Orbánovská korunovace

Autor
Štítky

Krátký úvodník pro Vlastimila osobně: 

Včera mi mezi celou řadou dalších mailů obviňujících mě ze zrady přišel jeden zajímavější. Podepsaný přímo krajským předsedou Volného bloku z oficiálního mailu karlovarské organizace VB.   Zde je jeho text:

---------- Forwarded message ---------
Od: ‪‪karlovarsky@volnyblok.cz‬‬ <karlovarsky@volnyblok.cz>
Date: st 29. 9. 2021 v 20:53
Subject: Volby
To: vidlakovykydy@gmail.com <vidlakovykydy@gmail.com>

Ahoj Vidláku doufám že jsi konečně pochopil, že jedině Volný blok vše vrátí do reality a ukončíme, covidfašismu a všichni vyznavači covidfašismu půjdou do vězení na doživotí a očkování ukončíme je to podvod na lidi. Pouze zdravím způsobem života : sport, vitamíny, každoročními návštěvami moří a oceánů se zbavíme Covidové chřipečky. 

Nezapomeň volit číslo : 3.

Děkuji 

P. S. Kolik dávek už máš v sobě. 🏁

S pozdravem Pavel Kroupa

Karlovarsky@volnyblok.cz

Krajský předseda Volný blok

Vy jste Vlastimile velkým příznivcem Volného bloku... Můžete mně i ostatním čtenářům  prosím říci, zda opravdu mají v Karlovarském kraji tohoto předsedu? Nebo je to jen hoax, kterým se někdo snaží Volný blok shodit? Vidlákovy kydy čtou na všech ministerstvech a předpokládám, že ho čtou i všichni volební marketéři. Tohodle se někdo chytne... 

Ale rovnou říkám, že jsem na stránkách Volného bloku tohoto Kroupu nikde nenašel. 

Je to útok na Volný blok? Snaží se někdo Lubomírka zdiskreditovat přes Vidláka, nebo tam máte nějakého dalšího pomateného Baldu, který se snaží svým slovům dodat na důrazu podpisem krajského předsedy?  Nebo tam v Karlových Varech opravdu nějaký Kroupa dělá krajského předsedu a stará se o to, aby Volný blok do sněmovny fakt nepronikl? Třeba tím, že podobné maily posílá na všechny strany? Líbí se Vám Vlastimile, jak se krajský předseda úplně tetelí očekáváním, až bude moci zavírat lidi na doživotí za to, že nepopírají virus a jeho nebezpečnost? 

Mimochodem...tenhleten Kroupa mi ze svého osobního mailu psal už několikrát. Ve stejném duchu... Je jeden z těch, jejichž aktivita mě dovedla k poznání, že Volný blok je spolek naprosto uhozených kreténů.  Pokud se ukáže, že je skutečně krajským předsedou, tak si to užiju a zveřejním všechny jeho maily. Stojí za to. Předpokládám, že nejsem jediný komu takhle píše. 

Z mailu jsem vymazal jen uvedené telefonní číslo. Zkusím si na něj zítra zavolat.  A Vlastimile... pravdu! Oni to po Vás zkontrolují i další čtenáři. Navíc jsem napsal jak na karlovarského lídra, tak na tiskové oddělení. 

Ale zase budu férový  - pokud mi borci odpoví, zveřejním jejich odpovědi a nezměním na tom ani písmenko. Pokud je ten Kroupa fakt jen nějaký další Balda, tak se to tady na Kydech objeví.

A upozorněte Lubomírka, aby si udělal mezi svými přiznivci bojůvkami trochu pořádek. Kdyby tenhle Kroupa takový text poslal do redakce Seznamu, tak si na něm smlsnou. 

 

A teď dnešní text:  

Četli jste si o Babišově debatě s Orbánem v Ustí nad Labem? Jak tam Orbán Babiše prosí, aby vyhrál volby, protože ho Maďarsko moc potřebuje? Jak mu přeje, aby přežil, zvítězil a měl většinu v parlamentu? Počtěte si. Parlamentní listy už to pustily. Video bude určitě na stránkách ANO. 

A já se Vidlácky ptám... Je to také jen pí ár? Nechal se vrchní vlastenec Orbán zlanařit naším oligarchou Babišem a neví co činí? Doteď byl přece Orbán náš vzor ne? Doteď byl Orbán to, čeho jsme chtěli dosáhnout. Tak jak to je? Očistil se Babiš trochu od podezření díky tomu, co o něm Orbán včera řekl? Nebo se Orbán ušpinil od zlého oligarchy a konečně se odkopal? Je pravda, že se Babiš před EU vždycky podělal, když sám Orbán říká něco jiného? Nebo je to i od Orbána chladný kalkul, protože podporu od České republiky prostě potřebuje a Babiš je v tomhle prostě lepší než kdokoliv jiný? 

Před pár dny jsem psal, že mě ta Babišovská dialektika začíná štvát.  Že nemůže být zároveň gauner i národovec. Že nemůže být zároveň kamarád Orbána i sráč.

Je Orbánova návštěva a Orbánova slova důkazem, že nikoliv Okamura, ale Babiš je jeho český ekvivalent?  Že český Orbán vypadá jinak než jak si ho většina vlastenců vysnila, ale prostě je to tak?  Nebo teď bude naší alternativní scénou zatracen i sám Velký Viktor, protože si dovolil Babišovi tleskat? 

Nechci se chlubit, ale pamatujete, jak jsem říkal, že Babiš se k SPD rozkročit může, že to udělá a že to udělá hodně?  Že udělá všechno pro to, aby Okamurovi sebral hlasy, protože SPD i ANO volí stejní voliči? Fakt jsem ale netušil, že vytáhne takový kalibr. Fakt jsem netušil, že se dá rozkročit až tak moc. A všimněte si prosím té taktiky... nejenže se Babiš rozkročil, nejenže si nechal dát štempl od svatého grálu národovců, ale ještě to i dokonale utajil.

Okamura v posledních dnech vlastně veřejnosti říkal, že nepůjde do koalice s českým Orbánem.

Necítí se teď Tomio trochu jako pitomec? Já ho  varoval. Nejen jeho, ale i jeho místopředsedu Fialu. Já jim říkal, že se mají méně věnovat covidu a více Babišovi. Kdyby mě poslechli a ukázali vstřícnost alespoň vůči voličům ANO, tak by teď trapně nemuseli koukat,  že maďarský národovec řekl naživo všem českým voličům, že maďarská cesta u nás je Babiš a ne Okamura. Síla co? Kdyby se rozkročili k ANO, třeba se teď mohli také přiživit. Okamura tam mohl být s Babišem, mohli ukázat, že půjdou spolu, Orbán by jim požehnal oběma a vše by bylo jasné. 

Ale takhle? Když se ještě včera vymezovali proti tomu, koho večer Orbán veřejně označil za svého přítele?  K čemu je SPD, když nechce do vlády? K čemu je SPD všeobecně, když byl český Orbán právě jmenován?  Okamurovi vlastně zbývá jediná věc - popřít sám sebe a dát se k demobloku. Tahle rána je velmi velmi tvrdá a bude SPD stát hodně. Ustojí to charakterově i když díky tomu oslabí? Nebo se pokusí zachránit prachy a teplá místečka a vlísají se k opozici? Aby Babiš nevyhrál i když to Orbán potřebuje? 

Tak co Radime Fialo, jak to dáváš teď? Neposlechli jste mě předtím, poslechněte mě teď: Nasypte si popel na hlavu. Řekněte veřejně, že jste se v Babišovi spletli a že Orbán je vašim pojítkem s ANO. A udělejte to, co jste měli udělat před čtrnácti dny. Deklarujte, že s Babišem půjdete. Ve volbách to sice bude ztráta, ale nějaké ministerstvo se pro vás najde. Pokud to neuděláte, přijdete ještě o víc a možná dokonce i o důvěryhodnost. Utěšujte se tím, že Babiš je prostě těžká váha  a není snadné s ním zápasit v ringu. 

Původně jsem na dnešek měl článek o tom, že půjdu k volbám se třemi lístky. Od ANO, SPD a KSČM. Že se rozhodnu až za plentou a že to možná prostě vyberu náhodně a ani se nepodívám, co jsem vybral. Ovšem pokud jsem dodnes viděl budoucnost v Orbánovi, tak to teď nepopřu.  Hodím to Andrejovi. Protože za něj Orbán orodoval.

Nebo nemám?  Kecá nám i Orbán?  

V podstatě sledujete názorný důkaz mého tvrzení, že v politice před volbami vyhrává nikoliv to, jak věci jsou, ale jaké se jeví být.

Jak se to jeví teď po Orbánově návštěvě? 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (92 hlasů)

Komentáře

…. pomozme mu tam.

Význam ČR pro Rusko je diplomaticky naznačen např. tím, že:
"Jakým směrem by se měl tento krok ubírat, dala Moskva jasně najevo, a to mimo jiné i ústy šéfa Třetího evropského odboru ruského ministerstva zahraničí."

Třetího odbor ruského ministerstva a jeho šéf .... výtahem do 4.etáže, pak chodbou do zadního traktu a sedmá kancelář vpravo - tam někam teď patříme.

Průměrný počet slepic: 4.7 (53 hlasů)

máme teď výborné vztahy s Tchaj-wanem :-)

Průměrný počet slepic: 4.7 (28 hlasů)

Ale i na tom Taiwanu je naše složka někde ve sklepě kde vypadlo světlo i schody, na dně zamčené registračky, kterou vecpali na zrušený záchod a na dveře pověsili cedulku Pozor leopard. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (36 hlasů)

Napsal uživatel vidlak dne Čt, 30. 09. 2021, 07:50

Můžete mít pane Vidláku pravdu, ale někteří Taiwanci o Česku slyšeli, někteří tady přišli i s firmami, někteří možná ještě přijdou.

Jsme daleko od Číny, jsme v EU, umíme číst a psát, a jsme levní, poslušní, …

Průměrný počet slepic: 1.1 (9 hlasů)

In reply to by Josef původní (neověřeno)

Trvalý odkaz

označit vaši litanii o lidičkách z Čechistánu za důkladné rozevření půlek za účelem řádného vysouložení bez samčího pohlavního orgánu. V gorolském dialektu zní tento popis děje poněkud úderněji - "něchač se vydupač bez čulki".
Myslím, že od dob zvonění na klíčích jsme byli takto vysouloženi bezpočtukrát - a navíc bez placení - a dalších takových radovánek netřeba.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Pokud se nepletu, tak pardubický (přeloučský) Foxconn patří zrovna Taiwancům. Netuším, zda a kolik toho tam ještě funguje, ale svého času to byla jedna z největších českých "elektronických" montoven.

Zatím bez slepic

dobré vztahy s Tajvanem....
Maximálně si někdo v Tajvanu matně vzpomene, že kdesi v Evropě... nebo v Africe...?... je zemička, jejíž druhý nejvyšší ústavní činitel je směšný šaškovský vrabčák, který se považuje za tajvance

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

In reply to by Feldkurát Katz (neověřeno)

Trvalý odkaz

na DVTV Veselovský zpovídal mladýho Babiše
to se nedá komentovat, to se musí slyšet

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by Feldkurát Katz (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je dobrej mimoň :D

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

In reply to by Feldkurát Katz (neověřeno)

Trvalý odkaz

tak by mě moc zajímalo, co s takovou "výpovědí" budou dělat.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

... ono to je jako s malýma spratkama, emo, nejdřív jim musíte vtlouct do hlavy, že se lidi mají při setkávání zdravit a chovat se k sobě slušně. A když jó to zrovna z nějakýho důvodu nejde, tak alespoň zdrženlivě, ale furt slušně! Teprve pak spratci mohou očekávat, že je někdo bude brát vážně, že je někdo vyslechne, popřípadě s nimi někdo pohovoří... no a Rusové si ten náš spratkismus prostě vyhodnotili tak, že pokud něco od nich budeme chtít (to ovšem ještě dneska naše poziční i opoziční reprezentace přece nemůže vědět!), pak nám nabízejí, že s tím slušným chováním můžeme začít třeba od něčeho lehoulinkýho, třeba právě od toho Hřibem někde vězněnýho Koněva. Pokud ovšem od nich chtít nic nebudeme chtít, no tak hádám, že se Rusák taky nezblázní, protože čas evidentně pracuje pro něj.

Průměrný počet slepic: 4.8 (57 hlasů)

In reply to by blbíš (neověřeno)

Trvalý odkaz

vypadlo mi "k", mělo být spratkismus

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by blbíš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dospějí však někdy naši spratci? Totiž zamrzli nám jaksi.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

….. že je třeba vyhnout se emocím. Cynická zásada říká, že první hnutí mysli je třeba potlačit - bývá totiž nejušlechtilejší.
Od Bureše jako PR dobré.... ale já své volební rozhodnutí měnit nehodlám.

Možná se něco děje za oponou?

Průměrný počet slepic: 3.9 (19 hlasů)

že maďarštinu moc lidí u nás neumí/hlavně press a umělci/

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

… je řeč nenaučitelná. Nicméně ovládám několik slov, po návštěvě Budapešti před několika lety třeba "hasmenés" (https://www.meregtelenites-beltisztitas.com/hasmenes), neb jeden z vnuků se přežral klobás. Ale lékárnice uměla naštěstí anglicky (podstatně lépe než já, ale hůře než vnuci).

Průměrný počet slepic: 3.7 (15 hlasů)

a musím přiznat že mi šla podstatně líp než němčina. Akorát byl "problém", že mluví hodně rychle a když jsem maďarsky odpověděla, tak kulomet spustil a musela jsem je brzdit - že pomalu. Ale zase když jsem mluvila v Pešti maďarsky, bylo fantastické jak byli přátelští a pomáhali i s výslovností. Akorát že není pravda, že ve stáří si člověk vybavuje co bylo za mlada. Včil už bohužel..... njn
Ale je to zajímavá řeč.

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

hulye.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

mými cennými radami, které udílím speciálně vám zdarma.
Kdybyste byl chytrý, mladý a krásný, úplně byste vystačil s těmito frázemi - papaláš, guláš, három deci pálinka, pecsénye, paprika, szép lány, odasimul, szeretkezik.
Ta poslední dvě slova užívejte jen v dostatečné vzdálenosti od natažené paže dámy a buďte připraven k útěku, kdyby se soudružka nasrala z toho titulu, že má právě "své dny". Zároveň ovšem mějte nastartovány v levé kapse prostředky intimní ochrany, kdyby po vás vyjela, jak slepice po flusu.
LOVU ZDAR!!!
:-)

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

majdnem igen.
Na spřežky musíte dávat bacha, jinak se vám opravdu může stát, že dostanete po papuli.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Tady na Moravě umí maďarsky skoro každý cigán

Průměrný počet slepic: 3.3 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

... uznávám, každej den psát, k tomu ještě téměř jenom o politice, to se holt musí někde projevit, Vidláku, a tak se chci ve vší úctě optat, nejste přetaženej?

Průměrný počet slepic: 2.3 (38 hlasů)

In reply to by blbíš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já naopak vítám, že vidlák probírá aktuální témata, o kterých se v mainstreamu mlčí, anebo se o nich přímo lže.
A Babišuv tah Orbánem k tomu jistě patří!
Díky, vidláku!!!!

Průměrný počet slepic: 4.5 (51 hlas)

In reply to by blbíš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Blbíši, neblbněte. Výše máte vstup, který sedí jako pověstná zadel na nočník, kdy snad i 5 slepic je málo a tady takovej úlet?

Průměrný počet slepic: 3.7 (14 hlasů)

In reply to by blbíš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Že bychom řaději četli vybrané komentáře?
Nejste poněkud unaven?

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

řaději - můžeme řádit čtením Vašich komentářů a trolit .....

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, možná tentokrát mezi prvními. Celé dnešní severočeské divadlo bylo potvrzením mého včerejšího textu. Babiš pochopil, že pod vedením z Rajchu máme kráčet rychle do předem vytčených pozic, které pro nás znamenají rozdání posledního státního majetku těm, kdo na ně tak dlouho čekají. Proč? Američan se odstěhoval a nechal Evropu ať se stará sama o sebe, a správu odevzdal Německu. Francouze poslal mezitím právě tam, kam se chlapi v hospodě často posílají, a Německu vzkázal, že si s nimi (Francouzi) také mohou dělat co chtějí, protože ty ponorky jim nezaplatí. Francouzi s Anglánama jsou v několika sporech, které se pokouší řešit dělovými čluny, zatím bez střeliva (ostatně celý brexit byl jen a jen o právu na rybolov pro Frantíky v britských vodách - a tam mají Angličani a Skotové podivuhodně stejný názor). Mimochodem připodotknu, že EU je jen a pouze o tom, jak Francouzům posílat německé peníze a tvářit se, že ty almužny, které jsou posílány zbytku Evropy, tuhle prvotní pravdu prostě skryjí.
No a AB také vidí, že zelené šílenství, kterému tak pomohl v touze po získání peněz z covidového fondu je vlastně cesta do pekel, a také vidí, že po útěku Američanů se ho nikdo nezastane. A tak se přirozeně spojil s Orbánem (vůči kterému jako Slovák cítí pocit méněcennosti), protože bez bratra by všechny bitvy v Evropě prohrál. Tím zároveň odsouvá problém Horních Uher a dobře ví, že si nemůže přát, aby se přátelili Ti, kdo mají zájem na zničení dekretů.
AB je také ale zbabělec, jak jsme se několikrát přesvědčili. Spojení s Orbánem mu dodává tu odvahu, kterou sám osobně postrádá, neboť vidí, že EU a mnohé státy si s Orbánem neumí poradit. A Orbán zoufale potřebuje kámoše, protože v hospodské rvačce se vždy pomoc hodí.
Váš závěr je správný potud, že Orbána jako obránce starých pořádků prostě potřebujeme. Jenom Heleně Langšádlové ještě nedošlo, že boj uvnitř EU začal a trubačem se stal AB tím, jak napadl emisní povolenky. Jistě po dohodě s Orbánem. A dobře AB ví, že jeho zápas o tuto věc 5.10. mu volby může vyhrát, stejně jako prohrát. A také doufejme, že spojení AB a Orbána nedopadne nakonec jako spojení Matyáše Korvína a Jiřího z Poděbrad......
A propos Okamura...... S ním se Vidláku nemusíte zabývat. Po volbách se zařadí do zástupu, aby obsadil dobré pozice. A pro nás bude dobrý v tom, že bude podporovat AB ve všech proti unijních krocích.
A teď už prosím ještě to určení ceny elektřiny v ČR za pomoci Zákona o cenách. Takový krok by znamenal nakopání do zadku celé tržně zbloudilé Evropě. A mně jednu kávičku, prosím. IK

Průměrný počet slepic: 4.6 (85 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dík!

Průměrný počet slepic: 4 (33 hlasů)

... když jsem tedy oslovenej, Aleno Z...

Říkáte hominem a ... a dál už nic? Budiž, ale pozornější čtenář než jste Vy mohl možná zaznamenat už poněkolikáté, že Vidlák nám tlačí Okamuru do vlády s Babišem, dokonce to staví tak, že jinak pro Okamuru amen. Včera jsem psal něco o „smáčení se“ a opravdu si myslím, že na nepředvídatelnýho Babiše je Okamura ještě slabej, prostě ještě nenastal čas. Pokud jste dosud nezaznamenala, tak i tady většina vidláků vůbec netuší, proč zrovna NAJEDNOU ta trefa pro Okamuru má být zrovna Babiš, kterej dosud oproti Orbánovi předvedl na mezinárodní scéně něco jako „ani ryba ani rak“ a ty jeho i „jeho“ lidi ještě větší hrůzu!

Chcete-li to slyšet naplno, tak třeba já to na rozdíl od Vidláka vidím tak, že nám v Ústí Babiš na Orbánovi předvedl to, co mu jde úplně ze všeho nejlépe, totiž mravence s mšicí, když né rovnou pavouka. Orbána nám s naprostým přehledem v přímém přenosu před zraky všech blbíšů vysál/vysává tak, jak vysával a dosud vysává všechny, s kterýma se dal kdy dohromady. Navíc to dělá už tak mistrně, že to Vidláka dokonce nadchlo tak, že napsal něco tak neskutečně hloupého:
„...Tak co Radime Fialo, jak to dáváš teď? Neposlechli jste mě předtím, poslechněte mě teď: Nasypte si popel na hlavu. Řekněte veřejně, že jste se v Babišovi spletli...“

Průměrný počet slepic: 3.3 (37 hlasů)

"a tak se chci ve vší úctě optat, nejste přetaženej?"
Není lepší argumentovat k věci, napsat svůj protinázor, říci, že vy to vidíte jinak, a proč?
Zkuste se nad tím, namísto dlouhosáhlé obhajoby, zamyslet...

Průměrný počet slepic: 3.7 (30 hlasů)

... poslechl jsem Vás a zamyslel jsem se a ... vzdávám to!
P.S.
ale ještě Vám prozradím, že to nabyla žádná moje obhajoba, ale odpověď na to Vaše:
"Něco k věci by nebylo, blbíši? Ad rem, ne ad hominem?"
no a jestli je něco na Vás dlouhé, tak to prostě nečtěte, jinou radu, bohužel, opravdu nemám!

Průměrný počet slepic: 3 (30 hlasů)

In reply to by blbíš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jistě že jste ve své odpovědi na mou připomínku vyslovil svůj názor na AB, Orbána a předvolební hrátky + to, v čem se váš pohled na věc odlišuje od toho Vidlákova. Ale povzdechy nad druhými si neodpustíte.
No, je to váš boj, já už nebudu reagovat.

Průměrný počet slepic: 2.9 (21 hlas)

Prosím, dodržte to vaše nereagování. Vy se tu neustále prezentujete jako etalon morálky a každého kibicujete , buď za covid nebo tentokrát za to, že Blbíš věci pojmenoval tak , jak je vidí.

Průměrný počet slepic: 3.5 (18 hlasů)

Půl roku zpátky jsem si řekl že AZ prostě jen další semetrika která není schopná ustát jakoukoliv debatu ve které nemá její ego navrch. Od té doby to neustále potvrzuje, hodila by se do party k bukanýrům. Ti také netolerují projevy jiného názoru.

Průměrný počet slepic: 3.5 (10 hlasů)

In reply to by PzKpfw (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hra na slepičí (kohoutí) klobanou? Já nehram... :-)

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

Vy se hlavně neumíte s nikým bavit poněvadž nikdo chytřejší přeci není. To je pak těžký.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

Krom nadšených díků či naopak nadávání do referentů tu nic z vaší strany není, natož nějaká argumentace k věci....
Myslet, ANO, to by vám mohlo pomoct....snad...

Průměrný počet slepic: 3.7 (17 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Kant
Mne to připadá,že stát nenakupuje elektřinu od ČEZu,ale na Německé burze.
Podobně to bude i s dalšími komodity.
Jsme také soběstační třeba v té pšenici,ale naše ceny se odvíjí od cen na burze.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

In reply to by Immanuel Kant (neověřeno)

Trvalý odkaz

Orbána prostě potřebujeme, protože nás nejlepší kamarád je vláda, která bojuje proti Benešovým dekretům.

Pan vachmajstr, vy ste hlava ...

Průměrný počet slepic: 2 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Jedním slovem se dá shrnout celá česká politická scéna. Nemám koho volit.
Když ale k volbám nepůjdu lidi si navolej zelené levičáky. Záviděníhodné dilema.

Průměrný počet slepic: 3.7 (18 hlasů)

prázdná obálka, .

Průměrný počet slepic: 1.8 (15 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Prázdná obálka vyřeší co?
Snad jen Váš pocit, že jste tam byl-a. Věřte nebo nevěřte, to je každému úplně jedno.
Z hlediska dopadu na volební výsledku absolutně nic. Jedině v případě, že by to udělali úplně všichni voliči. Ale to v reálu nemůže nikdy nastat, protože alespoň jeden se vždycky najde, protože volí i sami sebe.

Průměrný počet slepic: 4.5 (23 hlasů)

a někdo vysvětloval, že nebude malý počet hlasujících a tím nějak sníží procento úspěšnosti a nevolí jen partička jako v případě senátu.
Nevím ale, jestli do toho nějak nezasahují ty nejnovější "objevy" jistého úst. souce, ale asi to tak nějak bude, protože jináč by nezasahoval. . Musela bych hledat ve staré bedně jak to vlastně bylo. Třeba někdo připomene...

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

No snížíš "procento ve statistice", co se týká stran, tak je prázdná obálka na úrovni, že nejdeš k volbám, tedy pouze tvůj dobrý pocit ;)

Citace Čermákové z vnitra:
„V krajských volbách stejně jako ve volbách do Poslanecké sněmovny, Senátu či do zastupitelstev obcí se počítá pouze s platnými hlasy. Neplatné hlasy nemají žádný vliv na výsledek voleb," vysvětlila Čermáková s tím, že v krajských volbách politické strany, hnutí či koalice nedostávají ani žádné příspěvky za odevzdané platné hlasy. Upřesnila, že to platí pouze v případě voleb do Poslanecké sněmovny. Příspěvek na úhradu volebních nákladů v parlamentních volbách ze zákona dostávají ty politické strany, hnutí a koalice, které získaly nejméně 1,5 procenta celkového počtu platných hlasů. Za každý odevzdaný platný hlas jim je uhrazena stokoruna ze státního rozpočtu.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

No snížíš "procento ve statistice", co se týká stran, tak je prázdná obálka na úrovni, že nejdeš k volbám, tedy pouze tvůj dobrý pocit ;)

Citace Čermákové z vnitra:
„V krajských volbách stejně jako ve volbách do Poslanecké sněmovny, Senátu či do zastupitelstev obcí se počítá pouze s platnými hlasy. Neplatné hlasy nemají žádný vliv na výsledek voleb," vysvětlila Čermáková s tím, že v krajských volbách politické strany, hnutí či koalice nedostávají ani žádné příspěvky za odevzdané platné hlasy. Upřesnila, že to platí pouze v případě voleb do Poslanecké sněmovny. Příspěvek na úhradu volebních nákladů v parlamentních volbách ze zákona dostávají ty politické strany, hnutí a koalice, které získaly nejméně 1,5 procenta celkového počtu platných hlasů. Za každý odevzdaný platný hlas jim je uhrazena stokoruna ze státního rozpočtu.

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

že tomu úplně nerozumím.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je s prominutím pěkná blbost. Řešení by bylo volit nesystémovou stranu, ale zde Japonec dělá že neexistuje, Volný blok je spolek paviánů a policejní plukovník se mi nezdá býti zrovna značkou ideal.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je však také důležité, svědomí má jedinec, svědomí nemá kolektiv.

Doporučuji ale napsat tam nějaké jméno, nebo více jmen. Je to čestnější a možná se to časem ukáže být dokonce pravidlem.
Vůbec nemusí být z nějakého seznamu nějaké mafie....mělo by jít o jméno člověka, kterému jste ochotna předat výkon své moci, co se týče politiky či správy věcí veřejných. Protože ho znáte, dlouhodobě, osobně. Měla byste se ho ale předtím zeptat, zda mu to nevadí.

Možná nás tak časem bude víc než pod 1 %.
Komouše a komoušky nás také nevolilo jen něco pod cca 1 %...no a stačilo málo, stačilo (samozřejmě nutná byla i propaganda) to POVOLIT (samozřejěm že předcházel tomu tlak) - a rázem , doslova přes noc, se našly miliony takovýchto našich spoluobčanek a spoluobčanů...dřívějších poctivých předavačů a předavaček svém moci komoušům a komouškám...a nyní jejich odpůrců....
Prostě to děláme zatím bez povolení. To je to celé. Nepotřebujeme na to bumažku, abychom přestali být otroky aspoň v tomto..
/nicméně možná že nakonec po nějaké té obálce nějaké té mafie sáhnu, nebezpečí eskalace vztahů s Ruskem, nebezpečí Green Death, nebezpečí další oligarchizace politiky.....tady možná je správné obětovat své svědomí v zájmu věcí společných..../.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)