Buďme připraveni

Autor

Svět zešílel… Úplně. Americký prezident Biden a jeho vláda dnes pozastavili schvalování nových LNG terminálů. To víte, klima, ekologie, grýndýl, uhlíková stopa. Produkce fosilních paliv v USA roste, což dost dobře nejde dohromady s ekologickými závazky a když se oxid uhličitý dostane do rozporu s ekonomikou, tím hůř pro ekonomiku. To víte, když vývoz plynu skokově vzrostl, je třeba ho přidusit. Postavil si hospodu, ale chodili mu tam lidi.

Je radost, mít takového spojence, že Uršulko.

Promiňte mi, ale mám pocit že mě definitivně klepla josefka. Nebyli to Američané, kteří kritizovali ruské plynovody a chtěli nám dodávat henty molekuly svobody? Neměl to být byznys století? Nemělo to být sice bolestivé a drahé řešení, ale alespoň řešení? To fakt stačí, aby se objevily nějaké americké Grety a strýček Joe jim vyhoví, i když je Evropa ve válce s Ruskem a v její vítězství už věří jen blázni a libtardi? Nebo už to nemá cenu, protože Evropa je v háji tak jako tak a stejně nebude schopná za ten plyn platit?

V Německu se stávkuje, ve Francii se demonstruje, Izrael uzavírá s Hamásem příměří, protože to v Gaze nejde dál… Husiové dál střílí na západní lodě vplouvající do Rudého moře a na americké nálety zvysoka kašlou… Jestli to takhle půjde dál, tak USA vystoupí z NATO ještě za Bidena.

Rusové udělali další tah na ukrajinské šachovnici a vyzvali kozáky, aby si zase zabrali svojí zemi a byli svobodní, jako kdysi. Zdá se, že už víme, jaké řešení má pro Ukrajinu nachystané Kreml. Už to jednou udělali v Čečensku. Během krátké doby přetavili čečenskou nenávist k Rusům v čečenskou lásku k Putinovi. Kdo by nechtěl být svobodným atamanem, že? Obzvlášť atamanem, který má blízko k velkému gosudarovi.

Ani u nás není klid. Zemědělci se dohodli a vyrazí s traktory na Prahu. Je jich víc, než bych čekal. Dnes, v sobotu, na akci v Letovicích oznámí první podrobnosti. Když je celá Evropa ve varu, nebudeme stát stranou. Zemědělci se organizují odspoda a během dneška leckde uvidíte taková menší cvičení. Do Letovic se dnes sjede řada skupin z různých koutů republiky.

Únor letos bude zřejmě docela horký. Buďte všichni připravení. Až vyjedou traktory, musíme být u toho. Všichni! A ano, vše se koordinuje i s odboráři a dalšími skupinami.

Dovolte mi, abych osobně poděkoval pravdomluvným intervjukům ze CNN Prima News za další pěknou reklamu zdarma. Minule jste mě proprali po odborářské demonstraci a díky tomu se můj dosah zvedl natolik, že mě teď už poznali i bez brýlí, bez klobouku a v sauně. Teď jste to udělali znovu kvůli pětivteřinovému satirickému videu s Rakušanem… Opět jste na mě zaměřili pozornost národa… a ausgerechnet v době, kdy bude zapotřebí informovat o šturmu na Prahu. Děkuji vám vřele, víc jste pro úspěch naší akce udělat nemohli.

A propo… berete si mě do huby, říkáte, že jsem proruský aktivista a dezinformátor, ale že byste se mi postavili v souboji před kamerami, to ne, že? Ani kdybyste proti mě postavili celý kostnický koncil. Ale já zapomněl… vy vlastně nemůžete. Vy se bojíte svých vlastních liberálních posluchačů a liberálních úderek. Kdyby tam u vás náhodou někdo měl odvahu mě vyzpovídat ve studiu, dopadla by Prima jako Kádrováci Kladno. Vaši vlastní by vás ukousali a nezachránil by to ani Jarda Jágr.

Ale reklama je to dobrá. Už brzy přijdu s nějakým dalším počinem, tak mě nezklamte a nezapomeňte zase šířit moje občanské jméno i vidláckou přezdívku… A varujte přede mnou pořádně, sakra! Napište tam, že se lidé nemají dívat na www.vidlakovykydy.cz Takhle se na mě mohou podívat a nevědět, jak jsem nebezpečný pro vaší demokracii. Příště i s odkazy, ano? Vaší zbabělosti zdar!

Buďme připraveni. Korespondenční volba prošla prvním čtením. Jestli se to zavede, budeme překvapeni, kolik lidí v zahraničí najednou pocítilo touhu volit Rakušana a Pekarovou. Jednou nabyté „občanské právo“ se už nikdy nezruší, jen se za chvíli zavede i pro naše občany zde v republice a opět zjistíme, kolik nemohoucích babiček má touhu volit Piráty a Blyštivého Péťu. Tahle vláda musí skončit dřív, než korespondenční volba projde legislativním procesem.

Buďme připraveni.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (424 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Komentáře k Vidlákovu úvodnímu článku pište jako odpověď k tomuto oknu. Budou pohromadě a zůstanou na začátku diskuze.

Pokud máte nějaký příspěvek, který přímo s Vidlákovým úvodníkem nesouvisí, vložte jej přes "Přidat komentář" na konci dokumentu.

Průměrný počet slepic: 3.9 (24 hlasů)

protest v italii farmaru

Italští farmáři se připojili k protestům, které předtím propukly ve Francii, Německu, Rumunsku a Polsku.
Protesty farmářů dorazily do Itálie, uvádí Rai News 24.
Desítky traktorů projíždí provincie Chieti a také po dálnicích poblíž Lazia, Sicílie a Pratola Peligni. Demonstranti protestují proti zrušení dotací, zvyšování daní na pohonné hmoty a syntetickému masu.
foto a videa protestujících zemědělců  viz zde:

https://t.me/neCT24/49318

Průměrný počet slepic: 4.8 (81 hlas)

ve francii to hori

Zemědělci ve Francii nadále dávají najevo svoji nespokojenost.
Podívejte se na hořící kamion naložený zahraničním zbožím ve francouzském Narbonne. Traktory převracejí celé kamiony s potravinami.
Předseda vlády Francie Gabriel Attal včera region navštívil, aby se vypořádal s povstáním farmářů.

video viz zde:
https://t.me/neCT24/49419
 

Průměrný počet slepic: 4.5 (46 hlasů)

putin kozaci

Rusové udělali další tah na ukrajinské šachovnici a vyzvali kozáky, aby si zase zabrali svojí zemi a byli svobodní, jako kdysi. Zdá se, že už víme, jaké řešení má pro Ukrajinu nachystané Kreml. Už to jednou udělali v Čečensku. Během krátké doby přetavili čečenskou nenávist k Rusům v čečenskou lásku k Putinovi.

5. ledna 2024 se u Melitopolu na “na nově osvobozeném ruském území” konalo, k nelibosti Kyjeva i CIA, velké setkání kozáckých atamanů Ruska a Ukrajiny. Shromáždění svolal Putinem nově jmenovaný ataman Záporožské Siče Andrej Židkov, a vyhlásil na něm tažení za osvobození kozáckých území z moci Kyjeva, a obnovení Záporožské síče, která je nynějším kyjevským režimem považována za historický základ současné ukrajinské státnosti.

více viz zde:

https://www.michalapetr.com/map-1894-kyjev-vydal-prikazy-k-zahajeni-vyuky-polstiny-jako-druheho-jazyka-na-ukrajine-kozacky-ataman-zidkov-na-putinuv-rozkaz-vyhlasil-obnoveni-zaporozske-sice-a-zacal-shromazdovat-ukrajinske-a-rusk/
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (80 hlasů)

cnn rakusan vidlak

 

Teda to se dějí věci v naší české kotlině. Čím dále více se náš Vidlák prezentuje a to prosím zcela zdarma po celé ČR od velikých liberárně demokratických  médií mezi kterými patří nepochybně stanice CNN Prima News.

To můžete zjistit přímo ze článku od CNN Prima News viz níže. V článku tato libtardní úderka CNN Prima News nazvala našeho hrdinného Vidláka který si z libtardy nemaže hubu, jako "proruského aktivistu".

Samozřejmě nemohla chybět patřičná výhrůžka od ministra Vnitra Rakušana. Ministr Rakušan , to je ta hloupá osoba který se opovážil znesvětit státní českou budovu jako je ministerstvo vnitra a pověsil po celé budově MV pytel s Putinovou mrtvolou.

Tato osoba patří k libtardům kteří sejí obzvlášť hlubokou nenávist a rozdělují náš český národ.  Tento plný nenávisti člověk který se dokonce vyšplhal až do pozice ministra Vnitra, oznámil přes redakci CNN Prima NEWS svoji výhrůžku že podobná videa bude patřičně  řešit.

To jsme se teda dočkali totality,  to je již totalita jako kovaná. Za chvíli historické diktátorské režimy Pinoseta v Chile a diktátora Franka ve Španělsku budou blednout před diktaturou liberární demokracie kterou upevňuje v naší české zemi dnešní totalitní fialový režim.

Celý článek od CNN Prima News viz zde:
https://cnn.iprima.cz/vydrbu-s-dezolaty-a-komentare-zcenzuruju-rika-rakusan-ve-falesnem-videu-proruskeho-aktivisty-423687
 

Průměrný počet slepic: 4.7 (84 hlasů)

poslanecka snemovna

„Je to tam!“ Korespondenční volba prošla Sněmovnou do dalšího čtení. Rakušan jásá.

S tímto titulkem Parlamentní listiny oznamují že Korespondenční volba prošla prvním čtením.

Celý článek viz zde: 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-to-tam-Korespondencni-volba-prosla-Snemovnou-do-dalsiho-cteni-Rakusan-jasa-749690
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

jsou komentáře na PL  v debatě ohledně zavedení Korespondenční volby, některé jsou viz níže:

Hona, Jan Fišer , 25.01.2024 20:05:45.  Možnost falšování volebních výsledků je stále reálnější. A kdo má na tom zájem? Ti, kterým rapidně klesají volební preference a kteří chtějí dál vládnout a pokračovat ve své protinárodní politice.

michal garty , 25.01.2024 19:59:28, Korespondenční volby je jedna věc . Ale všimněte že Nikdo opravdu Nikdo kromě SPD nemluví o tom přílepku k volebnímu zákonu kde je že České občanství na čestné prohlášení mají získat ti kteří jsou až 4 generací potomků Československých občanů co emigrovali do ciziny . To znamená že tím pádem budou prolomeny Benešovi dekrety protože všichni co kolaborovali s Němci za 2 sv . a museli odejít ČSR a byl jim zabaven majetek , tak budou moci jako Čeští občané žádat v restitucích navrácení zabaveného majetku !! Tak už víte proč až do 4 generace ?

nowar , 25.01.2024 18:40:26, Když se raduje z něčeho zločinec Rakušan, je něco špatně.

Rhino , 25.01.2024 16:52:57,  Omezený tupec jásá. Už se těší na podvody s hlasy.

Kardio , 25.01.2024 18:25:20,  Dva roky Adolfe a končíš! Obálky tě nezachrání.

3x Zrušen pro pravdu , 25.01.2024 18:27:09,  Takže příští volby budou jenom jeden velkej megapodvod. Jako je to už mnohde jinde ve světě. Je to velezrada a za to bude jednou někdo viset.

Filipes , 25.01.2024 17:44:39, Tento další švindl zřejmě této vládě zase projde. Vysvětlení je prosté. Mají svého (přesněji Rothschildova) fešného člověka na Hradě, mají své lidi v Ústavním soudu, mají většiny jak v parlamentu, tak i v senátu. Nám "dezolátům" nezbyde nic jiného než skřípat zubama (ale zubaři jsou drazí a je jich málo), zatínat pěsti nebo mlátit do klávesnic. Nebo ? Konečně vyrazit do ulic. Nejméně ale po celý týden. To by mohlo stačit.

JLN , 25.01.2024 17:30:14, Jsme v bodě nula. Demokrati jásají. Konečně vláda jedné strany. Kdo nejde s námi, jde proti nám.

riva , 25.01.2024 17:29:42, Snad se nám podaří těchto pětikolkových Bilaků zbavit i když opět žádají o pomoc zahraničí.

Sochorová , 25.01.2024 17:20:57,  Korespondenční volba, zrušení práva veta v EU, případně Euro, jsou největší svinstva po kuponové privatizaci. Podrazáci. Zbývá pokusit se odstranit podrazáky ve volbách.

Petr Novák , 25.01.2024 17:06:51,  Ubožáci, nejde jim o občany této země, ale udržet se u moci za každou cenu. A tak budou o nás rozhodovat lidé v zahraničí, které jejich rozhodnutí nijak neovlivní. Neuvěřitelné. Horší jak bolševici.

Mivoj , 25.01.2024 19:52:27,  Jásání Rakušana?? Důkaz že názor občanů za kterými tak okázale vyjel (jednou) ho vůbec nezajímá,, Křivá povaha se nemění, vidíme to u Pávka, Jurecky, Zdechovskeho (dnes urážel Fica) piráti úplně všichni,,Komunisti byli zlatí,,

Široko , 25.01.2024 19:35:05,  Zastupující eurořišský protektor Rakušan jásá. Dostane dost možná za tuhle prasárnu Řád Železného kříže s dubovou ratolestí. Ale bacha. Dějiny nás učí, že všeho do času.

mravní bahno , 25.01.2024 19:26:24,  Ve svém okolí znám asi čtyři mladé osoby žijící trvale v zahraničí,  sem jezdí (lítají) pouze ke gynekologovi, zubaři, v době těhotenství na kontroly a poučovat nás přitom, jak jsme zpozdilí. Daní tam, ale zdravotní pojištění mají i naše, blbí by byli, kdyby ne. Mám z těch vyčuránků a jejich volebních preferencí opravdu obavy, z každého koláče (tady i tam) jsou zvyklí vyzobat rozinky a korpus nechat českým "dezolátům". Praví voliči Pětikolky. No co už, jak jsme si tuto generaci vychovali, takovou ji máme.

Pivník brdský , 25.01.2024 22:21:52,  A co Ústava?

Proč se ti "hrdinové" radují?, 17best , 25.01.2024 22:01:55
Se 108 hlasy se to přece dalo čekat a navíc si pomáhali různými podpásovkami, třeba pevným časem hlasování. Pod heslem, tak se vykecejte, my to stejně nemusíme poslouchat, protože 108. Je mi z téhle sebranky špatně. Sami musí vědět jaký nesmysl prosazují, ale jinak by byl konec, tak i stéblo je dobré.

filc , 25.01.2024 22:02:24, Tak jsem kdysi četl rozhovor s jedním americkým krajanem, který si stěžoval, že generace jejich dětí a vnoučat už nerozumí vztahu rodičů a prarodičů ke staré vlasti. "Vždycky když chci, aby s námi šel na pravidelný krajanský sraz, pošle mě do háje, že tam pořád vzpomínáme na věci, které ho nezajímají a na závěr brečíme, při písničce//Kde bydlim, kde bydlim//." (myslí hymnu Kde domov můj). No, tak tedy těmto také krajanům chtějí naši "zákonodárci" dát právo rozhodovat o naší budoucnosti...

optimus , 25.01.2024 22:10:46, Je to tam ! Jásá Rakušan. To ho asi navštívíl Slepičák.

Ladislaw , 26.01.2024 4:45:31, Pan Rakušan má proč jásat. Zrušení tajnosti voleb je poslední nadějí pana Rakušana, tonoucí se stébla chytá.

RB , 25.01.2024 21:09:35,  No, trochu teď přemýšlím neobvykle jinak.V podstatě jsme tad teď v jisté mediální izolaci, cenzuře. V Německu nebo kdekoliv jinde mají možná objektivnější zpravodajství o skutečném stavu věcí. Velice bych se nasmál, kdyby občané v zahraničí této vládě naopak v té korespondenční volbě zlomili vaz. Takové to "to nevymyslíš". Nicméně, nikdo nezaručí falešné manipulace jako v USA.

vanpetr , 25.01.2024 21:06:04,  Teď už to pojede jak po másle. Opoziční návrhy se vůbec nepripusti k jednání. A vybrané vládní projdou 109 jako po másle. Každý poslanec bude mít 10 minut, pak se stanoví pevný termín hlasování a hotovo. Demokracie ala ČR.

bavorák , 25.01.2024 20:42:13, Říšský protektor jásá. Když nedostane dost hlasů od občanů česka, většinu mu zajistí kamarádi ze zahraničí, případně Ukrajinci, kteří podivně rychle získají občanství. A Fialova totalita bude zachráněna. Ale co když to neklapne?

Pepimo , 25.01.2024 20:23:51, Už vidím to předvolební video jak běží český Australan a vhazuje volební lístek do schránky Australia Post aby mohl volit nejhoršího premiéra na světě.

Stan1 , 26.01.2024 8:11:44, V Česku je situace jako na Slovensku za vlády Matoviče - k moci se tehdy na Slovensku dostala vládní mafie ! Prezidentka, vláda, poslanci vládních stran, soudci speciálního soudu, prokurátoři speciální prokurátory, vyšetřovatelé speciální prokuratury, NAKA a dalších několik desítek policajtů (nyní vyšetřovaných) plnících nezákonné pokyny. Je zdokladováno přímé zasahování politiků do živých kauz a pokyny přímo dané politiky jak a co mají tito vyšetřovatelé a prokurátoři v daných kauzách provádět !

Ladislaw , 26.01.2024 7:53:07,  korespondenční volba porušuje platnou ústavu - nelze zaručit tajnost hlasování. Koalice to dobře ví, ale také ví, že ke zrušení ustanovení o tajnosti voleb z Ústavy ČR potřebuje ústavní většinu, to znamená 120 hlasů. Otázkou je, že volby, které by se konaly podle zákona, který odporuje Ústavě České republiky budou platné? Ústava má větší právní sílu než běžný zákon.

Průměrný počet slepic: 4.7 (70 hlasů)

"Tahle vláda musí skončit dřív, než korespondenční volba projde legislativním procesem."

Průměrný počet slepic: 4.7 (76 hlasů)

Dobrý den, asi nejsem sám, kdo případné schválení korespondenční volby považuje za opravdový „Megaprůser“. Místo toho, aby se Pětikolka pakovala, rýsuje se tady možnost, že bude vládnout i po roce 2025. To je pro mě naprosto nepřípustné. Jenže co s tím, když zatím všechno selhává? Před několika dny senátorka Jana Zwyrtek Hamplová vyzvala lidi, že pokud chtějí zabránit přijetí Istanbulské úmluvy, tak ať píšou, nebo osobně kontaktují senátory a seznámí je se svým názorem na věc. Výsledek volby v senátu je pro nás povzbudivý- možná že tlak lidí na konkrétní senátory ovlivnil konečný výsledek volby. Myslím, že v poslanecké sněmovně při schvalování Korespondenční volby můžeme použít stejný způsob. Tím spíš, že jsou Češi považováni za elektronické bojovníky, kteří umí jen ťukat do klávesnice. Pojďme vytrvale každý den psát všem poslancům tak dlouho, dokud od Korespondenční volby neupustí. Pojďme je zvyklat naším množstvím a naším odhodláním. Pojdme je přesvědčit našimi argumenty. Pojdmě jim zahltit schránky požadavkem, že si to nepřejeme. Je to totiž naše právo je kontaktovat, a oni jsou našimi zaměstnanci, kteří musí ve výkonu své funkce zohleďnovat naší vůli. Jinak tam totiž po volbách už nemusí být. Tak a teď do mě, že to je k ničemu a že to k ničemu nepovede, ale vaše názory už si bohužel nepřečtu, protože teď jdu kopírovat emaily všech poslanců do úhledné tabulky, aby se mi to dobře rozesílalo :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (65 hlasů)

Nejenže to není k ničemu, ale naopak je to velice slibné řešení použít ten stejný způsob s kterým senátorka Jana Zwyrtek Hamplová, 

vyzvala lidi tak ať píšou, nebo osobně kontaktují senátory a seznámí je se svým názorem na věc.

Češi jsou líní ,  svoji _!_ nezdvihnou a nejdou na demonstrace, za to u gauče jsou velice bojovní válečníci

Jdu do toho taky pane iw23  :-)


 

Průměrný počet slepic: 4.5 (40 hlasů)

     Jdu na to. 

1) pošlu to všem poslancům, vládním i nevládním

2) obsah tohoto článku s dovolením pošlu všem známým i neznámým, aby učinili totéž. 

Snad to bude mít nějaký účinek. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (34 hlasů)

že už nebude nikdy zvolen, nobo že zvolen bude. Jelikož se poslanci na stranické kandidátky dostávají v reálu na pokyn shora, zůstává už jen malá naděje, že se VŠICHNI voliči v okrsku dozví o jejich hrdinství/podlosti. Tedy namísto dotazů poslanci, směřujte informace o něm jeho voličům (do CC můžete dát i jeho). ..

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)

Navazuji na článek Daniela Sterzika, ale trošíčku jinak, než rozebíráním jeho sdělení.

Je 7:49 hod 27.1.2024, kdy začínám psát.

Článek z 26.1.2024 ve 21:58 hodin kolem 0:30 hod 27.1.2024 - neobjevila se ani jedna reakce a teď ráno, k uvedené hodině, reagovali tři autoři v 8 příspěvcích, 180 čtenářů... Velká změna proti dnům, kdy na převrácení Danielových článků jakkoliv reagovalo několik stálých dopisovatelů (reaktorů).

Kam se schovali? Kde je včelka Mája, Zauber, Olin, Ethanol i berrnard? Kam se schoval Bernarrd von Bern? Jsou ti dva berrnardi jeden a ten samý? Asi jsou unavení, možná znechuceni. Ale proč ? Protože nedostávali slepice, či že jim je provokatéři odstraňovali? Protože se rozjely hnusné osobní útoky? Nejspíš obojí.

Výše jmenovaní, nebudu vás prosit o návrat, jen zmíním. "Dobrá věc se podařila" někomu, kdo našel příležitost anonymně otravovat. Projděte si to zpětně, srovnejte to s praxí cti nehodného pana Rakušana na jeho videu proti Fialovi a následnou návštěvou v Karviné. Není sám a děje se to na všech frontách, především tam, kde zapomněli (na čas), že Konečné, Vidláci, Frantové, Burešové, Skálové Bobošíkové a mnoho dalších sbírají body na sociálních sítích, i výjezdy do regiónů..

Všimněte si, že svého času sem "nahazoval nějaký" Dědek z Práglu  (Tady si to mohu dovolit, zde mě na rozdíl od SEZNAMu, nevymáznou krátkou připomínku jako reakci na neodbytného sluníčkáře : "chlapče, jsi nenapravitelný v..". Přesně tak jsem to napsal a stačilo k výmazu). Nasral jsem se a od určitého momentu jsem přešel k představování svým vlastním jménem a příjmením. Konkrétnímu člověku se ve slušnější společnosti občas tu a tam špatně píše, že je vůl. Jistě, neslušný, zvlášť pod přezdívkou, vloží i urážlivější příměry než je chudák vůl se čtyřmi nohami.

Já tvrdím, že ty útoky na Vás nesměřovaly prvoplánově na vaše ego, jako spíš na sledovanost Vidlákových kydů.  

Pokuste se o tom přemýšlet, vykašlete se na slepice, neřešte útoky vypatlanců. Ono je to přestane bavit. Dneska se zatím neobjevili, nenašli vodnou perzónu pro urážky. Navíc zdůrazňuji, že lépe se spílá někomu skrytému pod přezdívkou, než člověku z masa a kostí s jeho konkrétním jménem. Ale to už je na rozhodnutí každého pisatele, ono není jednoduché vyjít z pod stříšky - přezdívky. Nějakou dobu jsem byl v rozpacích i z Vidláka, ale on už je také tak nasraný, že se pod svým vlastním jménem rozjel po republice s lidmi, které dřív znal jen z mééédií a ne vždy měl asi pocit, že si s nimi má co říci. 

Byl bych rád, kdybych mohl napsat bez ironie, že DOBRÁ VĚC SE PODAŘILA.

Ještě dodám, pětikolce se daří bořit demokratické principy, ale zároveň to mezi nimi začíná skřípat. Má to dost velkou příčinu. Všimli si, že  proti nim není jen "menšinová opozice v parlamentu a senátu". Ty spanilé jízdy Vidláka s Petrou Rédlovou, Skalickým, Skálou, Konečnou a mnoha dalšími jsou navštěvované a díky TV Bureš, Vladimír Franta, KTV, Raptor, ABJ a dalších jsou na sociálních sítích stále více sledované. Už nejsou sledované jen "levičáky" a starými, či jak se rádo na SEZNAMu zmiňuje, lidmi s "nižším vzděláním".

Uvědomují si, že "parní válec" má své limity, že pára může dojít dřív, než přijdou v řádném termínu volby.

Mimo jiné: 

Petr Pavel na návštěvě Francie

Prezident Petr Pavel vyhlásil termín letošních voleb do Evropského parlamentu na pátek 7. a sobotu 8. června. Je potřeba doladit kandidátky!!!

Abych byl, podle svého zvyku dost dlouhý, vyjádřím se ke "SPANILÝM JÍZDÁM". Nejen vstupující do velké politiky "STAČILO" a další s nimi zatím nezařazení, přijali praxi "socanů" z doby před vznikem republiky a "komoušů" z doby první republiky, kdy tenkrát neměli k dispozici ani reálné tištěné noviny s dostatečným dosahem, a ani náhodou sociální sítě, využívali "jen" osobní setkávání s občany, bez ohledu na to, zda jsou jejich příznivci.

Oslovovali své perspektivní voliče, učili i své staré dělníky, kteří mnohdy ani neuměli číst, že jejich postavení se může změnit, že se musí naučit VOLIT. Byla to obtížná práce, ti lidé měli velkou obavu zvednout ruku na znamení souhlasu. Ta zvednutá ruka bývala hodně osobní, zaměstnavatelům čitelná. 

Současná koalice podporující skupinku něco málo přes 1% České populace, zatím jen v hranicích ČR, dělá všechno pro to, aby měl obyčejný člověk obavy zvednout veřejně ruku. Zatím se jim daří, ale nám STAČILO!!!!  

Průměrný počet slepic: 4.7 (71 hlas)

Velice dobře jste to napsal a souhlasím s Vámi 

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)

chtěl bych vám jen říci: Ač nejsem žádný skvost je mě zde více než dost.

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

destruktivní, ale myslet si, že korespondenční volbu si nechá pětikola utéct, je z ranku scifi. Moc dobře vědí o co jim jde a budou s ní šturmovat jako o život a ani opozice ani traktory v Praze jim v tom nezabrání. Co si vezmou za své, to prosadí, nebo ne?

Průměrný počet slepic: 4.2 (33 hlasů)
Trvalý odkaz

Ten trouba asi fakt nemá ženu, děti ani přátele, že páteční noc stráví tapetováním kdejaké kraviny, na kterou natrefí. ;o)

Toncku, opět ti nabízím:

https://admin.czechia.com/Domain/Select?domain=tonckovykydy

Průměrný počet slepic: 1.9 (47 hlasů)
Trvalý odkaz

jste dokonalý, přes Antonína je potřeba úsilí dotlačit do vítězného konce.

Nicméně Vidlákovy kydy doufám neskončí, pokud nezasáhne velký bratr a pokud ano, tak větší intenzitou spanilých jízd Daniela Sterzika a jeho větším dosahem na jiných sdělovadlech.

Nicméně z těch 230 čtenářů k 8:59 s možná najde někdo, kdo na vaše jednoslepičí a jinak povzbuzující reakce nebude imunních. Přeji Vám Ethanole pevné sezení u obrazovky a klávesnice, já se přihlásím navečer. 

Dědek z Práglu - Vladimír Hejnic

Průměrný počet slepic: 4.5 (41 hlas)

To je pouze tvá bujná fantazie. Ale když se rád rácháš po kolena ve sračkách, konktrétně v exkrementech prostoduchého Toncka, tak si to užij. Tisíc lidí, tisíc chutí. ;o)

Průměrný počet slepic: 1.9 (39 hlasů)

kde je lidské dno, ale vím, že je to na hovno.

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

Nekrmte trolla.

Průměrný počet slepic: 4.4 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

Přátelé, zanechme na chvíli myší hádky v naší české kotlině a koukněme se na USA 

a co se tam v této chvíli děje. Od toho co se tam stane se bude vyvíjet i osud celého světa ,

 i u nás v ČR. Stojí za to kliknout a přečíst si celý viz níže článek . 

V USA opravdu hrozí že propukne občanská válka tak jak to předpověděl 

bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv o rozpadu USA v roce 2024

 

usa obcanska valka

Generální prokurátor Texasu obvinil vládu Joea Bidena ze spolupráce s mexickými kartely na pašování lidí do státu Texas! USA stojí na pokraji občanské války! Guvernér Texasu odmítl rozsudek Nejvyššího soudu USA a povolal Národní gardu k zablokování hranic před migrační vlnou! Do Texasu míří posily Národních gard z republikánských států a hrozí ozbrojený střet s federálními vojsky!

celý článek viz zde: 

https://aeronet.news/generalni-prokurator-texasu-obvinil-vladu-joea-bidena-ze-spoluprace-s-mexickymi-kartely-na-pasovani-lidi-do-statu-texas-usa-stoji-na-pokraji-obcanske-valky-guverner-texasu-odmitl-rozsudek-nejvyssiho/

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (36 hlasů)

Nyní texaský postoj podporuje nejen dalších 25 amerických států kontrolovaných republikány, ale také osobně Donald Trump. Jinak samotný Texas zaujímá první místo ve Spojených státech co do počtu letišť, produkce vlny, bavlny a ropy. Texas byl nezávislý po dobu 9 let, a to od roku 1836 do roku 1845. Je větší než kterákoliv země Evropské unie, jeho ekonomika je 12. na světě, a pokud by znovu získal nezávislost, stal by se sedmým největším vývozcem ropy na světě. Texas je také vlastníkem významné části amerického jaderného arzenálu včetně obří továrny na jaderné zbraně Pentex.
 

Průměrný počet slepic: 4.2 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

ty máš nějaký problém, že si tak agresivní?  Blbej nejsi, tak nechápu, proč chceš bejt zlej za každou cenu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (31 hlas)

Pak již posílám do (_!_)

Nad některými jedinci, kteří umí diskutovat pouze po linii třídního boje, tak ty posílám do řiti i rád. ;o)

Průměrný počet slepic: 1.9 (38 hlasů)

Nekrmte trolla.

Průměrný počet slepic: 4.4 (30 hlasů)

Ethanole, poslední varování... 

Průměrný počet slepic: 4.9 (48 hlasů)

Holt musíš začít zakazovat, mazat a vyhazovat, aby si vybudoval tu svoji zářnou budoucnost. ;o)

Průměrný počet slepic: 1.5 (39 hlasů)

ale proč??

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

.. znám tyhle bohorovné, bojovné trpaslíky, zoufale přesvědčené o své pravdě. Alternativní neparlamentní politická scéna jich je plná.

Průměrný počet slepic: 3.9 (27 hlasů)

Richarde, vy jste Ethanol, když odpovídáte na otázku směrovanou na něj? Pokud ano, pak jste se asi zapomněl přehlásit.

Průměrný počet slepic: 3.3 (19 hlasů)

není Ethanol. Je slušný, je střízlivý. Není zlý, ani jízlivý.

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

.. s chutí si dám jen Pilsner Urquel v parném létě.. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

To je dobře, ale ta jeho formulace vypadala opravdu zvláštně.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

každého soudruha... ( pro neznalé https://www.youtube.com/watch?v=YpMTWjwnGxU )

např. mě Ethanol nevadí, spíš mi vadí to tapetování kopiema článků namísto odkazu, ale i to dokážu tolerovat. Dokonce mi ani nevadí, když mě někdo dá jednu slepici, nebo nazve blbem (co si pak o dotyčném myslím, je snad jasné), což myslím Ethanol neudělal, ani já to nedělám. Ale jiní, zrovna uražení, jo a nikdo je tehdy nevaroval. Pozor na dvojí metr :-)

Průměrný počet slepic: 2.5 (30 hlasů)

určitě nijak přecitlivělý, ale zbytečná lidská zloba kombinovaná s nenávistí, mně na i na tomto diskuzním fóru nijak netěší, ba určitě vadí. Nepotřebuji se vyvalovat v hospodě té nejvyšší třídy. Bohatě mně stačí útulná hospůdka 4. cenové skupiny. Ale já se tam nechci hádat, vztekat. Já se chci bavit, pokecat si.

Průměrný počet slepic: 4.9 (35 hlasů)

zlobu a ubohost se snažím ignorovat. Jen jsem chtěl říct něco ve smyslu "ať hodí kamenem..."

Průměrný počet slepic: 1.8 (10 hlasů)

Hosana, Hallelujahw! Gloria in excelensis Deo! Vidlák Akbar!

Správný zahradník ví, že se občas nevyhne plení své zahrádky.. Jinak bude mít "permakulturní zahrádku" rajčat s bodlákovým "podsevem"

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák nás tu kdysi označil za nějakou spodinu. Kurva, musíme se ale jako ta spodina opravdu chovat?

Průměrný počet slepic: 4.3 (21 hlas)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Diskuse je přece pod článkem - ve spodu. ;o)

A konkrétně tyto diskuse, po kolena v Tonckových exkrementech, pro koho asi tak mohou být? ;o)

Průměrný počet slepic: 2 (32 hlasů)

Protože, nikdo nemá vždycky pravdu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Co jsem koukal, je / byla tu spousta starších lidí, kteří ještě byli vychováni ve slušnosti. S vysírači na diskuzích nemají dostatek zkušeností, neobrnili se proti nim hroší kůží, neumějí je ignorovat, což je mimo zásahu "shora" to jediné, co se s nimi dá dělat. Pro svůj klid nakonec raději vyklidí pole.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

.. Inzův a Májin TISKOVÝ SERVIS mi opravdu schází.

Flamme war a hejtování názorů, se kterými Ethanol nesouhlasí mi velmi vadí.
Platí Sokratovo: KDYBYS BÝVAL MLČEL, BYL BYS NADÁLE POVAŽOVÁN ZA FILOSOFA. Když nemáte relevantní argumenty na komentáře ANTONÍNA, topiče elektrárenského, mlčte, případně slepicujte.

Také jsem si dal literární dovolenou, abych se nebrodil blátem. Přestal jsem chodit na FakeBook, a svůj čas dávám sem. Až budu mít co říci, tak se vrátím, zatím budu jen sledovat a slepicovat.

Průměrný počet slepic: 4.5 (28 hlasů)

tu psát o ničem, ale Antonín není žádným Wolkerovým topičem!

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

.. Antonína Baudyše (*toho konspiračně-teoreticko-praktického astrologa) oslovuji stejně, a nezlobí se na mne..

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

Baudyš střelec, ostrostřelec, toho když to popadlo, tak pistolí prostřelil i letadlo.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

.. ta pistole spustila jednomu mladému klukovi z ochranky. Doma měl ženu na mateřské s miminkem, dostal by padáka bez naděje na jakoukoliv slušnou práci..

Tak to pan ministr vzal na sebe, přenesl se přes posměšky.

Znal jsem starého pána jen letmo, kamarádím s jeho synem.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

já vím, že jako člověk nebyl (ve srovnání s ostaními politiky a takykřesťany) nijak špatný. Paní Baudyšová působila též sympatickým dojmem.  No, starý pán to až tak nebyl, zemřel dost brzy.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Přátelé, jsem jen jeden obyčejný Antonín, jeden ze stovek a tisíců Antonínů které potkáváte ve svém životě, můžete si mně i představit jako Antonína topiče elektrárenského, proč ne :-). Možná jsem i dokonce "prostoduchý" jak od někoho zde zaznělo. Nepřestávám ale však bojovat  jak jen mohu, proti útlaku, kterého se nám dostává dnes od současného totalitního režimu. Jsem rád že existuji naše Vidlákovy Kydy. Jsem rád že máme našeho pana Vidláka který ze svým bojem nás inspiruje proti současné totalitě. Jsem rád že se zde nachází významní uživatelé kteří ze svými argumenty a znalostmi mně inspirují, jako je paní Včelka Mája, pan Vladimír Hejnic, pan RichardCZ, pan Inza, pan Olin, pan Zauber, pan Agarin, pan Zappova ukolébavka, pan Děda Čestmír, pan Freud , pan Antilibtard a tolik jiných lidí které v této chvíli nemohu si vzpomenout na jejich přezdívky. Jsem rád že se k nám dnes vrátila naše Včelka Mája a těšíme se na návrat i druhých přátelů kteří se odmlčeli. 

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

.. je důvod, proč se několik z nás odmlčelo..

Quod licet Iovi, non licet bovi, tedy:

Co je dovoleno Jovovi (*nejvyššímu z bohů římského kapitolu), není dovoleno volovi (*tažnému zvířeti)

platí i v obráceném gardu: 

Co je možno tolerovat volovi (*tažnému zvířeti)  si nemůže dovolit Jova (*nejvyšší z bohů římského kapitolu) 

Mlčení je často ohlušující..

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)