Kde jsou ty peníze?

Autor

Přátelé, můj předchozí článek vzbudil natolik slabou odezvu, že se stal v podstatě zbytečným. Nezbývá mi než konstatovat, že hnutí Česko na prvním místě bude do voleb asi definitivně zapomenuto a sebepohřbeno. Dějiny jdou už jiným směrem. Omlouvám se, jste zvyklí na lepší čtení. Abych vás odškodnil za naprosto zbytný text, pouštím článek na další den s velkým předstihem.

Tak jsme se dozvěděli, že Ústavní soud posvětil vládní snížení valorizace důchodcům. Proti snížení byli tři soudci z patnácti. Ti, které nominoval ještě Miloš Zeman. Všichni ostatní souhlasili s obráním seniorů, protože přece na zvyšování důchodů není žádný nárok. Co na tom, že inflace je mnohem vyšší než ty valorizace. Co na tom, že ceny energií se v podstatě ztrojnásobily. Co na tom, že se škrtly slevy na jízdném.

Reálná výše důchodů by se díky Fialově drahotě propadla tak jako tak, ale díky skvělé práci Pětikoalice se propadne ještě víc.

Myslíte, že celé to opatření k něčemu bylo? Máme konsolidovanější finance? Podařil se vyrovnaný rozpočet? Důchodci si odtrhli od huby, vypnuli topení, nainstalovali kamna a odpad třídí na hořlavý a nehořlavý, je to těžké, ale Stanjura hospodaří s mírným přebytkem… Zlatý voči. Schodek rozpočtu za rok 2023 je nominálně tři sta miliard, ale reálně ještě o sto dvacet miliard víc. Stát zemědělcům včas nevyplatil dotace a hodně se kouzlilo s účetnictvím, aby se ten průser nějak zaretušoval.

Samozřejmě, žádný pravdomluvný intervjuk se na to nezeptal a neřešil to.

Co se stalo s těmi penězi, které si naši otcové utrhli od huby? Kde jsou? Na Ukrajině. Protože to jsou priority Fialovy vlády. A teď už konečně i víme, proč jsou to priority jeho vlády. To bylo keců o spravedlivém ukrajinském boji proti agresorovi. Sláva Ukrajině, gerojam sláva… už brzy slavně zvítězíme nad mongoloidními hordami, protože tady na Západě máme všechno nejlepší a Rusové musejí dolovat čipy z praček… a ejhle, ono je to normálně kvůli prachům.

Ve válce je vždycky bordel, ale pak se najednou dozvíte, že u nás máme takovou pěknou malou kampeličku, kde má Blyštivý Péťa uložený mizerný milionek, který „zapomněl“ uvést v daňovém přiznání a pak se začíná mluvit o tom, že se ausgerechnet přes tento velmi renomovaný finanční ústav posílají Ukrajinci peníze za munici. Nač používat banky, když máme družstevní záložny, že?

Ano, milí senioři, přesně tam skončily vaše peníze. Oni vás obrali, zemi zadlužili jako nikdo před nimi, peníze poslali na Ukrajinu, kde se jich část vystřílela proti nepříteli, který je den ode dne silnější a útočnější… a část peněz se vrátila, aby bylo z čeho platit nemravný život na vysoké noze.

Všimněte si, za ty peníze se nepostavilo nic. Normálně se prošustrovaly. Nevznikla žádná nová továrna, nevznikla žádná přehrada, žádná elektrárna. Vláda jen na zastropování cen zaplatila víc, než co by stál temelínský reaktor, ale žádný reaktor se nestaví. Ani základy nekopou. Jen už je jisté, že ho bude stavět Westinghouse. Američani mají samozřejmě rozum, takže si ten reaktor koupí u Rosatomu, ideologicky ho očistí, zdvojnásobí cenu a namontují ho u nás. Budeme asi překvapeni, kolik amerických inženýrů hovoří plynule rusky…

Takže si to shrneme… důchodci byli obráni, ústavní soud to schválil, za ty peníze se nic nepostavilo, jen se toho hodně rozstřílelo na východní frontě, všimné se vrátilo přes obskurní kampeličku… To se nám to hoduje, když nám to lidi platí. Ale nedej Bože, že se ozvete. Jen zkuste někde říct, že se vám to nelíbí. Když vyjádříte svoje emoce, vztek a frustraci, když to v Karviné řeknete ministrovi vnitra na debatě bez cenzury, tak o vás Šafr s Hovorkovou napíšou, že jste lůza se kterou se nedá bavit. Pražští liberálové z vás dostanou osypky a semknou se pod mateřská křídla naší líbodémo, protože jste hrozně zlí a nenávistní. Jeník Cemper s Romanem Mácou hned udělají analýzu vašich dezinformací a Česká televize to převezme.

A takhle si tu žijeme…

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (322 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Blob - starosta Řeporijí Novotný už zase slibuje zápas v ringu.

1

Sice je malá šance že nastoupí (většinou uteče s nějakou dětinskou výmluvou), ale šanci vidět zulcový box s blobem, tak to by byla komedie. ;o)

2

https://www.top-fight.cz/do-ringu-se-spustim-na-horicim-trunu-ze-strechy-o2-areny-tesi-se-starosta-novotny-na-svuj-bojovy-debut/

Průměrný počet slepic: 4 (29 hlasů)

Dobré ráno Včelko.

Nezapomínejte že patříte do hlavní trojice zde na Kydech : Vidlák + Včelka Mája + Zauber viz zde:

https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2144535#comment-2144535

Čekáme na vás a těšíme se kdy s vaší bojovnosti nás všechny budete nadále inspirovat v boji proti fialové totalitě.

vidlak vcelka zauber
 

Průměrný počet slepic: 3.9 (65 hlasů)

Úroveň máte velice podobnou (tedy s tím rozdílem, že tobě rostou ty varlata z čela). ;o)

Toncku,  na tobě si cením síly tvého slova.

Sice lžeš a podvádíš, ale když něco prohlásíš, je to jak vytesané do kamene. ;o))

1

Průměrný počet slepic: 2.7 (30 hlasů)

miss japan ukrajinka

A jako by to vše co se děje ve světe nestačilo , s údivem jsem přečetl že nejkrásnější Japonka a zvolena Miss Japan není Japonka ale .... Ukrajinka. Není šikmooká, nemá Japonské kořeny, zkrátka s Japonskem nemá nic společného kromě toho že umí japonsky a stala se naturalizovanou občankou Japonska.Ale ani jako Ukrajinka není hezká, existují o moc více hezkých žen jak v Japonsku tak i na Ukrajině.Samozřejmě že za výběrem této ženy narozené na Ukrajině je snadné rozeznat že stojí politické rozhodnutí.Tak to jste Japonci teda Putinovi pěkně nandali směje se s vámi celý svět.

zdroj viz zde:

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-miss-japonsko-se-stala-ukrajinska-rodacka-v-zemi-to-rozdmychalo-emoce-40458469?noredirect=1

Průměrný počet slepic: 4.5 (49 hlasů)

mě snad picne 🤭

Průměrný počet slepic: 4.2 (17 hlasů)

do arény? Hm, maximálně pro kretény.

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

https://t.me/swodki/343186

Průměrný počet slepic: 4.3 (27 hlasů)

Dost dobré 

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

     Ano. Stojí to tu za h... o. To už víme. Ovšem nadáváním na netu se nic nevyřeší. Chybí AKCE. Chybí ČIN!!! 

     ČIN jako v Německu. Traktory, kamiony, vlaky, hromady hnoje před velkoskladama hytlermarketů. Hromada hnoje před Strakovkou. 

   Máme my Češi na TO??? 

Průměrný počet slepic: 4.7 (57 hlasů)

V Německu stávkující  traktory dobyli celou zemi, Francie hoří, dokonce včera v Polsku vyjeli taky stávkující traktory . Přijde i řada i na nás Čechy to je jisté

Průměrný počet slepic: 4.4 (41 hlas)

     Starý známý vtip - jaký je rozdíl mezi pesimistou a optimistou? Optimista ještě nemá všechny informace. :-)))) Doufám, že se Vás to nedotklo. Je to opravdu jen vtip a nemyslím to vážně.

     Já bych si taky moc moc moc přál, aby to u nás u konečně prasklo. Jen se obávám, že jestliže k tomu dojde, aby nebylo pozdě. Lidé se bojí. A protože jsem podstatnou část svého života prožil za toho "hnusného socíku", tak mohu srovnávat.  A bohužel mi z toho vychází, že dnes se lidé bojí mnohem více než za socíku. Policajti to jsou prodejný děvky, který dycky pujdou proti lidem a budou ochraňovat ty pětidemoliční šmejdy ve vládě a v parlamentu. Viz policejní manévry, když jel PreVít Rakušan na "besedu bez cenzury" do Karviné. A policajti se nebudou rozpakovat kohokoliv napadnout, odvléct do antonu. Státní zástupce nebude mít problém kohokoliv obžalovat a jak soudí "NEZÁVISLÉ" soudy nám předvedl včera Protiústavní soud. Takže - vůbec se nedivím tomu, že mají lidé strach a nikomu se do žádné pořádné akce nechce. Dnešní pětidemoliční TOTALITA má nástroje, jak obyčejného člověka zničit. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (57 hlasů)

ale nazvu vás pragmatista. Sice by si to přál Rakušan a nejenom on ale všichni vládnoucí libtardi nás umlčet, pozavírat do basy a proč ne i pověsit na oprátku. Ale to tak nejde a nepůjde. I když je totalitní tento režim pětidemolice není to ale diktatura. Teda alespoň ještě to není diktatura a nevěřím že se vyvine v diktaturu. Éra diktátora Franca ve Španělsku a diktátora Pinocheta v Chile nenávratně minula

Průměrný počet slepic: 3.3 (32 hlasů)

     Lidé jsou tady zavíráni NATVRDO za vyslovení názoru!!! Jaký jiný projev diktatury ještě musí přijít? 

Průměrný počet slepic: 4.7 (48 hlasů)

kteří máme  kritický protivládní názor věříte pane CHANDRASEKHAR že hrozí že nám zaklepe kriminálka na dveře? Myslíte?

Průměrný počet slepic: 3.3 (17 hlasů)

diktátora Pinocheta vám dávám jednu slepici Antoníne. Jelikož vedle Churchila, Reagana a Thatcherové patří k mým nejoblíbenějším politikům historie.

Průměrný počet slepic: 2.4 (22 hlasů)

Nic proti vám pane berrnarde ale tentokrát vám neodpovím.
Víte že jsem s vámi rád komunikoval, ale teď vám nebudu odpovídat.
Příčinou je naše Včelka Mája kterou jste slovně napadl.
Proto se paní Včelka odmlčela a možná že se už nikdy nevrátí.
Moc nám chybí naše Včelka a doufáme že se brzo k nám vrátí.
Již jsem vám sdělil minule že na ženu se neútočí.
Ženu nanejvíc můžeme "udeřit" s kyticí květin kterou jí darujeme.
Rád budu zase s vámi komunikovat ale jen tehdy když se vrátí naše Včelka.
A to po jednou podmínkou že už nikdy nezaútočíte na naší Včelku Máju.
Jste bystrý muž a jsem jistý že chápete má slova.
Prosím nepiště mi, neodpovím Vám.
Děkuji za pochopení.
Antonín

Průměrný počet slepic: 4.3 (30 hlasů)

Já jsem od vás ani odpověď neočekával. Pouze jsem se musel ohradit proti vaší dehonestaci generála Pinocheta, který Chile vytrhl ze spárů komančů.

A ohledně revolucionářky fčelky, tak jestli někdo nerozchodí ani celkem mírný tlak od jednoho zlobivého berrnarda, jak s ním chcete bojovat proti zlotřilé vládě a nadnárodním korporacím? To bude teda armádička...

Průměrný počet slepic: 2 (22 hlasů)

Cha,cha, jedině tak pěkný výlupek.

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

za "Protiústavní soud".

Průměrný počet slepic: 4.8 (41 hlas)

to bylo na komoru 👍

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

videa mi naskočila husí kůže jako pralinky. Dnes už prakticky nepoznáte, kdo je pravý a kdo levý. UI i počítačoví machři napodobí kde-co.  A ještě k Vidlákovi. Na opozici mně neskonale štve, že od ní neslyšíme to, co napsal Vidlák, že všechny peníze o které nás občany vláda obrala skončily na Ukrajině, aby se po vyprání polovina vrátila zpět do její nenažrané kampeličky. Neřekne to rádoby vlastenec Okamura o Ukrajinci Babišovi ani nemluvě ( kdo to neví, tak Andrejko má rodiče z Ukrajiny). To, že výběrko vyhrál Westinghouse je na 50% dobré, pokud bude technologie z Rosatomu, budeme mít alespoň jistotu, že bude vše bezpečné a fungující.

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera po špatné zprávě z Ústavního soudu hned arogantní huhňal Jakob z neTOP 0,09 prosadil na sílu v poslanecké sněmovně, že dnes v 15 hod bude hlasování o korespondenční volbě v prvním čtení, takže opět špatná zpráva pro obyčejné lidi v tomto státě. Je to fakt čím dál horší a spěje to doopravdy k naší hymně "Kde domov můj...." :o((

Průměrný počet slepic: 4.6 (55 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera jsem poslouchal vyhlášení. Jak Baxa řekl, že se stížnost zamítá (a bylo na něm znát, že se stydí), za vteřinu kdosi vykřikl z přítomných "hanba!" Ten člověk to vystihl okamžitě a náležitě oglosoval. Pokud jste si, bloudi, někdy mysleli, že je ČR právní stát, tak jste 24. 1. 2024 dostali ťafku. Zákony a ústava se tu ohýbají už od Beneše, od Havla, až do dnešních dnů. Ale to dělali politikářští handlíři. Nyní Ústavu ČR ohnula instituce, která ji měla podpírat, stavět kolem ní plotek, chránit před jejím znásilňováním. Teď si buďte jistí, že dopisová volební perverze projde i přes Joštovu bez dalších cirátů, aby pak lancknechti za pomoci zaplacených podvodníků ze zahraničí cinkli volby. Došvejkovali jsme to až sem.

P.S. nepřímá retroaktivita, za to by se nestyděl ani Machiavelli.

Průměrný počet slepic: 4.9 (78 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

     ale dovolím si s Vámi v jednom momentu nesouhlasit. "Instituce" jak Vy nazýváte Ústavní soud, Ústavu neohnula. "Instituce" si s Ústavou vytřela (_!_).  A tímto okamžikem se z Ústavního soudu stal soud Protiústavní. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (62 hlasů)

A teď sledujte trénink fialových zmrdů, jak budou jednoslepičně hodnotit naše vstupy. Samozřejmě anonymně. Jejich dědové to tak dělali s dopisy a náměty pro Gestapo úplně stejně. To budou přesně titíž živočichové, kteří odjedou do Laa či Drážďan plnit dopisní schránky volebními hlasy za jidášský stříbrňáky.

Průměrný počet slepic: 4.3 (38 hlasů)

In reply to by Zappova ukolébavka

Trvalý odkaz

US

„Já vás varoval, Pavel je jmenoval, jdou na ruku Fialovi.“ Po rozhodnutí ÚS se to rozjelo .., Zloba na Ústavní soud kvůli následkům. Dokonce i soudcův bývalý žák je zklamaný!

ČESKO: Ústavní soud (ÚS) neshledal porušení ústavního pořádku při vládním snížení valorizace penzí ve stavu legislativní nouze a argumentoval například tím, že inflace na důchodce „dopadá o něco méně intenzivně než na některé jiné skupiny osob“. Zatímco členové vládní pětikoalice toto rozhodnutí ÚS vítají, z opozice zaznívá spíše zklamání. „Strážci ústavnosti přijali chatrnou a účelovou argumentaci vlády,“ míní místopředsedkyně ANO Alena Schillerová a expremiér Andrej Babiš (ANO) pak mínil, že je rozhodnutí důsledkem „alibistického“ chování prezidenta Petra Pavla. „Mohl všem dokázat, že není prezidentem pětikoalice,“ komentoval.

Naopak místopředsedkyně ANO Alena Schillerová, která byla rozhodnutí přítomna za navrhovatele, sice nález Ústavního soudu podle svých slov respektuje, ale jako právnička s ním „hluboce nesouhlasí“.   "Jako člověk si odnáším pocit velkého zklamání. Zklamání z toho, s jakou ochotou strážci ústavnosti přijali chatrnou a účelovou argumentaci vlády a s jakou lehkostí fakticky popřeli jeden ze základních stavebních kamenů našeho právního řádu, kterým je nepřípustnost pravé retroaktivity. Oceňuji disentní stanoviska tří ústavních soudců, která doporučuji k přečtení,“ podotkla, a mířila tak na stanoviska Jana Svatoně, Pavla Šámala a Josefa Fialy. Zmínění soudci například poukazovali na to, že o ekonomické situaci vedoucí k mimořádné valorizaci musela vláda vědět dopředu.

Šéf nejsilnější opozičního hnutí ANO Andrej Babiš pak rovněž neskrývá zklamání nad rozhodnutím ÚS. „Zklamalo mě to, ale my jsme udělali pro naše důchodce maximum. Za hnutí ANO slibuju, že až se vrátíme do vlády, budou pro nás lidi, kteří naši zemi vybudovali, zase prioritou. Tahle asociální vláda na ně kašle a skandálně je nazývá hospodářskou škodou. Nemuselo to vůbec takhle dopadnout, kdyby se pan prezident nezachoval alibisticky a zákon vetoval. Mohl všem dokázat, že není prezidentem pětikoalice, ale dnes už víme, že je,“ pustil se Babiš kromě kabinetu rovněž i do prezidenta Petra Pavla.

Podobně se vyjádřil také poslanec Patrik Nacher (za ANO), byť podotkl, že jej rozhodnutí nepřekvapuje. „Rozhodnutí Ústavního soudu mě bohužel nepřekvapilo. Respektuji jej, jakkoliv s ním zásadně nesouhlasím, podobně jako s nedávným rozhodnutím soudu o podmínečném trestu za opakované znásilnění. Zejména si důkladně prostuduji pasáž o retroaktivitě, vzhledem k dalším normám vlády, která podle mě retroaktivně mění podmínky pro spotřebitele (stavební spoření a penzijko), aniž by jim bylo umožněno z nich beztrestně odejít,“ napsal.

celý článek viz zde: 

https://cz24.news/ja-vas-varoval-pavel-je-jmenoval-jdou-na-ruku-fialovi-po-rozhodnuti-us-se-to-rozjelo-zloba-na-ustavni-soud-kvuli-nasledkum-dokonce-i-soudcuv-byvaly-zak-je-zklamany/

 

Průměrný počet slepic: 4.1 (19 hlasů)

Dovolím si také jednu tapetu k rozhodnutí ÚS z casopisargument.cz :

Ústavní soud: komu chceme pomůžeme, komu nechceme, nemůžeme

Průměrný počet slepic: 4.9 (24 hlasů)

Začalo už za Kowidovo diktatury. Vláda a ministři vyhlašovali Opatření, která pro jejich protiprávnost soudy rušily příští měsíc.

Přesto však stačila Opatření sloužit totalitním pokusům ovládat a řídit obyvatelstvo. 

Kolik zločinců a autorů protiprávních Opatření bylo souzeno a potrestáno? Žádný! A někteří trůní pod loutkou ministra doteď.

Kdo by soudil vládu, když justice je jedno z jejích chapadel? 

Ukrajinyzace čezka jede už rychlíkem jako ti pražští papaláši do Kyjeva pro další šňupec!

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

     Seznam už třetí den za sebou jede články proti ODS a Fy-jalovému lháři skrzevá jeho podíl v tý podivný záložně a nepřiznanýmu milionu. Si říkám, co se za tim skrejvá? Že by výměna Blyštivého Péti za ještě většího hajzla PreVítka Rakušana? Ten zmrd Rakouskej si rozjel svoji kampaň (video v šatně, beseda v Karviné...), tak by se to nabízelo. Každopádně nejni normální, aby Seznam jel proti modroptáckým zlodějům. Ten jim dycinky šel ve všem na ruku. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (37 hlasů)

černá labuť na odvedení pozornosti od mnohem vážnějšího problému, který mi diletanti neznáme.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

Někdo ukradl z panské záložny peníze pro pány. A tak se klucí zlobí.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Na svém webu Michael Svatoš uvádí v jeho analýze MAP1891 že 9. května bude Putin v Kyjevě! Překvapivě rychlý konec války na Ukrajině!

celý článek viz zde:

https://www.michalapetr.com/map-1891-kyjev-vcera-oznamil-ze-jeho-vojska-zacala-provadet-tzv-frontverkurzung-9-kvetna-tak-bude-putin-v-kyjeve-prekvapive-rychly-konec-valky-na-ukrajine/

Průměrný počet slepic: 3.8 (19 hlasů)

letadlo s ukraj.zajatci

Ukrajinci úmyslně sestřelili ruské letadlo s ukrajinskými zajatci na územi Ruska
Ukrajinská protivzdušná obrana sestřelila nad ruským územím ruský IL-76 vezoucí k výměně do Belgorodu 65 ukrajinských válečných zajatců! Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo letový manifest zahynulých osob, na kterém je 12 příslušníků pluku Azov a 53 řadových vojáků AFU! Ukrajinci použili k sestřelu americký systém Patriot rozmístěný u Charkova! Ukrajinci přitom věděli, že se chystá výměna zajatců!

Další nepřekročitelná červená linie Kremlu byla překročena. Ukrajinská armáda ve středu poprvé za celou dobu války použila proti Ruské federaci americký PVO systém Patriot a nad územím Ruské federace, asi 90 km od hranic s Ukrajinou, sestřelila ruský velkokapacitní transportní letoun IL-76. Vzápětí se ale ukázalo, že letoun vezl do Belgorodu u hranic s Ukrajinou celkem 65 zajatých ukrajinských vojáků, kteří měli být vyměněni za ruské zajatce v rámci programu pravidelných výměn zajatců [1]. Stroj dopadl na pole u obce Jablonovo v Korochanském okrese Belgorodské oblasti, která sousedí s Ukrajinou.

celý neuvěřitelný článek až kam může dosáhnout zrůdnost ukronácků i proti vlastním ukrajinským vojákům viz zde:

https://aeronet.news/ukrajinska-protivzdusna-obrana-sestrelila-nad-ruskym-uzemim-rusky-il-76-vezouci-k-vymene-do-belgorodu-65-ukrajinskych-valecnych-zajatcu-ruske-ministerstvo-obrany-zverejnilo-letovy-manifest-zahynulych/

Průměrný počet slepic: 3.7 (19 hlasů)

Pokud je ten seznam mrtvých lidí nezfalšovaný, tak je na něm ke zjištění, že na vojáky šlo o osoby středního až podzenitového věku v armádě. Vždyť nejstaršímu bylo skoro 60 let, ti ostatní byli kolem čtyřicítky. Nikdo neměl v letopočtu dvojku na začátku. Spíš to vypadalo na ukří Volkssturm.

Průměrný počet slepic: 4.1 (19 hlasů)

Antoníne, nerad Vám kazím radost, ale podívejte se do minulosti, co všechno Svatoš už napsal. Ten člověk je mimo realitu. Taková druhá strana mince našich mainstreamových proukrajinských "pravdivých" informací. Aspoň že na rozdíl od nich není nenávistný.

Průměrný počet slepic: 2.4 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

     Až při příštích volbách Babiš volby vyhraje a sestaví s Okamurou vládu, tak si v podstatě můžou dělat, co chtějí, nemusí brát ohled na nějakej Ústavní soud, zákony si můžou ohýbat, jak budou chtít a nikdo na ně nebude moci. Můžou ihned vyhlásit impíčment, odvolat toho šaška na Hradě, můžou zrušit Senát, můžou zrušit Ústavní soud a zase jej zřídit, ovšem už se "svými" soudci. Prostě budou moci všechno a nikdo jim nebude moci říct ani popel. Všechny zákony můžou přijímat v legislativní nouzi a retroaktivně a nějakej ÚS jim může být u (_!_). Debaty k zákonům netřeba, vyhlásí se pevný čas hlasování o jakémkoliv zákonu a můžou sfouknout první, druhé i třetí čtení za jediný den. To bude FIČÁK !!!

Průměrný počet slepic: 4 (25 hlasů)

Nebo to bude jak to bylo: "Nikdy něodstúpim a robím to pro lidi" (jenže jen pro některé)

Průměrný počet slepic: 3.1 (20 hlasů)

     Nevidím rozdíl. Rakušan taky prohlásil, že nikdy neodstoupí. 

     A pro koho to bude dobré, to se teprve ukáže. Já nemám rád Babiše, protože na tomhle švajnerajnu má lví podíl. Po předminulých volbách mohl postavit vládu s SPD, i Okamura o to stál, ale Babišovi zavolala baba Merklice, pohrozila mu, Babiš se připosral a po kolenou připlazil za socanama a jaké to má dopady, vidíme teď v přímém přenosu. Socani vypadli z parlamentu, Babiš přesto, že vyhrál volby, nebyl schopen postavit vládu a to co nám teď tady vládne je naprostá katastrofa. Nemluvě o skutečnosti, že Babiš v době své vlády něco jiného říkal doma a v Bruselu jim lezl do análu.  Nemůžu však Babišovi upřít, že si nedovolil zneužít ÚS, odrbat důchodce. Ale nemůžu mu odpustit, jak tady devastoval republiku v době kovidu a že nepřipustil k diskuzi odborníky s jinými názory (Peková, Hnízdil, prof. Beran atd....).

     Takže.... Chtěl jsem jen upozornit na možnost, že současná pětidemolice si na sebe plete bič a je možné, že si to dneska ještě nepřipouští. Ale - všeho dočasu. 

     Voni ty volby zase až tak daleko nejsou.

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

Moc za ten příspěvek děkuji, už jsem myslel, že takto přemýšlím jen já, dávám 5 slepic. Jen bych dodal, že Babiš prošlapal (nejen) Rakušanovi cestičku. Ten bič taky nevidím - komouši nás 40 let drželi chudé v lágru obklopeném drátěným plotem a nic se jim nestalo, lid vzpomíná, jak bylo krásně - dnes je dokonce jeden z nich prezident. Tošovský prodal zlatý národní poklad a nikde nevidím, že by za to byl potrestán. Zeman prodal banky a kdeco, co za něco stálo, pak ho ještě lid zvolil za prezidenta. Babiš nás zavíral za kovidu a ještě utratil spoustu našich peněz kdoví za co, i když pár drobků na ucpání huby ze stolu státním zaměstnancům odsypal a teď se zdá, že ho zase lid chce. Co se může pětikolce stát? Až se ukáže příští vláda jako stejní parchanti jako ta dnešní, tak ten lid s pamětí cca 14 dní znovu zvolí ty, kteří ho dnes berou u huby, když mu něco slíbí co se bude zrovna líbit. Proboha, co si mám o spoluobčanech myslet?

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

je za to potrestá ? Piráti ? Vrábel ? Konečná ??

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Já rozdíl vidím. Za Babiše bylo objektivně mnohem (nejspíš řádově) méně důvodů k tomu, aby odstoupil. Libtardy v politice vyvolaná, spolu s libtardovanými médii zveličená a donekonečna protahovaná kauza jedné neoprávněně načerpané (a následně vrácené), která rezonovala u naivků na náměstích, kteří si mysleli, že bojem proti Babišovi bojují za demokracii, opravdu nebyla důvod k odstoupení. Libtardům se neustupuje!

Průměrný počet slepic: 3.9 (16 hlasů)

se pořád řešil Babiš. Sliby žádné nedodržel, kromě EET, které k ničemu není. I kdyby měl pravdu a stánkaři nepřiznávali všechny příjmy a EET by je donutilo přiznávat, tak by ty peníze od stánkařů spolkla státní hydra a jen by se zvětšila a s tím i náklady na ni. Což se stejně stalo. Důvodů k odstoupení bylo mnoho (třeba FAU), stejně jako teď.

Průměrný počet slepic: 2.9 (11 hlasů)

V roce 2020 v Jeruzalémě se konal velikánský sabat na oslavu holokoustu, kterého se účastnily všechny hlavy a hlavičky světa! Včetně pimprdleho z Ukraruska, se kterým se nikdo nechtěl bavit. macrone dostal držkovou ve vratech chrámu Panny Marie.

Hlavně však hlavouni rozhodli vyhlásit Pandemii covidu-19 HIV SARS !!!

Během týdne zmizeli ve svých bunkrech a pevnostech a tři týdny o nich nikdo neslyšel a neviděl.

Tam se rozdaly noty, jenomže nikoliv pro orchestr umělců, ale pro samosběr šumařů. 

Babiš improvizoval podle pokynů z centra kowidu a jeden z rozkazů zněl: umlčet odborníky, oponenty, konspirace, seniory a nemocné. Ti posledně jmenovaní se povedli českému a italskému "zdravotnictví" nejlépe. Koho mohli, toho dorazily kyslíkem a izolací od blízkých.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Babiš robil něco pro někoho, zatímco tahle vláda šmejdů "robí" všetko, len pro sebe. Anebo pro jim podobné šmejdy.

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

jsem se ptal, co Babiš udělal pro někoho dobrého, pro mě teda nic. Nikdy jsem nedostal odpověď.

Průměrný počet slepic: 2.7 (12 hlasů)

Mně Babišovo vláda zrušila Kalouskovo Sobotkovu superhrubou daň ze mzdy.

Mzda se mně zvýšila o 2 500 Kč čistýho ! Sice jsem podle Středuly, Fialy, černých i zelených fašistů okradl babičky o domovy a robátka o jesle a školky, ale na zvýšení platů prokurátorů, soudců, ministrů a ministrantů s poslanci a senátory zbylo dost! Rozhodně dostali víc než já čistýho navrch.

Učitelkám přidal Bábiš platy, jaký nemají ani ti, co to tady všechno živí!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

a jak to asi udělají, když bude schválena korespondenční volba? Stačí se podívat, co se dělo v Americe.

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)