Můžou si říkat co chtějí

Autor
Štítky

Naše senátní volby ještě uložíme na jeden den k ledu a budeme pokračovat ve včerejší krasojízdě na německé téma. Dneska pár slov k bavorským zemským volbám. 

CSU - křesťanská sociální unie utrpěla vítězství. Strana, která od války vládla v Bavorsku pohodlnou většinou a nikdy se nemusela o moc dělit, ta dostala najednou jen zhruba 35% hlasů. Co by za to u nás Babiš dal, ale tam v Mnichově je to velmi ponuré číslo. Mimochodem - ten Seehofer vyhrával v Bavorsku volby s podobnými čísly jako Putin v Rusku. V Rusku je to známka nedemokratické autoritářské vlády, v Německu je to známka ryzí demokracie a svobody. Co je dovoleno Jovovi... Ale zpět do Bavorska. 

Velmi silně posílili Zelení, kteří se stali s patnácti procenty druhou nejsilnější stranou a i ve spořádaném Bavorsku dostala AfD pěkných deset procent a kromě jediné spolkové země už je zastoupena ve všech parlamentech.  Navíc v Bavorsku se stala silnější než tamní SPD. Sociální demokracie má zřejmě i v Bavorsku svoje Hamáčky a podobně jako u nás se lísá k mocným a tak zmírá stejně jako u nás. 

Ve Spiegelu vychází článek za článkem a všechny mají společného jmenovatele... migrace s volebním zemětřesením nemá nic společného vy trotli. Takhle se na to dívají komentátorské špičky opravdu velkých deníků. Nejde o migraci, prolbém je jinde a světe div se, i tam prý vlády neumí zkomunikovat své úspěchy. 

Dokonce i Václav Bělohradský si dneska v rádiu liboval, jak je dobře, že posílili Zelení, kteří nejsou stranou té hysterické nenávisti a tak je vlastně v Bavorsku všechno v pořádku. Merkelová je problém, ale milion muslimů je v pořádku. 

Ve své vidoácké zaostalosti si dovolím tento názor jaksi nesdílet.  I v tom spořádaném Bavorsku, kde se v rezidenčních čtvrtích nekrade, ekonomika šlape a lidi jsou bohatí, i v takové zemi má AFD těžící z jediného tématu deset procent. A to ti včera zmínění Říští občané nemají svojí stranu, ale jsou infiltrovaní v těch stávajících. Kolikpak jich tam asi je? 

Ano, hodně lidí volilo vítací Zelené, ale když se podíváme na grafy, většina voličů Zelených jsou bývalí sociální demokraté. Ti, kteří se skutečně ztotožnili s velkou záchrannou akcí syrských uprchlíků a SPD začali volit až tehdy, když se ze strany dělníků stala stranou městských kavárníků a intelektuálů.  A jakmile díky nim SPD přišla o tradiční dělnické voliče a začala se mírnit v prohlášeních, tito městští liberálové bez mrknutí oka přešli k jiné vítací platformě.  Původní voliči se ale nevrátili. 

Budiž to poučením pro všechny naše strany... Máte své voličské jádro a pokud ve snaze nabalit nové voliče zradíte ty svoje, přijdete nejprve o své voličské jádro a jakmile vám to začne vadit a změníte rétoriku, tak přijdete i o ty ostatní. Takhle se vám Hamáčku a Sobotko podařilo sejít po malých krůčcích ze třiceti na sedm procent a ještě to nemá konec. 

Jinak leckteré volební grafy AfD raději ani neukazují, nezmiňují, novináři mlčí, komentátoři kolem toho našlapují, ale ať si kecají jak kecají, stejně z toho všeho jako sláma z bot kouká ta nepovedená integrace, Erdogan a jeho otevírání mešity v Kolíně nad Rýnem, kde se už zcela otevřeně houfují mladí a nadějní turečtí bojovníci, statisíce lidí, kteří nejsou pod kontrolou a stovky a stovky případů pobodání, znásilnění a podobně, které to dotáhnou jen do místních zpráv. 

Bavorský Putin to má pěkně nahnuté a i když CSU asi bude vládnout dál, nějaké změny nastanou. Zvolna, ale nastanou. Protože jestli to takhle půjde dál, za chvíli už bez AfD nikdo žádnou vládu nesestaví. A pak teprve začne šrumec. AfD má v svém programu i ty Benešovy dekrety a to bude jiné kafe než obtloustlý pyknik Posset. 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Afd a Benešovy dekrety budou problém a velký a to za předpokladu, že zvítězí a nastolí pořádek a buď odsune anebo natvrdo luteránsky integruje (prakticky celé východní německo bylo slovanské ještě před 300lety...).
Potom zůstane rozjetá mašina, která bude chtít dělat pořádek a bude hledat kde a s kým, tak se objeví "Československo a ztracené Prusko v Polsku"

Zatím bez slepic

Ass.
To známe,svést vinu na druhé a aby Afd poukazovala,že za Německé problémy můžou Češi,Benešove dekrety,to už myslím Němci neuznají.
Takže i v tom Bavorsku vyhořeli socialisté.,jako u nás,protože zůstalo jejich jednání,názory,rétorika,na úrovni před třiceti lety,vůbec je zaskočily nové témata,nová situace po zhroucení soc.tábora,ale i jiná situace nadnárodních korporací a pracovního trhu.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale já nepsal, že AFD by svalovala vinu na ostatní, to mi jsi mi podsunul ty a je to pouze tvůj názor ne můj...

Já napsal úplně něco jiného, když by AFD provedla "rekonkvistu" jako španělé, tak jim zůstane mocný aparát, který najednou nebude mít využití, zůstane hrdý národ, začnou se hledat způsoby využití aparátu a jako vždy se začnou objevovat historické křivdy, např. prusko, benešovi dekrety, část francie co patřila německu atd....

Takže nesouhlasím S TVÝM NÁZOREM SVALOVÁNÍ viny, protože si myslím, že bude hledání smyslu "života", který někdo může zaměňovat jako ty za svalování viny, ale bude to pouze nový cíl/smysl jednání a nic nezmění, že to někdo začne zesměšňovat/bagatelizovat nálepkováním o svalování svých chyb na druhé...

P.S. vyhořeli všichni, protože neměli vůdce/lídra co má koule/tah na branku, jenom bezpohlavní svazáky 80let, zní to blbě, je potřeba aktivní mládež roku 1918, 1938, 1948, 1989, a lídra co to umí využít a není bezpohlavní. Je jedno, že pokaždé šli pod jiným praporem, to je pouze to o čem psal Masaryk, že státy stojí na myšlence, za kterou všichni jdou ne na filosofickém tlachání bezpohlavním funkcionářů...
V brně vyhořeli socani, ale třeba v Bystrci ne, proč? Je tam starosta, co mu manželku .... mladej voják, ale starosta mu dal po držce, sice někdo křičí, že prý ho napadl zezadu, ale to křičí slaboši co neví, že boj nikdy není o morálce, ale výhře. Lidi viděli někoho, kdo jedná, není slaboch a má alespon průměrné výsledky ;)

Zatím bez slepic

Neměl jsem v úmyslu to podsunout na Vás,ale opravdu to napadlo mne,že se to může stát,až bude utečencům v Německu těsno,tak bude snaha je nasměrovat k nám,co i uvádí okolo Teplic,vlastně sudet.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Francie uz oficialne rika svejm nezamestnanejm jit do Prahy. Uz to i promitaj v TV, zdejsi ambasador to radi atd.

Jestli to nevypada na kolonizaci a dovoz jednech barevnejch do zeme jinejch barvencj, tak uz nic.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pak se omlouvam za hrubost, ja vase slova pochopil jinak :(

Zatím bez slepic

".....vyhořeli všichni, protože neměli vůdce/lídra co má koule/tah na branku, jenom bezpohlavní svazáky 80let, zní to blbě, je potřeba aktivní mládež roku 1918, 1938, 1948, 1989, a lídra co to umí využít a není bezpohlavní.....".

Soudě podle mých vnuků a jejich kamarádů a kamarádek, mladí sice docela rádi šukají (sláva pánubohu), třeba i napříč rasovým spektrem, ale o pohlavní lídry moc nestojí. Fakt, že to nechápu, na celé věci nic nemění. Ale třeba se to změní, až "revoluční situace najde svého jedince", jak jsem tu zmínil onehdy.

Zatím bez slepic

Já měl se sebou malou sázku, a to, jak to dopadne s ANO v Praze.
Lídr byl takový bezpohlavní (gej) nicneříkající jedinec. Naprosto bez koulí. Nebylo to nic pro ženský, jenž by padaly do mdlob když by ho jen spatřily, Žádný vzor pro nás muže. Přišlo mi, že se Babiška jenž ho vůbec, ale vůbec nenavrhl, zbláznil. Nezbláznil, jen dělá chyby, anžto byl zvyklý, že co si zamane se i stane a ono najednou není lidí jež by jeho "vize" naplňovali. Dopadá stejně tak, jak ČSSD s tím, že zatím jako nová zajímavá tvář, táhne. Jak se okouká a povyhazuje oponenty, bude jak Sobotka. Má výhodu, že si vezme zpět svoji firmu s již splacenými úvěry a dál bude "podnikat" v raketýrynku. Nakonec, ten umí nejlíp.

Zatím bez slepic

Nedělej, že nechápeš co je myšleno "bezpochlavní" a tak pomocí zesměšnění to odtahuješ, že k jinému tématu, že mladí radi šukaj...

Když děláš že nevíš, pak co chceš aby ti někdo vysvětlil?

Zatím bez slepic

No, já moc chápavý nejsem, ale v tomhle případě jste nepochopil Vy mne. Dobrá, budu psát jednodušeji, přímočařeji, pro Vás.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale já pochopil co jste napsal, ale jaksi to co jsem napsal ja, je o necem jinem, takze primocarost nepomuze, kdyz v mem textu vidite neco jineho, ze to davate do souvislosti s tim co jste napsal...

Zatím bez slepic

Aktivni madez z let 1938, 1948, 1989 byla jako k cemu? Jestli se bavime o ty nasi

Zatím bez slepic

No, aby posloužila někomu převzít moc... Kdy se něco zmenilo, když na ulici byli rodiče? Ty tam šli až pos vých děckách, nikdy naopak...

Zatím bez slepic

No, aby posloužila někomu převzít moc... Kdy se něco zmenilo, když na ulici byli rodiče? Ty tam šli až pos vých děckách, nikdy naopak...

Zatím bez slepic

sentimental Phenomena

the degree of prefers differs if anyone else is. a number of can be turned on and so would like to have sex increased; other maybe even less. males quite possibly function new and exciting meanings regarding sex-related thinking patterns, understandings, and thus carry out. other than often people experience excited just by studying comments, myths understanding that show you the knowledge of an person engage with regards to their boyfriend or girlfriend, most may possibly genuinely animated only and their buddy, most by- controlling music.

enjoying a love-making wonderland makes it possible for connected with to understand more about things in house we have may decide never to act upon. A erotic vision is a intent being query; help us to flee out one's each day aggravations. it will also make improvements to a romantic special connection, and will often increase associated with confidence. the exact vision is regarded as [url=https://issuu.com/chnlovepage]chnlove scam[/url] involving our useful inventiveness, knowning that most of the times furnish fun.

It is based on everything do with their company! dreams typically act like the physically entire world; companies reside in the realm of reactions. they may be embraced or even persist in isolation. truth men's and women's dreams tend to the same while compared to multiple. Both sexes want to live frequently, as an example, regarding getting sexual with regards to latest teammate. men dreams tend to be cosmetic and get right to the sex behaviors more rapidly. female's comprise more foreplay and the most tactile provocation.

If fantasies are private hooked on homeowners who are 'active' (taking project in the most sexual acts) And the ones are 'passive' (choosing something completed your self) this item is getting precise the men are greatly subjected to have sports orientated dreams all around. man simultaneously describe better unaggressive dreams whenever bride to be. the ratio of live towards unaggressive dreams is greater for men than with regard to.

it is also found out that people male where said a number of sex ideal enjoyed without partners or came in certain significance intimately unfulfilled. ladies who serious in a number of make believe came frequently furthermore having a and as a result rewarding sexual performance employing a really liked teammate. and so it appears that men fantasies much characterize love-making disappointment, even although female's fantasies would be woke up to liberated times sex.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

k bavorským volbám.

Zatím bez slepic

Souhlas , rozbor dobrý, jen se nedomnívám, že za neúspěch socanů může "škodič Zeman". Tady zase Vlk ujel, to už je vážně hloupost jinak se to nedá nazvat. Socani jsou ubožáci a kdyby nebyli, tak by jim Zeman nemohl nijak uškodit. Navíc nesouhlasím, že nás před Německem nějak zvlášť ochraňuje naše členství v EU, spíše jen lehce přibrzďuje Německou rozpínavost(alespoň naoko), jsem totiž toho názoru, že Němec v okamžiku kdy něco bude chtít, tak si to odhlasuje a pojede podle svého a nějaké EU jej stejně nebude zajímat, asi tak nějak. Ale jak říkám, rozbor jinak velice dobrý a stojí za přečtení

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

A jak se Vlk principiálně liší od jiných subjektivních komentátorů? U Jiřího Pehe či Šídla se mohu spolehnout, že za všechno může Putin. U Vlka se můžu absolutně spolehnout na to, že za vše může Zeman. Objektivita dostává na prdel ve všech případech.

Podle Vlka Zeman oblivňuje USA volby, Zeman pomocí hackerů ničí a manipuluje s celým světem, Zeman může za to že je v létě horko a v zimě zima, Zeman může za světovou válku, Zeman může za sucho, Zeman může za to když v hospodě dojde pivo.

Prostě Vlk je fanticky chorobně posedlý svým třídním nepřítelem Zemanem. Jak může někdo Vlka brát vážně. Stejně "objektivní" a rozsáhlé rozbory jako Vlk zvládne kdejaký sluníčkář či kavárník - liší se jen jménem třídního nepřítele.

Vlka nečtu už rok, a dobře jsem udělal. Je zaujatý až hrůza.

Zatím bez slepic

In reply to by Donald Trump (neověřeno)

Trvalý odkaz

Většinou na podobná slova lidem říkám: "Kdyby Hitler řekl" "Cti matku svou," budete konat opak, protože to řekl Hitler?" Jednoduše, i Vlk má ve své posedlosti Zemanem a Babišem spoustu dobrých a přínosných postřehů. Jen je to, pravda, občas únavné třídit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Měli bychom si uvědomit, že v Německu se pomalu, ale jistě Zelení mění ze strany ekologické ve stranu islámskou. Jak známo, zelená je barvou islámu (případně v kombinaci s černou). Neměli bychom zapomínat, že v Německu, včetně Bavorska, je několik milionů muslimů, kteří mají německé občanství a ti pochopitelně nevolí ani CDU, ani CSU. Prvním muslimským politikem, který se v Německu dostal do vysoké politiky byl Cem Özdemir, který byl zvolen do Bundestagu v roce 1994 a v letech 2008-2018 byl předsedou poslaneckého klubu Zelených v Bundestagu.
Už před časem jsem v článku na Kose popsal, jak muslimská populace ovlivňuje výsledky voleb v Île-de-France.
Problém socialistů v ČR je jasný a Vidlák jej přesně popsal. Chtěli se tak rozkročit do široka, až ztratili pevnou půdu pod nohama. Tři a půl milionu zaměstnanců ztratilo politickou stranu, která by reprezentovala jejich zájmy a proto se jejich hlasy přelily k protestním stranám. Jakmile přijde další protestní strana, která bude více akcentovat zájmy zaměstnanců, jejich hlasy se přelijí k ní. Myslím, že v Německu to bude úplně stejný případ.

Zatím bez slepic

In reply to by Pepa Sláma (neověřeno)

Trvalý odkaz

Konec konců na to rozkročení do široka může dojet i ANO. Chvíli to funguje, pak z toho může bolet v rozkroku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mě děsí to, že zelení mají skoro 20%. Z toho jde opravdu strach. Jinak je to další hřebík do rakve Merkelové.
http://www.epshark.cz/clanek/1115/konec-vlady-jedne-strany

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Třeba i o jak šila Witovská do PŘEDSEDY parlamentu, protože si dovolil dost, a to jet do RUSKA….
Pusťte si záznam dole prosím od 21:15. Bylo to jako když učitelka zpovídá neposlušného žáčka. Nešlo o žádný rozhovor, ale veřejné vypeskování, postavení na hanbu! A zejména ten senátor Černín je teda od ní fakt dost dobrý… OBJEKTIVNÍ ČT v přímém přenosu!
Holka slouží, a s takovým nasazením, až toto děsí. Nepotřebujeme nepřátele ČR vnější, dost jich je uvnitř, a tito by měli děsit ještě více ....Veřejně TŘIKRÁT na začátku té akce sdělila, kdo je ten zlý kluk. Radek Vondráček...Radek Vondráček, a zase Radek Vondráček, asi aby si to jméno každý, kdo má, mohl poznamenat, a teď po něm půjdou..

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare

Zatím bez slepic

Také jsem se díval a bylo mě z toho špatně. Velký obdiv a uznání zasloužil pan Vondráček. S rozvahou a klidem reagoval a pro mě vyhrál na plné čáře a Vitovská jen ukázala jaká je to kravka.

Zatím bez slepic

Všimli jste si, jak jsou mediální vyšetřovatelky, zvláště v ČT, mnohem tvrdší než mediální vyšetřovatelé? Včerejší výslech R. Vondráčka byl mimořádně brutální, ale chápu, jde o Rusko. Poprvé také bylo na Vondráčkovi vidět, že má strach. Doposud ho žádná otázka nikdy z míry nevyvedla. To se opravdu nenajde jeden politik, který by měl odvahu a uměl slušně, v klidu, ale tvrdě zamést s moderátora ČT24? Např.
dvakrát slušně upozornit, že skáče do řeči a varovat, že nadále odmítáte takhle debatovat. Po třetím skočení vstát, omluvit se divákům a odejít ze studia.

Zatím bez slepic

Vondráček a ANO mají u mně bod.

ČT je zbytečné komentovat.

Zatím bez slepic

Ale jak se moderatorky baly kdyz tam byl revolucni sef StB Lorenz.

Zatím bez slepic

Ten tamtéž (můj příspěvek výše) bezelstně přiznal, že si založil politické hnutí proto, aby nepřišel o příspěvek ročně 900 tisíc. A rozhořčil se, že jako kandidující občan-bez hnutí- by na takový příspěvek pro politické strany a hnutí přihlašující v senátních volbách úspěšného kandidáta sám nedosáhl.. No tak si hnutí na to a pro to sám založil, aby nebyl ošizen.....to dá rozum!

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/senat-volby-2018-prispevky-za-mand…

Zatím bez slepic

Vidíte to, paní Majko. Oni už se tím ani netají, říkaj to na plnou hubu, ani mezi řádky číst netřeba... a furt je lidi volí. Někdy mi to připadá, že lidi přišli nejen o rozum, ale i o sluch a zrak.

Zatím bez slepic

Ano, teď už četl. Hodně dobré, tedy komentář. Samotný článek pro mě vyzněl spíše smutně, ale za to pan profesor nemůže.

Zatím bez slepic

Keller výborně ve zkratce popsal novou levici. ".. ideologie nové liberální progresivní kulturní levice. Už kdysi o nich někdo prohlásil, že to jsou ve skutečnosti potomci Karla Marxe a Coca-Coly. ... Ideálem nové levice je společnost, kde zvlášť velké balíky akcí drží lesbicky orientované černošky."
Otázka je, kolik voličů, třeba v Německu Zelených, u nás (nejen) Pirátů si to uvědomuje.

Zatím bez slepic

Jen tak mimochodem...

Tereza Spencerová včera oznámila na svém fejzbůku, že se po 10 letech rozešla s Literárními novinami. Důvod zatím nechce zveřejňovat.

Zatím bez slepic

Rozhovor 12. října se šéfredaktorem Literárek Petrem Bílkem: "Jsme v poměrně složité situaci, protože nedostáváme žádnou podporu z veřejných zdrojů. Grantová komise ministerstva kultury nás, dá se říci, vytřídila z literárních periodik. Ekonomicky se proto dostáváme do značných problémů. ... Z oficiálního vyjádření minister. kultury zaznělo, že je v našem obsahu málo literatury, kulturních témat a že noviny nejsou literárním periodikem... Dostala se ke mně zákulisní informace, že někteří členové grantové komise říkají, že peníze nepotřebujeme, protože nás platí Putin."

Zatím bez slepic

Jo, četl jsem krátké formální poděkování šéfredaktora za vykonanou práci.
Jsem z toho dost smutný, nejen jako pravidelný čtenář internetových i papírových Literárek.

Jsem zvědavý, co se z toho vyklube a hlavně jestli bude moci i nadále publikovat se stejným nasazením a stejně svobodně.

Problémem Literárek je mimo jiné i to, že na ně majitel každoročně hodně doplácí - a že z politických důvodů nedostaly ani korunu dotace s odůvodněním, že nejsou literární či kulturní noviny. Majitel už musel vytáhnout z kapsy hezkých pár miliónů a dělá to zjevně jako koníčka, nic za to nemá.

Zatím bez slepic

Pamatujete někdo Josefa Kudláčka a Český deník?

Zatím bez slepic

Chlapci splnili úkol - zlikvidovat ČSSD - a teď potřebují být v té partě, která bude rozhodovat, do kterých kapes půjdou po likvidaci zbytky stranického majetku.

Zatím bez slepic

Osobně jsem přesvědčený, že je krize ČSSD po Sobotkovi mnohem hlubší, než si byl kdo vůbec ochotný připustit. A že představa kohosi silného, kdo stranu "nakopne", je a byla iluzorní. Zkuste odkopnout prázdný igeliťák.

Na tom nezmění nic účast ve vládě nebo mimo ní. Jen celý proces urychlí anebo oddaluje. Argumenty Plzní či Děčínem mají zhruba stejnou váhu, jako argument Prahou a spíš, než že by potvrzovali pravdu jedněch, nebo druhých, ukazují na fakt, že ještě není nejhůř. Že setrvačnost pádu je mnohem silnější, než se zprvu zdálo. Aby strana měla vůbec co nabídnout, musí být schopná něco prosadit (proto je účast ve vládě tak důležitá), jenže zároveň právě ta účast ve vládě brání skutečné očistě a katarzi strany. Ve výsledku je úplně jedno, zda jde cestou jedněch nebo druhých - ta strana ještě nedopadla na dno.

A poslední, kdo zhasnou, budou dědici po Altnerovi.

A nad tím vším se vznáší přízrak příštích

Zatím bez slepic

Protože nechceš vidět, jak moc ovlivnuje deni ve strane (CSSD) praha, maji neejvic lidi a tak si prosazuji skoro vse co chcou...
Hlasovani se od Sobotky dela "tajne", kdy se jaksi, ale registruje (pardon kotroluje) cislo volebniho listku ci jak to popisoval kamos co tam byl a pak se zazrakem prideluji posty odpovidajici tomu kdo jak hlasoval :D

CSSD je v prdeli, protoze zavedla "prazskou formu demokracii ze zhora" do cele strany, viz Zimola apod.

Zatím bez slepic

Přiznám se, že moc nerozumím, na co reagujete v mém textu. Jsem hluboce přesvědčený, že jakákoliv naděje na vnitrostranický dialog skončila Sobotkovým vítězstvím po "Lánském puči". Od té doby se už jen "sjednocovalo". Tedy normalizovalo, chtělo by se říct. Sjezd v březnu 2017 (Sobotkův vnitrostranický triuf) je pro mne pak už jenom symbolickou tečkou za dějinami strany.

Zatím bez slepic

Ass má možná na mysli, že rozhodující podíl na
rozvalu ČSSD má Praha, která rozhoduje de facto o všem, třeba i o tom, že Poche bude faktickým nadřízeným či politrukem Hamáčka, bez toho by se Hamáček předsedou strany nestal.

Hamáček se nyní, zdá se, "pochlapil" (nejspíš to dostal nařízeno) a místo aby názory členské základny i třeba svých vlastních ministrů "velkoryse" ignoroval jako Sobotka a rozhodoval stejně jako on jen podle příkazů a názorů našeptávačů, rozhodl se ty, kteří s ním hlasitě nesouhlasí, přímo vyhazovat či vyštvávat ze strany.

Ti, kteří s ním nesouhlasí a drží hubu a krok, mohou pochopitelně zůstat až do zániku strany a ohryzávání kostí, jsou neškodní a budou nadále tvořit kulisy, jako je tvořili Sobotkovi.

Zatím bez slepic

Pak netvrdím nic jiného. Nakonec, byla to právě Praha která stála za Sobotkou. Hamáček už podle mě jen uklízí kulisy...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Luke Bryan is my favourite US singer. His strong voice takes me away from all troubles of this world and I can enjoy my life and listen songs created by his. Now the singer is going on a tour this year. The concerts scheduled for this year, up to the mid-October. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you are a country music lover as me, then you must visit at least one Luke's concert. All tour dates are available at the [url=https://lukebryantourdates.com]Luke Bryan concert tour tickets[/url]. Visit the website and make yourself familiar with all Luke Bryan concerts in 2019!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Luke Bryan is my favourite US singer. His strong voice takes me away from all troubles of this planet so I start enjoy my life and listen songs created by his voice. Now the singer is going on a tour this year. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the mid-October. Tickets are available for everyone. If you love contry music, then you must visit at least one Luke's concert. All tour dates are available at the [url=https://lukebryantourdates.com]lukebryantourdates.com[/url]. Open the website and make yourself familiar with all powerful Luke Bryan concerts in 2020!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Florida Georgia Line is my favourite country music band. Headliners Tyler Hubbard and Brian Kelley are those guys that could make anyone sing along. It's the reason I like to attend their concerts. And - that's surprisingly wonderful - in 2019 they have CAN'T SAY IT AIN'T COUNTRY TOUR which covers all the US towns and cities. For tickets info visit [url=https://fgltour.com]Florida Georgia Line Tour Dates 2020[/url].

Zatím bez slepic