Když klesají ceny

Autor
Štítky

Diskuse k článku. 

Zdejší diskuse je nemoderovaná.  Jaké si to tady uděláte, takové to budete mít. Občas sem jakožto majitel nakouknu. Všechno je tady z kamene a nerezu, takže tu není co rozbít. Můžete si tu křičet jak chcete, nikoho tím nebudete rušit. 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.6 (7 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

A to ne diktsturu proletariatau,ale diktaturu banksteru CBDC!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

ako v tom Cernomyrdnovom hlaseni:
Chceli sm to urobit lepsie, ale dopadlo to ako vzdycky :))

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Cesky-parek-Jatka-v-It…

zacinas s pestovanym a chranenym imidzom. Vidlak vi :))

Vidlak vsak nevi do ceho jde. Cize az dojdes na koniec, nezabudni - sam si to chcel.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Jak to říkal Havel,mafianský kapitalismus.
Tento typ kapitalismu byl k nám dovezen a jen tak rychle se ho nezbavíme,když vyhovuje i naším politikům.Jinak řečeno,všechny vlády,jsou řízené kapitálem,po našem řečeno úplatky.
Ještě jinak,teď se ukazuje,proč byla sametová,co bylo úmyslem,její tvůrci a pomáhači,budou souzení občany i dějinami.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Za tento text máte ode mě vyjímečně 5 slepic.A nebojte nic, já už si tady tu pakáž pohlídám.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

aby to tady fungovalo a byla KÁZEŇ (kurvááá!!!), myslím, že jsem pro tuto funkci vyloženě stvořen. Mám s tím zkušenosti. Kdysi jsem to na jednom bittorent trackeru o 4000 lidech dotáhl až do admin týmu. Boodin org, se to jmenovalo.

Zatím bez slepic

Tak to mám taky nejradši.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

terazky by som na UA nevybavil ani prd.
sa mi paci, ze aj na ruskych kanaloch sa drzia tezy Ljosenky Aresovicovic, ze peremoha je blizko.
Po dnesnom dni este blizsie, pac rusi maju o dalsie desiatky rakiet menej.
a ako pise MI6 - oni fakt rusom dochadzaju :))))
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-rusko-temer-vycerpalo-s…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

a že v prvním kvartálu příštího roku se blíží výbuch toho průšvihu, který tu fialová pětikolka vykutila, píší i další, o nichž věřím, že tomu rozumí - jako třeba Noveský atp. Kdybychom měli odbory, fialovce by rychle smetla generální stávka - jenže my máme místo odborů Aspen. Takže co si neuděláme sami, nebudeme mít.

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

Se mi líběj ty starý filmy a knížky, jak tam má odbory pod palcem mafie, páč je to výhodné.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Generální stávku jsme si za potlesku milionů postižených vyzkoušeli za covid-downu. Místo odborů rozhazoval miliardy stát! Až na pár státem popravených podnikatelů si miliony zaměstnanců hladily pupek doma na home ofice nebo za náhradu mzdy.
Vzpomeňte si, co v tom covid-downu stát nezastavil. Tak tam asi začít.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Média zhnileho Západu který kolektivně podporuje Ukrofasisty na zhnile Ukrajině ani necekla o videu který koluje na Telegram Readovka a na kterém je vidět jak byla brutálně zbita starší žena Ukrajinka ve vlaku v Kyjevě která si dovolila říct že Rusko chrání civilisty.

Těch Nácků na Ukrajině je opravdu hodně a je hrozné když vidíš jak mladý Ukrofašista kroutí ruce starší ženě a pak udeří její hlavu brutálně na okno. A spolucestující Ukrajinci nezakročí ochránit tu starší Ukrajinku, jen mají sklopené hlavy a předstírají že nic nevidí. Až kam to dosáhli na Ukrajině banderovci z jejich nenávisti.

Vice zde: https://www.pokec24.cz/krize-ukrajina/ukrajinka-lyncovana-v-kyjeve-za-t…

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

sleduji ukrajinské stránky a videa - začátek války tam byl naprosto příšerný - každý, kdo si řekl, dostal zbraň, navlékl si žlutou vestu a byl všemocný. Hned na prvním videu z Ukrajiny, natočeném obyčejným Ukrajincem z okna paneláku - dva ozbrojení civilové ve žluté vestě zastaví osobní auto - z něj na jejich pokyn vystoupí mladý kluk - naženou jej před kapotu auta a tam do něj začnou mlátit pažbami, dokud nespadne na zem. Pak jej nechají sebrat se ze země a on začne utíkat - střelí jej do zad. Tito ozbrojení civilové začali plnit Zelenským vyhlášený hon na "moskaly" a "kolaboranty" - co se tam mezi samotnými Ukrajinci dělo a děje musí být strašné. Za kolaboranta lze prohlásit kohokoliv, koho nemáte rád - a prostě jej zastřelíte. A je to. Vesnice a města, které ukroši dobyjí zpět - katastrofa, První, co začnou, je honba na "kolaboranty" - koho z normálních,civilních obyvatel tak označí, nikdo neví - a ty lidi přiváží ke sloupům pouličnho osvětlení , kdo chce, si může praštit atp - nebo je prostě zastřelí. Mučení jim také není cizí. Je to prostě hrůza - proto k nám žádné Ukrajince nechci, to, co se tam děje nejsou žádné vyjímečné excesy - oni jsou z velké části zřejmě prostě takoví - propaganda od majdanu jim úplně vymyla mozky plus ti oslavovači nacistů , jejich ideologie i jejich metod. Ukrajina? Brrrrrrrrrrrrr

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

mnohé státy směrem na západ od nás. I když - když čtu některé ty diskuse na novinkách a spol, poslouchám nechutné, agresivní vulgární výroky vrcholných politiků - pokládám si otázku, co by ti hystericky nenávidějící ty "russké šváby" atd dělali, kdyby měli možnost je beztrestně mučit nebo zabít . Tak mi připadá, že u nás probíhá taková nějaká i psychická ukrajinizace části populace a politiků. Paradoxně se tak po "východnu" chovají ti, kdo hystericky "východ" nenávidí.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Proč se naštval Štěpán Cháb na Láďu Vrábela? Znáte někdo podrobnosti?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Strčte si toho zadluženého paznehta za klobouk. Komentář Štěpána Chába
komentář21.11.2022
Krajské listy.CZ

Zatím bez slepic

Hele, kliiidek, Mě není taky Vrábel sympatický. Účelem dotazu bylo se dozvědět více. Nemám zájem nikoho prudit, na to máme osazenstvo exotů ve strakovce.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

Hele, ten koment Chába není vůbec špatný. Dík za odkaz, budu Chába trochu sledovat.

Zatím bez slepic