nadá šířit slovem,ale jen zbraní,mrtvými.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dám ještě jedno téma k diskuzi. Nežije George Sörös už nějak moc dlouho? Není on nakonec mimozemšťan? Mimo rozhodně je až natolik, že vůbec nemusí být člověk. Narodil se 12. srpna 1930 a v roce 1946 odešel z Maďarska do Anglie. Podle The Executive Intelligence Review je Soros veřejnou tváří Rothschildových bankéřů. V květnu 25., 2014 v rozhovoru prohlásil v rozhovoru pro CNN, že jeho nadace již dlouho působí na Ukrajině a hrála důležitou roli v současných událostech (Kyjevský Majdan). Sörös říká, že jeho investiční strategie jsou založeny na Popperově skepticismu, pokud jde o spolehlivost jakékoliv lidské víry. Snažil se odhadnout, kde se investoři hromadně mýlí, a využít jejich omylů. Předpokládám, že stejným principem se řídí i jeho lidé při vyvolávání barevných revolucí.
V poslední době ale tahá za nitky světového dění příliš mnoho lidí, kteří mají někde v historii možnost záměny za jinou osobu. Co když byl někde na útěku z Maďarska vyměněn za mimozemšťana? Podobně Barack Hussein Obama, který se ani nenarodil v USA. Co když nám vládnou mimozemšťané, kteří se za každou cenu pokouší sjednotit lidstvo? I za cenu vyvraždění poloviny lidstva? Pak by se i bezdětnost vůdců EU mohla projevit jako nežádoucí vedlejší efekt - prostě nemohou mít děti s pozemšťany.
Mohlo by jít o šílenou konspirační teorii, kdyby stejně šílené chování Obamy a Söröse, a celé evropské politické špičky nezavdávalo k takovým obavám domněnku.
Pravda nebo lež? :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Gerde,
vám fakt taky není nic svaté! :-)
(Jo, 11:52 jsem psal já, občas se zapomenu podepsat)

Zatím bez slepic

Způsob a výsledky uvažování evropských politiků mě opravňují k domněnce, že jsou opravdu mimozemšťané, protože žádný pozemšťan přeci nemůže být tak hloupý jako Jean Claude Juncker, Angela Merkelová, Emmanuel Macron, Geroge Sörös, Hillary Clintonová, B.H. Obama, atd. Takoví hlupáci se snad nemohli narodit na planetě Zemi, čili musí to být mimozemšťané. :-)

Zatím bez slepic

Trochu to otočím.
Žádný mimozemšťan neexistuje,ale propaganda už běží,že zemi navštěvují.
Mne u toho napadá,že cokoliv přiletí z vesmíru,USA bude tvrdit,že to udělali mimozemšťané a ne oni.
Není už problém naklonovat mimozemšťana.

Zatím bez slepic

Klony mimozemšťanů jsou testovány v Bruselu v úřadech EU. Daří se jim mimořádně skvěle v chráněném prostředí, jen pozemšťané jim nějak nerozumí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Přátelé,
trocha (kvalitní!) teorie nikoho nezabije.

Dnešní Oskar je tentokrát na Oscara.
Ještě nedávno jsem z něj měl párkrát osypky, že je příliš levicový a zároveň příliš velký cynik.
Od té doby jsem ho coby cynika dohnal a předehnal - a co se týče levicovosti, přestávám si být jistý, co to vlastně je... Žeby Sobotka??

No, dejte si profesionálního politologa (politologa bez uvozovek!)

Podle mne by to měla být v těchto dnech povinná četba pro každého, kdo vezme do úst (či huby) jméno Demokracie nadarmo (tedy - pokud to dělá jako my zadarmo)!

http://casopisargument.cz/2018/03/11/pet-mytu-o-demokracii/
Deset slepic - ať jsem škodnej!

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

podpis: Asfaltový holub

Zatím bez slepic

zkuste si udělat na klábosnici uzel. Kapesník nestačí...
:-)

Zatím bez slepic

Jo, abych nezapomněl:
Andy si přečetl Vidláka, naklusal do ČT a pohovořil u Hlodavce.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Andrej-Babis-v-CT-pronesl…

Zatím bez slepic

Si myslíte, že jste jediný plesnivka u Vidláka? :-)
No, stran zapomínání jsem na tom ještě hůř, stran šedin daleko líp, to je fakt. Já totiž nikdy šedivý nebudu! :-)
Mám takový bonus od matičky přírody. Ale pochybuju, že by z vás plesnivků se mnou kdokoli měnil.

Zatím bez slepic