Takhle se to dělá

Autor
Štítky

Dnes jen dva krátké komentáře ke včerejším a předvčerejším událostem: 

Ruský prezident Vladimír Putin drtivě zvítězil v prezidentských volbách. Tolik hlasů ještě nikdá nedostal. Ruská demorkatická opozice - jeden Navalnyj a jeho třicet tisíc splupracovníků samozřejmě vydal prohlášení o zmanipulovaných volbách, ale naše sdělovací prostředky ukázaly záběry jen asi z pěti volebních místností. Trošku doufám, že tento blog čtou i skuteční nositelé evropských hodnot a tak nám v diskusi dají odkazy na ty tisíce videí a porušených pravidel, protože správní demokraté se nespokojí s pouhým obviněním a Navalnyj má určitě někde na webuvíc videjí než těch pět na Novinkách. Ostatně když má třicet tisíc spolupracovníků (a o tom bych rád věděl něco víc) tak by určitě neměl být problém mít i datové úložiště někde v USA, kde světu ukáže, jaký je Putin manipulátor. 

Do té doby se spokojím s konstatováním, že všechny protiruské sankce pomohly ruskému hospodářství postavit se na vlastní (i když ještě trochu vratké) nohy a navíc ještě přidaly na Putinově popularitě. Ještě že Putin ten Západ má. Kdyby ho neměl, musel by si ho vymyslet. Nic lepšího se mu nemohlo stát. Připomíná mi to film Robin Hood s Kevinem Kostnerem, kde se šerif Nottinghamský podivuje, že je slavný psanec tak populární... "On mě nutí, abych vesničanům vypaloval domy, věšel je a oni ho mají rádi"?

Doporučuji všem našim ministrům zahraničí tento film ke shlédnutí. Není nijak dobrý. Dokonce ani to vysvětlení není nijak všeobecně platné. Ale zase by to  při své pronikavé inteligenci alespoň mohli pochopit.

A ještě jednou polopatě... Na Putina žádné sankce nedopadly. Ty dopadly právě na ty vesničany, kterým sankce pomyslně vypálily vesnice. A pak přijel Putin Hood, rozhodil trochu chleba a pár mincí zlata a oni mu líbali ruce. A vezměte jed, že mužici vesničani pochopili, že to s nimi Barrack Obama Nottinghamský i Frederika Mohegrini Morgana nemyslí dobře.  

Takže Putin má 75% hlasů - takhle se to dělá. 

 

A druhá zpráva je zase typicky česká... Prominentní Kurdský bojovník proti Islámskému Státu (a také proti Turkům) Sálih Muslim už není před našim soudem ohledně vydání na základě mezinárodního zatykače vydaného Tureckem. Žalobce řízení zastavil. Proč? No přece proto, že není na našem území. A když není na našem území, tak přece proti němu nemůžeme uplatňovat svrchovanost vy blbci. A proč není na našem území? Protože nemusel být vy mamlasové. Soudce, který ho propustil z vazby po něm nic podobného nechtěl. A prý kdyby přijel znovu, tak bychom ho už nezatýkali.

Není to nádhera?  Máme tady chucpe případ, kdy jeden spojenec chce sejmout našeho druhého spojence a protože je to eklhaft rozhodování, tak to uděláme po česku. Propustíme ho z vazby a počkáme až uteče a pro jistotu mu ten útěk ani nezakážeme.

Takhle se to dělá vy blbí burani z Vidlákova... do paragrafů se dá nacpat všechno a dá se to nakroutit dle libosti. Takže až se dostanete do spárů české justice a policie a státního zastupitelství, tak máte zaručený proces podle práva bez jakýchkoliv kliček a ohýbání paragrafů. Zbytek bude ta naše zázračná česká schopnost improvizace. Ne, fakt se u českých soudů nedá nic objednat na zakázku.  Svět je zase o něco růžovější.  

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Je zjevné, že Putin ovlivnil nejenom všechny volby v Evropě a USA, ale teď už dokonce ovlivnil i volby v samotném Rusku!

Přesně Putin získal 76,69% (sečteno 99,94% hlasů) a volební účast činí 67,98 %.
Na Krymu: 92,15% pro Putina.

Nečekala jsem od našich politiků a novinářů nějaké ovace, ale co všechno jsem už od skončení voleb slyšela v rádiu nebo tv anebo někde četla... tak to mě šokovalo. Zároveň jsem ale ráda, že stále ještě nejsem úplně otrlá a nepovažuju takové reakce za normální.

Většina politiků a mediálních pracovníků prohlašovala, že tyto volby v Rusku byly jednoznačně zmanipulované, plné podvodů, lidé byli přinuceni volit, protože jim stát nachystal autobusy, které by je odvážely k volbám, voliči byli zkorumpovaní tím, že v den voleb byli někde k dispozici levnější potraviny nebo dokonce občerstvení zdarma. Jeden jakýsi odborník na Rusko dokonce prohlásil, že o žádné volby nešlo, že to bylo jen administrativní opatření Putina, aby se legimitizovalo jeho dalších 6 let diktatury.... no bylo toho ještě víc.
Večer jsem pak omylem poslouchala v komentářích Lanšáglovou, to bylo strašné, to je taková ženská Štětina, napadá mě i určitý gynekologický název.

Víte, tak jsem si říkala, jak by to asi dopadlo, kdyby se k volbě prezidenta v Rusku mohli připojit všichni Evropané, jakou podporu má Putin mezi 500 miliony Evropanů. Mezi normálními Američany má velkou podporu, to se ví.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dovolím si doplnit dvě věci:
1. Putin vyhrál celkem drtivě a vyhrál by ještě víc, ale neměl na volby čas. Vlastně si jen tak odskočil zpátky do Ruska mezi tím vším ovlivňováním voleb jinde a trávením bývalých špiónů.
2. Rád bych viděl, jak by vypadaly volby u nás, kdyby si lidé měli vybrat mezi Putinem a tím Junkersem, kdo z nich by byl pro českého Pepíka populárnější.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

pane, nestrašte tu Junkersem! Nebude mi chutnat večeře.
To mě mmch taky zaráží, že tenhle arogantní, vulgární a hloupý notorik nikomu nevadí. Nikde žádná demonstrace - když už teda demonstrující vnímají sebe sama jako Evropany, začla bych tam, být jimi.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

zejména ty svážející autobusy mě rozplakaly, až jsem nevěděla, jestli pláču smíchy, nebo zoufalstvím.
Představila jsem si totiž docela živě rozlehlost Ruska a hustotu (respektive řídkost) jeho osídlení.
Možná kdyby přijeli na koních, nebylo by to tak nápadné, nebo co.
Mmch, Rusko má cca 100 000 volebních okrsků (včetně zahraničních) a v 7.slovy SEDMI z nich se našly nesrovnalosti.
To je prostě škandál, soudruzi.
Teď čtu, že bylo občerstvená zdarma....no sakra, to abychom anulovali naše volby 30 let zpátky, ne? Kvůli všem těm párečkům a guláškům.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když si to vynásobíte, tak Putina volilo 52,1 % všech oprávněných voličů. Takový mandát má málokterý vrcholný západní politik. Ale co naplat. Kdyby připustili kandidaturu Navalného, mohl získat nějaká 2 procenta. A to je teda absolutně nepřijatelně nedemokratická manipulace voleb.
Jinak jsme včera pokritizovali Vlka a někteří mu vyčetli navíc i používání čísel. Dnes ovšem předvedl výborný výkon při hodnocení ruských voleb. Relativně úsporný text s výběrem velmi výstižných čísel a grafů. Opět mainstreamu po...l prsa. Takže dnes za pět, víc hvězdiček nemá. Možná by ale Vidlák mohl přihodit i nějakou slepici.

Zatím bez slepic

Prosím nepiš "někteří mu vyčetli navíc i používání čísel." když je to lež...

Můžu hovořit minimálně za sebe, já nevyčetl použití čísel, ale matematické zpracování a dal i odkaz na skripta a bylo mi vysvětleno, že neumím matiku, skripta obrahují něco jiného, souvislosti nemá čas vysavětlovat a pokud budu spochybnovat jeho názor, pardon FAKTA

Zatím bez slepic

Použití čísel nebylo podstatou sdělení, jen jistou pointou, která stavěla i na starších diskusích. S jejich nadbytečným užíváním u Vlka navíc souhlasím, proto dnešní úsporné a logické použití tím víc chválím. Jestli se z toho dal vyvodit útok proti vám, pak sorry jako...

Zatím bez slepic

No vidíš já jsem zastáncem statistiky, kdy prvně dám tezi/myšlenku co chci zjistit, nastavím pravidla a tak, abych získal vstupní data a z těch pak dělám závěry (pomocí statistiky). Bohužel Vlk, prvně má závěr a pak hledá data a statistiku použije, ayb dostal "správný výsledek". Podle mě toto porušuje elementární základy statistiky a pravděpodobnosti.
Proto, i když bude mít 50 grafů a tabulek vs 1 na idnes, tak mi je to paltné jako mrtvému zimník. Je to můj pohled, ale beru, že většině nevadí, zde spíše rýpnu, že jeho grafy jsou na tom lépe jak ČT apod., ale tam zase vidím prvoplánovistost, kdy dna ČT dají cokoliv co potvrdí co říkají, protože ti tomu nevěří jak Vlk, ty to dělaj za pěníze...

Omluvu beru a omlouvám se i já za hrubé ohrazení ;)

Zatím bez slepic

Statistika se dá s výhodou použít pro analýzu dějů, závislostí či vlastností, které se opakují nezávisle za pokud možno stabilních podmínek. To se dá dobře použít ve fyzice, chemii, biologii, hromadné výrobě, hazardních i nehazardních hrách i při dlouhodobém sledování přírodních dějů. I tak je výsledný statistický model jen hypotézou, dokud se nepotvrdí experimentálně změnou výchozích podmínek či vlastností. Teprve pak může být s dostatečnou spolehlivostí použit pro odhad dalšího vývoje nebo pro jeho usměrnění.

To ve společenském vývoji prakticky není možné (mimo psychologické hrátky v malých skupinách, i to jen podmíněně). Nemáme například k dispozici alespoň 15 nezávislých vývojů ruské ekonomiky za období 2000 až 2017 nebo nějaký vyšší počet nezávisle proběhlých voleb v ČR od roku 1993 do 2017. To, co jedině se dá v této oblasti použít, jsou statistické podklady (delší dobu systematicky sbírané údaje o hodnotách nějakých společenských dějů) ve formě jednotlivých čísel, jejich tabulek či v podobě různých grafů. Z toho se dají za nějaké časové období odvodit trendy budoucího vývoje, ale to je jen velmi nespolehlivý údaj. Když se v 80. letech prognózoval vývoj na dalších 20 let v různých oblastech socialistického hospodářství, nikdo nepočítal s tím, že za pár let už nebude existovat. Z delších časových řad se dají stanovit některé dílčí statistické závislosti pro vybraná území docela přesně, třeba vliv úrokové míry na investiční aktivitu či nezaměstnanost, pojišťovací statistika apod. To však platí jen, pokud se podstatně nezmění podmínky, ale ke změnám pravidelně dochází.

Vlk tudíž může používat rovněž jen statistické podklady nebo v některých případech statistické odhady (například přesun voličů mezi volebními stranami). Je jen na něm, které údaje si zvolí, které považuje za důvěryhodné a přesvědčivé a kterými podpoří své myšlenky. Žádné metody matematické statistiky použít nemůže, i kdyby byl kovaný statistik.

Zatím bez slepic

Prosím nepiš "někteří mu vyčetli navíc i používání čísel." když je to lež...

Můžu hovořit minimálně za sebe, já nevyčetl použití čísel, ale matematické zpracování a dal i odkaz na skripta a bylo mi vysvětleno, že neumím matiku, skripta obrahují něco jiného, souvislosti nemá čas vysavětlovat a pokud budu spochybnovat jeho názor, pardon FAKTA tak jdu do spam filtru :D

Hele každej se může mýlit, nejeden projektant něco v PD posral, protože něco přehlídl i když má praxu 20 let, ale profík se podívá a opraví, ti ostatní začnou vysvětlovat, co chce vůbec ten problémovej člověk dokázat tím, že kritizuje vlastně skvělou myšlenku postavit vedení z bodu A do bodu B a brání tak připojení zákazníka...

Proto třeba uznávám hodně Vidláka, napíše vlastní názor, prezentuje to jako vlastní názor, přizná, že občas má špatná čísla apod. i když v závěru řekne, že jeho závěry to neovlivnilo. Vlk, nepředkládá názory, ale pouze fakta a když je rozporuješ tak rozporuješ základní zákony vesmíru... Vlka jeho kritici nenapadají, že má špatnej nebo dobrej názor, kritici si přečtou zdroje atd., ale přeskakují už jeho dlouhé texty, kde vysvětluje, že všichni ostatní prostě nemají pravdu a hotovo!!! Když přesto si dovolíš napsat, že se podle tebe mýlí, tak nejsi schopen správně číst fakta co napsal...

P.S. Když už píšeš, piš, že spochybnili některá čísla=píšeš pak pravdu, a nepiš lži, že spochynujeme všechna čísla=LEŽ.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

K Putinovi měla překvapivě kvalitní komentář Petra Procházková. I když ho nemá ráda. Takový pozitivní záchvěv v močálu české žurnalistiky.

Zatím bez slepic

Ano, v sobotních Lidovkách. Taky jsem čuměl a nechtěl uvěřit.

Zatím bez slepic

Pí..Pí..takzvaná novinářka asi nejspíše byla zdrcena neskutečnou účastí občanů ve volbách v Čečně odkud byl její manžel. To, že Čečna takto hromadně volila a dala Putinovi 93% jí muselo nejspíše opravdu zasáhnout a vyvést z míry. V tu chvíli napsala ten článek. nebude to dlouho trvat a vrátí se k normálu. Ta světlá chvilka byla neurotická porucha přizpůsobení, u někoho se projeví sebedestrukcí(sebevraždou ) a u někoho nejspíše článkem, který defacto tou sebedestrukcí je. Kalous jí vyklove oči.

Zatím bez slepic

to mi tedy spadla čelist, když jsem to četla.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dopadlo to dobře,když Putin takto zvítězil.
Když tak uvažuji,mnoho lidí to čekalo,ale si i přálo.
Rusko a Putin,dosti silný a košatý strom o který se můžeme opřít i schovat.
A právě i kvůli tomu,ještě nejsme úplný otroci,nebo vymírající společnost.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Včera jsem napjatě čekala, zda prezident Zeman pogratuluje a stalo se, má odvahu a je, jak požaduje kavárna a slovenští protestující "slušný". Co říkají tyto persony na skutečnost, že západní demokratičtí lídři- slušné osoby - nemají ani tu slušnost, aby vítězi voleb ve státě takového významu pogratulovali? Co se týče těch porušení, předsedkyně volební komise, kterou všichni považují za důvěryhodnou osobu /nelze použít charakteristiku "slušnou", protože už se sune do naprosto zprofaného významu/, tak ta přiznávala asi šest tisíc stížností, z čehož většina byla neopodstatněných. Také jsem viděla video, jak paní z volební komise cosi vhazuje, ale byly to lístky "pro Putina"?

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mně by spíše zajímalo, jestli falšovatelé , kteří měli za úkol dosáhnout toho, že nenasytný Putler pomocí falšování voleb zvýšil svůj náskok o dalších 0,08% , protože mu legální vítězství připadalo málo drtivé,volali na demokratické kameramany před záběrem:
KLAPKA!
Falšování poprvé!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Miroslavě máte dát kytku.

Kopírováno z PL

"Květiny díků pro Miroslavu Němcovou: Někdy stačí malé gesto, aby se do společnosti vrátila odvaha
20.03.2018 8:32
Dnes 20.3.2018 v 16:30 předáme na Malostranském náměstí paní Miroslavě Němcové květiny za její odvahu a postoj k inauguračnímu projevu prezidenta."

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Třeba se Zeman přidá a pošle Němcové fíkus, ten by určitě z jeho rukou uvítala.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Prosím Vás Maneco, vydržela jste to až do konce? To byl opravdu děs s tou Langšádlovou. Já se přiznám, že neprožívám zrovna nejšťastnější období a tak bych se měl spíše nějak bavit a ne se nechat týrat před obrazovkou ČT. No nic, udělal jsem to a doteď se z toho nemůžu vzpamatovat, jako nášup jsem si dal rozhovor s velvyslancem z GB. Tak kdo neviděl ať si to pustí ze záznamu. Neskutečnej debil. Bohužel redaktor to samé, když mu je schopen svým mlčením dát zapravdu. Tam jsem se dozvěděl, že k tomu, aby byla RF obviněna z útoku na Skripala stačí tak jak je to normální z policejní praxe to, že látka pocházela z RF a navíc RF měla motiv. Tak oni nemají opravdu nic a ten debil Stropnický a spol jsou zděšeni z takového útoku RF. Asi jsem se zbláznil, nebo a v to doufám jsem se jen dostal do blázince se jménem západní Evropa.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

nebuďte hnidopich, takové drobnosti, že někteří páchají veřejnou, demonstrativní intelektuální sebevraždu Vás přece nemůže rozházet. V blázinci je to běžné. Měli by je klecovat.

Radujte se, Němcová v tento krásný jarní den dostane květiny.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vůbec bych se nedivil, kdyby ten Skripal po svém propuštění z ruské temnice znovu dělal pro Rusy. Takové "malé poděkování", jak už to tajné služby umí. A taky bude zajímavé, zda se pozdraví natolik, aby mohl mluvit, či v britském špitále jeho organismus podlehne (jak už to tajné služby umí). Aktuálních informací o jeho stavu a postupu léčby se mi jaksi nedostává.

Zatím bez slepic

Tohle všechno vypadá jako provokace proti Rusku,proto se toho tak chytla Mayová a další.
Kdyby si to naplánoval Skripal,tak je úplně jiná reakce Mayové,záchranářů,nemocnice a třeba i osob přímo u toho.
Bylo to naprosto perfektně připraveno i s tím policajtem co se měl přiotrávit.
Mám podezření,že Skripal i dcera,jsou mimo Anglii.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mění se ČT k lepšímu ?
Těžko soudit, jestli je to jen úĺet, anebo je to trvalejší změna na základě kritiky ze strany veřejnosti, Soukupa, či prezidenta, ale video, které předkládám, se dá posoudit jako objektivní.
Před chvíli vystoupilo v brífingu Langšadlo, které má naprosto jasno. Putin je organizátor, Rusko viník. A Česko, snněmovna, ministr zahraničí, ..., musí reagovat.
Trochu mě to nadzvedlo, a tak to sem dávám :
https://www.youtube.com/watch?v=oiD3aS35mjo

Zatím bez slepic

Dal jste sem otázku, zda se mění ČT k lepšímu. Odpovím krátce, nemění. Ten Váš odkaz je z vystoupení , které se neslo v duchu kydání hnoje na RF , ve studiu byli přítomni bezpečnostní expert, člověk, který si nevěděl rady a na otázky posluchačů odpovídal jako zavádějící otázka a špatná otázka dále pak Romancov a nějaký pisálek , všichni tři tepali do RF jak jim síly stačili a pak si Borek omylem pozval pana Kuču a ten to všem vysvětlil a hlavně upozornil na jeden nesporný fakt. A ten zní . Chci-li někoho obvinit, tak musím mít jiné informace, než ty chemické. Bohužel v následujících pořadech ČT se toto již neobjevilo a ambasadorz GB si klidně tvrdí, že jen podezření , že RF vlastnila takovou chemikálii a také motiv stačí k obžalobě.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dokud kvákají tihle, máte klid, můžete přepnout, nebo lépe vypnout. Je to furt o jednom. Až budou zticha, zpozorněte a začněte pátrat, o čem že to tak úporně mlčí :-))) to teprve bude zajímavé.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vím, že by se to hodilo spíše k tématu Savčenkové, ale těžkou hlavu mají jistě bojovníci proti Zemanovi i se svým miláčkem Kiskou. Protože co předvádí dnes (odmítnutí jmenovat vládu), je vlastně takové to zemanovské ohýbání ústavy. Slovenská ústava říká: "Čl. 111 Na návrh predsedu vlády prezident Slovenskej republiky vymenuje a odvolá ďalších členov vlády a poverí ich riadením ministerstiev."
Ale chápu, že tohle je "pro dobro věci", takže je to něco "úplně jiného" a Zeman je jenom "mstivý staroch" a Klaus byl zase "vrtošivý".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když se Putin nudí....

Co se stane, když se v Česku snaží sjednocovat společnost a Vladimir Putin se zrovna nudí?

Když se u nás před nedávnem konaly prezidentské volby, všichni kandidáti, kteří v nich neuspěli, měli jediný cíl – sjednotit společnost. Z tohoto hesla se stalo až jakési magické zaříkávadlo. Stačilo je vyslovit a nikdo už se dotyčného příliš neptal, jaké jsou vlastně další body jeho programu. Tak jaksi se předpokládalo, že je-li společnost sjednocená, to ostatní se už přidá.

Podle výsledků ruských voleb Vladimír Putin právě přesvědčivě prokázal, že společnost sjednotit dokáže. Je to vlastně tak trochu s podivem. Pokud bereme vážně zprávy světových agentur, nemohl mít příliš času věnovat se volební kampani. Měl hodně práce s ovlivněním hlasování o brexitu, s ovlivněním výsledků prezidentských voleb v USA, ale také referenda v Katalánsku, parlamentních voleb v Itálii a podle některých zasvěcených možná i v Německu. Přesto si čas našel a zasáhl do výsledků voleb dokonce i v Rusku.

Představme si, že by některý z našich protizemanovských kandidátů vyvinul aspoň docela malý zlomek Putinova úsilí. I to by mu mohlo stačit k tomu, aby ve volbách zvítězil. A stačilo zvítězit třeba jen o pár tisíc, možná jenom o pár stovek hlasů. Výsledek by se dostavil okamžitě – národ by byl sjednocen.

Umělci by se mohli konečně v klidu věnovat své tvorbě, žáci a studenti by nemuseli otráveně odbíhat z výuky, profesionální aktivisté by nemuseli snít o generální stávce. Žili bychom rázem ve společnosti, kde každý chápe, že volby byly vynalezeny kvůli tomu, aby se jejich výsledky respektovaly. V opačném případě by totiž volby vůbec žádný smysl neměly. Jejich výsledky by sloužily pouze jako rozbuška k tomu, určit podíl na moci jiným způsobem. V zájmu zachování demokracie, pochopitelně.

Jak se vlastně přihodilo, že nikdo z těch, kteří u nás toužili jen po tom, sjednotit společnost, ve své snaze neuspěl? I pro to lze nalézt při troše analytické erudice přesvědčivé vysvětlení. Putin měl prostě zrovna dlouhou chvíli.

Zatím bez slepic

Jan Keller

Zatím bez slepic

In reply to by vidlak

Trvalý odkaz

Si Boh alebo diabol ??
Jak jste to mohl poznat ?? :-)

Zatím bez slepic

Přečetl si to na některém z konspiračních prokremelských webů? ;)

Zatím bez slepic

Chlapi, nekopírujte mi ty články z woken. Podívejte se, jak teď vypadám! -)-)-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

se hrdě přiřadil do kategorie "intelektuální sebevrah". Hned vedle Šiklové, Langšádlové ad.
Pozval si ruského velvyslance, aby mu vysvětlil...

Není jasné, co mu není jasné.

Pokud VB obviní Rusko, že zaútočila na Skřípala jen s tím argumentem, že vyrábí smrtící látku, Rusko se logicky brání tím, že smrtící látku vyrábí ještě ten, ten a ten a i my. Což jsme konec konců i přiznali. Prý jen kapku. A kapka prý nikoho nezabije.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

O Skřípalovi je na http://casopisargument.cz/ článek taky.

Vždyť říkám, že od nás opisujou!
Počkejte čtrnáct dní a všimne si nás i ČTK.
Nebo hybridní Dlouhosádlová.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Po tom "slavném" Májové projevu jsem nakoukla minulý pátek na novinky, cože tam píšou. Moc toho nebylo, ale diskuze pod článkem byla potěšující. Kavárna z ní určitě neměla radost. Zjevně tady na Kydech a na Kose nejsme sami, komu "připadá divné", že důkazů k obvinění netřeba. Stačí když se mocnosti "shodnou". Mimochodem Stropnický a spol. - když obviňují Rusko bez důkazů, je to tutovka. Když Rusko nadhodí myšlenku, odkud že to chemikálie mohla pocházet, je to nebetyčná drzost. Přitom konstatování "bez důkazů" jsou obě sdělení. Hezky o tom povídá na PL ruské velvyslanectví: https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Vyhostit-ruske-diplomaty-v….
K víkendovým volbám - ze sputniku rozhovor s "našim" pozorovatelem u voleb - pěkné, jak popisoval neustálé obstrukce těch děvenek "nezávislých pozorovatelek". https://cz.sputniknews.com/russia-elections-2018/201803196984877-kohlic…
Napadlo mě, kolik podobných obstrukčních "pozorovatelů" mohlo mít třeba na starosti vhazování těch několika volebních lístků? Ze záběrů není jasné, koho "volili" a co se dělo před tím a potom - třeba je někdo hnedka čapnul, ale "hodil"se jen kousek záběru, jak tam ládují ty lístky do urny. A ty "kritizované skartovačky", kde údajně likvidovali ty nepohodlné lístky - nebyly to třeba elektronické skenery, kterými ty lístky sčítali? Záběry moc kvalitní nebyly, ale "Pepík" Gabal a "Mařka" Langšádlo jsou ostrovidi, ti v tom mají jasno i se zavázanýma očima.

Zatím bez slepic

Nad článkem
http://casopisargument.cz/2018/03/20/nevidany-cit-pro-pravo

je unikátní nejnovější snímek Stropnického (v bílé přilbě vpravo)
a Májové (v bílé přilbě vlevo) při bleskové předávací ostré zkoušce spolehlivé a mnohokrát osvědčené britské výzbroje, kterou Česká armáda urychleně nakupuje pro případ napadení Prahy Puttlerovou Rudou armádou
Uprostřed /v bílé přilbě stojící/ pravnuk legendárního kan. Jabůrka.)

Zatím bez slepic

Oba významní evropští politici zaujali, jak vidno z fotografie, předpisovou polní defekační polohu.
Vzhledem k čsové tísni jim však nestačili sdělit, že si musí nejprve stáhnout kalhoty.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Teď jsem si odtrpěla tu slípku ,tím ale nechci slípky urazit, ode dneška je odháním langkšáááá
Dita

Zatím bez slepic