Klímatické zastropování

Autor

Zrovna když jsem si to před několika dny štrádoval českými luhy a háji, dozvěděl jsem se navýsost milou a příjemnou zprávu, totiž že náš vrchní cenzor Klíma už není vrchním cenzorem a byl odejít. Hřejivé teplo se mi rozlilo po těle, já většinou naší skvělou ojrohodnotnou a pravdomluvnou vládu poněkud kritizuju, ale toto mi opravdu udělalo radost. Víte, on ten Klíma byl divnej už od pohledu. Mně by se nelíbil, ani kdyby měl na starosti šíření svobody slova.

Samozřejmě nejsem naivní. Tam na vládě se nic nezměnilo. Oni stále chtějí budovat demokracii pomocí cenzury a dalších totalitních praktik. Stále chtějí chránit naše evropské hodnoty a občanské svobody pomocí umlčování a kriminalizování těch, kteří mají jiný názor. Stále dobře vědí, kdo je platí, komu jsou opravdu odpovědní a komu se musejí zavděčit. K žádnému demokratickému probuzení nedošlo.

Jen… dostali strach… trochu. Chystá se tu na ně demonstrace, kterou svolává člověk, který si to v uplynulých měsících politicky odpracoval. A oni na vládě umějí zachytávat signály. Tuší, že dezolátů spíš přibylo než ubylo. Co když se to tomu Rajchlovi povede a nedej Bože ještě bude vědět, co dělat po demonstraci…?

Navíc se tu z druhé strany angažuje i velice schopný a myšlenkově nezávislý Daniel Vávra, který své angažmá ve Společnosti na obranu svobody projevu vzal hodně vážně a dělá ho velice dobře. Zapřednášel si v parlamentu tak dokonale, že poslanci čuměli jak vrány a svojí argumentací se jen ztrapnili, což Vávra patřičně rozmázl na svém profilu, který má velice slušnou čtenost. Inu… v Praze kromě pražské kavárny existuje i pražská hospoda. (Mimochodem… jestli se tu jednou nemá navzájem pozabíjet Praha a láska proti vsi a nenávisti, tak bychom my venkovani měli na „pražskou hospodu“ shlížet velmi milostivým okem a měli bychom se snažit jim porozumět).

Andrej Babiš zase obměňuje svůj tým a myslí na budoucí volby. Vyjadřuje první představy, jak se do toho pustí a co to bude znamenat. Myslet si o něm můžete, co chcete, ale on je člověk, který má opravdu hodně možností a má k dispozici silné nástroje, aby se mu jeho záměr podařil. Prezidentská kampaň skončila a on si rozvázal ruce. Ne, nikdo neví, jak na to půjde, ale všichni v Pětikolce vědí, že v politice zůstává a připravuje se k volebnímu útoku na hlavní vchod do Poslanecké sněmovny.

Jaké je nejjednodušší vládní řešení? Není člověk, není problém. Upustíme páru. Zbavíme se Klímy. Koneckonců, loni stačilo zastropovat ceny energií, sice to nikomu moc nepomohlo a stát si nadělal spoustu dalších problémů, ale trochu to upustilo tlak. Teď byl v podstatě zastropován pan Klíma. Bylo na něj vidět, jeho jméno se hodně spojovalo se slovem „cenzura“ a tak se použilo osvědčené řešení. Lidé se mění, agenda zůstává.

Vsadím se, že se Klíma brzy vynoří v nějaké jiné funkci, kde bude dál prosazovat svoje velmi demokratické představy o budoucnosti… ale v této chvíli je uklizen z očí a jeho agendu (prý částečně) přebírá Tomáš Pojar.

Ten si podle mě dá větší pozor na jazyk, ale o to čileji bude pracovat v zákulisí. To je člověk znalý, opatrný, ten nenechá uniknout žádné pracovní verze nových zákonů. Asi nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že se agenda rozptýlí do jiných agend a z jednoho zákona se stanou různé paragrafy v různých jiných zákonech… klasika, ne?

Ale přesto…. podívejte se na novou situaci po prezidentské volbě. Konkrétně na Společnost na obranu svobody projevu, svolání demonstrace Jindry Rajchla a Babišovu konsolidaci hnutí ANO… Navzájem na sebe neútočí, byť každý situaci vidí poněkud jinak. Každý si to dělá trochu po svém, ale všichni o sobě vědí a reagují na sebe… Hele, ono to začíná být vidět. Bratrovražedné spory takřka zmizely. Jsou okrajovou záležitostí. Společný soupeř začíná být jasný – vládnoucí Pětikolka.

Nevím, čeho se tam na vládě báli nejvíc. Jestli chystané demonstrace nebo se chytli za nos z Vávrovy argumentace, nebo se podívali na preference hnutí ANO v posledním průzkumu. Možná platí všechno dohromady. Možná se nejvíc bojí toho, že jsme se přestali mydlit mezi sebou. Že jsme se v posledních měsících fakt něco naučili. Možná jsem naivní a hloupý Vidlák, který se dívá z periferie. Ale co jiného mi zbývá? Co jiného, než zkusit věřit, že bratrovražedné boje už jsou minulostí?

Takže… Klíma už je pryč… teď by mohl jít Pojar, ne?

PS.

Přátelé, v posledních dnech už nové žádosti o zaslání knihy klesly na několik kusů denně. Doma jsem zapojil celou rodinu a málem mi upadla ruka od podepisování, ale o tomto víkendu vše dobalíme. Na poště nás budou chtít zabít, ale myslím, že během příštího týdne rozposíláme všechno, co jste si do dneška vyžádali. Pokud jste si objednali zaslání knihy, do pátku byste jí měli každopádně mít. Od příštího víkendu jsem k dispozici na vidláckém mailu, pokud jste objednali, ale nedorazilo. Dohledáme, napravíme.

Rozesílací aplikace zůstane v provozu, ale vše, co si vyžádáte odteď a v příštím týdnu, to rozešleme až těsně před koncem měsíce. V březnu pak dám vědět a začnu rozesílat únorové předobjednávky. Stále platí, že mě můžete podpořit zasláním částky minimálně 350,- Kč na číslo účtu 164 883 276 / 0300. Knihy budu schopen rozeslat během března. Teď už není problém s dotiskem.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (142 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

A na závěr bych chtěl jménem
všech disidentů a celého
undergroundu poděkovat
Komunistické straně
Československa,
Československé lidové
armádě a tajným službám
Sovětského svazu, že nám
vychovali kandidáta, se
kterým se můžeme ztotožnit.
-------------------------------------------------------------

Čo bolo, to bolo
Terazky som prezidentom.

Průměrný počet slepic: 4.9 (101 hlas)

TOMÁŠ VYORAL

...Mám dojem, že vládní pětidemolice v čele s ukrajinským vicepremiérem Fialenkem pod narůstající kritikou onoho cenzora pouze pro nás plebs zahrála divadlo o možném prozření. Nebo možná Klíma prozradil více, než měl…, pravomoci částečně přejdou od jednoho Koniáše k druhému. A kdo ví, co ještě horšího pod „rouškou tmy“ naše elity chystají...
Jejich nemocné a zlovolné myšlení jsme i v rámci tohoto úřadu poznali, a to se jeho rozpuštěním nezmění...

Vláda sáhla na valorizaci důchodů a výhledově hodlá zvýšit věk odchodu do důchodu na 68 let...
Udivuje mě, nebo spíš do nebe vytáčí, jak vládnoucí elity neustále dokola opakují mantru, že nebude na důchody pro občany, kteří v drtivé většině poctivě pracovali a odvedli státu svůj díl, zatímco ani jednou jsem neslyšel, že nebude na dávky pro celoživotní nemakačenka, nejrůznější příživníky a sběratele politických funkcí a trafik, politické neziskovky nebo pro Ukrajince, kteří u nás mají nárok na kde co zdarma a finanční dávky jako bonus.

Co se týká oněch politruků nahoře, poslal bych je na pár let pracovat do fabriky nebo na stavbu, a viděli bychom, jak by pak zvyšovali věk pro odchod do důchodu. Ono z teplých a z našich kapes štědře placených místeček bez jakékoliv osobní odpovědnosti se to krásně rozumbraduje.

Průměrný počet slepic: 4.8 (93 hlasů)

SLOVANKA

Zatímco v podvratné EU mají speciální post koordinátorky pro boj proti islamofobii, ve skutečnosti nedochází k perzekuci muslimů v křesťanských (či chcete-li bezvěreckých) zemích, ale je to přesně naopak.

Bojovníci ISIS se již nějakou dobu přemisťují do Evropy – a to právě s podporou EU. Počítají s násilným džihádem v tom momentě, kdy začnou mít již znatelnou převahu. A nemusí jít o převahu v celé zemi, ale třeba jen v některých oblastech.

Tak trošku i v souvislosti s článkem, v němž jsem nedávno upozornila na fakt, že 70% zbraní dodaných na Ukrajinu Západem, je rozprodáno neznámo kam, přičemž většina  zřejmě končí v rukou džihádistů , si myslím, že je třeba upozornit na to, co mají muslimové v plánu s Evropou.
Totéž co s dalšími islamizovanými zeměmi.

Kdo nebude konvertován, ten bude v lepším případě platit džizju , v tom horším bude popraven. Jde o totožný scénář, jaký můžeme vidět aktuálně zejména v Africe, ale třeba i na severu Indie.
Pro lepší představu zde budu citovat nejvyššího imáma z Muslimského bratrstva, které je dokonce financováno i z fondů EU:

„Žijeme v posledních několika desetiletích třetí a globální vlny džihádu El-Talab, pojďme všichni hrát svou roli a zbavit svět bezvěrců, zejména ‚uctívání kříže‘. Buďte si jisti, že zkrvavené srdce z těla uctívajících toto náboženství bude brzy bít naposledy!“
Bergoglio je podle všech indicií  falešným papežem . Jeho sblížení s islámem a podpora islamizace Evropy jsou součástí nejen výměny evropského obyvatelstva, ale i likvidace samotného křesťanství.
Je třeba podotknout, že ateisté nejsou z džihádu nijak vyloučeni, spíš naopak, jsou považováni za to nejhorší. O osudu různých LGBTQI snad netřeba hovořit.

K masakrům bezvěrců dochází prakticky denně po celém světě a přesně to se připravuje i pro Evropu. Právě sem se již roky přesunují džihádisté z Asie i Afriky.
Zde opět připomínám  varování německého  policisty, který si je vědom, že Alláhovi vojáci jen čekají na příkaz k útoku. K němu může dojít kdykoli – za měsíc, ale třeba až za tři roky.
Před pár dny to  bylo 8 let,  co došlo k velkému masakru v Libyi. kde byli podřezáni koptští křesťané jednoduše jen proto, že to byli křesťané
Džihádisté pak zveřejnili video, na kterém svým obětem uřezávají hlavy. Video již bylo smazáno, nicméně existuje mnoho obrázků, které tuto praktiku zachytily. Poslední je pod článkem, ale upozorňuji, že není pro slabé povahy.

Na videu hlavní kat mává dýkou do kamery, zatímco se chlubí krutostí Islámského státu: „Ach, lidé, nedávno jste nás viděli na kopcích as-Sham a Dabiqovy planiny (Sýrie), jak sekáme hlavy, které dlouho nesly kříž. A dnes jsme nedaleko Říma, v zemi islámu, v Libyi, a vysíláme další poselství.“
A dodává: „Budeme s vámi bojovat, dokud Kristus nesestoupí, nezlomí kříž a nezabije prase“ (všechny eschatologické akce jsou připisovány muslimskému „Kristu“ Isovi).

Ve svém on-line anglicky psaném časopise  Dabiq , po ospravedlnění masakru 21 křesťanů, Islámský stát uzavírá tvrzením, že „je důležité, aby muslimové všude věděli, že není pochyb o velké odměně, která bude nalezena v Soudný den pro ty, kteří prolijí krev těchto křižáků, kdekoli je najdou .“
Džihádisté, kteří působili v Sýrii a posléze řezali krky v Libyi, jsou již jistě v hojném počtu v Evropě. Vždyť právě z Libye je lodě pašeráckých neziskovek ve velkém vozí do Evropy – a ještě jsou za tento dovoz džihádistů velmi štědře dotovány. A to jak z EU, tak církvemi. Hlavním sponzorem německých pašeráků jsou právě německé církve.

A nyní se zkuste trochu zamyslet. Zatímco zdaleka nejpronásledovanější jsou po celém světě křesťané, EU řeší údajnou islamofobii, tedy fakt, že se najdou Evropané, kteří odmítají nechat svoji zemi islamizovat stejným způsobem jako je tomu nyní třeba v Africe.

EU i Vatikán od dob Františka podporují dovoz invazních muslimských vojáků do Evropy. Invazisté bez dokladů jsou akceptováni, stejně jako jejich lži o nezletilosti.
Tak jak se globalisté nijak netají svými plány, netají se jimi ani muslimové. Evropa má být islamizována stejným způsobem jako jiné oblasti.

Podle různých zpráv dochází v islámském či aktuálně islamizovaném světě k 1-2 tisíci útoků muslimů na křesťany měsíčně. A to tam nejsou zpravidla uvedeni muslimští útočníci z Evropy, protože mnoho z těchto útoků je oficiálně uváděno jako čin „psychicky nemocného jedince“ s tím, že údajně nemají nic společného s islámem. Toto tvrzení se objevuje i přesto, že útočníci většinou křičí: „Allahu akbar!“
S islámem se tak spojí jen menší část útoků v Evropě.

Evropští džihádisté jsou štědře sponzorováni Muslimským bratrstvem (které vyzvalo k džihádu Evropy a samo je  sponzorováno  EU), ale i Katarem či Saúdskou Arábií. Peněz na zbraně mají dostatek.
Vlastně ani nepotřebují předvádět podobné „divadlo“ jako v Libyi či Sýrii. To předvádí neustále po celé Evropě, kde dochází k menším útokům nožem či mačetou každý den. A nikoho to už nezajímá. Vlastně se o tom ani moc nepíše. A pachatelé takřka vždy končí na psychiatrii.

V případě rozpoutaného džihádu půjde samozřejmě zejména o země jako Švédsko, Německo, Francie, Rakousko či Belgie, ale lze předpokládat, že – podobně jako v Africe – se džihád bude přelévat i do dalších zemí.
K „džihádu mečem“ dojde, otázka tedy nezní zda, ale kdy. Přísun zbraní mají dostatečný, islamizované evropské země (obyvatelstvo i armády) se oproti tomu odzbrojují. Džihádisté nekontrolovaně proudí do Evropy a je jisté, že mnozí nyní využijí i ničivého zemětřesení z Turecka a Sýrie, aby se dostali pod rouškou údajných obětí do Evropy.

A establishment jim jde již dlouhé roky na ruku. Myslíte, že je to jen náhoda? Proč EU tak vehementně podporuje islám? Jde skutečně jen o důsledek úplatků Kataru a jiných islámských zemí, které se na džihádu podílí?

Předpokládám, že většina lidí v dotčených zemích vůbec netuší, co se na ně chystá. Nicméně pokud si dáte vše dohromady – od podpory muslimské invaze ze strany EU, přes nebývalou ochranu islámu až po zřejmě zcela vědomé vyzbrojování – stále silněji to zavání úmyslem.
Občanské válce se v této souvislosti výše zmíněné země nevyhnou. A jisté je, že ti, kdo tento džihád aktivně podporují, to moc dobře ví…
Jsou džihádisté, kteří útočili na křesťany v Sýrii i Libyi, připraveni útočit i v Evropě – a to i s pomocí vládnoucích „elit“???

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)

je a bude na úrovni prý intelektuálů "sociologů",kteří nás tu zásobují informacemi o katastrofách,ale nesmí navrhovat žadna pouzitelna reseni!Co tak zkusit probrat jejich prý " programy"a bezmocně požadavky,které už dávno předtím opakovaly jiné formace dokonce ODBORNIKU na priklad 20 požadavků na vládu a ta z toho měla jenom čurinu!
Z tribuny se pak lze nastřádat perka a ukazovat rétorické schopnosti a nic z toho !To je jen opakování bez jakéhokoli programu nás voličů ,který by retorovi přinesl dostatek hlasů,aby se aspoň dostal do Sněmovny!
Dyť my Společnost voličů nejen,že pro dnešní majitele moci NEEXISTUJEME,ale dokonce nám nezbývá než si zacit hledat jiné zastupitelé místo těch,kteří na jakýkoli návrhy volicu povýšeně a zvysoka smolí, ignorují a to vysmešnym bobrikem mlčení tak to hledání by byla teprve ta NOVA cesta a ne kecy bez stanovení cílů nás jejich skutečného Šefa,který je za ten jejich maras "Válka je mir", platí!
No ni ?

Průměrný počet slepic: 2.8 (21 hlas)

Jejich bůh doporučuje svým obdivovatelům tj "věřícím",aby všechny ostatní,ti jsou považováni za NEVERICI,rabovali,zabíjeli,vydírali a podváděli všemi podlostmi,které si vymyslí,jen aby dosáhli hlavně co největšího množství peněz,které si mohou nahrabat a čím více jich budou mít a to za každou cenu, bude je za to jejich bůh SATAN mít rád!
Ale pozor podmínka toho božího dopuštění je,že to nesmí nevěřící zpozorovat pokud možno nikdy s cílem,aby jim vnutili myšlenku,že jsou svým okradenim a doslova samoniçenim sami vinni!
V případě,že na to ale přesto přijdou pak ten,který jim to prozradil nebo dal unik informacím jak tito tzv "věřící" to dělají pak budou oni sami zničeni či dokonce připraveni o všechno,rodinu majetek a musí skončit přinejmenším za "dobrou" službu nejlépe v base nebo v dřevěném kabátě!
Podívejte se na to,jak dopadli komunisté,kteří se zvali marxiste!Tam to fungovalo! Kdo nebyl "věřící"a nepomahal ten byl terorizován přímo vzorové!Mohli se udržet,jak jste viděli velice dlouho a podváděli,měli cenzuru a jejich členové a funkcionáři se premenili a zpychli,politbyro už bylo jistě,že se udrží donekonečna!
Domorodci zpozorovali jejich triky přes tuhou cenzuru a take chybu v jejich učeni marxismu a tak Komanči zeslábli a Dělnická třída jim přestala věřit a zmizela!Budu pokračovat tím jak vznikl ten NEOmarxismus!
Tak co je to pravda nebo ne?

Průměrný počet slepic: 1.5 (4 hlasů)

Okamžitě ještě před dokončením byl tento koment kýmsi že sluhu režimu smazán, aby jste se nic nedozvěděli a zůstali u své kakofonie komentování bez cíle,který bude nutné stejně přes odpor k zajistit dříve nebo později!
Teď vám tu dam známý odkaz na podvod,který znáte a stejně běží už přes 100 let!
https://youtu.be/LY1CQGFWy84)?
Tak to zkuste znovu prostudovat jako vzor.
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.5 (4 hlasů)

Který jsem tady uvedla z webu www.stripkyzesveta.cz kde jsou analyzovány příčiny proč bude Společnost Voličů SV,která si platí "zástupce" a ti ji za to budou okradat a SV bude jen permanentně prohrávat stále dál volby a svou stálou lhostejnosti si kopat dále sama sobě systémem CHUCPE svůj hrob!?
Bohužel je to prý i proto,že stále trvá naděje,že SV někdo ze stávajících politických formaci bude zachraňovat a opravdu zastupovat!.
K tomu 34 let nedošlo a nikdy se stávajícími politiky nedojde! Je na čase hledat jiné a začít pokud možno ihned kritikou NEDOSTATEČNYCH Programu těchto stran,které máme nucené volit a ony budou bezkulecnikove typy?
Dost se divím ,že to panu Šefovi webu a i jen bezmocnému retorovi doposud nenapadlo,nebo to tady tajné režimem zakázáno a má se tu propagovat jen demonstrace i když se dobře vím ví,že se lidi po ní rozejdou a co bude potom se od politiků na pódiu nesmíme nikdy dozvědět!Bude cíl tohoto webu jen kakofonie slepic ve slepičarné podobné šapito cirkusu Humberto sloužící k pobavení domorodců,ale to je tak celé ?
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.7 (3 hlasů)

Je třeba tady začít včas schromazdovat smečku dravců! U NULY vedle už to prý taky chtějí!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.7 (3 hlasů)

Instalovány kdysi presidentem ODS ,který se za ten průser dodnes neomluvil je volným lístkem k dalšímu doslova "nekonečnému" rabování nebohých domorodců ,kteří OHLUPOVANI GŘ TV,který si z veřejnoprávní televize udělal za naše koncesionářské poplatky právě z ní soukromou tv a to s monopolem na informace?
Proč nesmí voliči chtít od svých všech zástupců myšlenku rozdělit prý tento lup fifty fifty,aby vznikla konkuraenčni NASE daleko levnější internetová televize, kde už se dokážeme sami zajistit pravdivou informovanost !
Prý by nedošlo ani ke kauze,kdy si stát vlastníci větší podíl akcií CEZU dovoli byt vykořisťován kapitalisty ,kteří si u nás vyrobenou elektřinu a korunu vyspekulovali na nebetyčné zisky a to jenom proto,že domorodci nejsou informováni o možné změne darebackeho režimu jejich rabování o dvě třetiny jejích přijmu tj platů a penzí na režim Sociálního státu jako to mají sousedé ,kde by takové rabování domorodců mohlo být trestne!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

:-) evidentně nás zaujal stejný článek i stejné pasáže:-)

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, já udělala jen "výcuc". :-)

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Já také, dvě otázky a dvě odpovědi:-). Stejné:-)

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gdyby blboni opravdu museli uvěřit, že nigdy nic nezvolili, že to byl dycky jen harpagondechujcej program, tak by se hanbou asi propadli. A to voni zase néééééé.

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)

pro neznalé, jako jsem třeba já, dávat na konec i odkazy ? Alespoň občas, já netuším kde je Slovanka.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Včera jsem dávala jeden zajímavý odkaz na článek (ve 20.17 hod).
(Ta Slovanka byla včera tamtéž)

A dnes třeba tento o S. Hershovi:
https://pravdive.eu/news/24310/rusko-pokud-seymour-hersh-lze-o-sabotazi…

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nedá mi, abych ten odkaz (viz výše) nedala na papír. Tedy:

Rusko: „Pokud Seymour Hersh lže o sabotáži Nord Streamu, proč ho Biden nezažaluje?“
před 1 hod. Zpravodajství Necenzurovaná pravda 98

Vyjádření Hershe k útoku na Nord Stream vyvolalo nejprve útoky mainstreamu a posléze zaryté mlčení. V USA se snažili odvést pozornost k údajným UFO – ve skutečnosti zcela neškodným balónům – jen aby bylo jiné téma a aby masy zapomněly na výbušnou informaci, kterou by skutečně seriózní média řádně proprala.

Jenže mainstream je zde jen pro účely propagandy a hlasy mimo něj jsou potlačovány. Na informaci jednoho z nejlepších světových novinářů se má zapomenout a do popředí je třeba dostat zástupné problémy.

Právě tato snaha o potlačení tak zásadní informace jen potvrzuje, že má Bidenova administrativa, ale i evropští lokajové, máslo na hlavě. Hershe navíc za jeho článek nežalovali, čehož si všimli i v Rusku…

Americká vláda by zažalovala investigativního reportéra Seymoura Hershe za pomluvu, pokud by to nemělo nic společného se sabotáží na plynovodech Nord Stream, řekl agentuře TASS ruský zástupce pro ochranu životního prostředí Sergej Ivanov.

„Vyšetřování Hershe, slavného novináře, je široce publikováno a komentováno. … Znám západní mentalitu a západní pravidla docela dobře. Kdyby se na tom Američané nepodíleli, už dávno by Hershe zažalovali za urážku na cti a požadovali by finanční odškodnění ve výši stovek milionů dolarů. Případy pomluvy jsou v Americe obvykle takové,“ řekl Ivanov. „Ale nežalovali ho. To znamená, že chápou, že nevyhrají.“

„Postoj USA a jejich spojenců ukazuje, že Západu nelze věřit“. „Prostě se chovají, jako by se nic nestalo, že nedošlo k výbuchům a oni ani Norové s tím nemají nic společného. To jen ukazuje, že nemůžete věřit ani slovům, ani písemným závazkům ze strany Západu“.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Včelko, PRAVDIVĚ, dost dobrý ,co a dnes, už mi taky jde.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Díky za tip.

Zatím bez slepic

Slovanka má své příspěvky na Pravém prostoru

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

nějaký troll zase dal jednoslepici. Jinými slovy vadí jim odpověď na prosbu nebo dobrý skutek z principu ?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Těžko říct:-). Jsou uvědomělí, rozkaz zněl jasně, tak plní úkol:-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Když řečníci a autoři se ještě nenaučili žadat změnu režimu na Sociální stát jako to mají bohatí sousedé?!Dyt nikdo z nich asi vubec neví co to je,když to ani nedeklaruje a tak zase to bude jen pára nad roztapenym hrncem vládní moci!!?
No ni!

Průměrný počet slepic: 2.9 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Dvě otázky, dvě odpovědi z rozhovoru pana Vyorala.

Co se týče „odstřelení“ Klímy, stále se vnucuje „ co horšího mají asi za lubem“?
Nějaké speciální noty, propracovanější plán?
A netrápí to evidentně jen nás…
Ve druhé odpovědi souhlasím s každou větou.

Rozhovor:
Zmocněnec pro média a dezinformace Michal Klíma byl propuštěn a jeho pozice se ruší. Je to důvod jásat? Část agendy přejde přece jenom pod bezpečnostního poradce a, jak už někteří připomenuli, Evropská unie toto téma hodlá řešit také.
Předně onen orwellovsky nazývaný zmocněnec pro média není ničím jiným než vrchním cenzorem. A ještě dodám slovy klasika: V demokracii se proti dezinformacím bojuje informovaností, v diktatuře cenzurou. Nechť posoudí sami čtenáři, k čemu blíže mají oni samozvaní demokraté ve vysokých funkcích, kteří by měli pracovat pro nás občany a ne proti nám, jak ovšem činí. Já osobně důvod k jásotu moc nevidím. Mám dojem, že vládní pětidemolice v čele s ukrajinským vicepremiérem Fialenkem pod narůstající kritikou onoho cenzora pouze pro nás plebs zahrála divadlo o možném prozření. Nebo možná Klíma prozradil více, než měl. Jak navíc říkáte, pravomoci částečně přejdou od jednoho Koniáše k druhému. A kdo ví, co ještě horšího pod „rouškou tmy“ naše elity chystají. Jejich nemocné a zlovolné myšlení jsme i v rámci tohoto úřadu poznali, a to se jeho rozpuštěním nezmění. Půl krok zpátky a zakrátko jeden krok vpřed. Rád bych se mýlil.
Vláda sáhla na valorizaci důchodů a výhledově hodlá zvýšit věk odchodu do důchodu na 68 let. Ekonomka Ilona Švihlíková má za to, že vláda k tomuto kroku sáhla, protože důchodci ji nevolí, takže se mohou klidně „udřít k smrti“. Na jednu stranu, rozpočtová odpovědnost je u vlády v nějaké míře nutná. Na druhou, inflace je stále vysoká, zejména v položkách, které každý důchodce potřebuje a u lidí v pokročilém věku není asi fér očekávat extrémní flexibilitu. Jaký máte názor vy?
Udivuje mě, nebo spíš do nebe vytáčí, jak vládnoucí elity neustále dokola opakují mantru, že nebude na důchody pro občany, kteří v drtivé většině poctivě pracovali a odvedli státu svůj díl, zatímco ani jednou jsem neslyšel, že nebude na dávky pro celoživotní nemakačenka, nejrůznější příživníky a sběratele politických funkcí a trafik, politické neziskovky nebo pro Ukrajince, kteří u nás mají nárok na kde co zdarma a finanční dávky jako bonus. Co se týká oněch politruků nahoře, poslal bych je na pár let pracovat do fabriky nebo na stavbu, s níž mám mimochodem sám značné zkušenosti, a viděli bychom, jak by pak zvyšovali věk pro odchod do důchodu. Ono z teplých a z našich kapes štědře placených místeček bez jakékoliv osobní odpovědnosti se to krásně rozumbraduje.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Konec-Klimy-Prozradil-v…

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

Článek s prapodivnou "logikou elit" aneb my ten konflikt "zkrátíme" za každou cenu!

Prodlužování konfliktu zbraněmi pro Ukrajinu? Scholz má jasno. Je tu prý šance na dřívější konec války

„Naše dodávky zbraní válku neprodlužují… Čím dříve Putin pochopí, že svého imperialistického cíle nedosáhne, tím větší je šance na dřívější konec války a tím spíše se stáhnou ruské dobyvatelské síly,“ řekl německý kancléř Olaf Scholz na úvod třídenní Mnichovské bezpečnostní konference a odmítl tak, že by vojenská pomoc, sloužící Ukrajině k obraně před ruskými útoky „prodlužovala válku“, jak někteří tvrdí. Spojenci by dle německého kancléře měli jednat okamžitě. Svůj pohled na možný konec konfliktu následně připojil francouzský prezident Emmanuel Macron.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prodluzovani-konfliktu-zb…-

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Putin si asi těžko nechá poradit od Scholze. :-))

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

Myslím, že těžko bude chtít "prohrát", navzdory přání Scholze a jeho mírové akci zbraně.
Nějak ten Scholz teď "otočil" a do Polska pojede Biden... Co tak mají za plány?
Něco dalšího se chystá...?
Nic povzbudivého...

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to delší článek, ale stojí za přečtení!

CHÁPE VŮBEC NĚKDO NA ZÁPADĚ CO ZNAMENAJÍ DALŠÍ ZBRANĚ NA UKRAJINU?

JANE KAUFMAN

Američané byli řádně vystrašeni, když koncem ledna vplula ruská fregata „Admirál Gorškov“ do Atlantického oceánu, blízko americkému pobřeží, kde pak prováděla vojenské manévry s použitím „Zirkon“ hypersonických střel na dálku 900 kilometrů. Loď se poté stáhla do západní části Atlantiku, kterou NATO považuje za své území.

Cesta lodi skrze neutrální území byla přísně sledována západními sdělovacími prostředky. I Britové se přiznali, že sledují každý její pohyb. Stejně tak střílení na dálku vzbudilo značnou pozornost a z toho důvodu se personál lodi radši spokojil s počítačovou simulací skutečné střelby, aby četní pozorovatelé nemohli získat příliš mnoho informací.

To velké vzrušení a horlivé sledování bylo oprávněné. NATO si je velmi dobře vědomo toho, že hypersonické proti-lodní rakety Zirkon nejsou jejich senzory schopny zachytit, tím pádem jsou tyto rakety nezastavitelné. Jakmile jsou jednou vystřeleny, nic je neovlivní.

Během zmíněného vojenského cvičení byl ve střední Americe na 34 vteřin přerušen veškerý digitální signál, včetně mobilních telefonů a také radarů.

Moc toho o Zirkonech není známo, veškeré informace jsou tajné. Západ pouze ví, že jejich rychlost je víc než tisíc kilometrů za hodinu, neboli kolem 9 Machů. Dostřel je tisíc km a hlavice váží 450 kg. Zirkon má tu výhodu, že může být vystřelen i z odpalovacích ramp pro jiné rakety a mohou ho mít na palubě i menší lodi.

5400 tunová fregata „Admirál Gorškov“ je jedna ze dvou technologicky nejvyspělejších lodí ruského námořnictva. Má nejnovější radio-elektronické vybavení a mnoho dalšího, včetně velice vyspělého obranného systému. Tato loď nemá nikde na světě obdoby, co se týče výzbroje. Její kontrolní systémy jsou digitální, což z ní dělá plovoucí počítač, který vyžaduje minimální ovládání. Dokonce i navigace je automatická.

Chápe US a NATO následky přímého konfliktu s Ruskem?

Scott Ritter je toho názoru, že US a NATO si dobře uvědomují co by následovalo v případě přímého válečného konfliktu s Ruskem. Rusové celou dobu mistrovsky uplatňují kontrolu situace, aby se nevymkla z rukou. Snaží se nevyprovokovat NATO k něčemu nerozumnému a i tam, kde by mohli jednat agresivně, se té možnosti raději vzdají.

Dokonce i bývalý poradce ukrajinského presidenta, Oleksij Arestovič potvrdil, že Rusové vtáhli do země mírným způsobem, aniž by zavinili přílišné prolévání krve a ničení. Ruský President Putin dobře věděl, že najet na Ukrajinu jako Rambo a všecko tam zničit by vyděsilo NATO a vyprovokovalo by je to k něčemu, čeho bychom později všichni litovali. Takto si NATO myslelo, že Rusko není zas tak mocné a nechali je být.
pokračování
https://pravyprostor.net/?p=156406

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

"Moc toho o Zirkonech není známo, veškeré informace jsou tajné. Západ pouze ví, že jejich rychlost je víc než tisíc kilometrů za hodinu, neboli kolem 9 Machů."

Tajné asi budou, ale to, že 1 mach je nějakých 1 200 km/h a vynásobeno devíti pak bude 9 mach kolem 11 000 km/h, to asi západ už odhalil.

Čtete vůbec ty texty co sem plácáte? A jestli jo, to vás takový do očí bijící nesmysl v tom článku fakt nezarazí? Netušíte ani trošku přibližně, kolik je rychlost jeden mach? Jestli ne tak pak asi chápu, jak můžete věřit i tomu ostatnímu co se tam píše.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

1) Uvedla jsem, že článek je zajímavý a stojí za přečtení. Vyhodnotí si každý sám. Různé úhly pohledu!
2) Jeho vypovídající hodnota uvedených informací je v celém obsahu článku a ne jen v chybně uvedené rychlosti? Pokud to je pro někoho ta "nejzásadnější" informace z textu, má samozřejmě právo odsoudit celý článek

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud jsou v článku takovýhle bludy, který se dají snadno ověřit, tak pro mě článek článek i jeho autor přestává být důvěryhodný. Zvlášť pokud obsahuje další tvrzení, který už ověřit ani nejde. Chápu, že se může stát chyba, překlep, ale zdroje typu pravyprostor obsahují tyhle rozpory ve velkým. Takže zdroj jako celek není spolehlivý.

Nevím jestli si to uvědomujete, ale pokud věříte těmto nespolehlivým zdrojů, tak si zaděláváte do budoucna na problém. Tvoříte si v hlavě systém, který se nezakládá na pravdě a může se stát, že vaše vlastní rozhodování pak nemusí být ve váš prospěch, pokud je založené na nepravdách.
Uvedu názorný příklad: uvěřím dezinformaci, že ve vakcínách z Pfizeru jsou nanoboti, kteří mě chtějí ovládnout. Přijde nějaká drsná epidemie s vysokou smrtností, na kterou se Pfozeru podaří rychle vyvinout vakcínu, která funguje. Kvůli mému nastavení v hlavě se nenechám naočkovat, nakazím se a umřu.
Snad z toho jde pochopit, co chci říct a proč je ověřování všeho, co se mi cpe k uvěření opravdu potřeba v mém vlastním zájmu.

Průměrný počet slepic: 1.2 (6 hlasů)

1) Nikde jsem nepsala, že "věřím všemu co přečtu", ale že článek stojí za přečtení, že je zajímavý, jiný úhel pohledu
2) Vyhodnocuji si informace z různých "zdrojů", pak si tvořím názor.
3) Nedělejte si "starost" o mé "bezpečí":-), jsem si jista, že se zvládnu zorientovat:-)
4) Nechci se vás dotknout, ale vaše většinou "demagogické" výroky na té "správné straně" , mi ukazují jednoznačně "odkud vane vítr"
5) Z mé strany bylo řečeno, dál je to zbytečné:-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Itkico, metanol, je člobrda skeptický, nic s ním nenaděláte, to je povaha. Jen by mě zajímalo, jestli tak, jako o všem, pochybuje i o sobě. To musí být dost utrpení.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

:-) řekla bych Ajo, že je hlavně "kovaný" a "uvědomělý":-)!
Ztráta času:-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Sjednocení, to je to oč tu běží!
Pořád o tom všichni mluvíme, tak hlavně, aby se nám to už povedlo!
Aspoň tak jako pětiděsu:-)

Foldynova výzva Babišovi s Okamurou. Pokud se opozice nesjednotí, vláda zlikviduje tento národ

Poslanec Jaroslav Foldyna nabádá opoziční předáky, aby se přestali hádat. Pokud se ANO a SPD rozdělí, zlikviduje tato vláda národ i zemi. Vládní koalici podle něj takové tenze nehrozí, tu drží pohromadě koryta a strach z hněvu zahraničních loutkovodičů.

V minulém týdnu na tiskové konferenci Andrej Babiš mluvil o své politické budoucnosti a vedle jiného se dosti ostře vyjádřil k SPD. Podle některých komentářů de facto SPD „vyhlásil válku“. Co si o tom myslíte?

Myslím, že je to velmi nešťastné. V době, kdy vláda zvyšuje věk odchodu do důchodu, kdy svými politickými kroky ožebračuje lidi a zároveň se snaží zatáhnout ČR do cizí války, a kdy chce prostřednictvím korespondenční volby zmanipulovat volby, má opozice bojovat s vládou, nikoli mezi sebou.

Andrej Babiš ale jako viníka konfliktu mezi ANO a SPD označil předsedu SPD s tím, že to bylo právě on, kdo v prezidentské volbě podpořil, i když nepřímo, Petra Pavla.

To, co znamená věta „nevolte generála Pavla“, to je věcí interpretace. Já osobně takové vyjádření chápu tak, že mi jeho autor říká, abych volil soupeře generála Pavla. Navíc předpokládám, že postoj předsedy SPD byl také jenom reakcí na nějaké jednání předsedy ANO. Ani jeden ze zmíněných přece nežije ve vzduchoprázdnu, a je všeobecně známé, že spolu jednali opakovaně.
pokračování
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Foldynova-vyzva-Babisov…

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Nu, posuďte sami:-)
Zajímavý úhel pohledu...

UKRAJINA, PLYN, TRANSIT A PENÍZE, CO NESMRDÍ

Ukrajina inkasuje od Ruska miliardy dolarů ročně za tranzit plynu do Evropy. Ten se navíc od 15.2 navýšil na 35 miliónu m3 za den. Stejně jako Ukrajina navýšila poplatky za tranzit plynu. Nemluvě o to, že Ukrajina ruský plyn potřebuje i pro svůj průmysl a výtopny.

Další miliardy dolarů inkasuje Ukrajina za tranzit zboží, které jde do Evropy přes železnici v Rusku, ze zemí jako je Kazachstán, odkud jdou do Evropy ropné produkty, potraviny a uhlí do Polska. Samozřejmě z tohoto tranzitu má profit i Rusko.

40 procent spotřeby PHM ukrajinské armády kryje Lukoil z rafinérii v Bulhaharsku, přičemž ropu bere z Ruska.

Pivovar Carlsberg, který působí v Rusku, převedl z Ruska 4 miliony dolarů na Ukrajinu.

Ruští novináři se zeptali Putina, jestli to není problém, když Rusko financuje ukrajinskou armádu, načež Putin odpověděl, že peníze nesmrdí. „My jsme pro ně agresor, ale klidně si berou peníze od agresora. A přestože my jsme pro ně agresor, tak peníze od nás si berou, protože peníze nesmrdí“

Ale to nejspíše skončí 16.3., kdy je setkání Putina se zástupci průmyslu v Moskevském domě hudby, právě kvůli tomu, že z Ruska na Ukrajinu plynou ročně desítky miliard dolarů.

pokračování
https://pravyprostor.net/?p=156346

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Myslím, že řeči německých tanků bude rozumět lépe než německému kanceláři.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Holejvůd prý odmítl vyrábět zparodajství, že se musej mordechujci postarat sami. A tak si zaplatili latíniem výrobu programů, normální bloňi se s tím můžou potkat v případech, gdy si nechávají předčítat dlouhé pindy z internetu. Oficiálně tam je na výběr jen několik hlasů, a i to si chtěj nechat platit, pokud to nemá znít jako plechová kavalerie. Ve skutečnosti de o načtení fonetických vzlyků všech písmen OFFICIÁLNÍ abecedy DANÝCH KOKOTŮ. A pak už chybí jen hejbací obrázky. To sou takové obrázkové mapy, běžný imbecil se tím nezabývá a óbr imbecilové je znají z elektronických stříleček nebo mečovaček u kerých tráví desítky hodin denně. Za uzly na mapě de tahat a posouvat různými částmi obrázku, a co jiného je blboň než obrázek na mapě, že. A teď kokotim pointa. Spojíme uzly ve zvuku s uzly na mapě obrázku. Teď vyleze blboň kerej chápe svoje potřeby jako sraní a scaní a začne se mi pošklebovat , že má nějakej titul nebo dlouhé číslo účtu v bance. Za ním se začnlou sáčkovat imboši, keří věří, že ve volbách si zvolili, to co dostali a pak se za nimi eště přikrčují hypochondři, keří by vás fšecky nechali utratit na povel frankenštainovy fakulty národního léčitelství. Muheeeeeee
Dovětek je na vás.

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už pan Werich říkal:
"Kde blb, tam nebezpečno"! A když se jich sejde víc, tak nevím, nevím......

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

In reply to by Čertík Bertik (neověřeno)

Trvalý odkaz

A Werich taky říkal:
„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“
To jen pro doplnění znalosti,
(víc jak půl minuty mi to netrvalo. :-))

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Pan prezident Pavel jen pár hodin po volbách začal úřadovat. Obvolal všechny dostupné světové státníky, aby s nimi pohovořil a aby přijal jejich gratulace. Kromě ruského a běloruského prezidenta a severokorejského diktátora nikoho nevynechal. Obvolávání představitelů celého světa mu zabralo dva dny. Jakmile se všemi promluvil, usoudil, že to nestačí, a obvolal je všechny znovu,“ prozradila mluvčí Petra Pavla Markéta Řeháková na tiskové konferenci, kam přišla v obleku Pikačua a měla na nohou rolničky, protože se rozhodla, že do funkce tiskového mluvčího prezidenta po letech vrátí lidskost a dobrou náladu.

„Když pan prezident zrovna nemluví se světovými státníky, věnuje se rovněž s předstihem výkonu prezidentské funkce. Během čtvrtka například cvičně odvolal a následně znovu jmenoval vládu. V pátek dokonce jmenoval vládu na deset let dopředu a již si rovněž připravil seznam lidí, kterým udělí v příštích letech státní vyznamenání,“ dodala Řeháková, jež v rámci dodání lidskosti do funkce mluvčí zarapovala a následně předvedla z nějakého neznámého důvodu číslo se dvěma cvičenými pudly.

Nebývalá aktivita Petra Pavla, který ještě není ve funkci prezidenta, zaskočila vedle běžných občanů i novináře. Ti jsou nejvíce zaskočeni vstřícností týmu kolem Pavla i jeho samotného.

„My jako novináři jsme v minulých deseti letech nebyli zvyklí na takovou přístupnost a vstřícnost ze strany Hradu. Dalo by se říci, že jsme vůbec neměli přehled, co pan prezident dělá a na co se chystá. Když jsem třeba já osobně chtěl vědět, co pan prezident bude v daném měsíci dělat, poslal jsem na Hrad oficiální dotaz, na který jsem nedostal odpověď. Až když jsem dotaz několikrát urgoval, přišla mi odpověď, která mě ale neuspokojila. Když se slušně zeptáte, co bude pan prezident dělat, a z Hradu vám po urgencích přijde odpověď: neotravuj, šuline, tak nějak si odvyknete na seriózní komunikaci,“ tvrdí novinář Adam Vlahý, jenž je aktuálně na volné noze.

Kancelář Pavla ale automaticky bez vyzvání rozeslala novinářům nejen denní rozvrh prezidenta, kde je uvedeno dokonce, kdy a kde bude Pavel na záchodě, ale i jeho jídelníček, starý svatební itinerář a fotky v plavkách.

Zatímco veřejnost a novináři se snaží vzpamatovat z nebývalé pracovitosti a vstřícnosti Petra Pavla, pracovníci Pražského hradu a zámku v Lánech si zoufají.

„Dva dny po volbách tu byl pan Pavel. Děsně moc chtěl něco dělat. Nervózně tady pobíhal, až nakonec na celém Hradě úplně sám položil novou plovoucí podlahu. My jsme ho nemohli poslat pryč, protože je to budoucí prezident,“ postěžoval si zaměstnanec Pražského hradu, který si nepřál být jmenován.

„Pan Pavel byl i u nás. Chtěl tady také pokládat novou podlahu, ale když jsme mu vysvětlili, že ta je všude nová, tak aspoň osobně vymaloval všechny místnosti. Potom ještě nasekal dříví a vynesl po Milošovi odpadky,“ podal svědectví zase zaměstnanec na zámku v Lánech.

Pracovitost se Petru Pavlovi rozhodně upřít nedá. Otázkou ovšem je, jestli nepřepálil start. Podle odborníků je takové nasazení smrtící, a je proto možné, že nový prezident pracovně vyhoří ještě dřív, než se stane oficiálním prezidentem.

Průměrný počet slepic: 4 (15 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

A to má být jako PR agenta Pávka...? :-O

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

To má být jako legrace:-). Že se do toho tak položil:-). To jsou na Prostoru v sekci Internet se baví, více či méně vydařené vtipy:-). Takže PR:-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

tak málo proto, že pořád ne a ne zbohatnout ze psaní, proto musím občas trochu pracovat.
A jelikož jsem líný, jak prase, vybírám si práci, která je placená vysoko nad běžným standardem, ovšem za cenu jistých rizik.
A eliminace takových rizik znamená v tomto případě nutnost se ve virtuálním světě mírně "rozplynout", neb čert, ani Putin NIKDY nespí.
A rozplývám se proto, že FŠELIJACÍ soudruzi mají FŠELIJAKÉ technologie, o kterých toho my sice moc nevíme, ale oni toho vědí až MOC o našich aktuálních souřadnicích (koordinátách), což není moc dobře, protože Ivan se ráčil nasrat a začíná dělat dusno.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

Zatím asi nevadíte. Až budete, pište si, že už tady ze své domény nenapíšete. Jedině z hospody s "grátis" wifi. :-)

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

o:
1/ pohyb v reálném čase a místě a
2/ případnou (ne)činnost.

Přeloženo do češtiny - vůbec nestojím o to, aby byl někdo schopen zjistit přes digitální rozměr dnešního světa, kudy se pohybuji a co dělám, a to ani zpětně.

Proto ano - připojení oklikou přes cizí komp a z wifi free.

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Konzervativci či nacionalisté "zleva" i "zprava", pokud použijeme to pofidérní dělení, které je často naprosto mimo. Ale jde o to se sjednotit proti neomarxistům. Co se týče libtardů, v těch vidím "dobro" jen když bojují za svobodu slova, ale jinak v praxi nic moc neumí a svobodou vyřešit ve Franci no go zóny asi nepůjde, leda si po té svobodě zvolí vlasteneckého diktátora. Tam už to jinak řešit dle mě nepůjde. Nebo prohrají...a "věčné" otroctví a genocida nevěřících.

Přestaňme řešit covid a kdo je pro Rusko a pro Ukrajinu, jsou vlastenci co jsou očkovaní a co ne, co jsou pro Rusko a co jsou pro Ukrajinu, ale to není hlavní boj.

Rusko ani Ukrajina nás dobýt nemůžou, nemaj na to sílu, ani na střední Evropu, natož na západní EU či USA. To by byla jaderná sebevražda. Ani konvenčně na to nemaj, vždyť se vzájemně neumí porazit.... Vymírají stejně rychle jak my či víc.

Nás trápí to, kde jsme, v Rusku nejsme a ani nebudeme, ani na jejich plynu a ropě nejsem tak závislí, aby nám mohli diktovat, jsme ale v EU a ta nám předepisuje sračky jako Green deal a sebevraždu pomocí multikulti. První je sebevražda ekonomická, to druhé kulturní a demografická, ta se moc změnit nedá, když to překročí jistý horizont.

Udělejme s tím něco a spojme se. Podružnosti nechme stranou, ekonomiku vymysleme kompromismě mezi Trikoloru a Rajchlem a mezi SPD a Babišem, někde středně, ale dobře středně a centristicky (dá se to dělat lépe i hůře). Zasahovat do trhu musíme tak či tak, proti západním korporacím stejně, ty jsou dneska příšerně ideologické a proti nám a tlačí jejich LGBT a multikulti agendu stejně jako ty jejich státy kde sídlí jejich centrály...

Takže v ekonomice kompromis a v kultuře být nekompromisní: žádné korespondenční volby, žádné volby cizinců v našich volbách, žádná výuka LGBT + a transgenderu na školách, žádná ideologie multikulti na školách od zš po vš, což znamená i čistky v "akademické sféře", ano, žádné nezasahování, ale zasahování je třeba. A velké! Jak v soukromých, tak státních školách! Výchova dětí k vlastenectví a rození dětí, náboženství bych u nás moc netlačil... nejsme Poláci ani Maďaři v tomhle. Katolicko-protestanské spory jsme zrušili sekularismem z větší části. A je to fajn. Jen pár zapálenců tohle furt jede (viz. spory kolem Mariánského sloupu, já jsem spíš proti němu jako Masaryk ,upřímně, i když Masaryk není můj vzor nějak moc nebo ne ve všem). Radu ČT ovládnout stejně nestydatě jako to dneska udělal Fiala, ale opačně a pro lepší účely, pro vlastenectví a větší vyváženost. Nebo na vyváženost kašleme, vlastenectví lepší než neomarxismus... vyváženost je 5minut trockistům a 5 minut rozumným vlastencům (haha, to jsem to pěkně obrátil proti nim, oni tohle přesně používaj proti nám tento argument, byť je vlastně pitomej). Buďme jako oni v prostředcích - tvrdí a neúprosní a chytří, když bude třeba, tak buďme tvrdší klidně ještě víc než oni, ale v cílech jsme lepší, o to jde! Zachránit původnější národy Evropy! Aby vůbec přežily! Svoboda až pak, když už, hlavně je zachovat rozum a to lepší z původní naší kultury. Zrušit ústavní soudy nebo je obsadit svými lidmi. Nebo paralyzovat, vyhladovět jako to málem udělal Klaus. Zákony proti dezinformacím bych klidně použil proti nim, když už je zavedou, ať viděj, jaké to je! Neomarxisti jsou šílenci a nebezpeční, nepatří do novin ani médií obecně. Žádná svoboda pro všecky, ale pěkně jim nakopat prdel za to, co všechno rozmrdali... a málem zničili Evropu jako celek a možná se jim to i podaří. Jsou to takoví teroristé, co za ně vraždí jiné (sami si ruce často neušpiní, ale jejich muslimští přistěhovalci zabíjejí za ně kritiky islámu třeba). A stejně tak zavést zákazy burek a dalších věcí, šátků na školách, zpřísnit azylové zákony, vypovědět některé blbé mezinárodní dohody. Vybírat si jen z lepších migrantů. Vietnamci nám neškodí většinově, muslimy ale nechtít. Klidně diskriminovat. Zrušit anti-diskriminační zákony a tupé zvýhodnění jistých menšin. Zrušit na školách inkluzi atd...

Postupně očerŇovat EU až z ní časem zkusit odejít nebo být vyhozen (byýt vyhozen z takového "elitního" klubu, to by byla čest pro mě! ). Se sankcema se vyrovnáme, když nás vyhodí víc zemí: Poláky, Maďary, nás (pokud bysme byli u moci.). Za to samé, že chceme jít jinou cestou než "liberální demokracií" = neomarx totalitou a pak islámem...

Udělat si vlastní atomovky, vlastní energetické zdroje, propojit se v rámci V4 či Mezimoří a udělat něco jako lepší dřívější EHS pro střední Evropu (pro ty státy co nechtějí být islamizovány atd.) a být nezávislí jak na Rusku, tak na EU, obchodně i energeticky, těžit uhlí i uran, jaderné elektrárny, ropa a plyn hodně od jižní Ameriky nebo tak, ani arabáči, ani USA (pokud tam budou demokrati u moci hlavně nebo prostě neomarxisté) ani na Rusku (to půjde taky do háje a islamizuje se, takže buď to tam někdo zvrátí - nebo dopadnou jak západní EU, kde to asi taky nikdo už nezvrátí a podvolí se nebo povstane část lidí až už bude pozdě... uvidíme...)

Spojme se s Le Penovou na Západě, s Wildersem a dalšími, s Meloniovou, bojujme v politice víc než mezi sebou. Podporujme je...

Tož tak.

Průměrný počet slepic: 3.8 (12 hlasů)

Zemědělství jsme si nechali tak rozbít a úrodnou půdu zastavěli, že nemůžeme být nikdy soběstační.
Zda je větší problém neomarxismus či tak opomíjený neofašismus nechám být, je to jen o korektním názvu.
Určitá svoboda je pojistka, pokud by se ti nahoře utrhli ze řetězu, trochu risk svobody ničit.

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

Z čeho vycházíte v tvrzení, že nemůžeme být nikdy soběstační?

Ve výrobě obilovin pokrýváme celou svou spotřebu a ještě třetinu výroby vyvážíme. Mlíka a hovězího vyrábíme taky víc než spotřebujeme. Dovážet naopak musíme část vepřového, drůbežího, ovoce a zeleniny. Půdy na soběstačnost máme dost, ale komoditní struktura není nastavení na soběstačnost, ale na zisk.

Čísla jsem vzal odtud: https://www.asz.cz/clanek/8219/k-problemu-sobestacnosti-ceskeho-zemedel…

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

In reply to by Methanol (neověřeno)

Trvalý odkaz

Můžeje jíst jídlo z Ukrajiny :)

Hele, Polsko je soběstačné v potravinách nebo může být. My taky...

Půdy je dost, vůle málo...

Tak nepěstujme všude řepku a nezastavujme půjdu ve středních Čechách montovnama z Německa... a překladištěma

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Lidi se musej sjednotit jedině na potřebách. Na ničem jiném. Podle potřeb poznáte člověka nebo hovado. Ostatně napiš co k životu potřebuješ a vypadni. Muheeeeeee

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)