Je nebezpečné býti nepřítelem

Autor
Štítky

Pokusím se o jednu myšlenkovou konstrukci... Pojďme si shrnut podivné události posledních pár let, které dodnes nejsou vyšetřeny, nikam se nepokročilo a zřejmě se také nikam nepokročí. 

Na Slovensku je zastřelen Ján Kuciak s přítelkyní. Začínají protesty, které vyvrcholí pádem vlády a kdo ví, jak to dopadne s tou novou. Přes hranice je především podivné, jak rychle se všichni sluníčkáři zorganizaovali, sjednotili a vyšli do ulic. Stejně tak podivné je, že byl zavražděn novinář začátečník, nicka, neškodný člověk. A stejně tak podivné je, že psal články podle materiálu, který mu předávali jiní, toho času už bezpečně za hranicemi i za oceánem.

V Británii byl otráven agent Skřípal i s dcerou, která přiletěla z Ruska.  Veřejnost se neuvěřitelně ry\chle dozvěděla, že byl otráven, čím ho otrávili a kdo za to může. Vzhledem k tomu, jak dlouho trvá běžné policejní vyšetřování a jak nesnadné je určit chemické složení binárního jedu, je to krajně podezřelé. Stejně tak podezřelé je, že jsme neviděli jedinou fotku otráveného Skřípala. Nevíme v jakém je stavu, nevíme, co s ním dělají, nevíme vůbec nic. Jen viník je jistý. 

V Sýrii dochází každou chvíli k chemickému útoku. ale nikdy jsme neviděli jedinou nádobu s chlórem, či Sarinem. Od jisté doby zdá se je veškerá chemická munice stoprocentně spolehlivá a nikdy neselže. A na chemické útoky si nestěžují jen demokratičtí džihádisté, ale také Kurdové od Turecka a další entity. Také každou chvíli házel Asad barelové bomby, ale vždycky jen v pečlivých intervalech, kdy na džihádu dobýval nějakou oblast, jako kdyby mu jindy barely došly. Stejně tak těch roztrhaných barelů se našlo nějak málo a i taková improvizovaná puma nikdy neselhala a vždycky spolehlivě vybuchne a nic po ní nezbude, jen kráter. Srovnejte to s obrázky na Donbase, kde jsme byli téměř denně konfrontováni se zbytky po výbuchu munice, měli toho posbíraného pěkné kupy a skoro všechno se dalo identifikovat. 

Svým způsobem byla podivná i smrt Miloslava Ransdrofa, který šel vybrat jakési peníze do banky a pak se roznemohl a hned zemřel. Dodnes ani čárka o tom, jaké peníze to byly, kde se vzaly, proč je vybíral on... A najednou infarkt. 

Naše věrná ikona boje proti Putinovi Savčenková je promtně obviněna z terorismu a vůbec bych nic nedal za to, že najednou holčina zmizí, někdo ji odstřelí, vybuchne i s autem a bude po všem. 

O celém slavném kyjevském Majdanu ani nemluvím. Jdete si demonstrovat a střílejí vám do zad. Ne ti prezidentští, ale kdosi jiný. A Jaromír Štetina na to kouká z hotelu  a hned ví, kdo to byl a jaká je pravda. 

Koneckonců malajské letadlo je také pořád nevyšetřené a podivné. Bylo dispečerem odkloněno z trasy, ukrajinský bojový pilot nejdřív zmizel a pak se zasebevraždil, na zemi se bojuje, ale nikdo nic neviděl, žádná družice nebyla namířená právě tam, artefakty jsou také podivné. 

Zkusme teď připustit, že to není jen podivná náhoda. Zkusme si říci, že je opravdu někdo za tím. Že za temi příslušníky pravdy a lásky je pěkně hnusná zlovůle, která si spouští majdany a nebojí se střílet do svých lidí. Která je schopná zajistit sarin i chlór a vypustit to na chudáky civilisty, aby bylo co dát na fejsbůk. Která je schopná dát Kuciakovi třeskutý materiál, a možná ani ne třeskutý, ale pošle na něj nějakého hrdlořeza z kvérem, aby se dalo dělat převrat. Stejně tak je tato vůle schopná zajistit nervový plyn a uprostřed británie otrávit bývalého britského agenta, aby bylo možné před volbami obvinit Putina. 

Je to na mě dost silné kafe, že by naši pravdláskaři a jejich loutkovodiči opravdu dělali něco takového. Možná jsem hloupý, ale zatím se zdráhám dát se na cestu konspiračních teorií a připustit si v plném rozsahu něco takového. Ale zkusme si dneska připustit, že dost indícií tímto směrem ukazuje a je jejich náhodnost je minimálně podivná. Řekněme si dneska, že  tam někde nahoře sedí nějaký Soros nebo někdo jemu podobný, který je skutečně schopen pro svoje cíle udělat cokoliv. 

Nu, je nebezpečné být takovému nepříteli nepřítelem. Je nebezpečné se takové moci postavit a bojovat s ní. Ale být této moci přítelem, pracovat pro ni, dělat novináře, být sunitským demokratem, bojovat v Putinově vězení či pomáhat dělat proti Putinovi fake news a v Kyjevě demonstrovat za lepší život, to se ukazuje být smrtící.  Zdá se, že první oběti jsou vždycky ti jejich. Pravdoláskař Kuciak a jeho holka to schytali nejspíš od svých vlastních. Od kamarádů kterým uvěřili lepší svět. V Kyjevě to lidi schytali od těch, kteří se postavili do čela nové doby. Ti, kteří jim rozdávali koláčky, ti stejní do nich nechali zezadu střílet. V Sýrii ti vlastní džihádisté, kteří ve svých čtvrtích vyhlašují Alláhovu vládu pak na ty své vypouštějí chlór. Letíte si nad Ukrajinou, ale ve jménu války vás prostě nechají sundat z oblohy. 

Schválně kdy to těm mouřenínům dojde. Že jsou jen pěšáci v první linii určení k obětování.  A je jedno, čím jste a jak moc vysoko dolezete ve službách dobra a demokracie. Prostě vás při první vhodné chvíli obětují. Střelí si do vás, pošlou na vás vrahy, dají vám jed, zaplynují vás. A vždycky se najde nějaký Štětina, který to odkejvá a potvrdí tu správnou verzi příběhu a bude to tak dělat tak dlouho, dokud nedojde na něj. 

Mimochodem - naše hrdinka Savčenková se už v podstatě přiznala před kamerami. Prý pašovala zbraně naoko... :-) Vidíte, i takhle se to dá vysvětlit. Bude to krásně absurdní. Zajali ji povstalci a nechali ji žít. Dostala se drápů Putinovi... a nechal ji žít. Dokonce ji ten arcilotr pustil domů na Ukrajinu. Teď bych se ovšem vsadil, že její ukrajinští majdanovští bratři stejnou chybu neudělají, neboť se drží starého nacistického hesla - mrtví nekoušou.  Myslím že její život se dá počítat spíš na dny než roky. Ale ještě by mohla utéct do Ruska.  

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

s okamžitou platností vyhlašuji přísný zákaz myslet hlavou.
A jestli už myslet, tak zákaz klofat písmenka.
A jestli klofat písmenka, tak nedávat na svůj web.
A jestli dávat na svůj web, tak se k takovému pamfletu nehlásit.
A jestli se hlásit, tak jsem v prdeli, páč mi toho slíbeného osmadvacetiříjnového pašíka nebude mít kdo vyfutrovat na jateční váhu.
Otřu uslintanou bradu, přestanu snít o uzeném domácím špeku a vytáhnu nůši z půdy. Za chvíli se objeví čerstvý jetel, tak si nachystám na sychravý podzim pytlík čtyřlístků. Dělají mi dobře na vyměšování.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dobře bratře Vidláku a dobře bratře Targusi!!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ne, nikoliv od římských dob, ale až od husitských časů v naší kotlině víme, že se moc nevyplácí stát v první řadě. S tou reformací tenkrát. A dvě stovky let nato znovu, i když ti to pořádně zbabrali. Proti Němcům/Hitlerovi jsme se zbraněmi v rukou chtěli bojovat jako první.... ještěže to nevyšlo!
Můj hodně blízký kamarád má jedno heslo, když jde do tuhého a začíná moc foukat: "Zakuklit".
I s tou mimořádně až neuvěřitelně blbnoucí EU nemusíme tak moc spěchat. S nějakým vystupováním z ní počkat až na svou paralýzu a pokrytectví zahyne jaksi přirozeně sama. Trochu jako to přežité Rakousko - Uhersko, které nás vlastně donutilo si ten vlastní stát obnovit... co nám asi tak zbývalo jiného?
Ale možná je to dneska jiné, nějak "globální". Současné konspirační teorie? Je stále obtížnější jim nevěřit.
Jako ten hrdina v červené knihovně: "Cítím se rozerván..... ".
P.S.: Targusi, máte pravdu. Vidlák si koleduje.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jen doplňuji - proslavenému bývalému řediteli antidopingové laboratoře v Moskvě, Grigoriji Rodčenkovi, který odpálil tu ruskou kauzu, provedli v USA plastiku obličeje a pak ho ukázali v tv rozhovoru - jak poznamenal Pjakin, vynesli nad ním rozsudek smrti. Jsem zvědavá, kdy ho co potká, aby to opět "osobně nařídil" Putin. Jak říká Vidlák, člověk se zdráhá uvěřit "konspiraci", ale ty linky jsou tak jasné a navíc tak opakované, zapadá to do sebe. Jen mne udivuje, že se neprovede něco nápaditějšího, prostě už jim na názoru a důvěře lidí nezáleží, vždy se najde pár hlasitých a ochotných blbců a na všechno ostatní kašlou. Zrychluje se to, ráda bych se dožila dne, kdy "obruče prasknou".

Zatím bez slepic

Jen doporučuji přečíst si dnešní rozhovor s Terezou Spencerovou na PL

Zatím bez slepic

mi byly vždycky protivné a to, že začínají vypadat tak reálně, je činí ještě protivnějšími. Ale nejsem čtenářka červené knihovny a vím, že svět se netočí podle Rózy Pilcherové - jen, že tyhle poloprůhledné konspirační tlaky jsou ještě daleko hnusnější, než když se krčily ve tmě. Anebo je to prostě jen víc vidět, jak jsou nechutný.
A jo - taky bych se ráda dožila prasknutí obručí, udržuju se naživu, seč můžu :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ransdorf nešel vybírat peníze do jakési banky. Ransdorf šel vybírat peníze do BANKY. Pobočka banky je možná místo, kde si vybíráme peníze vy a já. Člověk až zapomene, že v bance jsou taky bankéři. Asi moc neprobádám, že to byla hlavní budova, když tam šel něco vyžizovat.

Nalákali si ho až domů, kde měli kontrolu místa.

Je to jako, když se 17 listopad konal na Národní třídě, o ulici vedle,co je ulice plná policejních baráků a byla tam i velká budovat StB. Přímo na Národní je ještě budova, kde měli v posledním patře skladiště převleků a skoro nad mláticím místem byl úřad státu a práva. Což je jeden z nejvyšších, byť velice diskrétní, orgán státu. Jakoby si studentiky ke zmlácení přivedli až pod noc.

FAMU je na konci Národní a divadlo Činoherní klub je těsně za rohem. Jakoby si je přivedli až do předpokoje.

Každej, kdo byl na vojně 5 minut, chápe, že když chcete někomu zabránit ve vstupu do kaňonu, tak postavíte zátaras hned na kraji. Když ho chcete zničit,dostanete ho do kaňonu,pak uzavřete a zničíte.

Hlasitě hlásanej cíl nepustit protestující studenty na na Václavák by spolehlivě splnily dvě policejní auta přes silnici u Národního divadla a v každý mezeře 4 policajti.

Jinak bych ještě dodal, že mě známej upozornil nedávno na to, že to americký komando, co zabilo Bin Ládina celý padlo. Moc bych se nedivil, kdyby někdo povstalcům střelcům neporadil kde bude a nepřidal na úvěr i nějaké to přenosné raketové vybavení.

Možná by se někdy mohli prokecnout, že se Usama podivil, cože nepřijeli autem, jako jejich šéf normálně jezdíval pro další video.

Jo a za večer mě napadlo, že za všemi demonstracemi je dost možná jen Kalouskova snaha neskončit v kriminále, kam se ho Babiš hodlá poslat.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když jsme u těch náhod, tak Kalouskova rodina by mohla vyprávět... V březnu 2002 napsala Slonková s Kubíkem, jak se báječně daří podnikání švagrovi a tchánovi Kalouska (stavební firma s 80% všech zakázech v Příbrami a "geniální" likvidace nemocničního odpadu) a jak jeho rodině nezištně finančně pomáhají.
A v září 2002 švagra zastřelil jeho společník, okamžitě poté zavolal policii, přiznal se a zastřelil se také.
V prosinci 2008 byl nalezen mrtvý jednadvacetiletý syn toho švagra. Psalo se o podivných souvislostech. Svědek spatřil u vesnice nedaleko Rožmitálu nabourané auto (patřilo tomu mrtvému) do stromu, za dvě hoďky už tam nebylo. Asi o kilometr dál se druhý den našlo tělo toho kluka, prý se oběsil. Předtím, v srpnu toho roku, hořel dům, kde mrtvý bydlel se svou matkou.

Zatím bez slepic

In reply to by Mifo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ne nadarmo se Příbrami říká středočeské Palermo.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Třeskuté téma. Jenže těžké se nevyjádřit, když mi autor mluví z duše. Na Kose Vlk se boji
vyjádřit k jakékoliv konspiranční teorií. Jenže nikdy nevysvětlil proč se tyto teorie naplňují.
Například o islamizaci Evropy. Já ji znám již minimálně od roku 1976. kdy Kadafi řekl, že
nás porazí " dělohami našich žen". Pochopitelně si nemohu přesnou citaci pamatovat, Bylo
to na ekonomickém foru v Davosu. Podstatné je, že je to skutečnost.

Zatím bez slepic

Ale Kaddafi tohle neřekl a to ani v roce 1976. Bylo to v roce 1974 a řekl to alžírský prezident Boumedienne. Přesné znění toho výroku je: "Zalidníme Evropu našimi dětmi. Porazíme bezvěrce dělohami našich žen!".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Díky Vidláku,někdo musí mít odvahu.
Něco se pokazilo,že se musí na vše jít lží,podvodem,dokonce i vraždou.
Když to všechno sledujeme,tak těch lží,podvodů i vražd je mnoho a delší dobu a když se to dělá delší dobu,pak to nedělá problém v tom pokračovat nadále.Byly doby,že to přinášelo úspěch,než lidi zjistili,že je to opravdu lež.
Jak někdo připomíná,za vším hledej peníze.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Zkusme teď připustit, že to není jen podivná náhoda"

Náhoda je matematicky ohraničená věc. Všemu vládne Gaussova křivka. Jestli že výskyt náhod začne Gaussovku deformovat, je nutné podle všech pouček za tím hledat systematický vliv. Má to obecnou platnost. Platí to i pro ty 3 baráky, co spadli Novým Jorku. Spadne li jeden letadlem poškozenej barák na půdorys, může to být úžasná náhoda. Spadnou li 2 různě poškozený baráky na půdorys, už to náhoda být nemůže a spadne li k tomu ještě jeden nepoškozenej barák na půdorys, v žádném případě se o náhodu nemůže jednat.

Tolik k náhodám.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jste starý, hloupý a škaredý.
Každé malé a jedině správně informované dítě ví, že ten třetí barák spadl leknutím, a kromě toho byl úplně maličký, takže se vlastně vůbec nic nestalo.
A nedám vám za váš příspěvek žádnou virtuální slepici, abyste věděl.
Tak!

Zatím bez slepic

Zrovna tahle "podivnost" mě dovedla k alternativnímu zpravodajstvi. Technicke nesrovnalosti se proste nadaj okecat. A zrovna toto me jako architekta dost provokuje. Celkem pekne o tom povida Ivan Němec z brnenske VUT.
https://youtu.be/uNVusQ7U6NE.

Zatím bez slepic

In reply to by IT (neověřeno)

Trvalý odkaz

nelze odhlédnout od jiných věcí. Kdo ví, jak se chová konstrukční ocel při zahřátí, ne může připustit, že baráky spadly tak, jak nám tvrdila US vyšetřovací komise. V ČT zpravodajství jsem tenkrát viděl záběry přepálených nosníků a redaktor sděloval, že jsou tam i po nějaké době kaluže žhavého kovu.

Ocel se taví při teplotě cca 1560°C. Nutno dlouho přivádět teplo, dochází ke změně skupenství a to je náročné. Ropné produkty a ostatní látky a nábytek jsou schopny vytvořit max. 900°C. Navíc ocel zahříváním nekřehne, ale měkne. Takže, konspirační teorie je to, co vypustila vyš. komis jako ofic. zprávu.

Nedělám si ambice říct, jak to bylo, ale spolehlivě to nebylo tak, jak oni tvrdí. Je to proti přírodním zákonům.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Logicky ! V 89 to zabralo dokonale. Teď už to neplatí, ale pokusy pokračují. První provedl Šapiro se studenty a s červenými kartami na Albertově. Hned na to se Kocáb a Bursík pokusili stanovat na Staromáku. Největší zdání masovosti se povedlo až letos. V Praze to vypadalo opticky moc dobře, televize zvolila záběry, které dávaly tušit, že Václavák je plný.
Přesto, český buran ví své a nemá zájem zvednout zadek. Obávám se, že na řadě budou jiné, účinnější způsoby, než obětavé příklady herců a studentů. Organizace není zadarmo a vyžaduje práce. Existují lepší způsoby, třeba ten, který se použil na Slovači.

Zatím bez slepic

To byla také pěkná groteska na Staromáku. Prezident nedal medaili Bradymu a už byl Staromák plný. Dobře zorganizované i s režií.

Zatím bez slepic

nezabralo dokonale. Jen se to tím začalo. Velice jasně si pamatuju, jak Havel vítal z melantrišskýho balkónu Millera v jeho parce a v čele s lidma z ČKD - s tím, že dokud se nepřidá dělnictvo, nemůže to mít ty správný grády.
A to je pravda - teda nejen dělnictvo, ale dokud nezačne vyvádět právě ten nevzdělaný, sprostný lid, je to v zásadě o kuličce z prdu.
Ale to vlastně říkáte taky, tak pardon.
Účinnější způsoby mi ovšem taky ruší spaní.
Zrovna dneska jsem se dověděla, jakým fofrem se čistí kanál Jůtůb do slunéčkového lesku - jen doufám, že nějaký mladý, vzdorovitý ajťák založí fofrem nějakou alternativu.
Jako byste chtěl pohnout kontinentem tím, že tam bude foukat.....i kdyby foukalo dvacátým stupněm bóforta.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku,
proč se zabývat konspiračními teoriemi?
Konspirační praxe úplně postačují. Pracují na nich desítky tisíc agentů a spotřebuje se na ně spousta střeliva, jedu, automobilů na dopravní nehody a placených vrahů (z nichž, pravda, se po jejich likvidaci vyplacené peníze opět vytáhnou z kapsy, aby bylo na plat dalším.)
Konspirační teorie jsou zčásti, možná z velké části konspirační praxe, které ještě dostatečně nezestárly a nedostaly se do učebnic dějepisu.
************************************************
Mimo téma:
Přečtěte si dnešního Bimba:
Se štítem nebo na štítě, říkávalo se...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zacalo-se-to-mydlit-v-Nem…

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

já vám jednu pěknou praxi přihodím: pamatujete, jak Putin, když převzal prezidenturu Ruska, začal pronásledovat všelijaké ty magnáty a oligarchy, zavírat je za zdánlivé nic a ještě vyšoupl za dveře všechny možné protestující lidkoprávníky? To bylo tenkrát povyku! A už tenkrát jsem si říkala, co za tím je (kromě boje o moc, samozřejmě) a že si počkám a snad se dočkám. Taky jo - před pár lety jsem četla jakéhosi ekonomického analytika, který to krásně shrnul - šlo tam o zdroje, které už byly těsně před rozprodáním - některé smlouvy prý byly před posledním podpisem.
Za vteřinu dvanáct.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na začátku Majdanu sami Ukrajinci tvrdili, že jsou mírumilovným národem, a že nechápou jak někdo může někoho bít natož zabít. Protestující měli mezi sebou takového sympatického mladého muže, který poukazoval na chyby Janukoviče a byl proto poměrně známou osobou. Majdan se ale nějak nedokázal pohnout z místa a tak netrvalo dlouho a tohoto sympatického muže jednoho dne našli umučeného a docela mrtvého na okraji Kyjeva.Všem bylo jasno, nikdo jiný to nemohl udělat než vládní moc. Tenkrát jsem odsoudil ve svém nitru Janukoviče a začal plně fandit Majdanu. Svatá prostoto by se chtělo říci. A já bych to dnes jen potvrdil. Ale tenkrát to na mě zafungovalo. Prostě takové věci jsou schopny ovlivnit myšlení lidí a na náměstí přivést i ty jenž do té doby seděli jen u telky a počítače. Moje nadšení pro Majdan trvalo asi tak týden a po záběrech z Kyjeva, vyprávění pana podnikatele z Kyjeva jehož jméno jsem zapoměl( tenkrát jej zvali i do ČT a kdepak je mu dnes konec)spoustě natočených záběrech kde byli masakrováni policisté a strašného násilí jsem dospěl k jisotě, že si s námi tady někdo pěkně hraje. Mě to brzy došlo, mnohým jak se zdá ne a pro ně je určen Skrypal, Kuciak, Zeman s Babišem a Okamurou. Konspirace to už dávno nejsou s tím jsem si jist a jen tak na okraj se Skrypalem podobnost čistě náhodná jako s letem MH 17 nad Ukrajinou. Ten šílený Boris s tou Májovkou jsou si jisti, že Rus bude zostuzen za každou cenu. Dnes nechtějí předat vzorky do RF a tenkrát zase RF nepustili k vyšetřování. Ukrajině, která měla být mezi podezřelými naopak dali možnost práva veta ve vyšetřování.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jestli chcete vědět, zda akci připravuje idealista, false-flag operativec, nebo profesionál, sledujte molotovovy koktejly. Většina lidí totiž pořádného molotova neumí vyrobit. Typickým příkladem je ten případ v mešitě v Německu, kam někdo hodil podobnou hračku. Imám jej SÁM lokalizoval a v podstatě se do příjezdu hasičů nic vážného nestalo. Divné, uvědomíme-li si, jak má tato zbraň skutečně fungovat. Otázkou je, jedná-li se o false-flag, nebo to byl prostě jen amatér, který nevěděl, o co jde. Třeba na Majdanu jsme mohli vidět v akci ty opravdové molotovovy koktejly.

Z tohoto vzorce se vymyká pouze jediný, který znám. Případ Vítkov. Ti kluci také neuměli vyrobit pořádného Molotova. K jejich smůle však ty své hodili do baráku, který byl až po střechu plný kradeného benzínu, schraňovaného nejen v kanystrech, ale i v obyčejných kýblech. Proto to tak blaflo.

Vrátíme-li se zpět k samotnému Majdanu, mohli bychom se zamyslet nad skutečnou rolí jistého pana Š., alias agenta Plavce. Ten může tvrdit leccos, protože to mohl být klidně i on, byť je to pro tohoto bezkoulého sráče mimořádně nepravděpodobné, kdo mačkal v inkriminovaný den spoušť a střílel demonstrantům do zad a příslušníkům jednotky Berkut do tváří. On je typickým případem člověka sloužícího jakémukoli pánu, který je zrovna u moci. Když bude třeba, bude držet olivovou ratolest, bude-li třeba, bude tak stejně držet v ruce odznak vlčího háku. Neexistuje morální a nemorální, spravedlivé, či nespravedlivé, dobré, či zlé. Existuje pouze účelné a neúčelné. Účel světí prostředky je rčení, které známe všichni velmi dobře. V případě Štětiny, Kalouska, Langšádlové, Jocha, Smatany a mnohých dalších můžeme pozorovat jejich uvádění do praxe.

Víte, máte demokraty a demokraty. Těm prvním jasně vadí, když nevyhraje jejich kandidát, ale rozhodně je nenapadne vykřikovat například něco o tom, že tato volba byla nedemokratická, že ji zmanipuloval Putin, nebo že voliči vítěze jsou idiotští křupani z venkova. To tvrdí ti druzí „demokraté“. Stejně jako tvrdí, že na referendum nejsme dostatečně inteligentní, vzdělaní, vychovaní, či cokoli dalšího. Smutný fakt je ten, že z těchto „demokratů“ vyrůstají ti nejhorší diktátoři a pošlapávači lidských práv, které si lze představit. Tito lidé budou klidně zabíjet a vraždit a bez mrknutí oka to honosně nazvou bojem za demokracii. Demokracii pouze pro ně. Diktaturu jak řemen pro všechny, kteří smýšlejí jinak.

Zatím bez slepic

Opakovaně vyjadřuji své přesvědčení, že se jednalo o obyčejnou domácí zabijačku.
A "plynová pištol, přerobená na 9 mm Luger/Para" ? To nemohl udělat žádný "šikovný amatér", ale debil.
Zn: Podle jejich IQ poznáte je!

Zatím bez slepic

Tak moc díky za odkaz Asfaltový holube. To se sem moc hodí a já se přiznám, že jsem čuměl. Doporučuji všem shlédnout.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jde mě o něco jiného,proč ta otrava,proč tolik důvěřuje Mayová MI6,proč nemá zpětnou vazbu.
Její jednání opravdu dětinské,co to může udělat s její kariérou,co to může udělat s charakteristikou její vlády,co to může udělat s oblíbeností Anglie pojmem velmoci.Když to ale pozorujeme,Anglie neměla štěstí na kvalitní premiéři.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je zajímavé si přečíst Protokoly Sionských mudrců (dle mínění většiny podvrh), ale je podivné, jak dějiny běží podle toho, co je tam napsané a Synagoga satanova - jak židé (Chazaři) ovládají státy a dějiny ... Soroš je jen jeden z mnoha mocných židů (Chazarů), kteří vládnou světu. Rockefelerové a Rotschildové - dvě dynastie chtějící nastolit NWO (Nový světový řád) - a jak vidno, docela to k tomu spěje. A že se jim občas něco nepodaří? Žádný lidský plán nikdy zcela nevyjde - díky Bohu.

Zatím bez slepic

In reply to by Vladimír (neověřeno)

Trvalý odkaz

Neexistuje nic jako náhoda ... a když se stane něco divného, je dobré se ptát "Cui bono?" neboli "V čí prospěch?" se to děje ...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nezlobte se na mne, to je prostě neuvěřitelné, že by šóroš mohl dělat to, co je mu připisováno. Aby vybral Anglii (spekulace proti Libře), aby rozvracel a vykrádal ve velkéms státy. To prostě není možné, že by mu to dovolili a žil by.Existence Šóroše a jeho aktivit je dle mne největší současná konspirace, mající za cíl zakrýt státy, které za těmi akcemi stojí v pozadí. On je ta pravá hybridní válka, vedená některými státy. Vsadil bych na státy za oceánem, na jeden stát za jedním průlivem a jeden někde u mrtvého moře. Někdo prostě vede válku, plnohodnotnou, za své zájmy a rozvrací a rozkrádá jiné státy. Protože by to samozžejmě bylo odsouzené a mohlo vést k rozkolu, či válce, je to skrýváno za tuto osobu. Jinak by přežít nemohl. Musí mít státní krytí.

Zatím bez slepic

In reply to by Bobr (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přečtěte si ještě jednou, co jste vlastě napsal.

Že je něco neuvěřitelné znamená, že se tomu nedá věřit. Píšete to lidem jichž část tomu věří, takže to uvěřitelné je. Aspoň pro někoho.

Teď je otázka kdo tomu věří, na základě čeho, jak k tomu došel.

Když nevěříte ani tomu, že by mohl spekuloval proti libře a vyhrál, tak jakou cenu má váš názor, když to bylo ve všech světových denících, v televizích a v tom nejprofláklejším mainstreamu?

Vaše argumentace popírá sama sebe.

Jo, já chápu mý známý, když v listopadu koukali na TV v roce 1989 a říkali: "To snad není možné." když tam viděli najednou masové demonstrace proti komunismu. - Jejich důvod k nevěření byl v tom, že všechny jejich životní zkušenosti o tom jak systém funguje protiřečily tomu, co viděli v televizi. Proto ten pocit. Systém se doopravdy začal chovat jinak bez viditelné příčiny.

Čemu však protiřečí vaše přesvědčení, že to jeden člověk dělat nemůže?

Znáte se s vysloveně bohatými lidmi a říkají vám, jak je to pro ně těžké ovlivňovat politiky a úředníky? Tomu se běžně říká korupce. Taky na ni nevěříte? Proč se pak o ni pořád mluví?

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevím, v čem má argumentace popírá sama sebe. Nechápu. Je prostě neuvěřitelné (píši já, za sebe=pro mne neuvěřitelné), že někdo věří tomu, že by šórošovi jako jedinci, který jedná ze své vůle prošlo a procházelo to, co je mu připisováno. Myslím, že z mého textu zřetelně plyne mé přesvědčení (domněnka, kterou jsem odůvodnil=mé odůvodnění mé domněnky) - prostě by mu to určité státy nedovolily. Státy, které mám na mysli umí (prokazatelně) pořešit ty, kteří jdou proti jejich zájmům a ochránit ty, kteří jednají v jejich žoldu, či na jejich pokyn. Jak prosté. K ironii? Lehce se za ní skrývá výsměch, přezíravost, neznalost, nepochopení. Říká se, že ironie je zbraní slabých, někdy i duchem. Vaše argumenty jdou mimo můj vyjádřený názor. Nikde nepíši, že by se o tom nemělo mluvit, že se to neděje. Jen přidávám názor, ajk to podle mne je a který mi nikdo žádným argumentem, logickým vysvětlením ... nevyvrátil. jen plky. Píši, že dle MÉHO názoru je šóroš jen krytím pro státy, které provádějí rozvraty .... . Argument, můj, Vám pro jistotu znovu zopakuji: Státy mají možnosti, jak jednotlivci v takové činnosti zabránit a nečiní tak. Vysvětlení - mé vysvětlení = šóroš jedná na jejich zakázku. Nebo si myslíte, že Anglie nedisponuje prostředky, schopnostmi, odhodlámím, které by jí celého šóroše vyřešilo a Libru ochrániloi? Opravdu si to myslíte? Opravdu jste nikdy neslyšel například o Gladiu? Z mého pohledu celou operací proti Libře (tím, že mu ji umožnili), se zbavili možnosti být obviněni z toho, že ho financují - "probůh, vždyť oni jsou vlastně ti chudáčci, kteří byli napadeni, okradeni".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak stát za oceánem. Austrálie? Jeden stát za jedním průlivem. Že by to bylo Maroko? A jeden stát někde u Mrtvého moře. Jordánsko? :-)
Co máte proti Australanům, Maročanům a Jordáncům? :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protože znám Vaše příspěvky a články, myslím, že víte velmi dobře, jaké státy mám na mysli. Chytrému napovím: I Autrálie by to být mohla, průliv přeplaval krom jiných i pan Venclovský a Irsko nemyslím, a u Mrtvého moře ten stát na druhém břehu. Ale myslím, že to Vy víte přesně a jen prudíte. Jen otázka? Máte to zapotřebí?

Zatím bez slepic

In reply to by Bobr (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nemá.
Ale dělátu osvětovou a výchovnou činnost, provádí školení v ironii a sarkazmu.
Je nepopiratelnou skutečností, že značná část i velmi inteligentních lidí prostě nemají v mozku pro ironii vytvořené patřičné centrum.
Tudíž je vyloučeno, aby ji kdy chápali, podobně jako je vyloučeno, aby barvoslepý daltonista začal rozlišovat zelenou od červené.
Bez toho, že nerozeznáme červenou od zelené se dá docela slušně žít (pokud nejdeme sbírat brusinky).
Bez vnímání ironie také. Ale svět je hezčí barevnější s ironií, sarkasmem a humorem vůbec.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kiskova barevná revoluce
22. 03. 2018 - EB

„Před patnácti lety zničila Amerika mou zemi,“ píše se tento týden v titulku v New York Times nad článkem iráckého spisovatele Sinana Antoona.
Podle Antoona mluví některé důvěryhodné odhady v důsledku invaze v roce 2003 o více než milionu mrtvých a následně sestavená vláda podporovaná Spojenými státy podle něj patřila k těm nejzkorumpovanějším na světě.
O „barevných revolucích,“ které následovaly v dalších zemích, Antoon nepíše. Staré režimy byly svrženy s příslibem světlejších zítřků, ve většině případů to ale lidem přineslo jen ještě více utrpení, než život pod starými diktátory. „Barevná revoluce“ a „Majdan“ jsou pro mnohé stále vyjádřením naděje, jiní je používají jako nadávku.

Když dnes Miloš Zeman v MF Dnes použil oba dva termíny, bylo jasné, jak to myslí. Dával najevo plnou podporu svému příteli Robertu Ficovi a stejně jako Fico obviňoval Andreje Kisku z toho, že straní silám, které to se Slovenskem nemyslí dobře, ať už slibují cokoliv."

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

pokud by jsi vidlaku nebo ostatni zapomneli

https://neviditelna.rozhlas.cz/kam-jsi-vcera-sel-tak-sam-mobilni-operat…
Jako figurant pro tento díl působil datový novinář Jan Cibulka. Zažádal si o výpis provozních a lokalizačních údajů a za poplatek 1 700 Kč mu po předložení občanského průkazu operátor předal CD s tabulkou všech informací. V ní si mohl přehledně prohlédnout, kde všude za posledních šest měsíců byl – tedy se svým telefonem. Operátor totiž uchovává provozní a lokalizační údaje o tom, kdy a kde se daný telefon připojil k síti. Každý vysílač má své souřadnice.

https://neviditelna.rozhlas.cz/fotoalbum-od-policie-kazdy-prujezd-pod-b…
Každý průjezd pod bránou má svou momentku
Policie uchovává fotografie průjezdů všech vozidel. Nezáleží ani na tom, že řidič nespáchal žádný přestupek. Co tyto fotografie obsahují? Naše figurantka Lenka si policejní záznamy vyžádala. Na
vyřízení písemné žádosti má policie 30denní lhůtu.
Policie lhůtu plně využila. Po třiceti dnech Lence přišlo CD s necelou stovkou černobílých fotografií. Snímky jsou anonymizované. Není z nich možné zjistit, kdy a kde byly pořízeny – tedy pokud někdo pozorný neidentifikuje dané místo podle okolí silnice. Černý rámeček se objevuje přes SPZ cizích vozidel a čelní skla všech aut. Včetně toho, které patří Lence.

U fotografií přitom policie uchovává také polohové a časové údaje. Tyto informace ale neposkytla. „Policie tvrdí, že to nemůže vydat s ohledem na ochranu případné třetí osoby, která to vozidlo řídila,“

co se uklada na internetu po dobu 6 mesicu ? v podstate vsechno
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-357
Vyhláška č. 357/2012 Sb. -Vyhláška o uchovávání, předávání a likvidaci provozních a lokalizačních údajů

Zatím bez slepic