Ještě že máme ten Aeronet...

Autor

...... a Sputnik a Parlamentní listy a Kubáče a Vlka a Kechlibara a Spencerovou a Novou republiku a vůbec internet s tím neomezeným dosahem, sociálními sítěmi, videi i fotkami. Protože dneska je každý s mobilem novinář, každý kdo u něčeho je se může podělit s celým světem a nikdo to nestíhá cenzurovat. Mohou to vypnout celé, ale i ti Číňani se k informacím dostanou, pokud chtějí. Jinak je jakýkoliv pokus o umlčení jen dočasným jevem. Objemy dat jsou už tak obrovské, že je nezvládne ani centrála CIA, ani umělá inteligence. 

Díky oněm obskurním a fake news webům víme dříve než celá Pravda a Láska, že v Británii už týden jedou protesty proti Johnsonově zvolení ve stylu Honkgkong. Mládež zcela nepokrytě mává protidemokratickými transparenty a touží po tom co jsme tu před třiceti roky měli. Britská demokracie podle mě ustála i horší chvíle, ale jak vidno, propaganda není to, co se řekne, ale co se neřekne. 

Česká televize - nic.  Sedm miliard rozpočet, prý nejdůvěryhodnější médium... a ticho po pěšině. 

Britské listy - nic. Vrchní elf Kartouz, strážce pravdomluvnosti a demokracie... mlčí. 

Seznam - nic. Jak se jmenuje ten jejich šéfkomentátor, co chodí řečnit i do rozhlasu? 

Respekt - nic, Bakalomédia všeobecně - nic.

Na druhou stranu... vadí nám to v něčem?  Admirál nám dodá odkazy, běžně si čteme široké portfólio blogů i zpravodajství, cokoliv co se o těch protestech všeobecně ví, to víme také.  A tím pádem také víme, proč nám voliči volí tak jak volí a proč nevolí tak jak si přejí Havlovi pohrobci.  A pak se zase budou všichni divit, až díky řeporyjci Novotnému a zatajování pravdy udělá Babiš poprvé jednobarevnou vládu a s mladým Klausem budou mít dohromady pohodlnou ústavní většinu. Ne, Babiš není žádná země zaslíbená. Mladý Klaus také ne, ale naši vzorní pravdoláskaři dělají vše proto, aby vedle Milionu chvilek vypadali jako velikáni ducha i politiky. 

Když už o nich mluvím... Jaksi jsme se dozvěděli, že Minář, Roll a jeich kamarádi dělají své demonstrace na plný úvazek, ale na jejich slavním transparentním účtu jaksi o jejich výplatách nic není. Mohl bych to vyjmenovat znovu... Česká televize, Bakalomédia, Seznam, Britské listy... nic. Jediný, kdo se ptá, jsou zase ti fake news, lháři a putinovci. Přitom z logiky věci vyplývá, že naši milionoví demonstranti mají někde ještě nějaký méně transparentní účet ze kterého jim jde výplata a o zdrojích této výplaty nevíme vůbec nic.  Každopádně v naší zemi se všechno vykecá. Už teď se těším, až se těch 200 tisíc lidí dozví, komu dělali hejla. 

Nevypadalo to takhle nějak v posledních letech komunismu u nás? Nikdo už českoslovenkské televizi nevěřil ani počasí, lidi byli zvyklí hledat si informace jinde a když to pak prasklo, nebylo celkem co řešit.  Člověk aby se začal pomalu rozhlížet, odkud to přijde nejdřív.  

Mimochodem... pamatujete, jak někdy v roce 2013 při Velké Pardubické řekl žokej Váňa při rozhovoru na plnou hubu, že hlavně aby už přišel pan Babiš a udělal tady pořádek? Zajímalo by mě, co říká dneska. Tenkrát byl jednou z prvních vlaštovek, které pak zvěstovaly nové babišovské časy. 

Kdypak asi přiletí první vlaštovka, že by už měl přijít Putin a udělat tady pořádek? Zřejmě to už nebude trvat dlouho.  

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Tak třeba, budeme-li mít dost peněz, nám pan Minář udělá také demonstraci na klíč? Tahle profesionalizace demonstrování je možná nebezpečnější než cokoliv z jimi kritizovaného - jakkoliv je jasné, že udržet něco podobného v chodu prací po šichtě po odpolednách asi také nejde.

Zatím bez slepic

Jinak vzato do důsledku - nejvnitřejší zájem Chvilkařů je nyní demonstrovat - nikoliv uspět. Protože je - což je nejvtipnější - živí neúspěch. Kdybych chtěl být lacině nekorektní, položil bych si otázku, kdy naposledy jsme tady měli programově neuspokojitelné kladeče požadavků? (1938)
Dost to také připomíná takové ty sociálně začleňovací agentury, které agenturují s takovou vervou, že je situace stále horší (a tak je třeba o to víc agenturovat).
Ale když mám jó přívětivou náladu, snažím se sám sebe přesvědčit, že sledujeme zase jen nějaký ten Klsákův a Remundův pseudodokument o Českém nebi... Nebo nějakou studentskou performanci, závěrečnou práci na téma "Uhněť si svého demonstranta".

Zatím bez slepic

Situace je ale odlišná, než byla ta, před II.sv.válkou.
Německá armáda je v hrozném stavu, stejně, jako ta česká. A nevěřím, že by se Němci znovu a s chutí pustili do Rusa. Francie s Macronem se naopak, proti vůli USA, pokouší o nové, solidnější vztahy s Ruskem. Myslím si, že snaha Američanů - přesvědčit evropany k novému dobrodružství s Ruskem, vyjde naprázdno.
Horší je to se slovanskými bratry Ruska. Ukrajinci už ukázali, jak si bratrství představují. Ale daleko nebezpečnější jsou Poláci.
Polsko - Ruské vztahy jsou jasně nepřátelské. Polsko se snaží provokovat, stejně jako USA. Jen taková maličkost : Polsko odmítlo v r.2015 platit v Petrohradu nájem za svůj konzulát a ruský soud nařídil jeho vystěhování.
Polsku letos končí smlouva s Gazpromem, nová smlouva nebude. Polsko bude vozit zkapalněný zemní plyn z USA. Nějaké zásoby prý se také objevily v Baltském moři.

Když vidím, jak málo práce dalo Američanům postavit Ukrajince proti Rusům, nebude asi o nic těžší, postavit proti Rusům i Poláky. A tady se dá nacpat ještě víc vojenské techniky, než na Ukrajinu. Zatím brzdí rychlejší vývoj Trump, s Clintonovou už by byli Američané dále.

Zatím bez slepic

neviděl. Oni Pšonci začnou pomalu stydnout, až dorazí první faktury za LNG. V kombinaci s německo-bruselskou soudružkou velitelkou, neboli jak já jí říkám, Ušatou Flintou a jejím pláněm ozeleňování a uhlíkovém zneutrálňování to zas tak dlouho trvat nebude. Dočkáme se...

Zatím bez slepic

vzhledem k nákladům. Zkoušel jsem najít na internetu cenový rozdíl, ale nelze. Jen tolik, že bude dražší.
Američané vyhledávají soustavně oblasti, kde je možné vyprovokovat konflikt. to musí vidět každý. a Polsko nebude výjimkou.

Zatím bez slepic

Do toho si začnou platit za pobyt us vojsk a za F-35 a nové vrtulníky a... Jinak oni i Němci je budou brzdit, přeci jen ten plyn i kdyby jen Nord Streamem, tak stále podél Polska. Na stranu další pak je rizikové v podstatě jen území "Pevnost Kaliningrad". Osobně si myslím, že ti Poláci jedou najednou dvě taktiky - tfuj Rus (zakódována historicky a zároveň lákadlo pro USA) a Hurá USA (činí je z části nezávislými na EU). Pro nás je mrzuté, že ti Poláci a Ma ďarsko-Slovenské vztahy v podstatě rozbíjejí šance, aby V4 byla skutečně efektivní. My se SVK i Maďary síly Polska nedosahujeme.

Zatím bez slepic

pharmacie hopital angers pharmacie bordeaux ornano pharmacie de garde mulhouse , pharmacie geant casino aix en provence horaires therapies complementaires , pharmacie chelles pharmacie en ligne dijon pharmacie auchan pontet Comprar Maple 2021, Maple 2021 donde comprar en Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34762#>Maple 2021 </a> Comprar Maple 2021 Maple 2021 precio Miami. medicaments otc traitement lyme Compra 3ds Max 2023 a precios mГЎs bajos, Comprar 3ds Max 2023 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34747#>3ds Max 2023 </a> 3ds Max 2023 donde comprar en Chile 3ds Max 2023 precio Chile. medicaments xls medical pharmacie bailly nangis , pharmacie homeopathie bourges therapie de couple ou conseiller conjugal Adobe Illustrator CS4 precio EspaГ±a, Adobe Illustrator CS4 donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34382#>Adobe Illustrator CS4 </a> Adobe Illustrator CS4 barato Compra Adobe Illustrator CS4 a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde aujourd'hui pas de calais pharmacie de garde ile rousse .

Zatím bez slepic

pharmacie ugine therapies breves livre pharmacie bailly bebe , pharmacie des verdins bourges pharmacie de garde aujourd'hui villeneuve sur lot , pharmacie en ligne roissy en brie pharmacie lombard beauvais pharmacie grottes et beaulieu Windows 10 Home barato, Windows 10 Home donde comprar en Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34311#>Windows 10 Home donde comprar en Colombia</a> Windows 10 Home por internet Windows 10 Home barato. pharmacie herboriste bourges traitement ureaplasma urealyticum Compra Adobe Acrobat Pro DC 2020 a precios mГЎs bajos, Adobe Acrobat Pro DC 2020 donde comprar en Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34707#>Compra Adobe Acrobat Pro DC 2020 a precios mГЎs bajos</a> Comprar Adobe Acrobat Pro DC 2020 Compra Adobe Acrobat Pro DC 2020 a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde zuydcoote targeted therapies , traitement paludisme therapies breves hypnose emdr imo (valerie marie bry) Compra Robot Structural Analysis Professional a precios mГЎs bajos, Robot Structural Analysis Professional por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34729#>Robot Structural Analysis Professional por internet</a> Comprar Robot Structural Analysis Professional Compra Robot Structural Analysis Professional a precios mГЎs bajos. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta virginie rettel - therapies breves - hypnose pnl eft nancy pharmacie lille .

Zatím bez slepic

pharmacie dehondt bordeaux pharmacie saint jacques beauvais pharmacie bailly paris , pharmacie auchan nogent sur oise pharmacie baffier bourges , annuaire therapies alternatives hypnose et therapies breves pdf pharmacie auchan trinite Autodesk AutoCAD 2020 precio Miami, Compra Autodesk AutoCAD 2020 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34479#>Autodesk AutoCAD 2020 precio Miami</a> Autodesk AutoCAD 2020 precio Miami Autodesk AutoCAD 2020 por internet. comprime arrow generique therapie cognitivo-comportementale obesite Comprar Microsoft Office Professional 2021, Microsoft Office Professional 2021 precio Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34249#>Microsoft Office Professional 2021 precio Guatemala</a> Microsoft Office Professional 2021 por internet Microsoft Office Professional 2021 donde comprar en Guatemala. therapie viceland streaming therapie act et pleine conscience , pharmacie tapponnier annecy pharmacie en ligne la roche sur yon Compra Alien Skin Bokeh 2 a precios mГЎs bajos, Alien Skin Bokeh 2 precio Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34451#>Alien Skin Bokeh 2 barato</a> Alien Skin Bokeh 2 barato Alien Skin Bokeh 2 por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta immunostim pharmacie lafayette pharmacie dufournet annecy .

Zatím bez slepic

pharmacie ouverte sarcelles traitement zona ophtalmique pharmacie leclerc les herbiers , pharmacie bernusset avignon therapie cognitive comportementale nord pas de calais , pharmacie leclerc saint orens pharmacie des stades boulogne billancourt therapie de couple orleans Windows Web Server 2008 R2 precio Argentina, Windows Web Server 2008 R2 venta Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34449#>Compra Windows Web Server 2008 R2 a precios mГЎs bajos</a> Windows Web Server 2008 R2 por internet Compra Windows Web Server 2008 R2 a precios mГЎs bajos. generique d'un medicament xanadu therapies carina qld 4152 Microsoft Office OneNote 2003 por internet, Microsoft Office OneNote 2003 venta EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34387#>Microsoft Office OneNote 2003 barato</a> Microsoft Office OneNote 2003 donde comprar en EspaГ±a Microsoft Office OneNote 2003 barato. ketoprofene pharmacie en ligne pharmacie bordeaux st jean , therapies mental health pharmacie de garde epernay Chaos Group V Ray for 3DS Max precio PerГє, Chaos Group V Ray for 3DS Max precio PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34335#>Compra Chaos Group V Ray for 3DS Max a precios mГЎs bajos, Chaos Group V Ray for 3DS Max precio PerГє</a> Chaos Group V Ray for 3DS Max barato Compra Chaos Group V Ray for 3DS Max a precios mГЎs bajos. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie leclerc etalondes internes pharmacie bordeaux .

Zatím bez slepic

pharmacie grignon annecy le vieux pharmacie garde beaulieu sur mer therapie de couple lille , medicaments insomnie pharmacie magnin argenteuil , pharmacie de nuit bourges pharmacie en ligne ussel pharmacie de garde aujourd'hui strasbourg Adobe Illustrator CC precio Miami, Compra Adobe Illustrator CC a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34492#>Adobe Illustrator CC </a> Adobe Illustrator CC precio Miami Adobe Illustrator CC venta Miami. pharmacie polygone brest pharmacie auchan lobau Compra Alien Skin Bokeh 2 a precios mГЎs bajos, Alien Skin Bokeh 2 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34656#>Alien Skin Bokeh 2 </a> Alien Skin Bokeh 2 donde comprar en Guatemala Comprar Alien Skin Bokeh 2. pharmacie leclerc furiani pharmacie de garde ouverte aujourd'hui hyeres , pharmacie rue thiers boulogne billancourt pharmacie paris Olanzapine pharmacie France, Olanzapine en pharmacie France <a href=https://faithlife.com/olanzapinepharmaciefrance#>Olanzapine pharmacie France, Olanzapine livraison France</a> Olanzapine bon marchГ© Acheter Olanzapine en pharmacie France. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie en ligne vaccin grippe pharmacie bourges prado .

Zatím bez slepic

pharmacie auchan amiens pharmacie boulogne billancourt rue jean jaures pharmacie en ligne marseille , pharmacie avignon route de lyon college des therapies alternatives sainte-catherine-de-la-jacques-cartier qc , pharmacie auchan lac pharmacie bordeaux cauderan pharmacie brest intermarche Repaglinide achat en ligne France, Repaglinide pharmacie France <a href=https://faithlife.com/repaglinidesansordonnanceprix#>Repaglinide vente libre</a> Repaglinide vente libre Repaglinide prix France. pharmacie en ligne angleterre centre de therapies breves venissieux Comprar GraphiSoft ArchiCAD 24, Compra GraphiSoft ArchiCAD 24 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34390#>GraphiSoft ArchiCAD 24 venta Guatemala</a> GraphiSoft ArchiCAD 24 donde comprar en Guatemala GraphiSoft ArchiCAD 24 por internet. pharmacie buisson annecy pharmacie en ligne lille , pharmacie de garde aujourd'hui guyane pharmacie bourges place planchat Compra Adobe Creative Suite 6 Master a precios mГЎs bajos, Adobe Creative Suite 6 Master precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34459#>Adobe Creative Suite 6 Master donde comprar en Venezuela</a> Compra Adobe Creative Suite 6 Master a precios mГЎs bajos Comprar Adobe Creative Suite 6 Master. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie amiens saint maurice pharmacie uniprix jean beaulieu .

Zatím bez slepic

therapies the grocery pharmacie de garde orange pharmacie nouvian beauvais , pharmacie de nuit autour de moi therapies autisme , pharmacie en ligne ovule mycose trouver une pharmacie autour de moi therapies complementaires alternatives Ou acheter Microsoft Visio Standard 2021 au meilleur prix, Microsoft Visio Standard 2021 achat en ligne France <a href=https://faithlife.com/ouacheterdumicrosoftvisiostandard2021#>Microsoft Visio Standard 2021 achat en ligne France</a> Ou acheter Microsoft Visio Standard 2021 au meilleur prix Microsoft Visio Standard 2021 prix France. pharmacie de garde marseille therapie quantique avis Adobe Acrobat DC Pro donde comprar en PerГє, Compra Adobe Acrobat DC Pro a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34283#>Adobe Acrobat DC Pro barato</a> Adobe Acrobat DC Pro donde comprar en PerГє Adobe Acrobat DC Pro precio PerГє. therapie act definition pharmacie de garde marseille 13011 aujourd'hui , pharmacie ouverte boulogne pharmacie argenteuil dalle Achetez la AutoCAD Mechanical 2017 moins chГЁre, Logiciel AutoCAD Mechanical 2017 Г  vendre <a href=https://faithlife.com/04914aea84ab42959c04553b19461011#>Logiciel AutoCAD Mechanical 2017 au meilleur prix</a> AutoCAD Mechanical 2017 achat en ligne Canada Prix des licences AutoCAD Mechanical 2017. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie ouverte samedi pharmacie de garde levallois .

Zatím bez slepic

pharmacie annecy novel pharmacie herboristerie angers medicaments sans ordonnance infection urinaire , pharmacie precheur aix en provence pharmacie de garde dijon , therapie de couple vannes pharmacie de garde marseille hopital nord pharmacie de garde marseille apres 20h Excel 2013 All in One For Dummies por internet, Excel 2013 All in One For Dummies precio Venezuela [url=https://publiclab.org/notes/print/34325#]Excel 2013 All in One For Dummies [/url] Comprar Excel 2013 All in One For Dummies Compra Excel 2013 All in One For Dummies a precios mГЎs bajos. pharmacie bailly sante pharmacie berlugane beaulieu-sur-mer Adobe Photoshop CS6 Extended por internet, Compra Adobe Photoshop CS6 Extended a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34223#]Comprar Adobe Photoshop CS6 Extended[/url] Adobe Photoshop CS6 Extended por internet Comprar Adobe Photoshop CS6 Extended. pharmacie des stades boulogne billancourt pharmacie de garde zone agoe , pharmacie aeroport bordeaux merignac therapies comportementales et cognitives nice Comprar Autodesk Smoke 2013, Autodesk Smoke 2013 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34358#]Comprar Autodesk Smoke 2013[/url] Autodesk Smoke 2013 venta Guatemala Comprar Autodesk Smoke 2013. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie tourcoing pharmacie la garenne argenteuil .

Zatím bez slepic

therapies katy pharmacie veterinaire boulogne billancourt pharmacie de garde marseille st barthelemy , pharmacie giphar angers medicaments veterinaires , therapies ciblees pharmacie ouverte courbevoie pharmacie quimper Ou acheter du Adobe Acrobat 9 Pro Extended, Ou acheter Adobe Acrobat 9 Pro Extended au meilleur prix <a href=https://faithlife.com/ouacheterduadobeacrobat9proextended#>Acheter Adobe Acrobat 9 Pro Extended en Belgique</a> Adobe Acrobat 9 Pro Extended vente en ligne Adobe Acrobat 9 Pro Extended prix. pharmacie de garde aujourd'hui en guadeloupe therapie de couple dijon Comprar Adobe Acrobat Pro DC 2017, Adobe Acrobat Pro DC 2017 donde comprar en Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34261#>Adobe Acrobat Pro DC 2017 venta Argentina</a> Adobe Acrobat Pro DC 2017 barato Adobe Acrobat Pro DC 2017 por internet. pharmacie rue beaulieu saint just saint rambert medicaments stress , pharmacie argenteuil boulevard jean allemane pharmacie de garde wissembourg MS Office Home Student 2013 precio Argentina, Compra MS Office Home Student 2013 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34260#>MS Office Home Student 2013 </a> MS Office Home Student 2013 barato MS Office Home Student 2013 por internet. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie marcucci avignon preparateur en pharmacie aix-en-provence .

Zatím bez slepic

therapie cognitivo comportementale hopital paris pharmacie ouverte vincennes pharmacie de garde zarzis , pharmacie de garde ouverte aujourd'hui fontainebleau pharmacie lafayette zenith , pharmacie quetigny pharmacie de garde marseille le 21 mai 2020 therapie quantique definition Microsoft Streets Trips 2013 donde comprar en Colombia, Comprar Microsoft Streets Trips 2013 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34480#>Compra Microsoft Streets Trips 2013 a precios mГЎs bajos</a> Microsoft Streets Trips 2013 donde comprar en Colombia Compra Microsoft Streets Trips 2013 a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde aujourd'hui albertville pharmacie equine bordeaux VMware Workstation 6.5 por internet, VMware Workstation 6.5 donde comprar en Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34646#>VMware Workstation 6.5 venta Chile</a> VMware Workstation 6.5 precio Chile VMware Workstation 6.5 por internet. pharmacie gallieni 92100 boulogne-billancourt act therapy definition , pharmacie becirovski beauvais horaires therapie manuelle orthopedique SketchUp Pro 2018 precio Guatemala, SketchUp Pro 2018 precio Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34481#>SketchUp Pro 2018 precio Guatemala, SketchUp Pro 2018 venta Guatemala</a> SketchUp Pro 2018 barato Compra SketchUp Pro 2018 a precios mГЎs bajos. pharmacie beauvais gambetta pharmacie amiens azzedine .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno nombre generico</a> therapies comportementales et cognitives application medicaments grippe .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina precio sin receta. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio Espana, Medicamento Paxil nombre generico</a> pharmacie intermarche pharmacie de garde marseille ouverte .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico</a> medicaments qui augmentent le cholesterol pharmacie khun angers .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia, Compra Cefixima a precios mas bajos</a> pharmacie hopital angers pharmacie ouverte montreuil .

Zatím bez slepic

pharmacie homme de fer pharmacie en ligne pour animaux pharmacie angers garde , pharmacie dubois avignon pharmacie boticinal avignon , pharmacie ouverte clermont ferrand therapie comportementale et cognitive burn out pharmacie defert avignon Naprosyn precio sin receta, Compra Naproxeno a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-naproxeno-250-… Naproxeno 250 mg genГ©rico</a> Comprar Naproxeno 250 mg genГ©rico Comprar Naproxeno 250 mg sin receta. therapie comportementale et cognitive nantes pharmacie beaulieu carrefour brive Windows 11 Home barato, Windows 11 Home precio Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34776#>Compra Windows 11 Home a precios mГЎs bajos</a> Compra Windows 11 Home a precios mГЎs bajos Windows 11 Home donde comprar en Colombia. medicaments xls medical pharmacie ouverte nuit , pharmacie saint jacques auchan ronq therapies breves principes et outils pratiques Comprar Champix 1 mg genГ©rico, Medicamento Champix nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-champix-1-mg-g… Champix nombre generico</a> Comprar Champix 1 mg genГ©rico Compra Champix a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde aujourd'hui poitiers act therapy wiki .

Zatím bez slepic

therapie cognitivo-comportementale anxiete therapie photodynamique pharmacie bordeaux quai richelieu , pharmacie de garde quetigny pharmacie ouverte montauban , therapies systemiques pharmacie du golf bailly romainvilliers pharmacie ermont Chloroquina precio sin receta, Chloroquina barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/chloroquina-precio-sin… Chloroquina nombre generico</a> Comprar Chloroquina 500 mg sin receta Medicamento Chloroquina nombre generico. pharmacie mangin beaulieu formation therapies breves grenoble Comprar Colchicina pastillas sin receta, Colchicina barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-colchicina-pas… barato en la farmacia</a> Comprar Colchicina pastillas genГ©rico Compra Colchicina a precios mГЎs bajos. traitement joint de dilatation pharmacie annecy le vieux albigny , pharmacie herboristerie bordeaux pharmacie de garde beauvais aujourd'hui Lasix precio Ecuador, Lasix precio Ecuador <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/lasix-precio-ecuador-c… precio Ecuador</a> Medicamento Lasix nombre generico Comprar Lasix pastillas genГ©rico. therapies humanistes pharmacie parant aix en provence .

Zatím bez slepic