Korekci škrtáme

Autor

Dnes budu pokračovat ve včerejším tématu. Totiž, že se nám tu objevuje velká skupina nespokojených občanů, kteří přestávají souznít se státem, začínají se stavět proti současné vládě, jsou protestně naladěni, jsou připraveni naslouchat jiným hlasům, než od našich pravdomluvných médií, stále více se odklánějí od západního pojetí ekonomiky i moci, hledají si alternativní informace a snaží se žít alternativním životem. Jsou nedůvěřiví a je jich už tolik, že si toho všimli i na ministerstvu vnitřností a vydali o tom zprávu.

Myslím, že jsem nic podstatného nevynechal, ne? Oni to nepopsali až tak špatně. Už si uvědomili, že Alternativa je o dost větší než voličský elektorát SPD. Všimli si, že jsme se mezi sebou propojili, že sdílíme jiné myšlenky, než které do nás pumpuje Česká televize a dokonce celkem správně rozeznali, že považujeme současnou vládu a vůbec současné směřování země za problém, který se nám všem jednou strašně vymstí. Také tam napsali, že největší extrémismus spočíval v zapálení kontejnerů v Teplicích. Různé bijecké skupiny ztrácejí vliv a nehrají žádnou roli. Na konci došli k závěru, že ta jediná velká skupina s jakýmsi vlivem jsou obyčejní kritici vládní politiky. To jsou ti, co prý ohrožují demokratické základy země.

Co na takový blábol říct?

Miliony lidí v této zemi mají pocit, že je něco špatně. Mají ten pocit už tak intenzívní, že je to žene do houfu. Cítí se být natolik ohrožení, že začínají překonávat své vzájemné rozpory a spontánně hledají, co je spojuje. Dokázali se sjednotit na prezidentském kandidátovi, proti kterému ještě nedávno polovina z nich urputně bojovala. A když pak prohrál, nenastalo to, co obvykle. Nedošlo na žádné hledání viníků, obviňování nevinných a odměňování nezúčastněných. Reflexe proběhla v úplně jiném duchu. Jsme ohrožení, musíme držet při sobě. Cítíme, že jsou ohroženy přímo fundamenty naší země, takže není čas debatovat o pravici či levici. Je třeba se poučit, je třeba se domluvit, je třeba se sjednotit.

A tohle prý ohrožuje demokracii. Takhle si to na Vnitru představují. Demokracii ohrožuje kritika vlády.

Neobjevili se extrémisté. Nevynořily se nové skupiny White power. Neobjevili se neonacisté, ani antiislámští bijci. Neobjevily se žádné domobrany. Pořád tu není žádná skupina, která by deklarovala, že chce Putina jako českého prezidenta. Objevili se vlastně jen samozvaní proroci. Tentokrát nechodí po náměstích, ale po internetu. Káží všechno možné. Varují před válkou, rizikem chudoby, zastávají se těch dole, protože nikdo jiný se jich nezastává. Nejsou považováni za blázny, naopak, nacházejí posluchače. Od hojně sdílených profilů se dostáváme k hojné účasti v sokolovnách či hospodách.

A co v této chvíli řeknou ti u kormidla? Že tato skoro půlka národa ohrožuje demokratické základy společnosti. Estrémistické skupiny jsou nicotné, ta hlavní síla prostě jen kritizuje směr, který vláda vybrala a Fiala s Rakušanem, místo aby se zamysleli, jestli něco nedělají špatně, tak řeknou, že tito naprosto mírumilovní kritici, kteří ani nechodili pískat na Pavla, jsou ohrožením demokracie.

Jinými slovy, zpětná vazba je na nule. Hlas těchto milionů lidí nemá žádný význam, nestojí za to se jím vůbec zabývat, jejich problémy jsou nedůležité, jejich starosti nikoho nezajímají, jejich svět nestojí za pozornost… Jsou prostě jen ohrožením… ohrožením těch, kteří dnes sedí u vesla.

A takhle vznikají dějinné zlomy… že ti nahoře začnou ignorovat zpětnou vazbu. A jsou schopni ignorovat i tak velkou zpětnou vazbu, jakou byla i tato prezidentská volba. Není vůbec co řešit… stačí si přečíst Novinky. Nespokojení občané ohrožují demokratické základy státu… ale ani slovo o tom, jak to udělat, aby nespokojení být přestali. S každou další takovou zprávou si člověk uvědomí, jak postradatelní pro ně vlastně jsme. Už pro ně nejsme lidi, které je třeba brát vážně, se kterými je třeba mluvit a brát jejich postoje v potaz. Už jsme pro ně jen ohrožením.

Panuje tu nálada, jako před výbuchem husitské revoluce. Všichni se předhánějí v prohlášeních, že je třeba to kacířské býlí vytrhat… Kdy jsem naposled slyšel nějaký uvážlivější hlas…

Vlastně ano, pamatuju si… tenkrát, po té první demonstraci v září. Jak bylo na Václaváku sto padesát tisíc lidí. Tenkrát se vláda poprvé vyděsila k akci a poprvé mluvili pěkně opatrně, protože nevěděli, jestli příště těch lidí nebude ještě víc. Otrnulo jim, až se ukázalo, že lidí ubývá a že kromě demonstrování nedělají nic jiného. Pak zase začali přitvrzovat a dneska už bezotyšně vydávají zprávy, že jsme ohrožením demokratických základů naší republiky.

Přitom jediné, co opravdu ohrožuje základy této země, je absence jakékoliv sebereflexe naší Pětikolky. Sakra, i ten Babiš na opozici reagoval. Různě lavíroval, přidával, ubíral, měnil stanoviska, někdy i chytračil… ale prostě bral nálady veřejnosti v potaz. Nepřišel o zpětnou vazbu. Téhle vládě už je to jedno. Babišovu drahotu v podstatě zdvojnásobili, Babišovy dluhy nechali stejné, i když vybírají stamiliardy navíc na DPH ze zvýšených cen, budou zvedat věk odchodu do důchodu, budou zvyšovat daně a mezi nimi i tu z nemovitosti… A kdo protestuje, ten ohrožuje demokratické základy společnosti a bude proti němu zakročeno novými náhubkovými zákony o dezinformacích. Tak daleko jsme to dopracovali.

Dneska budou mít Jindra Rajchl s Janou Zwyrtek Hamplovou tiskovku. Ohlásí na ní pokus o totéž, co se odehrálo na začátku září. Na přemýšlení budete mít asi tak měsíc. Po celý ten měsíc se budete v přímém přenosu dívat, jak to vypadá, když demonstraci organizuje výbor kolem strany PRO spolu s dalšími osobnostmi. Budete mít několik týdnů na to, abyste si udělali jasno, jestli to Amazonka ze senátu a český Donald Trump zvládnou. Navíc už máte zkušenosti. Už jste to zažili. Už víte, co funguje a co nefunguje.

Je to poslední pokus. Pak už nastoupí trestný čin šíření dezinformací, vypínání nepohodlných webů, naroste kriminalizace protestních hlasů… a budeme směřovat k výbuchu, který díky nulové zpětné vazbě naší vlády nastane zcela zákonitě. Se vším, co takový výbuch přináší – obvykle sebou bere vinné i nevinné a ničí tak nějak statisticky. Přečtěte si hentu zprávu o radikalizaci naší společnosti, tam to všechno je – ucházející ventil je třeba ucpat, s nesouhlasícími není důvod se bavit a už vůbec není důvod jim vycházet vstříc.

Máme ještě jeden pokus naší vládě tu zpětnou vazbu dát. Máme jeden pokus jim ukázat, že do naší země patříme i my, že pro ni chceme to nejlepší a pokud chtějí zasypat příkopy, tak prostě náš hlas nesmějí ignorovat. Musejí přestat s tou nenávistí na twitteru, musejí přestat tvrdit, že jsme nějaká pátá kolona. Musíme jim ukázat, že sem do Kotlinky patříme úplně stejně jako oni, jen máme jiný názor. My jsme jim nechodili rozkopávat předvolební stánky. My jsme nechodili házet vajíčka, troubit, pískat a dělat bordel. My jsme nevyhrožovali důchodcům, že je srazíme na zem.

Pokud nás bude opravdu hodně, mohou se chytnout za nos. Nejspíš to neudělají. Ale pokud to nebude největší demonstrace dezolátů všech dob, tak to neudělají stoprocentně.

A opět zopakuji to, co jsem psal před každou demonstrací… Můžete tam jít a nebo si počkat, až to někdo udělá lépe. Ale tentokrát jsem si celkem jistý, že žádné příště a lépe už nebude. Buď ukážeme, že jsme opravdu politicky vyzráli a že ta zpráva z Vnitra kecá, když říká, že se štípeme na různých rozporech, a nebo ukážeme, že měli pravdu a pak nás budou ignorovat až do katastrofy. Volba prezidenta nás teď ledacos naučila. Zhruba za měsíc z toho budeme skládat zkoušku.

Přemýšlejte, dívejte se na přípravy a pak se rozhodněte.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (288 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Spusťe ten plán pNZ (-) s názvem KOLA HRUZY!

Průměrný počet slepic: 2.9 (16 hlasů)

Asi by nebylo od věci domluvit se s panem Ladislavem Vrábelem. Organizace demonstrací mu jde docela dobře. Aby to nebyla akce PRO, ale skutečný odpor české vlastenecké scény. Samozřejmě, že s možností uplatnění všech názorových proudů. Pan Rajchl zatím nic sám neorganizoval a paní Zw. Hamplová již se zúčastnila demonstrace pana Vrábela a jedině v jednotě a zároveň možnosti uplatnění všech názorových proudů může být akce úspěšná. A ti co věc pokazili to mohou napravit.

Průměrný počet slepic: 3.8 (23 hlasů)

Je určitě potřeba, aby z "akce" čišela ta jednota, navzdory "odlišnostem". Cíl máme přece stejný, zachránit naši zem!

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

To mě udivuje, že vy vlastenci tolerujete černé pasažéry. Ladislav Vyrábel je v exekucich mimo jiné proto, že neplatí pokuty za jízdu na černo, 20 let neplatí zdravotní a sociální pojištění. Všichni mu tedy platíte zdravotní péči, důchod, veřejnou dopravu. Oficiálně je prý nezaměstnaný. To se opravdu necháte vést takovým příživníkem a budiznicemou?

Průměrný počet slepic: 2.4 (8 hlasů)

Kdybych měl programově vystupovat proti současnému establishmentu, nejprve bych se postaral o to, aby mi tenhle establishment neměl co vzít. Oficiálně bych neměl žádný majetek ani práci, což jsou jinak páky, pomocí kterých může establishment dost silně působit. Vrábel na to jde dobře.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

A co nám nabízíš ty? Co jsi pro nás udělal?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Bylo by nejprve záhodno ho i tady nejprve dát jako soubor cilú.Vidim dnes pouze dva,demonstrace bez jasných cílů,které si naši "zástupci "do svých programů prozatím nedali začínají být stanoveny v PNZ(+)!
Pokud nad nimi je zablokována diskuse a vedení KYDU neakceptuje její návrh nechce a nevede na ní vést diskuzi,tedy tu není na skle může tzv demonstrace být jen opakováním předchozích,které nakonec skončily plánem našeho marshala Pepe PNZ(-) někdo její body,které představují KOLA HRUZY dál jak vedle na web a byly přeneseny i TADY tak beztoho, aby byla na ně byla vedena pozornost a zajištěna diskuse je to bezcilne!.
Proč tato diskuse je zpožděná,je zapotřebí se jasné zeptat je to proto,že se čeká na brzký Zákon o totální cenzuře ?A prroč?
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.9 (7 hlasů)

Když nebude program, tak to skončí nadávaním na vládu a ničeho se nedosáhne. Je potřeba VĚDĚT, co chceme. To mi připomíná - slíbila jsi program PNZ (+), a nic jsem nedostala. Tak ještě jednou - poradnah@gmail.com. Stačí odkaz!

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Zjistilo se,že jste ale pouze jen jediná ,která se o věci soustavně zajímáte!Bylo rozhodnuto dávat zde postuláty PNZ (+)metodou per partes!
První postulát se stabilizuje ve formě návrhu jak změnit vadný režim instalovány presidentem ODS do formy tzv kapitalismu bez přivlastkú ,který vychází z vydírání ,tvorby vadných zákonů zabíjení pravdy cenzurou do cílové Digitální diktatury zkomolené ideologie NEOmarxismu !

Uvedu na pr vadný zákon o EXEKUCICH,nověji byl zcela záměrně za zády občanů voličů Parlamentem dokonce prý podvodem, schválen POLICEJNl STAT a žádná politická formace to nemá v programu nikdy změnit,kromě SPD ,ta to má v bodě 10 svého programu,bohužel prozatím tam asi není dostatek intelektualnich kapacit,které by definovaly na jakÿ režim má býtt tam deklarovaná RASANTNI zména provedena a zda si mi,že ta strana nemá zájem posilnit na ústavní většinu v parlamentu pro to potřebnou!
Toho si všimli i z úplně rozdrcene KSČM,kde kdysi byly SOCIALNI priority základem,ale jejich funkcionařska líná vrstva načisto levých leváků už jenom kope do svého dna ve snaze ho prolomít!
Zavádíme tu proto jen pro vás JEDINOU zájemkyni toto definování prvního bodů PNZ(+)!Pokud chce ještě někdo jiný napsat názor jak mu rozumí,pak by si měl pospíšit než nastoupí KOLA HRUZY programu PNZ (-) pana marsala Pepeho zvané prý na webech Zabijačka!Tak si ten první bod zkuste zapsat neboť ho tu opakuji co pět minut a tak můžete reagovat ještě včas!

VOLICI MUSI ŹADAT PO SVYCH tzv ZASTUPCICH ZMENU REZIMU TAK,ABY UZ NEBYLO MOZNE VYKRADAT DVE TRETINY PRIJMU TJ PLATU A PENZI!

Že je to možné dokazuji státy okolo nás ,kde už to dávno existuje a tuto "změnu," navazují příslušné u nás nikdy nevídané zákony!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

Posílat nékonu na email vzkazy,které by byly, jak vidíte sama ,pro vás stejně NESROZUMITELNE a nevazene, protože jsou ZDARMA, což odporuje kapitalismu a tedy jsou dnes napíši 34 let politickými formacemi a občany voliči , jak to vypadá pohrdavě ignorovány a lidé si mylně myslí,že budou protestovat a tím to pojede pak SAMOSPADEM ale neví ,že vyvolají jen smích majitelů moci,která za peníze rozbije republiku na sračku nové objevenou 7 prioritou řizeni společenských procesu!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)

A TADY nepotvrzutete ,že jste si přečetla dokonce i SV jasné kmomenty, kde jste i sama členka,přestože se jedná o SH tj Sociální hodnoty mimořádného významu!No ty však ignoruje i taktikou bobříka mlčení i vedení webu,které přeci musí vědět,že demonstrace bez programu je naprosto beze smyslu a na pódiu budou jen osoby na úrovni snad Sociologů,kterym je dovoleno režimem řečnit o tom co na alternative je davno známo,ale tito "revolucionáři" NIKDY nesmí ani ceknout o možnych řešeních no a chran bože,aby si je dali i dokonce do svych PRY programu,které mnohdy jsou jen papírovými tygry a to je tak celé už desítky let!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)

Dozvěděla jsem se,že bude organizovat web www.ceskoprotibide.cz. Viděla jsem tam i pana šéfredaktora z KYDÜ!
Ano je nám z SV jasné,že bude bída a zuboženi voliči jsou pod ranami TOVARNY NA SOUHLAS ,kdy mají s radosti souhlasit s programem pana budoucího marśala Pepeho PNZ(-),který dostal na webech přezdívku ZABIJACKA nebo taky KOLA HRUZY a tak uvítáme jistě stranu PRO!
Ovšem je mrzuté,že jejich web nemá rubriky DISKUSE a tak nemůžeme v úsilí podporovat aktivisty tohoto útvaru velikánů politiky vyzbrojených to puškami pravdy i TAM zasáhnout śťavnatou diskuzi o bodech PNZ(+) to jest SV Spolecnosti Voličů autorů navrhu svatých postulátů s cílem,aby se ta strana dostala aspoň do Parlamentu!No co tak by mohl možná budoucím naším zástupcům říci pan Šef,že je TADY v diskusi všechny OSOBNÉ radi uvitane!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

I. Vyskočil:
„Probůh, proč má tahle země takovou smůlu na vedení?
Proč musíme být ve světě vždy za největší blbce s nejdražší elektřinou, s nejdražším plynem, potravinami?“

„Sobě horní papaláši drze přidali, nás ždímou a doporučují nám skromnost..“
„Kdysi jsem v jednom vysílání jako vtip řekl, že Green Deal nám vymysleli Američani.
Řekli si: ‚Nejen v Česku, ale vůbec v celé Evropě jsou takoví šikovní a všechno si umí udělat. Musíme jim nasadit do hlavy, aby toho nechali, a až nebudou nic mít, pak my jim to všechno prodáme!

Tenkrát jsem si myslel, že je to vtip…, uteklo pár let a ona je to pravda.“

Průměrný počet slepic: 4.6 (66 hlasů)

Štěstí 2030:
Tichý globální převrat v režii WEF. Překalibrování svobody slova. Správné kádry v místních vládách to zařídí

KAREL BEK přináší šokující výčet totalitních cílů Velkého resetu,
vycházejích z "tréninku" veřejnosti během uměle vyvolaného covidismu, o nichž už schwabové nehovoří jako o "konspiračních teoriích", ale o báječné přicházející realitě, o které natáčejí propagandistická videa pro podvolené

Světové ekonomické fórum (WEF) se postupou salámovou metodou stalo jednou z nejmocnějších organizací rozhodujících o světě - především té jeho části, kterou dosud ovládají Spojené státy, potažmo Západ.

Když se mluví o „globální elitě“, je řeč o vlastně docela malé skupině bohatých a mocných, kteří působí nad hranicemi států. Prostřednictvím různých organizací se tito nikým nevolení jednotlivci shromažďují v polotajném režimu, aby rozhodli o politikách, které pak zavádějí na globální úrovni skrze zkorumpované místní vlády.

Světové ekonomické fórum (WEF) je uprostřed toho všeho. Prostřednictvím každoročních setkání v Davosu se pokouší legitimizovat svůj vliv na světové společenství tím, že se akce zúčastní různí lídři, kteří zde vystoupí.

Podle korporátních médií se v Davosu setkávají lidé, aby toliko "diskutovali" o otázkách jako „nerovnost, změna klimatu a mezinárodní spolupráce“.
Tato nic neříkající fráze je vyrobena na míru, aby běžný občan zíval nudou, a mávl nad tím rukou. Témata na WEF ve skutečnosti sahají mnohem dále.
Když se důkladněji podíváme na WEF z posledních roků, spatříme téma zastřešující: Úplná kontrola lidí skrze technologie a média při vytváření globální vlády.
Globální vláda
Klaus Schwab, zakladatel a šéf WEF již otevřeně vnímá demokracii jako překážku plně globalizovaného světa.
V roce 2017 na Harvard Kennedy School již zcela bez zábran Schwab přiznal to, co média neustále zesměšňují obvyklou nálepkou „konspirační teorie“: WEF „proniká“ do vlád po celém světě.
„Včera jsem byl na recepci pro premiéra Trudeaua, a zjistil jsem, že více než polovina jeho kabinetu, jsou mladí globální lídři Světového ekonomického fóra. Platí to i v Argentině a platí to i i ve Francii, kde je prezident rovněž náš mladý globální lídr.“

Průměrný počet slepic: 4.4 (36 hlasů)

Prostě cítíme, že tato vláda „není s námi“!
Že jí jde o nás jako o posledního v řadě.
Co je na tom radikálního a v čem to ohrožuje demokracii!?
Nezajímáme je my, ani náš svět. Jediné, co je zajímá, je Ukrajina a Tchaj wan, protože potřebují být plácáni po ramenou západem. Nás k tomu vůbec nepotřebují.

Průměrný počet slepic: 4.7 (54 hlasů)

Když Farský od Pirátů povýší po své půlroční stáži u Amíků na Hrad k prezidentu soudruhu - Mr. Generálu, tak nemusíte studovat složení Trudeauva kabinetu - stejný bude na Pražském hradu... a jestli se nemýlím, tak nedovzdělaná, rozkokošená, progresivistická budoucí mluvčí je zářivým příkladem, jací jsou vhodní. Omámená hloupostí, penězi, mediální pozorností a příslušností k "elitě" nedovidí dál od vlastního nosu. Nevidí, jakou i vlastní budoucnost pomáhá prosadit proti zdravému rozumu, humanitě i vlastním dlouhodobým zájmům. Ukrajinizuje se.
Před asi hodinkou nad ČR směrem k SR proletělo letadlo BZZ RAF Brize Norton https://en.wikipedia.org/wiki/RAF_Brize_Norton bylo ho dost slyšet...
https://www.radarbox.com/
Nechci být konspirační, myslím, že jsme přes všechno drženi v jisté nevědomosti... tohle vskutku není vtip:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2023/02/07/nevtip-na-tento-den-tohl…
Než se v březnu sejdou davy, diktatura přitvrdí. Musí. Má to nařízeno. Fakt jde do tuhého.

Průměrný počet slepic: 4.8 (30 hlasů)

Souhlas, také jsem to včera četla.
Říkali tomu "stáž v Americe", aby byla to obyčejná příprava na totální převzetí moci.
Nejdřív chtěl Farský "jen" 8 měsíců placeného volna (dnes už by mu prošlo i to...), aby nepřišel o "chechtáky", ale ta příprava na všechno následující byla pro něj (i pro ně) důležitější.
Ten článek zdaleka není kompletní - oni tomu říkají "stáž" nebo to schovají pod další nicneříkající fráze.
Ale tady na tom je konečně vidět to, co nám tady stále není jasné - kdo, co a proč to chce.
Jejich cílem je skutečně věta - nic nebudete vlastnit. Ani sebe.
Slouhové toho všeho se brzy našli i u nás a jsou to ti nejhorlivější. Klidně to dělají tak okatě, že se nestačíme divit a obírají nás o všechno už teď - "starají" se o jiné, aby to bylo "legitimní"..., ale o prachy a všechno další přicházíme my.
A bohužel, mnoho lidí jim to vědomě a dobrovolně "žere", což je na tom to tragické.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

KAREL BEK přináší šokující výčet totalitních cílů Velkého resetu,
vycházejích z "tréninku" veřejnosti během uměle vyvolaného covidismu, o nichž už schwabové nehovoří jako o "konspiračních teoriích", ale o báječné přicházející realitě, o které natáčejí propagandistická videa pro podvolené

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Nesnáším slovo ŠOKUJÍCÍ.

Má pro mne stejnou nulovou vypovídající hodnotu jako: "aktivista, demokratická pětikoalice, zaručeně pravdivé informace z bulváru, nebo očkování ochrání lidi před covidem..

Pokud někdo toto slovo v článku použije, mám podvědomý pocit ho nebrat vážně. Tím ale článek pana Karla Beka nechci nijak zlehčovat. Je to jen můj pocit.
Mějte příjemný den.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Realita je taková, že není "šokující". Byla by ještě tak v roce 2019, dnes ale už ne, už jsme si zvykli.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Velký souhlas! Když jsem si včera přečetla o Farském.
Hned mě samozřejmě napadlo, jak dlouho na tom všem museli pracovat! Že ty jejich plány mohly mít odchylky, dle vývinu situace, ale podstata daného zadání byla daleko zpátky. Jen my neměli dost informací, abychom si to dávali dohromady, jen jsme tušili "zlo".
Tak teď už ty informace máme a máme rozhodně jasnější obraz!

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Kdyby pan Farský byl od Pirátů, tak by to asi ještě nebylo tak zlé. Piráti, jak se zdá, dost ztrácejí vliv. Jenže ON JE ze STAN! A ještě k tomu místopředseda! Rakušanovi asi nejbližší!

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

První politik v Evropě vyslovil nevyslovitelné a donedávna nemyslitelné.

Bývalý náměstek ministra obrany Velké Británie Gerald Howarth uvedl pro britskou televizi názor, že je přesvědčen o tom, že je potřeba vyslat na Ukrajinu vojska NATO, čímž se konflikt na Ukrajině překlopí do otevřené konfrontace mezi Ruskem a NATO, ale za to prý bude moci Rusko.

Howarth se vyhnul slovu “porážka” Ukrajiny, protože to je děsivá mantra, kterou západní politici nechtějí ze svých úst vypustit, takže zatím se hovoří o “nevýhře” Ukrajiny jako o katastrofálním scénáři.

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

Vzpomeňte si všichni na fašistickou tisíciletou Řisi,CCCP ozbrojenou až po zuby a nyní to začíná znovu rabováním domorodců o dvě třetiny jejích prijmu aby jsme si nemohli znovu postavit továrny na zbraně,které tunelářů zavezli do śrotu a koupit miny a dělá do zahrádek! vývar z Konspiračni brzkou cenzurou,nových mocipanu nechceme k jejich udržení usurpovane mociDejte nám do almary kulomety jako to mají ve ŚWEJCU a ubranime se sami!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.4 (12 hlasů)

Kašli na ně, pamatujou si jen berouse. Někeří mají zlatý karty, jiným to chodí poštou a na ostatní blboně co dečmosgráticky chrápou v parcích na lavičkách sere jejich pes. Nepřekonáš to naléháním, voni sou v metrixu nad hlavu. Jen je vyštengruješ, voni to požalujou vejš a papaláši s poklepáním na rameno svých vrchnost pánů schválí zas eště větší mordor. Uvědom si, že ti kreténi u moci mají v hlavě vybrakované a opisujou jen to co se doví na webu. A od koho asi?

Průměrný počet slepic: 3.5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Šmarjá Panno, serte na hlasy sirén a na jejich názory. VOLTE PŘÍMO SVOJE POTŘEBY. Zkonstruujte na to sečítání potřeb internetové hlasovací zařízení bez poplatků jako na sazce a uvidíte, zač je teho loket. Ale vy se furt štítíte se dovědět co lidi potřebují a nasloucháte kokotům keří si potřeby k životu pletou se sracími pudy nebo nákupními zvyklostmi v korporátních konzumech. A gdyž na to kálíte, tak si myslím, že ste jejich. Normální člověk by zkusil na TITANIKU všechno aby se nepotopil. Vy ne. Jen kecáte a mlátíte prázdnou slámu. Za týden nigdo z místních blboňů nebude vědět co ste psal před týdnem. Ale VOLBY POTŘEB je udrží při příčetnosti. Budou si kontrolovat výsledky, jako na sázkách na koně nebo na fotbalistické imbecily. Budou ve střehu. Ale tady už chrápou, jen gdákaj co si přečetli na webech, kopírujou to sem a čekají odezvu. Ale VOLBY POTŘEB, registrované to je jinačejší adrenalin. Nevěříte????

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Plně souhlasím, půjde o vše. Ví to i druhá strana a nebude nečinně přihlížet. Jsem si jist, ze nasadí své provokatéry, aby akci zdiskreditovali.

Průměrný počet slepic: 4.7 (24 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

A my budeme připraveni:-)! Hlavně, aby tam pak byli opravdu všichni, kteří to tak cítí, nezůstali doma a jenom nedoufali, že to za ně někdo udělá!?

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Furt ste zdrogovaní? Na vás se vyserou zastupitelské paničky prostřednictvím svých pudlíčků se svítícími obojky v parčíku hned vedle vilky, kerou mají na dluh, kerej platí zásadně obyčejní blboňi. A todle skončí jedině gdyž nás opět RUS zachrání od bídy ducha a morálky. Tak je to. A v současnosti to bude muset jít až na dřeň jablka.

Průměrný počet slepic: 3.5 (19 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč nasazovat provokatéry na něco, co "vlastenci" zvládnou sami.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Metody s provokatéry funguje za všech režimů. A takových Zivčáků, Pavlů, Uhlů... mají pořád plný sklady! Jsou na každý akci těch, kteří Pragobolševikům překáží v rozmachu. Bylo by moc zajímavé nenechat provokatéry sebrat policií, ale davově jim namlátit žebra a ledviny, aby presshyeny neměly co fotit. Aby ten policejní průkaz nestihnul vytáhnout.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Krásně burcující:-)! My rozumíme a doufám, že budeme konat:-)?

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Jako si to zajistili domorodci ve ŠVYCARSKU,kde je mír už STOVKY let!Vlado nepodporuje strejdu Putina,když dáváte naše zbraně pod pásy jeho tankú,čím se budeme bránit,když přijede i tady denacifikovat!To je naše volání konspirační palby z mírových pušek pravdy!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)

.." čím se budeme bránit,když přijede i tady denacifikovat!"..

Asi ničím, stejně jako dnes. Zhulení kokoti nechápou vůbec nic. Všechno mají z internetu a ten patří komu? Ha?

Průměrný počet slepic: 4.1 (16 hlasů)

Mě se líbí ty protiklady, které jsou schopni příznivci nynější likvidace naší země vypouštět z úst současně.

Jednak je ruská armáda neschopná, nemá zbraně, nemá vojáky, nikdo za Rusko nechce bojovat, jen všude prohrávají. A současně se dozvídáme, jak se ti samí lidé bojí, že se ta neschopná ruská armáda dostane až do naší země a zabere málem celou Evropu.. Plus a mínus současně. Tedy nula. Velká nula?

Přeji klidnou noc.

Průměrný počet slepic: 4.3 (22 hlasů)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protiklady = rozdvojení = rozpolcení = schizofrenie = plus krát minus rovná se zisk. Klasická poučka demosgráce. A gdyž to nejde násobit, dá se to dělit. Plus děleno minus rovná se zisk.

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Dokud budou demonstrace proti nehoráznému ovládnutí naší země těmi neschopnými všehoschopnými tak pokojné jako byly dodnes, nebudou je ti nahoře brát vážně. Čímž rozhodně nevybízím k nějakým bojůvkám.

Jenže jak už bylo vidět při volbě prezidenta, nezvítězila slušnost a mírnost a argumenty. Zvítězilo násilí, hrubé chování, nadávání, vyhrožování násilím, a to dokonce vyhrožování starým lidem. A těm, co mají plná ústa demokracie to kupodivu nevadí. Dokonce takové chování považují za normální.

A naopak - SLUŠNOST, v jejímž duchu probíhaly demonstrace oni považují za slabost.

Přeji všem hodně štěstí a naděje.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

ale přesto je jediná cesta slušná a nenásilná. Jinak budou represe daleko lehčí a podporované nebo alespoň tolerované většinovou společností. Sice dlouhá, mravenčí, složitá s nasazenými provokatéry, ale jediná cesta.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Ano. Taková je dnes u nás bohužel realita.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Budou smeteni ti zhuleni kokoti a nebudou mít pak v máma hotelu ani kapesné na trávu a musejí se dát navrhovat te Řepè co tvrdi,že bude válka a oni půjdou do linie zkušení jako zločinci z řad pirátských NEOmarxistickyč úderek co za sebou tahají vládní satanisty a Stan,který jim ukradl 20 křesel ve Sněmovně a oni jsou nyní jen sepsuta dvojka máslo!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Demonstrace dobré, ale chce to jednotou protestní stranu! Ne rozštěpenost!

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Demonstrace dobré, ale chce to jednotnou protestní stranu! Ne rozštěpenost! Nacionalisté "zleva" i "zprava" se musí spojit...

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

Každý přeci chce ty nyni kradené dvě třetiny mezd a penzí jako PRVNI postulát toho PNZ(+)!
DRUHY je opravdové zajištění kontroly a to všemi voliči ,kteří se o sebe budou chtít postarat ,permanentně dnem i nocí nad námi zvolenými tzv ZAS TUPITELI,kteří si dělají nyní co chtějí a protlačují drze vadne zákony,připomínám zákon o POLICEJNIM STATE,který doslova odhajloval Parlament a vadný exekuční zákon,který beze změny režimu nejde nikým a nikdy opravit!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.9 (10 hlasů)

Zásadně nesouhlasím s neustálým navyšováním mezd otrokům a důchodcům a byrokracii. Požaduji, a to rezolutně, aby se vrátily ceny komodit a zboží, statků na úroveň roku 1990.

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)

Nesouhlasit je to jediný, co můžeš dělat, ale je to k hownu.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)