O léčení, které nikdo nechce

Autor

V pátečním článku nám Alef Nula popisoval své zážitky s covidem. Jak to vypadalo u nich v rodině, když se k nim breberka dostala, jak vypadal průběh a léčení. Osobní svědectví, osobní reportáž psaná na marodce. Alef se přidal k ostatním našim čtenářům a autorům, kteří už nemoc prodělali a podělili se s námi o své zážitky. 

Další náš čtenář a autor - MUDRland Wenca v diskusi napsal, že je Alef nadutý hlupák a ignorant. Místo aby se léčil snadno a rychle pomocí Wencových termoreflexních nálepek a vyléčil se za jedno odpoledne, raději volil léčbu konzervativnější, horší a delší. Wenca zde hází perly sviním, propaguje svou zcela revoluční metodu, která z covidu dělá neškodnou rýmičku a ejhle, svině ty perly nechtějí. Alef se Wency ptal, jestli už ví, kde se stala chyba. 

Ve včerejším článku Wenca pokračoval s příspěvky o hlupákovi a ignorantovi a tak jsem se rozhodl, že se mu pokusím osvětlit, kde jako MuDr(land) udělal chybu a proč jsou jeho metody ignorovány a proč to nikoho nezajímá i když dal k dispozici mail a telefon, proč nikdo nechce tuto metodu zkusit, i když si ji může snadno nachystat doma za pár korun. 

Je to v rétorice milý Wenco. Nic jiného za tím nehledejte. 

Když označíte pacienta, který prodělal těžký covid za hlupáka a ignoranta, tak to prostě lidi odradí. Od lékaře se tak nějak očekává hluboká schopnost empatie a lidskost. Lékař se nepotkává s pacientem, když je mu dobře, má dobrou náladu a jeho život jde jak po másle. Lékař se s pacientem potkává, když je mu blbě, když mu není do zpěvu, když má strach, bojí se o život či o zdraví, jeho kvalita života je významně snížena. Od lékaře se očekává, že bude mít pro tento pacientův stav pochopení. 

Od lékaře se očekává, že snese i nějaké to ostřejší slovo, protože má proti sobě člověka zranitelného a nejistého. Lékař by měl očekávat, že takový pacient nebude zrovna ve stavu, aby radostně a s pokorou přijímal jeho léčbu. Lékaři se chodí děkovat až po uzdravení. Pak pacient přichází s omluvou za svoje slova a lékař nad tím mávne rukou, že to chápe a je rád, že vše dopadlo dobře. Je to součást lékařské i léčitelské etiky. 

Tohle vy Wenco neděláte. Vaše rétorika je povýšenecká, urážlivá pro lidi, kteří potřebují pomoci a nemohou si v té chvíli pomoci sami.  Místo abyste byl trpělivým a laskavým léčitelem, mluvíte o nadutcích a ignorantech. Tohle si může dovolit bloger nebo politolog. Ten může mluvit o vládní pakáži, o hlupácích i o chřipečkářích, nebo naopak o covid alarmistech. Ale lékař či léčitel... ten si každým tvrdým slovem odhání své pacienty/klienty/potřebné. 

Já jsem vaše články na téma termoreflexních nálepek četl jako první. Měl jsem k nim pár připomínek a Vaše odpověď byla tak tvrdá a přímočará, že mě to úplně odradilo něco podobného vyzkoušet. Takhle nemluví léčitel a laskavý člověk, takhle mluví politik či byznysmen. Lékař by slovo nadutec, povýšenec či ignorant vůbec neměl znát. Pokud je použije, jsou i revoluční metody léčby k ničemu. 

Všechny lékařské komory, vědecká pojednání, ale i knihy o esoterice mluví o tom, že důvěra v lékaře či léčitele je pro pacienta zcela klíčová. Bez této plné a hluboké důvěry, bez vztahu, který bych si troufal označit za láskyplný či přátelský nebude mít účinek žádná léčba. 

Pokud chcete léčit, musíte mít důvěru. Vidlákovy kydy čtou tisíce lidí. Těm všem jste vašimi včerejšími i předvčerejšími příspěvky ukázal, jaký jste člověk.  Myslíte, že po Vašich komentářích Vaše důvěryhodnost zvýšila? Že se teď budete našim čtenářům zamlouvat víc a o to radostněji Vám zavolají, protože právě ztratili čich a chtějí tuto léčbu zkusit?  Myslíte, že s Vámi budou chtít mluvit? A přitom o houby jde... nálepky asi nebudou nijak škodlivé a že se jimi člověk olepí, tím nic nezkazí. 

Přesto, důvěra, že by něco takového mohlo fungovat, tu jste zazdil.  

A ještě jste sám o své svobodné vůli včera napsal do diskuse, že  jste nám  svěřil jen výseč svých znalostí a jiná tajemství si úzkostlivě střežíte a jste o level výš, než si myslíme.  Myslíte, že v něco takového Vám pomůže, že to zvýší Váši prestiž a kredit?  Čím se lišíte od tisíců příspěvků různých jiných mudrlantů, kteří tvrdí, že něčemu rozumějí, ale nemohou nic říct, protože si střeží tajemství a jsou oproti hloupému plebsu o level výš? Jak má chudák plebs vědět, že nejste jen další pán, který ho zve na led, aby pak si za něj zlomil nohu? 

Neměl byste dělat přesný opak? Jestli máte znalosti, které přispějí k záchraně životů, neměl byste je svěřit všechny? Nebo to děláte stejně jako Fajzr a má to být i pro Vás byznys? Neměl byste laskavě a trpělivě přispívat k osvětě? Targus psal o profesoru Beranovi a řekl, bych, že v této republice inspiroval on i profesor Beran tisíce lidí, aby si ten Isoprinosin sehnali. Proč? Protože se nad nikoho nepovyšoval. Chtěl pomoci, ale nepotřebaval za to slyšet projevy uznání. Nevnucoval to nikomu, nepsal o nikom, že je ignorant, když si to nesehnal. Nechtěl za své znalosti prachy, naopak. Hodně lidí pak přidalo v diskusi další možnosti, jak se k léku dostat. Tohle všechno vy jste neudělal. Vy si střežíte tajemství a ty, co za Vámi nejdou, označujete za ignoranty. Buďte si jistý, že za Vámi za těchto okolností lidi nepůjdou. 

Navodil jste svý psaním a přístupem důvěru? Nebo jste psal takovým tónem, že to člověka přímo nutí si myslet, že je za tím ještě něco dalšího, že se tomu nedá věřit, že je to jen další internetové tlachání, které se dá číst po tisících podobných článcích?  Byl jste laskavý a empatický léčitel? 

Nevím, jestli tady u nás na Kydech můžete tuto svou reputaci ještě napravit, ale internet je veliký, když si vezmete tyto rady k srdci, třeba se svými nálepkami ještě někde uspějete. 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (88 hlasů)

Komentáře

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale v kazdom pripade je to dobre ze sa to znova zverejnilo
samozrejme je to jedna z veci ktora napomaha vylieceniu z COVIDu, podla mna treba zapojit vsetko co sa vie ze pomaha (aj Isoprinosine aj Ivermectin aj vitamin D a C a Zinok aj melatonin a mnohe dalsie veci - kazda z nich zvysi sance na prezitie o dalsich 5-10%)
Ano Colchicin znizuje zapal v tele a zamedzuje cytokinovej burke cize autoimunitnej realcii
a este zdroj kde sa to pise? je to ministerstvo zdravotnictva USA cize national institute of health
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7410805/
najdete tam aj dalsie uzitocne rady ako liecit COVID
dalsi skvely zdroj je toto
https://covid19criticalcare.com/i-mask-prophylaxis-treatment-protocol/i…

zaujimave ze tu nikto nespomina Ivermectin, v nemecku je od zaciatku roka vypredany a nedostupny (teda ten lacny, ten predrzeny za 100 nasobnu cenu ludia nechcu)
Na Slovensku sa stala velka vec - v piatok vecer na tlacovke minister zdravotnictva M Krajci konecne povolil pouzivanie Ivermectinu proti covidu - boli to dva mesiace infotrmacn bombardovania aby konecne nieco urobil kedze ludia zomierali ako na beziacom pase
pozor nemylit si Ivermectin a Isoprinosine obe su to skvele latky proti COVID ale funguje na inom principe

https://www.40plus.sk/kde-sa-da-kupit-ivermectin-na-slovensku-a-preco-n…
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/566088-zivoty-mnohych-slovakov-s…
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/573408-skvela-sprava-pre-chorych-c…

naozaj som prekvapeny ze ludom tu na Kydoch je Ivermectin neznamy, cakal som ze minimalne Vidlak by ho mal poznat a pouzivat ;-)

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

http://buyzithromaxinf.com/ - zithromax sinus infections

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=https://stadalafilop.com />Cialis</a>

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=http://aprednisonen.com/>5 day prednisone dosage</a>

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="https://buyplaquenicv.com/ ">hydroxychloroquine buy online amazon</a>

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="https://abuyzithromaxi.com/ ">zithromax coupons</a>

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="http://buyneurontinis.com/ ">neurontin 300 mg for nerve pain</a>

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="https://abuyzithromi.com ">nsu treatment antibiotic azithromycin</a>

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

kamagra fed ex delivery uk <a href="https://vskamagran.com ">kamagra paypal uk</a> kamagra uk cheap paypal

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapie comportementale et cognitive var therapie de couple exercices medicament wystamm , therapies of hope pharmacie lafayette dole , pharmacie lafayette montpellier pharmacie poissy internat pharmacie amiens Compra Ruby on Rails 3 Essential Training a precios mГЎs bajos, Ruby on Rails 3 Essential Training donde comprar en Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34529#>Ruby on Rails 3 Essential Training por internet</a> Compra Ruby on Rails 3 Essential Training a precios mГЎs bajos Ruby on Rails 3 Essential Training precio Miami. act therapy online therapie comportementale et cognitive besancon Autodesk Alias Concept 2018 por internet, Autodesk Alias Concept 2018 precio EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34650#>Autodesk Alias Concept 2018 precio EspaГ±a</a> Autodesk Alias Concept 2018 venta EspaГ±a Autodesk Alias Concept 2018 barato. traitement mycose jean cottraux les therapies comportementales et cognitives , pharmacie poissy pharmacie lafayette lievin Autodesk AutoCAD MEP 2021 por internet, Autodesk AutoCAD MEP 2021 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34352#>Compra Autodesk AutoCAD MEP 2021 a precios mГЎs bajos</a> Compra Autodesk AutoCAD MEP 2021 a precios mГЎs bajos Autodesk AutoCAD MEP 2021 precio Argentina. pharmacie rue du four traitement herpes genital .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie bordeaux achard therapies of psychology act therapy pdf , act therapy weight loss therapie cognitivo comportementale montreal , generique aerius comprime ouverture pharmacie boulogne billancourt pharmacie nantes Fulcoat precio PerГє, Comprar Fulcoat genГ©rico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34197#>Fulcoat precio PerГє</a> Comprar Fulcoat sin receta Compra Fulcoat a precios mГЎs bajos. pharmacie beaulieu la valette pharmacie karina beaulieu Comprar Microsoft Office Professional 2021, Microsoft Office Professional 2021 venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34720#>Comprar Microsoft Office Professional 2021, Microsoft Office Professional 2021 venta Chile</a> Microsoft Office Professional 2021 donde comprar en Chile Comprar Microsoft Office Professional 2021. pharmacie fogel angers pharmacie escudier boulogne billancourt , therapies cognitives et comportementales has pharmacie barbiere avignon Ashampoo Uninstaller 8 barato, Comprar Ashampoo Uninstaller 8 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34319#>Compra Ashampoo Uninstaller 8 a precios mГЎs bajos</a> Ashampoo Uninstaller 8 barato Compra Ashampoo Uninstaller 8 a precios mГЎs bajos. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie de garde marseille joliette pharmacie tassigny angers .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie en ligne aix en provence pharmacie amiens test covid pharmacie neuville olivier amiens , therapies revue pharmacie albiol angers , medicaments sciatique pharmacie zillisheim therapies for anxiety Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2021, Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2021 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34467#>Compra CorelDRAW Graphics Suite 2021 a precios mГЎs bajos</a> Compra CorelDRAW Graphics Suite 2021 a precios mГЎs bajos CorelDRAW Graphics Suite 2021 barato. pharmacie lesueur brest pharmacie de garde gard Comprar Autodesk AutoCAD 2023, Autodesk AutoCAD 2023 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34696#>Autodesk AutoCAD 2023 barato</a> Autodesk AutoCAD 2023 precio PerГє Comprar Autodesk AutoCAD 2023. pharmacie de garde oyonnax act therapy group activities , pharmacie angers test covid therapie act avis Microsoft Visio Standard 2021 barato, Microsoft Visio Standard 2021 venta Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34527#>Compra Microsoft Visio Standard 2021 a precios mГЎs bajos</a> Microsoft Visio Standard 2021 donde comprar en Guatemala Comprar Microsoft Visio Standard 2021. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie auchan mont saint martin pharmacie de garde indre .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

act therapy app pharmacie auchan hautepierre pharmacie leclerc toul , traitement jaunisse bebe www.pharmacie lafayette.com , generique aerius comprime pharmacie petit auchan woippy pharmacie herboriste bourges Comprar Autodesk Inventor Professional 2023, Autodesk Inventor Professional 2023 precio Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34677#>Compra Autodesk Inventor Professional 2023 a precios mГЎs bajos</a> Compra Autodesk Inventor Professional 2023 a precios mГЎs bajos Autodesk Inventor Professional 2023 venta Colombia. pharmacie lafayette orleans pharmacie lafayette le puy Ashampoo HDD Control 3 venta Venezuela, Comprar Ashampoo HDD Control 3 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34625#>Ashampoo HDD Control 3 venta Venezuela, Compra Ashampoo HDD Control 3 a precios mГЎs bajos</a> Ashampoo HDD Control 3 donde comprar en Venezuela Ashampoo HDD Control 3 barato. pharmacie bailly gare st lazare pharmacie lafayette toulouse , pharmacie beaulieu poitiers therapies meaning Compra AutoCAD Map 3D 2019 a precios mГЎs bajos, AutoCAD Map 3D 2019 precio Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34394#>Compra AutoCAD Map 3D 2019 a precios mГЎs bajos, AutoCAD Map 3D 2019 venta Guatemala</a> AutoCAD Map 3D 2019 por internet AutoCAD Map 3D 2019 barato. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie annecy albigny pharmacie brest ouverte tard .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie de garde aujourd'hui gueret pharmacie wattrelos pharmacie lafayette gironde , therapies of cancer pharmacie ouverte midi annecy , pharmacie angers ney pharmacie a proximite paris therapy class alternatives Autodesk AutoCAD Architecture 2017 barato, Compra Autodesk AutoCAD Architecture 2017 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34307#>Autodesk AutoCAD Architecture 2017 donde comprar en Argentina</a> Comprar Autodesk AutoCAD Architecture 2017 Autodesk AutoCAD Architecture 2017 precio Argentina. pharmacie angers ralliement pharmacie saint jacques beauvais Excel 2013 All in One For Dummies achat en ligne Canada, Achat Excel 2013 All in One For Dummies pas cher <a href=https://faithlife.com/excel2013allinonefordummiesachatenlignecanada#>Ac… licence Excel 2013 All in One For Dummies</a> Acheter Excel 2013 All in One For Dummies en Canada Acheter licence Excel 2013 All in One For Dummies. therapie comportementale et cognitive doctolib therapie comportementale et cognitive le mans , pharmacie tapponnier annecy pharmacie leclerc caen Avid Media Composer 8 precio Ecuador, Compra Avid Media Composer 8 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34315#>Comprar Avid Media Composer 8</a> Avid Media Composer 8 precio Ecuador Avid Media Composer 8 donde comprar en Ecuador. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie de garde annecy numero pharmacie en ligne zen .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

emploi pharmacie annecy pharmacie de garde annecy numero medicaments generiques , pharmacie de beaulieu toulon therapies for ocd , therapie vice pharmacie bailly orthopedie pharmacie de garde beaulieu sur mer aujourd'hui Achetez la Outlook 2010 All in One For Dummies moins chГЁre, Acheter licence Outlook 2010 All in One For Dummies [url=https://faithlife.com/9c1881c5d1db4bb8b1ab2e77d3da0857#]Achetez la Outlook 2010 All in One For Dummies moins chГЁre, Recherche Outlook 2010 All in One For Dummies moins cher[/url] Recherche Outlook 2010 All in One For Dummies moins cher Logiciel Outlook 2010 All in One For Dummies Г  vendre. therapie de couple tours pharmacie herboristerie angers Avodart sans ordonnance Belgique, Avodart sans ordonnance prix [url=https://faithlife.com/chercheavodartmoinscher#]Cherche Avodart moins cher, Avodart sans ordonnance Belgique[/url] Avodart bon marchГ© Avodart livraison rapide. pharmacie lafayette gambetta pharmacie bleue angers , therapies quantiques fabiola pharmacie de garde juan les pins Photoshop Lightroom CC Classic donde comprar en Chile, Photoshop Lightroom CC Classic donde comprar en Chile [url=https://publiclab.org/notes/print/34515#]Photoshop Lightroom CC Classic donde comprar en Chile[/url] Compra Photoshop Lightroom CC Classic a precios mГЎs bajos Photoshop Lightroom CC Classic por internet. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie en ligne marseille pharmacie forbin aix en provence .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie du renard beauvais pharmacie lafayette nimes pharmacie de garde marseille grand littoral , pharmacie ouverte yverdon medicaments xenical , pharmacie brest lafayette pharmacie aix en provence cours gambetta pharmacie mabilleau bourges Comprar Autodesk AutoCAD LT 2016, Compra Autodesk AutoCAD LT 2016 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34248#>Compra Autodesk AutoCAD LT 2016 a precios mГЎs bajos</a> Autodesk AutoCAD LT 2016 venta EspaГ±a Autodesk AutoCAD LT 2016 donde comprar en EspaГ±a. therapie cognitivo comportementale origine pharmacie leclerc gonfreville l'orcher Logiciel Microsoft Excel 2016 Г  vendre, Microsoft Excel 2016 achat en ligne Canada <a href=https://faithlife.com/c0f7b7f2f640407f89e5f4cb407608ec#>Microsoft Excel 2016 vente en ligne</a> Achat Microsoft Excel 2016 pas cher Microsoft Excel 2016 bon marchГ©. therapie de couple alger act therapy goals , pharmacie de garde aujourd'hui guyane therapies comportementales et cognitives rennes Stromectol vente libre, Stromectol sans ordonnance France <a href=https://faithlife.com/da22bf3a840649b2a240d8f770a5a126#>Stromectol bon marchГ©, Stromectol vente libre</a> Cherche Stromectol moins cher Stromectol livraison France. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie autour de moiпїј pharmacie lafayette france .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie de service annecy pharmacie ouverte dimanche marseille pharmacie bordeaux gambetta , pharmacie quais bordeaux pharmacie de garde angers nuit , pharmacie a vendre amiens pharmacie furt bordeaux pharmacie brest ouverte entre 12h et 14h MS Office 2011 Home Business donde comprar en Guatemala, Compra MS Office 2011 Home Business a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34344#>Compra MS Office 2011 Home Business a precios mГЎs bajos</a> MS Office 2011 Home Business precio Guatemala MS Office 2011 Home Business por internet. pharmacie de garde aujourd'hui en vendee traitement furoncle Comprar Windows 11 Pro, Windows 11 Pro por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34717#>Windows 11 Pro </a> Windows 11 Pro barato Windows 11 Pro donde comprar en Miami. act therapy what is it pharmacie boulogne billancourt de garde , pharmacie jeanne d'arc pharmacie leclerc la fleche Autodesk Alias Concept 2018 por internet, Compra Autodesk Alias Concept 2018 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34445#>Compra Autodesk Alias Concept 2018 a precios mГЎs bajos, Autodesk Alias Concept 2018 por internet</a> Comprar Autodesk Alias Concept 2018 Autodesk Alias Concept 2018 barato. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador traitement ronflement pharmacie de garde aujourd'hui joigny .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie discount beauvais pharmacie bailly livraison pharmacie lafayette bourges , pharmacie escudier boulogne billancourt horaires horaire pharmacie autour de moi , pharmacie en ligne andorre zopiclone pharmacie de garde aujourd'hui yvelines therapie cognitivo comportementale laval Recherche Autodesk Building Design Suite Premium 2017 moins cher, Logiciel Autodesk Building Design Suite Premium 2017 au meilleur prix <a href=https://faithlife.com/ouacheterautodeskbuildingdesignsuitepremium2017au… acheter Autodesk Building Design Suite Premium 2017 au meilleur prix, Recherche Autodesk Building Design Suite Premium 2017 moins cher</a> Autodesk Building Design Suite Premium 2017 prix Autodesk Building Design Suite Premium 2017 achat en ligne Canada. therapie comportementale et cognitive nutrition pharmacie sur aix en provence Acrobat Pro DC Student and Teacher Edition venta Colombia, Acrobat Pro DC Student and Teacher Edition donde comprar en Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34229#>Acrobat Pro DC Student and Teacher Edition venta Colombia, Compra Acrobat Pro DC Student and Teacher Edition a precios mГЎs bajos</a> Acrobat Pro DC Student and Teacher Edition barato Comprar Acrobat Pro DC Student and Teacher Edition. pharmacie en ligne dom tom pharmacie de garde chateauroux , pharmacie amiens jules barni pharmacie bourges malus Comprar Corel Painter 2022, Corel Painter 2022 precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34722#>Corel Painter 2022 donde comprar en Venezuela</a> Corel Painter 2022 venta Venezuela Corel Painter 2022 donde comprar en Venezuela. pharmacie place europe angers pharmacie de garde ussel .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia</a> act therapy body image act therapy glasgow .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia</a> pharmacie de garde fresnes pharmacie de garde aujourd'hui saint malo .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio sin receta</a> pharmacie europe bordeaux pharmacie becker monteux societe.com .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… precio Venezuela</a> pharmacie bailly telephone pharmacie gare avignon .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie ouverte istres therapies comportementales et cognitives livre medicaments non utilises , pharmacie aeroport beauvais tille pharmacie de garde aujourd'hui gironde , pharmacie de garde marseille 13015 aujourd'hui pharmacie equine bordeaux pharmacie en ligne en belgique Excel 2013 All in One For Dummies por internet, Excel 2013 All in One For Dummies precio Venezuela [url=https://publiclab.org/notes/print/34325#]Excel 2013 All in One For Dummies por internet, Excel 2013 All in One For Dummies venta Venezuela[/url] Comprar Excel 2013 All in One For Dummies Compra Excel 2013 All in One For Dummies a precios mГЎs bajos. traitement bois therapies geniques definition Artlantis 2021 precio Guatemala, Artlantis 2021 venta Guatemala [url=https://publiclab.org/notes/print/34713#]Artlantis 2021 precio Guatemala[/url] Artlantis 2021 precio Guatemala Artlantis 2021 donde comprar en Guatemala. pharmacie en ligne roissy en brie medicament wystamm , therapie comportementale et cognitive vaucluse therapie de couple apres infidelite Comprar SketchUp Pro 2021, SketchUp Pro 2021 venta Venezuela [url=https://publiclab.org/notes/print/34498#]SketchUp Pro 2021 barato[/url] SketchUp Pro 2021 precio Venezuela SketchUp Pro 2021 donde comprar en Venezuela. therapies breves nantes - stephane robin rue de la marne nantes pharmacie fouassier bourges .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno nombre generico[/url] therapie comportementale et cognitive bayonne pharmacie cohen boulogne billancourt .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas sin receta[/url] pharmacie de garde marseille le 21 mai 2020 therapies quantiques aix en provence .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico[/url] traitement naturel infection urinaire medicaments hyperkaliemiants .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax a precios mas bajos[/url] pharmacie lafayette dax therapies comportementales et cognitives formation .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

comprime arrow generique pharmacie argenteuil maurice utrillo preparateur en pharmacie aix-en-provence , pharmacie drive bourges pharmacie de garde marseille 16 juin , immunostim pharmacie lafayette medicaments les plus vendus en france formation therapie comportementale et cognitive paris Comprar Autodesk Revit 2017, Autodesk Revit 2017 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34557#>Comprar Autodesk Revit 2017</a> Autodesk Revit 2017 venta EspaГ±a Compra Autodesk Revit 2017 a precios mГЎs bajos. therapie de couple nimes pharmacie apell annecy MS Office Standard 2021 precio Argentina, MS Office Standard 2021 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34581#>MS Office Standard 2021 precio Argentina</a> MS Office Standard 2021 barato MS Office Standard 2021 donde comprar en Argentina. pharmacie ouverte quebec act therapy kelly wilson , pharmacie ouverte jour ferie pharmacie herboristerie bourges Microsoft Project Professional 2016 venta Colombia, Microsoft Project Professional 2016 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34554#>Compra Microsoft Project Professional 2016 a precios mГЎs bajos</a> Comprar Microsoft Project Professional 2016 Microsoft Project Professional 2016 venta Colombia. pharmacie de garde aujourd'hui reunion therapie comportementale et cognitive hyperphagie .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio Venezuela</a> pharmacie menard avignon pharmacie ouverte figeac .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia</a> traitement sclerose en plaque pharmacie ouverte 24/24 .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico, Comprar Suprax 100 mg sin receta</a> traitement punaise de lit therapy ka hindi .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Cefixima 200 mg</a> pharmacie gaillard aix en provence pharmacie bordeaux rue du tondu .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie angers patton pharmacie ouverte quiberon pharmacie neuville olivier amiens , pharmacie de garde aujourd'hui dans la vienne pharmacie lafayette florit , therapie jungienne pharmacie annecy centre pharmacie leclerc herbignac Acrobat Pro DC 2020 precio Guatemala, Acrobat Pro DC 2020 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34765#>Acrobat Pro DC 2020 </a> Acrobat Pro DC 2020 barato Acrobat Pro DC 2020 venta Guatemala. pharmacie de garde pres de la valentine marseille pharmacie boulogne billancourt boulevard jean jaures Plaquenil precio Ecuador, Compra Plaquenil a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/plaquenil-precio-ecuad… precio Ecuador</a> Comprar Plaquenil 400 mg sin receta Plaquenil barato en la farmacia. pharmacie ouverte uccle pharmacie ouverte issoudun , pharmacie bordeaux pey berland pharmacie ouverte ussel 19200 Comprar Tretinoin crema genГ©rico, Retin-A precio Miami <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-retin-a-a-preci… Tretinoin crema</a> Comprar Retin-A crema sin receta Retin-A precio sin receta. medicaments mal de gorge pharmacie herboristerie angers .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie de garde valence trouver une pharmacie autour de moi pharmacie de garde wattignies , pharmacie leclerc chambly therapie comportementale et cognitive sarthe , pharmacie de garde aujourd'hui jette pharmacie de garde roubaix pharmacie auchan bretigny Medicamento Zithromax nombre generico, Zithromax barato en la farmacia [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-zithromax-… Zithromax nombre generico[/url] Zithromax precio sin receta Medicamento Zithromax nombre generico. pharmacie rue des jacobins beauvais hypnose sophrologie therapies breves valerie peltier saint-remy-de-provence Windows 11 Home venta Colombia, Windows 11 Home precio Colombia [url=https://publiclab.org/notes/print/34776#]Windows 11 Home por internet[/url] Windows 11 Home por internet Windows 11 Home donde comprar en Colombia. pharmacie centrale pharmacie lafayette clermont , pharmacie brest jaures pharmacie ouverte samedi bourges Medicamento Sumycin nombre generico, Compra Sumycin a precios mГЎs bajos [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-sumycin-no… Sumycin 500 mg sin receta[/url] Comprar Sumycin 500 mg genГ©rico Sumycin precio sin receta. therapies used to treat a child with mental health problems pharmacie de garde paris 15 .

Zatím bez slepic

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapies work for therapie kalash criminel pharmacie guynemer amiens , pharmacie leclerc vannes pharmacie de garde aujourd'hui le mans , pharmacie auchan flandre littorale pharmacie angers mail angers pharmacie des plantes Medicamento Vareniclina nombre generico, Comprar Champix 1 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-champix-1-mg-s… Champix nombre generico</a> Comprar Champix 1 mg sin receta Compra Champix a precios mГЎs bajos. medicaments zona douleurs pharmacie leclerc istres telephone Medicamento Stromectol nombre generico, Stromectol precio PerГє <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-stromectol… Stromectol 3 mg sin receta</a> Comprar Stromectol 3 mg genГ©rico Medicamento Stromectol nombre generico. pharmacie beaulieu et couillard pharmacie beaulieu sur mer , therapie comportementale et cognitive remboursee pharmacie de garde aujourd'hui hirson Medicamento Brilinta nombre generico, Compra Brilinta a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-brilinta-sin-r… precio sin receta</a> Brilinta precio sin receta Brilinta barato en la farmacia. pharmacie pas cher autour de moi pharmacie de garde paris 16 .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nálepkování je dneska velký business, ale kdekdo už bohužel nálepku má. Nejlépe jdou na odbyt ty s nápisy. Třeba nalepka s nápisem komunista, socialista, kapitalista, demokrat, liberál, fašista, rasista, xenofob, sluníčkář, Jasánek... další si domyslete

Průměrný počet slepic: 3.9 (21 hlas)

a na nálepce je napsáno "nálepkovač"

Každý si musí udělat svůj názor.

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Obdobné je to i e -kuřáků, ale tam je to už úplně fuj, protože žádné daně.
V liquidech je totiž obsažen propylenglykol, který jepůsobí:
1) mírně desinfekčně
2) ovlivňuje biochemii organismu zvětšováním kyselosti (a ta zase nesvědčí virům)

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

1,2-propandiol a 1,3-propandiol (corn glycol). Ten první je vysoce toxický.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

1,2-propandiol je vysoce toxický?
To jako fakt?
Používá se např:
jako zvlhčovadlo v medicíně, kosmetice, potravinách, zubních pastách, ústních vodách a tabákových výrobcích
jako potravinářské aditivum (smáčedlo, zvlhčovadlo) označené jako E1520
....

Zatím bez slepic